#profixbangsar Instagram Photos & Videos

profixbangsar - 1.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #profixbangsar and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
18 hours
Average like
5.2
Average comment
0.1
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
0 0 16 hours ago

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
3 0 20 September, 2019

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 19 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
8 4 18 September, 2019

so apa kebaikan qalish cleanser ni? nah kah bawah ni, dilah share ke kebaikan dia
.
👉🏻 membantu membersihkan wajah secara mendalam dengan menembusi pori pori wajah dan menarik keluar kotoran, sebum minyak, dan sisa solekan yang menjadi punca utama kulit muka bermasalah. ianya diformulasikan khas dan mengandungi tinggi kandungan KOLOGEN untuk membantu memberi kelembapan, mengurangkan kedutan dan merawat masalah jerawat. ekstak sireh pula, bertindak sebagai agen anti-bakteria yang mampu melindungi kulit wajah anda dari bakteria jahat yang menjadi punca pembentukan jerawat👈🏻
.
so korang memang wajib ada satu tau🤗 lagi bagus beli profix sekali🙈 barula muka korang floles gitu hehe😍 grab harga promo, boleh jimat sehingga RM20!🤤🤤
.
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

so apa kebaikan qalish cleanser ni? nah kah bawah ni, dilah share ke kebaikan dia
.
👉🏻 membantu membersihkan wajah secara mendalam dengan menembusi pori pori wajah dan menarik keluar kotoran, sebum minyak, dan sisa solekan yang menjadi punca utama kulit muka bermasalah. ianya diformulasikan khas dan mengandungi tinggi kandungan KOLOGEN untuk membantu memberi kelembapan, mengurangkan kedutan dan merawat masalah jerawat. ekstak sireh pula, bertindak sebagai agen anti-bakteria yang mampu melindungi kulit wajah anda dari bakteria jahat yang menjadi punca pembentukan jerawat👈🏻
.
so korang memang wajib ada satu tau🤗 lagi bagus beli profix sekali🙈 barula muka korang floles gitu hehe😍 grab harga promo, boleh jimat sehingga RM20!🤤🤤
.
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
2 0 17 September, 2019

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 17 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 17 September, 2019

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua

Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindua
2 0 16 September, 2019

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 16 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 16 September, 2019

BERITA BAIK!!!
.
untuk korang yang bayar dalam masa 24/7 after ws dilah. dilah akan payung free postage untuk korang🌻
-
dengan syarat pembelian melebihi rm90😁 duit postage tu boleh buat lunch ke dinner 🙈
-
-
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BERITA BAIK!!!
.
untuk korang yang bayar dalam masa 24/7 after ws dilah. dilah akan payung free postage untuk korang🌻
-
dengan syarat pembelian melebihi rm90😁 duit postage tu boleh buat lunch ke dinner 🙈
-
-
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
6 0 15 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
7 0 15 September, 2019

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
3 0 10 September, 2019

BERITA BAIK!!!
.
untuk korang yang bayar dalam masa 24/7 after ws dilah. dilah akan payung free postage untuk korang🌻
-
dengan syarat pembelian melebihi rm90😁 duit postage tu boleh buat lunch ke dinner 🙈
-
-
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BERITA BAIK!!!
.
untuk korang yang bayar dalam masa 24/7 after ws dilah. dilah akan payung free postage untuk korang🌻
-
dengan syarat pembelian melebihi rm90😁 duit postage tu boleh buat lunch ke dinner 🙈
-
-
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
1 0 10 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
4 0 9 September, 2019

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
2 0 8 September, 2019

so apa kebaikan qalish cleanser ni? nah kah bawah ni, dilah share ke kebaikan dia
.
👉🏻 membantu membersihkan wajah secara mendalam dengan menembusi pori pori wajah dan menarik keluar kotoran, sebum minyak, dan sisa solekan yang menjadi punca utama kulit muka bermasalah. ianya diformulasikan khas dan mengandungi tinggi kandungan KOLOGEN untuk membantu memberi kelembapan, mengurangkan kedutan dan merawat masalah jerawat. ekstak sireh pula, bertindak sebagai agen anti-bakteria yang mampu melindungi kulit wajah anda dari bakteria jahat yang menjadi punca pembentukan jerawat👈🏻
.
so korang memang wajib ada satu tau🤗 lagi bagus beli profix sekali🙈 barula muka korang floles gitu hehe😍 grab harga promo, boleh jimat sehingga RM20!🤤🤤
.
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

so apa kebaikan qalish cleanser ni? nah kah bawah ni, dilah share ke kebaikan dia
.
👉🏻 membantu membersihkan wajah secara mendalam dengan menembusi pori pori wajah dan menarik keluar kotoran, sebum minyak, dan sisa solekan yang menjadi punca utama kulit muka bermasalah. ianya diformulasikan khas dan mengandungi tinggi kandungan KOLOGEN untuk membantu memberi kelembapan, mengurangkan kedutan dan merawat masalah jerawat. ekstak sireh pula, bertindak sebagai agen anti-bakteria yang mampu melindungi kulit wajah anda dari bakteria jahat yang menjadi punca pembentukan jerawat👈🏻
.
so korang memang wajib ada satu tau🤗 lagi bagus beli profix sekali🙈 barula muka korang floles gitu hehe😍 grab harga promo, boleh jimat sehingga RM20!🤤🤤
.
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
profix / cleanser - RM49
.
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
5 0 8 September, 2019

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
6 0 7 September, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
5 0 6 September, 2019

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

BLACKHEAD? WHITEHEAD?👻
.
pakai je scrub muka dari qalish, antara kelebihan scrub 🌈🌈👇🏻
.
QALISH FACE SCRUB adalah 7 hari scrub tanpa SLES, tanpa Paraben dan Fragrance Free yang menyingkirkan sel-sel kulit mati dan membersihkan kotoran yang menyumbatkan pori-pori. Ia juga membantu kulit untuk bernafas dan membantu kulit menyerap nutrisi lebih baik daripada produk kecantikan seperti krim Profix dan sebagainya
.
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
2 0 3 September, 2019

Done COD area seksyen 7 shah alam 😊. Terima kasih .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Done COD area seksyen 7 shah alam 😊. Terima kasih .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
19 1 1 September, 2019

Testmoni terbaru 😊. Dah la kacak, lepas flawless lagi kacak 😁. Cepat borong profix, harga tengah promosi lagi tau .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Testmoni terbaru 😊. Dah la kacak, lepas flawless lagi kacak 😁. Cepat borong profix, harga tengah promosi lagi tau .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
8 0 1 September, 2019

Testimoni dan feedback customer 😊. Terima kasih kerana memilih profix 👍🏻
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Testimoni dan feedback customer 😊. Terima kasih kerana memilih profix 👍🏻
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
5 0 1 September, 2019

Kesan selepas seminggu menggunakan profix 👍🏻. Harga tengah promo tau. Mana nak try tu boleh tekan link di bio untuk contact kami 😊
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Kesan selepas seminggu menggunakan profix 👍🏻. Harga tengah promo tau. Mana nak try tu boleh tekan link di bio untuk contact kami 😊
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
6 0 1 September, 2019

Alhamdulillah barang sampai ke tangan penerima 😊. Jgan risau duit baki kami akan bagi juga tau 🤗
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Alhamdulillah barang sampai ke tangan penerima 😊. Jgan risau duit baki kami akan bagi juga tau 🤗
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
9 0 31 August, 2019

Feesback dari customer kami 😊. Terima kasih kerana percayakan profix 🤗
.
.
Tekan link di bio untuk contact kami
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Feesback dari customer kami 😊. Terima kasih kerana percayakan profix 🤗
.
.
Tekan link di bio untuk contact kami
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
10 0 31 August, 2019

Meh cepat2 borong profix, harga tengah SALE lagi tau!!! 😊 dapatkan sebelum terlambat 😁
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Meh cepat2 borong profix, harga tengah SALE lagi tau!!! 😊 dapatkan sebelum terlambat 😁
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
6 0 31 August, 2019

Assalamualaikum semua,Selamat menyambut hari kemerdekaan. Untuk pengetahuan semua, SALE MERDEKA masih lagi valid. So kepada yg ingin harga promosi boleh order sekarang!!! Cepat sebelum terlambat 😉
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Assalamualaikum semua,Selamat menyambut hari kemerdekaan. Untuk pengetahuan semua, SALE MERDEKA masih lagi valid. So kepada yg ingin harga promosi boleh order sekarang!!! Cepat sebelum terlambat 😉
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
14 0 31 August, 2019

SALE TAMAT HARINI!!! JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

SALE TAMAT HARINI!!! JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 31 August, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
5 0 31 August, 2019

PERHATIAN!!📌📌📌
.
krim profix bukan produk timbang kilo ye hakak hakak habang habang sekalian😊
.
PROFIX adalah keluaran bumiputera dan diprocess di kilang bertaraf GMP Dan produk di uji sebelum dipasarkan,prosess RND itu semua kita lalui . That’s why lah kita mempunyai KKM Malaysia& Singapore 😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAk” dibawah untuk kami bantu !😘 P/s: UNTUK ORDER & MORE INFO CLICK LINK DIBIO SIS @profix.bangsar ☝🏻☝🏻
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

PERHATIAN!!📌📌📌
.
krim profix bukan produk timbang kilo ye hakak hakak habang habang sekalian😊
.
PROFIX adalah keluaran bumiputera dan diprocess di kilang bertaraf GMP Dan produk di uji sebelum dipasarkan,prosess RND itu semua kita lalui . That’s why lah kita mempunyai KKM Malaysia& Singapore 😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAk” dibawah untuk kami bantu !😘 P/s: UNTUK ORDER & MORE INFO CLICK LINK DIBIO SIS @profix.bangsar ☝🏻☝🏻
.
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
4 0 24 August, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 24 August, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
0 0 22 August, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
3 0 46 minutes ago

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
2 0 2 hours ago

.
apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #kauyangpertama

.
apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #kauyangpertama
5 0 16 hours ago

Macam mana nak guna profix? Tengok review diatas. Senang je, just apply macam sis ni 2 kali sehari, pagi dan malam 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Macam mana nak guna profix? Tengok review diatas. Senang je, just apply macam sis ni 2 kali sehari, pagi dan malam 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
7 2 20 August, 2019

Selalunya set ni la yg selalu terlaris di pasaran. Qalish cleansing gel dan jugq profix 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Selalunya set ni la yg selalu terlaris di pasaran. Qalish cleansing gel dan jugq profix 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
6 0 20 August, 2019

MERDEKA SALE!!! Murahnya 😱😱😱 cepat jgan lepaskan peluang keemasan ini 😁
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

MERDEKA SALE!!! Murahnya 😱😱😱 cepat jgan lepaskan peluang keemasan ini 😁
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
5 0 19 August, 2019

MERDEKA SALE!!! Dapatkan harga promosi sekarang 😁
.
.
Tekan link di bio untuk order
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

MERDEKA SALE!!! Dapatkan harga promosi sekarang 😁
.
.
Tekan link di bio untuk order
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
4 0 19 August, 2019

Hilangkan parut dengan profix. Kesan seawal 7 hari. Senang je, hanya perlu guna 2 kali sehari, pagi dan malam. 😊👍🏻
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Hilangkan parut dengan profix. Kesan seawal 7 hari. Senang je, hanya perlu guna 2 kali sehari, pagi dan malam. 😊👍🏻
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
4 0 19 August, 2019

Profix dah jadi facial care yg wajib guys, mana yg belum dapatkan lagi profix, cepat2 dm kami 🤗
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Profix dah jadi facial care yg wajib guys, mana yg belum dapatkan lagi profix, cepat2 dm kami 🤗
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
10 0 19 August, 2019

Haa tengok tu, ramai yg dah recommend profix tau. Orang tunggu ape lagi. Jom borong profix 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Haa tengok tu, ramai yg dah recommend profix tau. Orang tunggu ape lagi. Jom borong profix 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
10 0 19 August, 2019

.
apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku

.
apa yang profix boleh buat sampai boleh viral 🤦🏻‍♂️
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 -
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #bukancintaaku
0 0 17 August, 2019

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
0 0 17 August, 2019

Jangan biar parut jadi kekal, yg penting usaha 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Jangan biar parut jadi kekal, yg penting usaha 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
13 0 17 August, 2019

Testimoni 1, parut dah hilang dan muka pun makin bersih 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Testimoni 1, parut dah hilang dan muka pun makin bersih 😊
.
.
Tekan link di bio untuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
10 0 17 August, 2019

Ready stock guys, cepat2 borong ye 😊
.
.
Tekan link di bio intuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar

Ready stock guys, cepat2 borong ye 😊
.
.
Tekan link di bio intuk order .
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #codprofix #liveitorfixit #profixbangsar
12 0 17 August, 2019

Top #profixbangsar posts

PADU, PATUTLA HENSEM😍😍
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu #30daysprofixchallenge

PADU, PATUTLA HENSEM😍😍
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu #30daysprofixchallenge
561 0 14 May, 2019

BEKAS JERAWAT MAKIN PUDAR😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 .
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

BEKAS JERAWAT MAKIN PUDAR😍
.
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
kesan seawal 3-7 HARI ! komen “NAK” dibawah untuk kami bantu !😘 .
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
619 0 14 May, 2019

SAPU PROFIX JERAWAT HILANG🙈
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan 100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu #30daysprofixchallenge

SAPU PROFIX JERAWAT HILANG🙈
-
Produk ini di jamin 100% selamat digunakan dan  100% PURE VIT-E & bahan semulajadi shj. Apa yg  special profix ni sebab kita ada bahan seperti EXTRACT SNOW ALGA &PHYTOFUSE iaitu merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia bagi merawat masalah kulit seperti :
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu #30daysprofixchallenge
547 0 16 May, 2019

MASALAH PARUT BERLUBANG?
.
Memang ramai cakap bagus sbb PROFIX di jamin 100% selamat dan terdiri dari bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensetif. Antara bahan yg superb dalam profix adalah
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

MASALAH PARUT BERLUBANG?
.
Memang ramai cakap bagus sbb PROFIX di jamin 100% selamat dan terdiri dari bahan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensetif. Antara bahan yg superb dalam profix adalah
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
336 134 26 March, 2019

SAPU SAPU, JERAWAT HILANG😆
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout

SAPU SAPU, JERAWAT HILANG😆
_
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅Jerawat
✅Sunburn
✅Tona tidak sekata
_
hanya tekan link di bio untuk order sekarangggggggg!!
_
#Ayubybomb #profixmurah #profixmalaysia #profixbangsar #profixkl #jerawatbatu #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #mukaberlubang #hilangkanparutjerawat #hilangkanparut #profixvitaminmukapecah #profixvitaminmukaberlubang #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout
502 0 25 May, 2019

HAPPY MONDAY UOLS! TAK PAYAH NAK MONDAY BLUES SNGAT OKAY 🤣
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI! .
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

HAPPY MONDAY UOLS! TAK PAYAH NAK MONDAY BLUES SNGAT OKAY 🤣
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI! .
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
150 44 11 March, 2019

MORNING! Korang kalau nak rasa WOW juga boleh try profix. Sementara stock promosi masih ada😉😉
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

MORNING! Korang kalau nak rasa WOW juga boleh try profix. Sementara stock promosi masih ada😉😉
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
337 47 18 March, 2019

KORANG YG PERNAH KENA KUTUK MCM BROTHER NI DAH BOLEH TRY DAPATKAN @ayuby_profix .
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

KORANG YG PERNAH KENA KUTUK MCM BROTHER NI DAH BOLEH TRY DAPATKAN @ayuby_profix .
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
769 133 18 March, 2019

Of course.
GOOD THING TAKES TIME.
.
.
Betul orang kate.. Sabar itu indah.. KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

Of course.
GOOD THING TAKES TIME.
.
.
Betul orang kate.. Sabar itu indah.. KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘

#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
271 12 4 June, 2019