#puteravalley Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #puteravalley and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
3.3
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 1 hour ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 5 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PENTINGNYA DEMICA UTK KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Korang tahu tak , sebenarnya SINAR UV sangat2 bahaya utk kulit kita ??
.
Haa if korang belum tahu, jom Anis kongsi serba sedikit, apa yang akan terjadi jika terdedah dengan sinaran UV. .
1️⃣SUNBURN
2️⃣KULIT MENJADI GELAP
3️⃣KULIT NAMPAK LEBIH TUA
4️⃣KANSER KULIT
.
.
Eh2 apa kaitan DEMICA dengan SINAR UV? Haaa. Ramai yang belum tahu. Selain putihkan kulit, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sunblock dan base makeup. Ada SPF50, uols☺️
.
Amacammm?? Dah jumpa SUNBLOCK & BASE MAKEUP favourite korang ?? Tinggalkan no whatsapp SEKARANG utk admin contact 📱📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 7 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
1 0 17 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Tanah Merah, Malaysia

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM farah sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 18 hours ago
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Padang Stesen Keretapi Temangan

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PUTIHKAN KULIT DI HUJUNG MINGGU DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL
.
.
Hello kesayangan Demica, tengah buat apa?☺️
.
Tak payah nak muncung², hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita.
.
Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus bertukar jd seputih awek Korea gituuwww 💃🏻💥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 21 hours ago
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
0 0 19 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
1 0 19 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
1 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm farah sekarang untuk booking stock korang 📲📲
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

JOM “GLOWING” KAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN
.
.
Hai makcik bawang 🤪 Mimi nak share khasiat Ektrak Minyak Zaiton & Pro Vitamin B3 yg ada dlm #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Semestinya fungsi utamanya utk melembapkan kulit serta bg kulit glowing gittuww uolss..confemmm makcik bawang terus tutup mata lepas ni. Yelahhh sbb silau tgk uols glowing sangat 😎.
.
NOMBOR KKM (NOT190105668K).
100% selamat & Halal okayy ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Farah jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
PM SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 19 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas. Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

LOTION VIRAL YANG MENJADI KEGEMARAN SETIAP PENGGUNA
.
Berfungsi :
✅ merawat masalah kulit .
✅ melembapkan kulit
✅ mencerahkan kulit
✅ melindungi kulit dari sinar uv
.
Sesuai untuk lelaki / perempuan dewasa dan kanak2 dua tahun keatas.  Selamat digunakan dan LULUS KKM.
.
Whatsapp 0189033632 atau click link pada bio .
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 1 18 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEMUA ORANG BOLEH PUTIH
.
KHAS utk abang² akak² yg kerap naik motor atau banyak aktiviti di luar, taknak ke putihkan kulit dgn #DemicaWhiteningLotion ??
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Jom dapatkan harini sementara stok masih ada‼️
.
PM SEKARANG tau📱.
.
.

#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
5 0 18 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
7 0 18 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 18 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉PM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
2 1 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
PM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
PM now!♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉PM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉PM sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
6 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Tengah sedut ilmu utk anak team dgn ladyboss ✨✨
_
Ada yg nak cari side income ??
#DemicaWhiteningLotion yang mudah dijual dan confirm laku laris 🤲🏻🤲🏻
_
To order / join team , please WhatsApps us to fast respon 📲0189033632 📲0189033632
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

Tengah sedut ilmu utk anak team dgn ladyboss ✨✨
_
Ada yg nak cari side income ??
#DemicaWhiteningLotion  yang mudah dijual dan confirm laku laris 🤲🏻🤲🏻
_
To order / join team , please WhatsApps us to fast respon 📲0189033632 📲0189033632
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
9 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
PM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
PM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
6 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Machang

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus PM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus PM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
6 0 17 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
4 0 17 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
1 0 17 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

SAPE TAKUT DGN SUNBURN?
.
.
Kerap terdedah dgn direct matahari berisiko sangat sangat tinggi menghidap kanser kulit. Khas utk uols yg asyik buat aktiviti luar, dah ada SUNBLOCK yg sesuai dgn kulit uols?
.
Mimi suggest yg mencari lagi tu cuba uols pinang #DemicaWhiteningLotion .
👉ada SPF50
👉protect kulit dari luar
👉melembapkan kulit
👉sekali sapu terus nampak putih
👉boleh sapu kat tangan & muka
.
Takkan nak putih sorang² ? Ajak BFF beli sekali, baru la sama cantik sama hotzz gittuww.
.
DM je terus okay utk order/booking stock.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
2 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus PM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus PM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
15 0 17 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM FARAH sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom PM FARAH sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 16 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

WOW- SEKALI SAPU TERUS GLOWING😍
.
Terbaiklah #demicawhiteninglotion ni. Kalau korang nak tahu #demicawhiteninglotion boleh pakai kat seluruh badan termasuk muka. Dan ianya selamat sebab ada LAB TEST & KKM. Bahan-bahan yang selamat digunakan.
.
So yang mana nak lindungi kulit dari sinaran uv boleh sapu #demicawhiteninglotion. Sekarang harga masih dlm promosi.. nak order?
_
📲0102486522 atau click link in bio
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WOW- SEKALI SAPU TERUS GLOWING😍
.
Terbaiklah #demicawhiteninglotion ni. Kalau korang nak tahu #demicawhiteninglotion boleh pakai kat seluruh badan termasuk muka. Dan ianya selamat sebab ada LAB TEST & KKM. Bahan-bahan yang selamat digunakan.
.
So yang mana nak lindungi kulit dari sinaran uv boleh sapu #demicawhiteninglotion. Sekarang harga masih dlm promosi.. nak order?
_
📲0102486522 atau click link in bio 
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 16 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

WOW- SEKALI SAPU TERUS GLOWING😍
.
Terbaiklah #demicawhiteninglotion ni. Kalau korang nak tahu #demicawhiteninglotion boleh pakai kat seluruh badan termasuk muka. Dan ianya selamat sebab ada LAB TEST & KKM. Bahan-bahan yang selamat digunakan.
.
So yang mana nak lindungi kulit dari sinaran uv boleh sapu #demicawhiteninglotion. Sekarang harga masih dlm promosi.. nak order?
_
📲0102486522 atau click link in bio
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

WOW- SEKALI SAPU TERUS GLOWING😍
.
Terbaiklah #demicawhiteninglotion ni. Kalau korang nak tahu #demicawhiteninglotion boleh pakai kat seluruh badan termasuk muka. Dan ianya selamat sebab ada LAB TEST & KKM. Bahan-bahan yang selamat digunakan.
.
So yang mana nak lindungi kulit dari sinaran uv boleh sapu #demicawhiteninglotion. Sekarang harga masih dlm promosi.. nak order?
_
📲0102486522 atau click link in bio 
_
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 16 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

APA ITU SPF 50? JOM KETAHUI FAKTA SPF 50 YG RAMAI BELUM TAHU
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
1 0 16 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom PM SEKARANG !!! .
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

[PERHATIAN] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: VITAMIN B3
•Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
Nak order #DemicaWhiteningLotion ??
Jom PM SEKARANG !!! .
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
3 0 16 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt

CARA PUTIHKAN KULIT DALAM MASA 10 SAAT TANPA BERBELANJA MAHAL
.
.
Tak perlu nak cucuk cucuk harga beratus beribu utk putih gebu. Tu pun bukan sekali cucuk terus putih. Baik sapu #DemicaWhiteningLotion je harga bawah RM50 .
.
Kandungan utama #DemicaWhiteningLotion :
1️⃣Ekstrak susu
2️⃣Serbuk mutiara
3️⃣Olive oil
4️⃣Pro Vitamin B3
.
Semestinya 100% HALAL JAKIM & LULUS KKM. NOMBOR KKM (NOT190105668K).
.
Nak putih kan? Apa tunggu lagi?
👉DM sekarang sementara stok ada lagi ni.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenokt
3 0 16 October, 2019
@demica_whitening_lotion_ Profile picture

@demica_whitening_lotion_

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI
.
.
Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya :
.
✅ Tekstur Demica mudah meresap
✅ Tidak bercapuk
✅ Melembapkan kulit .
✅ Merawat masalah kulit
✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock
✅ Putih sepantas 10 saat
✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten
.
.
Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA
_
Macamana? Whatsapp 0102486522 atau click link pada bio ig📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

PACKAGING EXCLUSIVE DAN 700 SEMBURAN DEMICA BERJAYA MENAMBAT HATI
.
.
Betulke 700 semburan Demica Berjaya Bertakhta di hati para pengguna, malah tidak cukup dgn 1 botol ?? Ofkoss, sebabnya :
.
✅ Tekstur Demica mudah meresap
✅ Tidak bercapuk
✅ Melembapkan kulit .
✅ Merawat masalah kulit
✅ Boleh dijadikan base makeup & sunblock
✅ Putih sepantas 10 saat
✅ Putih kekal dengan penggunaan konsisten
.
.
Fuhhhhh!! Memang betul la, takcukup 1 botol Demica. Dengan harga mampu milik, semua boleh dapatkannya SEGERA
_
Macamana? Whatsapp 0102486522 atau click link pada bio ig📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 16 October, 2019
@demicamachang Profile picture

@demicamachang

Kg Kok Lanas

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm sekarang utk booking stock !!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
[Slide ⬅️ utk feedback]
.
Wowwww happy sangat Farah dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom Pm sekarang utk booking stock !!
.
Stok limited tau tinggal tak sampai 100 botol dah dekat HQ 😅.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #demicakelantan #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #kelantan #kotabharu
#tanahmerah #puteravalley #machang #tumpat #kbmall #aeonmallkotabharu #tescokotabharu #pantaimekmas #pantaisenok
0 0 16 October, 2019

Top #puteravalley posts

@syakirasyraf98 Profile picture

@syakirasyraf98

ALLAH says: Just remember me,I'll give u everything.
*
So ??
*
KEEP CALM and STAY ISTIQOMAH
*
📷 by @arff.azx_
*
#garage #puteravalley #style #staytuned #fz150 #imaninside

ALLAH says: Just remember me,I'll give u everything.
*
So ??
*
KEEP CALM and STAY ISTIQOMAH
*
📷 by @arff.azx_
*
#garage #puteravalley #style #staytuned #fz150 #imaninside
320 1 23 April, 2017
@msu.college Profile picture

@msu.college

Someday you will miss this 😆. #Repost @yusrimanaiman94 with @repostapp
・・・
Muko sorg2 lepas keno maen selut gara2 obstacle challenge..hahahahaha..letih tp seronok giteww..hahahahaha..
#obstaclechallenge
#lastsurvivalcamping
#teambangla
#kumpulan8
#puteravalley
#tanahmerah
#finalproject
#businesscommunication
#msuckb
#msucollege

Someday you will miss this 😆. #Repost @yusrimanaiman94 with @repostapp
・・・
Muko sorg2 lepas keno maen selut gara2 obstacle challenge..hahahahaha..letih tp seronok giteww..hahahahaha..
#obstaclechallenge
#lastsurvivalcamping 
#teambangla 
#kumpulan8 
#puteravalley 
#tanahmerah 
#finalproject 
#businesscommunication 
#msuckb 
#msucollege
118 1 29 August, 2017
@nanajournals Profile picture

@nanajournals

Sanding belah lelaki.. my partner in crime.. lovely cuzzie.. heeee.. #tanahmerah #kelantan #puteravalley #nanajournals

Sanding belah lelaki.. my partner in crime.. lovely cuzzie.. heeee.. #tanahmerah #kelantan #puteravalley #nanajournals
30 2 21 March, 2017
@az_aziemah Profile picture

@az_aziemah

Uitm Machang

we still cannot move on w all the pictures!!!!!😂😂😂 , puas hati sangat weyh, thankz a lot dear photographer @hafizzafrannn ...😘
.
.
photographer : @hafizzafrannn
#konvokesyen91
#preconvo
#puteravalley
#railway

we still cannot move on w all the pictures!!!!!😂😂😂 , puas hati sangat weyh, thankz a lot dear photographer @hafizzafrannn ...😘
.
.
photographer : @hafizzafrannn 
#konvokesyen91 
#preconvo
#puteravalley 
#railway
147 10 13 October, 2019
@kyla_alba Profile picture

@kyla_alba

Putra Valley Fun Park Tanah Merah

Birthday party 👻🎉💕Thankyouuuuuu semua , i terharuu 😭😘. Maaf ado kure gapo2 skni sepanjang majlis sory 😩🙏🏻 #ootd #potd #vsco #vscocam #puteravalley

Birthday party 👻🎉💕Thankyouuuuuu semua , i terharuu 😭😘. Maaf ado kure gapo2 skni sepanjang majlis sory 😩🙏🏻#ootd #potd #vsco #vscocam #puteravalley
186 8 29 August, 2017
@hamzialias_ Profile picture

@hamzialias_

Putera Valley Resort & Training Centre

Ya Allah, Dinginkan Panasnya Kalbu Dengan Salji Keyakinan, Dan Padamkan Bara Jiwa Dengan Air Keimanan.
#bbq #puteravalley #ukhuwah

Ya Allah, Dinginkan Panasnya Kalbu Dengan Salji Keyakinan, Dan Padamkan Bara Jiwa Dengan Air Keimanan. 
#bbq #puteravalley #ukhuwah
389 1 2 November, 2016