#popcornsedap Instagram Photos & Videos

popcornsedap - 20.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #popcornsedap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
33 minutes
Average like
2.4
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Hai korg..tercari2 kudap2 yg disukai smua golongan masyarakat? Ha, mai Beli POPCORN LETUP 🍿💥..kena try dlu baru tau..Bahan2 premium ok👍

POPCORN LETUP KARAMEL PREMIUM
💸RM20/BALANG (5++GM)
🍿READY STOK
🍿Rasa Rangup, Sedap, tiada biji, salutan penuh karamel, isian penuh balang, lemak, Manis, masin secukupnya👍
🍿BUATAN MUSLIM/BUMIPUTERA
🛵COD AREA AMPANG/CHERAS/KL
🛵💸Caj cod mengikut kawasan
📲www.wasap.my/60122442812

P/s: kalau korg Beli 5 balang ke ats, kita nk bg free COD utk area Ampang sahaja‼️ #POPCORNLETUP
#popcorn #popcornsedap #popcornkaramel #dropshipwanted #anakanaksuka
#kudapan #kudapanampang #popcornrangup #popcornampang #popcorncheras #Ampang #makansambiltgktv #sedapsangat #sedapsedap #rezeki #akucarirezeki #pantaidalam #bangsar #wangsamaju #setiawangsa #aeonbigampang #tescoampang #ampangpoint

Hai korg..tercari2 kudap2 yg disukai smua golongan masyarakat? Ha, mai Beli POPCORN LETUP 🍿💥..kena try dlu baru tau..Bahan2 premium ok👍

POPCORN LETUP KARAMEL PREMIUM
💸RM20/BALANG (5++GM)
🍿READY STOK
🍿Rasa Rangup, Sedap, tiada biji, salutan penuh karamel, isian penuh balang, lemak, Manis, masin secukupnya👍
🍿BUATAN MUSLIM/BUMIPUTERA
🛵COD AREA AMPANG/CHERAS/KL
🛵💸Caj cod mengikut kawasan
📲www.wasap.my/60122442812

P/s: kalau korg Beli 5 balang ke ats, kita nk bg free COD utk area Ampang sahaja‼️ #POPCORNLETUP
#popcorn #popcornsedap #popcornkaramel #dropshipwanted #anakanaksuka
#kudapan #kudapanampang #popcornrangup #popcornampang #popcorncheras #Ampang #makansambiltgktv #sedapsangat #sedapsedap #rezeki #akucarirezeki #pantaidalam #bangsar #wangsamaju #setiawangsa #aeonbigampang #tescoampang #ampangpoint
4 0 45 minutes ago

Alhamdulilah tahniah Shah Rinie dan Nor Atikah Zakaria 💞💞
.
Join Contest santai2 dalam group #engspopcorn pown duit masuk tau !! .
.
Sapa nak bagi ?? Kalo daa sehari
RM20 x 7hari daa dapat RM140 ??😲😲
.
.
Bayangkan kalo sebulan ??? Uishh lepas buat bayar kereta bulan2 .
tapi yg penting aktif dan ada keinginan untuk berjaya .
Nak jadi sebahagiam dari kami ?? Jom join #engspopcorn_exclusive #teamkecik
.
Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link dibawah 👇👇
.
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
.
.
Atau boleh masul terus ke telegram kami .
.
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
.
.
#engspopcorn #popcornmalaysia #popcornviral #popcornsedap #poppinginyourheart #engspopcornjohorbahru #engspopcornkotatinggi #engspopcornmuar #engspopcornmersing
#engspopcornbandarpenawar #engspopcornpengerang
#engspopcornsegamat
#engspopcornmuar
#engspopcornviral

Alhamdulilah tahniah Shah Rinie dan Nor Atikah Zakaria 💞💞
.
Join Contest santai2 dalam group #engspopcorn pown duit masuk tau !! .
.
Sapa nak bagi ?? Kalo daa sehari 
RM20 x 7hari daa dapat RM140 ??😲😲
.
.
Bayangkan kalo sebulan ??? Uishh lepas buat bayar kereta bulan2 .
 tapi yg penting aktif dan ada keinginan untuk berjaya .
Nak jadi sebahagiam dari kami ?? Jom join #engspopcorn_exclusive #teamkecik
.
Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link dibawah 👇👇
.
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
http://linktr.ee/engspopcorn_exclusive
.
.
Atau boleh masul terus ke telegram kami .
.
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
https://t.me/joinchat/AAAAAEei_jYeBn3urgoknQ
.
.
#engspopcorn #popcornmalaysia #popcornviral #popcornsedap #poppinginyourheart #engspopcornjohorbahru #engspopcornkotatinggi #engspopcornmuar #engspopcornmersing
#engspopcornbandarpenawar #engspopcornpengerang 
#engspopcornsegamat 
#engspopcornmuar 
#engspopcornviral
2 0 1 hour ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 2 hours ago

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 2 hours ago

Build your cornpopz tower!!
.
🍿CEPAT!! DAPATKAN POPCORN KARAMEL SEKARANG!!!!
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak. .
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#popcornkajang #doorgiftkl #pakejpelamin #doorgiftklang #doorgiftpopcorn #doorgiftbangi #weddingdoorgift #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftcomel #doorgiftharijadi #doorgiftkajang #doorgiftmalaysia #goodiesbajet #popcornsedap #doorgiftperkahwinan #popcorndoorgift #popcornmalaysia #doorgiftpopcorn #doorgiftbudget #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgifttunang #popcornmurah #doorgiftperkahwinan

Build your cornpopz tower!!
.
🍿CEPAT!! DAPATKAN POPCORN KARAMEL SEKARANG!!!!
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak. .
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#popcornkajang#doorgiftkl#pakejpelamin#doorgiftklang#doorgiftpopcorn #doorgiftbangi #weddingdoorgift #goodiesmurah #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftcomel #doorgiftharijadi #doorgiftkajang #doorgiftmalaysia #goodiesbajet #popcornsedap #doorgiftperkahwinan #popcorndoorgift #popcornmalaysia  #doorgiftpopcorn #doorgiftbudget #doorgiftkahwin #doorgiftselangor #doorgifttunang #popcornmurah #doorgiftperkahwinan
1 0 2 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
0 0 2 hours ago

Sempena Cuti Sekolah Ni. Boleh stock pop corn banyak2 kt rumah. Anak-anak boleh makan sambil tengok tv😂

Sempena Cuti Sekolah Ni. Boleh stock pop corn banyak2 kt rumah. Anak-anak boleh makan sambil tengok tv😂
0 1 2 hours ago

Ayarrkkkk!!! Labuan lah pulak. Jauhnye Pop Corn Ni berjalan. Penat nak kejar.🤣
Nampak Tak?? Seluruh Malaysia dah merasai Alma Pop Corn Ni.

Ayarrkkkk!!! Labuan lah pulak. Jauhnye Pop Corn Ni berjalan. Penat nak kejar.🤣
Nampak Tak?? Seluruh Malaysia dah merasai Alma Pop Corn Ni.
0 1 3 hours ago

Kalau anda tak berani cuba Eng's Popcorn, anda juga tak berani terima kemanisan dalam hidup anda! 🌈😉 • Rugilah siapa tak pernah cuba Eng's Popcorn mesti hidup dia penuh kesepian. • DAPATKAN SEKARANG RM18! DAPATKAN SEKARANG RM18! Anda cuba, anda bahagia! ☺💕 #engspopcorn #poppinginyourheart #engspopcorn #popcorns #popcorncaramel #popcornmalaysia #sayajualpopcorn #popcorncaramelmalaysia #popcornjohor #popcornkl #engspopcornmelaka #engspopcornayerkeroh #engspopcornmmu #engspopcorncyberjaya #popcorncyberjaya #engspopcornofficial
#engspopcornmelakaagent
#popcorn #sayajualpopcorn #popcorncaramelmelaka #popcornsedap #engspopcornagent m #engsvangers

Kalau anda tak berani cuba Eng's Popcorn, anda juga tak berani terima kemanisan dalam hidup anda! 🌈😉 •  Rugilah siapa tak pernah cuba Eng's Popcorn mesti hidup dia penuh kesepian. •  DAPATKAN SEKARANG RM18! DAPATKAN SEKARANG RM18!  Anda cuba, anda bahagia! ☺💕 #engspopcorn #poppinginyourheart #engspopcorn  #popcorns #popcorncaramel #popcornmalaysia #sayajualpopcorn #popcorncaramelmalaysia #popcornjohor #popcornkl #engspopcornmelaka #engspopcornayerkeroh #engspopcornmmu #engspopcorncyberjaya #popcorncyberjaya #engspopcornofficial 
#engspopcornmelakaagent 
#popcorn #sayajualpopcorn #popcorncaramelmelaka #popcornsedap #engspopcornagent m #engsvangers
13 0 5 hours ago

Popcorn BOX HELLO KITTY 😘 tempahan customer yang sama😘terima kasih awak sudi order dengan kami 😘

RM1.80 sahaja/ free sticker

Ini dikatakan doorgift bajet, harga mampu milik. Tak perlu paper bag dah. Bagi begitu sahaja. Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja.
0122604390
0122604390
0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

Popcorn BOX HELLO KITTY 😘 tempahan customer yang sama😘terima kasih awak sudi order dengan kami 😘

RM1.80 sahaja/ free sticker

Ini dikatakan doorgift bajet, harga mampu milik. Tak perlu paper bag dah. Bagi begitu sahaja. Berminat wassap akak ye. Min 50pcs sahaja. 
0122604390
0122604390
0122604390

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
0 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock

COOKIES IN WEDDING BOX 100 set tempahan customer dari Pahang 😉terima kasih dek sudi order dari akak😊

doorgift ni comel + rare + ekslusif 😘 sekali pandang mesti hati terpanah dengan goodies ni🤗 ni pon dah siap handle. senang tetamu nak pegang😘 
kalau berkenan apa lagi. klik link wassap dekat bio kakak ya😘harga mampu milik sangat tau😙

RM1.50/PCS - FREE STICKER

#doorgiftpopcorn #popcorndoorgift #weddingdoorgift #doorgifttunang #doorgiftharijadi #doorgiftmurah #popcornhomemade #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #doorgiftperkahwinan #doorgift #popcornmalaysia #doorgiftkahwin #doorgiftkahwinmurah #doorgiftperkahwinan #goodiesmurah #goodiesbajet #doorgiftcomel #popcornmurah #popcornsedap #meru #klang #shahalam #popcornseremban #popcornkepong #popcornmushroommurah #popcornmushroom #popcornseremban #doorgiftkl #doorgiftklang #doorgiftshahalam #doorgiftselangor #popcornziplock
1 0 6 hours ago

ALHAMDULILAH...
300 Ziplock Series
@ndhrhhh_
TAMAN MATAHARI,KLUANG
📆 23/11/2019
Terima Kasih Pengantin👰🏻& keluarga kerana pecaya dengan service @doorgift_adamrecipe serta menjadikan goodies kami sebagai manisan tetamu anda😊😊😊
.
Semoga majlis awak dipermudahkan dan bebahagia hingga ke Jannah.
.
Apa yang best dengan popcorn adam recipe ye🤔🤔
🍿Hanya menggunakan popcorn premium sahaja
🍿Disaluti dengan CARAMEL yang hhhmmmm.....lemak2 manis gitu....
🍿Harga yang sungguh BERPATUTAN ok!!!mengikut BAJET anda...harga kami bemula rm 1.00 sehingaa lah maximum rm 2.50..
🍿jangan risau..bagi tempahan 500 pcs keatas..kami bagi FREE STICKER CUSTOM ye...
.
.
Belum ada tarikh lagi?xpe boleh risik-risik dulu sembangan dengan click saya link di bio..
.
.
OKAY STAY TUNE🤗🤗
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
#livepopcorn
#doorgiftpopcornjb
#goodiespopcornjb
#popcorncaramel
#fullycoatedcaramel
#popcornmanis
#popcornviral
#popcornketagih
#popcornsedap
#popcornmurah
#doorgiftnikah
#doorgiftsanding
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgiftharijadi
#popcornkluang
#popcornbatupahat
#popcornmelaka
#popcornkotatinggi
#doorgiftsimpangrenggam
#doorgiftkulai
#doorgiftjohorbahru
#popcornbajet
#popcornziplock
#popcornbucket
#popcornrm1.00

ALHAMDULILAH...
300 Ziplock  Series
@ndhrhhh_ 
TAMAN MATAHARI,KLUANG
📆 23/11/2019
Terima Kasih Pengantin👰🏻& keluarga kerana pecaya dengan service @doorgift_adamrecipe serta menjadikan goodies kami sebagai manisan tetamu anda😊😊😊
.
Semoga majlis awak dipermudahkan dan bebahagia hingga ke Jannah.
.
Apa yang best dengan popcorn adam recipe ye🤔🤔
🍿Hanya menggunakan popcorn premium sahaja
🍿Disaluti dengan CARAMEL yang hhhmmmm.....lemak2 manis gitu....
🍿Harga yang sungguh BERPATUTAN ok!!!mengikut BAJET anda...harga kami bemula rm 1.00 sehingaa lah maximum rm 2.50..
🍿jangan risau..bagi tempahan 500 pcs keatas..kami bagi FREE STICKER CUSTOM  ye...
.
.
Belum ada tarikh lagi?xpe boleh risik-risik dulu sembangan dengan click saya link di bio..
.
.
OKAY STAY TUNE🤗🤗
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
#livepopcorn 
#doorgiftpopcornjb
 #goodiespopcornjb
#popcorncaramel 
#fullycoatedcaramel 
#popcornmanis 
#popcornviral 
#popcornketagih
#popcornsedap
 #popcornmurah 
#doorgiftnikah
#doorgiftsanding
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgiftharijadi
#popcornkluang 
#popcornbatupahat
 #popcornmelaka
 #popcornkotatinggi
#doorgiftsimpangrenggam
#doorgiftkulai
#doorgiftjohorbahru
#popcornbajet 
#popcornziplock 
#popcornbucket 
#popcornrm1.00
4 0 6 hours ago

Hai guyss! Selamat pagii. Nak pegi kerja ke tuu? Sambil2 drive tu bole la kunyah2 popcorn tu. mesti rase dekat je dengan tempat kerja 🚗💨 sambil2 jem tu korang bole bace asal usul eng’s popcorn ni taw 😊😊 #popcornopolis #popcorns #popcornbangi #popcornputrajaya #popcornserdang #popcornbalakong #popcorncaramel #popcornsemenyih #goodieskahwin #goodiesbag #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbajet #goodiesbakery #goodiesbirthday #popcorn🍿 #popcornballs #popcornparty #popcornputrajaya #popcornpenang #popcornperak #singaporepopcorn #popcornsedap

Hai guyss! Selamat pagii. Nak pegi kerja ke tuu? Sambil2 drive tu bole la kunyah2 popcorn tu. mesti rase dekat je dengan tempat kerja 🚗💨 sambil2 jem tu korang bole bace asal usul eng’s popcorn ni taw 😊😊 #popcornopolis #popcorns #popcornbangi #popcornputrajaya #popcornserdang #popcornbalakong #popcorncaramel #popcornsemenyih #goodieskahwin #goodiesbag #goodiesmurah #goodieskahwin #goodiesbajet #goodiesbakery #goodiesbirthday #popcorn🍿 #popcornballs #popcornparty #popcornputrajaya #popcornpenang #popcornperak #singaporepopcorn #popcornsedap
1 0 6 hours ago

ALHAMDULILAH...
300pcs Ziplock Series
@ndhrhhh_
Taman Matahri,Kluang,Johor
📆 23/11/2019
Terima Kasih Pengantin👰🏻& keluarga kerana pecaya dengan service @doorgift_adamrecipe serta menjadikan goodies kami sebagai manisan tetamu anda😊😊😊
.
Semoga majlis awak dipermudahkan dan bebahagia hingga ke Jannah.
.
Apa yang best dengan popcorn adam recipe ye🤔🤔
🍿Hanya menggunakan popcorn premium sahaja
🍿Disaluti dengan CARAMEL yang hhhmmmm.....lemak2 manis gitu....
🍿Harga yang sungguh BERPATUTAN ok!!!mengikut BAJET anda...harga kami bemula rm 1.00 sehingaa lah maximum rm 2.50..
🍿jangan risau..bagi tempahan 500 pcs keatas..kami bagi FREE STICKER CUSTOM ye...
.
.
Belum ada tarikh lagi?xpe boleh risik-risik dulu sembangan dengan click saya link di bio..
.
.
OKAY STAY TUNE🤗🤗
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
#livepopcorn
#doorgiftpopcornjb
#goodiespopcornjb
#popcorncaramel
#fullycoatedcaramel
#popcornmanis
#popcornviral
#popcornketagih
#popcornsedap
#popcornmurah
#doorgiftnikah
#doorgiftsanding
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgiftharijadi
#popcornkluang
#popcornbatupahat
#popcornmelaka
#popcornkotatinggi
#doorgiftsimpangrenggam
#doorgiftkulai
#doorgiftjohorbahru
#popcornbajet
#popcornziplock
#popcornbucket
#popcornrm1.00

ALHAMDULILAH...
300pcs Ziplock Series
@ndhrhhh_ 
Taman Matahri,Kluang,Johor
📆 23/11/2019
Terima Kasih Pengantin👰🏻& keluarga kerana pecaya dengan service @doorgift_adamrecipe serta menjadikan goodies kami sebagai manisan tetamu anda😊😊😊
.
Semoga majlis awak dipermudahkan dan bebahagia hingga ke Jannah.
.
Apa yang best dengan popcorn adam recipe ye🤔🤔
🍿Hanya menggunakan popcorn premium sahaja
🍿Disaluti dengan CARAMEL yang hhhmmmm.....lemak2 manis gitu....
🍿Harga yang sungguh BERPATUTAN ok!!!mengikut BAJET anda...harga kami bemula rm 1.00 sehingaa lah maximum rm 2.50..
🍿jangan risau..bagi tempahan 500 pcs keatas..kami bagi FREE STICKER CUSTOM  ye...
.
.
Belum ada tarikh lagi?xpe boleh risik-risik dulu sembangan dengan click saya link di bio..
.
.
OKAY STAY TUNE🤗🤗
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
#livepopcorn 
#doorgiftpopcornjb
 #goodiespopcornjb
#popcorncaramel 
#fullycoatedcaramel 
#popcornmanis 
#popcornviral 
#popcornketagih
#popcornsedap
 #popcornmurah 
#doorgiftnikah
#doorgiftsanding
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgiftharijadi
#popcornkluang 
#popcornbatupahat
 #popcornmelaka
 #popcornkotatinggi
#doorgiftsimpangrenggam
#doorgiftkulai
#doorgiftjohorbahru
#popcornbajet 
#popcornziplock 
#popcornbucket 
#popcornrm1.00
4 0 7 hours ago

🍿Good Morning!
Pagi ni nak share customer yg beli #engspopcorn untuk bagi buah tangan dekat kawan. .
Ha senang kan nak bagi hadiah utk kawan2. Bagi je popcorn! Tak kisah lelaki ke perempuan ke semua boleh terima hihi. Dan yang penting semua pun suka 😆.
.
Eng’s Popcorn
RM18/botol
0127675311 /0192804038
FREE delivery on selected areas

🍿Good Morning! 
Pagi ni nak share customer yg beli #engspopcorn untuk bagi buah tangan dekat kawan. .
Ha senang kan nak bagi hadiah utk kawan2. Bagi je popcorn! Tak kisah lelaki ke perempuan ke semua boleh terima hihi. Dan yang penting semua pun suka 😆.
.
Eng’s Popcorn 
RM18/botol 
0127675311 /0192804038 
FREE delivery on selected areas
6 1 7 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
2 0 8 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
3 0 8 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
1 0 8 hours ago

5 balang terus customer kita beli 🥰
.
RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

5 balang terus customer kita beli 🥰
.
RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
2 0 8 hours ago

Assalamualaikum popcorn lovers 💕 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ❗️❗️POPCORN LETUP VIRAL❗️❗️ ❗️❗️POPCORN LETUP VIRAL❗️❗️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❗️❗️RM20❗️❗️RM20❗️❗️RM20❗️❗️ ✅ 100% Popcorn HOMEMADE ✅ 100% product MUSLIM
✅ Extra CARAMEL😋
✅ Sweet , Crunchy & Delicious👍🏻
✅ Menerima tempahan GOODIES & DOORGIFT untuk apa2 majlis ✅ Rm20 500gram ✅ Balang BESAR 📌Berminat untuk order POPCORN disaluti PENUH CARAMEL ?? ‼️‼️ Mesti pernah jumpa popcorn yang lemau ❓
Yang pastinya bukan POPCORN LETUP🍿 ye!! ❌
Kualiti POPCORN🍿 kami dijamin puas hati, untuk siapa yang berminat nak Cuba boleh order satu balang juga.. InshaAllah kami akan hantar🚗 , Pos pon kami layan 🚗📮 🚗 COD area ✔️rawang ✔️sg.buloh ✔️gombak 📍dan kawasan berdekatan dengannya 🤗💖 WhatsApp👇🏻😘 www.wasap.my/60189574721/popcornletup

#popcornletup
#popcornletupkundang
#popcornletupsgbuloh
#popcornletupgombak
#popcornletuprawang
#popcornletuprangup
#popcorndoorgift
#popcorngoodies
#popcornletupsedap
#popcornletupcaramel
#popcorncaramel
#popcornsedap
#goodiespopcorn
#doorgiftpopcorn
#kudapkudap
#popcornviral
#popcornrangup
#kudapkudapsedap
#kudapkudappopcorn
#goodieskahwin
#doorgiftkahwin

Assalamualaikum popcorn lovers 💕 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ❗️❗️POPCORN LETUP VIRAL❗️❗️ ❗️❗️POPCORN LETUP VIRAL❗️❗️ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❗️❗️RM20❗️❗️RM20❗️❗️RM20❗️❗️ ✅ 100% Popcorn HOMEMADE ✅ 100% product MUSLIM
✅ Extra CARAMEL😋
✅ Sweet , Crunchy & Delicious👍🏻
✅ Menerima tempahan GOODIES & DOORGIFT untuk apa2 majlis ✅ Rm20 500gram ✅ Balang BESAR 📌Berminat untuk order POPCORN disaluti PENUH CARAMEL ?? ‼️‼️ Mesti pernah jumpa popcorn yang lemau ❓ 
Yang pastinya bukan POPCORN LETUP🍿 ye!! ❌ 
Kualiti POPCORN🍿 kami dijamin puas hati, untuk siapa yang berminat nak Cuba boleh order satu balang juga.. InshaAllah kami akan hantar🚗 , Pos pon kami layan 🚗📮 🚗 COD area ✔️rawang ✔️sg.buloh ✔️gombak 📍dan kawasan berdekatan dengannya 🤗💖 WhatsApp👇🏻😘 www.wasap.my/60189574721/popcornletup

#popcornletup
#popcornletupkundang 
#popcornletupsgbuloh
#popcornletupgombak 
#popcornletuprawang 
#popcornletuprangup 
#popcorndoorgift 
#popcorngoodies
#popcornletupsedap 
#popcornletupcaramel
#popcorncaramel 
#popcornsedap 
#goodiespopcorn
#doorgiftpopcorn
#kudapkudap
#popcornviral
#popcornrangup
#kudapkudapsedap
#kudapkudappopcorn
#goodieskahwin
#doorgiftkahwin
1 0 14 hours ago

We are bringing in this Caramel Popcorn which you won't wanna miss it! 😍😍
. .
Paduu sangat ni kalau dapat caramel pure tengah tengah panas ni🤤🍿✨
.
To order,
WhatsApp 94573805.
.
#engspopcorn #popcorn #popcorns
#popcorncaramel #popcorndoorgift
#popcornsedap #sayajualpopcorn #foodie #caramelpopcorn #caramel #caramelpopcornsg #tasty #delicious #treats #snacks #igsg #sgig #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #airisxaniiq

We are bringing in this Caramel Popcorn which you won't wanna miss it! 😍😍
. . 
Paduu sangat ni kalau dapat caramel pure tengah tengah panas ni🤤🍿✨
.
To order,
WhatsApp 94573805.
.
#engspopcorn #popcorn #popcorns
#popcorncaramel #popcorndoorgift
#popcornsedap #sayajualpopcorn #foodie #caramelpopcorn #caramel #caramelpopcornsg #tasty #delicious #treats #snacks #igsg #sgig #instashop #instashopsg #onlineshop #onlineshopsg #onlineshopping #onlinebusiness #entrepreneur #entrepreneursg #entrepreneurlife #airisxaniiq
7 0 18 hours ago

Tq my brader.

Nak try popcorn best lagi padu ni wasap je tau.

www.wasap.my/60139720808

#Popcornbest #popcornsedap
#PopcornViral2019 #PremiumPopcorn #PremiumCaramelPopcorn

Tq my brader.

Nak try popcorn best lagi padu ni wasap je tau.

www.wasap.my/60139720808

#Popcornbest #popcornsedap
#PopcornViral2019 #PremiumPopcorn #PremiumCaramelPopcorn
1 0 18 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 18 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.
💥💥Cornpopz Mini Agent/Dropship dibuka!💥💥
.
MARI SERTAI KAMI SEKARANG!! BUAT INCOME TANPA BAYARAN MODAL (ZERO MODAL).
.

Anda student?? Duit tak cukup?? Nak buat income lebih???????taknak susahkan parent?? tapi tak tahu nk jual apa??Inilah masanya untuk anda buat income lebih!
.
kami mengalukan kedatangan anda sebagai mini agent kami/dropship kami
.
Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
1 0 18 hours ago

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin

BANYAK MASA TERLUANG?? NK BUAT INCOME LEBIH???INI LAH MASANYA...DAFTAR SEGERA
.

Kelebihan?? .
1.Popcorn sedap dan mudah dijual
2.Kami akan ajar anda cara buat sale(A-Z)
3.Dapat untung lumayan
.
Kami sangat mengutamakan orang yg ingin duit poket lebih!!!
.
Lokasi: KL, Selangor .
.
👍011 58787918
👍011 58787918
👍011 58787918
.
💪Jom whatsapp untuk book slot
👉Klik link di bio untuk tempah
.

#goodiesmurah #doorgiftkahwinmurah #doorgiftcomel #goodiesbajet #popcorndoorgift #doorgiftpopcorn #weddingdoorgift #popcornseremban #doorgift #doorgiftbudget #popcornsedap  #doorgiftkl #doorgifttunang #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #makeupartis #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftkahwin #popcornmurah #doorgiftpopcorn #doorgiftklang #doorgiftperkahwinan #doorgiftperkahwinan #doorgiftbajet #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftharijadi #popcornmalaysia #doorgiftkahwin
1 0 18 hours ago

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
3 0 18 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
2 0 19 hours ago

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

RAMAI YANG DAH BORONG POPCORN CARAMEL...ANDA BILA LAGI?
.
. 🍿CARAMEL POPCORN PILIHAN RAMAI 🍿 .
. 💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi .
💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp link di bio / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛 .
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
2 0 19 hours ago

POPCORN KARAMEL SETANDING POPCORN DI PANGGUNG WAYANG.
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

POPCORN KARAMEL SETANDING POPCORN DI PANGGUNG WAYANG.
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
1 0 19 hours ago

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya #popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih #popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah

MUSHROOM POPCORN YANG DISALUTI PENUH DGN KARAMEL HANYA DARI CORNPOPZ
.
💥popcorn disaluti sepenuhnya dengan caramel 🍯
💥popcorn tanpa pewarna tiruan
💥popcorn dimasak segar 💥kerangupan xterkata
💥sekali cuba pasti nak lagi 💐Jom grab cepat sekarang!! Nak order?? Whatsapp / dm sahaja bile² masa nak.
.
yangg dekat kita COD 🛵🚗
yang jauh kita boleh post🚛
.
#doorgiftmajlistunang #popcorncaramel #popcornsedap #goodiesmajlistunang #muamalaysia #goodiesharijadi #doorgiftakikah #popcornselangor #goodieskahwin #doorgiftkahwin #poocorngoodies #pakejpelamin #popcornmalaysia #popcorncyberjaya#popcornbangi #doorgiftaqiqah #goodiespopcorn #doorgiftpopcorn #goodiesakikah #popcornputrajaya #goodiespopcorn #popcornshahalam #caramelpopcorn  #pelaminmalaysia #majlistunang #makeupartis #popcornsemenyih#popcorngoodies #popcorndoorgift #popcornmurah
3 0 19 hours ago
45KG POPCORN CARAMEL😍😍
.
.
Alhamdulillah.. Siap tempahan utk customer nak bt goodies kenduri kawin nnt..
.
.
Swipe left😍👉ada model popcorn cilik🤭🤭
.
.
#popcorn #popcorncaramel #popcornsedap #popcorncaramellicious #kerepekazleeyanoor #kuantan #pekan #terengganu #kemaman #pahang #doorgifttunang #doorgiftaqiqah #doorgiftbudgetpahang #popcornmalaysia #DOORGIFTPOPCORNKUANTAN #doorgiftpopcorn #doorgiftpahang #kerepekmurahkuantan #kerepeksedap #popcorncaramelkuantan
7 2 20 hours ago

Top #popcornsedap posts

[𝗺𝗺𝗖𝗶𝗻𝗲𝗽𝗹𝗲𝘅𝗲𝘀 𝗠𝗲𝘀𝗮𝗠𝗮𝗹𝗹]

𝑻𝒉𝒂𝒏𝒌 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆.
𝙏𝙃𝙀 𝙒𝘼𝙄𝙏 𝙄𝙎 𝙊𝙑𝙀𝙍, 𝙏𝙃𝙀 𝙁𝙄𝙍𝙎𝙏 𝘾𝙄𝙉𝙀𝙈𝘼 𝙄𝙉 𝙉𝙄𝙇𝘼𝙄 𝙄𝙎 𝙉𝙊𝙒 𝙊𝙋𝙀𝙉!

Be amongst the first to experience mmCineplexes MesaMall and enjoy 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗖𝗥𝗘𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦 with a variety of movies, types of halls and seat choices!

𝗛𝗼𝘄?
1. 𝑆𝑖𝑚𝑝𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑙𝑘-𝑖𝑛 𝑡𝑜 𝑚𝑚𝐶 𝑀𝑒𝑠𝑎𝑀𝑎𝑙𝑙, 𝑁𝑖𝑙𝑎𝑖 𝑜𝑛 𝐿𝑒𝑣𝑒𝑙 3
2. 𝑃𝑟𝑜𝑐𝑒𝑒𝑑 𝑡𝑜 𝑡ℎ𝑒 𝐴𝑙𝑙-𝐼𝑛-𝑂𝑛𝑒 𝑘𝑖𝑜𝑠𝑘𝑠 𝑡𝑜 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡 𝑜𝑢𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑡𝑖𝑐𝑘𝑒𝑡𝑠.
3. 𝐸𝑎𝑐ℎ 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛 𝑚𝑎𝑦 𝑟𝑒𝑑𝑒𝑒𝑚 𝑜𝑛𝑙𝑦 2𝑥 𝑡𝑖𝑐𝑘𝑒𝑡𝑠 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑎𝑦 (𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏𝒏𝒐𝒕 𝒓𝒆𝒅𝒆𝒆𝒎 𝒇𝒐𝒓 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒅𝒂𝒚). 4. 𝐶𝑖𝑛𝑒𝑚𝑎 𝑜𝑝𝑒𝑛𝑠 𝑎𝑡 10𝑎𝑚 𝑎𝑛𝑑 𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑎𝑠𝑡 𝑠𝑒𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑎𝑦 𝑖𝑠 11.45𝑝𝑚.
We can’t wait to see you here! For full details, visit http://bit.ly/2Xwt0D2

#mmcmesamallnilai #moviesforlife #popcornsedap #mesamallnilai #myawesomemall #ilovemesamall

[𝗺𝗺𝗖𝗶𝗻𝗲𝗽𝗹𝗲𝘅𝗲𝘀 𝗠𝗲𝘀𝗮𝗠𝗮𝗹𝗹]

𝑻𝒉𝒂𝒏𝒌 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒄𝒆. 
𝙏𝙃𝙀 𝙒𝘼𝙄𝙏 𝙄𝙎 𝙊𝙑𝙀𝙍, 𝙏𝙃𝙀 𝙁𝙄𝙍𝙎𝙏 𝘾𝙄𝙉𝙀𝙈𝘼 𝙄𝙉 𝙉𝙄𝙇𝘼𝙄 𝙄𝙎 𝙉𝙊𝙒 𝙊𝙋𝙀𝙉!

Be amongst the first to experience mmCineplexes MesaMall and enjoy 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗖𝗥𝗘𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦 with a variety of movies, types of halls and seat choices!

𝗛𝗼𝘄?
1. 𝑆𝑖𝑚𝑝𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑙𝑘-𝑖𝑛 𝑡𝑜 𝑚𝑚𝐶 𝑀𝑒𝑠𝑎𝑀𝑎𝑙𝑙, 𝑁𝑖𝑙𝑎𝑖 𝑜𝑛 𝐿𝑒𝑣𝑒𝑙 3
2. 𝑃𝑟𝑜𝑐𝑒𝑒𝑑 𝑡𝑜 𝑡ℎ𝑒 𝐴𝑙𝑙-𝐼𝑛-𝑂𝑛𝑒 𝑘𝑖𝑜𝑠𝑘𝑠 𝑡𝑜 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡 𝑜𝑢𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑡𝑖𝑐𝑘𝑒𝑡𝑠. 
3. 𝐸𝑎𝑐ℎ 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛 𝑚𝑎𝑦 𝑟𝑒𝑑𝑒𝑒𝑚 𝑜𝑛𝑙𝑦 2𝑥 𝑡𝑖𝑐𝑘𝑒𝑡𝑠 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑎𝑦 (𝒚𝒐𝒖 𝒄𝒂𝒏𝒏𝒐𝒕 𝒓𝒆𝒅𝒆𝒆𝒎 𝒇𝒐𝒓 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒅𝒂𝒚). 4. 𝐶𝑖𝑛𝑒𝑚𝑎 𝑜𝑝𝑒𝑛𝑠 𝑎𝑡 10𝑎𝑚 𝑎𝑛𝑑 𝑜𝑢𝑟 𝑙𝑎𝑠𝑡 𝑠𝑒𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛 𝑓𝑜𝑟 𝑡ℎ𝑒 𝑑𝑎𝑦 𝑖𝑠 11.45𝑝𝑚. 
We can’t wait to see you here! For full details, visit http://bit.ly/2Xwt0D2

#mmcmesamallnilai #moviesforlife #popcornsedap #mesamallnilai #myawesomemall #ilovemesamall
348 54 18 November, 2019

[𝐦𝐦𝐂𝐢𝐧𝐞𝐩𝐥𝐞𝐱𝐞𝐬 𝐌𝐞𝐬𝐚𝐌𝐚𝐥𝐥]
𝐿𝑒𝑣𝑒𝑙 3, 𝑀𝑒𝑠𝑎𝑀𝑎𝑙𝑙 𝑁𝑖𝑙𝑎𝑖

𝗧𝗿𝘂𝗹𝘆 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗮𝗶𝘁 𝗜𝘀 𝗢𝘃𝗲𝗿
First day, first show at mmCineplexes was a thrilling experience for Nilai citizens. Happy Faces were overwhelming.
𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗖𝗥𝗘𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗜𝗡𝗨𝗘𝗦 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄!!!
This is what all of you were waiting for!!! Meet you here soon.

#mmcmesamallnilai #moviesforlife #popcornsedap #mesamallnilai #myawesomemall #ilovemesamall

[𝐦𝐦𝐂𝐢𝐧𝐞𝐩𝐥𝐞𝐱𝐞𝐬 𝐌𝐞𝐬𝐚𝐌𝐚𝐥𝐥]
𝐿𝑒𝑣𝑒𝑙 3, 𝑀𝑒𝑠𝑎𝑀𝑎𝑙𝑙 𝑁𝑖𝑙𝑎𝑖

𝗧𝗿𝘂𝗹𝘆 𝗧𝗵𝗲 𝗪𝗮𝗶𝘁 𝗜𝘀 𝗢𝘃𝗲𝗿
First day, first show at mmCineplexes was a thrilling experience for Nilai citizens. Happy Faces were overwhelming. 
𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗖𝗥𝗘𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗜𝗡𝗨𝗘𝗦 𝘁𝗶𝗹𝗹 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄!!!
This is what all of you were waiting for!!! Meet you here soon.

#mmcmesamallnilai #moviesforlife #popcornsedap #mesamallnilai #myawesomemall #ilovemesamall
306 39 19 November, 2019

Popcorn sedap keemas ini dari @royalcaramel_popcorn serius betul2 full coated caramel gaisss, pure caramel taw.. Dah laa gebu, ranggup yang penting semua bersalut caramel taww..kalau hampa nak jadi stokis masih open untuk area MELAKA, PAHANG, PERAK, PULAU PINANG dan TERENGGANU..untuk SELANGOR hanya tinggal 7slot kekosongan untuk agent sahaja..jom follow @royalcaramel_popcorn, bukan setakat sedap dimakan malah boleh menjana pendapatan dengan modal yang sangat - sangat rendah...apa tunggu lagi, let's try gaisss..
http://www.wasap.my/60176574224

#usahawanmuda
#popcornsedap
#popcornviral
#royalcaramelpopcorn

Popcorn sedap keemas ini dari @royalcaramel_popcorn serius betul2 full coated caramel gaisss, pure caramel taw.. Dah laa gebu, ranggup yang penting semua bersalut caramel taww..kalau hampa nak jadi stokis masih open untuk area MELAKA, PAHANG, PERAK, PULAU PINANG dan TERENGGANU..untuk SELANGOR hanya tinggal 7slot kekosongan untuk agent sahaja..jom follow @royalcaramel_popcorn, bukan setakat sedap dimakan malah boleh menjana pendapatan dengan modal yang sangat - sangat rendah...apa tunggu lagi, let's try gaisss..
http://www.wasap.my/60176574224

#usahawanmuda
#popcornsedap
#popcornviral
#royalcaramelpopcorn
3,676 38 31 March, 2019

Bila makan popcorn muka pun jadi tak senonoh. Balang yang ni dah habis. Balang kedua on the way. Nanti sis update blog dengan gambar yang mungkin buat korang teringin nak try popcorn ni.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebelum tu korang boleh singgah dekat ig ni kalau teringin nak makan dah:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@aihanmujar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@aihanhijab⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cakap kat dia nak beli popcorn sebalang.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogger #foodhunting #blogger #malaysianblogger #sismakan #bloggermalaysia #popcornsedap #popcornhandmade #popcorn #sistakjual

Bila makan popcorn muka pun jadi tak senonoh. Balang yang ni dah habis. Balang kedua on the way. Nanti sis update blog dengan gambar yang mungkin buat korang teringin nak try popcorn ni.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sebelum tu korang boleh singgah dekat ig ni kalau teringin nak makan dah:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@aihanmujar⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
@aihanhijab⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Cakap kat dia nak beli popcorn sebalang.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodblogger #foodhunting #blogger #malaysianblogger #sismakan #bloggermalaysia #popcornsedap #popcornhandmade #popcorn #sistakjual
175 28 30 January, 2019

Hampa wajib try popcorn sedap keemas ini dari @royalcaramel_popcorn ..fully coated caramel, pure caramel taw,serious sedap hampaa.. Dah laa gebu, ranggup yang penting semua bersalut caramel tak muak, 1 balang besaq dan banyak sangat2 murah hampa RM18 jaa..da boleh la buat stock untuk raya tengok movie kat kampung dengan sedara hampaa sambil layan popcorn terbaik ni..nak jadi agent&stokis pun boleh buat side income..jom follow @royalcaramel_popcorn bukan setakat sedap dimakan malah boleh menjana pendapatan dengan modal yang sangat - sangat rendah...apa tunggu lagi, let's try gaisss..
http://www.wasap.my/60176574224

#royalcaramelpopcorn
#fullycoatedcaramel
#popcornsedap
#popcornviral
#usahawanmuda
#doorgiftmurah
#doorgiftbajet
#sgbulohselangor

Hampa wajib try popcorn sedap keemas ini dari @royalcaramel_popcorn ..fully coated caramel, pure caramel taw,serious sedap hampaa.. Dah laa gebu, ranggup yang penting semua bersalut caramel tak muak, 1 balang besaq dan banyak sangat2 murah hampa RM18 jaa..da boleh la buat stock untuk raya tengok movie kat kampung dengan sedara hampaa sambil layan popcorn terbaik ni..nak jadi agent&stokis pun boleh buat side income..jom follow @royalcaramel_popcorn bukan setakat sedap dimakan malah boleh menjana pendapatan dengan modal yang sangat - sangat rendah...apa tunggu lagi, let's try gaisss..
http://www.wasap.my/60176574224

#royalcaramelpopcorn 
#fullycoatedcaramel 
#popcornsedap 
#popcornviral 
#usahawanmuda 
#doorgiftmurah 
#doorgiftbajet 
#sgbulohselangor
2,332 16 8 May, 2019

Buat salted caramel popcorn ini banyak yg blg susah krn gosong mulu.
Nah ini trick dr sy y.
Jd saus karamel jangan ditinggal2 yah pas buat itu, ditungguin titik haha..
Begitu terlihat berbuih aduk terus. Karamel awalnya akan muncul d tempat yg terkena panas paling panas kemudian akan menyebar dengan cepat.
Siap2 matiin kompornya y😉
Tuang popcorn dan aduk dengan cepat, jangan lama2 yah ntar keburu keras karamelnya😉
Kmrn tuh pas masak ini karamel sy udah sempurna, cm krn ga puas kq kurang merata trus sy nyalain lg kompornya, jd malah ada yg gosong😆😆😆
Yah itu sharing pengalaman sy bikin ini yah❤️
Selamat mencoba❤️
..
cr @yackikuka

#homemade #saltedcaramel #popcorn #cookingvideo #videomasak
#popcorn #popcorns #caramelpopcorn #popcorntime #popcornchicken #gourmetpopcorn #popcornlover #popcornbucket #popcornmurah #popcornmalaysia #garretpopcorn #popcorncaramel #nationalpopcornday #popcornmachine #popcorngarrett #chickenpopcorn #popcornlovers #popcorndoorgift #popcornnail #popcornsedap #popcornbar #popcorncrochet

Buat salted caramel popcorn ini banyak yg blg susah krn gosong mulu.
Nah ini trick dr sy y.
Jd saus karamel jangan ditinggal2 yah pas buat itu, ditungguin titik haha..
Begitu terlihat berbuih aduk terus. Karamel awalnya akan muncul d tempat yg terkena panas paling panas kemudian akan menyebar dengan cepat.
Siap2 matiin kompornya y😉
Tuang popcorn dan aduk dengan cepat, jangan lama2 yah ntar keburu keras karamelnya😉
Kmrn tuh pas masak ini karamel sy udah sempurna, cm krn ga puas kq kurang merata trus sy nyalain lg kompornya, jd malah ada yg gosong😆😆😆
Yah itu sharing pengalaman sy bikin ini yah❤️
Selamat mencoba❤️
..
cr @yackikuka

#homemade #saltedcaramel #popcorn #cookingvideo #videomasak 
#popcorn #popcorns #caramelpopcorn #popcorntime #popcornchicken  #gourmetpopcorn #popcornlover #popcornbucket #popcornmurah #popcornmalaysia #garretpopcorn #popcorncaramel #nationalpopcornday #popcornmachine #popcorngarrett #chickenpopcorn #popcornlovers #popcorndoorgift #popcornnail #popcornsedap #popcornbar #popcorncrochet
1,205 9 8 October, 2019