#putih Instagram Photos & Videos

putih - 2.3m posts

    Mau tampil cantik en Exclusive?? Yuk pake aja custom made case dari kita drngan motif2 yg cantik en elegant dijamin bkn makin kece. ⁣
⁣
bisa juga kami buatkan special order case yang akan kami desain, jika anda mao tambah foto nama agar lebih exclusive dan tidak pasaran. sblm dikerjakan akan di acc dahulu ke costumer.⁣
⁣
Tersedia untuk berbagai hp dan beberapa tipe pilihan case:⁣
- 3D hardcase, dengan bahan polycarbonate tebal.⁣
- Softcase anti crack, dari bahan plastik lentur⁣
⁣
Untuk pemesanan bisa langsung order ke :⁣
082226662080⁣
.
#fancy #putih #white #gold #garis

    Mau tampil cantik en Exclusive?? Yuk pake aja custom made case dari kita drngan motif2 yg cantik en elegant dijamin bkn makin kece. ⁣

    bisa juga kami buatkan special order case yang akan kami desain, jika anda mao tambah foto nama agar lebih exclusive dan tidak pasaran. sblm dikerjakan akan di acc dahulu ke costumer.⁣

    Tersedia untuk berbagai hp dan beberapa tipe pilihan case:⁣
    - 3D hardcase, dengan bahan polycarbonate tebal.⁣
    - Softcase anti crack, dari bahan plastik lentur⁣

    Untuk pemesanan bisa langsung order ke :⁣
    082226662080⁣
    .
    #fancy #putih #white #gold #garis

    0 0 10 hours ago
    Boom! Haaaa...
Siapa kat sini dah pernah guna bluebell? Put your hand up!! 😆
And who still never or don't know what was that? 😕anybody? .
Hahaha.. ok korang tuk pengetahuan korang bluebell ni antara local produk skincare yang ada kat Malaysia ni,.. rasa bangga tak? 😍 .
Kenal khairul yoi? Dia pon dah senaraikan bluebell ni antara produk local yang selamat digunakan tanpa ragu².. boleh baca kenapa yoi listkan kat post tu ya..😲
.
Jangan pelik pulak bila tengok gambar 3 dan 4 tu beza..yang gambar 3 tu package lama dan gambar 4 package baharu...ingredient sama je korang tak berubah pon.. cuma bezanya daily defence moisturiser je.. yang lama warna mcm foundation tu, yg baharu ni warnanya putih tapi kesannya dan kelebihannya tak berubah masih sama.😮
.
Korang yang ada masalah kulit muka (cth: jerawat, jeragat) mesti kena cuba bluebell dan rasai sendiri perubahan pada wajah korang (kesan dapat dilihat seawal 14 hari)..😏
.
Kalau saya cakap je kalau korang tak cuba mana nak tahu kan? So whatsapp saya sekarang tuk order or nk tanya lebih lanjut pon boleh 😊
.
.
📦📦POSTAGE📦📦
.
📮SEMENANJUNG: RM8
📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
✔️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( https://wa.me/601133485468 )
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
#bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser
#facemist #skincare #garishalus #jerawat #parut #jeragat  #kulitkusam #kulitberminyak #putih  #cantik #kacak #halal #bazaarpaknil #natural #semulajadi #mesramuslim #halalproduct
#mesrawuduk #instafamous #tiktok #malaysia #brunei #indonesia #singapore
.
⛔️Note⛔️
DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam

    Boom! Haaaa...
    Siapa kat sini dah pernah guna bluebell? Put your hand up!! 😆
    And who still never or don't know what was that? 😕anybody? .
    Hahaha.. ok korang tuk pengetahuan korang bluebell ni antara local produk skincare yang ada kat Malaysia ni,.. rasa bangga tak? 😍 .
    Kenal khairul yoi? Dia pon dah senaraikan bluebell ni antara produk local yang selamat digunakan tanpa ragu².. boleh baca kenapa yoi listkan kat post tu ya..😲
    .
    Jangan pelik pulak bila tengok gambar 3 dan 4 tu beza..yang gambar 3 tu package lama dan gambar 4 package baharu...ingredient sama je korang tak berubah pon.. cuma bezanya daily defence moisturiser je.. yang lama warna mcm foundation tu, yg baharu ni warnanya putih tapi kesannya dan kelebihannya tak berubah masih sama.😮
    .
    Korang yang ada masalah kulit muka (cth: jerawat, jeragat) mesti kena cuba bluebell dan rasai sendiri perubahan pada wajah korang (kesan dapat dilihat seawal 14 hari)..😏
    .
    Kalau saya cakap je kalau korang tak cuba mana nak tahu kan? So whatsapp saya sekarang tuk order or nk tanya lebih lanjut pon boleh 😊
    .
    .
    📦📦POSTAGE📦📦
    .
    📮SEMENANJUNG: RM8
    📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
    .
    ✔ Lulus KKM
    ✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
    ✔ Persijilan HALAL JAKIM
    ✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
    ✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
    ✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
    ✔️ Produk bumiputera
    .
    .
    Whatsapp segera:-
    ( https://wa.me/601133485468 )
    .
    (Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
    .
    .
    #bluebellskincare #serum #cleanser #dailydefencemoisturiser #nightmoisturiser
    #facemist #skincare #garishalus #jerawat #parut #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #putih #cantik #kacak #halal #bazaarpaknil #natural #semulajadi #mesramuslim #halalproduct
    #mesrawuduk #instafamous #tiktok #malaysia #brunei #indonesia #singapore
    .
    ⛔️Note⛔️
    DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam

    1 0 10 hours ago
    NEW FORMULA - VITALINE 
Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru  2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

All in One dalam 1 Produk!

Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

Fungsi Vitaline :
⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
⏩Memutihkan ketiak
⏩Memutihkan bokong
⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
⏩Memerahkan bibir
⏩Mencerahkan Wajah
⏩Melembutkan kulit
⏩Menghaluskan kulit kasar
⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
⏩Memerahkan puting payudara
⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
⏩Mengurangi bau badan  Antioxidan / Penuaan dini

CARA PAKAI :
- Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
-Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

Wa : 089655776048

#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    NEW FORMULA - VITALINE
    Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru 2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
    Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

    All in One dalam 1 Produk!

    Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

    Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
    Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

    Fungsi Vitaline :
    ⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
    ⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
    ⏩Memutihkan ketiak
    ⏩Memutihkan bokong
    ⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
    ⏩Memerahkan bibir
    ⏩Mencerahkan Wajah
    ⏩Melembutkan kulit
    ⏩Menghaluskan kulit kasar
    ⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
    ⏩Memerahkan puting payudara
    ⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
    ⏩Mengurangi bau badan Antioxidan / Penuaan dini

    CARA PAKAI :
    - Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
    -Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

    1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

    LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

    Wa : 089655776048

    #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    0 0 11 hours ago
    NEW FORMULA - VITALINE 
Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru  2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

All in One dalam 1 Produk!

Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

Fungsi Vitaline :
⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
⏩Memutihkan ketiak
⏩Memutihkan bokong
⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
⏩Memerahkan bibir
⏩Mencerahkan Wajah
⏩Melembutkan kulit
⏩Menghaluskan kulit kasar
⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
⏩Memerahkan puting payudara
⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
⏩Mengurangi bau badan  Antioxidan / Penuaan dini

CARA PAKAI :
- Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
-Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

Wa : 089655776048

#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    NEW FORMULA - VITALINE
    Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru 2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
    Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

    All in One dalam 1 Produk!

    Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

    Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
    Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

    Fungsi Vitaline :
    ⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
    ⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
    ⏩Memutihkan ketiak
    ⏩Memutihkan bokong
    ⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
    ⏩Memerahkan bibir
    ⏩Mencerahkan Wajah
    ⏩Melembutkan kulit
    ⏩Menghaluskan kulit kasar
    ⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
    ⏩Memerahkan puting payudara
    ⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
    ⏩Mengurangi bau badan Antioxidan / Penuaan dini

    CARA PAKAI :
    - Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
    -Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

    1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

    LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

    Wa : 089655776048

    #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    0 0 11 hours ago
    NEW FORMULA - VITALINE 
Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru  2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

All in One dalam 1 Produk!

Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

Fungsi Vitaline :
⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
⏩Memutihkan ketiak
⏩Memutihkan bokong
⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
⏩Memerahkan bibir
⏩Mencerahkan Wajah
⏩Melembutkan kulit
⏩Menghaluskan kulit kasar
⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
⏩Memerahkan puting payudara
⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
⏩Mengurangi bau badan  Antioxidan / Penuaan dini

CARA PAKAI :
- Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
-Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

Wa : 089655776048

#suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    NEW FORMULA - VITALINE
    Formulasi baru dan bahan2 dari EKSTRAK MINYAK GANDUM diolah dengan teknologi Nano, menghasilkan Formula baru 2x LEBIH AMPUH!!! 1-2 Minggu penggunaan rutin, Dijamin Ketiak / Lipatan kulit sudah PUTIH MULUS !
    Bisa mengurangi Bau badan juga loh.

    All in One dalam 1 Produk!

    Ketiak Hitam dan kasar, Tekstur kulit ayam, Leher, siku, lutut juga gelap, Selangkangan hitam ..... Gak usah khawatir lagi, Vitaline punya kandungan LECITINE yang bisa memutihkan, bikin cerah, dan halus untuk semua lipatan kulit.

    Menyerap sampai ke dalam pori2 & lapisan kulit, membersihkan, memutihkan merata dan sempurna dg cepat.
    Digunakan utk seluruh lipatan kulit / bagian kulit yg gelap. (Ketiak, Siku, Lutut, Selangkangan, Leher, Pergelangan kaki, dll)

    Fungsi Vitaline :
    ⏩Memutihkan seluruh badan & Wajah
    ⏩Menghilangkan jerawat & bekas jerawat / bopeng / bekas cacar.
    ⏩Memutihkan ketiak
    ⏩Memutihkan bokong
    ⏩Merapatkan & Memutihkan Mis'v
    ⏩Memerahkan bibir
    ⏩Mencerahkan Wajah
    ⏩Melembutkan kulit
    ⏩Menghaluskan kulit kasar
    ⏩Menghilangkan tekstur kulit ayam
    ⏩Memerahkan puting payudara
    ⏩Penghilang bekas luka, flek hitam membandel, atau untuk memutihkan bagian selangkangan. 😍 ⏩Menghilangkan bekas luka kasar
    ⏩Mengurangi bau badan Antioxidan / Penuaan dini

    CARA PAKAI :
    - Hasil maks dalam 1-2 minggu pemakaian rutin
    -Diminum 2 tablet sehari satu pagi satu malam

    1000no Mercury! Dijamin aman & ampuh!

    LOVE YOUR BODY! Kembalikan Percaya Dirimu! 😍 .

    Wa : 089655776048

    #suntikputih #suntikpemutih #pemutihpermanen #putihalami #pemutihterbaik #pemutihbadan #pemutihwajah #klinikkecantikan #klinikerizabeauty #pemutihfullbodypermanen #putih #natashaskincare #erhaclinic #eriza #maskerhijaualami #revitalclinic #oriflameindonesia #tiens #pemutihtiens #creamwajah #creampemutihwajah #nonitrend #vitaline #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihfullbody

    0 0 11 hours ago
    Hallo pelanggan setia M-AESTHETIC  dapatkan kulit yang sehat dan cerah dengan treatments di M-AESTHETIC 😊 .
.
.
💆Treatment : infus whitening ++
👉 manfaat : *- Memutihkan dan mencerahkan warna kulit dengan sangat cepat. * Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit serta menyuplai kebutuhan ternutrisi secara penuh. *menjaga dan meningkatkan elastisitas kulit * Meningkatkan kelembaban kulit *mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV *Mengurangi garis-garis halus dan kerutan * Mengecilkan dan mengembalikan ukuran pori-pori yang membesar ke ukuran normal * Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ * Membantu menyembuhkan luka dan menyamarkan bekas luka * Mencegah terjadinya keriput dan penuaan dini *mencegah jerawat dan menghilangkan noda atau bintik hitam
😍 Hasil : proses, tergantung respon tubuh masing2 klient dan pigment kulit masing".
💊 Anestesi : tidak perlu
😵 Tingkat nyeri: ringan
💉 teknik : infus
⏳ Durasi : +/- 1 jam
💰Harga : 450 rb .
.
☎Info/reservasi : DM or Wa 085940307748
.
.
.
#infuswhitening, #treatment ,#putih, #kulitsehat,#babygym #mom #facial #pijatpayudara #babyspa #denpasar #bali 
#mesotherapy #needle #pijatpayudara #lulurbadan #massage#facial #treatmentwajah #treatment #denpasar #bali #massage

    Hallo pelanggan setia M-AESTHETIC dapatkan kulit yang sehat dan cerah dengan treatments di M-AESTHETIC 😊 .
    .
    .
    💆Treatment : infus whitening ++
    👉 manfaat : *- Memutihkan dan mencerahkan warna kulit dengan sangat cepat. * Melindungi kulit dari sinar UV, melembabkan dan menyehatkan kulit serta menyuplai kebutuhan ternutrisi secara penuh. *menjaga dan meningkatkan elastisitas kulit * Meningkatkan kelembaban kulit *mencegah perubahan warna kulit ketika terexpos radiasi UV *Mengurangi garis-garis halus dan kerutan * Mengecilkan dan mengembalikan ukuran pori-pori yang membesar ke ukuran normal * Menangkal radikal bebas berlebihan yang akan menggangi fungsi otak dan organ * Membantu menyembuhkan luka dan menyamarkan bekas luka * Mencegah terjadinya keriput dan penuaan dini *mencegah jerawat dan menghilangkan noda atau bintik hitam
    😍 Hasil : proses, tergantung respon tubuh masing2 klient dan pigment kulit masing".
    💊 Anestesi : tidak perlu
    😵 Tingkat nyeri: ringan
    💉 teknik : infus
    ⏳ Durasi : +/- 1 jam
    💰Harga : 450 rb .
    .
    ☎Info/reservasi : DM or Wa 085940307748
    .
    .
    .
    #infuswhitening , #treatment , #putih , #kulitsehat , #babygym #mom #facial #pijatpayudara #babyspa #denpasar #bali
    #mesotherapy #needle #pijatpayudara #lulurbadan #massage #facial #treatmentwajah #treatment #denpasar #bali #massage

    3 0 11 hours ago
    Bantu Jaga Kesehatan Sistem Imun Anak Anda dengan imunped

Imunped adalah obat dengan kandungan vitamin dan mineral yang digunakan untuk membantu menjaga kesehatan sistem imun, sehingga tubuh lebih terjaga dari penyakit serta mempercepat proses penyembuhan dari sakit, terutama pada anak-anak. Obat ini tersedia dalam bentuk sirup dan drop yang aman digunakan pada anak-anak, bayi dan balita.

Imuped mengandung bahan aktif berupa vitamin C dan zinc, vitamin dan mineral ini sangat bermanfaat membantu menjaga kesehatan tubuh. Manfaat itu didapat dari Vitamin C dengan efek antioksidan serta peran pentingnya dalam pembentukan kolagen dan sistem imun serta zinc yang berperan sebagai kofaktor dari berbagai enzim yang mampu menjaga kerja sistem imun tetap baik .................................
Untuk mendapatkan produk ini silahkan kunjungi cabang-cabang Apotek Wahdah yg beralamat di :

Jl. Abd. Daeng Sirua No.60A Telp/Wa : 0853 9994 0440
📍 Jl. Tamalanrea Raya BTP Blok M No.16C (samping alfamidi sebelah kiri)
Tlp/Wa : 0823 4641 3004
📍 Jl. Daeng Ramang, Sudiang Raya
Tlp/Wa : 0852 4181 8428
📍 Jl. Lanto Daeng Pasewang No. 6 (samping indomaret sebelah kanan) Maros
Tlp/Wa : 0815 2763 6355
📍 Jl. Daeng Tata Raya No. 79A (samping Warung Surabaya 77) Tlp/Wa : 0822 9088 6556
ㅤ
🕖 Buka pukul 07.00 - 22.00 WITA 🛵 Menerima Layanan via aplikasi Go Shopㅤ

Apotek Wahdah
”Pelayanan Cepat, Tepat dan Islami”
#apotek #obat #herbal #sehat #kesehatan #kecantikan #islami #halal #berkah #dokter #health #kosmetik #jerawat #obatdiet #putih #suplemen #ideal #infokesehatan #langsing #tipssehat #kulit #makassarsehat #ibu #pilek #flu #obatflu

    Bantu Jaga Kesehatan Sistem Imun Anak Anda dengan imunped

    Imunped adalah obat dengan kandungan vitamin dan mineral yang digunakan untuk membantu menjaga kesehatan sistem imun, sehingga tubuh lebih terjaga dari penyakit serta mempercepat proses penyembuhan dari sakit, terutama pada anak-anak. Obat ini tersedia dalam bentuk sirup dan drop yang aman digunakan pada anak-anak, bayi dan balita.

    Imuped mengandung bahan aktif berupa vitamin C dan zinc, vitamin dan mineral ini sangat bermanfaat membantu menjaga kesehatan tubuh. Manfaat itu didapat dari Vitamin C dengan efek antioksidan serta peran pentingnya dalam pembentukan kolagen dan sistem imun serta zinc yang berperan sebagai kofaktor dari berbagai enzim yang mampu menjaga kerja sistem imun tetap baik .................................
    Untuk mendapatkan produk ini silahkan kunjungi cabang-cabang Apotek Wahdah yg beralamat di :

    Jl. Abd. Daeng Sirua No.60A Telp/Wa : 0853 9994 0440
    📍 Jl. Tamalanrea Raya BTP Blok M No.16C (samping alfamidi sebelah kiri)
    Tlp/Wa : 0823 4641 3004
    📍 Jl. Daeng Ramang, Sudiang Raya
    Tlp/Wa : 0852 4181 8428
    📍 Jl. Lanto Daeng Pasewang No. 6 (samping indomaret sebelah kanan) Maros
    Tlp/Wa : 0815 2763 6355
    📍 Jl. Daeng Tata Raya No. 79A (samping Warung Surabaya 77) Tlp/Wa : 0822 9088 6556

    🕖 Buka pukul 07.00 - 22.00 WITA 🛵 Menerima Layanan via aplikasi Go Shopㅤ

    Apotek Wahdah
    ”Pelayanan Cepat, Tepat dan Islami”
    #apotek #obat #herbal #sehat #kesehatan #kecantikan #islami #halal #berkah #dokter #health #kosmetik #jerawat #obatdiet #putih #suplemen #ideal #infokesehatan #langsing #tipssehat #kulit #makassarsehat #ibu #pilek #flu #obatflu

    0 0 11 hours ago
    Bantu Jaga Kesehatan Sistem Imun Anak Anda dengan imunped

Imunped adalah obat dengan kandungan vitamin dan mineral yang digunakan untuk membantu menjaga kesehatan sistem imun, sehingga tubuh lebih terjaga dari penyakit serta mempercepat proses penyembuhan dari sakit, terutama pada anak-anak. Obat ini tersedia dalam bentuk sirup dan drop yang aman digunakan pada anak-anak, bayi dan balita.

Imuped mengandung bahan aktif berupa vitamin C dan zinc, vitamin dan mineral ini sangat bermanfaat membantu menjaga kesehatan tubuh. Manfaat itu didapat dari Vitamin C dengan efek antioksidan serta peran pentingnya dalam pembentukan kolagen dan sistem imun serta zinc yang berperan sebagai kofaktor dari berbagai enzim yang mampu menjaga kerja sistem imun tetap baik .................................
Untuk mendapatkan produk ini silahkan kunjungi cabang-cabang Apotek Wahdah yg beralamat di :

Jl. Abd. Daeng Sirua No.60A Telp/Wa : 0853 9994 0440
📍 Jl. Tamalanrea Raya BTP Blok M No.16C (samping alfamidi sebelah kiri)
Tlp/Wa : 0823 4641 3004
📍 Jl. Daeng Ramang, Sudiang Raya
Tlp/Wa : 0821 8833 4868
📍 Jl. Lanto Daeng Pasewang No. 6 (samping indomaret sebelah kanan) Maros
Tlp/Wa : 0815 2763 6355
📍 Jl. Daeng Tata Raya No. 79A (samping Warung Surabaya 77) Tlp/Wa : 0822 9088 6556
ㅤ
🕖 Buka pukul 07.00 - 22.00 WITA 🛵 Menerima Layanan via aplikasi Go Shopㅤ

Apotek Wahdah
”Pelayanan Cepat, Tepat dan Islami”
#apotek #obat #herbal #sehat #kesehatan #kecantikan #islami #halal #berkah #dokter #health #kosmetik #jerawat #obatdiet #putih #suplemen #ideal #infokesehatan #langsing #tipssehat #kulit #makassarsehat #ibu #pilek #flu #obatflu

    Bantu Jaga Kesehatan Sistem Imun Anak Anda dengan imunped

    Imunped adalah obat dengan kandungan vitamin dan mineral yang digunakan untuk membantu menjaga kesehatan sistem imun, sehingga tubuh lebih terjaga dari penyakit serta mempercepat proses penyembuhan dari sakit, terutama pada anak-anak. Obat ini tersedia dalam bentuk sirup dan drop yang aman digunakan pada anak-anak, bayi dan balita.

    Imuped mengandung bahan aktif berupa vitamin C dan zinc, vitamin dan mineral ini sangat bermanfaat membantu menjaga kesehatan tubuh. Manfaat itu didapat dari Vitamin C dengan efek antioksidan serta peran pentingnya dalam pembentukan kolagen dan sistem imun serta zinc yang berperan sebagai kofaktor dari berbagai enzim yang mampu menjaga kerja sistem imun tetap baik .................................
    Untuk mendapatkan produk ini silahkan kunjungi cabang-cabang Apotek Wahdah yg beralamat di :

    Jl. Abd. Daeng Sirua No.60A Telp/Wa : 0853 9994 0440
    📍 Jl. Tamalanrea Raya BTP Blok M No.16C (samping alfamidi sebelah kiri)
    Tlp/Wa : 0823 4641 3004
    📍 Jl. Daeng Ramang, Sudiang Raya
    Tlp/Wa : 0821 8833 4868
    📍 Jl. Lanto Daeng Pasewang No. 6 (samping indomaret sebelah kanan) Maros
    Tlp/Wa : 0815 2763 6355
    📍 Jl. Daeng Tata Raya No. 79A (samping Warung Surabaya 77) Tlp/Wa : 0822 9088 6556

    🕖 Buka pukul 07.00 - 22.00 WITA 🛵 Menerima Layanan via aplikasi Go Shopㅤ

    Apotek Wahdah
    ”Pelayanan Cepat, Tepat dan Islami”
    #apotek #obat #herbal #sehat #kesehatan #kecantikan #islami #halal #berkah #dokter #health #kosmetik #jerawat #obatdiet #putih #suplemen #ideal #infokesehatan #langsing #tipssehat #kulit #makassarsehat #ibu #pilek #flu #obatflu

    4 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago
    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom wasap cepat
Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
#viral
#sayangketatsendatpadat 
#putihsatubadan 
#putihtanpakolagen 
#putihtanpainjection 
#putihtanpasuntik

    Kisah Kulit Berubah Serta Merta
    .
    .
    Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer Dila kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya Dila bila berjaya bantu customer Dila putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
    .
    Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
    .
    ❌Tak perlu tunggu lama
    ❌Tak perlu bancuh
    ❌Tak perlu pantang makan or minum
    ❌Tak gatal mcm bleaching biasa
    ❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
    ❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
    ❌Jerawat kecut
    ❌Muka glowing berseri
    ❌Kesan parut hilang
    ❌Sunburn hilang
    .
    .
    Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Dila taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
    .
    Jom wasap cepat
    Www.wasap.my/60172094987/putihseawal20minit
    .
    #whiteningsecret
    #whiteningskin
    #bleachingbadan
    #putih
    #putihmelepak
    #putihgebu
    #viral
    #sayangketatsendatpadat
    #putihsatubadan
    #putihtanpakolagen
    #putihtanpainjection
    #putihtanpasuntik

    0 0 11 hours ago

Top #putih posts