#pujaanhatikanda Instagram Photos & Videos

pujaanhatikanda - 331.9k posts

    ORDER CARALISA dapat FREE PALAZZO + TUDUNG!!
.
Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
.
☑️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 😍
.
.
☑️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
.
▪️8 PILIHAN WARNA
.
SPECIAL PRICE :
SIZE S - XL : RM99
SIZE 2XL - 5XL : RM114
.
POSTAGE :
+RM7 SM
+RM12 SS
.
.
🏷Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
.
.
Tiada minimum order!
.
Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
.
.
P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
.
.
Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 😂
.
.
Katalog : @elhanicatalogue
Whatsapp : 011-59806755 
Telegram : Elhani Clothing
.
.
.
#ElhaniClothing #CaralisaAbaya
#TheReturnOfTheLegacy
#ResellerMardinaSafiyya

    ORDER CARALISA dapat FREE PALAZZO + TUDUNG!!
    .
    Caralisa hanya dibuka secara pre-order bermula 22 Ogos sehingga 31 Ogos sahaja.
    .
    ☑️Setiap pembelian pada 5 hari pertama (22/8 - 26/8) akan dapat FREE PALAZZO + TUDUNG exclusive 😍
    .
    .
    ☑️Setiap pembelian pada hari berikutnya pula (27/8 - 31/8) hanya akan dapat FREE PALAZZO sahaja.
    .
    ▪️8 PILIHAN WARNA
    .
    SPECIAL PRICE :
    SIZE S - XL : RM99
    SIZE 2XL - 5XL : RM114
    .
    POSTAGE :
    +RM7 SM
    +RM12 SS
    .
    .
    🏷Kaedah tempahan dikenakan deposit RM50, dan bakinya boleh dibayar pada minggu penghantaran.
    .
    .
    Tiada minimum order!
    .
    Beli 1 helai pun dapat jugak tau tudung dan palazzo percuma tu.
    .
    .
    P/s : Tawaran hebat ini hanya valid 10hari sahaja tau. Memang limited time offer. Setelah itu, memang kami tak open order dah untuk Caralisa .
    .
    .
    Jangan kata kak EL tak payung korang pula. 😂
    .
    .
    Katalog : @elhanicatalogue
    Whatsapp : 011-59806755
    Telegram : Elhani Clothing
    .
    .
    .
    #ElhaniClothing #CaralisaAbaya
    #TheReturnOfTheLegacy
    #ResellerMardinaSafiyya

    1 1 9 minutes ago
    Baru consume 1peket #kilafit dah turun 2kg?!?😱 Tak perlu ke gym bagai body tetap kerengga? Kalau boleh Kila nak korang cantik + slim + sihat sekali🎈Semua kilafit boleh tolong😉Takkan korang nak tengok kila je yg cantik kurus? Haa kalau nak slim kuruih, kulit cantik & badan sihat wajib grab KilaFit😋 Pm for promo🔥

    Baru consume 1peket #kilafit dah turun 2kg?!?😱 Tak perlu ke gym bagai body tetap kerengga? Kalau boleh Kila nak korang cantik + slim + sihat sekali🎈Semua kilafit boleh tolong😉Takkan korang nak tengok kila je yg cantik kurus? Haa kalau nak slim kuruih, kulit cantik & badan sihat wajib grab KilaFit😋 Pm for promo🔥

    1 1 15 minutes ago
    Senang menggalahlah dia ni .. Tak tahu nak cakap ape lagi saje post k bye ... ' 
M'
I'
R'
A'
Drama:SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr @seanlje

    Senang menggalahlah dia ni .. Tak tahu nak cakap ape lagi saje post k bye ... '
    M'
    I'
    R'
    A'
    Drama:SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr @seanlje

    40 1 19 minutes ago
    Frequently asked question by customers

1) Berapa harga sephia? Haaa ada dalam video ni untuk harga di semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei and Singapore

2) Macam mana nak beli? List agent mengikut negeri ada di posting dan semua agent Sephia very helpful dan jujur jadi jgn risau you can trust them to give you the best service

3) Kenapa saya whatsapp dah 5 minute agent blm reply? Most of our agents bekerja dan ada yg belajar, jadi kadang-kadang mereka di office atau dlm class, tapi jangan risau mereka pasti akan reply no matter what.
.
Whatapps sis, 014 536 9646 Untuk dapatkan sephia by JANNA NICK! 
Happy Shopping semua!! #sephiabyjannanick #sephiamy

    Frequently asked question by customers

    1) Berapa harga sephia? Haaa ada dalam video ni untuk harga di semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei and Singapore

    2) Macam mana nak beli? List agent mengikut negeri ada di posting dan semua agent Sephia very helpful dan jujur jadi jgn risau you can trust them to give you the best service

    3) Kenapa saya whatsapp dah 5 minute agent blm reply? Most of our agents bekerja dan ada yg belajar, jadi kadang-kadang mereka di office atau dlm class, tapi jangan risau mereka pasti akan reply no matter what.
    .
    Whatapps sis, 014 536 9646 Untuk dapatkan sephia by JANNA NICK!
    Happy Shopping semua!! #sephiabyjannanick #sephiamy

    9 1 1 hour ago
    YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻
.
Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥
.
Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻
.
Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍
.
Whatsapp 010-2731099

    YANG NAK HILANGKAN JERAWAT DENGAN CEPAT ELOK GUNA BLUEFIN TUNA CREAM NI👍🏻👍🏻
    .
    Memang sis recommend sangat bagi uolls yang ada masalah kulit breakout yg teruk & parut2 hitam yang degil yg dah lama tak nak hilang tu. Sis pun teruja sangat dengan cream ni👍🏻🔥🔥
    .
    Tak perlu fikir panjang lagi. Sampai bila nak biarkan parut2 & cela tu menempel kat muka korang? Bertindak sekarang. Cream ni xmahal pun. Tapi effect dia serious macam cream yg ratusan tu taw👍🏻👍🏻
    .
    Cepat order cream ni sekarang. Sebab ramai yg dah grab. Yang order pun bukan 1sachet je, tapi ber sachet2 sebab lagi banyak beli lagi murah sis bagi🤪 Lagi jimat lagi tahan lama😍😍
    .
    Whatsapp 010-2731099

    12 1 1 hour ago
    Respect lagi sekali kat karl si cina comel ni ! 😌✨❤️ Azan buatkan saya tenang ... tuhan sampaikan kat dorang .... 😶✨ ' 
M'
I'
R'
A'
Drama:SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr @seanlje

    Respect lagi sekali kat karl si cina comel ni ! 😌✨❤️ Azan buatkan saya tenang ... tuhan sampaikan kat dorang .... 😶✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    Drama:SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr @seanlje

    93 1 1 hour ago

Top #pujaanhatikanda posts

    Time has a wonderful way of showing us what really matters. Time will tell .

#MiraFilzah

    Time has a wonderful way of showing us what really matters. Time will tell .

    #MiraFilzah

    2,413 20 8 hours ago
    Tapi awak berkerja dihati saya untuk mengerakkan cinta - Ammar @yusuf_bahrin . Farah @naszsally dah jadi mak putri dah kuat membaling ! 😂✨ ' 
M'
I'
R'
A'
Minggu Terakhir Ep 13-16 😭✨📌'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Tapi awak berkerja dihati saya untuk mengerakkan cinta - Ammar @yusuf_bahrin . Farah @naszsally dah jadi mak putri dah kuat membaling ! 😂✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    Minggu Terakhir Ep 13-16 😭✨📌'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    2,435 24 7 hours ago