#produkputih Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #produkputih and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
2.5
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@maaez.beautee Profile picture

@maaez.beautee

Ada yang ingat x ni #susumaaez perisa apa ??? Siapa suka ?? -
-
Demand tinggi taw . Puasa ni minum hari2 mmg x miss lgsg . Addict dgn #maaezbeauty .. Korang tengok lah , mmg akan ada org tegur kulit makin putih taw -
-
Nak tahu lagi tips putih cepat ? Jom whatsapp sis 017-5451126
-
-
#maaezwarriors #maaezwhitecoffee #produkkecantikan #bazaarpaknil #susuuntukkulit
#susutanpakolagen
#susumaaez #maaezwhitecoffee #putihtanpakolagen #masalahkulit #maaezwarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat

Ada yang ingat x ni #susumaaez perisa apa ??? Siapa suka ?? -
-
Demand tinggi taw . Puasa ni minum hari2 mmg x miss lgsg . Addict dgn #maaezbeauty .. Korang tengok lah , mmg akan ada org tegur kulit makin putih taw -
-
Nak tahu lagi tips putih cepat ? Jom whatsapp sis 017-5451126
-
-
#maaezwarriors  #maaezwhitecoffee #produkkecantikan #bazaarpaknil #susuuntukkulit 
#susutanpakolagen
#susumaaez #maaezwhitecoffee  #putihtanpakolagen #masalahkulit #maaezwarriors  #maaezwhitecoffee  #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat
5 0 6 hours ago
@maaez.beautee Profile picture

@maaez.beautee

Peminat-peminat coffee memang kena cuba coffee yang ni. Maaez Coffee ni khas mencerahkan kulit, tanpa kolagen.
.
😘Yang nak cerahkan kulit?
😘Nak sekatakan tona kulit?
😘Nak rawat kulit kusam?
Boleh cuba coffee ni, rasa dia memang sedap, tak pahit langsung.
.
Macam mana nak order? Whatsapp 017-5451126 📲
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Peminat-peminat coffee memang kena cuba coffee yang ni. Maaez Coffee ni khas mencerahkan kulit, tanpa kolagen.
.
😘Yang nak cerahkan kulit?
😘Nak sekatakan tona kulit?
😘Nak rawat kulit kusam?
Boleh cuba coffee ni, rasa dia memang sedap, tak pahit langsung.
.
Macam mana nak order? Whatsapp 017-5451126 📲
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
3 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Hi korang dah breakfast belum?
Admin nak kasi teaser sikit untuk #susumaaez perisa baru. Perisa mangga uolls. Tengok pun dah terliur taw. Boleh la korang yang setia dengan #susumaaez ni bertukar rasa ya lepas ni .

Jangan risau, kelebihan dan manfaat tetap sama dengan #susumaaez yang sedia ada .

Stay tuned taw #susumaaez ni. Susu untuk kulit sihat dan cantik .

For order, DM admin now 🤩

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat
#cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Hi korang dah breakfast belum? 
Admin nak kasi teaser sikit untuk #susumaaez perisa baru. Perisa mangga uolls. Tengok pun dah terliur taw. Boleh la korang yang setia dengan #susumaaez ni bertukar rasa  ya lepas ni .

Jangan risau, kelebihan dan manfaat tetap sama dengan #susumaaez yang sedia ada .

Stay tuned taw #susumaaez ni. Susu untuk kulit sihat dan cantik .

For order, DM admin now 🤩

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat
 #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Selamat pagi, selamat berhujung minggu semua🤗 Alhamdulillah, semoga setiap apa yang kita lakukan diberkati olehNya. Amin❤
.
Admin nak bagitahu ni sekarang #susumaaez ada 5 perisa tau. #susumaaez perisa baru iaitu anggur & mangga tau. So jangan lepaskan peluang untuk cuba tau uolss😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Selamat pagi, selamat berhujung minggu semua🤗 Alhamdulillah, semoga setiap apa yang kita lakukan diberkati olehNya. Amin❤
.
Admin nak bagitahu ni sekarang #susumaaez ada 5 perisa tau.  #susumaaez perisa baru iaitu anggur & mangga tau. So jangan lepaskan peluang untuk cuba tau uolss😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 6 hours ago
@maaezbeautybyyaya_ Profile picture

@maaezbeautybyyaya_

Selain perisa coklat , yang mana lagi kesukaan korang? Kalau yaya semua best tau. Perisa yang paling latest sekarang.. anggur dan mangga😍
.
.
Rasa yang macam fruity ,bancuh dengan air batu lagi baguss yuollls😚 kalau ibu yang tengah berpantang boleh bancuh #susumaaez coklat ni suam-suam. Susu maaez ni jugak boleh membantu memperbanyakkan susu badan ibu tau, dlm masa yang sama boleh menaik seri wajah ibu yang tengah berpantang! So takdelah nampak pucat. Betul tak?
.
.
#maaezcollagenpasirmas #sabunmaaez #codareakotabharu #maaezbeauty #maaezkb #maaezyaya #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #stokismaaez #maaezwarriors #tiktokmalaysia #cantikdenganmaaez #codareakotabharu #produkmaaez #wakafcheyeh #pasirmas

Selain perisa coklat , yang mana lagi kesukaan korang? Kalau yaya semua best tau. Perisa yang paling latest sekarang.. anggur dan mangga😍
.
.
Rasa yang macam fruity ,bancuh dengan air batu lagi baguss yuollls😚 kalau ibu yang tengah berpantang boleh bancuh #susumaaez coklat ni suam-suam. Susu maaez ni jugak boleh membantu memperbanyakkan susu badan ibu tau, dlm masa yang sama boleh menaik seri wajah ibu yang tengah berpantang! So takdelah nampak pucat. Betul tak?
.
.
#maaezcollagenpasirmas#sabunmaaez#codareakotabharu#maaezbeauty#maaezkb#maaezyaya#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit#stokismaaez#maaezwarriors#tiktokmalaysia#cantikdenganmaaez#codareakotabharu#produkmaaez#wakafcheyeh#pasirmas
1 0 6 hours ago
@maaez.beautee Profile picture

@maaez.beautee

Ada yg x sempat sarapan dekat rumah ???? Dont worry kan #maaezwhitecoffee dalam bentuk sachet . Sangat mudah dibawa kemana-mana
-
-
Bancuh dengan air sejuk boleh larut taw . X perlu fikir nak cari kt mana air panas 😗 plus #kopiviral2019 ni mmg disuggestkan bancuh dengan air suam atau air sejuk shj . Nak details lg x ??
-
-
#maaezwarriors #maaezwhitecoffee #produkkecantikan #bazaarpaknil #MaaezWhiteningSoap #susuuntukkulit
#susutanpakolagen #makeupviralmalaysia
#susumaaez #maaezwhitecoffee #putihtanpakolagen #masalahkulit #maaezwarriors #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat

Ada yg x sempat sarapan dekat rumah ???? Dont worry kan #maaezwhitecoffee dalam bentuk sachet . Sangat mudah dibawa kemana-mana
-
-
Bancuh dengan air sejuk boleh larut taw . X perlu fikir nak cari kt mana air panas 😗 plus #kopiviral2019 ni mmg disuggestkan bancuh dengan air suam atau air sejuk shj . Nak details lg x ??
-
-
#maaezwarriors  #maaezwhitecoffee #produkkecantikan #bazaarpaknil #MaaezWhiteningSoap #susuuntukkulit 
#susutanpakolagen #makeupviralmalaysia
#susumaaez #maaezwhitecoffee  #putihtanpakolagen #masalahkulit #maaezwarriors  #maaezwhitecoffee  #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat
1 0 6 hours ago
@maaezbeautybyyaya_ Profile picture

@maaezbeautybyyaya_

Suka minum caffein? Tapi dalam masa yang sama nak kulit cerah dan cantek. Ada tak macam tu? Sebab selalunya minuman berkaffein ni, tak boleh cerahkan kulitkan? Tapi #maaezwhitecoffee lain..
.
Dia satu-satunya “KOPI UNTUK PUTIH”. Korang amalkan minum sebelum pergi kerja, ataupun sebelum tido. Tapi dlm masa yang sama, korang boleh dapatkan kulit yang cantek. .
.
Nak yaya lebih detailskan #maaezwhitecoffee boleh tekan link whatsapp yaya. Inshaallah yaya bantu selesaikan masalah kulit korang.
.
.
#maaezcollagenpasirmas #sabunmaaez #codareakotabharu #maaezbeauty #maaezkb #maaezyaya #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #stokismaaez #maaezwarriors #tiktokmalaysia #cantikdenganmaaez #codareakotabharu #produkmaaez #wakafcheyeh #sobellapasirmas

Suka minum caffein? Tapi dalam masa yang sama nak kulit cerah dan cantek. Ada tak macam tu? Sebab selalunya minuman berkaffein ni, tak boleh cerahkan kulitkan? Tapi #maaezwhitecoffee lain..
.
Dia satu-satunya “KOPI UNTUK PUTIH”. Korang amalkan minum sebelum pergi kerja, ataupun sebelum tido. Tapi dlm masa yang sama, korang boleh dapatkan kulit yang cantek. .
.
Nak yaya lebih detailskan #maaezwhitecoffee boleh tekan link whatsapp yaya. Inshaallah yaya bantu selesaikan masalah kulit korang.
.
.
#maaezcollagenpasirmas#sabunmaaez#codareakotabharu#maaezbeauty#maaezkb#maaezyaya#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit#stokismaaez#maaezwarriors#tiktokmalaysia#cantikdenganmaaez#codareakotabharu#produkmaaez#wakafcheyeh#sobellapasirmas
2 0 6 hours ago
@maaezbeautybyyaya_ Profile picture

@maaezbeautybyyaya_

Alhamdullilah , consume #susumaez air susu badan makin melimpah.
.
Susu maaez boleh membantu untuk memperbanyakkan susu badan kerana bahan dia seperti kurma, buah tin dan makanan sunnah yg membuatkan susu badan makin melimpah🤗
.
Ada tak yang tengah berpantang skrg? Air susu badan kurang? Boleh consume susu maaez♥️
#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #codareakotabharu #trustedseller#

Alhamdullilah , consume #susumaez air susu badan makin melimpah.
.
Susu maaez boleh membantu untuk memperbanyakkan susu badan kerana bahan dia seperti kurma, buah tin dan makanan sunnah yg membuatkan susu badan makin melimpah🤗
.
Ada tak yang tengah berpantang skrg? Air susu badan kurang? Boleh consume susu maaez♥️
#maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #10saatdahbolehcerah#putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit#codareakotabharu#trustedseller#
0 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Nak tahu bahan apa dalam susu maaez yg boleh rawat kulit korang yg berjerawat, kulit eczema, gatal2, bersisik? Haaa jom tgk apa yg admin share 😍😍😍 .

Menyesal tak cuba tau. Korang boleh dapat bahan2 berkualiti ni bwh hrga RM60 tau. Jom klik link di bio atau pm 0196374993 okayy 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak tahu bahan apa dalam susu maaez yg boleh rawat kulit korang yg berjerawat, kulit eczema, gatal2, bersisik? Haaa jom tgk apa yg admin share 😍😍😍 .

Menyesal tak cuba tau. Korang boleh dapat bahan2 berkualiti ni bwh hrga RM60 tau. Jom klik link di bio atau pm 0196374993 okayy 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Hai semua 😍 Mesti dah ramai tahu apa kelebihan susu maaez kan? Haa kalau yg belum tahu tu boleh baca apa yg admin share ni tau. 😘😘😘
.
.
Susu Maaez ni dah jadi produk asas dalam Maaez Beauty. Nak consume apa-apa wajib consume Susu Maaez ni sekali. Sebab apa tau, susu ni ibarat sebagai booster. Bila minum susu ni kulit kita jadi halus dan lembut je. Masalah kulit kering dan gatal-gatal pun hilang. Kalau combo dengan produk lain confirm kesan dia lagi letopss! Korang dah cuba susu viral ni? 😍
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Hai semua 😍 Mesti dah ramai tahu apa kelebihan susu maaez kan? Haa kalau yg belum tahu tu boleh baca apa yg admin share ni tau. 😘😘😘
.
.
Susu Maaez ni dah jadi produk asas dalam Maaez Beauty. Nak consume apa-apa wajib consume Susu Maaez ni sekali. Sebab apa tau, susu ni ibarat sebagai booster. Bila minum susu ni kulit kita jadi halus dan lembut je. Masalah kulit kering dan gatal-gatal pun hilang. Kalau combo dengan produk lain confirm kesan dia lagi letopss! Korang dah cuba susu viral ni? 😍
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Selamat pagi semua. Kenapa perlu minum susu maaez?? Apa kelebihan susu maaez berbanding susu lain. Jom tengok apa yg admin share ni 😘😘😘 .
.
.
Nak order ? WhatsApp 0196374993 or klik link whatsapp dekat bio di atas 📲
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Selamat pagi semua. Kenapa perlu minum susu maaez?? Apa kelebihan susu maaez berbanding susu lain. Jom tengok apa yg admin share ni 😘😘😘 .
.
.
Nak order ? WhatsApp 0196374993 or klik link whatsapp dekat bio di atas 📲
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
2 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Selamat pagi semua. Haa retis pon minum susu maaez tau. Siap repeat order lagi tau. Produk berkualiti dan berkesan mestilah semua org minum kan 😉😉😉 .

Senang je nak minum susu maaez ni. Boleh minum pagi before breakfast atau mlm sblum tidur yerr 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Selamat pagi semua. Haa retis pon minum susu maaez tau. Siap repeat order lagi tau. Produk berkualiti dan berkesan mestilah semua org minum kan 😉😉😉 .

Senang je nak minum susu maaez ni. Boleh minum pagi before breakfast atau mlm sblum tidur yerr 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
3 0 6 hours ago
Jangan lupa minum susu maaez hari ni tau. Minum setiap hari barulah dapat kulit cantik dan sihat 😍😍😍 .

Nak cuba? Jom klik link di bio atau pm je 0196374993 📲 okayy 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
2 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Good morning beautiful 🌹
Sape kat sini dah try susu maaez mangga?? Sedap kan?? Dahla sedap, berkhasiat pulak tu 😆😆😆 .

Susu maaez ada 5 perisa. Ada yg original, coklat, strawberry, mangga dan anggur. Yg dah biasa minum susu, boleh je minum yg original. Kalau x biasa, boleh minum perisa kegemaran korang. Konfem sedap 😋😋😋 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Good morning beautiful 🌹
Sape kat sini dah try susu maaez mangga?? Sedap kan?? Dahla sedap, berkhasiat pulak tu 😆😆😆 .

Susu maaez ada 5 perisa. Ada yg original, coklat, strawberry, mangga dan anggur. Yg dah biasa minum susu, boleh je minum yg original. Kalau x biasa, boleh minum perisa kegemaran korang. Konfem sedap 😋😋😋 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
2 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Nak kulit putih cantik halus macam sis ni ada caranya tau. Jom baca tips yg admin nak share ni 😍😍😍
.
.
.
🌸Minum air putih at least 2 liter sehari. Air agen detox terbaik tau
.
.
.
🌸Kurangkan makanan manis seperti dessert dan minuman soda
.
.
.
🌸Kerap tukar sarung bantal. Bayangkan kalau korang tak tukar setahun sarung bantal. Berapa banyak dah kuman bakteria melekat dkt bantal 😭
.
.
.
🌸Rajin dan disiplinkan diri buat rutin asas skincare (Cleanser, toner, moisturizer)
.
.
.
🌸Last but not least kenalah consume #susumaaez . Susu maaez ni ibarat booster untuk cantikkan dan cerahkan kulit korang
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak kulit putih cantik halus macam sis ni ada caranya tau. Jom baca tips yg admin nak share ni 😍😍😍
.
.
.
🌸Minum air putih at least 2 liter sehari. Air agen detox terbaik tau
.
.
.
🌸Kurangkan makanan manis seperti dessert dan minuman soda
.
.
.
🌸Kerap tukar sarung bantal. Bayangkan kalau korang tak tukar setahun sarung bantal. Berapa banyak dah kuman bakteria melekat dkt bantal 😭
.
.
.
🌸Rajin dan disiplinkan diri buat rutin asas skincare (Cleanser, toner, moisturizer)
.
.
.
🌸Last but not least kenalah consume #susumaaez . Susu maaez ni ibarat booster untuk cantikkan dan cerahkan kulit korang
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
6 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
2 0 6 hours ago
@demicawhiteninglotion__ Profile picture

@demicawhiteninglotion__

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
5 0 6 hours ago
Jom tengok kat atas ni apa kebaikan maaez collagen 😍 . Boleh cerah dalam masa 7 hari je tau 😘😘😘 .
.
.
Nak order ? Boleh terus whatsapp 0196374993 or klik link whatsapp dekat bio 📲
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 6 hours ago
@ohanalotion.co Profile picture

@ohanalotion.co

Ohana ada kuasa pemutihan 3x lebih pantas dengan menggunakan teknologi nano yg mampu menyerap terus ke dalam kulit.
.
.
Ohana lotion nie Pure formula dari Korea. Memang organik dan seratus peratus selamat😊
.
. ✅ Glutathione - mencerahkan kulit
. ✅ Vitamin C & E - kulit
lebih anjal dan tegang
. ✅ Gold Powder - awet muda @ anti aging
. ✅ Arbutin - Extra melembab kan kulit semula jadi.
. ✅ SPF 30+ - melindungi kulit (sunblock)
. ✅ Paeonia Exract - mengandungi anti inflamantory (anti keradangan)
. ✅ Saxifragaceae Extract - penyerapan UV &kesan digunakan untuk pemutihan kulit
. ✅ Labiatae Extract - menghalang penuaan & mempunyai vit c .

Paling penting Selamat & Halal.
*KKM NOT190403763K*
.
.
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇
.
.

#ohanalotion  #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan  #ohanapemutihmuka #ohanafeedback  #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads

Ohana ada kuasa pemutihan 3x lebih pantas dengan menggunakan teknologi nano yg mampu menyerap terus ke dalam kulit.
.
.
Ohana lotion nie Pure formula dari Korea. Memang organik dan seratus peratus selamat😊
.
. ✅ Glutathione - mencerahkan kulit
. ✅ Vitamin C & E - kulit
lebih anjal dan tegang
. ✅ Gold Powder - awet muda @ anti aging
. ✅ Arbutin - Extra melembab kan kulit semula jadi.
. ✅ SPF 30+ - melindungi kulit (sunblock)
. ✅ Paeonia Exract - mengandungi anti inflamantory (anti keradangan)
. ✅ Saxifragaceae Extract - penyerapan UV &kesan digunakan untuk pemutihan kulit
. ✅ Labiatae Extract - menghalang penuaan & mempunyai vit c .

Paling penting Selamat & Halal.
*KKM NOT190403763K*
.
.
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇
.
.

#ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan #ohanapemutihmuka #ohanafeedback #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads
4 0 7 hours ago
@ohanalotion.co Profile picture

@ohanalotion.co

Ohana ada kuasa pemutihan 3x lebih pantas dengan menggunakan teknologi nano yg mampu menyerap terus ke dalam kulit.
.
.
Ohana lotion nie Pure formula dari Korea. Memang organik dan seratus peratus selamat😊
.
. ✅ Glutathione - mencerahkan kulit
. ✅ Vitamin C & E - kulit
lebih anjal dan tegang
. ✅ Gold Powder - awet muda @ anti aging
. ✅ Arbutin - Extra melembab kan kulit semula jadi.
. ✅ SPF 30+ - melindungi kulit (sunblock)
. ✅ Paeonia Exract - mengandungi anti inflamantory (anti keradangan)
. ✅ Saxifragaceae Extract - penyerapan UV &kesan digunakan untuk pemutihan kulit
. ✅ Labiatae Extract - menghalang penuaan & mempunyai vit c .

Paling penting Selamat & Halal.
*KKM NOT190403763K*
.
.
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇
.
.

#ohanalotion  #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan  #ohanapemutihmuka #ohanafeedback  #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads

Ohana ada kuasa pemutihan 3x lebih pantas dengan menggunakan teknologi nano yg mampu menyerap terus ke dalam kulit.
.
.
Ohana lotion nie Pure formula dari Korea. Memang organik dan seratus peratus selamat😊
.
. ✅ Glutathione - mencerahkan kulit
. ✅ Vitamin C & E - kulit
lebih anjal dan tegang
. ✅ Gold Powder - awet muda @ anti aging
. ✅ Arbutin - Extra melembab kan kulit semula jadi.
. ✅ SPF 30+ - melindungi kulit (sunblock)
. ✅ Paeonia Exract - mengandungi anti inflamantory (anti keradangan)
. ✅ Saxifragaceae Extract - penyerapan UV &kesan digunakan untuk pemutihan kulit
. ✅ Labiatae Extract - menghalang penuaan & mempunyai vit c .

Paling penting Selamat & Halal.
*KKM NOT190403763K*
.
.
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ramai tau dah rasa hasil and dapat kulit putih cantik !👍🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Whatsapp 013-6918059 atau tekan link di bio untuk order😇
.
.

#ohanalotion #ohanawhiteninglotionexpert #ohanapemutihbadan #ohanapemutihmuka #ohanafeedback #ohanalotionajaib #lotion #lotionpemutih #lotionputihkekal
#lotionputihajaib #produkkecantikan #produkputih #produkputihgebu #bazaarpaknil #bazaronline #supplementpemutih #suplementkulit #supplementkulit #krimputihmalaysia #putihgebu #kulitputih #ubatputih #sabunpemutih #paidreview #giftreview #instafamous #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #sifufbads
3 0 7 hours ago
@queenaleeyabeauty_hq Profile picture

@queenaleeyabeauty_hq

.
‼️ALHAMDULILLAH‼️
.
Order tak putus² untuk produk Queen Aleeya Beauty. Nak Cantik? Cepat DM/PM sekarang untuk lebih Penjimatan..
.
Dapatkan dengan Harga Promosi sekarang, dan Free Gift Exclusive🎁
.
#skinwhiteningbodyslimming
#whiteningglutasoap
#serumboosterwhitening24kgold
.
#kulitputih #produkmalaysia #produkviral #kulitberminyak #kulitkusam #queenaleeyabeauty #putihgebu #serumantijerawat #skinwhitening #produkputih  #jerawat #jeragat #parut #serum #alhamdulillah

.
‼️ALHAMDULILLAH‼️
.
Order tak putus² untuk produk Queen Aleeya Beauty. Nak Cantik? Cepat DM/PM sekarang untuk lebih Penjimatan..
.
Dapatkan dengan Harga Promosi sekarang, dan Free Gift Exclusive🎁
. 
#skinwhiteningbodyslimming
#whiteningglutasoap
#serumboosterwhitening24kgold
.
#kulitputih #produkmalaysia #produkviral #kulitberminyak #kulitkusam #queenaleeyabeauty #putihgebu #serumantijerawat #skinwhitening #produkputih  #jerawat #jeragat #parut #serum #alhamdulillah
10 1 7 hours ago
@kulit.putih.dalam.7hari Profile picture

@kulit.putih.dalam.7hari

Ada yang tanya minum susu maaez ni khusus untuk siapa ye.. Haa nak bagitau korang susu maaez 5 perisa sesuai utk semua golongan.. nak bagi kat mak ker ayah ker adik ker atuk ker semua boleh tau🤗 ada yg minum utk kesihatan & utk dapatkan kulit yang cantikk serta dapat mencerahkn kulit kusam.. kulit mkin licin glowing putih.. susu maaez jugk byak bhan brkhasiat antaranya #buahtin #delima 🤗
siapa brminat?
.
SUSU MAAEZ = 0166703009
.
follow ig @kulit.putih.dalam.7hari .
TQ GAISS 😘 😘
#susumaaez #maaezwarriors
#teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #dramasweetdreams #mirafilzah #neelofa #codkb #codkelate

Ada yang tanya minum susu maaez ni khusus untuk siapa ye.. Haa nak bagitau korang susu maaez 5 perisa sesuai utk semua golongan.. nak bagi kat mak ker ayah ker adik ker atuk ker semua boleh tau🤗 ada yg minum utk kesihatan & utk dapatkan kulit yang cantikk serta dapat  mencerahkn kulit kusam.. kulit mkin licin glowing putih.. susu maaez jugk byak bhan brkhasiat antaranya #buahtin #delima 🤗
siapa brminat?
.
SUSU MAAEZ = 0166703009
.
follow ig @kulit.putih.dalam.7hari .
TQ GAISS 😘 😘
#susumaaez #maaezwarriors
#teammaaez #maaez #maeezwhitecoffee #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing  #dramasweetdreams #mirafilzah #neelofa #codkb #codkelate
2 0 8 hours ago
@whitening_gluta_soap Profile picture

@whitening_gluta_soap

.
‼️ALHAMDULILLAH‼️
.
Ade siapa lagi nak join postage/cod kita? Cepat DM/PM sekarang untuk lebih Penjimatan..
.
Dapatkan harga Promosi dan Free Gift Exclusive sekarang🎁
.
#kulitputih #produkmalaysia #produkviral #kulitberminyak #kulitkusam #queenaleeyabeauty #putihgebu #whiteningglutasoap #produkputih  #jerawat #jeragat #sabundaki #supplement #serum #bazarpaknil #alhamdulillah

.
‼️ALHAMDULILLAH‼️
.
Ade siapa lagi nak join postage/cod kita? Cepat DM/PM sekarang untuk lebih Penjimatan..
.
Dapatkan harga Promosi dan Free Gift Exclusive sekarang🎁
.
#kulitputih #produkmalaysia #produkviral #kulitberminyak #kulitkusam #queenaleeyabeauty #putihgebu #whiteningglutasoap #produkputih  #jerawat #jeragat #sabundaki #supplement #serum #bazarpaknil #alhamdulillah
3 0 8 hours ago
@demicayaya Profile picture

@demicayaya

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
8 0 8 hours ago
@demicayaya Profile picture

@demicayaya

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa

Nak cantik macam orang yang dalam gmbr diatas ni ? Jom try Maaez collagen.. sangat2 berkesan yang mana nak putih gebu 😍😍
.
.
Jom order sekarang whatsapp 0196374993 or klik je link whatsapp dekat bio 📲
.
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
4 0 8 hours ago
Jom tengok kat atas ni apa kebaikan maaez collagen 😍 . Boleh cerah dalam masa 7 hari je tau 😘😘😘 .
.
.
Nak order ? Boleh terus whatsapp 0196374993 or klik link whatsapp dekat bio 📲
.
.

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik #maaezbyyayaa
1 0 8 hours ago

Top #produkputih posts

@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

#Repost @anissafaizul (@get_repost)
・・・
LOSYEN PUTEH SEPANTAS 3saat SAHAJA by @futehfuhq
.
Korang nak putih sepantas 3saat sahaja tanpa consume atau amalkan apa-apa boleh beli @futehfuhq ni tau. Konsisten & nanti uolls akan perasan yang kulit makin lama makin cerah❤️
.
#medinadesire  #futehfu  #jeratjiwa #0marketing  #produkviral  #putih  #putihgebu #produkputih  #sunblock  #sunscreen  #spf50 #sunprotection  #lotionajaib  #skincare  #cantik #creamwajah  #traveling  #berjemur  #beach #waterproof  #purefacesunscreen #msu #uitm #jalanjalan #shopping #malaysia

#Repost @anissafaizul (@get_repost)
・・・
LOSYEN PUTEH SEPANTAS 3saat SAHAJA by @futehfuhq✨
.
Korang nak putih sepantas 3saat sahaja tanpa consume atau amalkan apa-apa boleh beli @futehfuhq ni tau. Konsisten & nanti uolls akan perasan yang kulit makin lama makin cerah❤️
.
#medinadesire #futehfu #jeratjiwa #0marketing #produkviral #putih #putihgebu #produkputih #sunblock #sunscreen #spf50 #sunprotection #lotionajaib #skincare #cantik #creamwajah #traveling #berjemur #beach #waterproof #purefacesunscreen #msu #uitm #jalanjalan #shopping #malaysia
334 42 14 May, 2019
@zonamakeup.id Profile picture

@zonamakeup.id

@symabeauty_jakartatimur ❤️ MUTEH SPRAY SUSU WHITENING ❤️
.
🐄 KKM approved
🐄 HALAL & mesra wudhu
🐄 Lelaki atau Wanita boleh pakai
🐄 SPF50 (Dapat melindungi kulit dari sinaran uv & sunburn)
🐄 Memutihkan & melembapkan kulit sepantas 10 SAAT
🐄 Tidak melekit & cepat meresap
🐄 Senang utk digunakan & menjimatkan masa
🐄 Boleh digunakan pada seluruh badan terutamanya muka, leher, ketiak & celah peha
🐄 Wangi yg kekal lama
🐄 Tahan 24 jam (Tidak cair walaupun berpeluh)
🐄 Waterproof (Tidak mudah tanggal)
🐄 170ml tahan sehingga 3 bulan
🐄 Botol spray yg selamat & tidak mudah terbakar

Kulit akan PUTIH PERMANEN dengan pemakaian yg konsisten😘
.,-
1 botol isi 170ml
tahan pemakaian 2-3 bulan
.
sudah banyak yg berhasil putih, kamu kapan?
yuk diorder sekarang juga 😘
@symabeauty_jakartatimur

#spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #sprayputih #mutehspraysusu #spraysusumutehbysheilanan #bysheilanan #putihgebu #putihcepat #putihkekal #produkkecantikan #produkputih #spraysusumuteh #mutehindonesia #lfl #fff #likeforlike #muteh #mutehsprayindonesia #spraymutehindonesia #agenmuteh #stokismuteh #agenmutehindonesia #resellermuteh #resellermutehindonesia #stokismutehindonesia #agenmutehjawatimur -

@symabeauty_jakartatimur ❤️ MUTEH SPRAY SUSU WHITENING ❤️
.
🐄 KKM approved
🐄 HALAL & mesra wudhu
🐄 Lelaki atau Wanita boleh pakai
🐄 SPF50 (Dapat melindungi kulit dari sinaran uv & sunburn)
🐄 Memutihkan & melembapkan kulit sepantas 10 SAAT
🐄 Tidak melekit & cepat meresap
🐄 Senang utk digunakan & menjimatkan masa
🐄 Boleh digunakan pada seluruh badan terutamanya muka, leher, ketiak & celah peha
🐄 Wangi yg kekal lama
🐄 Tahan 24 jam (Tidak cair walaupun berpeluh)
🐄 Waterproof (Tidak mudah tanggal)
🐄 170ml tahan sehingga 3 bulan
🐄 Botol spray yg selamat & tidak mudah terbakar

Kulit akan PUTIH PERMANEN dengan pemakaian yg konsisten😘
.,-
1 botol isi 170ml
tahan pemakaian 2-3 bulan
.
sudah banyak yg berhasil putih, kamu kapan?
yuk diorder sekarang juga 😘
@symabeauty_jakartatimur

#spraysusumuteh #spraysusu #spraymuteh #sprayputih #mutehspraysusu #spraysusumutehbysheilanan #bysheilanan #putihgebu #putihcepat #putihkekal  #produkkecantikan #produkputih #spraysusumuteh #mutehindonesia #lfl #fff #likeforlike #muteh #mutehsprayindonesia #spraymutehindonesia #agenmuteh #stokismuteh #agenmutehindonesia #resellermuteh #resellermutehindonesia #stokismutehindonesia #agenmutehjawatimur -
322 19 8 July, 2019
@maaezbeauty_hq Profile picture

@maaezbeauty_hq

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
590 47 13 August, 2019
@maaezbeauty_hq Profile picture

@maaezbeauty_hq

Selamat tenghari sayang semua. Dengan hanyaa penggunaan 1 bulan #maaezcollagen dah boleh nampak hasilnyaa tau😍 Untuk yang ada masalah sunburn, kulit kering, jerawat, jeragat memang sangat digalakkn. Hasilnyaa? Tengok testimono dekat bawah ni sayang😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat tenghari sayang semua. Dengan hanyaa penggunaan 1 bulan #maaezcollagen dah boleh nampak hasilnyaa tau😍 Untuk yang ada masalah sunburn, kulit kering, jerawat, jeragat memang sangat digalakkn. Hasilnyaa? Tengok testimono dekat bawah ni sayang😘
.
#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
146 20 18 hours ago
@maaezbeauty_hq Profile picture

@maaezbeauty_hq

PING! PINGGG! RESEPI BARU, RESEPI BARU!! Untung sis ada blender shaker ni, sahur ni boleh bancuh #susumaaez perisa asli campur kurma! Mavelesssss!! Rasa dia betul umphhhhh! 😍 Tak dapat digambar dengan penulisan sis. Uolls kena cuba lerrr baru tau 🤤

Sape tak ada idea nak sahur apa, cer cuba SUSU MAAEZ ASLI + KURMA, insyaAllah kenyang & bertenaga sepanjang hari. ** Susu Maaez Asli 1sachet
** Kurma 1-3biji
** Air suam/sejuk 150ml - 200ml
** Ais jika perlu
** Maaez Blender Shaker

Share resepi ni kalau tak nak terlepas pandang okay! 😘

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

PING! PINGGG! RESEPI BARU, RESEPI BARU!! Untung sis ada blender shaker ni, sahur ni boleh bancuh #susumaaez perisa asli campur kurma! Mavelesssss!! Rasa dia betul umphhhhh! 😍 Tak dapat digambar dengan penulisan sis. Uolls kena cuba lerrr baru tau 🤤

Sape tak ada idea nak sahur apa, cer cuba SUSU MAAEZ ASLI + KURMA, insyaAllah kenyang & bertenaga sepanjang hari. ** Susu Maaez Asli 1sachet
** Kurma 1-3biji
** Air suam/sejuk 150ml - 200ml
** Ais jika perlu
** Maaez Blender Shaker

Share resepi ni kalau tak nak terlepas pandang okay! 😘

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
260 51 18 May, 2019
@susu.maaez.official Profile picture

@susu.maaez.official

Apa beza maaez white coffee dan susu maaez?? Haaa klau nk tahu kena baca apa yg admin share ni 😉😉😉 .

Kalau nk kulit putih lepak kena lah minum maaez white coffee tau. Tak perlu cucuk2 nk jd putih, minum maaez white coffee je hehe 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Apa beza maaez white coffee dan susu maaez?? Haaa klau nk tahu kena baca apa yg admin share ni 😉😉😉 .

Kalau nk kulit putih lepak kena lah minum maaez white coffee tau. Tak perlu cucuk2 nk jd putih, minum maaez white coffee je hehe 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
1,014 6 19 June, 2019