#pudarjeragat Instagram Photos & Videos

pudarjeragat - 15.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pudarjeragat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
4.5
Average comment
0.6
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

Tengok tu serum lumivie sebaris dengan serum antarabangsa yang lain.
.
Serum bukan sebarang serum. Nak pudarkan JERAGAT tak😁
.
Serum Lumivie kalau kita pakai secara konsisten dan cukup basic skincare. Inshaallah peluang untuk JERAGAT Pudar amat lah cerah.
.
Kenapa tak cuba Sekarang 🤔
.
#jeragatpudar #jeragathilang #jeragathilang #jeragattiada #jeragattebal #jeragatmuka #parutjeragat #jeragatlama #jeragathitam #jeragatpipi #jeragatskincare #jeragatjerawat #hilangjeragat #hilangkanjeragat #serum #serumjeragat #kulitjeragat #setjeragat #rawatjeragat #bebasjeragat #ubatjeragat #hapusjeragat #skincarejeragat #menghilangkanjeragat #setjeragatmurah #produkhilangjeragat #jerawatjeragathilang #pudarjeragat #mukajeragat #serumlumivie

Tengok tu serum lumivie sebaris dengan serum antarabangsa yang lain.
.
Serum bukan sebarang serum. Nak pudarkan JERAGAT tak😁
.
Serum Lumivie kalau kita pakai secara konsisten dan cukup basic skincare. Inshaallah peluang untuk JERAGAT Pudar amat lah cerah.
.
Kenapa tak cuba Sekarang 🤔
.
#jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat #kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#serumlumivie
2 0 10 hours ago

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
5 0 11 hours ago

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
6 0 11 hours ago

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Feedback from customer 😍❤️ Siapa yang belum grab lagi product from KaymanBeauty
.
.
Rugi tak grab sekarang tau siap ada freegift lagi 🎁. Cepat tekan link kat bio !

Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM 8SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
4 0 11 hours ago

*SERVICE MOBILE HOME FACIAL KE RUMAH ANDA BERSAMA MOBILE FACIAL* 📌Rawatan facial macam mana tu❓❓❓ 💦 Bersihkan kulit sis dengan Cleansing Milk @ Eye Makeup Remover untuk buang kotoran degil dikulit muka 💦Bersihkan kulit sis dengan urutan buih-buih halus UP11 Elysyle dari ekstrak bunga Sakura 💦Massaging cream dan urutan melancarkan darah di muka sis untuk nampak pink-pink gitu 💦 EB machine ajaib untuk lifting muka sis dan bentukkan VShape untuk meruncingkan dagu sis tanpa rasa sakit..syok sangat. 💦Mengecilkan pori-pori. Kesan serta merta! YES. Memang magic! 💦 Balancing lotion toner untuk sekata kan kulit sis dan balancekan PH kulit untuk nampak lebih GLOWING 💦Essence Cream day cream utk sis menganjalkan kulit.. Ada lg extra service percuma ja💥💥💥
❤️Urutan wajah
❤️Remove whitehead & blackhead ❤️Mask
❤️Dpt free gift lg

Cpt2 booking appointment.
Team #qasehmobilespa bersedia beri service yg terbaik utk customer tersayang❤ 📲 www.wasap.my/60125360129/sayanakfacial 📲 www.wasap.my/60125360129/sayanakfacial
BEAUTY DROP TO YOUR DOOR STEP. 🏡🚘 #qasehmobilespa #beautycartel #facialmurahpenang
#facialmurahsp #facialmurahkulim
#facialviral #vshape
#glowing #dinnerfacial #weddingfacial
#facialmurah #flawless
#tegang #pudarjeragat
#pudarparutjerawat

*SERVICE MOBILE HOME FACIAL KE RUMAH ANDA BERSAMA MOBILE FACIAL* 📌Rawatan facial macam mana tu❓❓❓ 💦 Bersihkan kulit sis dengan Cleansing Milk @ Eye Makeup Remover untuk buang kotoran degil dikulit muka 💦Bersihkan kulit sis dengan urutan buih-buih halus UP11 Elysyle dari ekstrak bunga Sakura 💦Massaging cream dan urutan melancarkan darah di muka sis untuk nampak pink-pink gitu 💦 EB machine ajaib untuk lifting muka sis dan bentukkan VShape untuk meruncingkan dagu sis tanpa rasa sakit..syok sangat. 💦Mengecilkan pori-pori. Kesan serta merta! YES. Memang magic! 💦 Balancing lotion toner untuk sekata kan kulit sis dan balancekan PH kulit untuk nampak lebih GLOWING 💦Essence Cream day cream utk sis menganjalkan kulit.. Ada lg extra service percuma ja💥💥💥
❤️Urutan wajah
❤️Remove whitehead & blackhead ❤️Mask
❤️Dpt free gift lg

Cpt2 booking appointment. 
Team #qasehmobilespa bersedia beri service yg terbaik utk customer tersayang❤ 📲 www.wasap.my/60125360129/sayanakfacial 📲 www.wasap.my/60125360129/sayanakfacial 
BEAUTY DROP TO YOUR DOOR STEP. 🏡🚘 #qasehmobilespa #beautycartel #facialmurahpenang
#facialmurahsp #facialmurahkulim
#facialviral #vshape
#glowing #dinnerfacial #weddingfacial
#facialmurah #flawless
#tegang #pudarjeragat
#pudarparutjerawat
0 0 13 hours ago

Our Skintella Repairing Serum comes in a black pump bottle because of their gel and thick texture. You just need one or two pumps on the serum per application
.
How to use it?
1. You can apply all over your face
.
OR
.
2. You can applied at the affected/desired areas only.
.
Skintella serum - RM69
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Our Skintella Repairing Serum comes in a black pump bottle because of their gel and thick texture. You just need one or two pumps on the serum per application
.
How to use it?
1. You can apply all over your face
.
OR
.
2. You can applied at the affected/desired areas only.
.
Skintella serum - RM69
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
5 0 20 September, 2019

Antara baanyak2 sunscreen Mary kay yang CikAnggun kongsikan dalam gambo ni.
.
Yang mame satu awak dah try? 🤔
.
Kalau tanya CikAnggun, CikAnggun suka sangat guna cc cream yang tiub hitam tu 😍. Muka Serasi dan mudah ngam dengan cc cream tu.
.
Pastu ia tak berminyak kat muka. Tak pakai bedak pun okey😉
.
💗 CikAnggun
📲 013-4911908
Your Beauty Consultant Mary Kay
.
#jeragatpudar #jeragathilang #jeragathilang #jeragattiada #jeragattebal #jeragatmuka #parutjeragat #jeragatlama #jeragathitam #jeragatpipi #jeragatskincare #jeragatjerawat #hilangjeragat #hilangkanjeragat #serum #serumjeragat #kulitjeragat #setjeragat #rawatjeragat #bebasjeragat #ubatjeragat #hapusjeragat #skincarejeragat #menghilangkanjeragat #setjeragatmurah #produkhilangjeragat #jerawatjeragathilang #pudarjeragat #mukajeragat #sunblock

Antara baanyak2 sunscreen Mary kay yang CikAnggun kongsikan dalam gambo ni.
.
Yang mame satu awak dah try? 🤔
.
Kalau tanya CikAnggun, CikAnggun suka sangat guna cc cream yang tiub hitam tu 😍. Muka Serasi dan mudah ngam dengan cc cream tu.
.
Pastu ia tak berminyak kat muka. Tak pakai bedak pun okey😉
.
💗 CikAnggun
📲 013-4911908
Your Beauty Consultant Mary Kay
. 
#jeragatpudar#jeragathilang#jeragathilang#jeragattiada#jeragattebal#jeragatmuka#parutjeragat#jeragatlama#jeragathitam#jeragatpipi#jeragatskincare#jeragatjerawat#hilangjeragat#hilangkanjeragat#serum#serumjeragat #kulitjeragat#setjeragat#rawatjeragat#bebasjeragat#ubatjeragat#hapusjeragat#skincarejeragat#menghilangkanjeragat#setjeragatmurah#produkhilangjeragat#jerawatjeragathilang#pudarjeragat#mukajeragat#sunblock
1 0 20 September, 2019

Spotted! Full review of our Skintella Repairing Serum is now live on @imanabdulrahim's blog, www.imanabdulrahim.com 🌟
-------------------
I’ve reviewed everything on my blog! Tengah mood rajin. Link on profile tau! 😋.
.
1. @simpleskincaremy Cleansers
2. @kaymanbeautyhq Skintella Repairing Serum
4. @holikaholikamy Super Ceramide Cream
5. @cuuraofficial Invisible Protector
.
Reposted from @imanabdulrahim
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Spotted! Full review of our Skintella Repairing Serum is now live on @imanabdulrahim's blog, www.imanabdulrahim.com 🌟
-------------------
I’ve reviewed everything on my blog! Tengah mood rajin. Link on profile tau! 😋.
.
1. @simpleskincaremy Cleansers
2. @kaymanbeautyhq Skintella Repairing Serum
4. @holikaholikamy Super Ceramide Cream
5. @cuuraofficial Invisible Protector
.
Reposted from @imanabdulrahim
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
6 0 20 September, 2019

Assalamualaikum Kayfairies 🧚🏼‍♀️ Untuk pembelian melalui postage , akan dicaj rm5 sahaja untuk semenanjung & rm8 untuk Sabah/Sarawak
Pos setiap Hari Isnin - Jumaat .
.
Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Assalamualaikum Kayfairies 🧚🏼‍♀️ Untuk pembelian melalui postage , akan dicaj rm5 sahaja untuk semenanjung & rm8 untuk Sabah/Sarawak
Pos setiap Hari Isnin - Jumaat .
.
Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
4 0 20 September, 2019

Assalamualaikum Hello dear kayfairies 🧚🏼‍♀️
.
.
UNTUK SELFPICKUP boleh datang ambil di
▪️PULAU (GURNEY TOWER) hari bekerja 10am-5pm
▪️SEBERANG (SEBERANG JAYA) setiap hari
.
.
Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁
.
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Assalamualaikum Hello dear kayfairies 🧚🏼‍♀️
.
.
UNTUK SELFPICKUP boleh datang ambil di
▪️PULAU (GURNEY TOWER) hari bekerja 10am-5pm
▪️SEBERANG (SEBERANG JAYA) setiap hari
.
.
Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁
.
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
4 0 20 September, 2019

Have you seen this new @frescahq milk cleanser ?
.
Loving this more and more milk cleanser 💛 i use this twice a day, it gently cleanses the skin and leave it with a fresh and soft feeling 🍑
.
Have you tried it?
WhatsApp 📲 0135189271 to get yours 😘
.
#frescamilkcleanser #frescaskinbarrier #healthyskin #milkcleanser #cleanser #naturalskincare #penang #kedah #seberangjaya #kulim #glowingskin #pudarjeragat #glassskin #skincare #skincareroutine

Have you seen this new @frescahq milk cleanser ?
.
Loving this more and more milk cleanser 💛 i use this twice a day, it gently cleanses the skin and leave it with a fresh and soft feeling 🍑
.
Have you tried it?
WhatsApp 📲 0135189271 to get yours 😘
.
#frescamilkcleanser #frescaskinbarrier #healthyskin #milkcleanser #cleanser #naturalskincare #penang #kedah #seberangjaya #kulim #glowingskin #pudarjeragat #glassskin #skincare #skincareroutine
4 0 20 September, 2019

Assalamualaikum Hello dear kayfairies 🧚🏼‍♀️
.
.
UNTUK C.O.D.
▪️SEBERANG PERAI
▪️PULAU (GURNEY) .
.
.
Untuk pertanyaan COD di kawasan lain boleh terus whatsapp eiza , klik link di bio 😘
.
Coalface soap - RM35
Coalface cleanser - RM39
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM8 SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips

Assalamualaikum Hello dear kayfairies 🧚🏼‍♀️
.
.
UNTUK C.O.D.
▪️SEBERANG PERAI
▪️PULAU (GURNEY) .
.
.
Untuk pertanyaan COD di kawasan lain boleh terus whatsapp eiza , klik link di bio 😘
.
Coalface soap - RM35 
Coalface cleanser - RM39 
Rosa Glow Essence - RM89
Skintella serum - RM69
*All items come with freegift 🎁

Postage : RM5 SM | RM8 SS
.
#kaymanbeauty #kaymanpenang #coalfacesoapkaymanbeauty #kaymancleanser #kaymanbeautyseberangperai #kaymanbeautyagent #kaymanbeautyhq #cantik #cantikskincare #flawlessskin #flawless #pudarjeragat #pudarjeragat #likeforlikes #igfollowers #likeforlikeback #igshop #igers #igmalaysia #produkkayman #produklocal #localbrand #localskincare  #igpenang #penangbeauty #roseessence #beautyface #kaymanbeautymalaysia #malaysiabeauty #kaymanbeautytips
8 0 20 September, 2019

BELI 2 botol PERCUMA 1 botol!

Blackberry blueberry raspberry elderberry strawberry. Setiap 1 tablet (1000mg) Treaplus mengandungi 48% kandungan berries.

Sanggup kah makan hari2 beli hari2? 💸 Mcm Yumi suka kunyah TREAPLUS je. Senang kerja. Buah-buahan yang tinggi anti-oksidan yang boleh lawan radikal bebas punca masalah kulit. Sapa konsisten Treaplus boleh lihat perubahan yang ketara pada kulit. Jeragat, parut degil cepat pudar.
Jerawat breakout cepat surut. Kulit semakin glowing dan tidak kusam walaupun tidak bermakeup. Makanan tambahan untuk kulit yang selamat.

Sapa da kemam malam tadi ? 🙋‍♀️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #luluskkm #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmsklang #charmsdungun #charmsmeru #pudarparut #pudarjeragat

BELI 2 botol PERCUMA 1 botol!

Blackberry blueberry raspberry elderberry strawberry. Setiap 1 tablet (1000mg) Treaplus mengandungi 48% kandungan berries.

Sanggup kah makan hari2 beli hari2? 💸 Mcm Yumi suka kunyah TREAPLUS je. Senang kerja. Buah-buahan yang tinggi anti-oksidan yang boleh lawan radikal bebas punca masalah kulit. Sapa konsisten Treaplus boleh lihat perubahan yang ketara pada kulit. Jeragat, parut degil cepat pudar. 
Jerawat breakout cepat surut. Kulit semakin glowing dan tidak kusam walaupun tidak bermakeup. Makanan tambahan untuk kulit yang selamat.

Sapa da kemam malam tadi ? 🙋‍♀️ #solekdanrawat #charmshalaljakim #luluskkm #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #charmsklang #charmsdungun #charmsmeru #pudarparut #pudarjeragat
2 0 20 September, 2019

New Lumivie Whitening Set yang paling Fira suka ! 😍. Currently in love with this range ! 🥰
.
💕 Lumivie Foaming Cleanser
Pencuci yang berfungsi menjadikan wajah bersih dan segar, serta bebas dari segala habuk kotoran dan juga kesan mekap. Untuk cucian yang lebih bersih, gunakan bersama skinvigorate brush ya
.
💕 LumiVie Intensive Serum.
Serum yang berfungsi hebat dalam menjadikan tona kulit lebih sekata dan bermaya serta menyelesaikan masalah kulit kusam. Serum amatlah penting dalam penjagaan wajah seharian, kerana molekul serum yang amat halus mampu bertindak sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam
.
💕 LumiVie Moisturizing Cream.
Krim pelembap yang berfungsi memberi lembapan kepada kulit tanpa rasa melekit disamping menjadikan kulit lebih jernih sekata. Selalunya produk pencerahan ni akan buat kulit kering atau mengelupas, kan? Haaa jangan bimbang sebab Lumivie tampil dengan extra hydration!
.
💕 LumiVie Black Sheet Mask
Black sheet mask ini sangat hebat dimana 1 black sheet mask ini bersamaan dengan sebotol serum Lumivie. Fungsi mask ini adalah mencerah serta menyegarkan kulit wajah anda. Sangat sejuk tau, mask ni. Rasa segar sangat lepas pakai, dan kulit akan rasa instant tegang !
.
#marykayserum #serummarykay #lumiviemarykay #nakcerah #nakputih #marykaymalaysia
#pudarjeragat #nakputih #kulitcerah #marykayampang #marykaykl #codmarykaykl #marykaybeautyconsultant #agenmarykaykl

New Lumivie Whitening Set yang paling Fira suka ! 😍. Currently in love with this range ! 🥰
.
💕 Lumivie Foaming Cleanser
Pencuci yang berfungsi menjadikan wajah bersih dan segar, serta bebas dari segala habuk kotoran dan juga kesan mekap. Untuk cucian yang lebih bersih, gunakan bersama skinvigorate brush ya
.
💕 LumiVie Intensive Serum.
Serum yang berfungsi hebat dalam menjadikan tona kulit lebih sekata dan bermaya serta menyelesaikan masalah kulit kusam. Serum amatlah penting dalam penjagaan wajah seharian, kerana molekul serum yang amat halus mampu bertindak sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam
.
💕 LumiVie Moisturizing Cream.
Krim pelembap yang berfungsi memberi lembapan kepada kulit tanpa rasa melekit disamping menjadikan kulit lebih jernih sekata. Selalunya produk pencerahan ni akan buat kulit kering atau mengelupas, kan? Haaa jangan bimbang sebab Lumivie tampil dengan extra hydration!
.
💕 LumiVie Black Sheet Mask
Black sheet mask ini sangat hebat dimana 1 black sheet mask ini bersamaan dengan sebotol serum Lumivie. Fungsi mask ini adalah mencerah serta menyegarkan kulit wajah anda. Sangat sejuk tau, mask ni. Rasa segar sangat lepas pakai, dan kulit akan rasa instant tegang !
.
#marykayserum #serummarykay #lumiviemarykay #nakcerah #nakputih #marykaymalaysia
#pudarjeragat #nakputih #kulitcerah #marykayampang #marykaykl #codmarykaykl #marykaybeautyconsultant #agenmarykaykl
8 0 20 September, 2019

BESTSELLER TRIAL KIT BY CHARMS
Khas untuk yg baru mahu mencuba!! Tepek2 5 minit terus glowing

Set ekslusif 3 in 1 yang mampu merawat masalah pada kulit seperti :- Jeragat ✅
Parut hitam ✅
Kulit kusam ✅
Berjerawat ✅

FREE berus foundation Kabuki gebu bernilai RM40
FREE sample produk
Siapa nak cuba❓
Harga promo tengah berlangsung yer uolls
Jimat RM9 ❗

#charmssolekdanrawat #raiseyourlife #settrialkit #barunakcuba #setbasic #halaljakim #luluskkm #pudarparut #pudarjeragat #dropshipwanted #topbrandaward #kulitkusam #charmsfoundation #cleanserandmakeupremover

BESTSELLER  TRIAL KIT BY CHARMS
Khas untuk yg baru mahu mencuba!! Tepek2 5 minit terus glowing

Set ekslusif 3 in 1 yang mampu merawat masalah pada kulit seperti :- Jeragat ✅
Parut hitam ✅
Kulit kusam ✅
Berjerawat ✅

FREE berus foundation Kabuki gebu bernilai RM40
FREE sample produk 
Siapa nak cuba❓
Harga promo tengah berlangsung yer uolls
Jimat RM9 ❗

#charmssolekdanrawat #raiseyourlife #settrialkit #barunakcuba #setbasic #halaljakim #luluskkm #pudarparut #pudarjeragat  #dropshipwanted #topbrandaward #kulitkusam #charmsfoundation #cleanserandmakeupremover
2 0 19 September, 2019

CLAY MASK
------
*campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral*
.
- menyahtoksin kotoran di kulit
- membersihkan liang pori jauh ke dalam kulit
- mengurangkan minyak berlebihan di kulit
- mengelakkan dan mengurangkan masalah blackhead
- merawat dan mengecut jerawat
- mengurangkan iritasi pada kulit
- membantu pertumbuhan semula sel-sel kulit yang sihat
- mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
- menganjalkan kulit.
.
.
*serbuk arang yang halus*
.
-mengecilkan pori-pori besar pada kulit
- mengurangkan parut
- mengurangkan masalah kulit kusam
- anti- penuaan yang hebat
- mengurangkan jerawat dan blackhead.
.
.
*abu gunung berapi yang bersih di Lautan Fasifik dari pulau jeju, korea selatan*
.
- membuang sel kulit mati
- mengecilkan pori - mengurangkan masalah kulit berminyak
- membersihkan kulit yang tersumbat dengan kotoran dan mengeluarkan blackhead pada wajah
- mengurangkan dan mengecutkan jerawat.
.
PROMO!! BUY 1 FREE 1.SAH HINGGA 31 SEPTEMBER. KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER.
.
.
#pengedarsahshaklee #pengedarshakleekotabaharu #shakleekotabharu #shakleetanahmerah #shakleerantaupanjang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #produkorganik
#awetmuda #espshaklee #kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #makeupjunkie #ajimaura #terapiinstagram #likeforlikes #claymask #detoxmask

CLAY MASK
------
*campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral*
.
- menyahtoksin kotoran di kulit
- membersihkan liang pori jauh ke dalam kulit
- mengurangkan minyak berlebihan di kulit
- mengelakkan dan mengurangkan masalah blackhead
- merawat dan mengecut jerawat
- mengurangkan iritasi pada kulit
- membantu pertumbuhan semula sel-sel kulit yang sihat
- mencerahkan kulit yang kusam dan gelap
- menganjalkan kulit.
.
.
*serbuk arang yang halus*
.
-mengecilkan pori-pori besar pada kulit
- mengurangkan parut
- mengurangkan masalah kulit kusam
- anti- penuaan yang hebat
- mengurangkan jerawat dan blackhead.
.
.
*abu gunung berapi yang bersih di Lautan Fasifik dari pulau jeju, korea selatan*
.
- membuang sel kulit mati
- mengecilkan pori - mengurangkan masalah kulit berminyak
- membersihkan kulit yang tersumbat dengan kotoran dan mengeluarkan blackhead pada wajah
- mengurangkan dan mengecutkan jerawat.
.
PROMO!! BUY 1 FREE 1.SAH HINGGA 31 SEPTEMBER. KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER.
.
.
#pengedarsahshaklee #pengedarshakleekotabaharu #shakleekotabharu #shakleetanahmerah #shakleerantaupanjang #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #produkorganik
#awetmuda #espshaklee #kulitberseri #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang
#pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee #makeupjunkie #ajimaura #terapiinstagram #likeforlikes #claymask #detoxmask
5 0 19 September, 2019

Senang je nak cantik zaman sekarang niii 😌🤗. Sebab apa? Sebab serum dah canggih sekarang nii
.
Lumivie serum ! Pilihan hati Kak Ti dan semua consultant MaryKay jugakkk 😍
.
Lepas apply, memang kulit rasa fresh, moist dan wow ❤️. Pakar pudar jeragat , pudar parut jerawat , melembapkan skin dan jugak mencerahkan !
.
#lumivieserum #pudarjeragat
#parutjerawat #serumlumivie
#readystockmarykay
#codmarykaykl #sharingiscaring

Senang je nak cantik zaman sekarang niii 😌🤗. Sebab apa? Sebab serum dah canggih sekarang nii
.
Lumivie serum ! Pilihan hati Kak Ti dan semua consultant MaryKay  jugakkk 😍
.
Lepas apply, memang kulit rasa fresh, moist dan wow ❤️. Pakar pudar jeragat , pudar parut jerawat , melembapkan skin dan jugak mencerahkan !
.
#lumivieserum #pudarjeragat
#parutjerawat #serumlumivie
#readystockmarykay
#codmarykaykl #sharingiscaring
6 1 19 September, 2019

BESTSELLER TRIAL KIT BY CHARMS.. Khas untuk yg baru mahu mencuba.. Tepek2 5 minit terus glowing

Set ekslusif 3 in 1 yang mampu merawat masalah pada kulit seperti :- Jeragat✅
Berparut✅
Kulit kusam✅
Berjerawat✅
Mampu mencerahkan kulit jgk.. FREE berus foundation berharga Rm40 dan sample produk
siapa nak cuba? Harga promo tengah berlangsung yer uolls.. #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #settrialkit #barunakcuba #setbasic #halaljakim #luluskkm #pudarparut #pudarjeragat #charmsmeru #charmsklang #charmsdungun #dropshipwanted #topbrandaward #kulitkusam #charmsfoundation #cleanserandmakeupremover

BESTSELLER  TRIAL KIT BY CHARMS.. Khas untuk yg baru mahu mencuba.. Tepek2 5 minit terus glowing

Set ekslusif 3 in 1 yang mampu merawat masalah pada kulit seperti :- Jeragat✅
Berparut✅
Kulit kusam✅
Berjerawat✅
Mampu mencerahkan kulit jgk.. FREE berus foundation berharga Rm40 dan sample produk 
siapa nak cuba? Harga promo tengah berlangsung yer uolls.. #charmssolekdanrawat #raiseyourlife #settrialkit #barunakcuba #setbasic #halaljakim #luluskkm #pudarparut #pudarjeragat #charmsmeru #charmsklang #charmsdungun #dropshipwanted #topbrandaward #kulitkusam #charmsfoundation #cleanserandmakeupremover
6 0 18 September, 2019

New Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color .
Serlahkan dirimu dengan warna terbaru matte liquid lip color. Sesuai dengan semua jenis warna kulit. 💋 Formula ringan
💋 Cepat kering selepas apply
💋 Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam
💋 warna tidak mudah crack/pecah
💋 Warna kekal sepanjang hari 👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing

New Mary Kay At Play Matte Liquid Lip Color . 
Serlahkan dirimu dengan warna terbaru matte liquid lip color. Sesuai dengan semua jenis warna kulit. 💋 Formula ringan
💋 Cepat kering selepas apply
💋 Mengawal minyak dan kilauan selama 8 jam
💋 warna tidak mudah crack/pecah
💋 Warna kekal sepanjang hari 👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing
3 0 18 September, 2019

Oil-free Makeup Remover ♥
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya!
.
.
🔥PROMOSI BUY 3 FREE 1🔥
.
.
If perlukan info lanjut tentang product, jangan segan2 contact ye.. .
.
👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing

Oil-free Makeup Remover ♥
.
Adakah anda memakai makeup remover dari oil? Jangan tau, sgt bahaya!
.
.
🔥PROMOSI BUY 3 FREE 1🔥
.
.
If perlukan info lanjut tentang product, jangan segan2 contact ye.. .
.
👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing
3 0 18 September, 2019

Bulan ni promo multi tasking mask. Charcoal and Gel mask.
.
.
Charcoal mask - the best mask utk oily skin. Sbb mask charcoal ni dia absorb minyak drpd kulit kita mcm magnet. Charcoal ni utk deep cleanse. So kalau org tu bermasalah blackhead/jerawat/whitehead, digalakkan menggunakannya. .
.
Gel mask - The best utk orang yg ada masalah hydration. Sbb gel mask ni mmg tujuan dia beri lembapan pada kulit. Smua jenis kulit boleh guna, takde masalah. Gel mask boleh dipakai semalaman. Bawak tidur. Dah sapu smua benda, last skali lps Moisturizer, boleh apply Gel mask. .
.
If perlukan info lanjut tentang product, jangan segan2 contact ye.. .
.
👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing

Bulan ni promo multi tasking mask. Charcoal and Gel mask.
.
.
Charcoal mask - the best mask utk oily skin. Sbb mask charcoal ni dia absorb minyak drpd kulit kita mcm magnet. Charcoal ni utk deep cleanse. So kalau org tu bermasalah blackhead/jerawat/whitehead, digalakkan menggunakannya. .
.
Gel mask - The best utk orang yg ada masalah hydration.  Sbb gel mask ni mmg tujuan dia beri lembapan pada kulit. Smua jenis kulit boleh guna, takde masalah. Gel mask boleh dipakai semalaman. Bawak tidur. Dah sapu smua benda, last skali lps Moisturizer, boleh apply Gel mask. .
.
If perlukan info lanjut tentang product, jangan segan2 contact ye.. .
.
👇 Sila Klik link bawah ni 📲 www.wasap.my/60125410301
.
Noryn
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaybangi #marykaylumivie #lumiviemarykay #codmarykay #readystockmarykay #pudarjeragat #parutjerawat #botanicaleffect #skinvigorate #tw3d #timewisemiracle3d #oilfreehydratinggel #intensemoisturizing
4 0 18 September, 2019

📣📣📣PROMO HARI MALAYSIA!!! Hello guys!!! Ada berita baik ni nak bagitau. Untuk semua peminat #skincare #MaryJardin sekarang ada PROMO PRICE tau sempena Hari Malaysia. Jangan kata admin tak payung ye.

Dapatkan dalam masa 24 jam dari sekarang sempena 16 September 🥰 .

KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER
.
#maryjardinskincare #maryjardinbatupahat #pudarjeragat #pudarparutjerawat #kecutkanjerawat #jeragat #kulitkusam #chemicalfreeskincare #0176531342
#faceoilmaryjardin #serummaryjardin #maryjardincalendulahoneyseries #sunburn #collagenserum #whitehead #blackhead #oilyskin #dryskin #sensitiveskin
#testimonimaryjardin #naturalmakeup #moisturiserfordryskin #collagendrink #collagendrinkmurah #ekzema

📣📣📣PROMO HARI MALAYSIA!!! Hello guys!!! Ada berita baik ni nak bagitau. Untuk semua peminat #skincare #MaryJardin sekarang ada PROMO PRICE tau sempena Hari Malaysia.  Jangan kata admin tak payung ye.

Dapatkan dalam masa 24 jam dari sekarang sempena 16 September 🥰 .

KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER
.
#maryjardinskincare #maryjardinbatupahat  #pudarjeragat #pudarparutjerawat #kecutkanjerawat #jeragat #kulitkusam #chemicalfreeskincare #0176531342
#faceoilmaryjardin #serummaryjardin #maryjardincalendulahoneyseries #sunburn #collagenserum #whitehead #blackhead #oilyskin #dryskin #sensitiveskin
#testimonimaryjardin #naturalmakeup #moisturiserfordryskin #collagendrink #collagendrinkmurah #ekzema
2 0 16 September, 2019

Konfiden je nak keluar even tak make up tebal lepas pakai Aryza skincare ni. Calit² BBC, tepek bedak sikit.. Setel 😉

#aryzaskincare
#naturalproduct
#rawatkulitkusam
#pudarjeragat

Konfiden je nak keluar even tak make up tebal lepas pakai Aryza skincare ni. Calit² BBC, tepek bedak sikit.. Setel 😉

#aryzaskincare 
#naturalproduct
#rawatkulitkusam
#pudarjeragat
3 0 15 September, 2019

Dah check ke ingredients Serum korang. Meh tengok Serum Meeracle😍 Intipatinya dari ekstrak batu Ruby, diamond dan Pearl. Kelebihan Meeracle serum berfungsi 5 dalam 1
☑️ Sunblock
☑️ Moisturizer
☑️ Make up primer ☑️ Scar treatment
☑️ Skin repair serum
Tunggu apa lagi jom grab wasap Kak Lai...klik je link 👇👇👇 www.wasap.my/60126242549
Harga
Rm79sm
Pos Rm8

COD AREA : Sekitar Balakong / Aeon Wangsa Maju/ Sri Serdang/ Bukit Belimbing/ The Mines /Aeon Cheras Selatan / Aeon Big Btho / Sungai Besi Dan sekitar dengannya.
#readystock
#mummymeeracle
#meeraclebalakongSeriKembangan
#serumberlianpertama #serumcantik #kulitputihberseri #pudarjeragat #hapusjerawat #pudarparutjerawat

Dah check ke ingredients Serum korang. Meh tengok Serum Meeracle😍 Intipatinya dari ekstrak batu Ruby, diamond dan Pearl.  Kelebihan Meeracle serum berfungsi 5 dalam 1
☑️ Sunblock
☑️ Moisturizer
☑️ Make up primer ☑️ Scar treatment
☑️ Skin repair serum 
Tunggu apa lagi jom grab wasap Kak Lai...klik je link 👇👇👇 www.wasap.my/60126242549
Harga 
Rm79sm
Pos Rm8

COD AREA : Sekitar Balakong / Aeon Wangsa Maju/ Sri Serdang/ Bukit Belimbing/ The Mines /Aeon Cheras Selatan / Aeon Big Btho / Sungai Besi Dan sekitar dengannya. 
#readystock 
#mummymeeracle 
#meeraclebalakongSeriKembangan
#serumberlianpertama #serumcantik #kulitputihberseri #pudarjeragat #hapusjerawat #pudarparutjerawat
49 26 15 September, 2019

Tompok hitam atau lebih dikenali jeragat adalah masalah yang selalu dihadapi oleh wanita. Faktor jeragat ni ada banyak. Contohnya, pendedahan UV, faktor usia, cuaca, environment, etc. ⁣

Jeragat ni boleh dikurangkan dengan bahan yang tinggi antioksida. Antioksida ni sangat elok untuk menghapuskan sel² jahat yang ada dalam badan. So, badan kita akan jadi lebih sihat dan extra cantik! 😉 ⁣

Contoh bahan antioksida: ⁣
🍊 Vitamin C⁣
🍊 grapeseed extract⁣
🍊 sakura extract⁣
🍊 glutathione, etc. ⁣

Kalau dalam serrose semestinya rose⁣
hip! 🌹 kandungan antioksida rose hip ni agak tinggi, sebab tu boleh kurangkan jeragat dengan cepat! Kulit pun maintain awet muda 💆.⁣

Nak order? Tekan link kat bio 👆.⁣

Price: RM79 ⁣

✔️Ready stock

#serrose #serumrose #roseserum #tokyoorganicserum #tokyoorganic #serumjeragat #darkspotcorrector #darkspot #pigmentation #masalahjeragat #serumglowing #pudarjeragat

Tompok hitam atau lebih dikenali jeragat adalah masalah yang selalu dihadapi oleh wanita.  Faktor jeragat ni ada banyak.  Contohnya,  pendedahan UV,  faktor usia, cuaca,  environment, etc. ⁣
⁣
Jeragat ni boleh dikurangkan dengan bahan yang tinggi antioksida.  Antioksida ni sangat elok untuk menghapuskan sel² jahat yang ada dalam badan.  So,  badan kita akan jadi lebih sihat dan extra cantik! 😉 ⁣
⁣
Contoh bahan antioksida: ⁣
🍊 Vitamin C⁣
🍊 grapeseed extract⁣
🍊 sakura extract⁣
🍊 glutathione, etc. ⁣
⁣
Kalau dalam serrose semestinya rose⁣
 hip! 🌹 kandungan antioksida rose hip ni agak tinggi,  sebab tu boleh kurangkan jeragat dengan cepat!  Kulit pun maintain awet muda 💆.⁣
⁣
Nak order?  Tekan link kat bio 👆.⁣
⁣
Price: RM79 ⁣
⁣
✔️Ready stock

#serrose #serumrose #roseserum #tokyoorganicserum #tokyoorganic #serumjeragat #darkspotcorrector #darkspot #pigmentation #masalahjeragat #serumglowing #pudarjeragat
2 0 14 September, 2019

AVOCADO FACE & BODY SOAP - FOREVER LIVING 🥑

SEKETUL TAHAN 2 BULAN !!! 👍🏽 Sabun yang lembut ini mengandungi pati avocado yang menyubur dan melicinkan kulit muka dan badan anda dengan haruman sitrus yang segar.

Keunikan Avocado Face & Body Soap :

Diperbuat daripada 100% mentega avocado yang tulen.

Fungsi :
Menghilangkan kesan-kesan gelap di bawah lengan, celah-celah peha dan belakang tengkok.
Menyuburkan dan melicinkan kulit muka dan badan.

Cara penggunaan :

Sapukan Avocado Face & Body soap pada muka atau badan untuk tujuan membersihkan kulit. Bilas secukupnya dan keringkan dengan tuala bersih.

#pudarjeragat
#cerahkankulit
Rm25 only!

AVOCADO FACE & BODY SOAP - FOREVER LIVING 🥑

SEKETUL TAHAN 2 BULAN !!! 👍🏽 Sabun yang lembut ini mengandungi pati avocado yang menyubur dan melicinkan kulit muka dan badan anda dengan haruman sitrus yang segar.

Keunikan Avocado Face & Body Soap :

Diperbuat daripada 100% mentega avocado yang tulen.

Fungsi :
Menghilangkan kesan-kesan gelap di bawah lengan, celah-celah peha dan belakang tengkok.
Menyuburkan dan melicinkan kulit muka dan badan.

Cara penggunaan :

Sapukan Avocado Face & Body soap pada muka atau badan untuk tujuan membersihkan kulit. Bilas secukupnya dan keringkan dengan tuala bersih.

#pudarjeragat
#cerahkankulit
Rm25 only!
23 0 14 September, 2019

Assalamualaikum and Good Morning 🤗🤗 Happy Saturday uolssss 😍
. .
The perfect combination. Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Face Scrub 🌟 -

What’s your favourite ingredients in these two products?
#bougas #bougasserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #elfiraloy #bbsfeedback #produkviralno1malaysia #hilangjerawat #pudarjeragat #hilangparut #elfiraloy #maluapabossku #saturday

Assalamualaikum and Good Morning 🤗🤗 Happy Saturday uolssss 😍
. .
The perfect combination. Bougas Beauty Advanced Serum and Bougas Face Scrub 🌟 -

What’s your favourite ingredients in these two products? 
#bougas#bougasserum #bougasbeauty #bougasfacescrub #elfiraloy#bbsfeedback #produkviralno1malaysia #hilangjerawat#pudarjeragat #hilangparut#elfiraloy #maluapabossku#saturday
1 0 13 September, 2019

PERBEZAAN 4 CODE FOUNDATION BY CHARMS
.
1⃣ #WHITEFAIRY 👉 Utk kelihatan putih melepak. .
2⃣ #WHITEDOLLY 👉 Utk kelihatan cerah dan sesuai dgn kebanyakan warna kulit sebab ia tak gelap sgt dah tak cerah sgt.

3⃣ #ROYALEDITION 👉 Utk kelihatan matang dan natural look. lebih yellowish dan sesuai utk kulit sawo matang.

4⃣ #PINKISH2 👉 kulit keperang-perangan, nampak lebih pink2, sesuai dgn kulit cerah dan gelap. Boleh cover parut jerawat hitam.

SPECIALITY CHARMS FOUNDATION 👍
❌PARABEN
❌SILICONE
❌MERCURY
❌HIDROQUINONE

SILICONE NI AIR XMASUK DAN SUMBATKAN PORI2..YG MENYEBABKAN KULIT BERKILAT2 SEMACAM.. Charms foundation ada OLIVE OIL Yg bekerja sbg anti comedogenic (Tak Tutup Pori) penyebab jerawat 😊
.
✔LAB TESTED
✔TESTIMONI MELEBIHI 20,000 PENGGUNA DAN KEBANYAKKAN RETURN CUSTOMER
✔SESUAI DGN KULIT ORG ASIA
✔KHASIAT VCO, MINYAK ZAITUN, APPLE STEMCELL, KOLAGEN, SPF15
✔MESRA SOLAT
✔MESRA TRAVEL
✔JIMAT MASA DAN KOS
✔5 TAHUN DI PASARAN
✔FREE KONSULTASI

#charmsmeru #charmsklang #solekdanrawat
#halaljakim #solekdanrawat #raiseyourlife #topbrandaward #setpudarparut #pudarjeragat

PERBEZAAN 4 CODE FOUNDATION BY CHARMS
.
1⃣ #WHITEFAIRY 👉 Utk kelihatan putih melepak. .
2⃣ #WHITEDOLLY 👉 Utk kelihatan cerah dan sesuai dgn kebanyakan warna kulit sebab ia tak gelap sgt dah tak cerah sgt.

3⃣ #ROYALEDITION 👉 Utk kelihatan matang dan natural look. lebih yellowish dan sesuai utk kulit sawo matang.

4⃣ #PINKISH2 👉 kulit keperang-perangan, nampak lebih pink2, sesuai dgn kulit cerah dan gelap. Boleh cover parut jerawat hitam.

SPECIALITY CHARMS FOUNDATION 👍
❌PARABEN
❌SILICONE
❌MERCURY
❌HIDROQUINONE

SILICONE NI AIR XMASUK DAN SUMBATKAN PORI2..YG MENYEBABKAN KULIT BERKILAT2 SEMACAM.. Charms foundation ada OLIVE OIL Yg bekerja sbg anti comedogenic (Tak Tutup Pori) penyebab jerawat 😊
.
✔LAB TESTED
✔TESTIMONI MELEBIHI 20,000 PENGGUNA DAN KEBANYAKKAN RETURN CUSTOMER
✔SESUAI DGN KULIT ORG ASIA
✔KHASIAT VCO, MINYAK ZAITUN, APPLE STEMCELL, KOLAGEN, SPF15
✔MESRA SOLAT
✔MESRA TRAVEL
✔JIMAT MASA DAN KOS
✔5 TAHUN DI PASARAN
✔FREE KONSULTASI

#charmsmeru #charmsklang #solekdanrawat
#halaljakim #solekdanrawat #raiseyourlife #topbrandaward #setpudarparut #pudarjeragat
3 0 13 September, 2019

Top #pudarjeragat posts

Serum Argan21 dah double aktifkan ingredient dalamnya. Bahan natural utama yang digunakan bagi menghasilkan serum ini adalah :
.
Argan Oil + Marine Extract (seaweed) + Seabuckthorn (Vitamin C) dan wangian harum manis + vanilla oil
.
Antara kebaikan Serum Argan 21 yang dikongsikan pelanggan 💕
.
☑️ Jeragat makin pudar & kulit makin cerah
☑️ Kulit lembut dan parut dah start pudar
☑️ Bau wangi & bila pakai make up cantik jer
☑️ Alergik & gatal di muka hilang
☑️ Kulit muka dah ok tak kering macam dulu
☑️ Kulit muka dah kurang berminyak
☑️ Merawat kulit masalah jerawat
.
#hilangkanjeragat #antijeragat #rawatjeragat #pudarjeragat #parutpudar #kulitlembutdanhalus #cerahkankulit #serumjerawat #rawatjerawat #nomoreoilyskin #oilyskincare

Serum Argan21 dah double aktifkan ingredient dalamnya. Bahan natural utama yang digunakan bagi menghasilkan serum ini adalah :
.
Argan Oil + Marine Extract (seaweed) + Seabuckthorn (Vitamin C) dan wangian harum manis + vanilla oil
.
Antara kebaikan Serum Argan 21 yang dikongsikan pelanggan 💕
.
☑️ Jeragat makin pudar & kulit makin cerah
☑️ Kulit lembut dan parut dah start pudar
☑️ Bau wangi & bila pakai make up cantik jer
☑️ Alergik & gatal di muka hilang
☑️ Kulit muka dah ok tak kering macam dulu
☑️ Kulit muka dah kurang berminyak
☑️ Merawat kulit masalah jerawat
.
#hilangkanjeragat #antijeragat #rawatjeragat #pudarjeragat #parutpudar #kulitlembutdanhalus #cerahkankulit #serumjerawat #rawatjerawat #nomoreoilyskin #oilyskincare
137 2 18 April, 2019

Jom dapatkan sabun pencerah yang berupaya untuk merawat masalah kulit pada muka dan badan .
.
🍓SABUN CLEO SECRET BEAUTY🍓
.
.
Dapat membantu masalah kulit .
.
✔ Mencerahkan wajah dan badan termasuk diketiak dan dicelah-celah lipatan.
✔ Menanggalkan sel kulit mati.
✔ Menghilangkan daki degil dengan mudah.
✔Merawat kulit sunburn.
✔Cepat memudar dan menghilangkan parut.
✔Memberi lembapan pada kulit kering.
✔ Menganjal, mengurang dan menghilang kedutan pada wajah dan kulit badan.
✔ Merawat jerawat dan jeragat.
✔ Mengembalikan keserian pada wajah yang kusam.
✔Memudarkan dan merawat eczema
✔Melegakan gatal-gatal pada tubuh
.
.
#cleosecretsoap #Cleo #cleosecret #sabunjerawat #sabunmuka #pudarjeragat #hilangdaki #teamAFviral0550

Jom dapatkan sabun pencerah yang berupaya untuk merawat masalah kulit pada muka dan badan .
.
🍓SABUN CLEO SECRET BEAUTY🍓
.
.
Dapat membantu masalah kulit .
.
✔ Mencerahkan wajah dan badan termasuk diketiak dan dicelah-celah lipatan.
✔ Menanggalkan sel kulit mati.
✔ Menghilangkan daki degil dengan mudah.
✔Merawat kulit sunburn.
✔Cepat memudar dan menghilangkan parut.
✔Memberi lembapan pada kulit kering.
✔ Menganjal, mengurang dan menghilang kedutan pada wajah dan kulit badan.
✔ Merawat jerawat dan jeragat.
✔ Mengembalikan keserian pada wajah yang kusam.
✔Memudarkan dan merawat eczema
✔Melegakan gatal-gatal pada tubuh
.
.
#cleosecretsoap #Cleo #cleosecret #sabunjerawat #sabunmuka #pudarjeragat #hilangdaki #teamAFviral0550
115 59 22 April, 2019

Produk putihkan kulit yang paling bagus diabad ini . Wajib cuba!
Dapatkan segera!
Putih seawal 7 hari !
skin makin flawless
#waletgold #putih #nakkulitsihat #pipimerah #pudarjeragat #hilangparut #kecilpori #kulittaksekata #keputihanhilang #jerawathilang

Produk putihkan kulit yang paling bagus diabad ini . Wajib cuba! 
Dapatkan segera! 
Putih seawal 7 hari ! 
skin makin flawless 
#waletgold #putih #nakkulitsihat #pipimerah #pudarjeragat #hilangparut #kecilpori #kulittaksekata #keputihanhilang #jerawathilang
106 1 15 October, 2018

Marysa baru lepas upgrade skincare to melacep set. Been 1 month. So farrr set ni ya Allah!!!!!!!!! Effect glowing korea dia gila weh 😂😂😂 I’m SOOOO IN LOVEEEE WITH THIS ONE! Dgn serum dia sekali. The best! Cuz im still battling with some black scars so this one makes me improves a lotttt in my dark acne cars I’m SOOOO happy. And you know what?! I’m giving 12% discount PAYDAY SALE to all of you out there my lucky followers in @marykay_marysa! Swip left to see my skin now 😜 [promotion from 25-29 june]
Dm/whatsapp me nowwwwww @marykay_marysa 0193672703 .
. . .

#marykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #melacepplus #brightening #skin #beauty #testimonimarykay #skincaremarykay #melacepplusmarykay #marykaylife #jetagat #pudarjeragat #bekasjerawat #darkacnescars #scars #acne #sale #marykaypromo #marykaysale #skincaresale #skincare #skincareroutine #skincaretips #produkkecantikan

Marysa baru lepas upgrade skincare to melacep set. Been 1 month. So farrr set ni ya Allah!!!!!!!!! Effect glowing korea dia gila weh 😂😂😂 I’m SOOOO IN LOVEEEE WITH THIS ONE! Dgn serum dia sekali. The best! Cuz im still battling with some black scars so this one makes me improves a lotttt in my dark acne cars I’m SOOOO happy. And you know what?! I’m giving 12% discount PAYDAY SALE to all of you out there my lucky followers in @marykay_marysa! Swip left to see my skin now 😜 [promotion from 25-29 june] 
Dm/whatsapp me nowwwwww @marykay_marysa 0193672703 .
. . .

#marykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #melacepplus #brightening #skin #beauty #testimonimarykay #skincaremarykay #melacepplusmarykay #marykaylife #jetagat #pudarjeragat #bekasjerawat #darkacnescars #scars #acne #sale #marykaypromo #marykaysale #skincaresale #skincare #skincareroutine #skincaretips #produkkecantikan
270 1 27 June, 2019

Onzz tak #Waletgold menjadi bidadari korang. Serius tak pernah jumpa produk dalaman menjadi macam ni, Bukan nak puji produk sendiri ternyata pengguna bgthu benda sama

Ada apa dengan Waletgold ni? ✔️Keputihan hilang
✔️Kulit makin putih nampak urat
✔️Jerawat beransur hilang ✔️Jeragat pudar ✔️Parut hilang
✔️Kulit lembap
✔️Menaikkan seri wajah ✔️Merawat tumit
✔️Senang nak travel dalam bentuk sachet ✔️Tak susah nak bancuh ✔️Kemam kemam dah putih
#jerawathilang #nakkulitsihat #pudarjeragat #keputihanhilang #hilangparut

Onzz tak #Waletgold menjadi bidadari korang. Serius tak pernah jumpa produk dalaman menjadi macam ni, Bukan nak puji produk sendiri ternyata pengguna bgthu benda sama

Ada apa dengan Waletgold ni? ✔️Keputihan hilang
✔️Kulit makin putih nampak urat
✔️Jerawat beransur hilang ✔️Jeragat pudar ✔️Parut hilang
✔️Kulit lembap
✔️Menaikkan seri wajah ✔️Merawat tumit
✔️Senang nak travel dalam bentuk sachet ✔️Tak susah nak bancuh ✔️Kemam kemam dah putih 
#jerawathilang #nakkulitsihat #pudarjeragat #keputihanhilang #hilangparut
105 2 2 November, 2018

Berwajah kusam selama ini. Jarang sekali mengamalkan penjagaan muka. Muka nampak lebih berusia dari umur sebenarnya.
.
.
Walaupun akak ni tiada masalah jerawat tapi dia mengalami kulit kusam dan juga muka tidak berseri.
.
.
Alhamdullila sejak amalkan WDTA secara konsisten nampak nya perubahan nampak jelas. Lebih 6 botol tau akak ni dah guna.
.
.
Berminat dengan WDTA meh wasap tepi. Ada promosi tau.

Berwajah kusam selama ini.  Jarang sekali mengamalkan penjagaan muka.  Muka nampak lebih berusia dari umur sebenarnya.
.
.
Walaupun akak ni tiada masalah jerawat tapi dia mengalami kulit kusam dan juga muka tidak berseri.
.
.
Alhamdullila sejak amalkan WDTA secara konsisten nampak nya perubahan nampak jelas. Lebih 6 botol tau akak ni dah guna.
.
.
Berminat dengan WDTA meh wasap tepi. Ada promosi tau.
105 2 2 hours ago

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN ❤️
.
HOT SELLING EVERYDAY AT @ainalianabeauty
.
Set ni antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE.
.
Kalau orang nak kulit yg cantik, nak cerah nak gebu nak rawat masalah breakout kaksue memang wajibkan suggest cuba dua jenis ni tau 😊
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni? Meh aina share dengan korang semua 😊
.
Energizing Soy Protein (ESP) :
.
🌸Penting untuk membentuk sel protein badan
🌸Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit
🌸Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka
🌸Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
🌸Memudarkan parut jerawat
.
VITAMIN C :
.
🌸Menjadikan tona kulit sekata.
🌸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸Membaiki kulit yang rosak
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸Meningkatkan imuniti tubuh
🌸Menghilangkan sunburn
🌸Mengecutkan jerawat
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing2.
Ramai yg tanya aina,”muka je ke putih? muka je ke cantik?"
.
Of course lah satu badan 😊
.
aina sendiri dah minum kan.....hehe
.
Dan yg lagi best both ESP n VIT C ni boleh buat masker tau!
.
So nak cepat cantik boleh buat masker.
.
Teringin nak cuba? WhatsApp aina untuk dapatkan BEST PRICE okey ✌🏻
.
Shaklee Coach,
AINA LIANA | 012-798 4322

COD #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #mersingjohor #endaurompin #pengedarsahshaklee #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee

PERFECT COMBO FOR YOUR SKIN ❤️
.
HOT SELLING EVERYDAY AT @ainalianabeauty
.
Set ni antara combo ESP yang paling LARIS, SET BASIC KECANTIKAN which is ESP + VITAMIN C SHAKLEE.
.
Kalau orang nak kulit yg cantik, nak cerah nak gebu nak rawat masalah breakout kaksue memang wajibkan suggest cuba dua jenis ni tau 😊
.
Nak tahu apa kelebihan COMBO dua supplements ni? Meh aina share dengan korang semua 😊
.
Energizing Soy Protein (ESP) :
.
🌸Penting untuk membentuk sel protein badan
🌸Mempercepatkan proses pemulihan lapisan kulit dan mencerahkan kulit
🌸Menggantikan sel-sel yang rosak
🌸Mengecilkan pori-pori muka
🌸Menjadikan kulit lebih gebu dan anjal
🌸Memudarkan parut jerawat
.
VITAMIN C :
.
🌸Menjadikan tona kulit sekata.
🌸Melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas
🌸Mengurangakan masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🌸Membaiki kulit yang rosak
🌸Antara bahan utama dalam sintesis kolagen semulajadi tubuh.
🌸Memberi kesan kulit yang sekata, cerah dan lembab.
🌸Meningkatkan imuniti tubuh
🌸Menghilangkan sunburn
🌸Mengecutkan jerawat
.
Dah ramai orang grab untuk kecantikan kulit masing2.
Ramai yg tanya aina,”muka je ke putih? muka je ke cantik?"
.
Of course lah satu badan 😊
.
aina sendiri dah minum kan.....hehe
.
Dan yg lagi best both ESP n VIT C ni boleh buat masker tau!
.
So nak cepat cantik boleh buat masker.
.
Teringin nak cuba? WhatsApp aina untuk dapatkan BEST PRICE okey ✌🏻
.
Shaklee Coach,
AINA LIANA | 012-798 4322

COD #pasirgudang #kotamasai #cahayabaru #tamanscientex #tamancahayamasai #mersingjohor #endaurompin #pengedarsahshaklee  #pengedarshakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbharu #shakleepasirgudang #shakleemersing #sayajualshaklee #malaysiaonlineshop #bazaaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #kulitkusam #pudarkanparut #kulitglowing #kulitflawless #jerawathilang #pudarjeragat #hilangjeragat #kulitcerah #setcantikshaklee
459 2 16 July, 2018