#pssnewedition Instagram Photos & Videos

pssnewedition - 36.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pssnewedition and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
3.6
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Gaiss.. Da tido ke tuh?? .
Sebelom tido jangan lupa #kemamkemampss dulu yer😉
.
Kenapa?? .
Sebab masa rehat ni laa supplement senang bekerja dengan tubuh.. So bangun esok mesti proses detox toksin mudah sangadd.. Lepastu badan jadi ringan.. .
Baru bole maintain selim melim😁
.
#perfectskinsupplement #kemamkemampss #atasimukabreakout
#pssnewformula #pssnewedition #fienabeauty

Gaiss.. Da tido ke tuh?? .
Sebelom tido jangan lupa #kemamkemampss dulu yer😉
.
Kenapa?? .
Sebab masa rehat ni laa supplement senang bekerja dengan tubuh.. So bangun esok mesti proses detox toksin mudah sangadd.. Lepastu badan jadi ringan.. .
Baru bole maintain selim melim😁
.
#perfectskinsupplement #kemamkemampss #atasimukabreakout
#pssnewformula #pssnewedition #fienabeauty
1 0 9 minutes ago

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
8 0 3 hours ago

Kelebihan Perfect Skin Supplement 🌸
.
🍁Mengurangkan parut satu badan dengan cepat.
🍁Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat .
🍁 Agen pemutih satu badan serta muka.
🍁 Melembutkan kulit satu badan.
🍁Menghilangkan sunburn & menghalang dari sinaran UV.
🍁Membantu mencerahkan tona kulit yang tidak sekata.
🍁 Membantu merawat penyakit kulit .
🍁 Membantu penyembuhan luka di badan.
🍁 Anti-oxidant & Master anti-allergy.
🍁 Detoxficition.

NAK DAPATKAN PSS?

BOLEH TEKAN LINK KAT BIO 💯
@fienabeautysanah_
@fienabeautysanah_
WHATAPPSS 📲0197501704

#pssnewformula #pssnewedition #testimonipss

Kelebihan Perfect Skin Supplement 🌸
.
🍁Mengurangkan parut satu badan dengan cepat.
🍁Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat .
🍁 Agen pemutih satu badan serta muka.
🍁 Melembutkan kulit satu badan.
🍁Menghilangkan sunburn & menghalang dari sinaran UV.
🍁Membantu mencerahkan tona kulit yang tidak sekata.
🍁 Membantu merawat penyakit kulit .
🍁 Membantu penyembuhan luka di badan.
🍁 Anti-oxidant & Master anti-allergy.
🍁 Detoxficition.

NAK DAPATKAN PSS?

BOLEH TEKAN LINK KAT BIO 💯
@fienabeautysanah_ 
@fienabeautysanah_ 
WHATAPPSS 📲0197501704

#pssnewformula #pssnewedition #testimonipss
3 0 4 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 4 hours ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 6 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 9 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 10 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
3 0 10 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 10 hours ago

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 11 hours ago

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah

Bila skin cantik hati pun gembira kan 😍 .
.
Bermodalkan RM25 sahaja dah dapat skin mcm ni lawanya kan hilang habis jerawat pasir disebabkan SATIS SOAP .
.
Korang takkan nak tengok je , perempuan skrg ni semua dah cantik cantik tapi kita 😔 masih lagi simpan jerawat , parut jerawat kat pipi tu . Tak mahal pun RM25 sahaja . .

wasap.my/0145208395/agentpss
Cod area pasir puteh/pos

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teamcoachfarah
3 0 11 hours ago

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 13 hours ago

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
13 0 13 hours ago

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 16 hours ago

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
7 0 16 hours ago

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
10 0 16 hours ago

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
4 0 16 hours ago

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #terapiinstagram #kemamkemamputih #ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 16 hours ago

cantiknya skin diaaa !! 😭 .

licin betul kulit dia , takde bintik² atau tona tak sekata .. putih satu bdn pulak tuu .

tak jeles ke tgk kulit org lain cantik peloles ginihh ? bila consume PSS ni bukan saje dpt cantik luaran , dalaman pun cantik jugak tauu .. dia detox segala dlm bdn kite .

so , jgn tggu & jgn pikir² lg .. dptkan perfect skin supplement skrg !! .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserumkelantan

cantiknya skin diaaa !! 😭 .

licin betul kulit dia , takde bintik² atau tona tak sekata .. putih satu bdn pulak tuu .

tak jeles ke tgk kulit org lain cantik peloles ginihh ? bila consume PSS ni bukan saje dpt cantik luaran , dalaman pun cantik jugak tauu .. dia detox segala dlm bdn kite .

so , jgn tggu & jgn pikir² lg .. dptkan perfect skin supplement skrg !! .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserumkelantan
2 0 18 November, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak zati bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
011-37130410 (zati)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak zati bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
011-37130410 (zati)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty
4 0 18 November, 2019

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamscharich
#agentfienabeauty

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline#teamscharich
#agentfienabeauty
0 0 18 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
11 0 18 November, 2019

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
6 0 18 November, 2019

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamscharich
#agentfienabeauty

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline#teamscharich
#agentfienabeauty
0 0 18 November, 2019

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamscharich
#agentfienabeauty

Tips uolss nak kulit cantik putih dan berseri😍
.
Dengan berseri tanpa injection, uolss hanya kemam je 1 sachet PSS sehari. Konfem selamat & tiada kesan sampingan😘 dan uolsss akan dapat kesan yang memuaskan💋
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
So uolss nak tnggu apa lagi,benda boleh rawat buat apa nak biarkan lama..jom grab sekarang😉
.
Nak cantik mehh whspp admin cepat2📲011-17967392/ NAK CANTIK/ PSS
✔FREEGIFT🎁
✔COD🚗
✔POSTAGE SELURUH MALAYSIA📦
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline#teamscharich
#agentfienabeauty
0 0 18 November, 2019

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #terapiinstagram #kemamkemamputih #ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 18 November, 2019

Hasil guna Satis Soap + PSS + Numi Serum 😍
.

kulit semakin elok tau 😍 fina tak tau laa nak bgtau dekat korang macam mana lagi tau 😣 uols tak nak ke kulit uols tu sihat macam baby baru lahir ? 🤭 .
.
Nak kulit sihat kena konsisten tau sayang ☺️ jom grab sekarang set kombo ni sekarang 🤩

Tekan link wassap dekat bio sis sekarang tau 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady

Hasil guna Satis Soap + PSS + Numi Serum 😍
.

kulit semakin elok tau 😍 fina tak tau laa nak bgtau dekat korang macam mana lagi tau 😣 uols tak nak ke kulit uols tu sihat macam baby baru lahir ? 🤭 .
.
Nak kulit sihat kena konsisten tau sayang ☺️ jom grab sekarang set kombo ni sekarang 🤩

Tekan link wassap dekat bio sis sekarang tau 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady
2 0 18 November, 2019

Hasil guna Satis Soap + PSS + Numi Serum 😍
.
.
kulit semakin elok tau 😍 fina tak tau laa nak bgtau dekat korang macam mana lagi tau 😣 uols tak nak ke kulit uols tu sihat macam baby baru lahir ? 🤭
.
.
Nak kulit sihat kena konsisten tau sayang ☺️ jom grab sekarang set kombo ni sekarang 🤩

Tekan link wassap dekat bio sis sekarang tau 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady

Hasil guna Satis Soap + PSS + Numi Serum 😍
.
.
kulit semakin elok tau 😍 fina tak tau laa nak bgtau dekat korang macam mana lagi tau 😣 uols tak nak ke kulit uols tu sihat macam baby baru lahir ? 🤭
.
.
Nak kulit sihat kena konsisten tau sayang ☺️ jom grab sekarang set kombo ni sekarang 🤩

Tekan link wassap dekat bio sis sekarang tau 😘

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady
0 0 18 November, 2019

Top #pssnewedition posts

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia

@norsalsabila98 KEAJAIBAN KURANG DARI 2 MINGGU😍
.
==============================
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT
==============================
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal
✅ Putih sepantas injection
✅ Memberi tenaga
✅ Menghapuskan toxin dalam badan
✅ Menaikkan seri rona merah jambu pada kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang
✅ Kulit menjadi putih, gebu, gebas & pinkish
.
=============================
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada:
=============================
➡JERAWAT BATU
➡JERAWAT BERNANAH
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP
➡KULIT BERMINYAK
➡JERAGAT
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
📲ws "PSS" ke 0193184550 sekarang
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline.
.
#reveiwbysecebiskenangan #paidreveiwmurah #paidreveiwmalaysia
535 6 24 May, 2018

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
310 2 30 November, 2018

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
442 5 1 December, 2018

Alahai beraya sakan founder kita dengan husbandnya 😍Kaki tangan seluruh tubuh semua putih gebu ualls😱 Mana lah suami tak sayang oii. Pegang tak lepas tu 🤣🤣
.
.
Ualls pun nak kulit mcm founder jgk? Sangatlah boleh. Founder kita ni bagus tau even kulit dah tersangatlah okei tapi masih konsisten consume #pssnewformula . 5 tahun Tak pernah tinggal pulak tu fuyyooo memang tabikk spring lah. Korang boleh ke setia sampai macam tu sekali? .
.
Baru consume 3box pun ramai jer yg dah give up. Kan kan? Nak cantik kena rajin , konsisten & sabar lah sayang. Yang penting jangan kedekut. Nak tunggu duit suami, cik tunang / bf yg bagi? Memang tak la kan. Usaha la sikit syg2. Kalau suami ualls bagi lagi untung. Suami pun boleh consume sama2 cantik. .
.
Penatnya sis membebel 🤣 Yang penting siapa nak kulit mcm fouder jgk pm tepi. Jangan muka je putih tapi kaki tangan gelap. Hancurr sis oii 😭😭
.
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alahai beraya sakan founder kita dengan husbandnya 😍Kaki tangan seluruh tubuh semua putih gebu ualls😱 Mana lah suami tak sayang oii. Pegang tak lepas tu 🤣🤣
.
.
Ualls pun nak kulit mcm founder jgk? Sangatlah boleh. Founder kita ni bagus tau even kulit dah tersangatlah okei tapi masih konsisten consume #pssnewformula . 5 tahun Tak pernah tinggal pulak tu fuyyooo memang tabikk spring lah. Korang boleh ke setia sampai macam tu sekali? .
.
Baru consume 3box pun ramai jer yg dah give up. Kan kan? Nak cantik kena rajin , konsisten & sabar lah sayang. Yang penting jangan kedekut. Nak tunggu duit suami, cik tunang / bf yg bagi? Memang tak la kan. Usaha la sikit syg2. Kalau suami ualls bagi lagi untung. Suami pun boleh consume sama2 cantik. .
.
Penatnya sis membebel 🤣 Yang penting siapa nak kulit mcm fouder jgk pm tepi. Jangan muka je putih tapi kaki tangan gelap. Hancurr sis oii 😭😭
.
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
156 0 25 June, 2018

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
108 0 18 July, 2018

Fiena janji akan istiqamah consume #perfectskinsupplement dari @fienabeauty_hq . Walaupun Fiena tak dapat kulit seputih macam puteri salji lagi
.
Tapi cukuplah segala racun dan toksin dalam badan fiena dikeluarkan dengan hanya consume #pss. In shaa allah fiena akan dapat manfaat kulit sihat dari luaran serta dalaman 😀
.
Dengar-dengar hq nak upgrade lagi ingredient & kualiti pss ni taw. Sekarang pun lebih beribu testimoni kita kaut, lepasni kaut banyak lagi testimoni yang power dari sekarang. Takk sabarnyaa lahai 👏🏻
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#newpsscominsoon
#pssnewedition
#gelombangfienabeauty

Fiena janji akan istiqamah consume #perfectskinsupplement dari @fienabeauty_hq . Walaupun Fiena tak dapat kulit seputih macam puteri salji lagi
.
Tapi cukuplah segala racun dan toksin dalam badan fiena dikeluarkan dengan hanya consume #pss. In shaa allah fiena akan dapat manfaat kulit sihat dari luaran serta dalaman 😀
.
Dengar-dengar hq nak upgrade lagi ingredient & kualiti pss ni taw. Sekarang pun lebih beribu testimoni kita kaut, lepasni kaut banyak lagi testimoni yang power dari sekarang. Takk sabarnyaa lahai 👏🏻
.
#testimonipss
#pssfienabeauty
#newpsscominsoon
#pssnewedition
#gelombangfienabeauty
2,915 23 24 June, 2019

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,257 2 24 October, 2018

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk Bella bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
019-3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#teambellabeauty

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk Bella bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
019-3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#teambellabeauty
1,255 0 25 October, 2018

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,253 0 24 October, 2018