#profix Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #profix and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
17 minutes
Average like
9.3
Average comment
0.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA TAMAT 20/9!
.
.

PRODUK KAMI LULUS KKM.
SELAMAT.
TAKDE BAHAN KIMIA.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA TAMAT 20/9!
.
.

PRODUK KAMI LULUS KKM.
SELAMAT.
TAKDE BAHAN KIMIA.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 24 minutes ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA TAMAT 20/9!
.
.

PRODUK KAMI LULUS KKM.
SELAMAT.
TAKDE BAHAN KIMIA.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

PROMOSI PENGHANTARAN PERCUMA TAMAT 20/9!
.
.

PRODUK KAMI LULUS KKM.
SELAMAT.
TAKDE BAHAN KIMIA.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
10 0 24 minutes ago
@womendesiree_wdta Profile picture

@womendesiree_wdta

PROMOSI WDTA MASIH ONNZZZ 📢
.
.
Beli 1 jimat RM20.
Beli 2 jimat RM40.
Beli 3 jimat RM60.
.
.
Lagi banyak beli lagi banyak JIMAT!
.
.
Dah grab ke belum? HARGA SEMPENA ANNIVERSARY adleesyabeauty yang ke 5. Jarang-jarang HQ buat sale macamnie tau. So korang manfaatkanlah sepenuhnya. #wdtalovers wajib grab. .
.
WDTA RM100/UNIT
PROMOSI RM80/UNIT
POSTAGE FREE seluruh Malaysia
Whatsapp 0174656236
.
.
#sayajualonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sayajual #sayapakaisayajual #putrajaya #kualalumpur #johorbahru #selangor #cyberjaya #ctdk #mirafilzah #benamir #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #profix #nourainstokis #ainaacleanser #meeracle #ainaabeauty #jerawat #sayanakcantik #kulitkusam #jeragat #syahmisazli #viral2019 #abpbh2019 #dramasweetdream #kauyangpertama

PROMOSI WDTA MASIH ONNZZZ 📢
.
.
Beli 1 jimat RM20. 
Beli 2 jimat RM40.
Beli 3 jimat RM60.
.
.
Lagi banyak beli lagi banyak JIMAT!
.
.
Dah grab ke belum? HARGA SEMPENA ANNIVERSARY adleesyabeauty yang ke 5. Jarang-jarang HQ buat sale macamnie tau. So korang manfaatkanlah sepenuhnya. #wdtalovers wajib grab. .
.
WDTA RM100/UNIT
PROMOSI RM80/UNIT
POSTAGE FREE seluruh Malaysia
Whatsapp 0174656236
.
.
#sayajualonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sayajual #sayapakaisayajual #putrajaya #kualalumpur #johorbahru #selangor #cyberjaya #ctdk #mirafilzah #benamir #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #profix #nourainstokis #ainaacleanser #meeracle #ainaabeauty #jerawat #sayanakcantik #kulitkusam #jeragat #syahmisazli #viral2019 #abpbh2019 #dramasweetdream #kauyangpertama
2 0 37 minutes ago
@profix_beauty2u Profile picture

@profix_beauty2u

BREAKOUT SEBAB SILAP PAKAI PRODUK?!
.
.
JANGAN BIMBANG, #profix kan ade ,
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang #jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz #profixmurah #profixoriginal #parutjerawatg #profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt #profixilp #profixmaktab #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixhq

BREAKOUT SEBAB SILAP PAKAI PRODUK?!
.
.
JANGAN BIMBANG, #profix kan ade ,
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang#jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz#profixmurah#profixoriginal#parutjerawatg#profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt  #profixilp #profixmaktab  #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal  #profixmalaysia  #profixhq
4 0 52 minutes ago
@profix.malaysia Profile picture

@profix.malaysia

PROFIX PAKAR KULIT ANDA🔥.
( KRIM VITAMIN BEBAS MERKURI )
.
🔍Sesuai untuk kulit muka yang bermasalah
🔍Jerawat
🔍Parut jerawat
🔍Masalah resdung
🔍Hormon tak stabil
🔍Liang pori terbuka
🔍Mencerah & melembabkan kulit
.
.
Boleh visit ig profix.malaysia untuk tengok testimoni testimoni pengguna profix!
Jom dapatkan kulit sihat & cantik sekarang #profix #profixmalaysia #skincareroutine #skincareterbaik #skincareberkesan #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatparutluka

PROFIX PAKAR KULIT ANDA🔥.
( KRIM VITAMIN BEBAS MERKURI )
.
🔍Sesuai untuk kulit muka yang bermasalah
🔍Jerawat
🔍Parut jerawat
🔍Masalah resdung
🔍Hormon tak stabil
🔍Liang pori terbuka
🔍Mencerah & melembabkan kulit
.
.
Boleh visit ig profix.malaysia untuk tengok testimoni testimoni pengguna profix!
Jom dapatkan kulit sihat & cantik sekarang #profix #profixmalaysia #skincareroutine #skincareterbaik #skincareberkesan #krimjerawat #krimparut #ubatjerawat #ubatparutluka
2 0 1 hour ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

hai, ada sesiapa yang ada masalah kulit jerawat, bekas parut berlubang, jerawat pasir? dah try profix? which is vitamin muka🥰 Dm Sha sekarang ya !

#profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih

hai, ada sesiapa yang ada masalah kulit jerawat, bekas parut berlubang, jerawat pasir? dah try profix? which is vitamin muka🥰 Dm Sha sekarang ya !

#profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih
10 0 1 hour ago
@bougasperlis Profile picture

@bougasperlis

Lebuhraya Kuala Perlis-Changlun (Ulu Pauh Interchange)

FUYOOO TIMBUNAN HARTA KARUN🥰
-
Fuhhh lecun air peluh tengok oder yang masuk memang tak henti-henti tauu bak kata orang tua DURIAN RUNTUH gitewww ! Dengan musim durian yang tak habis lagi ni,musim demam BOUGAS BEAUTY pun belum berakhir lagi tawww.
-
Sapeee yang makan hati kulit tu masih lagi tak toink-toink?Lekaih panah wassep Wani insyallah Wani dedah rahsia kulit bergetohhh persis retisss tibehh

#bougasbeauty #bougasserum #syukriyahya #elfiraloy #neelofaxfashionvalet #meletops #bougasbeautyperlis #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #unimapmantap #azizanosman #bougasperlis #bougaskulim #profix #bougaspenang #codkulim #politekniksultanahbahiyah #ptssstudent #politekniktuankusyedsirajuddinperlis #advancedserum #polimas #uum #uitmdihatiku #codperlis

FUYOOO TIMBUNAN HARTA KARUN🥰
-
Fuhhh lecun air peluh tengok oder yang masuk memang tak henti-henti tauu bak kata orang tua DURIAN RUNTUH gitewww ! Dengan musim durian yang tak habis lagi ni,musim demam BOUGAS BEAUTY pun belum berakhir lagi tawww.
-
Sapeee yang makan hati kulit tu masih lagi tak toink-toink?Lekaih panah wassep Wani insyallah Wani dedah rahsia kulit bergetohhh persis retisss tibehh

#bougasbeauty #bougasserum #syukriyahya #elfiraloy #neelofaxfashionvalet #meletops #bougasbeautyperlis #bougasbeautykedah #bougasbeautypenang #unimapmantap #azizanosman #bougasperlis #bougaskulim #profix #bougaspenang #codkulim #politekniksultanahbahiyah #ptssstudent #politekniktuankusyedsirajuddinperlis #advancedserum #polimas #uum #uitmdihatiku #codperlis
2 0 1 hour ago
@profix.bangsar Profile picture

@profix.bangsar

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 2 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Tadaa !! Tengok la perubahan kulit muka adik kita ni. Kesan parut jerawat dah hilang taw. Hanya dengan penggunaan 1 unit krim #profix dan 1 unit #Qalish cleasing je. Apa lagi, jom lah dapatkan 💋💋
#jadicantik #beautiful #xjadilawa #produkkecantikan .
wasap.my/601161264414 .
.
#jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih

Tadaa !! Tengok la perubahan kulit muka adik kita ni. Kesan parut jerawat dah hilang taw. Hanya dengan penggunaan 1 unit krim #profix dan 1 unit #Qalish cleasing je. Apa lagi, jom lah dapatkan 💋💋
#jadicantik #beautiful #xjadilawa #produkkecantikan .
wasap.my/601161264414 .
.
#jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih
6 0 2 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Harga promo ni. Jarang2 ada. Untuk 1 unit profix + 1 unit Qalish cleaning gel rm98 shj ..
🤩🤩🤩🤩🤩
.
.
.
.
.
Untuk order sila whatsapp Sha atau DM di instagram ye.
#profix #Qalish #kulitmukaberlubang #mukaberlubang #jerawat #bekasberlubang #kulitberlubang #Profixsunway #profixsubangjaya #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih

Harga promo ni. Jarang2 ada. Untuk 1 unit profix + 1 unit Qalish cleaning gel rm98 shj ..
🤩🤩🤩🤩🤩
.
.
.
.
.
 Untuk order sila whatsapp Sha atau DM di instagram ye. 
#profix #Qalish #kulitmukaberlubang #mukaberlubang #jerawat #bekasberlubang #kulitberlubang #Profixsunway #profixsubangjaya #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih
5 0 4 hours ago
@profix_beauty2u Profile picture

@profix_beauty2u

[valid till 20/9 sahaja]
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang #jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz #profixmurah #profixoriginal #parutjerawatg #profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt #profixilp #profixmaktab #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixhq

[valid till 20/9 sahaja]
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang#jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz#profixmurah#profixoriginal#parutjerawatg#profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt  #profixilp #profixmaktab  #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal  #profixmalaysia  #profixhq
10 0 4 hours ago
@qalish_beauty_wellness Profile picture

@qalish_beauty_wellness

Reposted from @qalish_beauty_wellness (@get_regrann) - [5 PUNCA PENYEBAB JERAWAT DI WAJAH ANDA]

1. MASALAH HORMON
kulit berminyak biasanya dikaitkan dengan peningkatan hormon testosteron yang menyebakan pertumbuhan jerawat.

2. KERAP STRESS
Apabila kita berada dalam keadaan stress, adneralin serta hormon androgen dalam badan kita akan dikeluarkan dengan berlebihan dan menjadi punca terhasilnya pertumbuhan jerawat.

3. TIDAK MEMBERSIHKAN MAKEUP
Jika korang tak membersihkan kulit muka dengan betul selepas memakai alat solek ia boleh memburukkan keadaan jerawat pada kulit muka anda.
4. PEMAKANAN TAK SEIMBANG
Diet mempunyai kesan terhadap tahap insulin dalam badan kita. insulin adalah hormon terpenting manusia boleh menjadi penyebab pertumbuhan jerawat pada kulit muka.

5. TERDEDAH DARI CAHAYA MATAHARI
Haba yang dihasilkan oleh matahari boleh menyebabkan kulit anda berpeluh dan berminyak sekaligus menyumbatkan liang roma.

Jadi inilah punca mengapa muka kita naik jerawat yang teruk 😱
Tapi uolls jangan risau sebab profix kan ada untuk bantu masalah jerawat uolls🥰
.
#MukaTakBerlubangDah
#profix #qalish
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang

Reposted from @qalish_beauty_wellness (@get_regrann) - [5 PUNCA PENYEBAB JERAWAT DI WAJAH ANDA]

1. MASALAH HORMON
kulit berminyak biasanya dikaitkan dengan peningkatan hormon testosteron yang menyebakan pertumbuhan jerawat.

2. KERAP STRESS
Apabila kita berada dalam keadaan stress, adneralin serta hormon androgen dalam badan kita akan dikeluarkan dengan berlebihan dan menjadi punca terhasilnya pertumbuhan jerawat.

3. TIDAK MEMBERSIHKAN MAKEUP
Jika korang tak membersihkan kulit muka dengan betul selepas memakai alat solek ia boleh memburukkan keadaan jerawat pada kulit muka anda. 
4. PEMAKANAN TAK SEIMBANG
Diet mempunyai kesan terhadap tahap insulin dalam badan kita. insulin adalah hormon terpenting manusia boleh menjadi penyebab pertumbuhan jerawat pada kulit muka.

5. TERDEDAH DARI CAHAYA MATAHARI 
Haba yang dihasilkan oleh matahari boleh menyebabkan kulit anda berpeluh dan berminyak sekaligus menyumbatkan liang roma.

Jadi inilah punca mengapa muka kita naik jerawat yang teruk 😱
Tapi uolls jangan risau sebab profix kan ada untuk bantu masalah jerawat uolls🥰
.
#MukaTakBerlubangDah
#profix #qalish
#no1trustedskinsolutioninMalaysia
#solusimukaberlubang
8 0 5 hours ago
@womendesiree_wdta Profile picture

@womendesiree_wdta

PROMOSI WDTA MASIH ONNZZZ 📢
.
.
Beli 1 jimat RM20.
Beli 2 jimat RM40.
Beli 3 jimat RM60.
.
.
Lagi banyak beli lagi banyak JIMAT!
.
.
Dah grab ke belum? HARGA SEMPENA ANNIVERSARY adleesyabeauty yang ke 5. Jarang-jarang HQ buat sale macamnie tau. So korang manfaatkanlah sepenuhnya. #wdtalovers wajib grab. .
.
WDTA RM100/UNIT
PROMOSI RM80/UNIT
POSTAGE FREE seluruh Malaysia
Whatsapp 0174656236
.
.
#sayajualonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sayajual #sayapakaisayajual #putrajaya #kualalumpur #johorbahru #selangor #cyberjaya #ctdk #mirafilzah #benamir #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #profix #nourainstokis #ainaacleanser #meeracle #ainaabeauty #jerawat #sayanakcantik #kulitkusam #jeragat #syahmisazli #viral2019 #abpbh2019 #dramasweetdream #kauyangpertama

PROMOSI WDTA MASIH ONNZZZ 📢
.
.
Beli 1 jimat RM20. 
Beli 2 jimat RM40.
Beli 3 jimat RM60.
.
.
Lagi banyak beli lagi banyak JIMAT!
.
.
Dah grab ke belum? HARGA SEMPENA ANNIVERSARY adleesyabeauty yang ke 5. Jarang-jarang HQ buat sale macamnie tau. So korang manfaatkanlah sepenuhnya. #wdtalovers wajib grab. .
.
WDTA RM100/UNIT
PROMOSI RM80/UNIT
POSTAGE FREE seluruh Malaysia
Whatsapp 0174656236
.
.
#sayajualonline #bazaarpaknil #moodrepublik #sayajual #sayapakaisayajual #putrajaya #kualalumpur #johorbahru #selangor #cyberjaya #ctdk #mirafilzah #benamir #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #profix #nourainstokis #ainaacleanser #meeracle #ainaabeauty #jerawat #sayanakcantik #kulitkusam #jeragat #syahmisazli #viral2019 #abpbh2019 #dramasweetdream #kauyangpertama
3 0 5 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 5 hours ago
@profix_kuantan Profile picture

@profix_kuantan

East Coast Mall

MAK YANG SWEET!
.
Dia risau tengok muka anak dia yg naik jerawat and nampak iklan kami
.
Dia try belikan anak dia skincare kami
.
Alhamdulillah jerawat dah kurang❤️
.
.
#profix #teamalva #liveitorfixit #profixkuantan #rawatjerawat #krimpenghilangjerawat #profixmurah #codprofixkuantan #profixvitaminmukaberlubang

MAK YANG SWEET!
.
Dia risau tengok muka anak dia yg naik jerawat and nampak iklan kami
.
Dia try belikan anak dia skincare kami
.
Alhamdulillah jerawat dah kurang❤️
.
.
#profix #teamalva #liveitorfixit #profixkuantan #rawatjerawat #krimpenghilangjerawat #profixmurah #codprofixkuantan #profixvitaminmukaberlubang
2 0 5 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
22 4 5 hours ago
@profix.byslyfa Profile picture

@profix.byslyfa

VIRAL ‼️MUKA DAH TAK MERAH2 ‼️ 😍😍
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Switzerland.

Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
ada tak followers sis ni ada masalah jerawat lepastu dia jadi parut. comment “ADA” di bawah

and dah macam2 produk try tak hilang2.
dah sampai masa korang cuba sapu cream @profix.byslyfa ni dua kali je sehari

nanti hari demi hari korang tengok kesan dia

comment “ADA” di bawah 👇🏻
.
.
#profixbyslyfa
#profixgombak
#profixmurah
#profixmalaysia
#profixUIA
#profixgreenwood
#teamOlyy
#profixSoldier
#mukaparut
#parutberlubang
#mukaberlubang
#JgnMenyesalOrangLainDahCantik
#profixbyslyfa
#profixgombak
#profixmurah
#profixmalaysia
#profixUIA
#profixgreenwood
#teamOlyy
#profixSoldier
#mukaparut
#parutberlubang
#mukaberlubang
#JgnMenyesalOrangLainDahCantik
#profixmalaysia #profix #profixgombakmurah #profixmurah #mukalubang #mukalicin #profixbatusrigombak #profixsetapak #akuyangcantikkauyangpanas

VIRAL ‼️MUKA DAH TAK MERAH2 ‼️ 😍😍
.
.
PROFIX VITAMIN MUKA ni dijamin 100% selamat dan semulajadi.
.
💯 KKM GUARANTEE
( NOT 161400778K )
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organik yang diimport khas dari Switzerland.

Bahan lain termasuk ABC FRUIT MIX yang mengandungi Vitamin E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✔️ Parut jerawat
✔️ Chickenpox
✔️ Parut kemalangan
✔️ Parut gelap
✔️ Parut berlubang
✔️ Sunburn
✔️ Tona tidak sekata
✔️ Jerawat dan Jeragat
✔️ Kulit berminyak
✔️ Kusam
.
.
🌸Kesan boleh dilihat seawal 3-7 hari. .
.
ada tak followers sis ni ada masalah jerawat lepastu dia jadi parut. comment “ADA” di bawah

and dah macam2 produk try tak hilang2. 
dah sampai masa korang cuba sapu cream @profix.byslyfa ni dua kali je sehari

nanti hari demi hari korang tengok kesan dia

comment “ADA” di bawah 👇🏻
.
.
#profixbyslyfa
#profixgombak 
#profixmurah 
#profixmalaysia 
#profixUIA 
#profixgreenwood 
#teamOlyy 
#profixSoldier 
#mukaparut 
#parutberlubang 
#mukaberlubang
#JgnMenyesalOrangLainDahCantik
#profixbyslyfa
#profixgombak 
#profixmurah 
#profixmalaysia 
#profixUIA 
#profixgreenwood 
#teamOlyy 
#profixSoldier 
#mukaparut 
#parutberlubang 
#mukaberlubang
#JgnMenyesalOrangLainDahCantik
#profixmalaysia #profix #profixgombakmurah #profixmurah #mukalubang #mukalicin #profixbatusrigombak #profixsetapak #akuyangcantikkauyangpanas
1 0 6 hours ago
@salugraftdental Profile picture

@salugraftdental

Madrid, Spain

Arrancamos la semana en Madrid con el curso Pre-Congreso Microdent Periscope con el Dr. Pier Gallo en el Curso Avanzado de Regeneración Vertical. Otra vez más, los mejores expertos usando los mejores productos! 🔝🔝🔝 Hoy primera jornada, con sesión teórica sobre regeneración ósea vertical.
#salugraftformacion #nosencantaaprender #profix #regeneracionvertical #membranascytoplast #piergallo #membranasnoreabsorbibles

Arrancamos la semana en Madrid con el curso Pre-Congreso Microdent Periscope con el Dr. Pier Gallo en el Curso Avanzado de Regeneración Vertical. Otra vez más, los mejores expertos usando los mejores productos! 🔝🔝🔝 Hoy primera jornada, con sesión teórica sobre regeneración ósea vertical.
#salugraftformacion #nosencantaaprender #profix #regeneracionvertical #membranascytoplast #piergallo #membranasnoreabsorbibles
16 0 6 hours ago
Semoga dimurahkn rezeki & dipermudahkan segala urusan 🌹
.
#profix #profixhq
#solusimukaberlubang 
#qalishcleansinggel 
#qalishfaceskrub 
#no1trustedskinsolutioninmalaysia
4 0 6 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
2 0 6 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

Alhamdulillah.. rezeki hari ni.. tq dear order serum snail dgn somebymi toner
.
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Alhamdulillah.. rezeki hari ni.. tq dear order serum snail dgn somebymi toner
.
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 6 hours ago
@somebymi_tonerjerawat Profile picture

@somebymi_tonerjerawat

Alhamdulillah.. brg cust selamat smpai.. sis jual ya dear
.
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

Alhamdulillah.. brg cust selamat smpai.. sis jual ya dear
.
.

HAPUSKAN JERAWAT DAN PARUT IN 30 DAYS..
Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM 
Tak perlu SET LENGKAP
Tak Perlu LASER
Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI
.
.
Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 .
Hanya pakai miracle toner
.
Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 .
Satu produk kesannya yang luarbiasa.
.
.
.
.
🌼YourTrustedSeller
❤Sha Hasmi
📲0179748026
.
#tatesnow  #somebymitoner #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #obsesscosmetics #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #alhaalfafoundation #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty
0 0 6 hours ago
@profix_beauty2u Profile picture

@profix_beauty2u

Alhamdulillah grab #profix cepat2 alang3 tgh promo ni!!
.
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang #jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz #profixmurah #profixoriginal #parutjerawatg #profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt #profixilp #profixmaktab #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixhq

Alhamdulillah grab #profix cepat2 alang3 tgh promo ni!!
.
.
Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601111985285
☎ www.wasap.my/601111985285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
.
NAK JOIN DROPSHIP?! .
TIADA YURAN! .
Income geli2 1k sebulan ! .

#mukaberlubang#jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz#profixmurah#profixoriginal#parutjerawatg#profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt  #profixilp #profixmaktab  #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal  #profixmalaysia  #profixhq
10 0 7 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Hai korang ! Tu gambar Sha ye. Sha memang pakai produk ni dari dulu sampai sekarang. Dulu muka Sha penuh jerawat. Skrg alhamdulillah dgn menggunakan Profix hari2 kulit jadi licin tanpa jerawat ❤️ Bosan dengan jerawat, parut jerawat, parut berlubang dan lain2 ? Korang boleh cuba cream profix. Senang je apply 2 kali sehari, pagi dan malam 👍🏻👍🏻👍🏻 #profix #qalish #parutberlubang #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumparut #profixoriginal #profixmurah #mukaberlubang .
Tekan link wasap di bio: wasap.my/601161264414
.
.
.
#jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih

Hai korang ! Tu gambar Sha ye. Sha memang pakai produk ni dari dulu sampai sekarang. Dulu muka Sha penuh jerawat. Skrg alhamdulillah dgn menggunakan Profix hari2 kulit jadi licin tanpa jerawat ❤️ Bosan dengan jerawat, parut jerawat, parut berlubang dan lain2 ? Korang boleh cuba cream profix. Senang je apply 2 kali sehari, pagi dan malam 👍🏻👍🏻👍🏻 #profix #qalish #parutberlubang #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #serumparut #profixoriginal #profixmurah #mukaberlubang .
Tekan link wasap di bio: wasap.my/601161264414
.
.
.
#jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih
36 0 8 hours ago
@profixid Profile picture

@profixid

Feedback positif penggunaan Profix

Profix sangat baik di gunakan bagi yang mempunyai masalah :
- Wajah berlubang/Scar/Bopeng/Parut.
- Pori besar.
- Bekas Jerawat.
- Kulit kering - Wajah keriput.
- Wajah berjerawat.
.

Hasil pemakaian bervariasi pada setiap orang bedasarkan kondisi epidermis kulit masing masing karena bahan dasar produk ini dari bahan natural dan bebas dari bahan kimia berbahaya. .
.
Info Lengkap :
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix

Feedback positif penggunaan Profix

Profix sangat baik di gunakan bagi yang mempunyai masalah :
- Wajah berlubang/Scar/Bopeng/Parut.
- Pori besar.
- Bekas Jerawat.
- Kulit kering - Wajah keriput.
- Wajah berjerawat.
.

Hasil pemakaian bervariasi pada setiap orang bedasarkan kondisi epidermis kulit masing masing karena bahan dasar produk ini dari bahan natural dan bebas dari bahan kimia berbahaya. .
.
Info Lengkap : 
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix
4 0 8 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 9 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
28 4 9 hours ago
@profix.bynisa Profile picture

@profix.bynisa

Syukur profix dapat membantu ramai pengguna 😉
.
Mak² yang ada anak yg bermasalah kulit boleh try krim profix sekarang
.
PROMO RM49 FREE POS ❗❗
.
Whatsapp 0198654771 / tekan link ✌🏻
.
#profix #alvaprofix #alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #trustedseller #jeragat #jerawat #parut #sunburn #liveitorfixit #qalishbeautycare

Syukur profix dapat membantu ramai pengguna 😉
.
Mak² yang ada anak yg bermasalah kulit boleh try krim profix sekarang
.
PROMO RM49 FREE POS ❗❗
.
Whatsapp 0198654771 / tekan link ✌🏻
.
#profix #alvaprofix #alvateam #profixmalaysia #profixoriginal #trustedseller #jeragat #jerawat #parut #sunburn #liveitorfixit #qalishbeautycare
2 0 9 hours ago
@sha.profix Profile picture

@sha.profix

Jom sama2 tengok testimoni dari hasil penggunaan produk Profix dari Qalish skincare ni. Pastikan anda dapatkan yang Original ya .
.
#profix #qalish #kulitmukaberlubang #mukaberlubang #jerawat #mukaberminyak #krimjerawat #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih

Jom sama2 tengok testimoni dari hasil penggunaan produk Profix dari Qalish skincare ni. Pastikan anda dapatkan yang Original ya .
.
#profix #qalish #kulitmukaberlubang #mukaberlubang #jerawat #mukaberminyak #krimjerawat #jadicantik #produkkecantikan #produkmuka #flawless #barangwanita #produkwanita #pakaianwanita #ubatputih
10 0 10 hours ago

Top #profix posts

Malu apaa bossku 😎 ! @aidan_profix ada utk ratakan lubang korang tu. Dgr cerita kesan seawal 7hari je. Gila padu testimoni dia semua. Tak cayer usha ig @aidan_profix skrg 🤝
.
Jangan cakap min tak bagitahu 😌

#skincareroutine #skincaremalaysia #testimonial #testimoniprofix #profixoriginal #profixmalaysia #profixmurah #qalishcleansergel #qalishscrub #bantu #bazaarpaknil #bougasbeauty #mirafilzah #ctdk #viral #jgnkasimukasisbreakout #solusimukaberlubang #solusi #mukacantik #cantik #promotion #sale #murah #profix
1,355 1 31 August, 2019
@profix_beauty2u Profile picture

@profix_beauty2u

Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601119475285
☎ www.wasap.my/601119475285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
#mukaberlubang #jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz #profixmurah #profixoriginal #parutjerawatg #profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt #profixilp #profixmaktab #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixhq

Produk ini dijamin 100% selamat & semulajadi . . .
Profix Vitamin Muka Anti Jerawat

Membantu merawat masalah dimuka seperti 👇
✅ Jerawat
✅ Muka berlubang
✅ Parut jerawat
✅ Pori terbuka
✅muka breakout
Pemakaian selama seminggu sudah nampak result

Nak harga promo? Wasap sekarang tekan link di bawah
☎ www.wasap.my/601119475285
☎ www.wasap.my/601119475285
NAK KAMI BANTU ??!
.

KOMEN "NAK" untuk kami bantu .
#mukaberlubang#jgnkasimukabreakout #mukabreakout #muabellaz#profixmurah#profixoriginal#parutjerawatg#profixterengganu #profixdungun
#profix #profixdungun #profixuitmdungun. #profixpolidungun #profixterengganu #profixkualaterengganu #profixgongbadak #profixkualanerus #profixunisza #profixumt  #profixilp #profixmaktab  #profixipg #profixkualaibai #profixfreepos #profixfree #profixmurah #profixoriginal  #profixmalaysia  #profixhq
548 0 10 May, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Slide left kalau nak tahu kenapa zubir takda mood 🧐🧐 ➡️➡️
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Slide left kalau nak tahu kenapa zubir takda mood 🧐🧐 ➡️➡️
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
704 126 29 March, 2019
@putrajaya_shoppe Profile picture

@putrajaya_shoppe

Bandar Baru Bangi

Murah ni weii.. kalini kos pos akak belanja korang.. kalau nak cod pun bole jer😁
.
.

COD available for Putrajaya, kajang, bangi, semenyih, seri putra, dengkil, serdang

Lain2 poslaju

Wasap
📲012-3979251

Nak tanya lebey2 click je link berikut
.
.
www.wasap.my/60123979251
.
.
😅
#profixbangi
#profixputrajaya
#profix
#profixvitaminmukaberlubang
#profixmurah
#profix #profixmurah #codprofix #jerawat #parut #parutberlubang #carahilangkanparut #tipskecantikkan #profixmalaysia
#profixbrunei
#profixsingapore
#profixindonesia

Murah ni weii.. kalini kos pos akak belanja korang.. kalau nak cod pun bole jer😁
.
.

COD available for Putrajaya, kajang, bangi, semenyih, seri putra, dengkil, serdang

Lain2 poslaju

Wasap
📲012-3979251

Nak tanya lebey2 click je link berikut
.
.
www.wasap.my/60123979251
.
.
😅 
#profixbangi
#profixputrajaya
#profix 
#profixvitaminmukaberlubang
#profixmurah
#profix #profixmurah #codprofix #jerawat #parut #parutberlubang #carahilangkanparut #tipskecantikkan #profixmalaysia
#profixbrunei
#profixsingapore
#profixindonesia
170 2 25 May, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

[SLIDE LEFT]>> RAHSIA “SALIN” KULIT MUKA DYAN 😱😱
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. Bahan yg istimewa seperti
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Selain itu #profix juga mengandungi ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI SHJ!
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN FOR FACE❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
ATAU BELIAN/LAYANAN PANTAS SILA CLICK LINK DIBIO PROFILE KAMI SKRG ☝🏻☝🏻

[SLIDE LEFT]>> RAHSIA “SALIN” KULIT MUKA DYAN 😱😱
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi. Bahan yg istimewa seperti
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia. Selain itu  #profix juga mengandungi ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI SHJ!
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN FOR FACE❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
ATAU BELIAN/LAYANAN PANTAS SILA CLICK LINK DIBIO  PROFILE KAMI SKRG ☝🏻☝🏻
373 19 14 July, 2019
@profix_beauty2u Profile picture

@profix_beauty2u

[ RM1000 CAHSH UTK DIMENANGI!DUIT RAYA OII😱 ]

Betul ke?? Eh mestilah betul.
Nak duit raya tak? Kalau nak, jom ramai ramai join contest #30daysprofixchalenge sekarang! 😍

Nak join kami, hanya follow simple step sahaja seperti dalam komen. Manatahu ni peluang uolls nak cantik dan raya sakan sikit tahun ni 😉❤ Jom cantik dan dapatkan free konsultan sekarang!
wasap.my/601119475285/konsultanFREE

www.qalishbeautycare.com

#luckydrawagentdropahip
#30daysprofixchallenge
#qalish #profix #testimoniprofix #qalishfaceskrub #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia #IAmAQalishian #QalishTurnsFour #QalishLover #SayaJutawanQalish #azizanosman #sifufbads #aisyahkamsani
#mak2019 #sales #malaysia #jomumrahbersamaqalish
#dropship #agent #stokis

[ RM1000 CAHSH UTK DIMENANGI!DUIT RAYA OII😱 ]

Betul ke?? Eh mestilah betul. 
Nak duit raya tak? Kalau nak, jom ramai ramai join contest #30daysprofixchalenge sekarang! 😍

Nak join kami, hanya follow simple step sahaja seperti dalam komen. Manatahu ni peluang uolls nak cantik dan raya sakan sikit tahun ni 😉❤ Jom cantik dan dapatkan free konsultan sekarang! 
wasap.my/601119475285/konsultanFREE

www.qalishbeautycare.com

#luckydrawagentdropahip 
#30daysprofixchallenge
#qalish #profix #testimoniprofix #qalishfaceskrub #NO1TrustedSkinSolutionInMalaysia #IAmAQalishian #QalishTurnsFour #QalishLover #SayaJutawanQalish #azizanosman #sifufbads #aisyahkamsani
#mak2019 #sales #malaysia #jomumrahbersamaqalish
#dropship #agent #stokis
564 1 11 May, 2019