#produkcerah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #produkcerah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
143 hours
Average like
12.9
Average comment
0.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

PROMOSI WOW KEMBALI :-D 
Xsempat beli bulan lepas ni bulan ni kembali kak.. TERHAD 35 ORANG SAHAJA 
RM120 - 2 botol
RM160 - 3 botol
RM200 - 4 botol
.
Yang Mana nak cerah flawless rawat pelbagai masalah kulit muka time ni la nak cuba..
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
20 0 25 February, 2019
PROMOSI WOW KEMBALI :-D 
Xsempat beli bulan lepas ni bulan ni kembali kak.. TERHAD 35 ORANG SAHAJA 
RM120 - 2 botol
RM160 - 3 botol
RM200 - 4 botol
.
Yang Mana nak cerah flawless rawat pelbagai masalah kulit muka time ni la nak cuba..
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
16 1 25 February, 2019
PROMOSI WOW KEMBALI :-D 
Xsempat beli bulan lepas ni bulan ni kembali kak.. TERHAD 35 ORANG SAHAJA 
RM120 - 2 botol
RM160 - 3 botol
RM200 - 4 botol
.
Yang Mana nak cerah flawless rawat pelbagai masalah kulit muka time ni la nak cuba..
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
16 1 25 February, 2019
@kosmetik_skincare1 Profile picture

@kosmetik_skincare1

Trimakasih yaa yang sudah order dan sudah bergabung menjadi reseller kami 😍🤗😘 nex di tunggu orderanya kembali 🙏

Yang belum order buruan ya cobain 😊 buat yg mau jadi reseller maksimal pembelanjaan di atas 200rb ya 😍

#skincare #malang #skincarestumi #estumi #malang #produk #kecantikan #produkhalah #produkcerah #produkalamai #BPOM #skincare #murah #glowing #wanitamudasukses

Trimakasih yaa yang sudah order dan sudah bergabung menjadi reseller kami 😍🤗😘 nex di tunggu orderanya kembali 🙏

Yang belum order buruan ya cobain 😊 buat yg mau jadi reseller maksimal pembelanjaan di atas 200rb ya 😍

#skincare #malang #skincarestumi #estumi #malang #produk #kecantikan #produkhalah #produkcerah #produkalamai #BPOM #skincare #murah #glowing #wanitamudasukses
12 0 24 February, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni tak akan kekal
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni  tak akan kekal 
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik
16 5 22 January, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni tak akan kekal
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni  tak akan kekal 
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik
12 1 22 January, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni tak akan kekal
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik

*Apa itu GLUTA* ?
Gluta ni antibody untuk kulit yang ada dlm badan kita.. tapi , gluta ni  tak akan kekal 
gluta akn berkurang bila pringkat umur 30 tahun ke atas..
gluta ni utk lindung kulit kita terutama pada bahagian muka.. jadi gluta ni sangat penting utk mengekalkan keanjalan kulit dan menstabilkan semula kulit kita 😘
.
.
Jelas kan? Jangan lupa like Ok😍
.
#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama #organik
9 0 22 January, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta + Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta +  Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
36 3 4 January, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta + Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta +  Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
14 0 4 January, 2019
@cerah_7hari Profile picture

@cerah_7hari

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta + Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama

APA PERLU KITA TAHU TENTANG FERWHITE 💕Gluta +  Vit C💕
.
Jerawat , Jeragat & Kulit Kusam.
Malah FERWHITE mampu juga..
.
🌷Kesan seawal 7 hari
🌷Pencerahan kulit lebih pantas
🌷Menghilangkan parut
🌷Kulit cerah sekata 🌷Anti Aging / Anti Penuaan
🌷Membuat kulit muka lebih gebu/glowing fan Flawless.
🌷Melambatkan proses penuaan/kelihatan lebih muda.
🌷Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah
🌷Atasi masalah tumit kaki pecah

#putih #jomputih #putihscepat #nakcantik #ubatputih #tipscerah #sayanakcerah #produkcerah #kulitsihat  #kulitcerah #putihdalam2minggu #rawatdenganselamat #canteksebelumraya #putihdengancepat #putihcantik #putihsatubadan #cerahrawat #produkselamat #caraputih #cantiktanpakosmahal #putihmudah #putihsebelumkahwin #putihselepasseminggu #putihmurah #cantiktanpasengaja #rawatmukamurah #putihtanpasengaja #produkputihonline
#kitacantiksamasama
9 0 4 January, 2019

Top #produkcerah posts

@makeupcpg_bellaz Profile picture

@makeupcpg_bellaz

Golden Beauty Elixir minyak aura seri gabungan 6 jenis minyak terbaik di dunia.Rahsia make up sekata dan berseri2, tak bercapuk, glowing mowing dan tahan lama.

Dihasilkan daripada real rose buds + emas 24k tulen kelas pertama. EMAS 24K ni gosok2 je terus meresap dalam kulit dan bagi efek aura seri pada pemakai. Paling best GBE bukan utk make up je tapi boleh di pakai pada seluruh anggota badan, rambut dan kuku. 😍

WhatsApp 0125634501
WhatsApp 0125634501
WhatsApp 0125634501

Golden Beauty Elixir minyak aura seri gabungan 6 jenis minyak terbaik di dunia.Rahsia make up sekata dan berseri2,  tak bercapuk, glowing mowing dan tahan lama.

Dihasilkan daripada real rose buds + emas 24k tulen kelas pertama.  EMAS 24K ni gosok2 je terus meresap dalam kulit dan bagi efek aura seri pada pemakai.  Paling best GBE bukan  utk make up je tapi boleh di pakai pada seluruh anggota badan, rambut dan kuku. 😍

WhatsApp 0125634501
WhatsApp 0125634501
WhatsApp 0125634501
7 1 17 August, 2018
@ayu_mkbc Profile picture

@ayu_mkbc

Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah. ✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari. ✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎 ✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.

Produk Mary Kay TIADA bahan KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.Jom rawat kulit..moga cantik cerah sempurna😇😇😇😇
.
Berminat?
Meh dm/Wassap ayu cecepat.
Bulan Ni Ada promo terhebat utk anda yg nak CERAH 😘 😘

#setmelacep
#marykay
#marykaylovers
#marykayusers
#melacep
#melacepserum
#serum
#produkcerah
#cerahberseri
#diamonds
#teknologikorea
#marykayskincare
#skincare
#productkorea
#produkkorea
#marykaykl
#marykayselangor

Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah. ✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari. ✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎 ✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.

Produk Mary Kay TIADA bahan KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.Jom rawat kulit..moga cantik cerah sempurna😇😇😇😇
.
Berminat?
Meh dm/Wassap ayu cecepat. 
Bulan Ni Ada promo terhebat utk anda yg nak CERAH 😘 😘

#setmelacep
#marykay 
#marykaylovers
#marykayusers
#melacep
#melacepserum 
#serum
#produkcerah
#cerahberseri
#diamonds
#teknologikorea
#marykayskincare
#skincare
#productkorea
#produkkorea
#marykaykl
#marykayselangor
6 0 1 February, 2019
@ayu_mkbc Profile picture

@ayu_mkbc

Assalamualaikum
.
Salam pagi isnin 😍
.
Botanical Effects (BE) ni sesuai x untuk kulit sensitif? .
Yes, Jawapannya adalah YA. BE sangat sesuai untuk kulit sensitif dan ianya memang telah diuji untuk penggunaan kepada kulit yang sensitif. Bagi anda yang mempunyai kulit yang sensitif, breakout disebabkan tersalah guna produk sebelum ini boleh contact ayu cepat2.
Dan jika ada KAWAN atau SAUDARA anda yang anda lihat kulit dia seakan nipis dan terbakar minta dia cepat2 contact ayu . Ayu akan beri bantuan tentang masalah kulit anda sebaik dan secepat mungkin. .
Jom jadi wanita dan rakan yang lebih prihatin. .
Jom dapatkan kulit yang sihat dan cantik. Dah dekat nak raya ni.. cecepat ambil tindakan segera 😁
.
Apa lagi yqng best tentang produk BE ni? 👇👇👇👇👇👇
📲Contact Ayu 019-8586942
Your Trusted Mary Kay Beauty Consultant ❤️
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaybotanicaleffect #BE #produkselamat #produkcerah #produkskincaresihat #skincare #marykayskincare #freshen #mask #cleanser #pobling

Assalamualaikum
.
Salam pagi isnin 😍
.
Botanical Effects (BE) ni sesuai x untuk kulit sensitif? .
Yes, Jawapannya adalah YA. BE sangat sesuai untuk kulit sensitif dan ianya memang telah diuji untuk penggunaan kepada kulit yang sensitif. Bagi anda yang mempunyai kulit yang sensitif, breakout disebabkan tersalah guna produk sebelum ini boleh contact ayu cepat2. 
Dan jika ada KAWAN atau SAUDARA anda yang anda lihat kulit dia seakan nipis dan terbakar minta dia cepat2 contact ayu . Ayu akan beri bantuan tentang masalah kulit anda sebaik dan secepat mungkin. .
Jom jadi wanita dan rakan yang lebih prihatin. .
Jom dapatkan kulit yang sihat dan cantik. Dah dekat nak raya ni.. cecepat ambil tindakan segera 😁
.
Apa lagi yqng best tentang produk BE ni? 👇👇👇👇👇👇
📲Contact Ayu 019-8586942 
Your Trusted Mary Kay Beauty Consultant ❤️
#marykay #marykaybeautyconsultant  #marykaybotanicaleffect #BE #produkselamat #produkcerah  #produkskincaresihat #skincare #marykayskincare #freshen #mask #cleanser #pobling
5 0 15 April, 2019
@serilady.klangvalley Profile picture

@serilady.klangvalley

🌸JUS SeriLady 4 in 1🌸
Whitening + Slimming + Bust Up + Miss V
RM 99.90/box(30sachet)
Jus Seri Lady ini sesuai diamalkan oleh:
🌸 Anak dara
🌸 Mak dara
🌸 Wanita berpantang (Mulai hari ke8 lahirkan anak)

Jus Seri Lady ini tidak patut diamalkan oleh:
🌸 Wanita mengandung
🌸 Lelaki
🌸 Kanak-kanak

Produk ini tiada kesan sampingan, 100% bahan makanan dan selamat digunakan.

COD: Shah Alam & Subang

Hubungi saya untuk ORDER:
Whatsapp: http://juiceserilady.wasap.my
IG: http://www.instagram.com/serilady.klangvalley

ataupun just click link di bio sya untuk direct whatsapp

@serilady.klangvalley
#serilady.klangvalley
#seriladyjuice #seriladyjus #juiceserilady #jusserilady
#jomkurus #jomcantik #jomflawless #jomjadiputih
#letsgetslim #letsgetpretty #letsgetflawless #letsgetfairer
#jamupantang #jamumoden #wanitabersalin #postnatalsupplement
#petuacantik #ubatkurus #supplimentmoden #produkcerah
#whiteningproduct #flawless #teamladyeira
#seriladyselangor #seriladyklang #seriladyshahalam #serieira #ladyeira

🌸JUS SeriLady 4 in 1🌸
Whitening + Slimming + Bust Up + Miss V
RM 99.90/box(30sachet) 
Jus Seri Lady ini sesuai diamalkan oleh:
🌸 Anak dara
🌸 Mak dara
🌸 Wanita berpantang (Mulai hari ke8 lahirkan anak)

Jus Seri Lady ini tidak patut diamalkan oleh:
🌸 Wanita mengandung
🌸 Lelaki
🌸 Kanak-kanak

Produk ini tiada kesan sampingan, 100% bahan makanan dan selamat digunakan.

COD: Shah Alam & Subang

Hubungi saya untuk ORDER:
Whatsapp: http://juiceserilady.wasap.my
IG: http://www.instagram.com/serilady.klangvalley

ataupun just click link di bio sya untuk direct whatsapp

@serilady.klangvalley
#serilady.klangvalley
#seriladyjuice #seriladyjus #juiceserilady #jusserilady
#jomkurus #jomcantik #jomflawless #jomjadiputih
#letsgetslim #letsgetpretty #letsgetflawless #letsgetfairer
#jamupantang #jamumoden #wanitabersalin #postnatalsupplement
#petuacantik #ubatkurus #supplimentmoden #produkcerah
#whiteningproduct #flawless #teamladyeira
#seriladyselangor #seriladyklang #seriladyshahalam #serieira #ladyeira
5 2 25 April, 2018
@serilady.klangvalley Profile picture

@serilady.klangvalley

🌸 JUS SeriLady 4 in 1 🌸
Whitening + Slimming + Bust Up + Miss V
RM 99.90/box(30sachet)
Mari mengenali:
Khasiat kandungan Manjakani di dalam Jus Seri Lady:
1. Anti-bakteria keputihan
2. Boleh menghindarkan kegatan dan bau
3. Menegangkan otot Virgin Astrigen
4. Mengimbangi lendir dan lelehan
5. Awet mud, antioksidan &
6. Menegangkan payudara

Untuk menikmati khasiat2 ini, JOM ORDER CEPAT

COD: Shah Alam & Subang

Hubungi saya untuk ORDER:
Whatsapp: http://juiceserilady.wasap.my
IG: http://www.instagram.com/serilady.klangvalley

ataupun just click link di bio sya untuk direct whatsapp
@serilady.klangvalley #serilady.klangvalley #teamfali #seriladyjuice #seriladyjus #juiceserilady #jusserilady #jomkurus #jomcantik #jomflawless #jomjadiputih #letsgetslim #letsgetpretty #letsgetflawless #letsgetfairer #jamupantang #jamumoden #wanitabersalin #postnatalsupplement #petuacantik #ubatkurus #supplimentmoden #produkcerah #whiteningproduct #flawless #teamladyeira #seriladyselangor #seriladyklang #seriladyshahalam #serieira #ladyeira

🌸 JUS SeriLady 4 in 1 🌸
Whitening + Slimming + Bust Up + Miss V
RM 99.90/box(30sachet) 
Mari mengenali:
Khasiat kandungan Manjakani di dalam Jus Seri Lady:
1. Anti-bakteria keputihan
2. Boleh menghindarkan kegatan dan bau
3. Menegangkan otot Virgin Astrigen
4. Mengimbangi lendir dan lelehan
5. Awet mud, antioksidan &
6. Menegangkan payudara

Untuk menikmati khasiat2 ini, JOM ORDER CEPAT

COD: Shah Alam & Subang

Hubungi saya untuk ORDER:
Whatsapp: http://juiceserilady.wasap.my
IG: http://www.instagram.com/serilady.klangvalley

ataupun just click link di bio sya untuk direct whatsapp
@serilady.klangvalley #serilady.klangvalley  #teamfali #seriladyjuice #seriladyjus #juiceserilady #jusserilady #jomkurus #jomcantik #jomflawless #jomjadiputih #letsgetslim #letsgetpretty #letsgetflawless #letsgetfairer #jamupantang #jamumoden #wanitabersalin #postnatalsupplement #petuacantik #ubatkurus #supplimentmoden #produkcerah #whiteningproduct #flawless #teamladyeira #seriladyselangor #seriladyklang #seriladyshahalam #serieira #ladyeira
4 1 26 April, 2018