#positifselalu Instagram Photos & Videos

positifselalu - 31.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #positifselalu and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
29.3
Average comment
0.6
Posts with video
10/71
Posts with photo
61/71

Hashtag Popularity

Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞TAK SALAH BANTU ORANG YANG LEBIH SUSAH , KERANA ALLAH S.W.T TAHU SETIAP KEBAIKAN YANG KITA LAKUKAN. AKAN ADA GANJARAN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻 #positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi

Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞TAK SALAH BANTU ORANG YANG LEBIH SUSAH , KERANA ALLAH S.W.T TAHU SETIAP KEBAIKAN YANG KITA LAKUKAN. AKAN ADA GANJARAN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻#positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi
3 0 17 September, 2019

Akan Datang, RIFFY dua orang penyanyi genre pop balada, raggae dan dangdut. bawah naungan @forestkingest16 dan kerjasama dari @renzostudiorecord ®
®
®
#riffy #forestkingfamilia #renzostudio #duo #singers #pop #raggaeton #reggae #balade #dangdut #localsinger #sarawak #kuching #borneo #kidsjamannow #positifselalu #2019

Akan Datang, RIFFY dua orang penyanyi genre pop balada, raggae dan dangdut. bawah naungan @forestkingest16 dan kerjasama dari @renzostudiorecord ®
®
®
#riffy #forestkingfamilia #renzostudio #duo #singers #pop #raggaeton #reggae #balade #dangdut #localsinger #sarawak #kuching #borneo #kidsjamannow #positifselalu #2019
7 0 17 September, 2019

kadang" kita dibawah kadang" kita diatas
#positifselalu

kadang" kita dibawah kadang" kita diatas
#positifselalu
79 1 17 September, 2019

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
. 💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#mpnadia
#ohabangkosmetik
#aslegacyselangor
#aslegacymalaysia
#pucukharumnita
#bizzyboddy
#bizziboddycontourcream
#bizzyflush
#gelmandianbidaraaura7herba
#harumnitafemininewash
#gentelharumnita
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#jamshir
#flyandkissmakeupset
#puffysmooch
#blambidaraaura7herba
#tudungbawalaslegacy
#telekungaslegacy
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . 
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
. 💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs 
#mpnadia 
#ohabangkosmetik 
#aslegacyselangor 
#aslegacymalaysia 
#pucukharumnita 
#bizzyboddy 
#bizziboddycontourcream 
#bizzyflush 
#gelmandianbidaraaura7herba 
#harumnitafemininewash 
#gentelharumnita 
#losyenbadanjamshirdaunbidara 
#jamshir 
#flyandkissmakeupset 
#puffysmooch 
#blambidaraaura7herba 
#tudungbawalaslegacy 
#telekungaslegacy 
#positifselalu 
#kurussihat 
#nakcepatkurus
#resepisihat 
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro
1 0 17 September, 2019

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#mpnadia
#ohabangkosmetik
#aslegacyselangor
#aslegacymalaysia
#pucukharumnita
#bizzyboddy
#bizziboddycontourcream
#bizzyflush
#gelmandianbidaraaura7herba
#harumnitafemininewash
#gentelharumnita
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#jamshir
#flyandkissmakeupset
#puffysmooch
#blambidaraaura7herba
#tudungbawalaslegacy
#telekungaslegacy
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . 
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs 
#mpnadia 
#ohabangkosmetik 
#aslegacyselangor 
#aslegacymalaysia 
#pucukharumnita 
#bizzyboddy 
#bizziboddycontourcream 
#bizzyflush 
#gelmandianbidaraaura7herba 
#harumnitafemininewash 
#gentelharumnita 
#losyenbadanjamshirdaunbidara 
#jamshir 
#flyandkissmakeupset 
#puffysmooch 
#blambidaraaura7herba 
#tudungbawalaslegacy 
#telekungaslegacy 
#positifselalu 
#kurussihat 
#nakcepatkurus
#resepisihat 
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro
5 0 17 September, 2019

Mee goreng mamak.
アジアの焼きそば。
Saya suka, sedap, berlemak kering2 basah.Cara masak simple dan cepat.

#malaysiantraditionalfood
#malaysian
#instafood
#foodporn
#foodpornmalaysia
#foodinspiration
#foodhunter
#foodlover
#foodlovers
#foodie
#foodies
#positifselalu
#jalajalancarimakan
#jjcm
#sedapgiler
#makan

Mee goreng mamak.
アジアの焼きそば。
Saya suka, sedap, berlemak kering2 basah.Cara masak simple dan cepat.

#malaysiantraditionalfood 
#malaysian 
#instafood 
#foodporn 
#foodpornmalaysia 
#foodinspiration 
#foodhunter 
#foodlover 
#foodlovers
#foodie 
#foodies
#positifselalu 
#jalajalancarimakan 
#jjcm 
#sedapgiler
#makan
61 1 17 September, 2019
#positifselalu #alwayspositive
10 0 17 September, 2019

READY STOCK Inner neck Tiffany by @alhumaira.ahc_byhz ❤️❤️
.
Jom dapatkan skrg dgn saya uolss 😘😘
.
✔️Material : Cotton Viscose (SGT SELESA, SEJUK, TAHAN LAMA, SERAP PELUH)
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 🤗👆👆
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019

READY STOCK Inner neck Tiffany by @alhumaira.ahc_byhz ❤️❤️
.
Jom dapatkan skrg dgn saya uolss 😘😘
.
✔️Material : Cotton Viscose (SGT SELESA, SEJUK, TAHAN LAMA, SERAP PELUH)
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 🤗👆👆
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #dramasweetdreams #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
6 0 17 September, 2019

Jika kita tak mampu nak ubah sesuatu situasi tu, ubahlah cara kita memandang pada situasi tu.
#positifthinking
#positifselalu
#penangisland

Jika kita tak mampu nak ubah sesuatu situasi tu, ubahlah cara kita memandang pada situasi tu. 
#positifthinking 
#positifselalu 
#penangisland
71 0 17 September, 2019

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari .
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#mpnadia
#ohabangkosmetik
#aslegacyselangor
#aslegacymalaysia
#pucukharumnita
#bizzyboddy
#bizziboddycontourcream
#bizzyflush
#gelmandianbidaraaura7herba
#harumnitafemininewash
#gentelharumnita
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#jamshir
#flyandkissmakeupset
#puffysmooch
#blambidaraaura7herba
#tudungbawalaslegacy
#telekungaslegacy
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro

Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari . 
Alamak, kenapa ada bau semacam je kat ‘Miss V’ Ish tak selesanya. Nampaknya kena cuci ni dengan feminine wash bagi hilangkan bau yang kurang enak

Memang serba tak kena dan kurang selesa jika ‘Miss V’ atau faraj berbau yang kurang menyenangkan. Apatah jika diikuti dengan rasa gatal-gatal.

Haa jangan risau feminin wash harumnita dapat mengatasi masalah korang , Boleh dapatkan dengan mobile partner yang berdaftar seluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia . 
Komen ' Saya Nak ' cepat !! .
💠Feminine Wash - RM 25.00sm .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD
.
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs 
#mpnadia 
#ohabangkosmetik 
#aslegacyselangor 
#aslegacymalaysia 
#pucukharumnita 
#bizzyboddy 
#bizziboddycontourcream 
#bizzyflush 
#gelmandianbidaraaura7herba 
#harumnitafemininewash 
#gentelharumnita 
#losyenbadanjamshirdaunbidara 
#jamshir 
#flyandkissmakeupset 
#puffysmooch 
#blambidaraaura7herba 
#tudungbawalaslegacy 
#telekungaslegacy 
#positifselalu 
#kurussihat 
#nakcepatkurus
#resepisihat 
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro
5 0 17 September, 2019

Lemak tepu & Selulit degil dekat peha , bawah lengan , perut & bawah punggong tu da hilang belum ? Puasa da 12hari , tak lama lagi nak raya . . da dapat belum badan yang diidamkan ??
.
.
Nak fast result , hakak-hakak kena rajin sapu bahagian lemak yang degil . . ia dapat membakar lemak-lemak badan , selulit dan ia jugak dapat melegakan sakit sendi-sendi atau terseliur jugak tau . . bestkan , 1produk macam-macam boleh buat . . Apa lagi dapatkan segera !!
2d 💠Harga : RM 42.00. .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD . .
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#mpnadia
#ohabangkosmetik
#aslegacyselangor
#aslegacymalaysia
#pucukharumnita
#bizzyboddy
#bizziboddycontourcream
#bizzyflush
#gelmandianbidaraaura7herba
#harumnitafemininewash
#gentelharumnita
#losyenbadanjamshirdaunbidara
#jamshir
#flyandkissmakeupset
#puffysmooch
#blambidaraaura7herba
#tudungbawalaslegacy
#telekungaslegacy
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro

Lemak tepu & Selulit degil dekat peha , bawah lengan , perut & bawah punggong tu da hilang belum ? Puasa da 12hari , tak lama lagi nak raya . . da dapat belum badan yang diidamkan ??
.
.
Nak fast result , hakak-hakak kena rajin sapu bahagian lemak yang degil . . ia dapat membakar lemak-lemak badan , selulit dan ia jugak dapat melegakan sakit sendi-sendi atau terseliur jugak tau . . bestkan , 1produk macam-macam boleh buat . . Apa lagi dapatkan segera !!
2d 💠Harga : RM 42.00. .
🎁FREE GIFT
🎁FREE COD . .
📦POSTAGE : Rm 8.00sm / Rm 12.00ss

Jom grab! by whatsapp ke
www.wasap.my/60172550769
. 🚘COD : .
🔶Sungai Buloh .
🔶Damansara
* Kota damansara
* Mutiara Damansara
* Damansara Utama
* Bandar Sri Damansara
* Damansara Damai
* Prema Damansara
* Taman Tun Dr Ismail
🔶Gombak
* Gombak Setia
* Gombak Indah
* Taman Sri Gombak
* Greenwood
* Berdekatan dgn Gombak
🔶Selayang
* Selayang Baru
* Bandar Baru Selayang
* Berdekatan dgn Selayang
🔶Batu Caves
* Samudera
* Sungai Tua
* Laksamana
* Nakhoda
* Kg Melayu Wira Damai
* Kg Sunrgai Kertas
* Berdekatan dgn Batu Caves
🔶Sentul, .
🔶Setapak,
🔶Wangsa Maju, .
🔶Kepong .
🔶Taman Melawati.
🔶Taman Melati
🔶kawasan yang berhampiran saya hantar selangor & k.l 📬 POS Seluruh Malaysia

#aslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs 
#mpnadia 
#ohabangkosmetik 
#aslegacyselangor 
#aslegacymalaysia 
#pucukharumnita 
#bizzyboddy 
#bizziboddycontourcream 
#bizzyflush 
#gelmandianbidaraaura7herba 
#harumnitafemininewash 
#gentelharumnita 
#losyenbadanjamshirdaunbidara 
#jamshir 
#flyandkissmakeupset 
#puffysmooch 
#blambidaraaura7herba 
#tudungbawalaslegacy 
#telekungaslegacy 
#positifselalu 
#kurussihat 
#nakcepatkurus
#resepisihat 
#kuruskanbadan
#dramamelayu
#meloditv3 #astro
5 0 17 September, 2019
SEMBANG KENCANG EPISOD 8 yang bertajuk PASANGAN KUAT SENTAP sudah berada di YouTube Channel GiGiEMAS TV! Link ada di bio!

Dah tengok, jangan lupa like & subscribe! Korang jugak boleh bagi pendapat korang di ruangan komen. Semoga terhibur!

@lawak.wow @lawak_hambar @lawak.hangit @meme.malaysia @malaysia.viners @nakkongsi @malaysiaigers @kakishare.my @atukpesan @nak_pesan @nakbebel @kini.viral
#gigiemastv #positifselalu #lawakpendek #viner #spm2018 #spm2019 #igersmalaysia #mudahterhibur #lawakdaily #lawakterkini #lawakhambar #malaysiakini #malayvines #lawaklucu #madlipzmalaysia #madlipz #tiktokindonesia #tiktok #tiktokmalaysia #malacca #melaka #akupakaikauyangpanas #wakdoyok #stham #smktham #utem #uniklmicet
23 0 17 September, 2019

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sahabat sekelian..
.
Menurut para pakar psikologi, orang yg bersyukur akan memiliki wajah yg selalu tersenyum dalam menjalani hidup dan orang yg selalu tersenyum itu manambah kecantikan dan ketampanan sebesar 20%.
.
Adakah kita mahu terlihat rupawan? Bersyukurlah atas apa yg kita miliki saat ini.
.
.
#squadBD #koleksiterkinibyanyss #bajubaru #viral #eseminar #youcanduit #syukurselalu #positifselalu #giveaway #jasin #johor #mirafilzah #bangsar #kuantan #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #love #terapiinstagram #jubah #jubahmuslimah #muslimahattire #usahawanonline #butikonline #blousestyle #neelofa #blousemenyusu #blousemuslimah #blousetakpayahgosok

بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيمِ

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sahabat sekelian..
.
Menurut para pakar psikologi, orang yg bersyukur akan memiliki wajah yg selalu tersenyum dalam menjalani hidup dan orang yg selalu tersenyum itu manambah kecantikan dan ketampanan sebesar 20%.
.
Adakah kita mahu terlihat rupawan? Bersyukurlah atas apa yg kita miliki saat ini.
.
.
#squadBD #koleksiterkinibyanyss #bajubaru #viral #eseminar #youcanduit #syukurselalu #positifselalu #giveaway #jasin #johor #mirafilzah #bangsar #kuantan #fikiryangbaikbaik #doayangbaikbaik #love #terapiinstagram #jubah #jubahmuslimah #muslimahattire #usahawanonline #butikonline #blousestyle #neelofa #blousemenyusu #blousemuslimah #blousetakpayahgosok
32 0 17 September, 2019

Assalamualaikum.
Alhamdulillah rezeki tuhan berikan tidak pernah putus 🙏 . terima kasih ya Allah. walaupun cuma duduk di rumah goyang kaki jer duit masuk bertubi2 😇 . maaf sebab lama tak update sebab kerja full time. Haa yang income saya dpt ni kerja part time je kalau nak mcm ni juga tunggu apa lagi. Cepat2 tekan LINK DI BIO sayaaa ok ☺ .

SIDE INCOME !!! Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!! Gaji setiap selasa dan jumaat ,masa anda yg tentukan sendiri ...
❎bukan pelaburan/forex ❎Bukan simkad/topup
❎Bukan tone excel
❎Bukan mlm/skim cpt kaya
✅kerja mudah copy paste iklan shj
🏧gaji terus ke akaun bank💰💰
❤Gaji 2x seminggu

Berminat nak join??? BOLEH TERUS TEKAN LINK WHATSAPP SAYA DI BIO .
#parttimedirumah #parttimejob #buatduit #parttime #sideincomemalaysia #bisnesonline #bisnesmudah #kejecopypaste #Rm200shri #jommulakan #santai2je #istafamous #paidreview #janapendapatan #trusted #bisnessenang #kerjasambilan #kerjasampingan #student #surirumah #kerjasenang #gunafon #kerjamudah #kerjadirumah #agentwanted #maluapabosku #positifselalu

Assalamualaikum. 
Alhamdulillah rezeki tuhan berikan tidak pernah putus 🙏 . terima kasih ya Allah. walaupun cuma duduk di rumah goyang kaki jer duit masuk bertubi2 😇 . maaf sebab lama tak update sebab kerja full time. Haa yang income saya dpt ni kerja part time je kalau nak mcm ni juga tunggu apa lagi. Cepat2 tekan LINK DI BIO sayaaa ok ☺ .

SIDE INCOME !!! Part time gaji 4hari RM1000.Boleh bantu family belanja harian😊. 80 orang terawal shj!! Gaji setiap selasa dan jumaat ,masa anda yg tentukan sendiri ...
❎bukan pelaburan/forex ❎Bukan simkad/topup
❎Bukan tone excel
❎Bukan mlm/skim cpt kaya
✅kerja mudah copy paste iklan shj
🏧gaji terus ke akaun bank💰💰
❤Gaji 2x seminggu

Berminat nak join??? BOLEH TERUS TEKAN LINK WHATSAPP SAYA DI BIO .
#parttimedirumah #parttimejob #buatduit #parttime #sideincomemalaysia #bisnesonline #bisnesmudah #kejecopypaste #Rm200shri #jommulakan #santai2je #istafamous #paidreview #janapendapatan #trusted #bisnessenang #kerjasambilan #kerjasampingan #student #surirumah #kerjasenang #gunafon #kerjamudah #kerjadirumah #agentwanted #maluapabosku #positifselalu
7 0 17 September, 2019

#Repost from @hijrahsoul (@get_regrann) - Menangislah kamu kerana Pencipta, barangsiapa yang banyak menangis kerana Allah, maka airmata itu akan menjadi saksi kelak di yaumul mahsyar.
.
Kurangkan untuk menangis kerana manusia kerana bimbang kita kurang menangis kerana Allah.
.
Moga Allah merahmati setiap titisan airmata ini kerana Mu ya Allah.😢
.

#miftahulannurshares #airmata #menangis #allahmahapenyayang #HijrahSoul #selamatpetang #menangiskarenaallah #taubat #Dakwah #positifselalu #MotivationalVideo #bukansenangnaksenang #muhasabahdiri

#Repost from @hijrahsoul (@get_regrann) -  Menangislah kamu kerana Pencipta, barangsiapa yang banyak menangis kerana Allah, maka airmata itu akan menjadi saksi kelak di yaumul mahsyar.
.
Kurangkan untuk menangis kerana manusia kerana bimbang kita kurang menangis kerana Allah.
.
Moga Allah merahmati setiap titisan airmata ini kerana Mu ya Allah.😢
.

#miftahulannurshares  #airmata #menangis #allahmahapenyayang  #HijrahSoul #selamatpetang  #menangiskarenaallah  #taubat #Dakwah #positifselalu #MotivationalVideo #bukansenangnaksenang #muhasabahdiri
2 0 17 September, 2019

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING². HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING².  HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys
0 0 17 September, 2019

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING². HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING².  HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys
0 0 17 September, 2019

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING². HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys

CLEARANCE SALES❗ ❗❗ KURTA KID ZARIF 📌meterial baby skin royal king.. kain lembut dan tahan lasak.. 📌Cekak musang
📌butang exclusive ketip dilehir
📌poket hiasan diatas start saiz 18-24..
📌poket sorok diatas start saiz 26-38
📌poket belah kanan
📌ada belahan sedikit kiri kanan kurta
📌tangan lepas

P/S:WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI ASAL KERANA FAKTOR PENCAHAYAN DAN SKRIN HP MASING².  HARGA CLEARANCE KURTA KID ZARIF
RM39sm/RM47ss 📌📌📌📌📌📌📌📌 TIADA HARGA BORONG

MEH WASAP Kak Ina untuk sebarang pertanyaan just klik👇👇
➡ www.wasap.my/60129672505

#bajukurta #kurta #kurtakids #kurtakidsmoden #kurtakidsexclusive #kurtabudak #kurtaayahanak #kurtakanak2 #kurtakanakanak #kurtasedondon #bajukurtakids #kurtakanakkanakmurah #kurtakanakkanak2019 #kurtakanakkanakmalaysia
#kurtakidsmurah #fashionkids
#kurtababy #bajuraya2019 #bajukurtakanak2 #bajukurtakanakkanak
#kualalumpur
#positifselalu #kidsootd
#selangor #penang
#kuantan #kurtaboys
2 0 17 September, 2019

#Repost @sheilahassan
Ha.... Baru mau ada akai hang sally... Nak sgt kan... Paan ni pun akai simpan kat lutut!!! Menyesal lak suruh kawin dgn rose
Jom ah nak last2 ni tengok apa jadi dgn kelurga mak rose
Episode 27
7pm (record waktu maghrib) 💗💗💗
K A U Y A N G P E R T A M A
Admin : @syawaladinn

#MrandMrsFarhan #KauYangPertama #KYP #akasiatv3 #KeranaCintamuAdalahNadiku #FarahNabilah #FikryIbrahim #TashaShila #Farhan #RoseNatasha #Ameera #KakZaza #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode2 #FarhanxRose #love #FarKry #roadtoepisode2 #onxon #IWantYouToLoveMe #AlifSatar

OST -
I WANT YOU TO LOVE ME
@alifsatar

Dibintangi oleh
@fikryibrahim
@farahnabilahofficial
@tashashilla
@marisa.yasmin
@sheilahassan
@lala.wansharmila @wannorazlin_307
@yusuf_bahrin
@amar_asyraf
@naszsally
@imamemy
@ellyasabdullah
@iamellymazlein
@lailanasirofficial

Arahan: @hadithomar

@tv3malaysia @dramasangat @shasmedia -

#Repost @sheilahassan 
Ha.... Baru mau ada akai hang sally... Nak sgt kan... Paan ni pun akai simpan kat lutut!!! Menyesal lak suruh kawin dgn rose
Jom ah nak last2 ni tengok apa jadi dgn kelurga mak rose
Episode  27
 7pm (record waktu maghrib) 💗💗💗
K A U  Y A N G  P E R T A M A
Admin : @syawaladinn

#MrandMrsFarhan #KauYangPertama #KYP #akasiatv3 #KeranaCintamuAdalahNadiku #FarahNabilah #FikryIbrahim #TashaShila #Farhan #RoseNatasha #Ameera #KakZaza #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode2 #FarhanxRose #love #FarKry #roadtoepisode2 #onxon #IWantYouToLoveMe #AlifSatar

OST - 
I WANT YOU TO LOVE ME
@alifsatar

Dibintangi oleh
@fikryibrahim 
@farahnabilahofficial 
@tashashilla 
@marisa.yasmin 
@sheilahassan 
@lala.wansharmila @wannorazlin_307 
@yusuf_bahrin 
@amar_asyraf 
@naszsally 
@imamemy 
@ellyasabdullah 
@iamellymazlein 
@lailanasirofficial

Arahan: @hadithomar

@tv3malaysia @dramasangat @shasmedia -
50 0 17 September, 2019

READY STOCK!! ❤️❤️
.
Sis masih ade banyak colour yg available untuk STELLA PINLESS HIJAB taw!! 😍😍
.
✔️RM 59 exclude postage
✔️Korean Moss Crepe
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 😊👆👆
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #nur2 #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019

READY STOCK!! ❤️❤️
.
Sis masih ade banyak colour yg available untuk STELLA PINLESS HIJAB taw!! 😍😍
.
✔️RM 59 exclude postage
✔️Korean Moss Crepe
.
FOR ORDER PLEASE CLICK LINK WHATSAPP ON BIO 😊👆👆
.
#alhumaira #tiffanyinnerneck  #alhumairafans #naelofarhijab #sayajualshawl #hijabista #shawlmurah #fashionista #makeuptutorial #glamour #instafashion #instafamous #inner #innerneck #hijab #ootd #alhamdulilah #hardwork #onlinebusiness #hijabfashion #hijabstyle #trustedseller #nur2 #dfkl #agentAAA017 #sempurnaraya2019 #abpbh2019 #clearancesale #positifselalu #alhumairaexpectation2019
6 0 17 September, 2019

KU BERSUARA versi akustik dah ada kat YouTube erniezakriofficial 👇
.
Link https://youtu.be/Rr7qFLPaSiE
.
.
Jangan malu² 👉👈😅
Jom tonton berjemaah ajak sahabat handai tengok sekali 😜
.
.
.
Kita bagi trending 😉
.
Moga lagu nie dapat masuk #ajl34
.
.
.
#kubersuara #ernienyanyi #erniezakri #rocketfuel #trending #ajl #ajl34 #akustik #acoustic #acousticversion #kakninie #love #myamor #positifselalu

KU BERSUARA versi akustik dah ada kat YouTube erniezakriofficial 👇
.
Link https://youtu.be/Rr7qFLPaSiE
.
.
Jangan malu² 👉👈😅
Jom tonton berjemaah ajak sahabat handai tengok sekali 😜
.
.
.
Kita bagi trending 😉
.
Moga lagu nie dapat masuk #ajl34
.
.
.
#kubersuara #ernienyanyi #erniezakri #rocketfuel #trending #ajl #ajl34 #akustik #acoustic #acousticversion #kakninie #love #myamor #positifselalu
98 2 17 September, 2019

Ha.... Baru mau ada akai hang sally... Nak sgt kan... Paan ni pun akai simpan kat lutut!!! Menyesal lak suruh kawin dgn rose
Jom ah nak last2 ni tengok apa jadi dgn kelurga mak rose
Episode 27
7pm (record waktu maghrib) 💗💗💗
K A U Y A N G P E R T A M A
Admin : @syawaladinn

#MrandMrsFarhan #KauYangPertama #KYP #akasiatv3 #KeranaCintamuAdalahNadiku #FarahNabilah #FikryIbrahim #TashaShila #Farhan #RoseNatasha #Ameera #KakZaza #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode2 #FarhanxRose #love #FarKry #roadtoepisode2 #onxon #IWantYouToLoveMe #AlifSatar

OST -
I WANT YOU TO LOVE ME
@alifsatar

Dibintangi oleh
@fikryibrahim
@farahnabilahofficial
@tashashilla
@marisa.yasmin
@sheilahassan
@lala.wansharmila @wannorazlin_307
@yusuf_bahrin
@amar_asyraf
@naszsally
@imamemy
@ellyasabdullah
@iamellymazlein
@lailanasirofficial

Arahan: @hadithomar

@tv3malaysia @dramasangat @shasmedia -

Ha.... Baru mau ada akai hang sally... Nak sgt kan... Paan ni pun akai simpan kat lutut!!! Menyesal lak suruh kawin dgn rose
Jom ah nak last2 ni tengok apa jadi dgn kelurga mak rose
Episode  27
 7pm (record waktu maghrib) 💗💗💗
K A U  Y A N G  P E R T A M A
Admin : @syawaladinn

#MrandMrsFarhan #KauYangPertama #KYP #akasiatv3 #KeranaCintamuAdalahNadiku #FarahNabilah #FikryIbrahim #TashaShila #Farhan #RoseNatasha #Ameera #KakZaza #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode2 #FarhanxRose #love #FarKry #roadtoepisode2 #onxon #IWantYouToLoveMe #AlifSatar

OST - 
I WANT YOU TO LOVE ME
@alifsatar

Dibintangi oleh
@fikryibrahim 
@farahnabilahofficial 
@tashashilla 
@marisa.yasmin 
@sheilahassan 
@lala.wansharmila @wannorazlin_307 
@yusuf_bahrin 
@amar_asyraf 
@naszsally 
@imamemy 
@ellyasabdullah 
@iamellymazlein 
@lailanasirofficial

Arahan: @hadithomar

@tv3malaysia @dramasangat @shasmedia -
735 19 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
10 3 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
3 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
9 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
4 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
6 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
7 1 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
1 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
6 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok #like4like #like4likes
5 1 17 September, 2019

PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
.
'
HQ AKAN RELEASE DESIGN ZALIA LEBIH AWAL. IAITU PADA HARI SELASA. PUKUL 3PM. .
.
AWAS! STOK UNTUK SETIAP CORAK SANGAT LIMITED! SIAPA CEPAT DIA DAPAT. .
'
🌸 HARGA RM79/PSG🌸
*Tak termasuk pos
*4XL&5XL add Rm5/psg
.
'
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL .
.

NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!! KLIK 👇👇
.
www.wasap.my/60122255002/zalia
.
.
.
#DnBalqis
#DnBians
#bajutanpaGosok
#bajuviral
#raya2019
#sapotlokal #moodrepublic #bazaar #bazaaronline #ctdk #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #igreview #ajimaura #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terapiinstagram #terlajaklaris #uniten #uniselian #politeknik #uitm #positifselalu #sayajual #sayajualonline #trustedseller

PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
.
'
HQ AKAN RELEASE DESIGN ZALIA LEBIH AWAL. IAITU PADA HARI SELASA. PUKUL 3PM. .
.
AWAS! STOK UNTUK SETIAP CORAK SANGAT LIMITED! SIAPA CEPAT DIA DAPAT. .
'
🌸 HARGA  RM79/PSG🌸
*Tak termasuk pos
*4XL&5XL add Rm5/psg
.
'
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL .
.

NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!! KLIK 👇👇
.
www.wasap.my/60122255002/zalia
.
.
.
#DnBalqis
#DnBians
#bajutanpaGosok
#bajuviral
#raya2019
#sapotlokal #moodrepublic #bazaar #bazaaronline #ctdk #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #igreview #ajimaura #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terapiinstagram #terlajaklaris #uniten #uniselian #politeknik #uitm #positifselalu #sayajual #sayajualonline #trustedseller
5 0 17 September, 2019

DESTINASI : KOREA 🇰🇷
.

Ada ke mahu travel ke KOREA 🇰🇷 dengan harga murah ?
Bajet Travel RM3199 termasuk dengan tiket flight ✈️ .
.

PAKEJ TERMASUK:
* Tiket penerbangan Airasia X pergi balik (20KG Luggage setiap seorang)
* Penginapan 4 Malam di Hotel Park Hill ataupun setaraf dengannya (2 atau 3 Orang sebilik) * Pengangkutan Awam di Korea
* Tour Leader berbahasa Melayu
* Sarapan Pagi (Roti dan jem disediakan di Pantry)
* Tiket Masuk ke Pulau Nami & Istana Gyeongbokgung & Namsangol Hanok Village

_
.
nak tahu lebih lanjut,whatsapp link
http://www.wasap.my/60145160305
http://www.wasap.my/60145160305
.
#aysofiatravel #asia
#pakejpercutianmurah #jommelancong
#malaysia #haytai #singapore #pulauperhentian #indonesia #jogjakarta #bandung #hochiminh #vietnam #promosi #cameronhighland
#percutianbajet #cuticutimalaysia #cutibajet #travellog #travelovers #percutianmurah #positifselalu #airasia #korea #kedah #penang #tiketmurah #bahterakembaraholidays #teamciktiamanis #dalat

DESTINASI : KOREA 🇰🇷
.

Ada ke mahu travel ke KOREA 🇰🇷 dengan harga murah ?
Bajet Travel RM3199 termasuk dengan tiket flight ✈️ .
.

PAKEJ TERMASUK:
* Tiket penerbangan Airasia X pergi balik (20KG Luggage setiap seorang)
* Penginapan 4 Malam di Hotel Park Hill ataupun setaraf dengannya (2 atau 3 Orang sebilik) * Pengangkutan Awam di Korea
* Tour Leader berbahasa Melayu
* Sarapan Pagi (Roti dan jem disediakan di Pantry)
* Tiket Masuk ke Pulau Nami & Istana Gyeongbokgung & Namsangol Hanok Village

_
.
nak tahu lebih lanjut,whatsapp link 
http://www.wasap.my/60145160305
http://www.wasap.my/60145160305
.
#aysofiatravel #asia
#pakejpercutianmurah #jommelancong
#malaysia #haytai #singapore #pulauperhentian #indonesia #jogjakarta #bandung #hochiminh #vietnam #promosi #cameronhighland
#percutianbajet #cuticutimalaysia #cutibajet #travellog #travelovers #percutianmurah #positifselalu #airasia #korea #kedah #penang #tiketmurah #bahterakembaraholidays #teamciktiamanis #dalat
7 0 17 September, 2019
Hiburan pagi... #senyumselalu😊 #positifselalu #tolonggelak #tiktokmalaysia
5 0 17 September, 2019

PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
.
'
HQ AKAN RELEASE DESIGN ZALIA LEBIH AWAL. IAITU PADA HARI SELASA. PUKUL 3PM. .
.
AWAS! STOK UNTUK SETIAP CORAK SANGAT LIMITED! SIAPA CEPAT DIA DAPAT. .
'
🌸 HARGA RM79/PSG🌸
*Tak termasuk pos
*4XL&5XL add Rm5/psg
.
'
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL .
.

NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!! KLIK 👇👇
.
www.wasap.my/60122255002/zalia
.
.
.
#DnBalqis
#DnBians
#bajutanpaGosok
#bajuviral
#raya2019
#sapotlokal #moodrepublic #bazaar #bazaaronline #ctdk #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #igreview #ajimaura #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terapiinstagram #terlajaklaris #uniten #uniselian #politeknik #uitm #positifselalu #sayajual #sayajualonline #trustedseller

PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
PENGUMUMAN ZALIA‼‼‼
.
'
HQ AKAN RELEASE DESIGN ZALIA LEBIH AWAL. IAITU PADA HARI SELASA. PUKUL 3PM. .
.
AWAS! STOK UNTUK SETIAP CORAK SANGAT LIMITED! SIAPA CEPAT DIA DAPAT. .
'
🌸 HARGA  RM79/PSG🌸
*Tak termasuk pos
*4XL&5XL add Rm5/psg
.
'
🌹🌹🌹ZALIA KURUNG🌹🌹🌹
.
.
💖CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖MOSS CREPE
💖TIDAK PERLU IRON
💖SEJUK DAN SELESA
💖KAIN FULL GETAH
💖SIZE BERMULA XS-5XL .
.

NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!! KLIK 👇👇
.
www.wasap.my/60122255002/zalia
.
.
.
#DnBalqis
#DnBians
#bajutanpaGosok
#bajuviral
#raya2019
#sapotlokal #moodrepublic #bazaar #bazaaronline #ctdk #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #paknil #igreview #ajimaura #igmalaysia #igshop #igshopmalaysia #instareview #instafamous #terapiinstagram #terlajaklaris #uniten #uniselian #politeknik #uitm #positifselalu #sayajual #sayajualonline #trustedseller
4 0 17 September, 2019

Ada ke mahu travel ke HO CHI MING VIETNAM 🇻🇳 dengan harga murah ?
Bajet Travel RM1299 termasuk dengan tiket flight ✈️ .
.

PAKEJ TERMASUK:
✔ Tiket penerbangan (pergi dan balik)
✔ A&EM Hotel atau setaraf
✔Pengangkutan sepanjang trip
✔8 kali Makan (3x Sarapan, 2x Makan Tengahari, 3x Makan Malam) ✔Tour Guide berbahasa Melayu
✔Tips untuk Tour Guide ✔Tiket Masuk ke Mekong River ✔Tiket Masuk ke Chu Chi Tunne

_
.
nak tahu lebih lanjut,whatsapp link
http://www.wasap.my/60145160305
http://www.wasap.my/60145160305
.
#aysofiatravel #asia
#pakejpercutianmurah #jommelancong
#malaysia #haytai #singapore #pulauperhentian #indonesia #jogjakarta #bandung #hochiminh #vietnam #promosi #cameronhighland
#percutianbajet #cuticutimalaysia #cutibajet #travellog #travelovers #percutianmurah #positifselalu #airasia #korea #kedah #penang #tiketmurah #bahterakembaraholidays #teamciktiamanis #dalat

Ada ke mahu travel ke HO CHI MING VIETNAM 🇻🇳 dengan harga murah ?
Bajet Travel RM1299 termasuk dengan tiket flight ✈️ .
.

PAKEJ TERMASUK:
✔ Tiket penerbangan (pergi dan balik)
✔ A&EM Hotel atau setaraf
✔Pengangkutan sepanjang trip
✔8 kali Makan (3x Sarapan, 2x Makan Tengahari, 3x Makan Malam) ✔Tour Guide berbahasa Melayu
✔Tips untuk Tour Guide ✔Tiket Masuk ke Mekong River ✔Tiket Masuk ke Chu Chi Tunne

_
.
nak tahu lebih lanjut,whatsapp link 
http://www.wasap.my/60145160305
http://www.wasap.my/60145160305
.
#aysofiatravel #asia
#pakejpercutianmurah #jommelancong
#malaysia #haytai #singapore #pulauperhentian #indonesia #jogjakarta #bandung #hochiminh #vietnam #promosi #cameronhighland
#percutianbajet #cuticutimalaysia #cutibajet #travellog #travelovers #percutianmurah #positifselalu #airasia #korea #kedah #penang #tiketmurah #bahterakembaraholidays #teamciktiamanis #dalat
5 0 17 September, 2019

Bawal Kufi Bidang 50 available warna salmon je skrg
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️

Bawal Kufi Bidang 50 available warna salmon je skrg
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
44 3 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
3 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
4 0 17 September, 2019

Every moment of every moment is the most important thing in life.... #luahanhati
#positifselalu

Every moment of every moment is the most important thing in life.... #luahanhati 
#positifselalu
19 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
9 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
3 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
3 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
5 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
6 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
2 0 17 September, 2019

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
.
HARGA  RM79/PSG
.
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
.
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
.
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok

[𝗭𝗔𝗟𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗠𝗘 𝗕𝗔𝗖𝗞!] 𝗞𝗜𝗡𝗜 𝗥𝗘𝗦𝗧𝗢𝗖𝗞 𝗗𝗘𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗪𝗔𝗥𝗡𝗔 𝗕𝗔𝗥𝗨. 𝗥𝗠𝟳𝟵 𝗝𝗘‼️🔥🔥🔥
.
𝗣𝘀𝘀𝘀𝘁!! 𝗦𝗮𝗽𝗲 𝗰𝗲𝗽𝗮𝘁 𝗱𝗶𝗮 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝘁𝗮𝘂 😘
. 
HARGA  RM79/PSG
. 
4XL&5XL add Rm5/psg
.
🌹ZALIA KURUNG🌹
.
💖 CUTTING MINI KURUNG
💖 9 CORAK TERKINI DAN TRENDY
💖 MOSS CREPE
💖 TIDAK PERLU IRON
💖 SEJUK DAN SELESA
💖 KAIN FULL GETAH
💖 SIZE BERMULA XS-5XL
. 
NOTE:-
LIMITED ITEM, NO MORE RESTOCK 😉
. 
LAMBAT MELEPASSSS!!!
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309
📲 Whatsapp 011 2097 5309

Atau click link biru di bio untuk direct whatsapp Jannah ye ❤️
.
Note: Colour may difference due to lighting effect
.
#kurung #kurungmoden #bajukurung #kebaya #bajukebaya #mosscrepe #bajukurungloose #comocrepe #mosscrepe #koshibo #alhamdulillah #syukurselalu #positifselalu #dfkl #dramasangat #megadrama #cintatanpahenti #leftananzana #tv3 #tvalhijrah #astro #ctdk #noradanish #sabella #zalia #bajuviraltanpagosok #bajutakpayahgosok
3 0 17 September, 2019

Assalammualaikum dan selamat bekerja utk sesiapa yg baru nk keje minggu ni😚😙. #kekaboolovers
#mirabellovers
#ladorralovers
#mogadimurahkanrezeki
#positifselalu

Assalammualaikum dan selamat bekerja utk sesiapa yg baru nk keje minggu ni😚😙. #kekaboolovers
#mirabellovers
#ladorralovers
#mogadimurahkanrezeki
#positifselalu
6 0 17 September, 2019

“Terima kasih Allah,
Ya Rahman,
Ya Rahim,
Atas segala hadiah terindah yang dikirim buat diriku”
.
.
. 🌹🌹🌹🌹
.
#klinikhatikhadeeja #khadeejabutik #brunei #quotes #bahagiahati #positifselalu #senyumitusedekah .
Swipe Left untuk waktu solat hari ni 😊

“Terima kasih Allah,
Ya Rahman,
Ya Rahim,
Atas segala hadiah terindah yang dikirim buat diriku”
.
.
. 🌹🌹🌹🌹
.
#klinikhatikhadeeja #khadeejabutik #brunei #quotes #bahagiahati #positifselalu  #senyumitusedekah .
Swipe Left untuk waktu solat hari ni 😊
9 2 17 September, 2019

Mungkin korang dah biasa tengok Aloe Vera Gel kat dalam shopping mall atau pasaraya, tapi yang kami bawakan adalah formulasi terbaru bersama Gamat Plus untuk lebih berkesan & efektif.
Terlalu banyak khasiat ada pada Aloe Vera Gel ni yg menjanjikan korang pasti akan suka gila. Antaranya boleh menghilangkan kesan parut, mengatasi masalah kulit kering, sebagai kegunaan luaran untuk kesan luka & melecur, boleh dijadikan sebagai pelembab wajah, menghilangkan kesan mata panda, mengembalikan seri wajah akibat kusam & banyak lagi.

Admin tak chinggg! Ni serious, korang wajib dapatkan Aloe Vera Gel ni, memang tak akan sama macam yg ada di pasaran. Hanya RM39.90 sahaja 😍
.
.
#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik
#langsing
#bizzyflush #krimkurus
#aloevera
#kesanparut
#positifselalu
#lidahbuaya
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#pengejarimpian
#tambahpowerPSRT
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo

Mungkin korang dah biasa tengok Aloe Vera Gel kat dalam shopping mall atau pasaraya, tapi yang kami bawakan adalah formulasi terbaru bersama Gamat Plus untuk lebih berkesan & efektif. 
Terlalu banyak khasiat ada pada Aloe Vera Gel ni yg menjanjikan korang pasti akan suka gila. Antaranya boleh menghilangkan kesan parut, mengatasi masalah kulit kering, sebagai kegunaan luaran untuk kesan luka & melecur, boleh dijadikan sebagai pelembab wajah, menghilangkan kesan mata panda, mengembalikan seri wajah akibat kusam & banyak lagi.

Admin tak chinggg! Ni serious, korang wajib dapatkan Aloe Vera Gel ni, memang tak akan sama macam yg ada di pasaran. Hanya RM39.90 sahaja 😍
.
.
#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik 
#langsing 
#bizzyflush #krimkurus
#aloevera
#kesanparut
#positifselalu 
#lidahbuaya
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#pengejarimpian
#tambahpowerPSRT
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo
8 0 17 September, 2019

Bawal Butterfly Bidang 50 ni ada few colours lg je yg tinggal.. Check it out kat Shopee utk stock yg mana yg available ye 😉

Bawal Butterfly Bidang 50 ni ada few colours lg je yg tinggal.. Check it out kat Shopee utk stock yg mana yg available ye 😉
53 3 17 September, 2019

Hidup tak semudah apa yng disangka,cekalkan hati kuatkan semangat pandang ke hadapan...yang lepas jadikan pengajaran,bersedia menghadapi segala yang berada dihadapan. Assalamualaikum...
Selamat pagi... #syukurselalu
#sucikanhati
#positifselalu

Hidup tak semudah apa yng disangka,cekalkan hati kuatkan semangat pandang ke hadapan...yang lepas jadikan pengajaran,bersedia menghadapi segala yang berada dihadapan.  Assalamualaikum...
Selamat pagi... #syukurselalu
#sucikanhati
#positifselalu
4 0 16 September, 2019

#Repost @efbifoodproduct_hq (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞JAGA LAH IMAN KITA SEBAIK MUNGKIN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻 #positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi

#Repost @efbifoodproduct_hq (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞JAGA LAH IMAN KITA SEBAIK MUNGKIN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻#positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi
5 0 16 September, 2019

-MORNING-

Ayuh sertai kami CMC 🔥 🔥 🔥
Jom ubah hidup korang dengan klik di bio kami @_hiwami
Atau boleh ws kami 👇👇👇
https://cmconline.wasap.my
https://cmconline.wasap.my
https://cmconline.wasap.my
.
.
#studentbuatduit #janakehidupan #ubahhidup #positifselalu #trusted #pmdulu #uia #uitm #studentU #goyangkaki #duitmasuk #cubed
#ukm #umt #kuis #ukm #umk #buahhatiku #goyangkakiduitmasuk #goyangkaki #duittetapmasuk #kaye #trusted

-MORNING-

Ayuh sertai kami CMC 🔥 🔥 🔥 
Jom ubah hidup korang dengan klik di bio kami @_hiwami
Atau boleh ws kami 👇👇👇
https://cmconline.wasap.my
https://cmconline.wasap.my
https://cmconline.wasap.my
.
.
#studentbuatduit #janakehidupan #ubahhidup #positifselalu #trusted #pmdulu#uia #uitm #studentU #goyangkaki #duitmasuk #cubed
#ukm #umt #kuis #ukm #umk #buahhatiku #goyangkakiduitmasuk #goyangkaki #duittetapmasuk #kaye #trusted
5 0 16 September, 2019

Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞JAGA LAH IMAN KITA SEBAIK MUNGKIN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻 #positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi

Assalamualaikum 🌹 Salam Subuh🌙🌞JAGA LAH IMAN KITA SEBAIK MUNGKIN 😊 Insyallah , Moga kita tergolong dalam kalangan orang yang beriman 🙏🏻 Semoga kita semua mendapat keberkatan DaripadaNYA🌙🙏🏻#positifselalu #dagingitammanisfbi #ayamitammanisfbi #dagingdendenglentokfbi #raya #positifmindaefbi
29 0 16 September, 2019
Belanja sigek lagu "No One by Alicia Keys" (Cover Song)
#coversong #noone #aliciakeys #arifmd #makdatok #localsinger #sarawak #kuching #penyanyitempatan #kidsjamannow #positifselalu #2019
36 2 16 September, 2019

Kadang kala,perjalanan hidup kita tidak akan bermula dengan kebahagiaan,tetapi sesetengah orang perjalanan hidup mereka bermula dengan penderitaan,kesakitan,kepedihan dan,kesedihan....tetapi,perjalanan mereka tidak selamanya begitu jikalau mereka terus kuat dan sabar😊tiada sesiapa yang mampu terlepas daripada dugaan kehidupan.....apabila menghadapi dugaan,cuba untuk tenangkan diri dan mencari jalan penyelesaian yang tepat....setiap jalan penyelesaian,pasti akan ada caranya tersendiri.....jikalau kita sudah mengalah dengan dugaan dan cabaran yang kita hadapi...maka perbuatan itu hanya sia sia dan kita akan gagal dan terus berada di dalam dunia kegagalan.....kehidupan ini mengajar kita untuk terus bersabar dan sentiasa bersedia dengan perkara yang bakal jadi terhadap kita.Sentiasa berfikir positif,buanglah perkara negatif...abaikan mereka-mereka yang selalu berkata jahat tentang kita....teruskan kehidupan ini dengan melakukan perkara kebaikan dan bermanfaat yang mampu memberikan 1001 kebaikan kepada diri sendiri dan orang lain😊dan ingatlah bahawa selepas hujan pasti akan munculnya pelangi,begitu juga dengan kehidupan,selepas dilanda dugaan pasti akan ada sesuatu perkara yang menggantikan kesedihan tersebut dengan kebahagiaan yang tidak mampu terungkap dengan kata-kata😊....hanya dengan bersabar,tawakkal dan sentiasa berusaha pasti akan mendapat ganjarannya😊

#positifselalu

Kadang kala,perjalanan hidup kita tidak akan bermula dengan kebahagiaan,tetapi sesetengah orang perjalanan hidup mereka bermula dengan penderitaan,kesakitan,kepedihan dan,kesedihan....tetapi,perjalanan mereka tidak selamanya begitu jikalau mereka terus kuat dan sabar😊tiada sesiapa yang mampu terlepas daripada dugaan kehidupan.....apabila menghadapi dugaan,cuba untuk tenangkan diri dan mencari jalan penyelesaian yang tepat....setiap jalan penyelesaian,pasti akan ada caranya tersendiri.....jikalau kita sudah mengalah dengan dugaan dan cabaran yang kita hadapi...maka perbuatan itu hanya sia sia dan kita akan gagal dan terus berada di dalam dunia kegagalan.....kehidupan ini mengajar kita untuk terus bersabar dan sentiasa bersedia dengan perkara yang bakal jadi terhadap kita.Sentiasa berfikir positif,buanglah perkara negatif...abaikan mereka-mereka yang selalu berkata jahat tentang kita....teruskan kehidupan ini dengan melakukan perkara kebaikan dan bermanfaat yang mampu memberikan 1001 kebaikan kepada diri sendiri dan orang lain😊dan ingatlah bahawa selepas hujan pasti akan munculnya pelangi,begitu juga dengan kehidupan,selepas dilanda dugaan pasti akan ada sesuatu perkara yang menggantikan kesedihan tersebut dengan kebahagiaan yang tidak mampu terungkap dengan kata-kata😊....hanya dengan bersabar,tawakkal dan sentiasa berusaha pasti akan mendapat ganjarannya😊

#positifselalu
55 4 16 September, 2019

🔥PINKLADY HAPPY CREAM🔥 adalah satu satunya krim untuk KEMBALIKAN ASET WANITA.

Krim ni wajib ada pada setiap wanita yang inginkan bentuk badan yang cantik, aset dalaman yang bulat, pejal, montok dan punggung yang lentik dengan hanya sapuan PINKLADY HAPPY CREAM pada bahagian aset anda.😍 Sesuai digunakan oleh semua wanita.💃
.
🌸Kesan Sapuan Happy Cream🌸
.
🌷Menyejuk dan menyegarkan
🌷Mengurangkan kemerahan kulit
🌷Membantu melicinkan , melembutkan dan menegangkan kulit
🌷Memulihkan , meremajakan dan melembutkan struktur dan tona kulit yang sekata
🌷Meningkatan penghidratan kulit
🌷Sesuai untuk ibu yang menyusu
🌷Bau wangian lavender yang segar
🌷Dengan kandungan pelembab yang sangat tinggi

Harga yang sangat meletop!!! Free postage untuk masa yang terhad!!!
.
Whatsapp Anis sekarang 📲 017-6674625
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #pinkladynewpackaging #pinkladykl #pinkladykualalumpur #pinkladykluang #pinkladyjohor #pinkladyselangor #pinkladyputrajaya #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatbesarpayudara #ubatkurus #ubatgemuk #sulambedak #prptreatment #prpfacial #sulambibir #breastpumpmurah #breastfeedingmom #kutupinklady #dropshipwanted #positifselalu #kutupinklady #kutupinkladymurah

🔥PINKLADY HAPPY CREAM🔥 adalah satu satunya krim untuk KEMBALIKAN ASET WANITA.

Krim ni wajib ada pada setiap wanita yang inginkan bentuk badan yang cantik, aset dalaman yang bulat, pejal, montok dan punggung yang lentik dengan hanya sapuan PINKLADY HAPPY CREAM pada bahagian aset anda.😍 Sesuai digunakan oleh semua wanita.💃
.
🌸Kesan Sapuan Happy Cream🌸
.
🌷Menyejuk dan menyegarkan
🌷Mengurangkan kemerahan kulit
🌷Membantu melicinkan , melembutkan dan menegangkan kulit
🌷Memulihkan , meremajakan dan melembutkan struktur dan tona kulit yang sekata
🌷Meningkatan penghidratan kulit
🌷Sesuai untuk ibu yang menyusu
🌷Bau wangian lavender yang segar
🌷Dengan kandungan pelembab yang sangat tinggi

Harga yang sangat meletop!!! Free postage untuk masa yang terhad!!!
.
Whatsapp Anis sekarang 📲 017-6674625
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #pinkladynewpackaging #pinkladykl #pinkladykualalumpur #pinkladykluang #pinkladyjohor #pinkladyselangor #pinkladyputrajaya #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatbesarpayudara #ubatkurus #ubatgemuk #sulambedak #prptreatment #prpfacial #sulambibir #breastpumpmurah #breastfeedingmom #kutupinklady #dropshipwanted  #positifselalu #kutupinklady #kutupinkladymurah
0 0 16 September, 2019

🔥PINKLADY HAPPY CREAM🔥 adalah satu satunya krim untuk KEMBALIKAN ASET WANITA.

Krim ni wajib ada pada setiap wanita yang inginkan bentuk badan yang cantik, aset dalaman yang bulat, pejal, montok dan punggung yang lentik dengan hanya sapuan PINKLADY HAPPY CREAM pada bahagian aset anda.😍 Sesuai digunakan oleh semua wanita.💃
.
🌸Kesan Sapuan Happy Cream🌸
.
🌷Menyejuk dan menyegarkan
🌷Mengurangkan kemerahan kulit
🌷Membantu melicinkan , melembutkan dan menegangkan kulit
🌷Memulihkan , meremajakan dan melembutkan struktur dan tona kulit yang sekata
🌷Meningkatan penghidratan kulit
🌷Sesuai untuk ibu yang menyusu
🌷Bau wangian lavender yang segar
🌷Dengan kandungan pelembab yang sangat tinggi

Harga yang sangat meletop!!! Free postage untuk masa yang terhad!!!
.
Whatsapp Anis sekarang 📲 017-6674625
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #pinkladynewpackaging #pinkladykl #pinkladykualalumpur #pinkladykluang #pinkladyjohor #pinkladyselangor #pinkladyputrajaya #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatbesarpayudara #ubatkurus #ubatgemuk #sulambedak #prptreatment #prpfacial #sulambibir #breastpumpmurah #breastfeedingmom #kutupinklady #dropshipwanted #positifselalu #kutupinklady #kutupinkladymurah

🔥PINKLADY HAPPY CREAM🔥 adalah satu satunya krim untuk KEMBALIKAN ASET WANITA.

Krim ni wajib ada pada setiap wanita yang inginkan bentuk badan yang cantik, aset dalaman yang bulat, pejal, montok dan punggung yang lentik dengan hanya sapuan PINKLADY HAPPY CREAM pada bahagian aset anda.😍 Sesuai digunakan oleh semua wanita.💃
.
🌸Kesan Sapuan Happy Cream🌸
.
🌷Menyejuk dan menyegarkan
🌷Mengurangkan kemerahan kulit
🌷Membantu melicinkan , melembutkan dan menegangkan kulit
🌷Memulihkan , meremajakan dan melembutkan struktur dan tona kulit yang sekata
🌷Meningkatan penghidratan kulit
🌷Sesuai untuk ibu yang menyusu
🌷Bau wangian lavender yang segar
🌷Dengan kandungan pelembab yang sangat tinggi

Harga yang sangat meletop!!! Free postage untuk masa yang terhad!!!
.
Whatsapp Anis sekarang 📲 017-6674625
.
#pinkladyoriginalhq #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladyhappycream #pinkladybodyperfection #pinkladynewpackaging #pinkladykl #pinkladykualalumpur #pinkladykluang #pinkladyjohor #pinkladyselangor #pinkladyputrajaya #ubatketatkanmissv #ubatkembalidara #ubatbesarpayudara #ubatkurus #ubatgemuk #sulambedak #prptreatment #prpfacial #sulambibir #breastpumpmurah #breastfeedingmom #kutupinklady #dropshipwanted  #positifselalu #kutupinklady #kutupinkladymurah
0 0 16 September, 2019

Siapa pernah berazam dari awal tahun yg dia nak kurus?? Nak turun banyak kg??? Nak body fit?? Terlaksana tak keazaman korang tu? 😝

Admin sendiri pernah rasa perasaan tu, setiap tahun nak kurus. Dari sehari ke sehari. Kadang tu diet setengah hari je 🤣

Bizzi Boddy ni penuh dgn khasiat seperti gandum & nutrisi yang sangat mengenyangkan. Lemak kita juga akan ditukarkan kepada tenaga. Korang takkan rasa lapar & letih. Silap2 sampai lupa pulak nak makan. 😁

Bizzi Flush pula sangat sesuai untuk mereka yg nak detox segala toksin dalam badan serta membantu korang yg mengalami sembelit atau susah nak membuang. InsyaAllah korang tak akan cirit birit pun.
Bizzi Breakfirst berfungsi sebagai makanan gantian seharian, contoh kalau korang jenis kaki sarap nasi lemak, lepas ni dah boleh ganti dengan Bizzi Breakfirst. Lebih sihat & lebih bertenaga sepanjang hari. 😍

Admin jamin 💯 bila korang dah try, confirm ketagih sebab rasanya yang super sedap. Korang juga kena banyak minum air masak ya, sebab akan mempercepatkan proses detox & pembakaran lemak. Selamat mencuba!
.
.
.
.

#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris
#aslegacyaliffsyukri
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik
#langsing
#bizzyflush #krimkurus
#bizzybody
#fashasandha
#positifselalu
#kurussihat
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#sesucilebaran
#kurusdihariraya
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo

Siapa pernah berazam dari awal tahun yg dia nak kurus?? Nak turun banyak kg??? Nak body fit?? Terlaksana tak keazaman korang tu? 😝

Admin sendiri pernah rasa perasaan tu, setiap tahun nak kurus. Dari sehari ke sehari. Kadang tu diet setengah hari je 🤣

Bizzi Boddy ni penuh dgn khasiat seperti gandum & nutrisi yang sangat mengenyangkan. Lemak kita juga akan ditukarkan kepada tenaga. Korang takkan rasa lapar & letih. Silap2 sampai lupa pulak nak makan. 😁

Bizzi Flush pula sangat sesuai untuk mereka yg nak detox segala toksin dalam badan serta membantu korang yg mengalami sembelit atau susah nak membuang. InsyaAllah korang tak akan cirit birit pun. 
Bizzi Breakfirst berfungsi sebagai makanan gantian seharian, contoh kalau korang jenis kaki sarap nasi lemak, lepas ni dah boleh ganti dengan Bizzi Breakfirst. Lebih sihat & lebih bertenaga sepanjang hari. 😍

Admin jamin 💯 bila korang dah try, confirm ketagih sebab rasanya yang super sedap. Korang juga kena banyak minum air masak ya, sebab akan mempercepatkan proses detox & pembakaran lemak. Selamat mencuba!
.
.
.
.

#maslegacyampang
#teammaslegacy
#aliffsyukriterlajaklaris 
#aslegacyaliffsyukri 
#shahidadherbs
#ohabangkosmetik 
#langsing 
#bizzyflush #krimkurus
#bizzybody
#fashasandha
#positifselalu 
#kurussihat 
#nakcepatkurus
#resepisihat #eatclean
#kurus #dietmenu
#sesucilebaran
#kurusdihariraya
#kebaya #lipstick #pucukharum #viral #videoviral #viralvideo
0 0 14 September, 2019

Top #positifselalu posts

bersyukur lah jika hari ini masih di berikan nikmat yang luar biasa oleh ALLAH SWT,
karena di luar sana, masih banyak sekali orang orang yang untuk sesuap nasi pun mereka harus berjalan berkilo kilo meter..
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa follow ya biar kita tambah semangat postingnya⁣⁣⁣
⁣⁣
follow ⬇️⬇️⬇️⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa 💟Like 💬Comment 👥Tag temenmu bila postingan ini bermanfaat ⁣⁣⁣
⁣⁣
🔄⁣⁣⁣repost @aliviqihsetiawan

#sentiasabersyukur #syukurselalu #koleksivideowhatsapp #diacrush #positifselalu #naksentap #mudahterhibur #tolongdengar #lelakivsperempuan #brocuba #nasihatbuathati #rezekiallah #syukuralhamdulillah #salamjumaat #jumaat #rezekihalal #rezeki #doayangbaikbaik #murahrezeki #syukur #kongsirezeki #kongsiilmu #meletop #upsr #siakapkeli #murahgiler #nilai #ajimaura #senangterhibur #dfkl

bersyukur lah jika hari ini masih di berikan nikmat yang luar biasa oleh ALLAH SWT, 
karena di luar sana, masih banyak sekali orang orang yang untuk sesuap nasi pun mereka harus berjalan berkilo kilo meter..
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa follow ya biar kita tambah semangat postingnya⁣⁣⁣
⁣⁣
follow ⬇️⬇️⬇️⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
@pemudahijrahyuk ⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa 💟Like 💬Comment 👥Tag temenmu bila postingan ini bermanfaat ⁣⁣⁣
⁣⁣
🔄⁣⁣⁣repost @aliviqihsetiawan
⁣
#sentiasabersyukur #syukurselalu #koleksivideowhatsapp #diacrush #positifselalu #naksentap #mudahterhibur #tolongdengar #lelakivsperempuan #brocuba #nasihatbuathati #rezekiallah #syukuralhamdulillah #salamjumaat #jumaat #rezekihalal #rezeki #doayangbaikbaik #murahrezeki #syukur #kongsirezeki #kongsiilmu #meletop #upsr #siakapkeli #murahgiler #nilai #ajimaura #senangterhibur #dfkl
2,855 12 27 August, 2019

Muka tengah tahan kentut ke tu Mak Cik Lola 🤔😂 .
Okay just nak ingatkan kita pakai satu hashtag je. Kita pakai #dramaSweetDreams okay! .
.
✨😌
S W E E T D R E A M S
.

Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana

Dibintangi oleh
@mfmirafilzah
@benamirr
@seanlje
@ninajuren
@yunarahim
@naszsally
@yusuf_bahrin
@pu_azman
@didiastillah
@royazman30

Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38

#MrandMrsQashAdam #DramaSweetDreams #SweetDreams #SD #DSD #Megadrama #MiraFilzah #BenAmir #seanlje #YunaRahim #PuAzman #QashAdam #Putri #Karl #Chempaka #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode9 #QashAdamxPutri #love #MiraBen #roadtoepisode10 #bukanbeshebeshe #Ilusi
OST -
ILUSI
@iamneeta3

@bambam_studios @riaxtra

Muka tengah tahan kentut ke tu Mak Cik Lola 🤔😂 .
Okay just nak ingatkan kita pakai satu hashtag je. Kita pakai #dramaSweetDreams okay! .
.
✨😌
S W E E T  D R E A M S
.

Diinspirasikan daripada Novel Sweet Dreams karya @aciklana

Dibintangi oleh
@mfmirafilzah
@benamirr
@seanlje
@ninajuren
@yunarahim
@naszsally
@yusuf_bahrin
@pu_azman
@didiastillah
@royazman30

Juga Dibintangi dan diarahkan oleh @michaelang38

#MrandMrsQashAdam #DramaSweetDreams #SweetDreams #SD #DSD #Megadrama #MiraFilzah #BenAmir #seanlje #YunaRahim #PuAzman #QashAdam #Putri #Karl #Chempaka #newdrama #drama2019 #setulusikhlas #positifselalu #episode9 #QashAdamxPutri #love #MiraBen #roadtoepisode10 #bukanbeshebeshe #Ilusi 
OST - 
ILUSI 
@iamneeta3

@bambam_studios @riaxtra
11,074 45 17 hours ago

TokTik ke tu? 😂 Bila ada yang join sekaki 😂 .

w/ @amiliaxmr @fardtinted_ @omarnxjmi
#BukanSelalu #Alamak #PositifSelalu

TokTik ke tu? 😂 Bila ada yang join sekaki 😂 .

w/ @amiliaxmr @fardtinted_ @omarnxjmi 
#BukanSelalu #Alamak #PositifSelalu
76,462 351 19 July, 2019
Guys. Manoi? #PositifSelalu #BantalPelukAwak #SyukurSentiasa
26,742 57 28 June, 2019

Saja nak tayang kita ni pernah lalu red carpet utk live tv programme. Korang rasa saya layak tak untuk lalu lebih banyak red carpet untuk event yang berprestij mcm ni?
.

Bangga dan forever grateful for the experience!
.
#dfkl #DFKL2019 #tv3malaysia #teambuathal #tbh #positifselalu

Saja nak tayang kita ni pernah lalu red carpet utk live tv programme. Korang rasa saya layak tak untuk lalu lebih banyak red carpet untuk event yang berprestij mcm ni?
.

Bangga dan forever grateful for the experience!
.
#dfkl #DFKL2019 #tv3malaysia #teambuathal #tbh #positifselalu
2,969 36 29 June, 2019