#projekhamil2019 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #projekhamil2019 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
15 hours
Average like
5.8
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
0 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
6 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
4 0 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
1 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
3 1 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan

⭕️UJIAN / KESAN HARI SUBUR UNTUK HAMIL ⭕️
.
.
UJI HARI SUBUR ANDA UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN! Peluang untuk hamil akan lebih tinggi apabila suami isteri bersama pada waktu yang tepat iaitu HARI OVULASI WANITA (SUBUR WANITA)
.
OPK / OVULATION PREDICTOR KIT
*********************************
⚜️ OPK juga dikenali sebagai ujian ovulasi) boleh membantu anda untuk mengenal pasti tingkap subur anda / bila ovulasi bakal berlaku.
.
⚜️10miu sensitivity mempunyai ketepatan paling sensitif setanding kualiti di farmasi. EXPIRED 2022 📌
.
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
12 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
6 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
25 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK DATANG HAID 3 BULAN DAH, GUNA OPK DAPAT JUMPA HARI SUBUR YANG TEPAT
.
.
Siapa cakap kalau tak period tak boleh hamil? Yaa ada ya.. sebab customer kami ramai yang ada pengalaman macam tu. Kebanyakkan mereka ada masalah dengan haid. Jadi sukar nak tahu hari subur yang tepat. Apabila guna OPK, senang untuk mereka kesan hari subur yang betul.
.
Tak mustahil juga bila kita selalu dengar ada wanita yang tak tahu dia sedang hamil kerana mereka ada masalah dengan haid yang lama dah tak datang. Tahu2 dah hamil. Masalah ni salah satu nya sebab hormon. Haid akan datang bila hari subur sudah berlaku. Jadi, tak mustahil kalau awak tak period, tapi awak masih ada hari subur.
.
.
Siapa ada masalah macam ni please cepat2 guba OPK. Jangan buang masa kira sendiri dan guna apps kalendar. Kaedah tersebut tak sesuai untuk awak ya 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK DATANG HAID 3 BULAN DAH, GUNA OPK DAPAT JUMPA HARI SUBUR YANG TEPAT
.
.
Siapa cakap kalau tak period tak boleh hamil? Yaa ada ya.. sebab customer kami ramai yang ada pengalaman macam tu. Kebanyakkan mereka ada masalah dengan haid. Jadi sukar nak tahu hari subur yang tepat. Apabila guna OPK, senang untuk mereka kesan hari subur yang betul.
.
Tak mustahil juga bila kita selalu dengar ada wanita yang tak tahu dia sedang hamil kerana mereka ada masalah dengan haid yang lama dah tak datang. Tahu2 dah hamil. Masalah ni salah satu nya sebab hormon. Haid akan datang bila hari subur sudah berlaku. Jadi, tak mustahil kalau awak tak period, tapi awak masih ada hari subur.
.
.
Siapa ada masalah macam ni please cepat2 guba OPK. Jangan buang masa kira sendiri dan guna apps kalendar. Kaedah tersebut tak sesuai untuk awak ya 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
5 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK - ALAT UJI HARI SUBUR WANITA UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
UPT - ALAT UJI KEHAMILAN
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

OPK - ALAT UJI HARI SUBUR WANITA UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
UPT - ALAT UJI KEHAMILAN
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 27 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 27 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

PENING KAN KIRA HARI SUBUR? Kalau bulan tu hormon keting ketong lagi lah peningggg..! Aduhhhh 😖
.
KENAPA PENTING UTK TAHU HARI SUBUR?
.
1. Sebab hari subur ovum/telur wanita yang matang ajan keluar dari ovari utk menunggu persenyawaan berlaku. Ovum hanya bertahan 12-48jam saja tau! Rugi kalau tak tahu hadi subur tu!
2. Peluang utk hamil lebih tinggi bila sperma bertemu ovum pada waktu ovum yang matang dilepaskan.
.
BAGAIMANA OPK (OVULATION PREDICTOR KIT) MEMBANTU?
.
1. OPK mengesan lonjakan HORMON LH / hormon kesuburan utk meramal waktu ovulasi/hari subur bakal berlaku
2. OPK juga membantu pasangan yang ingin mengawal kehamilan.
.
Serendah RM1.00 awak dah boleh dapatkan OPK BERKUALITI dari kami.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 27 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PERIOD TAK TERATUR PUN BOLEH HAMIL
.
Siapa ckp period x teratur susah nak hamil? Jika betul cara ikhtiar nya, inshaaAllah yg susah akan jadi mudah.
.
Untuk awak yg period x teratur, amat sangat lah digalakkan guna OPK sebab OPK ni memang berkesan membantu untuk mengesan hari subur yg tepat.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

PERIOD TAK TERATUR PUN BOLEH HAMIL
.
Siapa ckp period x teratur susah nak hamil? Jika betul cara ikhtiar nya, inshaaAllah yg susah akan jadi mudah.
.
Untuk awak yg period x teratur, amat sangat lah digalakkan guna OPK sebab OPK ni memang berkesan membantu untuk mengesan hari subur yg tepat.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 26 August, 2019

Top #projekhamil2019 posts

@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness
#ovariancyst
#sihatsuburmenawan
#trytoconceive
#senanghamil
#marihamil
#jomhamil
#nakhamil
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness 
#ovariancyst 
#sihatsuburmenawan 
#trytoconceive 
#senanghamil
#marihamil 
#jomhamil 
#nakhamil
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
32 11 19 February, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan

🍒URINE PREGANCY TEST🍒
➖Test Kehamilan
.
🔺Wanita yang ingin mengesan KEHAMILAN jika terlewat period @ 4hari sebelum lewat period boleh menggunakan UPT strip ini.
.
✔️Celup 10-15saat dan baca keputusan serta merta.
✔️Gunakan URINE PERTAMA SELEPAS BANGUN TIDUR
✔️️RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
️💯 Berkualiti , 🔟Miu & 9️⃣9️⃣% TEPAT setanding yg dijual di Farmasi
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
💵 HARGA LOOSE : RM1.00 /pcs
❣️MIN. Order 10pcs
📫POSTAGE : RM8(SM) / RM12(SS)
.
💟DAPATKAN PAKEJ SUPER JIMAT DARI KAMI UNTUK PEMBELIAN SECARA BORONG
.
.
#projekhamil2019 adakah anda #ihamilfeedback yang berjaya hamil selepas ini?
.
"JOM IKHTIAR BERSAMA KAMI"
.
PM @ WA - 01128217300 📲
.
#opk #upt #homespermtest #testkesuburan #testkehamilan
4 0 22 April, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

“👏🏻👏🏻👏🏻 syukur lah normal..hehe..bru lega hti😊😊😘 tq dear fr this great HST kit🌹”
.
.
Siapa yang tak lega kan.. kalau 1st step untuk ikhtiar hamil dah lepas dan result nye normal 😍 baru mudah si isteri nak teruskan ikhtiar untuk diri sendiri pulak..
.
.
Ramai yg masih bertangguh nak check kesuburan suami dahulu tanpa mengira kesan keatas diri sendiri.
.
.
Wanita yg ikhtiar hamil pls minta suami uji kesuburan mereka dahulu seterusnya baru lah anda proceed dgn ikhtiar untuk diri anda. Pengambilan ubatan tanpa mengetahui masalah sendiri boleh mengundang bahaya..
.
.
HST - HOME SPERM TEST
👉🏻 Alat Uji Kesuburan Lelaki yg membantu suami yg inginkan zuriat mengesan tahap kualiti normal sper.ma mereka hanya dari rumah.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

“👏🏻👏🏻👏🏻 syukur lah normal..hehe..bru lega hti😊😊😘 tq dear fr this great HST kit🌹”
.
.
Siapa yang tak lega kan.. kalau 1st step untuk ikhtiar hamil dah lepas dan result nye normal 😍 baru mudah si isteri nak teruskan ikhtiar untuk diri sendiri pulak..
.
.
Ramai yg masih bertangguh nak check kesuburan suami dahulu tanpa mengira kesan keatas diri sendiri.
.
.
Wanita yg ikhtiar hamil pls minta suami uji kesuburan mereka dahulu seterusnya baru lah anda proceed dgn ikhtiar untuk diri anda. Pengambilan ubatan tanpa mengetahui masalah sendiri boleh mengundang bahaya..
.
.
HST - HOME SPERM TEST
👉🏻 Alat Uji Kesuburan Lelaki yg membantu suami yg inginkan zuriat mengesan tahap kualiti normal sper.ma mereka hanya dari rumah.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
12 1 17 hours ago
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
6 2 17 April, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

HOME SPERM TEST / TEST KESUBURAN LELAKI ❗️
.
Nak HAMIL suami pun perlu check kesuburan. Bukan isteri saja! Tunggu apa lagi! Jom join order sekarang!!
.
Apa itu HOME SPERM TEST?
Kit yang membantu para suami yg malu @ tiada masa ke hospital untuk melakukan ujian kesuburan sperma. Ia mudah dan menjimatkan! Boleh dilakukan dirumah.
.
Kit ini mengesan sperma yang terkandung dalam airmani suami adalah normal @ tidak.
.
🌻🌻
.
.
SERIUS BUYER SAHAJA ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

HOME SPERM TEST / TEST KESUBURAN LELAKI ❗️
.
Nak HAMIL suami pun perlu check kesuburan. Bukan isteri saja! Tunggu apa lagi! Jom join order sekarang!!
.
Apa itu HOME SPERM TEST?
Kit yang membantu para suami yg malu @ tiada masa ke hospital untuk melakukan ujian kesuburan sperma. Ia mudah dan menjimatkan! Boleh dilakukan dirumah.
.
Kit ini mengesan sperma yang terkandung dalam airmani suami adalah normal @ tidak.
.
🌻🌻
.
.
SERIUS BUYER SAHAJA ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
5 1 22 January, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK NI APA ? MACAM MANA OPK BOLEH BUAT SENANG HAMIL PULAK ?
.
.
JANGAN TERUSKAN BACAAN JIKA AWAK TAK NAK HAMIL!! 🤧🤧🤧
.
.
Adakah Awak Salah Seorang Dari Mereka Yang Ada Masalah Sukar Nak Hamil?
Stress Bila Orang Asyik Tanya Je..!!
.
MAK AYAH DAH BERTANYA.. BILA LAGI NAK DAPAT CUCU NI...!! .
Perghhh lagi stress!!
.
.
"KESAN" HARI SUBUR UNTUK MENINGKATKAN PELUANG NAK HAMIL 😃😃😃😃
============
APA ITU OPK? ============
OPK (Ovulation Predictor Kits) adalh satu alat utk mengesan waktu subur dgn lebih tepat bagi yg merancang utk hamil atau megawal kehamilan secara semulajadi.
.
.
.
============================
Bagaiman OPK membantu anda utk hamil?
============================
OPK boleh mengesan kehadiran Luteinizing hormone (LH) di dalam urine. LH inilah yg diperlukan dalam proses penetasan telur (hari subur). kebiasaanya sebelum telur yg matang menetas (ovulasi), akan berlaku lonjakan atau peningkatan yg mendadak pada LH dan pada waktu inilah ianya dapat dikesan pada OPK ( Positive OPK )
.
.
.
OPK membantu mencari waktu subur bg yg merancang utk hamil, seperti yg kita tahu, peluang yg tinggi utk hamil jika bersama pada waktu subur. yg penting kita berusaha, berdoa & tawakal kepada-Nya..In shaa Allah ada rezeki nnti. Alhamdulillah, ramai yg sudah berjaya dgn menggunakan OPK
.
.
Jom dapatkan pek promosi borong OPK/UPT yg berkualiti dari @i.hamil . Yang tak tahu kita boleh guide yea sampai jadi tahu 😉 (T&C)
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

OPK NI APA ? MACAM MANA OPK BOLEH BUAT SENANG HAMIL PULAK ?
.
.
JANGAN TERUSKAN BACAAN JIKA AWAK TAK NAK HAMIL!! 🤧🤧🤧
.
.
Adakah Awak Salah Seorang Dari Mereka Yang Ada Masalah Sukar Nak Hamil?
Stress Bila Orang Asyik Tanya Je..!!
.
MAK AYAH DAH BERTANYA.. BILA LAGI NAK DAPAT CUCU NI...!! .
Perghhh lagi stress!!
.
.
"KESAN" HARI SUBUR UNTUK MENINGKATKAN PELUANG NAK HAMIL 😃😃😃😃
============
APA ITU OPK? ============
OPK (Ovulation Predictor Kits) adalh satu alat utk mengesan waktu subur dgn lebih tepat bagi yg merancang utk hamil atau megawal kehamilan secara semulajadi.
.
.
.
============================
Bagaiman OPK membantu anda utk hamil?
============================
OPK boleh mengesan kehadiran Luteinizing hormone (LH) di dalam urine. LH inilah yg diperlukan dalam proses penetasan telur (hari subur). kebiasaanya sebelum telur yg matang menetas (ovulasi), akan berlaku lonjakan atau peningkatan yg mendadak pada LH dan pada waktu inilah ianya dapat dikesan pada OPK ( Positive OPK )
.
.
.
OPK membantu mencari waktu subur bg yg merancang utk hamil, seperti yg kita tahu, peluang yg tinggi utk hamil jika bersama pada waktu subur. yg penting kita berusaha, berdoa & tawakal kepada-Nya..In shaa Allah ada rezeki nnti. Alhamdulillah, ramai yg sudah berjaya dgn menggunakan OPK
.
.
Jom dapatkan pek promosi borong OPK/UPT yg berkualiti dari @i.hamil . Yang tak tahu kita boleh guide yea sampai jadi tahu 😉 (T&C)
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 1 19 hours ago