#pulassenyum Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pulassenyum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
74 hours
Average like
181.4
Average comment
4
Posts with video
23/36
Posts with photo
13/36

Hashtag Popularity

H O M E T O W N  B A R B E R 💈
Kadang kadang tak semunyaa yg kita buat tu menjadii yang penting dah buat yang terbaik 
haircut : Rm15

@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
Location : Jalan 8b kampung lembah jaya •
•
••#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
105 1 11 October, 2019
@motorkapcai_1 Profile picture

@motorkapcai_1

Ampang

Patot budak nie kuat beracing skrg fiq.. Ko punya keje rupanya... 😂🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
.
Repost by @arif_fauzzi
.
Thanks kepada @aku_afiqaqif & anam buat moto rini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buag moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif
Memang terbaik survice diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine
@aku_afiqaqif
@aku_afiqaqif

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1

Patot budak nie kuat beracing skrg fiq.. Ko punya keje rupanya... 😂🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
. 
Repost by @arif_fauzzi
. 
Thanks kepada @aku_afiqaqif & anam buat moto rini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buag moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif 
Memang terbaik survice diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine 
@aku_afiqaqif 
@aku_afiqaqif

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1
803 11 9 October, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Thanks kepada @aku_afiqaqif & @am_sempoyy buat moto hari ini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buat moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif
Memang terbaik service diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine
@aku_afiqaqif
@aku_afiqaqif
@am_sempoyy
@am_sempoyy
Dari tengah hari sampai malam layan moto

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1

Thanks kepada @aku_afiqaqif & @am_sempoyy buat moto hari ini , terbaik service diaaa 👍🏻 cam gini so sesiapa yang nak buat moto korang spec kaw kaw 🔥🔥 leh dm @aku_afiqaqif 
Memang terbaik service diaaa so korang tunggu ape lagi naik kan spec korang tuu🔥🔥🔥☄️ #afiqmachine 
@aku_afiqaqif 
@aku_afiqaqif
@am_sempoyy 
@am_sempoyy 
Dari tengah hari sampai malam layan moto

#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1
250 6 9 October, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

29 / 30 hari bulan harga potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •




#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

29 / 30 hari bulan harga  potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh  datang kat hometown barber okeh 💈

Hargar rm10 ringgit dari 12.30 hingga 11 malam , selepas pada Tu harga akan biasa iaitu rm15!! Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •
•
•
•

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
186 4 22 August, 2019
@hometownbarber_ Profile picture

@hometownbarber_

29 / 30 hari bulan harta potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh datang kat hometown barber okeh 💈

Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •



Kul12.30 hingga kul 11 selepas pada Tu harga akan biasa okeh “

#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_

#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

29 / 30 hari bulan harta potongan “ Rm10” so sesiapa Yang rambut pendek Tu boleh  datang kat hometown barber okeh 💈

Dah nak dekat merdeka dah 🇲🇾 JANGAN LUPA SHARE ‼️‼️‼️ Share kan kat orang lainn •
•
•
•
 Kul12.30 hingga kul 11 selepas pada Tu harga akan biasa okeh “

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
240 7 22 August, 2019
pulau perhentian , sape yang  rasa tak ade planning nak kemana tu boleh gi sini memang terbaikk and mesti puas hatii , snorkling , gi kat shark point semuaa ❤️, serious memang terbaikk 
@twinbrothers.perhentianisland 
@afieqa_hasanah 
@meylsssss 
@anas_basir 
yang lain tu if tak mentioned sorry tak tau ig 🥥

Coconut time 🌴
•
•
•
#perhentian #perhentianisland #perhentiankecil #pulauperhentianbesar #twinbrothersperhentian •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri#longbeachperhentian#twinbrotherperhentian #perhentianislands #perhentiankraversfeedback #holiday #malaysia#xadehalbro
235 2 7 August, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Terima hakikat yang kau tak boleh paksa someone untuk stay in your life. Staying is a choice. Just be thankful for people who choose you😊💪🏻


•• #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

Terima hakikat yang kau tak boleh paksa someone untuk stay in your life. Staying is a choice. Just be thankful for people who choose you😊💪🏻
•
•
••#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
158 2 13 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Jika kau melihat seorang lelaki itu berjaya dalam sesuatu bidang yang di ceburinya, Nescaya ada seorang wanita di belakangnya,
Itu baru seorang wanita, kalau empat bagaimana? Mungkin lelaki itu boleh menjadi cemerlang gemilang dan terbilang 😂😂😘



•• • #budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #jenteracepaiofficial @jentera_cepai_official

Jika kau melihat seorang lelaki itu berjaya dalam sesuatu bidang yang di ceburinya, Nescaya ada seorang wanita di belakangnya, 
Itu baru seorang wanita, kalau empat  bagaimana? Mungkin lelaki itu boleh menjadi cemerlang gemilang dan terbilang 😂😂😘
•
•
•
•• •#budakmotor #motokapcai #duniamotor #bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1#jenteracepaiofficial @jentera_cepai_official
262 7 10 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

Kadang-kadang mengungkit itu perlu bukan sebab untuk tunjukkan kita baik atau tak ikhlas.. Tapi nak bagi dia sedar, yang dia sepatutnya hargai orang dan jangan lupa diri 😌😌



#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

Kadang-kadang mengungkit itu perlu bukan sebab untuk tunjukkan kita baik atau tak ikhlas.. Tapi nak bagi dia sedar, yang dia sepatutnya hargai orang dan jangan lupa diri 😌😌
•
•
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
166 0 7 July, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Behinds this chair ,we share , we listen , we feel , we create . Behind this chair , we see smiles , fear , happiness tear s excitement , Behind this chair we grow , we learn ,we aspire we dream , Behind this chair we work , we seat , we think . Behind this chair also we strive to do our very best to bring smiles and joy to individuals that in a strange , war remind them of us.

#supportyourlocalbarber
@hometownbarber_
@hometownbarber_
@hometownbarber_

#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia

Behinds this chair ,we share , we listen , we feel , we create . Behind this chair , we see smiles , fear , happiness tear s excitement , Behind this chair we grow , we learn ,we aspire we dream , Behind this chair we work , we seat , we think . Behind this chair also we strive to do our very best to bring smiles and joy to individuals that in a strange , war remind them of us.

#supportyourlocalbarber 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ 
@hometownbarber_ •
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia
348 0 3 July, 2019

Top #pulassenyum posts

@kcrs150r_official Profile picture

@kcrs150r_official

Thank you owner ABC Simpang Renggam 🤙
#Repost @shukerylatif
• • • • •
Bangun dari simulasi stimulasi hibernasi, apa guna niat ? kalau
mulut yang berfungsi ? Jangan janji dengan kata, buktikan dengan aksi
#MengejarImpian #MengejarKelompokHadapan #Kami❌Kroni #Kami❌Ramai #IkutCaraKita #IsapSikit #Honda #RS150R #RS150RMalaysia_Official #GTR150 #Winner150 #Repsol #MM93 #SatuHati #RSJBPiaww #jracketeer01 #KCRS #KluangCommunityRS #AMW_Officials #PulasSenyum #PejuangDarat #KakiRocket #MerocketCrew #JenteraDuaRoda #Kapcai #KapcaiMalaya #MatMoto #Padu #NgamTeroxx

Thank you owner ABC Simpang Renggam 🤙
#Repost @shukerylatif
• • • • •
Bangun dari simulasi stimulasi hibernasi, apa guna niat ? kalau
mulut yang berfungsi ? Jangan janji dengan kata, buktikan dengan aksi
#MengejarImpian #MengejarKelompokHadapan #Kami❌Kroni #Kami❌Ramai #IkutCaraKita #IsapSikit #Honda #RS150R #RS150RMalaysia_Official #GTR150 #Winner150 #Repsol #MM93 #SatuHati #RSJBPiaww #jracketeer01 #KCRS #KluangCommunityRS #AMW_Officials #PulasSenyum #PejuangDarat #KakiRocket #MerocketCrew #JenteraDuaRoda #Kapcai #KapcaiMalaya #MatMoto #Padu #NgamTeroxx
88 3 17 February, 2019
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Ampang

thanks kepada semuaaa customer yang potong kat hometown barber💈 kami mengucapkan ribuan terima kasih sebab sentiasa support hometown ❤️❤️❤️ tanpa korgg takkan jayanyaa ❤️❤️
Selamat hari raya semuaa jangan lupa datang lagi!!! thanks to my barber @rizwan_haniff

#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri #wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang #fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #jenteracepaiofficial @jenteracepaiofficial

thanks kepada semuaaa customer yang potong kat hometown barber💈 kami mengucapkan ribuan terima kasih sebab sentiasa support hometown ❤️❤️❤️ tanpa korgg takkan jayanyaa ❤️❤️
Selamat hari raya semuaa jangan lupa datang lagi!!! thanks to my barber @rizwan_haniff •
•
•#bosskita #rxzmalaysia #flyorstayhome #duniapermotoran #duniakapcai_ #ampang #duniaduaroda #bukanbashebashe #2019 #pulassenyum #tengokdirisendiri #muhasabahdiri#wilayahpermotoran #jenteradarat #abamranggivssistorare #jenterapadu #jenterasado #jenterapejuang#fosh #y15malaysia #y15zr #y15malaya #y15malaysiacommunity
#lc135malaysia #lc135 #lc135v1#jenteracepaiofficial @jenteracepaiofficial
146 1 7 June, 2019
@_ayoiishrul_ Profile picture

@_ayoiishrul_

Berpijak di bumi yang nyata. Peduli ape orang berkata di belakang kita. Mulut orang kita tak boleh nak tutup. Dea penat dia diam lah... Trus kan langkah kehadapan jgn peduli orang yg cucuk belakang kita... #santaihondaday
#hwccentral_official
#hwcperakofficial_
#argmotorsport
#wave125rlimited
#hondaoneheart
#kapcaimalaya
#santaikapcai
#penghiburjalanan
#sangaptrottle
#pulassenyum

Berpijak di bumi yang nyata. Peduli ape orang berkata di belakang kita. Mulut orang kita tak boleh nak tutup. Dea penat dia diam lah... Trus kan langkah kehadapan jgn peduli orang yg cucuk belakang kita... #santaihondaday 
#hwccentral_official 
#hwcperakofficial_ 
#argmotorsport 
#wave125rlimited 
#hondaoneheart 
#kapcaimalaya 
#santaikapcai
#penghiburjalanan
#sangaptrottle
#pulassenyum
136 3 16 August, 2018
@yap_ah_boi Profile picture

@yap_ah_boi

Kejap jer masa berlalu . . Nanti ade masa kita jumpe lagi brotha ! 👍🏼
#soldierfamily
#brotherhood
#pulassenyum
#abangtakbuas

Kejap jer masa berlalu . . Nanti ade masa kita jumpe lagi brotha ! 👍🏼
#soldierfamily 
#brotherhood 
#pulassenyum 
#abangtakbuas
205 10 14 August, 2017
@arif_fauzzi Profile picture

@arif_fauzzi

Utk tahun 2017. Terutama terima kasih kepada mak yang selalu sokong anak mama menjadi yang terbaik, dan juga sahabat kawan kawan yang hadir dalam hidup aku. Genight org Ipoh. New year sambut kat perak.
#1stJanuary2018 #happynewyeareveryone #LostWorldOfTambun #familiaridergroup #jenterapadu #jenterakita #lc135 #125zrmalaysia #matmoto #pulassenyum

Utk tahun 2017. Terutama terima kasih kepada mak yang selalu sokong anak mama menjadi yang terbaik, dan juga sahabat kawan kawan yang hadir dalam hidup aku. Genight org Ipoh. New year sambut kat perak.
#1stJanuary2018 #happynewyeareveryone #LostWorldOfTambun #familiaridergroup #jenterapadu #jenterakita #lc135 #125zrmalaysia #matmoto #pulassenyum
97 0 31 December, 2017