#putihcepat Instagram Photos & Videos

putihcepat - 338.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihcepat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
1.2
Average comment
0
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Tips nak putih dan berseri masa raya!!
.
Bestnya tak perlu cucux2, kemam je 1 sachet sehari. Konfem selamat & tiada kesan smpingan.
.
Dah takda lagi kulit gelaap, suami pun duk puji selalu.
.
Kelebihan Perfect Skin Suppliment
❤️mencerahkan kulit dan badan
❤️memudarkan parut
❤️mengurangkan jerawat
❤️mengurangkan Jeragat
❤️mengecilkan liang pori
❤️sesuai untuk semua jenis kulitt
.
.
Cara penggunaan:
-1 sachet sehari sbelum tidur
-2-3 liter air masak sehari
-elakkan minuman berkafein
.
Hakak nak bagi hrga promo & freegift yang sangat limited. Cepat wasup skrang
.
COD AREA KL 🚙
📲0193203089 .
#psskl #satissoapkl #numiserumkl #psskl #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Tips nak putih dan berseri masa raya!!
.
Bestnya tak perlu cucux2, kemam je 1 sachet sehari. Konfem selamat & tiada kesan smpingan.
.
Dah takda lagi kulit gelaap, suami pun duk puji selalu.
.
Kelebihan Perfect Skin Suppliment
❤️mencerahkan kulit dan badan
❤️memudarkan parut
❤️mengurangkan jerawat
❤️mengurangkan Jeragat
❤️mengecilkan liang pori
❤️sesuai untuk semua jenis kulitt
.
.
Cara penggunaan:
-1 sachet sehari sbelum tidur
-2-3 liter air masak sehari
-elakkan minuman berkafein
.
Hakak nak bagi hrga promo & freegift yang sangat limited. Cepat wasup skrang
.
COD AREA KL 🚙
📲0193203089 .
#psskl #satissoapkl #numiserumkl #psskl #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 16 February, 2020

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom dapatkan sekarang , klik link di bio sekarang... #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PUTIHKAN KULIT DGN SEKALI SAPUAN DEMICA VIRAL

Jangan nak muncung sangat, SMILE okay. Hidup kena happy & bersyukur utk setiap apa yg berlaku dlm hidup kita. Nak happy haruslahhh spray & ratakan #DemicaWhiteningLotion yg ada SPF50 kat tangan serta muka uols yg tak sekata tuu . Terus jd seputih awek Korea gituuwww.

Sape kat sini tak sabar sangat² nak putih dgn #DemicaWhiteningLotion ?
Jom dapatkan sekarang , klik link di bio sekarang... #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

Sape kat sini nak #DemicaLipmatte dengan harga promosi?
Komen “SAYA NAK”
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LIPMATTE- ORENGE BITES

Warna gabungan tone warna oren yang tidak ketara dan sangat sesuai untuk mereka yang berkulit sawo matang. Biasanya wanita yang memilih warna begini dia seseorang yang sangat ceria dan sentiasa kelihatan segar. Senyuman pon tak lekang di bibir sepanjang hari!

Warna oren sesuai untuk dipakai ke mana² sahaja. Melambangkan keceriaan, manis dan mudah mesra. Bibir korang pun akan nampak fresh sepanjang hari.

Sape kat sini nak #DemicaLipmatte dengan harga promosi?
Komen “SAYA NAK” 
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

Cantiknye kulit dia.. Kan? Uolls nak tak kulit secantik, seputih, seflawless awek Thailand ? 😉
Takpe sis boleh bantu korang. COLLARICH COLLAGEN ni produk asal Thailand tau. Halal and KKM Approve dah masuk Malaysia pun 😍 -

Whitening booster yang paling banyak di consume oleh Masyarakat Thailand even Malaysia pun banyak tau 😘
.
Sebotol cuma RM50 je.. Beli 2 botol Rm90.. Sehari makan 2-4 biji... Berbaloi kan? 😄 .
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #cantikmacamartis #kl #produkputih #ubatjerawat #hilangkanparut #pilcantik #kolagenmurah #produkthailand #nakskincantik #putihgebu #putihcantik #putihcepat #bazarpaknil #collarichmalaysia #collarichoriginal #collarichmurah #pilputihno1 #collarichcollagenmurah #collagen #lakukeras #whiteningpillsmalaysia #pilputih #pilputihgebu

Cantiknye kulit dia.. Kan? Uolls nak tak kulit secantik, seputih, seflawless awek Thailand ? 😉 
Takpe sis boleh bantu korang. COLLARICH COLLAGEN ni produk asal Thailand tau. Halal and KKM Approve dah masuk Malaysia pun 😍 -

Whitening booster yang paling banyak di consume oleh Masyarakat Thailand even Malaysia pun banyak tau 😘
.
Sebotol cuma RM50 je.. Beli 2 botol Rm90.. Sehari makan 2-4 biji... Berbaloi kan? 😄 .
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #cantikmacamartis #kl #produkputih #ubatjerawat #hilangkanparut #pilcantik #kolagenmurah #produkthailand #nakskincantik #putihgebu #putihcantik #putihcepat #bazarpaknil #collarichmalaysia #collarichoriginal #collarichmurah #pilputihno1 #collarichcollagenmurah #collagen #lakukeras #whiteningpillsmalaysia #pilputih #pilputihgebu
0 0 16 February, 2020

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Mimi sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM Mimi sekarang ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI .
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

TAKNAK JERAWAT NAIK KAN ? LAKUKAN 7 TIPS NI .
.
Ramai yg dah tahu tapi still lagi amalkan benda ni. Tapi kalini mimi nak make sure uolls follow tips kat bawah ni utk elak muka berjerawat.
.
1️⃣Jangan terlalu kerap pakai make up tebal
2️⃣Pastikan waktu tidur cukup
3️⃣Kurangi menyentuh muka
4️⃣Sentiasa cuci muka
5️⃣Kurangkan makan makanan pedas
6️⃣Sering ganti tuala tuala
7️⃣Pakai #DemicaWhiteningLotion setiap hari
.
Sape lagi kat sini yg nak kulit putih & sihat ? Jom ramai² pakai #DemicaWhiteningLotion.
.
Cepat tekan link di bio SEKARANG 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih  #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica
0 0 16 February, 2020

LOTION FAVOURITE WANIE SEMESTINYA DEMICA LOTION

Sebelum keluar ke mana² Wanie wajib pakai #DemicaWhiteningLotion utk protect kulit dari sunburn. Mesti taknak kan muka dah cun make up tp tgk tangan gelap 😅 . Sekali sapu je terus ketara efek kulit gebu gebas gittuww.

Dgn harga RM39.90/botol tp boleh disapu kat seluruh badan & muka mmg mampu milik sgt!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LOTION FAVOURITE WANIE SEMESTINYA DEMICA LOTION

Sebelum keluar ke mana² Wanie wajib pakai #DemicaWhiteningLotion utk protect kulit dari sunburn. Mesti taknak kan muka dah cun make up tp tgk tangan gelap 😅 . Sekali sapu je terus ketara efek kulit gebu gebas gittuww.

Dgn harga RM39.90/botol tp boleh disapu kat seluruh badan & muka mmg mampu milik sgt!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 1 16 February, 2020

feedbackk freshh ..FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

feedbackk freshh ..FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

aipp aipp🙈🙈 nak main kotak jugakk FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

aipp aipp🙈🙈 nak main kotak jugakk FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn.
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up.
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

FUNGSI DEMICA LOTION YANG RAMAI LAGI TAK TAHU
.
#DemicaWhiteningLotion fungsi untuk :
.
1️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari (UV).
2️⃣Merawat kulit dari kesan sunburn. 
3️⃣Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit.
4️⃣Menjadikan lotion sebagai base make up. 
5️⃣Mencerahkan warna tona kulit yang tidak sekata. .
Berbaloi sangat dengan 50ml je boleh tahan 1-2 bulan, pastu banyak funtion lagi tau😘
.
Sape kat sini nak pastikan kulit sentiasa sihat dan cantik dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon korang SEKARANG okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

FALL IN LOVE SANGAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION

Ofcoz lah wanie fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion ni sbb lepas pakai dia buat kulit wanie glowing & lembut giteww. So,dah jadi rutin harian wanie, sblm keluar rumah wajib apply #DemicaWhiteningLotion dulu!

Even wani kerap berjemur panas, wani tak risau sebab #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit dari terkena sunburn.

Uolls tak perlu risau kalau nak apply kat tangan, muka & kaki sebab #DemicaWhiteningLotion ni ada lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.

Sape kat sini ada masalah kulit kering, berminyak atau sunburn? Komen “SAYA” untuk sis bantu uolls selesaikan masalah kulit SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teammamagojes #demicakuantan #demicapahang #demicahqkuantan #demicahq #demicasquad

FALL IN LOVE SANGAT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION

Ofcoz lah wanie fall in love dengan #DemicaWhiteningLotion ni sbb lepas pakai dia buat kulit wanie glowing & lembut giteww. So,dah jadi rutin harian wanie, sblm keluar rumah wajib apply #DemicaWhiteningLotion dulu!

Even wani kerap berjemur panas, wani tak risau sebab #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit dari terkena sunburn.

Uolls tak perlu risau kalau nak apply kat tangan, muka & kaki sebab #DemicaWhiteningLotion ni ada lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.

Sape kat sini ada masalah kulit kering, berminyak atau sunburn? Komen “SAYA” untuk sis bantu uolls selesaikan masalah kulit SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teammamagojes #demicakuantan #demicapahang #demicahqkuantan #demicahq #demicasquad
0 0 16 February, 2020

YANG MANA PILIHAN KORANG? MUKA KERING ATAU MUKA GLOWING?
.
.
Ofcoz lah nak kulit glowing kan? Dengan cuaca yang tak menentu ni kulit mudah sangat kering dan menggelupas.
.
Mimi suggest sebelum uolls keluar rumah, make sure pakai #DemicaWhiteningLotion utk protect kulit dari cahaya matahari dan udara tercemar.
.
Selain itu, #DemicaWhiteningLotion;
.
1# BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2# BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
-Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3# BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
- #DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uolls dari terbakar time main panas kat luar rumah.
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni??? Jom order #DemicaWhiteningLotion !
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

YANG MANA PILIHAN KORANG? MUKA KERING ATAU MUKA GLOWING?
.
.
Ofcoz lah nak kulit glowing kan? Dengan cuaca yang tak menentu ni kulit mudah sangat kering dan menggelupas.
.
Mimi suggest sebelum uolls keluar rumah, make sure pakai #DemicaWhiteningLotion utk protect kulit dari cahaya matahari dan udara tercemar.
.
Selain itu, #DemicaWhiteningLotion;
.
1# BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2# BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
-Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3# BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
-#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uolls dari terbakar time main panas kat luar rumah.
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni??? Jom order #DemicaWhiteningLotion !
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

BEBAS MASALAH KULIT DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan cuaca yang tak menentu skg nk mesti kulit uolls pun berubah kan? Takkan uolls nak biarkan je kulit macam tu. Mimi suggest ke uolls apply je #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BEBAS MASALAH KULIT DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan cuaca yang tak menentu skg nk mesti kulit uolls pun berubah kan? Takkan uolls nak biarkan je kulit macam tu. Mimi suggest ke uolls apply je #DemicaWhiteningLotion ni.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 16 February, 2020

LIPMATTE-RED KISS

Warna merah yang memikat hati! Warna lipmatte merah mampu membuatkan penampilan korang nampak lebih glamor dan mempunyai tahap konfiden yang sangat tinggi.

Tapi awas!  Mereka juga sangat misteri di sebalik lipmatte merah mereka.Warna merah akan membuatkan si pemakai lebih yakin, nampak seksi dan menawan.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

LIPMATTE-RED KISS

Warna merah yang memikat hati! Warna lipmatte merah mampu membuatkan penampilan korang nampak lebih glamor dan mempunyai tahap konfiden yang sangat tinggi.

Tapi awas!  Mereka juga sangat misteri di sebalik lipmatte merah mereka.Warna merah akan membuatkan si pemakai lebih yakin, nampak seksi dan menawan.

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #teamrjwanda #Demicalipmatte #lipmatte #lipmattemurah #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

K colly advance sweet17 🥰

Sebelum tidur kemam 1 sachet k colly . Dah jadi night routine sis dah . Nak putih sebelum raya kan 🥰

#kcollysweet17 #kcollyadvance #kcolly #kitabaikramaisayang #putihkorea #putihcepat #nightroutine

K colly advance sweet17 🥰

Sebelum tidur kemam 1 sachet k colly . Dah jadi night routine sis dah . Nak putih sebelum raya kan 🥰

#kcollysweet17 #kcollyadvance #kcolly #kitabaikramaisayang #putihkorea #putihcepat #nightroutine
4 0 16 February, 2020

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Huda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Huda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION SEBELUM KELUAR?
.
.
Supaya kulit uolls terlindung dari cahaya matahari yg boleh menyebabkan kulit terkena sunburn. Mesti uolls taknak kan?
.
Sebab tu mimi tegaskan utk korang pakai #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah supaya kulit uolls terlindung dari sinar UV yg berbahaya ni.
.
Selain tu, #DemicaWhiteningLotion boleh dijadikan sbg:
.
👉🏻Make up base
👉🏻Day cream
👉🏻Sunscreen
👉🏻Pelembab muka
👉🏻Mask muka waktu malam
.
So, amacam uolls? Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mesti uolls dah tak sabar kan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Tekan link di bio SEKARANG jgkk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

CARA PAKAI DEMICA LOTION

#DemicaWhiteningLotion ni berbentuk spray & dlm botol berisipadu 50ml. Rata² customer bgtau 1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Kalau korang jenis mandi dgn Demica lotion mmg sehari terus licin laa jawabnya 🤣 .
.
.
. 🎁 PELBAGAI PROMOSI FREE GIFT AKAN DIBERIKAN DENGAN PEMBELIAN PRODUK DEMICA
🎁 ANTARA FREE GIFT
📌DEMICA LOTION TRIAL
📌ORIGINAL BEAUTY BLENDER
📌EYE BROW PENCIL
📌FACE MASK

Dah tak sabar ke nak spray #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka?

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

CARA PAKAI DEMICA LOTION

#DemicaWhiteningLotion ni berbentuk spray & dlm botol berisipadu 50ml. Rata² customer bgtau 1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Kalau korang jenis mandi dgn Demica lotion mmg sehari terus licin laa jawabnya 🤣 .
.
.
. 🎁 PELBAGAI PROMOSI FREE GIFT AKAN DIBERIKAN DENGAN PEMBELIAN PRODUK DEMICA
🎁 ANTARA FREE GIFT
📌DEMICA LOTION TRIAL
📌ORIGINAL BEAUTY BLENDER
📌EYE BROW PENCIL
📌FACE MASK

Dah tak sabar ke nak spray #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka?

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 16 February, 2020

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamdylalove

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA LOTION
.
✨Sekali sapu terus nampak putih
✨Lindungi kulit dr sunburn
✨Melembapkan kulit
✨Boleh dijadikan primer sblm make up
✨Selamat, Halal & dijamin berkesan

Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Komen “NAK” utk #DemicaSquad contact korang sekarang jgk! .

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamdylalove
1 0 16 February, 2020

RAMAI TANYA Eyda, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak mlm ni.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

RAMAI TANYA Eyda, “BILA WAKTU SESUAI NAK PAKAI DEMICA LOTION?” Jawapannya: SETIAP MASA BOLEH PAKAI

Utk SIANG HARI, sblm uols keluar rumah sapu je kat area badan yg terdedah dgn matahari utk elak sunburn. MALAM pulak uols sapu sblm tidur utk dapatkan kulit selembut baby & seputih awek Korea. Confemm Encik Somi makin in love!

Jangan tunggu lama² nanti mengigau sapu Demica lotion plak mlm ni. 
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk Huda contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk Huda contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 16 February, 2020

KHASIAT SUSU DALAM DEMICA LOTION UTK KULIT

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih halus
5️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit

Yes! Lepas ni no more makcik bawang complain korang ni muka je putih tp tangan hitam.

Sape nak dapatkan lotion Demica yg lulus KKM & ada sijil HALAL JAKIM ni?
Boleh terus DM Eyda ye ayau klik link di BIO

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea -

KHASIAT SUSU DALAM DEMICA LOTION UTK KULIT

1️⃣Mencerahkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Membersihkan kulit
4️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih halus
5️⃣Menjaga kekenyalan & kelembapan kulit

Yes! Lepas ni no more makcik bawang complain korang ni muka je putih tp tangan hitam.

Sape nak dapatkan lotion Demica yg lulus KKM & ada sijil HALAL JAKIM ni?
Boleh terus DM Eyda ye ayau klik link di BIO

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea -
0 0 16 February, 2020

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Tekan link di bio SEKARANG utk order😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Eyda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabutterwoth #demicabukitmertajam #demicaperda #demicaalma #demicapermatangpauh

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Eyda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabutterwoth #demicabukitmertajam #demicaperda #demicaalma #demicapermatangpauh
0 0 16 February, 2020

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Eyda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabutterwoth #demicabukitmertajam #demicaperda #demicaalma #demicapermatangpauh

JADIKAN DEMICA LOTION SEBAGAI RUTIN HARIAN
.
.
Wajibkan diri uolss utk pakai lotion setiap hari supaya kulit uolss sentiasa sihat dan cantik berseri. Selain dari merawat kulit, #DemicaLotion juga ada kelebihan lain seperti;
.
1️⃣Membersihkan kulit
2️⃣Melembutkan kulit
3️⃣Mencerahkan kulit
4️⃣Menjaga kekenyalan, dan kelembapan kulit
5️⃣Membuatkan kulit menjadi lebih segar & halus
.
.
Uolss jangan risau sebab #DemicaLotion ni selamat tau. No KKM (NOT190105668K) & harga yang sangat berbaloi.
.
Nak Eyda tunjuk tutorial make up dgn #DemicaWhiteningLotion boleh DM now💋
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicapenang #demicabutterwoth #demicabukitmertajam #demicaperda #demicaalma #demicapermatangpauh
0 0 16 February, 2020

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM sekarang!

@demicalotion_putrajaya .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM sekarang!

@demicalotion_putrajaya .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 16 February, 2020

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk ceqti contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicasquadteamfirdanie
#teamfirdaniefighters
#demicapasirmas
#demicacodlemal
#demicacodlati
#demicacodlubukjong
#teamtieyvengers
#demicasubang
#demicakedah

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk ceqti  contact uolls.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#demicasquadteamfirdanie
#teamfirdaniefighters
#demicapasirmas
#demicacodlemal
#demicacodlati
#demicacodlubukjong 
#teamtieyvengers
#demicasubang
#demicakedah
2 1 16 February, 2020

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Eyda sekarang okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea -

[ATTTENTION] : 4 “BAHAN UTAMA” DALAM DEMICA WHITENING LOTION YG SELAMAT UTK SEMUA
.
.
BAHAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
BAHAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
BAHAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
BAHAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Semua peringkat umur dan semua jenis kulit boleh pakai #DemicaWhiteningLotion . Kami tidak menggunakan sebarang bahan terlarang dlm lotion ni.
.
.
Jom laaa dapatkan kulit putih seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM Eyda sekarang okayy 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea -
0 0 16 February, 2020

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 31 January, 2020

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 31 January, 2020

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

PROMOSI LAUNCHING #DEMICALIPMATTE BAKAL TAMAT 12 TGH MLM NI
.
.
.
Dgn bermodalkan RM17 SAHAJA korang dah dpt merasa #DemicaIceCream yg tak cair ni di bibir, pipi & mata mcm Mimi buat. Save bajet uols!😜. Paling best even sapu berulang kali bibir takkan crack & dpt bg efek full lips 👄 .

Cepatttt sape lagi nak #DemicaLipmatte HARGA PROMO?? .
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 31 January, 2020

KENAPA RAMAI NAK KURUS DENGAN DEMICA SUPPLEMENT?
.
Kedua-dua #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ni mampu mencuci lemak degil yg ada pd usus korang tau. Paling best, menghalang selera makan semulajadi tanpa perlu diet ketat. Jimat laa duit korang! Dapat kurus pulak tu.
.
So, sape kat sini nak kurus sambil berjimat dgn #DemicaSupplement yg SELAMAT & HALAL ni?
Klik link di bio ig SEKARANG!
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik

KENAPA RAMAI NAK KURUS DENGAN DEMICA SUPPLEMENT?
.
Kedua-dua #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ni mampu mencuci lemak degil yg ada pd usus korang tau. Paling best, menghalang selera makan semulajadi tanpa perlu diet ketat. Jimat laa duit korang! Dapat kurus pulak tu.
.
So, sape kat sini nak kurus sambil berjimat dgn #DemicaSupplement yg SELAMAT & HALAL ni?
Klik link di bio ig SEKARANG!
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik
2 0 29 January, 2020

KURUS TANPA DIET KETAT
.
.
2 BOX TURUN 10KG
1 BOX TURUN 7KG
1 BOX TURUN 5KG
.
⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️
.
✅Tiada cirit birit.
✅Mengenyangkan
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
.
Jom lah korang kurus dgn #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
DM nombor fon korang SEKARANG nanti sis contact📱.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik

KURUS TANPA DIET KETAT
.
.
2 BOX TURUN 10KG
1 BOX TURUN 7KG
1 BOX TURUN 5KG
.
⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️
.
✅Tiada cirit birit.
✅Mengenyangkan
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
.
Jom lah korang kurus dgn #DemicaMixberry & #DemicaCoklat .
.
DM nombor fon korang SEKARANG nanti sis contact📱.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik
1 0 29 January, 2020

KENAPA PERLU BERLAPAR? NAK KURUS WAJIB MAKAN!
.
Kenapa Sis cakap jgn berlapar? Yelah, bila berlapar nafsu korang utk makan akan lagi menggunung. Lepastu bahayakan kesihatan pula tu. Cara senang nak kurus, tiap kali lepas makan korang consume je 1 sachet #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry . Yummy..
.
Sis JAMIN dlm masa SEMINGGU korang dah rasai perbezaan badan makin ringan, selera makin berkurang.
.
Nak order? DM now!
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik

KENAPA PERLU BERLAPAR? NAK KURUS WAJIB MAKAN!
.
Kenapa Sis cakap jgn berlapar? Yelah, bila berlapar nafsu korang utk makan akan lagi menggunung. Lepastu bahayakan kesihatan pula tu. Cara senang nak kurus, tiap kali lepas makan korang consume je 1 sachet #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry . Yummy..
.
Sis JAMIN dlm masa SEMINGGU korang dah rasai perbezaan badan makin ringan, selera makin berkurang.
.
Nak order? DM now!
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik
1 0 29 January, 2020

MACAM MANA DEMICA BUAT KITA KURUS??
.
.
Satu bahan berkualiti yg ada dlm #DemicaMixberry adalah Garcinia Cambogia. Apa tu?? Haaa sebenarnya asam keping je tp kita import khas yg high premium quality utk percepatkan lagi proses pembakaran lemak korang.
.
Yg penting takde kesan cirit-birit sbb toksin hanya disingkirkan melalui air kecil atau peluh sahaja.
.
.
Nak info lanjut lagi pasal Demica??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

MACAM MANA DEMICA BUAT KITA KURUS??
.
.
Satu bahan berkualiti yg ada dlm #DemicaMixberry adalah Garcinia Cambogia. Apa tu?? Haaa sebenarnya asam keping je tp kita import khas yg high premium quality utk percepatkan lagi proses pembakaran lemak korang.
.
Yg penting takde kesan cirit-birit sbb toksin hanya disingkirkan melalui air kecil atau peluh sahaja.
.
.
Nak info lanjut lagi pasal Demica??
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 29 January, 2020

KORANG PENGGEMAR COKLAT & NAK KURUS?
.
#DemicaCoklat ni yg ajaib nya boleh cairkan lemak korang & tukarkan kpd energy. Sebab tu bila minum Demica badan rasa ringan je. Tu tandanya Demica dah nyahkan semua toksin dlm badan. Demica ni HALAL JAKIM tau, don’t worry 100% selamat.
.
Sape kat sini nak Sis bantu kuruskan badan dgn Demica Supplement ?
Komen “NAK KURUS” sekarang!
.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KORANG PENGGEMAR COKLAT & NAK KURUS?
.
#DemicaCoklat ni yg ajaib nya boleh cairkan lemak korang & tukarkan kpd energy. Sebab tu bila minum Demica badan rasa ringan je. Tu tandanya Demica dah nyahkan semua toksin dlm badan. Demica ni HALAL JAKIM tau, don’t worry 100% selamat.
.
Sape kat sini nak Sis bantu kuruskan badan dgn Demica Supplement ?
Komen “NAK KURUS” sekarang!
.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 29 January, 2020

#DemicaTestimoni
.
.
Hai uols! Excited sangat Dieja nak share dgn uols feedback yg kita dapat dari pengguna #DemicaSupplement ..
Bukan hakak² je tau boleh kurus, selim dgn #Demica ni..
Habang² pun ONZ je nak consume!👍🏼🔥
.
.
Salah satu bahan yg membantu utk kurus yg ada dlm #DemicaSupplement adalah AFRICAN MANGO.
.
.
FUNGSI AFRICAN MANGO:
🖤membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dlm badan.
🖤membantu meningkatkan metabolisme badan.
🖤mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
.
Paling best takde cirit-birit, selamat, lulus KKM & HALAL JAKIM.
.
.
Sape nak join PROGRAM KURUSKAN BADAN DENGAN DEMICA selama 3 bulan??
Komen “NAK JOIN” bawah ni👇🏼👇🏼
.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik

#DemicaTestimoni
.
.
Hai uols! Excited sangat Dieja nak share dgn uols feedback yg kita dapat dari pengguna #DemicaSupplement ..
Bukan hakak² je tau boleh kurus, selim dgn #Demica ni..
Habang² pun ONZ je nak consume!👍🏼🔥
.
.
Salah satu bahan yg membantu utk kurus yg ada dlm #DemicaSupplement adalah AFRICAN MANGO.
.
.
FUNGSI AFRICAN MANGO:
🖤membantu proses detoksfikasi iaitu proses utk mencuci toksin dlm badan.
🖤membantu meningkatkan metabolisme badan.
🖤mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
.
Paling best takde cirit-birit, selamat, lulus KKM & HALAL JAKIM.
.
.
Sape nak join PROGRAM KURUSKAN BADAN DENGAN DEMICA selama 3 bulan??
Komen “NAK JOIN” bawah ni👇🏼👇🏼
.
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik
2 0 29 January, 2020
Cantik tak warna Lipmatte terbaru demica💋
.
Texture yang lembut dan bagi bibir nampak munggil gituww paling penting lipmatte ni boleh membantu membuang sel sel kulit mati pada bibir💋
.
💋 Vitamin E
💋Argan oil
💋 Melembapkan bibir
💋 Bees wax
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 26 January, 2020

Korang dah grab belom #LiptmatteIceCream??
.
Serious best sgt bila pakai Demica Liptmatte ni kt bibir rasa moist dulu then baru matte..😍
.
Sangat² sesuai ntok bibir yg jenis kering..
Sbb mse mula² apply dkt bibir dia akan moist dulu tau,
So uolls xperlu apply lip balm dulu or pape just terus apply Liptmatte demica je..😘
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl
#DemicaWhiteningLotionCherasKl
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras
#DemicaSquadKl
#DemicaSquaDieja
#TeamDiejaEmpire
#AgentDemicaWanted
#DemicaWhiteningLotion # #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Korang dah grab belom #LiptmatteIceCream??
.
Serious best sgt bila pakai Demica Liptmatte ni kt bibir rasa moist dulu then baru matte..😍
.
Sangat² sesuai ntok bibir yg jenis kering..
Sbb mse mula² apply dkt bibir dia akan moist dulu tau,
So uolls xperlu apply lip balm dulu or pape just terus apply Liptmatte demica je..😘
.
.
#MonsterStokisDemicaChersKl 
#DemicaWhiteningLotionCherasKl 
#DemicaIceCream
#DemicaLiptmatteCheras
#DemicaIceCreamCheras
#DemicaSupplementCherasKl
#DemicaCheras 
#DemicaSquadKl 
#DemicaSquaDieja 
#TeamDiejaEmpire 
#AgentDemicaWanted 
#DemicaWhiteningLotion ##Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitsihat #kulitlembut #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
4 0 26 January, 2020

Top #putihcepat posts

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers

KHAS UTK KORANG YG KERAP PERGI PULAU ATAU TERPAKSA HADAP MATAHARI HARI² 🌤 .
.
Jangan risau..🙅🏻 Kita ada #DemicaWhiteningLotion, lotion putih nombor 1 Malaysia utk melindungi kulit korang dari rosak akibat panas terik matahari. Sapu² terus nampak tona kulit lebih cerah & lembap mcm gadis Korea uolsss.
.
Nak dapatkan lotion putih nombor 1 Malaysia?
Komen “NAKK” sekarang.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamarwaarangers
284 7 15 February, 2020

Semua orang idamkan kulit yang lembut yang halus selembut bayi kan? Nak kulit yang tiada cela. Ada orang yang macam kena histeria menjerit-jerit, stress dan tahap tak lalu nak makan bila jerawat sebiji je yang baru naik okey. Yela! musuh ketat kot tetiba ada kat wajah, siapa yang tak emosi kan?😂 .

Kami tahu semua orang tak suka bermusuh dengan jerawat tapi tu la bila naik sebiji je terus tersentap emosi. Kami percaya tiada sesiapa pun yang suka jerawat kan? Jadi nak elakkan jerawat bermaharajalela kat wajah korang tu, kita kenala mencegah dari dalam lagi tau. Bukan je dengan korang tempek skincare kat wajah korang dengan harapan kulit korang melet0p! Korang silap besar okey.
Kita kena rawat bahagian dalam dulu, barula kulit sihat dan glowing akan muncul secara semulajadi. .

Jadi, kulit selembut dan sehalus kulit bayi? Mustahil ke untuk kita miliki? Hahaha, confirm tak mustahil okey. Tiada perkara yang mustahil atas dunia ni tau. Korang kena ingat tu! Yang penting kita kena usha dan iktiar. Perlukan sedikit pengorbanan dari segi masa dan wang ringgit. Inshaallah hasilnya akan buat korang lupa macam mana jerawat okey😉
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #jemaimaperak #ipohperak #2020 #mmmnov2019 #azizanosman #richworks #nakcantik #nakputih #putih #cerah #cantik #tipscantik #tipsalami #tipsputih #azam2020 #putihcepat #nakcantik #cantik2020 #tipswanita #tipskahwin

Semua orang idamkan kulit yang lembut yang halus selembut bayi kan? Nak kulit yang tiada cela. Ada orang yang macam kena histeria menjerit-jerit, stress dan tahap tak lalu nak makan bila jerawat sebiji je yang baru naik okey. Yela! musuh ketat kot tetiba ada kat wajah, siapa yang tak emosi kan?😂 .

Kami tahu semua orang tak suka bermusuh dengan jerawat tapi tu la bila naik sebiji je terus tersentap emosi. Kami percaya tiada sesiapa pun yang suka jerawat kan? Jadi nak elakkan jerawat bermaharajalela kat wajah korang tu, kita kenala mencegah dari dalam lagi tau. Bukan je dengan korang tempek skincare kat wajah korang dengan harapan kulit korang melet0p! Korang silap besar okey.
Kita kena rawat bahagian dalam dulu, barula kulit sihat dan glowing akan muncul secara semulajadi. .

Jadi, kulit selembut dan sehalus kulit bayi? Mustahil ke untuk kita miliki? Hahaha, confirm tak mustahil okey. Tiada perkara yang mustahil atas dunia ni tau. Korang kena ingat tu! Yang penting kita kena usha dan iktiar. Perlukan sedikit pengorbanan dari segi masa dan wang ringgit. Inshaallah hasilnya akan buat korang lupa macam mana jerawat okey😉
.
#jemaimaipoh #jemaimabeauty #jemaimaperak #ipohperak #2020 #mmmnov2019 #azizanosman #richworks #nakcantik #nakputih #putih #cerah #cantik #tipscantik #tipsalami #tipsputih #azam2020 #putihcepat #nakcantik #cantik2020 #tipswanita #tipskahwin
170 2 10 November, 2019

Akibat daripada tabiat pemakanan dan gaya hidup kita pada masa kini, kita sering terdedah kepada bahan-bahan pencemaran dan tabiat makanan kita seperti makanan segera (fast food), merokok, sayur dan buah yang tercemar dengan bahan-bahan kimia menyebabkan kesihatan kita akan terganggu.
Akibatnya, kuasa melawan penyakit akan menurun disebabkan sistem imunisasi badan yang lemah. Keadaan ini boleh meyebabkan pengumpulan toksik pada badan kita. Apa kaitannya detox dan toxin ni? Cuba semak, adakah anda mempunyai toksin yang berlebihan. Apakah akibatnya jika kita membiarkan toksin di dalam badan tanpa dinyahtoksinkan?
Apakah itu Detox?
Detox adalah penyahtoksik badan iaitu proses membersihkan dan menyingkirkan toksik dalam badan manusia atau lebih senang diistilahkan sebagai 'buang toksin'. Kebiasaanya, proses detox berlaku secara semulajadi melalui proses perkumuhan, pembuangan air besar dan perpeluhan.
Sekiranya badan kita gagal untuk detox secara semula jadi, kita akan lebih terdedah kepada pebagai penyakit seperti keletihan, insomnia, sakit perut, gangguan pergerakan usus, dan juga kembung. Sistem imunisasi kita juga akan terganggu dan mudah sakit seperti demam, selsema dan elergi.
Usus dan hati adalah organ manusia yang terlibat semasa proses detox. Segala penyerapan nutrient kita berlaku di usus dan bukannya di perut. Tugas perut hanyalah untuk digest makanan supaya jadi lumat. Segala vitamin dan mineral yang kita ambil, akan diserap melalui usus kecil dan dibawa ke salur darah kita.
.
#putih #putihgebu #putihcepat #putihkulit #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #kuruslangsing #snowhite #snowhitetablet #tipsputih #tipsputihgebu #detox #istigfarselalu #istigfar #nakputih #putihgebu #teamAFCV200205 #inspirasicantiktanpasuntikan

Akibat daripada tabiat pemakanan dan gaya hidup kita pada masa kini, kita sering terdedah kepada bahan-bahan pencemaran dan tabiat makanan kita seperti makanan segera (fast food), merokok, sayur dan buah yang tercemar dengan bahan-bahan kimia menyebabkan kesihatan kita akan terganggu. 
Akibatnya, kuasa melawan penyakit akan menurun disebabkan sistem imunisasi badan yang lemah. Keadaan ini boleh meyebabkan pengumpulan toksik pada badan kita. Apa kaitannya detox dan toxin ni? Cuba semak, adakah anda mempunyai toksin yang berlebihan. Apakah akibatnya jika kita membiarkan toksin di dalam badan tanpa dinyahtoksinkan?
Apakah itu Detox?
Detox adalah penyahtoksik badan iaitu proses membersihkan dan menyingkirkan toksik dalam badan manusia atau lebih senang diistilahkan sebagai 'buang toksin'. Kebiasaanya, proses detox berlaku secara semulajadi melalui proses perkumuhan, pembuangan air besar dan perpeluhan. 
Sekiranya badan kita gagal untuk detox secara semula jadi, kita akan lebih terdedah kepada pebagai penyakit seperti keletihan, insomnia, sakit perut, gangguan pergerakan usus, dan juga kembung. Sistem imunisasi kita juga akan terganggu dan mudah sakit seperti demam, selsema dan elergi.
Usus dan hati adalah organ manusia yang terlibat semasa proses detox. Segala penyerapan nutrient kita berlaku di usus  dan bukannya di perut. Tugas perut hanyalah untuk digest makanan supaya jadi lumat. Segala vitamin dan mineral yang kita ambil,  akan diserap melalui usus kecil dan dibawa ke salur darah kita.
.
#putih #putihgebu #putihcepat #putihkulit #kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbadan #kuruslangsing #snowhite #snowhitetablet #tipsputih #tipsputihgebu #detox #istigfarselalu #istigfar #nakputih #putihgebu #teamAFCV200205 #inspirasicantiktanpasuntikan
167 39 12 February, 2020

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp puteri 0129008699 🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
#teamAFCV200213

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp puteri 0129008699 🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
#teamAFCV200213
167 43 13 February, 2020

Kulit makin sihat. Jerawat makin kurang. Kulit makin putih.
.
nak cakap banyak pun tak guna kan? tapi siapa yang nak cantik raya ni! wajib dapatkan sekarang. .
Korang taknak ke raya pakai warna apa pun sesuai sebab kulit dah tak kusam. dah cerah. serious best!
.
whatsapp 0175707563 atau terus klik link pada bio
.
#jemaimaipoh #jemaimaperak #ipohperak #jemaimabeauty #jemaimahq #nakcantik #nakputih #raya2020 #tipskurus #tipscantik #tipssihat #lossweight #masalahjerawat #tipsbebasjerawat #tipsbebaskusam #kusam #gelap #nakflawless #glowing #susukambing #susuunta #putihseawal7hari #putihcepat #cantik

Kulit makin sihat. Jerawat makin kurang. Kulit makin putih.
.
nak cakap banyak pun tak guna kan? tapi siapa yang nak cantik raya ni! wajib dapatkan sekarang. .
Korang taknak ke raya pakai warna apa pun sesuai sebab kulit dah tak kusam. dah cerah. serious best!
.
whatsapp 0175707563 atau terus klik link pada bio
.
#jemaimaipoh #jemaimaperak #ipohperak #jemaimabeauty #jemaimahq #nakcantik #nakputih #raya2020 #tipskurus #tipscantik #tipssihat #lossweight #masalahjerawat #tipsbebasjerawat #tipsbebaskusam #kusam #gelap #nakflawless #glowing #susukambing #susuunta #putihseawal7hari #putihcepat #cantik
102 0 20 January, 2020

Korang semua takutkan cahaya matahari? Takut burn akibat panasnya cahaya matahari? Jangan takut lagi! Snowy body kan ade! Selain itu, terdapat jugak cara yang lain seperti dalam gambar ni . Pakai topi, pakai payung, spek mata hitam dan jangan berjemur dibawah sinaran cahaya matahari l bih dari 6 jam! .
#putih #putihgebu #putihcepat #nakputih #snowy #lotion #snowhite #snowhitetablet # #sunburn #sunblock #teamAFCV200202 #inspirasicantiktanpasuntikan

Korang semua takutkan cahaya matahari? Takut burn akibat panasnya cahaya matahari? Jangan takut lagi! Snowy body kan ade! Selain itu, terdapat jugak cara yang lain seperti dalam gambar ni . Pakai topi, pakai payung, spek mata hitam dan jangan berjemur dibawah sinaran cahaya matahari l bih dari 6 jam! .
#putih #putihgebu #putihcepat #nakputih #snowy #lotion #snowhite #snowhitetablet ##sunburn #sunblock #teamAFCV200202 #inspirasicantiktanpasuntikan
173 29 11 February, 2020

Alhamdulillah after Sue try 3 caps baby skin whitening , kulit terasa licin semacam je , betul la cerah seawal 3 caps 😍 tak sia sia !
Tapi sue lebih suka consume bsw dngn cara mcm ni tau sbb nya lagi best kesan dia !
Jom Follow Ig 👇🏻
.
@babyskinwhitening_hq
@babyskinwhitening_hq
@babyskinwhitening_hq

#putihpinkish #putihkekal #putihcepat #skincare #whitening #skin #girls #beautiful #whiteningbooster #reviewbylelesue #review #reviewskincare #reviewlelesue

Alhamdulillah after Sue try 3 caps baby skin whitening , kulit terasa licin semacam je , betul la cerah seawal 3 caps 😍 tak sia sia ! 
Tapi sue lebih suka consume bsw dngn cara mcm ni tau sbb nya lagi best kesan dia ! 
Jom Follow Ig 👇🏻
.
 @babyskinwhitening_hq
@babyskinwhitening_hq
@babyskinwhitening_hq

#putihpinkish #putihkekal #putihcepat #skincare #whitening #skin #girls #beautiful #whiteningbooster #reviewbylelesue #review #reviewskincare #reviewlelesue
2,160 16 8 December, 2019

Siapa ada masalah eczema disini mamaD ade jalan penyelesaiannya! Kita mampu cuba pelbagai cara untuk ubati sesuatu penyakit! Siapa yang masih tercari cari ubat untuk penyakit kulit macam eczema, sensetif, kulit kering, dan semua masalah kulit boleh terus dapatkan Treatment lotion okay!! Muka setakat muka je, tangan, kaki dan satu badan! Semua boleh sapu ! Sapu sapu sihat! In shaa Allah! .
.
#putih #putihgebu #putihcepat #kurus #kuruscepat #sihatdanbonusnyakurus #sihat #resepisihat #ubatsihat #kulit #kulitsehat #sensitifskin #nakputih #putihgebu #treatment #snowhite #snowhitetablet #mamaD #snowhitelotion #teamAFCV200208 #inspirasicantiktanpasuntikan

Siapa ada masalah eczema disini mamaD ade jalan penyelesaiannya! Kita mampu cuba pelbagai cara untuk ubati sesuatu penyakit! Siapa yang masih tercari cari ubat untuk penyakit kulit macam eczema, sensetif, kulit kering, dan semua masalah kulit boleh terus dapatkan Treatment lotion okay!! Muka setakat muka je, tangan, kaki dan satu badan! Semua boleh sapu ! Sapu sapu sihat! In shaa Allah! .
.
#putih #putihgebu #putihcepat #kurus #kuruscepat #sihatdanbonusnyakurus #sihat #resepisihat #ubatsihat #kulit #kulitsehat #sensitifskin #nakputih #putihgebu #treatment #snowhite #snowhitetablet #mamaD #snowhitelotion #teamAFCV200208 #inspirasicantiktanpasuntikan
182 44 13 February, 2020

Perempuan ni nampak je ayu tp i je tahu dia mcam mana hahahahah 🤣 gura je @nuradienaa Hehehe. .
.
PROMOSI SEMPENA HARI RAYA DEEPAVALI MASIH LAGI BERLANGSUNG!!
.
Jangan lepaskan grab sekarang selagi stok masih ada .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #nakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #DemicaWhiteningLotion #Demica # #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat

Perempuan ni nampak je ayu tp i je tahu dia mcam mana hahahahah 🤣 gura je @nuradienaa Hehehe. .
.
PROMOSI SEMPENA HARI RAYA DEEPAVALI MASIH LAGI BERLANGSUNG!!
.
Jangan lepaskan grab sekarang selagi stok masih ada .
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #nakkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #DemicaWhiteningLotion #Demica ##Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #seputihgadiskorea #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat
279 4 28 October, 2019