#preggyloveputrajaya Instagram Photos & Videos

preggyloveputrajaya - 185 posts

    Tu dia kes berjaya ke 165 dah !!😍🔥👏👏 Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
♡ sukar untuk hamil ?
♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
#nakzuriat
#nakanak
#preggyloveputrajaya
#ikhtiarhamil
#preggylove
#ttc
#preggylovecyberjaya
#preggylovepuchong
#bazaarpaknil
#wproputrajaya
#mpro
#mproputrajaya
#momsdailyputrajaya
#momsdaily

    Tu dia kes berjaya ke 165 dah !!😍🔥👏👏 Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
    ♡ sukar untuk hamil ?
    ♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
    ♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

    Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
    Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

    Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
    #nakzuriat
    #nakanak
    #preggyloveputrajaya
    #ikhtiarhamil
    #preggylove
    #ttc
    #preggylovecyberjaya
    #preggylovepuchong
    #bazaarpaknil
    #wproputrajaya
    #mpro
    #mproputrajaya
    #momsdailyputrajaya
    #momsdaily

    2 0 29 July, 2019
    Our 166th success kes berjaya hamil. It was not easy but it was worth it.
It took her 3 months to get her pregnant but she did it !! 6 years marriage.congrats to this couple.
Semoga terus kekal sihat sama2 kami doakan. [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
♡ sukar untuk hamil ?
♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
#nakzuriat
#nakanak
#preggyloveputrajaya
#ikhtiarhamil
#preggylove
#ttc
#preggylovecyberjaya
#preggylovepuchong
#bazaarpaknil
#wproputrajaya
#mpro
#mproputrajaya
#momsdailyputrajaya
#momsdaily

    Our 166th success kes berjaya hamil. It was not easy but it was worth it.
    It took her 3 months to get her pregnant but she did it !! 6 years marriage.congrats to this couple.
    Semoga terus kekal sihat sama2 kami doakan. [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

    Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
    ♡ sukar untuk hamil ?
    ♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
    ♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

    Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
    Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

    Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
    #nakzuriat
    #nakanak
    #preggyloveputrajaya
    #ikhtiarhamil
    #preggylove
    #ttc
    #preggylovecyberjaya
    #preggylovepuchong
    #bazaarpaknil
    #wproputrajaya
    #mpro
    #mproputrajaya
    #momsdailyputrajaya
    #momsdaily

    1 0 29 July, 2019
    Jangan tunggu kehamilan anda gugur disebabkan PCOS.
Don't wait miscarriage due to PCOS.

WPRO has proven its best for pcosers. Its your turn now. Grab your stock and get pregnant fast ! [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
♡ sukar untuk hamil ?
♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
#nakzuriat
#nakanak
#preggyloveputrajaya
#ikhtiarhamil
#preggylove
#ttc
#preggylovecyberjaya
#preggylovepuchong
#bazaarpaknil
#wproputrajaya
#mpro
#mproputrajaya
#momsdailyputrajaya
#momsdaily

    Jangan tunggu kehamilan anda gugur disebabkan PCOS.
    Don't wait miscarriage due to PCOS.

    WPRO has proven its best for pcosers. Its your turn now. Grab your stock and get pregnant fast ! [ PROMOSI UNTUK SEMUA WANITA INGIN HAMIL ]

    Adakah anda bersedia menimang zuriat sendiri ?
    ♡ sukar untuk hamil ?
    ♡ dah usaha bertahun tetapi masih gagal ?
    ♡ dah lalui macam2 test,check up,iui,ivf tetapi masih buntu?

    Worry no more ! Team mwc dengan supplement lulus kkm khas untuk pelbagai kes sukar hamil kini sedia guide anda.Yang penting anda usaha,sabar dan keep praying.
    Jangan give up, life after all is not to give up. Dont be silent, share with us, get pregnant fast !

    Bukan mudah,bukan sukar,segalanya di atas usaha dan doa mereka serta full guide team mwc.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.
    #nakzuriat
    #nakanak
    #preggyloveputrajaya
    #ikhtiarhamil
    #preggylove
    #ttc
    #preggylovecyberjaya
    #preggylovepuchong
    #bazaarpaknil
    #wproputrajaya
    #mpro
    #mproputrajaya
    #momsdailyputrajaya
    #momsdaily

    1 0 29 July, 2019
    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#preggylovecyberjaya
#preggyloveputrajaya
#preggylove
#wpro
#wproputrajaya
#mproputrajaya 
#mpro
#momsdaily
#momsdailyputrajaya

    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

    Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

    Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Wasap 0197376514
    #preggylovecyberjaya
    #preggyloveputrajaya
    #preggylove
    #wpro
    #wproputrajaya
    #mproputrajaya
    #mpro
    #momsdaily
    #momsdailyputrajaya

    0 0 23 June, 2019
    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#preggylovecyberjaya
#preggyloveputrajaya
#preggylove
#wpro
#wproputrajaya
#mproputrajaya 
#mpro
#momsdaily
#momsdailyputrajaya

    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

    Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

    Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Wasap 0197376514
    #preggylovecyberjaya
    #preggyloveputrajaya
    #preggylove
    #wpro
    #wproputrajaya
    #mproputrajaya
    #mpro
    #momsdaily
    #momsdailyputrajaya

    0 0 23 June, 2019
    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#preggylovecyberjaya
#preggyloveputrajaya
#preggylove
#wpro
#wproputrajaya
#mproputrajaya 
#mpro
#momsdaily
#momsdailyputrajaya

    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

    Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

    Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Wasap 0197376514
    #preggylovecyberjaya
    #preggyloveputrajaya
    #preggylove
    #wpro
    #wproputrajaya
    #mproputrajaya
    #mpro
    #momsdaily
    #momsdailyputrajaya

    0 0 23 June, 2019
    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

Wasap 0197376514
#preggylovecyberjaya
#preggyloveputrajaya
#preggylove
#wpro
#wproputrajaya
#mproputrajaya 
#mpro
#momsdaily
#momsdailyputrajaya

    Supplement-supplement kami yang ternyata keberkesannya janji konsisten usaha dan follow guide. Tidak semua supplement kena diminum utk hamil ye, ikut kes masing-masing kami akan bantu.

    Jadi,jangan segan-segan nak wasapp kami utk bantu pilih yang sesuai utk masalah hamil anda.ibu2 hamil hanya blh minum susu preggylove sahaja ye.

    Sama-sama kami doakan lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Adakah anda seterusnya ? Kami sedia membantu, ada hanya usaha dan konsisten sahaja ikut guide.

    Fokus kami hanya untuk bantu anda hamil dan kami doakan semoga lebih ramai berjaya hamil tahun ini.

    Wasap 0197376514
    #preggylovecyberjaya
    #preggyloveputrajaya
    #preggylove
    #wpro
    #wproputrajaya
    #mproputrajaya
    #mpro
    #momsdaily
    #momsdailyputrajaya

    3 0 23 June, 2019
    Dah la sedap, bagus pulak tu. Mana nak dapat ❤️❤️❤️ Sesiapa yang ada azam untuk menimang cahaya mata, try lah Preggy Love ni. Memang Cunn habiss!! PM team kami sekarang 0197376514 
Team kami sedia membantu anda dalam menjayakan program kehamilan anda bersama MWC

#preggylove
#preggylovepuchong
#preggylovecyberjaya
#preggyloveputrajaya

    Dah la sedap, bagus pulak tu. Mana nak dapat ❤️❤️❤️ Sesiapa yang ada azam untuk menimang cahaya mata, try lah Preggy Love ni. Memang Cunn habiss!! PM team kami sekarang 0197376514
    Team kami sedia membantu anda dalam menjayakan program kehamilan anda bersama MWC

    #preggylove
    #preggylovepuchong
    #preggylovecyberjaya
    #preggyloveputrajaya

    3 2 11 February, 2019

Top #preggyloveputrajaya posts

    KEHILANGAN BABY SEMASA 39 MINGGU PREG ! SEJARAH HITAM DULU. 
kini alhamdulilah preg lagi tapi ... KENCING MANIS tiba-tiba semasa preg 26 minggu! siapa yg tak panik kan?dari sini la kami mula berkenalan dgn Puan Rostina 38 tahun dari pahang.

Atas keyakinan beliau dengan #preggylove , alhamdullilah tidak terkecewa. puan berjaya kawal kencing manis dan syukur alhamdullilah tlh bersalin sihat 38 minggu baru-baru ini.

sama2 kita doakan baby , ibu dan suami beliau sihat terus ye.

PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya #ikhtiarhamil

    KEHILANGAN BABY SEMASA 39 MINGGU PREG ! SEJARAH HITAM DULU.
    kini alhamdulilah preg lagi tapi ... KENCING MANIS tiba-tiba semasa preg 26 minggu! siapa yg tak panik kan?dari sini la kami mula berkenalan dgn Puan Rostina 38 tahun dari pahang.

    Atas keyakinan beliau dengan #preggylove , alhamdullilah tidak terkecewa. puan berjaya kawal kencing manis dan syukur alhamdullilah tlh bersalin sihat 38 minggu baru-baru ini.

    sama2 kita doakan baby , ibu dan suami beliau sihat terus ye.

    PREGGYLOVE - teman setia kehamilan anda sehingga bersalin😙😙satu satunya produk kuat rahim pertama msia

    KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SIJAT ELAK GUGUR . 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya #ikhtiarhamil

    16 0 15 September, 2017
    #preggylove testimoni ke 266 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    #preggylove testimoni ke 266 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    6 0 13 November, 2017
    alhamdullilah.sihat hamil anak pertama 
#preggylove testimoni ke 270 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    alhamdullilah.sihat hamil anak pertama
    #preggylove testimoni ke 270 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    6 0 17 November, 2017
    SINGAPORE TESTIMONI

#preggylove testimoni ke 271 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    SINGAPORE TESTIMONI

    #preggylove testimoni ke 271 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    8 1 17 November, 2017
    ALHAMDULLILAH

#preggylove testimoni ke 275 😍😍😘
susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    ALHAMDULLILAH

    #preggylove testimoni ke 275 😍😍😘
    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    6 1 1 December, 2017
    Bimbang rahim tak cukup kuat dan nak jauhi keguguran? Saksikan video testimoni supplement Preggylove dari Mommies Wellness Centre ini. Preggylove ni penguat rahim bagi bakal ibu diluar sana.
susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    Bimbang rahim tak cukup kuat dan nak jauhi keguguran? Saksikan video testimoni supplement Preggylove dari Mommies Wellness Centre ini. Preggylove ni penguat rahim bagi bakal ibu diluar sana.
    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    14 1 9 December, 2017
    ALHAMDULLILAH berita baik lagi

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    ALHAMDULLILAH berita baik lagi

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    5 0 30 December, 2017
    berita dari AUSTRALIA !

alhamdullilah ibu berjaya hamil dan selamat bersalin sihat.

#preggylove testimoni lagi ke 280 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain? 
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
- vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
- kaya dgn folic asid natural
-kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting 
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin

harga :
rm100 sebtol
buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

nak info lanjut ,nak promosi juga ?
http://www.wasap.my/60142312698

#preggylove #preggyloveputrajaya

    berita dari AUSTRALIA !

    alhamdullilah ibu berjaya hamil dan selamat bersalin sihat.

    #preggylove testimoni lagi ke 280 😍😍😘 susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    susu utk bakal ibu tanpa kolagen, KAMI HANYA FOKUS UNTUK KEHAMILAN SiHAT 👪

    Apa yg bezakan preggylove dengan produk hamil yg lain?
    Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencingmanis/drhtinggi semasa preg ➡tingkatkn hb ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin

    BAHAN UTAMA PREGGYLOVE

    Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
    - vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
    - kaya dgn folic asid natural
    -kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting
    DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi.

    Preggylove cara minum :
    - 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
    - malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
    - susu sedap strawberry crunchy dengan badam
    - KAYA DENGAN FOLIC ASID
    _ selamat diamalkn sehingga bersalin

    harga :
    rm100 sebtol
    buy 3 free 1 rm300 free buku hamil free shaker

    nak info lanjut ,nak promosi juga ?
    http://www.wasap.my/60142312698

    #preggylove #preggyloveputrajaya

    2 0 4 January, 2018