#puteriratu Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #puteriratu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
23 minutes
Average like
2
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@creampufftuna Profile picture

@creampufftuna

Puteri ratu dah bertuan🌻💗😍
baru ja restok dah kena sambaq.. Let's Cantikkk together😊💃💓 #kulitcantik#
#miniagent#
#puteriratu#
#johor#

www.wasap.my/60122760522/puteriratu

Puteri ratu dah bertuan🌻💗😍
baru ja restok dah kena sambaq.. Let's Cantikkk together😊💃💓 #kulitcantik#
#miniagent#
#puteriratu#
#johor#

www.wasap.my/60122760522/puteriratu
1 0 4 hours ago
@shimakylana_myshoppe Profile picture

@shimakylana_myshoppe

Sekali production kat HQ..
Produk helok hampa, kompom sambutan meriah..
Hampa tak cuba, mmg takkan tau helok ka dak.

#PuteriRatu
#TreatmentCream

Sekali production kat HQ..
Produk helok hampa, kompom sambutan meriah..
Hampa tak cuba, mmg takkan tau helok ka dak.

#PuteriRatu
#TreatmentCream
2 0 5 hours ago
@azilahofficial Profile picture

@azilahofficial

Malacca City

Alhamdulilah .
Rezeki myusul lagi, terima kasih pada Agents2 kesayangan mommy dan juga customers2 tsayang mommy .
Always percaya kan produk #puteriratu
#puteriratu #treatmentcream #daycream #kekalnaturaltanparasewas2
#stokismelakan9 #leaderziela

Alhamdulilah .
Rezeki myusul lagi, terima kasih pada Agents2 kesayangan mommy dan juga customers2 tsayang mommy .
Always percaya kan produk #puteriratu 
#puteriratu #treatmentcream #daycream #kekalnaturaltanparasewas2
#stokismelakan9 #leaderziela
5 0 5 hours ago
@sknxhxyani Profile picture

@sknxhxyani

Korang...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??' Tiap hariii memang dok laku 2 ketoiii #puteriratu ni la. 🍂Magic Day Cream bagi korang nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah korang waktu malam.

Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la korang wehhh.

Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa

#taksyokkalautakpakai
#bestsngt
#wangijerr

Korang...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??' Tiap hariii memang dok laku 2 ketoiii #puteriratu ni la. 🍂Magic Day Cream bagi korang nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah korang waktu malam.

Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la korang wehhh.

Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa

#taksyokkalautakpakai
#bestsngt
#wangijerr
5 0 6 hours ago
@byeliszahari_ Profile picture

@byeliszahari_

berbeza muka founder kite kak una dulu dan sekarang. pakai krim rm20 dapat kulit sihat bersih
siapa yang ada jerawat,parut,jeragat, kulit kusam cuba pakai krim ni mesti hilang😀
krim lulus kkm dan lab test dijamin selamat tanpa pengelupasan dan pedih pedih
jom dm KekLis

#puteriratu #puteriratutreatmentcream #puteriratuskincare #puteriratuskincare #puteriratumelaka #puteriratumagicdaycream #puteriratuhq

berbeza muka founder kite kak una dulu dan sekarang. pakai krim  rm20 dapat kulit sihat bersih 
siapa yang ada jerawat,parut,jeragat, kulit kusam cuba pakai krim ni mesti hilang😀 
krim lulus kkm dan lab test dijamin selamat tanpa pengelupasan dan pedih pedih 
jom dm KekLis

#puteriratu #puteriratutreatmentcream #puteriratuskincare #puteriratuskincare #puteriratumelaka #puteriratumagicdaycream #puteriratuhq
4 1 7 hours ago
@shimakylana_myshoppe Profile picture

@shimakylana_myshoppe

Testimoni #TreatmentCream 💕 ✅Wajah burn
✅Kulit kusam
✅Jerawat
✅Skin berparut

Tak perlu nak runsingkan kepala nak memikirkan rawatan untuk kulit bermasalah macam kat bawah.. Satu krim saja mampu merawat semua ni..
Amboi tamak betul treatment cream ni, semua kerja dia nak sapu bersih.

Banyak lagi testimoni yang dah berjaya ❤

www.wasap.my/60176274290/naktc

#KakShimGojes
#TreatmentCream
#PuteriRatu

Testimoni #TreatmentCream 💕 ✅Wajah burn
✅Kulit kusam
✅Jerawat
✅Skin berparut

Tak perlu nak runsingkan kepala nak memikirkan rawatan untuk kulit bermasalah macam kat bawah.. Satu krim saja mampu merawat semua ni..
Amboi tamak betul treatment cream ni, semua kerja dia nak sapu bersih.

Banyak lagi testimoni yang dah berjaya ❤

www.wasap.my/60176274290/naktc

#KakShimGojes
#TreatmentCream
#PuteriRatu
1 0 7 hours ago
@nurynstoree Profile picture

@nurynstoree

jom try.. day n treatment cream yg membantuu merawat kulit yang bermasaalah #puteriratu

jom try.. day n treatment cream yg membantuu merawat kulit yang bermasaalah #puteriratu
3 0 10 hours ago
@desidamayantiutara Profile picture

@desidamayantiutara

Tarrraaaaa uoolllss 🤗🤗🤗 Ni la namanya BILA KONSISTEN DPAT LA HASILLLLL ❗❗ InsyaAllah segala parut pelan2 hilang , segala jeragat pelan² nipis , jerawat pelan2 kecut lama² zap hilang smua 😍😍😍 Tgok ponder #puteriratu breakout trok tapi hasil konsisten dpat skin yg diidam .
Set combo RM40 dpat Magic Day Cream & Treatment Cream

Jom wsap cepat risik smpaii jadi 📞📞01141860036 insyaallah puas hatii ❤️❤️

Tarrraaaaa uoolllss 🤗🤗🤗 Ni la namanya BILA KONSISTEN DPAT LA HASILLLLL ❗❗ InsyaAllah segala parut pelan2 hilang , segala jeragat pelan² nipis , jerawat pelan2 kecut lama² zap hilang smua 😍😍😍 Tgok ponder #puteriratu breakout trok tapi hasil konsisten dpat skin yg diidam . 
Set combo RM40 dpat Magic Day Cream & Treatment Cream

Jom wsap cepat risik smpaii jadi 📞📞01141860036 insyaallah puas hatii ❤️❤️
0 0 10 hours ago
@serum_pembunuh_jerawat Profile picture

@serum_pembunuh_jerawat

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
6 1 12 hours ago
@serum_pembunuh_jerawat Profile picture

@serum_pembunuh_jerawat

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
1 1 12 hours ago
@serum_pembunuh_jerawat Profile picture

@serum_pembunuh_jerawat

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
5 1 12 hours ago
@treatment_magic_face_cream Profile picture

@treatment_magic_face_cream

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
2 1 12 hours ago
@treatment_magic_face_cream Profile picture

@treatment_magic_face_cream

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
1 1 12 hours ago
@treatment_magic_face_cream Profile picture

@treatment_magic_face_cream

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻

.
.
KELEBIHAN TREATMENT CREAM
.
😍Memelihara kelembapan kulit secara mendalam dan mengurangkan tanda penuaan.
😍Meregenerasikan sel dan mengurangkan kedutan.
😍Menganjalkan kulit dan menghalang kulit daripada kelihatan kusam dan lesu.
😍Melindungi kulit
😍Memulihkan lapisan kulit paling dalam.
😍Melicin dan menggebukan kulit wajah.
😍Mencerahkan kulit wajah dengan pantas
😍Mengandungi antioksidan ,vitamin C, E & F yang bertujuan untuk membantu mencerahkan kulit wajah.
.

Amacam terkedu tak baca? Ada yang belum cuba? Nak?
.
.
Whatsapp ke 0192691127 @ terus klik link di bio yer 🌻
3 1 12 hours ago
@aishahirdiana Profile picture

@aishahirdiana

Pendang

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??'
.
Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la.
.
🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.
.
Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.
.
Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??'
.
Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la.
.
🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.
.
Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.
.
Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa
1 0 12 hours ago
@aishahirdiana Profile picture

@aishahirdiana

Pendang

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??'
.
Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la.
.
🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.
.
Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.
.
Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??'
.
Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la.
.
🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.
.
Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.
.
Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa
2 0 12 hours ago
@secretbeautysolution Profile picture

@secretbeautysolution

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut
3 0 14 hours ago
@secretbeautysolution Profile picture

@secretbeautysolution

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut
1 0 14 hours ago
@secretbeautysolution Profile picture

@secretbeautysolution

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut

⭐⭐⭐TREATMENT CREAM PUTERI RATU⭐⭐⭐
.
Produk terbaik untuk merawat kulit yang bermasalah.
.
Jangan risau #TreatmentCream ada kelulusan KKM selamat untuk digunakan.
.
Dihasilkan dari bahan natural dan wangi sangat memang best bila apply tau! ♥️ tak melekit, cepat meresap.
.
✅Pakai waktu malam sahaja
.
Merawat kulit kusam, kering , jerawat, jeragat, parut, kecikkan pori serta lembabkan kulit.
.
Bangun pagi pegang pipi..
Alolo lembutnya kulit macam pipi baby😍
.
.
Whatsapp +60179495823
.
#treatmentcream
#puteriratu
#skinrepair
#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#parut
1 0 14 hours ago
@vanillavendor.catalogue Profile picture

@vanillavendor.catalogue

VANILLA VENDOR

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge
#bangisentral
#codkajang
#codbangisentral
#vendorbutik
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#codkajang 
#codbangisentral 
#vendorbutik 
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu
0 0 14 hours ago
@vendor.bangisentral Profile picture

@vendor.bangisentral

VANILLA VENDOR

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge
#bangisentral
#codkajang
#codbangisentral
#vendorbutik
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#codkajang 
#codbangisentral 
#vendorbutik 
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu
3 0 14 hours ago
@aidanstitch Profile picture

@aidanstitch

VANILLA VENDOR

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge
#bangisentral
#codkajang
#codbangisentral
#vendorbutik
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu

Available for Walk in
VanillaVendor Bangi Sentral
.
📍Location : (WaZe)
Vanilla Vendor
Ground Floor (BANGI SENTRAL)
landmark: Sebelah 7e dan Sederet Restaurant Mohd Chan.

#vanillavendorbangi
#vanillavendorcatalouge 
#bangisentral
#codkajang 
#codbangisentral 
#vendorbutik 
#puteriratubangi
#puteriratubangisentral
#puteriratu
0 0 14 hours ago
@nyla_pgs_serum_puchong Profile picture

@nyla_pgs_serum_puchong

CANTIK TAK KIRA USIA KERANA UMUR HANYALAH USIA..😍😍 #PERFECTGLOWSERUM dan #PUTERIRATU dapat👇 ✔menegangkan kulit ✔melembabkan kulit ✔mengecilkan pori-pori ✔merawat masalah jerawat & jeragat
✔merawat kulit kusam

www.wasap.my/60173692257/orderputerinowa

#teamciksa
#NowaBeautyPuchong
#PuteriRatuPuchong

CANTIK TAK KIRA USIA KERANA UMUR HANYALAH USIA..😍😍 #PERFECTGLOWSERUM dan #PUTERIRATU dapat👇 ✔menegangkan kulit ✔melembabkan kulit ✔mengecilkan pori-pori ✔merawat masalah jerawat & jeragat
✔merawat kulit kusam

www.wasap.my/60173692257/orderputerinowa

#teamciksa
#NowaBeautyPuchong
#PuteriRatuPuchong
1 0 14 hours ago
@kedaionlinecikjue Profile picture

@kedaionlinecikjue

Mulanya jatuh chenta pada #TreatmentCream.
Memang padu,pakai untuk malam.. Tapi pernah juga curi-curi pakai untuk siang 🤭. Sebab tekstur dia creamy gilosss..Sedap calit.

Sekali muncul pulak #MagicDayCream 🐝
Teruja sangat nak tryyyy !! Memang puas hati. Sama naikkk kepaduannyaa..Tekstur dia pun unik..Memang terbaik !! Terus gandingkan dua beradik ni bersama. Siang cari MDC, malam pula cari TC

Sebab nak cantik macam #PuteriRatu 👸🏻

Mulanya jatuh chenta pada #TreatmentCream.
Memang padu,pakai untuk malam.. Tapi pernah juga curi-curi pakai untuk siang 🤭. Sebab tekstur dia creamy gilosss..Sedap calit.

Sekali muncul pulak #MagicDayCream 🐝
Teruja sangat nak tryyyy !! Memang puas hati. Sama naikkk kepaduannyaa..Tekstur dia pun unik..Memang terbaik !! Terus gandingkan dua beradik ni bersama. Siang cari MDC, malam pula cari TC

Sebab nak cantik macam #PuteriRatu 👸🏻
0 0 14 hours ago
@treatmentcreamjb Profile picture

@treatmentcreamjb

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??' Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la. 🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.

Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.

Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa 📲http://www.wasap.my/60177700869/setcombo

Hampaaaa...
Toksah tanya banyak kali 'korang pakai apa kulit cantik la ni wehhh??' Tiap hariii memang dok lalu 2 ketoiii #puteriratu ni la. 🍂Magic Day Cream bagi hampa nampak berseri waktu siang
🍂Treatment Cream bagi rawat wajah hampa waktu malam.

Elok konsisten 2 ketoiii ni haaa cantik la hampaaa wehhh.

Berapa harga?
RM40/combo sajaaaa.
Tak mehaiii laaa 📲http://www.wasap.my/60177700869/setcombo
0 0 15 hours ago
@puteriratucream_merlimau Profile picture

@puteriratucream_merlimau

Yeayy ! Alhamdulillah brg cust dah sampai . Adik nk guna set yg mcm farah guna mase farah muke breakout hritu . Moga2 kulit awak pon makin flawless tau Mira . Aminn ❤️🥰 yg penting konsisten dan jaga kebersihan kulit muka 🌸🕊
.
.
RM 20 TREAMENT CREAM 🌸.
.
RM 20 DAY CREAM 🌸.
.
RM 15 SABUN TOMATO 🌸
.
.
#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau #sabuntomato #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka #serummurahmalaysia #serum #serummurah #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship

Yeayy ! Alhamdulillah brg cust dah sampai . Adik nk guna set yg mcm farah guna mase farah muke breakout hritu . Moga2 kulit awak pon makin flawless tau Mira . Aminn ❤️🥰 yg penting konsisten dan jaga kebersihan kulit muka 🌸🕊
.
.
RM 20 TREAMENT CREAM 🌸.
.
RM 20 DAY CREAM 🌸.
.
RM 15 SABUN TOMATO 🌸
.
.
#treatmentcream #puteriratu #treatmentcreamfeedback #ekinbeauty .
#ekinbeautymurahmalaysia #ekinbeautyjasin #ekinbeautymerlimau  #sabuntomato  #sabuntomatomurah #sabuntomatomurahmalaysia #originalekinbeauty #originalsabuntomato #serummurahmelaka  #serummurahmalaysia #serum #serummurah  #serumekinbeauty #puteriratumelaka #puteriratumerlimau #puteriratujasin #puteriratutreamentselandar #puteriratutreamentcreamjasin #agentwanted #agenmalaysia #agentmalaysia #agentmalaysiadiperlukan #openagentdropship
3 0 15 hours ago
@fida_idaman Profile picture

@fida_idaman

CANTIK TAK KIRA USIA KERANA UMUR HANYALAH USIA..😍😍 #PERFECTGLOWSERUM dan #PUTERIRATU dapat👇 ✔menegangkan kulit ✔melembabkan kulit ✔mengecilkan pori-pori ✔merawat masalah jerawat & jeragat
✔merawat kulit kusam

www.wasap.my/60167475240/orderputerinowa

#teamciksa
#nowabeauty
#puteriratu

CANTIK TAK KIRA USIA KERANA UMUR HANYALAH USIA..😍😍 #PERFECTGLOWSERUM dan #PUTERIRATU dapat👇 ✔menegangkan kulit ✔melembabkan kulit ✔mengecilkan pori-pori ✔merawat masalah jerawat & jeragat
✔merawat kulit kusam

www.wasap.my/60167475240/orderputerinowa

#teamciksa
#nowabeauty
#puteriratu
3 0 15 hours ago
@emadiandraxd Profile picture

@emadiandraxd

Shah Alam, Malaysia

MAGIC DAY CREAM PUTERI RATU baharu!
.

Khas utk yg tak suka pakai foundation
Ada SPF 30 (sesuai utk kulit asian) ● Tidak Berminyak
● Tidak bercapuk
● Tahan lama
● Tutup Cela
● Effect glowing ● Tidak Perlu Bedak .
Daycream nie 5g (boleh tahan sebulan)
Budak² sekolah yg nk jaga kulit pun boleh guna tau. Lelaki & perempuan boleh guna. .

Tekstur sangat nipis berbanding foundation, bila apply banyak kali pun takda masalah. Ada Vitamin C & E utk kulit.
.

#treatmentcream
#magicdaycream
#puteriratu

MAGIC DAY CREAM PUTERI RATU baharu!
.

Khas utk yg tak suka pakai foundation 
Ada SPF 30 (sesuai utk kulit asian) ● Tidak Berminyak
● Tidak bercapuk
● Tahan lama
● Tutup Cela
● Effect glowing ● Tidak Perlu Bedak .
Daycream nie 5g (boleh tahan sebulan) 
Budak² sekolah yg nk jaga kulit pun boleh guna tau. Lelaki & perempuan boleh guna. .

Tekstur sangat nipis berbanding foundation, bila apply banyak kali pun takda masalah. Ada Vitamin C & E utk kulit.
.

#treatmentcream
#magicdaycream
#puteriratu
2 0 15 hours ago
@norsyuhada2903 Profile picture

@norsyuhada2903

SIANG MALAM TERJAGA RAPI
Siang guna si saka kuning untuk protect kulit dari sinar UV sebab ada spf30 dah . Siap ada collagen dgn serbuk mutiara lagi untuk kesan kulit awet muda dan berseri .

Malam pulak calit si saka pink ni . Kecik je tapi kesan kat kulit awak tu , buat awak tak tinggal sebelum awak tepuk bantai 😍 kalau takat kulit kusam dan jerawat pasir ke kejap je dia buat kerja . Konsisten tiap malam , kulit awak sihat cantik berseri tau .
Mahal kan ? Rm40 jur . Awak decide la murah ke mahal untuk kulit cantik . Dah la dapat kulit cantik , siap free gift lagi dapat 😍😍 www.wasap.my/0183535312/combo

#teamerin
#teamcepatkaya
#agentkepong
#settreatmentputeriratu
#PuteriRatu

SIANG MALAM TERJAGA RAPI 
Siang guna si saka kuning untuk protect kulit dari sinar UV sebab ada spf30 dah . Siap ada collagen dgn serbuk mutiara lagi untuk kesan kulit awet muda dan berseri .

Malam pulak calit si saka pink ni . Kecik je tapi kesan kat kulit awak tu , buat awak tak tinggal sebelum awak tepuk bantai 😍 kalau takat kulit kusam dan jerawat pasir ke kejap je dia buat kerja . Konsisten tiap malam , kulit awak sihat cantik berseri tau . 
Mahal kan ? Rm40 jur . Awak decide la murah ke mahal untuk kulit cantik . Dah la dapat kulit cantik , siap free gift lagi dapat 😍😍 www.wasap.my/0183535312/combo

#teamerin
#teamcepatkaya
#agentkepong
#settreatmentputeriratu
#PuteriRatu
4 0 16 hours ago
@qaseh_pja86 Profile picture

@qaseh_pja86

Kepala Batas, Pulau Pinang, Malaysia

PRODUK FAKE treatment cream puteri ratu dah ada.. hati2× ya kepada yang nak harga murah.. kalau muka rosak jangan cakap HQ tak bagi AMARAN ❎🚫
Ni kes beli dalam shoppe! Nak sangat yg murah kan? Fake tuu. Nampak sama tapi tak serupa.
Buka naik kulat hidup jangan marah kat seller yee. ❗❗ Kalau nak beli pastikan original dari HQ harga jangan bawah dari RM20, kalau bawah bermakna FAKE !!! .. www.wassap.my/60194363689
#PUTERIRATU
#TREATMENTCREAM
#DAYCREAM

PRODUK FAKE treatment cream puteri ratu dah ada.. hati2× ya kepada yang nak harga murah.. kalau muka rosak jangan cakap HQ tak bagi AMARAN ❎🚫
Ni kes beli dalam shoppe! Nak sangat yg murah kan? Fake tuu. Nampak sama tapi tak serupa. 
Buka naik kulat hidup jangan marah kat seller yee. ❗❗ Kalau nak beli pastikan original dari HQ harga jangan bawah dari RM20, kalau bawah bermakna FAKE !!! .. www.wassap.my/60194363689
#PUTERIRATU
#TREATMENTCREAM 
#DAYCREAM
0 0 17 hours ago
@ayubeautyshoppe2 Profile picture

@ayubeautyshoppe2

Seri Manjung

💋Magic Day Cream Puteri Ratu 👉 pakai waktu siang sahaja. 💋Treatment Cream Puteri Ratu 👉 pakai waktu malam sahaja. ‼Antara bahan-bahan yg ada didalam #MagicDayCream🐝👇 🐝Collagen
🐝Beeswax
🐝Mineral Oil
🐝Serbuk Mutiara
🐝vit A,C,E
🐝Spf30

Antara Bahan- bahan yg ada didalam #TreatmentCream🌻👇 🌻Sunflower
🥑Avocado
🍶Daisy Flower Extract
🍒Alpha Arbutin

Kindly ws/dm for order 👇
016-5410468

#treatmentcream #puteriratu #puteriratutreatmentcream

💋Magic Day Cream Puteri Ratu 👉 pakai waktu siang sahaja. 💋Treatment Cream Puteri Ratu 👉 pakai waktu malam sahaja. ‼Antara bahan-bahan yg ada didalam #MagicDayCream🐝👇 🐝Collagen
🐝Beeswax
🐝Mineral Oil
🐝Serbuk Mutiara
🐝vit A,C,E
🐝Spf30

Antara Bahan- bahan yg ada didalam #TreatmentCream🌻👇 🌻Sunflower
🥑Avocado
🍶Daisy Flower Extract
🍒Alpha Arbutin

Kindly ws/dm for order 👇
016-5410468

#treatmentcream #puteriratu #puteriratutreatmentcream
2 0 17 hours ago
@nauraannsihatcantik Profile picture

@nauraannsihatcantik

#TreatmentCream #PuteriRatu ni lain dari yang lain 💃💃
?
Salah satu sebab, krim ni tak buat muka uolls berminyak. Bila bangun pagi ja, takda istilah umpama boleh goreng kepok lekor kat muka. Bau dia wangi, cepat resap kat muka paling best dia lawan uolls punya jerawat. Kecut habisss jerawat .
Berminat nak cuba kena cepat wassap .
www.wasap.my/60123721443/TreatmentCream

#TreatmentCream #PuteriRatu ni lain dari yang lain 💃💃
?
Salah satu sebab, krim ni tak buat muka uolls berminyak. Bila bangun pagi ja, takda istilah umpama boleh goreng kepok lekor kat muka. Bau dia wangi, cepat resap kat muka paling best dia lawan uolls punya jerawat. Kecut habisss jerawat .
Berminat nak cuba kena cepat wassap .
www.wasap.my/60123721443/TreatmentCream
0 0 17 hours ago

Top #puteriratu posts

Perjuangan dalam membangun dan menjaga esensi dari cinta, karena cinta bukan ditemukan melainkan ditentukan lewat kehendak untuk membangun👌✊👍 Follow Orangnya @fitrikariina 
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #berminyak #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #terbuktiberkesan #masalahresdung
3,297 18 15 August, 2019
@fitrikariina Profile picture

@fitrikariina

Morning Selamat Pagi 😉😊
Awalnya, dia hanyalah seuntai benang yang lemah tak berdaya. Namun dengan kasih sayang sang penjahit, kreasi untaian benang itu bisa kamu pakai untuk menghangatkan tubuh.
-
Follow Dan Ikuti Kami Setiap Hari @fitrikariina -
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #kulitcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #putihmelepak #putihmelepaksatubadan

Morning Selamat Pagi 😉😊
Awalnya, dia hanyalah seuntai benang yang lemah tak berdaya. Namun dengan kasih sayang sang penjahit, kreasi untaian benang itu bisa kamu pakai untuk menghangatkan tubuh.
-
Follow Dan Ikuti Kami Setiap Hari @fitrikariina -
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #kulitcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #putihmelepak #putihmelepaksatubadan
4,626 54 8 August, 2019