#putihberkesan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihberkesan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
12.9
Average comment
0.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
9 0 1 hour ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 1 hour ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 2 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 2 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
38 0 18 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
42 1 18 October, 2019
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
10 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@bvrc_hq_original Profile picture

@bvrc_hq_original

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu
1 1 15 October, 2019
@bvrc_hq_original Profile picture

@bvrc_hq_original

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu
0 0 15 October, 2019
@bvrc_hq_original Profile picture

@bvrc_hq_original

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu
0 0 15 October, 2019
@bvrc_hq_original Profile picture

@bvrc_hq_original

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu

SET COMBO SEMPURNA UNTUK WANITA❤❤ ✔Bvrc Advanced utk kecantikkan luaran kulit wajah & badan
-pemutih kulit pantas.. sgt2 berkesan utk mencerahkan kulit sekata.. merawat masalah wajah.. hitam celah2 jari,kangkang,belakang leher.. memang berbaloi
.
✔Princess Bvrc utk dalaman wanita
-jamu moden yg dtg dlm bentuk serbuk dlm sachet.. sgt bagus utk wanita.. mengetatkan faraj, mslh keputihan, senggugut,haid tidak teratur,payudara kecik,kendur,badan berbau dan lain2.. Set yg sgt berbaloi utk wanita yg pentingkan kecantikkan luaran dan kesihatan dalaman.. terutamanya yg dah berkahwin.. anak dara pun boleh consume ❤❤ Wasap set combo bvrc ke 0169519031

www.wasap.my/60169519031/bvrccombo

#bvrcadvanced #bvrcadvancedmurah #bvrcadvancedoriginal #bvrcadvance #nakputih #bvrc #bvrcnew #bvrcbaby #bvrcollagen #bvrcadvancemurah #bvrori #bvrclovers #vitaminc #putihcepat #putihkekal #shalicious #bellezacollagen #susumaaez #maaezwhitecoffee #mamadil #maaezcollagen #bvrcprincess #viralmalaysia #dewyglow #boosterwhitening #glutacaps #princessbvrc #putihberkesan #cerahkulit #putihgebu
0 0 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
4 2 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 1 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
92 0 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 15 October, 2019

Top #putihberkesan posts

The reason why every woman have to be confident 👍🏼 @amaura_hq 🌸
Dah try macam2 produk kan nak turunkan berat badan ? Okay i prefer you try @amaura_hq ni okay. Tak paksa tp try buka ig diorang tengok testimoni diorang macam mana 😊
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
#reviewbyAH
1,738 9 19 March, 2017
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Mesti ramai je yang cepat rasa haus bila berpuasa kan? Lebih-lebih lagi dengan cuaca yang tak menentu ni. Walaupun puasa, stamina tetap kena jaga supaya kita tak dehidrasi dan jatuh sakit.

So, macam mana caranya nak elakkan rasa haus? Mehh tengok ni:-
.

Nak kulit cantik,badan kurus sebelum raya terus whatsapp : +60194674909 okay.
.

Beli amaura akan dapat banyak gift tau..😍 & free postage. Then, amaura masih lagi promosi uolls..
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
599 21 5 May, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Malam ni Reen makan Mcd lagi ! 😁 Fastfood ni kan memang semua org suka betul tak? Reen pun sama laa. Kalau boleh hari2 nak makan Mcd and makan ice cream dia tu. And kalau korang nak tahu Reen memang makan banyak gila tapi pernah ke Reen kisah? 🤣 Badan takkan naik laa sebab sebelum tidur tu kita minum la #amaura 😁 .
Kenapa lepas makan banyak kena minum Amaura? Sebab bila bangun pagi esok dia akan buang semua yang Reen makan malam ni. Dia tak simpan. Amaura ni sejenis supplement detox tau. So korang takpayah risau benda ni selamat ke tak sebab mana2 supplement detox dia takde bahan terlarang dalam tu 😊
.
Lagi2 Amaura ni memang bahannya diperbuat dari bahan2 semula jadi seperti kiwi, tomato, soy bean, sayur2 & banyak lagi lah. Dimana bahan2 ni lah akan menyerap semua makanan yang kita makan tadi tu and keesokan hari tu korang akan membuang & korang akan rasa badan korang ringan je 😁
.
Kita ni orang perempuan susah nak buang air besar & benda tu dah jadi perkara biasa buat kita. Tapi kena tahu tau kalau kita tak membuang sekurang2nya dua kali sehari, badan kita akan cepat naik & kulit kita akan jadi kusam, berjerawat & kering. .
So sebab tu lah detox Amaura ni penting sangat untuk jaga berat badan korang and jaga kulit muka & badan kita. Yang penting sihat ! 😍
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
714 7 5 October, 2018
2 hari lepas Reen bagitahu encik suami yang Reen mimpi Reen mengandung. Syukur Alhamdulillah kalau betul2 mengandung 🥰 Happy nyaa ! 😍 Lepas beranak nanti sambung balik minum #amaura baru cepat berat badan turun 🤗
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1,028 29 3 March, 2019
@engkurabia_ Profile picture

@engkurabia_

Kota Bharu

Berapa ramai couple yg break up lepas tngok gmbr ni harini 🙄 cer komen sikit. #hahahaha #biapearlwhitening #biaputih #promosi #hargatakmasukakal #jomorder #putihberkesan

Berapa ramai couple yg break up lepas tngok gmbr ni harini 🙄 cer komen sikit. #hahahaha #biapearlwhitening #biaputih #promosi #hargatakmasukakal #jomorder #putihberkesan
1,041 16 31 December, 2017
Separuh hilang separuh retak 😌 Rambut cantik disbbkan shmpoo fav bia skrg @hcog_official 😍
#biapearlwhitening #biaputih #putihberkesan #alhamdulillah #kotabharu #bukanmachang #hahahahaha #putihkekal #goodnight #jomorder #business
1,161 13 21 February, 2018
@anissyafiraa Profile picture

@anissyafiraa

I nak tanya siapa yg dekat sini dah pakai skincare macam2 tapi takde effect? Kenapa takde effect? Sbb skincare hanya baiki kulit korang dari luaran. Cara yg betul utk settle masalah kulit korang, kena bersihkan dalaman kita daluhu buang toxin2 dlm badan tu dlu & bersihkan darah korang dlu. I nasihatkan korang try @amaura_hq yg tengah viral gila skrg ni. And kalau korang tanya doktor sekali pun mmg formula utk menyelesaikan masalah kulit kita kena bersihkan bahagian dalaman kita dahulu. Takpercaya korang try la tanya 😊 just sharing 😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

I nak tanya siapa yg dekat sini dah pakai skincare macam2 tapi takde effect? Kenapa takde effect? Sbb skincare hanya baiki kulit korang dari luaran. Cara yg betul utk settle masalah kulit korang, kena bersihkan dalaman kita daluhu buang toxin2 dlm badan tu dlu & bersihkan darah korang dlu. I nasihatkan korang try @amaura_hq yg tengah viral gila skrg ni. And kalau korang tanya doktor sekali pun mmg formula utk menyelesaikan masalah kulit kita kena bersihkan bahagian dalaman kita dahulu. Takpercaya korang try la tanya 😊 just sharing 😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni
1,093 2 11 March, 2017