#poslajumalaysia Instagram Photos & Videos

poslajumalaysia - 66.5k posts

    Anda nak berbisnes?
Tak ada masa nak pergi pos?
Bersungguh mahu belajar?

Jom sertai kami. Yuran rm 20 je korang. Sehingga 21 Ogos 2019 je tau. Lekaih meh roger cikyah..

    Anda nak berbisnes?
    Tak ada masa nak pergi pos?
    Bersungguh mahu belajar?

    Jom sertai kami. Yuran rm 20 je korang. Sehingga 21 Ogos 2019 je tau. Lekaih meh roger cikyah..

    1 1 19 August, 2019

Top #poslajumalaysia posts

    🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻Last postage sis buat 28/1/2019 (isnin) ye. #poslajumalaysia

    🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻Last postage sis buat 28/1/2019 (isnin) ye. #poslajumalaysia

    424 5 17 January, 2019
    Sebagai pejual online.. Sedih bila tgok amanah yg diberikan untuk menghantar barangan cust dibuat mcm ni...kalau lempar mcm ni letak bubble wrap 10 inci pun boleh pecah... Hopefully tak semua la pos laju mcm ni ya.. Sbb nila setitik rosak susu sebelanga 
#poslaju #poslajumalaysia

    Sebagai pejual online.. Sedih bila tgok amanah yg diberikan untuk menghantar barangan cust dibuat mcm ni...kalau lempar mcm ni letak bubble wrap 10 inci pun boleh pecah... Hopefully tak semua la pos laju mcm ni ya.. Sbb nila setitik rosak susu sebelanga
    #poslaju #poslajumalaysia

    195 25 30 May, 2018
    CEPAT CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 🔥🚚.
.
.
Abang Poslaju pun nak raya ni ! Haaa so korang jangan pikir lama lama dah ! Kalau dah suka terus ja add to cart and check out  terus !.
.
.
Last Postage 9/8/19. Estimate arrival parcel selepas habis cuti raya (14hb Ogos dan ke atas).
.
.
Next postage pulak on 14hb Ogos.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #milalalovers #milalangels #poslaju #poslajumalaysia #08081901

    CEPAT CEPAT SEBELUM TERLAMBAT 🔥🚚.
    .
    .
    Abang Poslaju pun nak raya ni ! Haaa so korang jangan pikir lama lama dah ! Kalau dah suka terus ja add to cart and check out terus !.
    .
    .
    Last Postage 9/8/19. Estimate arrival parcel selepas habis cuti raya (14hb Ogos dan ke atas).
    .
    .
    Next postage pulak on 14hb Ogos.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #milalaattire #milalalovers #milalangels #poslaju #poslajumalaysia #08081901

    249 15 8 August, 2019
    Situasi di batu caves . Allahuakbar . Kami di pihak @adelia4mumz  nak minta maaf sgt2 kepada mummies yg belum dpt baju lagi walaupon kami pos sebelum 9hb .(pos 11 hb pon dpt 12 hb😂) . Kami sesungguhnya tiada kuasa buat masa ni ,even utk follow up sbb call mmg tak berangkat . Hanya boleh tolong check tracking shj . Lessons learnt . Tahun depan kami jual lebih awal . Tutup online order 10 hari sebelum raya . Mummies2 tahun depan beli awal2 jugak tau . 😢😢😢 #mintamaaf #poslajumalaysia #tahundepankenareadyawal

    Situasi di batu caves . Allahuakbar . Kami di pihak @adelia4mumz nak minta maaf sgt2 kepada mummies yg belum dpt baju lagi walaupon kami pos sebelum 9hb .(pos 11 hb pon dpt 12 hb😂) . Kami sesungguhnya tiada kuasa buat masa ni ,even utk follow up sbb call mmg tak berangkat . Hanya boleh tolong check tracking shj . Lessons learnt . Tahun depan kami jual lebih awal . Tutup online order 10 hari sebelum raya . Mummies2 tahun depan beli awal2 jugak tau . 😢😢😢 #mintamaaf #poslajumalaysia #tahundepankenareadyawal

    784 35 13 June, 2018