#pudarkanparut Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pudarkanparut and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
56 minutes
Average like
2.8
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@jumea_by_bella Profile picture

@jumea_by_bella

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
2 0 56 minutes ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
0 0 3 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
2 0 3 hours ago
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Si boonga semakin dikenali, dek kerana keberkesanannya dalam mengurangkan masalah kulit muka. Contohnya jerawat, dryness, oily skin, kusam, kulit tak sekata dan banyak lagi.
.
Minyak boonga juga dirumus khas dari bahan bahan berkualiti dan bermutu tinggi untuk mencantikkan lagi kulit wajah.
.
Jadi jangan lepaskan peluang untuk mula mengamalkan minyak boonga 😍

Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 3 hours ago
@_dewiperiang Profile picture

@_dewiperiang

ANNEYOOOOSAYOOOOOOO] 💞
.
.
Serum Evoe ada 5ml (trial serum) ☺️ .
If Nak cuba boleh try size 5ml dulu, tapi tahan Dalam 2 Minggu je tau kalau daily use..sebab comel je bottle 5ml ☺️
.
.

Korang dah dapatkan ke belum?😛
Kalau belum cepat - cepat whatsapp sis, sebab READY STOCK BUT LIMITED tau! 🥺🥳
.
.
Tekan link dekat bio ‼️
.

#sayajual #dermaroller #dermarollerseremban #dermarollersenawang #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #socialmedia #marketing #sales #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawat #pudarkanparut #sayajualprodukkecantikan #sayajualservis #moodrepublik #bazarpaknil #bazarniaga

ANNEYOOOOSAYOOOOOOO] 💞
.
.
Serum Evoe ada 5ml (trial serum) ☺️ .
If Nak cuba boleh try size 5ml dulu, tapi tahan Dalam 2 Minggu je tau kalau daily use..sebab comel je bottle 5ml ☺️
.
.

Korang dah dapatkan ke belum?😛
Kalau belum cepat - cepat whatsapp sis, sebab READY STOCK BUT LIMITED tau! 🥺🥳
.
.
Tekan link dekat bio ‼️
.

#sayajual #dermaroller #dermarollerseremban #dermarollersenawang #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #socialmedia #marketing #sales #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawat #pudarkanparut #sayajualprodukkecantikan #sayajualservis #moodrepublik #bazarpaknil #bazarniaga
2 0 3 hours ago
@beauty_byrazwana Profile picture

@beauty_byrazwana

FAKTA SKINCARE

Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, TAKKAN mengalami masalah jerawat sebab LAPISAN KULIT EPIDERMIS dah ROSAK

KULIT YANG ROSAK tak mengandungi PROTEIN & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet.

Tapi nie cuma kesan sementara.. Kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit jadi BERNANAH!

Pilihan wana..of course NATURAL SKINCARE. Korang pulak macam mana? 😘

Health & Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

FAKTA SKINCARE

Wanita yang memakai produk pemutihan kulit yang mengandungi merkuri, TAKKAN mengalami masalah jerawat sebab LAPISAN KULIT EPIDERMIS dah ROSAK

KULIT YANG ROSAK tak mengandungi PROTEIN & melanin yang berfungsi untuk melindungi kulit dari pancaran matahari dan radiasi ultraviolet.

Tapi nie cuma kesan sementara.. Kerosakan kulit yang berpanjangan boleh menyebabkan kulit jadi BERNANAH!

Pilihan wana..of course NATURAL SKINCARE. Korang pulak macam mana? 😘

Health & Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686
1 1 8 hours ago
@beauty_byrazwana Profile picture

@beauty_byrazwana

"Rimas dengan kulit berminyak?" "Stress kulit selalu sunburn?" "Buntu masalah liang pori besar?" Sebenarnya ramai wanita ada masalah macam nie kan?

Especially for those yang kerja bawah terik matahari. Memang tak boleh nak elak sebab memang nature of work.
So kalau dah berpanas tu memang tak boleh elak laa kulit rentung sikit. Dah la rentung, berminyak pulak 😣

Stress kan?
Orang lelaki takpela, muka rentung apedehal 😂

Orang perempuan ni lain, muka nak kena jaga, rambut nak kena jaga, semua nak kena jaga.

Ha kalau dah rentung takkan nak redha je 😅

So untuk wanita-wanita gagah, korang boleh pakai moisturizer YOUTH. Dia ade SPF50 tau! Sangat membantu mencegah kulit korang daripada terbako dek sinar mentari.
Nak try satu? Eh satu set pun boleh! Meh whtsapp wana 👇

Health & Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

"Rimas dengan kulit berminyak?" "Stress kulit selalu sunburn?" "Buntu masalah liang pori besar?" Sebenarnya ramai wanita ada masalah macam nie kan?

Especially for those yang kerja bawah terik matahari. Memang tak boleh nak elak sebab memang nature of work. 
So kalau dah berpanas tu memang tak boleh elak laa kulit rentung sikit. Dah la rentung, berminyak pulak 😣

Stress kan? 
Orang lelaki takpela, muka rentung apedehal 😂

Orang perempuan ni lain, muka nak kena jaga, rambut nak kena jaga, semua nak kena jaga.

Ha kalau dah rentung takkan nak redha je 😅

So untuk wanita-wanita gagah, korang boleh pakai moisturizer YOUTH. Dia ade SPF50 tau! Sangat membantu mencegah kulit korang daripada terbako dek sinar mentari. 
Nak try satu? Eh satu set pun boleh! Meh whtsapp wana 👇

Health & Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686
2 1 8 hours ago
@beauty_byrazwana Profile picture

@beauty_byrazwana

RAMAI SANGAT YANG BERTANYA!

Walhal masing-masing tahu kalau dah nama "Wana" mesti lah dia guna Shaklee!

Tak begitu uolsss? 😘

To be exact, produk apa yang wana gunakan untuk dapat effect kulit semakin improve dan nampak lebih muda.. YOUTH SKINCARE LA! 😍😍 Actually bukanlah semata-mata dengan YOUTH, wana konsisten juga pengambilan KOLAGEN POWDER PLUS juga produk dari Shaklee 😘

Apa yang wana boleh cakap, gabungan YOUTH dengan suplemen memang SUPERB! Cenggini haaa👍👍👍 Kulit wana nie actually sesekali naik juga jerawat especially kalau nak dekat period atau stress berlebihan🙈, tapi lepas wana guna YOUTH memang jerawat tu cepattt sangat kecut

Tak sempat nak naik benjol dah kecut. Seriusly tak tipu!

Dan wana rasa KULIT LEBIH SIHAT, CERAH YANG CANTIK DAN LEBIH MUDA🙈

Cerah yang cantik tu macam mana ek korang hahaa😂

Dia lebih kurang cerah pinkish

Bukan cerah tapi pucat

Ha faham kan?

Kalau tak faham, jom rasa sendiri YOUTH EFFECT

Confirm korang faham apa yang wana cerita kat atas tuuu 😘

Sempat lagi nie nak grab YOUTH sebelum habis PROMO dan dapatkan kesan seawal 7 hari penggunaan.

Whtsapp wana 👇

Razwana Razif
Youth Consumer since Feb 2018
Founder of MNL Group
011-29118686

RAMAI SANGAT YANG BERTANYA!

Walhal masing-masing tahu kalau dah nama "Wana" mesti lah dia guna Shaklee!

Tak begitu uolsss? 😘

To be exact, produk apa yang wana gunakan untuk dapat effect kulit semakin improve dan nampak lebih muda.. YOUTH SKINCARE LA! 😍😍 Actually bukanlah semata-mata dengan YOUTH, wana konsisten juga pengambilan KOLAGEN POWDER PLUS juga produk dari Shaklee 😘

Apa yang wana boleh cakap, gabungan YOUTH dengan suplemen memang SUPERB! Cenggini haaa👍👍👍 Kulit wana nie actually sesekali naik juga jerawat especially kalau nak dekat period atau stress berlebihan🙈, tapi lepas wana guna YOUTH memang jerawat tu cepattt sangat kecut

Tak sempat nak naik benjol dah kecut. Seriusly tak tipu!

Dan wana rasa KULIT LEBIH SIHAT, CERAH YANG CANTIK DAN LEBIH MUDA🙈

Cerah yang cantik tu macam mana ek korang hahaa😂

Dia lebih kurang cerah pinkish

Bukan cerah tapi pucat

Ha faham kan?

Kalau tak faham, jom rasa sendiri YOUTH EFFECT

Confirm korang faham apa yang wana cerita kat atas tuuu 😘

Sempat lagi nie nak grab YOUTH sebelum habis PROMO dan dapatkan kesan seawal 7 hari penggunaan.

Whtsapp wana 👇

Razwana Razif
Youth Consumer since Feb 2018
Founder of MNL Group
011-29118686
2 1 13 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

SWIPE LEFT FOR MORE💯 yass  tk ada dah parut yang disorok sorok . Parut terkena minyak panas memang nampak tak cantik kan. Lagi lagi kalau parut tu jelas nampak dekat orang lain.😫
.

Bukan apa , benda boleh pudar kenapa nak simpan parut tu. Pudarkan parut dengan bahan bahan natural menggunakan #jumeascargel . Confirm menjadi👍😍 .
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Bukan dekat whatsapp je maira dapat feedback. Dekat facebook pun dapat😽😽 kalau produk dah menjadi, cust pun turut support untuk komen skali dekat post jumea . Nak sama sama pudarkan parut jerawat kan 😉
.
Siapa lagi yang belum pudarkan parut? Comment je . Nanti i reply👇🏻👇🏻
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
3 0 15 hours ago
@jumeascargel.demica.mj Profile picture

@jumeascargel.demica.mj

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht

Happy nya bila customer send gambar feedback😍😍😍 ni memang nampak kesan betul . Walaupun 1 bulan pemakaian , tapi tengok la hasilnya! 😘😍
.
Siapa tk gembira tengok gambar yang dlu dengan yang sekarang😆 PARUT DH TAKDE 💖💖💖💖
.
Siapa nak buat pembelian boleh click link dekat bio yaaa🤗
.
.
#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #testimonijumeaht
4 0 15 hours ago
@jumeascargel.official Profile picture

@jumeascargel.official

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia

.
Testimoni parut jerawat yang gelap . Tapi boleh dipudarkan dengan #jumeascargel Kenapa boleh dipudarkan ? Sebab dalam jumea scar gel ada extract bawang & extract bunga chamomile . Dua bahan ni sgt tinggi dengan Vitamin E tau🤗
.
Testimoni dah ada . Tapi untuk dapatkan result yang macam ni bukan pakai 5 hari dah terus parut hilang. Customer ni pakai dalam 2 atau 3 tiub jumea jugak tau🤗 .
.
Yang penting kena konsisten pakai. Jom dapatkan skrg . Ada harga promosi. 😍

Whatsapp 010-2613195 atau klik link pada bio untuk pertanyaan lanjut dan order. 👌⠀
.
#jumeascargel #jumeamalaysia #hilangkanparut #parutjerawat #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #watsonsmalaysia #guardianmalaysia #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam #muabellaz #alhalfacosmetics #tutorialmakeup #muamalaysia
4 0 17 September, 2019
@lovlinbirdsnest_ampang Profile picture

@lovlinbirdsnest_ampang

Dengar Citer 5 Box Dia Guna..Fuhh Hasilnya Memang Wowww!!! 😬😬.
.
1 Box Ada 10 Sachet ( Blh guna 10Hari @ 5 Hari).
5 Box Jadi 50 Sachet.
.
Modal 1 Box Baru 25 Hinggit Tapi Dapat Skin Kebabom..Fuhhh Ioll Jelesss!
.
#lovlinmilkshake #lovlinbirdsnest #lovlinkrimerlite2 #rasapisang #rasaoren #hargamurah #1kotak10sachet #lovlinbirdsnestampang #lovlinbirdsnestbktantarabangsa #hilangkanparutjerawat #pudarkanparut #kecutkanjerawat #cerahkankulit

Dengar Citer 5 Box Dia Guna..Fuhh Hasilnya Memang Wowww!!! 😬😬.
.
1 Box Ada 10 Sachet ( Blh guna 10Hari @ 5 Hari).
5 Box Jadi 50 Sachet.
.
Modal 1 Box Baru 25 Hinggit Tapi Dapat Skin Kebabom..Fuhhh Ioll Jelesss!
.
#lovlinmilkshake #lovlinbirdsnest #lovlinkrimerlite2 #rasapisang #rasaoren #hargamurah #1kotak10sachet #lovlinbirdsnestampang #lovlinbirdsnestbktantarabangsa #hilangkanparutjerawat #pudarkanparut #kecutkanjerawat #cerahkankulit
2 0 17 September, 2019
@cikmezaa Profile picture

@cikmezaa

Skinvigorate Sonic Skin Care System mempunyai sonik membersih hanya dalam 60 saat dan kuasa urut sonik dalam melambatkan kesan anti-penuaan.

Secara klinikal, ia terbukti dapat membersih kotoran, minyak, dan pencemaran pada muka empat kali lebih berkesan. Sesuaikan penjagaan kulit anda dengan tiga kuasa kelajuan dan kepala peranti yang sedia ada.

Whatsapp 📲 017-755 6316
Whatsapp 📲 017-755 6316

Love💘
FISD Meza
017-755 6316

#marykaymysg #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaykluang #marykaysabah #marykaysarawak #testimonimarykay #stailista #ohbulanofficial #topskincare #arianilovers #pudarkanparut #sweetdreams #dramasangat #dramasweetdreams #massagehead #topglobalbeautytools #skinvigoratesonic

Skinvigorate Sonic Skin Care System mempunyai sonik membersih hanya dalam 60 saat dan kuasa urut sonik dalam melambatkan kesan anti-penuaan.

Secara klinikal, ia terbukti dapat membersih kotoran, minyak, dan pencemaran pada muka empat kali lebih berkesan. Sesuaikan penjagaan kulit anda dengan tiga kuasa kelajuan dan kepala peranti yang sedia ada.

Whatsapp 📲 017-755 6316
Whatsapp 📲 017-755 6316

Love💘
FISD Meza
017-755 6316

#marykaymysg #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaykluang #marykaysabah #marykaysarawak #testimonimarykay #stailista #ohbulanofficial #topskincare #arianilovers #pudarkanparut #sweetdreams #dramasangat #dramasweetdreams #massagehead #topglobalbeautytools #skinvigoratesonic
1 0 17 September, 2019
@cikmezaa Profile picture

@cikmezaa

KELEBIHAN SKINVIGORATE SONIC!
.
✅ Getaran 200 kali sesaat
- Skinvigorate Sonic™ Skin Care System telah direka khas untuk memberi getaran dan pembersihan yang dalam kulit bagi membersihkan liang pori di muka.
.
✅ Mempunyai 3 kelajuan, peranti ini akan membenarkan anda mengawal dengan hanya satu butang.
.
✅ Mempunyai had masa penggunaan secara automatic selama satu minit bagi memastikan pembersihan yang optimum.

Whatsapp 📲 017-755 6316
Whatsapp 📲 017-755 6316

Love💘
FISD Meza
017-755 6316

#marykaymysg #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaykluang #marykaysabah #marykaysarawak #testimonimarykay #stailista #ohbulanofficial #top5skincare #arianilovers #pudarkanparut #sweetdreams #dramasangat #dramasweetdreams #tegangkankulit #topglobalbeautytools #skinvigoratesonic

KELEBIHAN SKINVIGORATE SONIC!
.
✅ Getaran 200 kali sesaat
- Skinvigorate Sonic™ Skin Care System telah direka khas untuk memberi getaran dan pembersihan yang dalam kulit bagi membersihkan liang pori di muka.
.
✅ Mempunyai 3 kelajuan, peranti ini akan membenarkan anda mengawal dengan hanya satu butang.
.
✅ Mempunyai had masa penggunaan secara automatic selama satu minit bagi memastikan pembersihan yang optimum.

Whatsapp 📲 017-755 6316
Whatsapp 📲 017-755 6316

Love💘
FISD Meza
017-755 6316

#marykaymysg #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperak #marykaypenang #marykaykedah #marykayperlis #marykayjb #marykaysenai #marykaykulai #marykaykluang #marykaysabah #marykaysarawak #testimonimarykay #stailista #ohbulanofficial #top5skincare #arianilovers #pudarkanparut #sweetdreams #dramasangat #dramasweetdreams #tegangkankulit #topglobalbeautytools #skinvigoratesonic
2 0 17 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
1 0 17 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
0 0 17 September, 2019
@minyakboonga.kelantan Profile picture

@minyakboonga.kelantan

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty

Girls, sebagai seorang pengguna yang BIJAK. Agak tidak relevan untuk mengagungkan kulit yang pinkish-pinkish tapi inside sudah rosak. Opss!
.
Tapi kulit yang sihat dan terhidrasi itu lebih penting. Cantik luar dan dalam itu yang perlu dititikberatkan. Supaya tidak memudaratkan diri di kemudian hari ok.
.
Kulit yang sihat dan normal itu biasa jika timbul a few tiny bumps dan jerawat jika dibandingkan dengan kulit yang nipis dan tidak pernah ada sejarah tentang jerawat. Itu bahaya.
.
Pilihan di tangan anda. ❤️
.
Tekan link di bio atau whatsapp 👇
0139105110
0139105110
0139105110

#minyakboonga #facialoil #minyakboongaaifa #minyakboongaaifacosmetics #aifacosmetics #kulitchingching #healthyskin #kulitlembap #merawatkulit #kulitsihat #glowing #flawless #kulitcantik #skingebu #melembapkankulit #minyakboongawangi #kecutkanjerawat #pudarkanparut #pudarkanjeragat #makeuptahanlama #mencantikkankulit #stokisminyakboonga #stokisMachang #codMachang #codKelantan #openagent #openagentgold #opendropship #sititehabeauty
0 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
6 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK

#Repost @onlymefiedah ・・・
Hye guyss good morning and assalamualaikum first, so this morning I want to share one product yang korang akan love sangat sangat. This product from @jumeamalaysia. So this product I dah try and result dia kebabom letups jadi taw. Korang yang ada parut dekat kaki tangan badan muka yang teruk sangat tu korang kene try this product memang I recommended sangat weyh. Malu laa nanti muka cantik/handsome tapi banyak parut dekat tangan laa kaki laa kan nanti tak confidence pulak. So I pon dah in love ngan this product and I will repeat again and again. Thanks @jumeamalaysia for make me so beautiful women💕 #jumeascargel #testimonijumeaht #jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateamK
19 0 17 September, 2019
@jumeascar.syada Profile picture

@jumeascar.syada

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam

Alhamdulillah terima kasih semua yang dh beli #jumeascargel 😁
.
Hi korang! Hq ada buat combo price sekarang😍😍 Tak sbar nk flawless dalam masa terdekat ni. Mostly cust ada parut jerawat kan . So memang patut try skrg. Dalam 2 minggu boleh nampak kesan ketara 💋💋
.
Dapatkan sekarang ✨ click link di bio 😉
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
8 0 17 September, 2019
@rahayubadri Profile picture

@rahayubadri

Wawww hanya dengan 13 scht dah nampak kesan dia. 😄sebelum ni castemer ni alah kepada produk, kalau pakai akan ade kesan sampingan. Alhmdulillah dengan mengambil #pss kulit makin cantik tiada kesan sampingan .
#pss diperbuat dari bahan² terpilih dan terbaik untuk kulit luar dan dalam.
#Whatssap01126002511😍
#jomcantikramairamai #fienabeautyl
#kemamkemamputih
#kemamkemamcantik
#kemamkemangebu
#halal #hargabawahrm100
#mampumilik #glowingskin #flawlessskin
#jerawatcepathilang #parutpudar
#paruthilang #cantikori #cantikuntukdirisendiri #cantik
#pudarkanparut #puteriyangditukar
#kauyangpertama #aurawhite #aurora

Wawww hanya dengan 13 scht dah nampak kesan dia. 😄sebelum ni castemer ni alah kepada produk, kalau pakai akan ade kesan sampingan. Alhmdulillah dengan mengambil #pss kulit makin cantik tiada kesan sampingan .
#pss diperbuat dari bahan² terpilih dan terbaik untuk kulit luar dan dalam. 
#Whatssap01126002511😍 
#jomcantikramairamai#fienabeautyl
#kemamkemamputih
#kemamkemamcantik 
#kemamkemangebu 
#halal#hargabawahrm100 
#mampumilik #glowingskin #flawlessskin 
#jerawatcepathilang #parutpudar 
#paruthilang #cantikori #cantikuntukdirisendiri #cantik
#pudarkanparut #puteriyangditukar 
#kauyangpertama #aurawhite #aurora
3 0 17 September, 2019
@_dewiperiang Profile picture

@_dewiperiang

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖.
.
. .

Ye betul, jangan lupa sapuan setiap pagi & malam
-
Kulit dah rasa gelap disebabkan pancaran matahari sekarang hampir mencecah 40c
-
Apply je serum ni, tetiba cerah.Eh
-
Kawan tanya pakai apa? SERUM EVOE JUR 🤭
-

Berminat?
TEKAN LINK DEKAT BIO @_dewiperiang 💖 COD: SEREMBAN 🚗💨.
.
.

#sayajual #dermaroller #dermarollerseremban #dermarollersenawang #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #socialmedia #marketing #sales #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawat #pudarkanparut #sayajualprodukkecantikan #sayajualservis #moodrepublik #bazarpaknil #bazarniaga

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖.
.
. .

Ye betul, jangan lupa sapuan setiap pagi & malam
-
Kulit dah rasa gelap disebabkan pancaran matahari sekarang hampir mencecah 40c
-
Apply je serum ni, tetiba cerah.Eh
-
Kawan tanya pakai apa? SERUM EVOE JUR 🤭
-

Berminat?
TEKAN LINK DEKAT BIO @_dewiperiang 💖 COD: SEREMBAN 🚗💨.
.
.

#sayajual #dermaroller #dermarollerseremban #dermarollersenawang #dermarollermurah #dermarollermalaysia #dermarollertreatment #photography #ttot #photo #nature #vacation #photooftheday #hotel #lp #adventure #socialmedia #marketing #sales #jerawatbatu #jerawatnanah #jerawatkecut #jerawat #pudarkanparut #sayajualprodukkecantikan #sayajualservis #moodrepublik #bazarpaknil #bazarniaga
1 0 17 September, 2019

Top #pudarkanparut posts

@cosmoderm_skincare_prk Profile picture

@cosmoderm_skincare_prk

UiTM Jengka, Pahang

💛MOISTURIZER VITAMIN E CREAM 1000 I.u, mampu untuk pudarkan parut khas untuk kulit normal atau kombinasi .
.
Bukan setakat pudarkan parut tapi dapat lembapkan skin muka korang 😍
.
.
Syok kan produk series vit e ni sebab baham utama nya adalah vit e yang mampu pudarkan parut . yehh 😍
.
.
Klik link whatsapp pada bio untuk order .
.
whatsapp 0103227074

💛MOISTURIZER  VITAMIN E CREAM 1000 I.u,  mampu untuk pudarkan parut khas untuk kulit normal atau kombinasi .
.
Bukan setakat pudarkan parut tapi dapat lembapkan skin muka korang 😍
.
.
Syok kan produk series vit e ni sebab baham utama nya adalah vit e yang mampu pudarkan parut . yehh 😍
.
.
Klik link whatsapp pada bio untuk order .
.
whatsapp 0103227074
112 5 25 October, 2018
@cosmoderm_skincare_prk Profile picture

@cosmoderm_skincare_prk

Okay korang, VIT E MOISTURIZER 3000 I.u ni sesuai untuk skin yg kena sunburn. Sebab 3000 I.u tu kadar kepakatan dia tinggi. Dapat rawat skin yang terdedah dengan iklim panas, kering atau sejuk.
.
.
.
Korang rasa tak tahu produk mana yang sesuai dengan skin korang , consultation dan purchase cosmoderm produk dengan yaya 😁😁 .
.
.
Setiap purchase dengan yaya akan diberi random sample produk cosmoderm 😁😁
.
.
Klik link wasap pada bio sekarang 😁

Okay korang, VIT E MOISTURIZER 3000 I.u ni sesuai untuk skin yg kena sunburn. Sebab 3000 I.u tu kadar kepakatan dia tinggi. Dapat rawat skin yang terdedah  dengan iklim panas, kering atau sejuk.
.
.
.
Korang rasa tak tahu produk mana yang sesuai dengan skin korang , consultation dan purchase cosmoderm produk dengan yaya 😁😁 .
.
.
Setiap purchase dengan yaya akan diberi random sample produk cosmoderm 😁😁
.
.
Klik link wasap pada bio sekarang 😁
108 2 26 October, 2018
@cosmoderm_skincare_prk Profile picture

@cosmoderm_skincare_prk

Ipoh, Perak

💛 Vitamin e oil 30 000 I.u , okay baik. Yang ini sesuai untuk yang ada parut parut berat, contoh macam parut accident. Kalau parut ringan sahaja, yaya sarankan guna vit e 15 000 I.u.
.
.
Bezanya 30 000 dan 15 000 I.u tu adalah kadar kepekatannya
.
.
Yang bestnya vit e oil ni boleh guna pada muka, badan, dan rawat bibir rekah 😍😍 .
.
Klik link whatsapp pada bio untuk consultation dan purchase 😍
.
.

💛 Vitamin e oil 30 000 I.u , okay baik. Yang ini sesuai untuk yang ada parut parut berat, contoh macam parut accident. Kalau parut ringan sahaja, yaya sarankan guna vit e 15 000 I.u.
.
.
Bezanya 30 000 dan 15 000 I.u tu adalah kadar kepekatannya
.
.
Yang bestnya vit e oil ni boleh guna pada muka, badan, dan rawat bibir rekah 😍😍 .
.
Klik link whatsapp pada bio untuk consultation dan purchase 😍
.
.
103 2 28 October, 2018
@nuraindarlina_sgbuloh Profile picture

@nuraindarlina_sgbuloh

💢💥💢CNY PROMO 💢💥💢 .
.
🎉🎉BASIC SET J. E. R. A. G. A. T
by SOME BY MI .
.
.
☑️VITAMIN 10 TONE-UP CREAM= RM85
☑️UV SHIELD DAILY MILD SUNCREAM SPF50+/PA+++= RM80

BELI SET = RM145 SHJ😍😍
JIMAT RM20💘
WOW!! .
.
.
✔️💯% Authentic from Korea
✔️💯% Original From Korean .
📲WHATSAPP 0176996408
✔️Klik link wasap di profile untuk order

#somebymi #setbasicjeragat #originalfromkorea #authenticfromkorea #somebymimalaysia #sayapakaisyajual #pigmentation #pigmentationsolution #glowing #Vitamin10 #pudarkanparut #pudarkanjeragat #sunscreen #sunblockspf50 #uvshielddailymildsuncream #spf50plus

💢💥💢CNY PROMO 💢💥💢 .
.
🎉🎉BASIC SET J. E. R. A. G. A. T
by SOME BY MI .
.
.
☑️VITAMIN 10 TONE-UP CREAM= RM85
☑️UV SHIELD DAILY MILD SUNCREAM SPF50+/PA+++= RM80

BELI SET = RM145 SHJ😍😍
JIMAT RM20💘
WOW!! .
.
.
✔️💯% Authentic from Korea
✔️💯% Original From Korean .
📲WHATSAPP 0176996408
✔️Klik link wasap di profile untuk order

#somebymi #setbasicjeragat #originalfromkorea #authenticfromkorea #somebymimalaysia #sayapakaisyajual #pigmentation #pigmentationsolution #glowing #Vitamin10 #pudarkanparut  #pudarkanjeragat #sunscreen #sunblockspf50 #uvshielddailymildsuncream #spf50plus
210 0 31 January, 2019
@tipswajahcantik Profile picture

@tipswajahcantik

Hai sweetheart! ❤️ kembali lagi di #delmiramakeuptutorial 😋

Nah, untuk video kali iniii khusus kalian yang masih struggle banget buat eyeshadow yang simple tuh gimana sih! tenang nih aku kasih tutorial nya super gampang bgt hanya dengan 1 trio eyeshadow hihi 😁
Semoga kalian suka yaa☺️🙏🏻 jangan lupa di share ketemen2 nya yah! 😍❤️ Ini details produk nya yah :
Primer : Makeover Velvet Mattifying Primer
Foundation : Loreal Infallible Stay Fresh Fondie 24 H ( 220 Sand )
Concealer : Wardah Insta Perfect ( Light )
Bronzer : Bahama Mama The Balm
Blush On : Truly Candy by The lip calm
Pelembab : Nivea Makeup Starter 2 in 1
Eyebrow : Maybelline Fashion Brow ( Grey )
Powder : Marcks Beauty Powder ( Creme )
Eyeshadow : Wardah Eyeshadow Passionate
Eyeliner : Mineral Botanica
Mascara : Silky Girl Big Eye Mascara
Setting Spray : Pixy Aqua Beauty Protecting Mist
Lipstick : Sariayu Inspirasi Jakarta ( J06 ) + Pixy Lip Cream ( Bold Maroon )
Highlighter : Luxcrime ( Thunderstorm )
Lipbalm : Coconut Lip sleeping balm tiff body
.
.
follow 📌 @tipswajahcantik
follow 📌 @kantungmatahilang
follow 📌 @trulumbeauty
.
😍 like & komen apabila suka post ini
🤗 tag temen kamu yg demen makeup
.
🌶 untuk kamu yg demen masak
follow 📌 @iniresepmasak
follow 📌 @iniresepmasak
.
📷 by @delmiraprabu
.
#trulum #trulumsynergy #trulumskincare #jerawat #flekhitam #matapanda #kerutanwajah #antiaging #hilangjerawat #mukalicin #feeltabeautyshineserum #ketiakberdaki #tipskecantikan #mukaflawless #jerawatkecut #losyentangan #kulitjeragat #agentdianz #pudarkanparut #hilangparut #kulitputih #produkhangat #merawatkulit #bebasmerkuri #rawatjeragat #cerahsekata #pakarkulit #nakgebu #hilangkanparut

Hai sweetheart! ❤️ kembali lagi di #delmiramakeuptutorial 😋

Nah, untuk video kali iniii khusus kalian yang masih struggle banget buat eyeshadow yang simple tuh gimana sih! tenang nih aku kasih tutorial nya super gampang bgt hanya dengan 1 trio eyeshadow hihi 😁
Semoga kalian suka yaa☺️🙏🏻 jangan lupa di share ketemen2 nya yah! 😍❤️ Ini details produk nya yah :
Primer : Makeover Velvet Mattifying Primer
Foundation : Loreal Infallible Stay Fresh Fondie 24 H ( 220 Sand )
Concealer : Wardah Insta Perfect ( Light )
Bronzer : Bahama Mama The Balm
Blush On : Truly Candy by The lip calm
Pelembab : Nivea Makeup Starter 2 in 1 
Eyebrow : Maybelline Fashion Brow ( Grey )
Powder :  Marcks Beauty Powder ( Creme )
Eyeshadow : Wardah Eyeshadow Passionate
Eyeliner : Mineral Botanica 
Mascara : Silky Girl Big Eye Mascara
Setting Spray : Pixy Aqua Beauty Protecting Mist
Lipstick : Sariayu Inspirasi Jakarta ( J06 ) + Pixy Lip Cream ( Bold Maroon ) 
Highlighter : Luxcrime ( Thunderstorm )
Lipbalm : Coconut Lip sleeping balm tiff body
.
.
follow 📌 @tipswajahcantik
follow 📌 @kantungmatahilang
follow 📌 @trulumbeauty
.
😍 like & komen apabila suka post ini
🤗 tag temen kamu yg demen makeup
.
🌶 untuk kamu yg demen masak
follow 📌 @iniresepmasak
follow 📌 @iniresepmasak
.
📷 by @delmiraprabu
.
#trulum #trulumsynergy #trulumskincare #jerawat #flekhitam #matapanda #kerutanwajah #antiaging #hilangjerawat #mukalicin #feeltabeautyshineserum #ketiakberdaki #tipskecantikan #mukaflawless #jerawatkecut #losyentangan #kulitjeragat #agentdianz #pudarkanparut #hilangparut #kulitputih #produkhangat #merawatkulit #bebasmerkuri #rawatjeragat #cerahsekata #pakarkulit #nakgebu #hilangkanparut
111 3 31 March, 2019
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘

Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Mixberry Powder ni. Hmm.. Kalau korang dah pernah consume Beauty Secret mesti dah tahu keberkesanannya macam mana kan?
.
.
.
Mixberry Powder sangat berbaloi untuk dimiliki, ingredients pon HQ dah upgrade dan sebotol tahan 2 bulan lebih tau. (bergantung pada cara uolls consume).
.
.
Dalam sebotol Mixberry Powder ada banyak sangat kandungan dan khasiatnya :
🌸 3X BOOSTER EFFECT
🌸 3X GANDA LEBIH EFEKTIF
🌸 3X LEBIH CEPAT BERKESAN
.
.
Nak tahu kenapa dia 3x ganda lebih berkesan? Jom tengok apa kandungan bahan dalam Mixberry Powder ni ⬇
.
Antara kandungannya :
🍊 Vitamin C
✨ Delima powder juice
🌹 Dextrose
🍓 Mixberry
🎗 Elastin
🔮 Pearl powder
🍇 Berry stem cell
🌿 Super Hyaluron
💕 Multivitamin
.
.
🍁KEISTIMEWAAN MIXBERRY POWDER
☆ Kesan pencerahan kulit 3 kali ganda lebih pantas berbanding BS botol kecil
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Melembapkan kulit dan mengurangkan garis2 halus pada kulit muka
☆ Melindungi kulit daripada sunburn dan merawat sebarang masalah kulit disebabkan terlalu kerap terdedah dengan cahaya matahari.
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (awet muda)
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit
.
.
Dah ready nak share masalah kulit awak, boleh terus whatsapp sis Mira dengan segera 0173980757 for fast respond. Limited stock untuk yg nak cantik sahaja😘
562 62 15 hours ago
Pembantu masalah parut anda!😘👍
.
Akak kan yang nak maira bantu untuk masalah parut akak? Mohon click link dekat bio SEKARANG  supaya parut akak boleh pudar dalam masa 7 HARI👩‍💻
.

#jumeascargel #jumeamy #jumeamalaysia #haliqateam #ubatparut #gelparut #ubatparutgel #hilangkanparut #pudarkanparut #parutaccident #parutchickenpox #parutjerawat #parutstretchmark #parutgelap #parutkemalangan #parutjahitan #jumea #jumeaubatparut #gelparutmalaysia #ubatparutmalaysia #jumeamsia #gelparut #scartreatment #scargel #haliqateam
129 12 19 January, 2019
@theshalicious Profile picture

@theshalicious

Betul ke Beauty Secret ni berkesan? Betul ke boleh putih? Betul ke boleh cerah gebusss?
.
.
Kalau nak tahu, Beauty Secret ni sejenis serbuk yang perlu dikemam-kemam sahaja. Cedok dan kemam. Mudah kan?😘 Rasa masam manis mix berries.
.
.
Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Beauty Secret ni. Amalkan Beauty Secret setiap hari, muka baru bangun tidur pun cantik tau😍
.
.
Rasailah perubahan seawal 1-2 minggu sahaja! Pelbagai testimoni telah kami dapat dan rata-ratanya ramai yang repeat order sebab berkesan! .
.
Alhamdulillah makin ramai yang dah cuba Beauty Secret ni. Nasihat sis, korang kena konsisten dan rajin amalkan Beauty Secret. Jangan hari ni ambik, esok tak lusa tak. Lepas seminggu baru ambik balik. Jangan buat perangai macam tu ehhh. Kata nak cantik macam fazura, jadi kena rajin okay😘.
.
.
.
Whatsapp je mira +6017-3980757 yaa💋😘

Betul ke Beauty Secret ni berkesan? Betul ke boleh putih? Betul ke boleh cerah gebusss?
.
.
Kalau nak tahu, Beauty Secret ni sejenis serbuk yang perlu dikemam-kemam sahaja. Cedok dan kemam. Mudah kan?😘 Rasa masam manis mix berries.
.
.
Siapa ada masalah seperti jerawat, jeragat, parut, kulit kusam sendu tu digalakkan sangat cuba Beauty Secret ni. Amalkan Beauty Secret setiap hari, muka baru bangun tidur pun cantik tau😍
.
.
Rasailah perubahan seawal 1-2 minggu sahaja! Pelbagai testimoni telah kami dapat dan rata-ratanya ramai yang repeat order sebab berkesan! .
.
Alhamdulillah makin ramai yang dah cuba Beauty Secret ni. Nasihat sis, korang kena konsisten dan rajin amalkan Beauty Secret. Jangan hari ni ambik, esok tak lusa tak. Lepas seminggu baru ambik balik. Jangan buat perangai macam tu ehhh. Kata nak cantik macam fazura, jadi kena rajin okay😘.
.
.
.
Whatsapp je mira +6017-3980757 yaa💋😘
112 13 25 September, 2018