#putihgebu Instagram Photos & Videos

putihgebu - 1.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihgebu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
1.8
Average comment
0
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

BEREBUT-REBUT NAK KAN DEMICA LOTION?

Dah gaji kan korang ? Elok sangat lah korang grab #DemicaWhiteningLotion ni cepat². Takut nanti tak sempat grab, stok licin jerr. Tak rugi uolls beli sebab dgn 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan sampai 2-3 bulan tau. Sangat sangat jimat!

Jom shopping #DemicaWhiteningLotion dekat stokis/agent SAH yang terdekat. Nak COD pun boleh. Komen “NAK” SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BEREBUT-REBUT NAK KAN DEMICA LOTION?

Dah gaji kan korang ? Elok sangat lah korang grab #DemicaWhiteningLotion ni cepat². Takut nanti tak sempat grab, stok licin jerr. Tak rugi uolls beli sebab dgn 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan sampai 2-3 bulan tau. Sangat sangat jimat!

Jom shopping #DemicaWhiteningLotion dekat stokis/agent SAH yang terdekat. Nak COD pun boleh. Komen “NAK” SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 19 minutes ago

Untuk bahagia, tak perlu menyakiti diri sendiri.

#bahagiaku #semangat
#mimpiyangsempurna
#putihgebu #bulumata
#diri

Untuk bahagia, tak perlu menyakiti diri sendiri.

#bahagiaku #semangat 
#mimpiyangsempurna 
#putihgebu #bulumata 
#diri
0 0 24 minutes ago

DAH SAPU DEMICA WHITENING LOTION?

Orang lelaki dah apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah. So, tak risau kalau berjemur panas pun sbb #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit dari sunburn sbb ada spf50. Bau dia MasyaaAllah wangi macam perfume. Fall in love sangat dgn #DemicaWhiteningLotion ni.

Sape kat sini ada masalah kulit SUNBURN?
Komen “SAYA” untuk ima bantu uolls SEKARANG!..
.
Jomm dapatkan harini.Jangan lupa TAG kawan korang juga ya.. Tak salah kalau kongsi benda baik😍😍😍😍...
.
🚘🚘 COD area PERDA, SBRG JYA, PMTG PAUH, JLN BRU, PENANTI,GUAR PERAHU.. .
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codseluruhmalaysia #ootdmalaysia

DAH SAPU DEMICA WHITENING LOTION?

Orang lelaki dah apply #DemicaWhiteningLotion sebelum keluar rumah. So, tak risau kalau berjemur panas pun sbb #DemicaWhiteningLotion boleh protect kulit  dari sunburn sbb ada spf50. Bau dia MasyaaAllah wangi macam perfume. Fall in love sangat dgn #DemicaWhiteningLotion ni.

Sape kat sini ada masalah kulit SUNBURN?
Komen “SAYA” untuk ima bantu uolls SEKARANG!..
.
Jomm dapatkan harini.Jangan lupa TAG kawan korang juga ya.. Tak salah kalau kongsi benda baik😍😍😍😍...
.
🚘🚘 COD area PERDA, SBRG JYA, PMTG PAUH, JLN BRU, PENANTI,GUAR PERAHU.. .
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#codseluruhmalaysia#ootdmalaysia
1 0 46 minutes ago

BEREBUT-REBUT NAK KAN DEMICA LOTION?

Dah gaji kan korang ? Elok sangat lah korang grab #DemicaWhiteningLotion ni cepat². Takut nanti tak sempat grab, stok licin jerr. Tak rugi uolls beli sebab dgn 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan sampai 2-3 bulan tau. Sangat sangat jimat!

Jom shopping #DemicaWhiteningLotion dekat stokis/agent SAH yang terdekat. Nak COD pun boleh. Komen “NAK” supaya agent blh contact uolls SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #muamekap #ootdmalaysia

BEREBUT-REBUT NAK KAN DEMICA LOTION?

Dah gaji kan korang ? Elok sangat lah korang grab #DemicaWhiteningLotion ni cepat². Takut nanti tak sempat grab, stok licin jerr. Tak rugi uolls beli sebab dgn 1 botol #DemicaWhiteningLotion boleh tahan sampai 2-3 bulan tau. Sangat sangat jimat!

Jom shopping #DemicaWhiteningLotion dekat stokis/agent SAH yang terdekat. Nak COD pun boleh. Komen “NAK” supaya agent blh contact uolls SEKARANG!

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#muamekap#ootdmalaysia
1 0 52 minutes ago

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KENAPA SPF SANGAT PENTING UNTUK KULIT?
.
.
SPF adalah singkatan utk “sun protection factor” dan ia adalah kiraan yg merujuk kpd seberapa lama produk tersebut boleh melindungi kulit kita dr sunburn.
.
Pengiraan kadar berapa peratus SPF boleh melindungi kulit dr sunburn adalah seperti di bawah;
.
Cth: SPF 50
SPF 50 bermaksud (50-1)/50 = 0.98
.
Bersamaan 98% kadar perlindungan dr sinaran uv yg #DemicaWhiteningLotion mampu lindungi.
.
Kesan kalau tak lindungi kulit dgn sunblock
👉kulit menjadi tua (penuaan)
👉berkedut
👉kusam
👉sunburn
👉kanser kulit
.
Masih degil taknak apply sunblock ke sebelum keluar rumah?☀️🧴
.
Dapatkan #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV.
.
Nak order?
DM no fon uolls SEKARANG jgk😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 1 hour ago

Selamat malam uollss.. Jangan lupa minum skkm dulu untuk nampak cantik pagi esok!😝... Yang belum grab, jom grab sekarang! Harga promosi masih berjalan lagi👌🏻😘😘.. Berminat pm sis tau.. #trustedsellermalaysia #susukambing #kurmamadu #nakcantikcarisaya #putihgebu #gebas #followforfollowback #followersmalaysia #ala2retis #pemakanansihat #malaysianfood

Selamat malam uollss.. Jangan lupa minum skkm dulu untuk nampak cantik pagi esok!😝... Yang belum grab, jom grab sekarang! Harga promosi masih berjalan lagi👌🏻😘😘.. Berminat pm sis tau..#trustedsellermalaysia #susukambing #kurmamadu #nakcantikcarisaya #putihgebu #gebas #followforfollowback #followersmalaysia #ala2retis #pemakanansihat #malaysianfood
0 0 1 hour ago

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Eyda share nak maintain PUTIH !
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ?
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
.
.
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali
.
.
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub
#PinkishWhiteInstantScrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI -
So Eyda share nak maintain PUTIH ! 
nak amalkan seminggu 3x pun okay cun dah ! Memang 1x pakai ada result dah .
.
Apa yang membuatkan BEZA pinkish white INSTANT SCRUB ni dengan scrub lain ? 
1. Ada kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat 
Dua KANDUNGAN ni antara petua orang dulu dulu nak putih & bersihkan skin okay..
.
.
2. PUTIH 15 MINIT dengan teknik MASKER 😍 so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER. Dann boleh pakai kat muka & badan sekali
.
. 
Jimat ke tak ? -
Orang takut nak guna sebab cepatnya putih... takut ada mercury!!! JANGAN RISAU ANGELS, KITA PUNYA PRODUK BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 😍😍 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS YANG 💯 SELAMAT .
.
Mesti scrub banyak function ni mahal ????
TAK MAHAL SAYANGGGG, HANYA RM 39 JE..... tahan lebih 2 bulan penggunaan 
Beli lah untuk family, kawan or suami /isteri hehehe boleh berscrub2 kat rumah -
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#LuaskanKuasaTeamQueenFatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#PinkishWhiteScrub #JunniPinkishWhiteInstantScrub 
#PinkishWhiteInstantScrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 1 hour ago

Susu Maaez ada 5 jenis perisa tauu, Original, coklat, anggur, strawberri & mangga 😘
.
So sape2 yg tk boleh mnum susu boleh ambil perisa lain. Even perisa lain2 tapi khasiatnya tetap sama 🤗
.
Susu Maaez, Susu untuk Kulit & IQ....
.
Kandungan susu maaez...
💙Sarang Burung Walet
💙Habbatus Sauda
💙Kismis
💙Buah Tin
💙Delima
💙Kurma
💙Madu
💙Susu Kambing, iaitu susu terbaik didunia selepas susu ibu...
.
Kelebihan susu maaez:
.
🌸Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 🌸Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🌸Mengatasi Kulit kering & Bersisik 🌸 Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
Alhamdulillah susu maaez banyak manfaatnya .
jom grab sekarang🙋

#KopiMaaez
#kopimaaez
#KopiUtkputih
#maaezwhitecoffee

#teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit

Susu Maaez ada 5 jenis perisa tauu,  Original,  coklat,  anggur, strawberri & mangga 😘
.
So sape2 yg tk boleh mnum susu boleh ambil perisa lain. Even perisa lain2 tapi khasiatnya tetap sama 🤗
.
Susu Maaez,  Susu untuk Kulit & IQ....
.
Kandungan susu maaez...
💙Sarang Burung Walet
💙Habbatus Sauda
💙Kismis
💙Buah Tin
💙Delima
💙Kurma
💙Madu
💙Susu Kambing, iaitu susu terbaik didunia selepas susu ibu...
.
Kelebihan susu maaez:
.
🌸Meningkatkan kecerdasan minda,  IQ dan EQ 🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 🌸Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 🌸Mencerahkan,  melicinkan dan menganjalkan kulit 🌸Mengatasi Kulit kering & Bersisik 🌸 Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah 
Alhamdulillah susu maaez banyak manfaatnya .
jom grab sekarang🙋

#KopiMaaez
#kopimaaez 
#KopiUtkputih
#maaezwhitecoffee

#teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit
0 0 1 hour ago

Mana nak dapat produk yang boleh bagi perubahan sekali gus??
.
Haaa.... CINDERELLA MIRACLE WORLD la jawapannya 👍🏻
.
Dengan set 5in1 ni dalam masa 2-3 minggu dah boleh turun berat badan & jerawat pun dah kecut
.
bukan tu je tau, kulit pun semakin cerah, lembut, tegang & licin
.
Jom Secantik Cinderella
#set5in1cinderella #kuruscepat #putih #cucukputih #kurussihat #putihgebu #kecantikan #kulitputih #mekap #mekapupmurahmalaysia# #cgs #cinderella #sabunpemutih #krimpemutih #mukaglowing #skincaremurah #mekapmurah #foundationmurah #injectionputih #cinderella #cgs #cinderellapitera #supplementkurusmurah #supplementputih #jeragathilang #penghilangjerawat #setskincarecinderella #setskincare #suntikanputih #serummurah #cinderellamiracleworld #cinderellamiracleworldhq

Mana nak dapat produk yang boleh bagi perubahan sekali gus??
.
Haaa.... CINDERELLA MIRACLE WORLD la jawapannya 👍🏻
.
Dengan set 5in1 ni dalam masa 2-3 minggu dah boleh turun berat badan & jerawat pun dah kecut
.
bukan tu je tau, kulit pun semakin cerah, lembut, tegang & licin
.
Jom Secantik Cinderella
#set5in1cinderella#kuruscepat#putih#cucukputih#kurussihat#putihgebu#kecantikan#kulitputih#mekap#mekapupmurahmalaysia##cgs#cinderella#sabunpemutih#krimpemutih#mukaglowing#skincaremurah#mekapmurah#foundationmurah#injectionputih#cinderella#cgs#cinderellapitera#supplementkurusmurah#supplementputih#jeragathilang#penghilangjerawat#setskincarecinderella#setskincare#suntikanputih#serummurah#cinderellamiracleworld#cinderellamiracleworldhq
0 0 1 hour ago

#DemicaTestimoni #DemicaFeedback
.
SLIDE TEPI UTK LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱

Www.wasap.my/60103030199/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters #demicakedah #demicacodjitra #demicacodalorstar

#DemicaTestimoni #DemicaFeedback
.
SLIDE TEPI UTK LIHAT TESTIMONI & FEEDBACK DEMICA
.
Pssst uols! Meh ain nak share lagi feedback ikhlas dari pengguna #DemicaWhiteningLotion kesayangan Mimi ni.♥️
.
Bukan beshe² #DemicaWhiteningLotion ni tau. Siap boleh sapu kat muka, tangan and kakki skali !
.
Cepat DM nombor fon uols SEKARANG📱

Www.wasap.my/60103030199/nak+demica
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamfirdaniefighters #demicasquadteamfirdanie #demicasquadteamfirdaniefighters #demicakedah #demicacodjitra #demicacodalorstar
2 0 1 hour ago

Stock SOLD OUT ‼️ 😱
.

Semalam buat naik kuantan stok, harini semua meracau racau cari ibu nak stok. Dorang telan ke ape, Tak sempat ibu nak bernafas, esok terpaksa hempas stok lebih lagi, kena ambik 2 kali ganda daripada sebelum ni, tapi tk tahu la bertahan berapa jam. .

Esok kita hempas stok 20k pulak, harap stok kali ni dan la bertahan seminggu pun jadi la haha, dannnn la ibu nk bernafas sikit, Terima kasih Ya Allah kau limpahkan rezeki buat anak teamviey 🤲🏻.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #kemaman #kuantan

Stock SOLD OUT ‼️ 😱
.

Semalam buat naik kuantan stok, harini semua meracau racau cari ibu nak stok. Dorang telan ke ape, Tak sempat ibu nak bernafas, esok terpaksa hempas stok lebih lagi, kena ambik 2 kali ganda daripada sebelum ni, tapi tk tahu la bertahan berapa jam. .

Esok kita hempas stok 20k pulak, harap stok kali ni dan la bertahan seminggu pun jadi la haha, dannnn la ibu nk bernafas sikit, Terima kasih Ya Allah kau limpahkan rezeki buat anak teamviey 🤲🏻.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #kemaman #kuantan
4 0 2 hours ago

Stock SOLD OUT ‼️ 😱
.

Semalam buat naik kuantan stok, harini semua meracau racau cari ibu nak stok. Dorang telan ke ape, Tak sempat ibu nak bernafas, esok terpaksa hempas stok lebih lagi, kena ambik 2 kali ganda daripada sebelum ni, tapi tk tahu la bertahan berapa jam. .

Esok kita hempas stok 20k pulak, harap stok kali ni dan la bertahan seminggu pun jadi la haha, dannnn la ibu nk bernafas sikit, Terima kasih Ya Allah kau limpahkan rezeki buat anak teamviey 🤲🏻.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #kemaman #kuantan

Stock SOLD OUT ‼️ 😱
.

Semalam buat naik kuantan stok, harini semua meracau racau cari ibu nak stok. Dorang telan ke ape, Tak sempat ibu nak bernafas, esok terpaksa hempas stok lebih lagi, kena ambik 2 kali ganda daripada sebelum ni, tapi tk tahu la bertahan berapa jam. .

Esok kita hempas stok 20k pulak, harap stok kali ni dan la bertahan seminggu pun jadi la haha, dannnn la ibu nk bernafas sikit, Terima kasih Ya Allah kau limpahkan rezeki buat anak teamviey 🤲🏻.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #wargakemaman #wargakuantan #kemaman #kuantan
0 0 2 hours ago

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea  #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih
0 0 2 hours ago

Ni tips penjagaan kulit yana tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga RM39.90 ja siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Yana sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by SyahmimiBeauty sebab ada KKM 😘
.
So apa tunggu lagi?
Pinang lah satu 🤗
.
#DemicaSquad
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Ni tips penjagaan kulit yana tau, makin sapu makin putih. Boleh pakai seluruh badan termasuk muka, harga RM39.90 ja siap ada gift lagi. So sangat berbaloi utk sape yg nak jaga kulit dari sunburn, kulit kering dan kusam.
.
Yana sangat yakin dan percaya dgn produk #DemicaWhiteningLotion by SyahmimiBeauty sebab ada KKM 😘
.
So apa tunggu lagi?
Pinang lah satu 🤗
.
#DemicaSquad 
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSquad #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea  #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih
0 0 2 hours ago

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih

KENAPA PERLU JOIN??
.
▶KEUNTUNANGAN TINGGI DALAM SETIAP PRODUK.
▶PRODUK SELAMAT DAN LULUS KKM(NOT190105668K).
▶PENGURUSAN SISTEM YANG TERATUR DAN SALING MEMBANTU ANTARA SQUAD.
▶PRODUK LARIS DAN PERMINTAAN TINGGI.
▶HARGA PERPATUTAN.
▶TERDAPAT BANYAK TESTIMONI.
.
KAMI AKAN BANTU ANDA GANDAKAN DUIT.
.
DM nombor fon uols SEKARANG utk join atau click link di bio😎
.
#DemicaWhiteningLotion .
 #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #putihberseri #seputihgadiskorea  #miniagentwanted #AgentDemicaWanted #dropshipdiperlukan #duitpoket #agentmalaysiawanted
#cariduitlebih
0 0 2 hours ago

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tipscantik #tipsmakeup #produkviral #produkfemes #codkb #demicakb

KELEBIHAN DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN UOLS NAK ORDER HARINI JUGAK
.
.
✅Senang dibawa utk aktiviti luar
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
👉DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tipscantik #tipsmakeup #produkviral #produkfemes #codkb #demicakb
0 0 2 hours ago

🦋 FROZEN COLLAGEN
original by Glutafrozen
Fastest whitening !! Frozencollagen
Collagen dalam bentuk TERBARU! . 🌸 Mempercepat whitening (putih pink natural) 🌸 Dari 12 ekstrak pilihan premium .
✔️ collagen tri peptide dari ikan lautan lepas, VIT C dari buah orange terbaik ✔️ Kandungan impor dari Perancis, gluta C .
🍇 kapsul keratin dari tumbuh2an yg akan dicerna dgn sangat mudah di perut .
FROZEN COLLAGEN tdk ada campuran TEPUNG !! Collagen murni, HASIL NYATA! .
Memberi nutrisi ke dalam kulit agar kulit terlihat sangat kinclong & puih dalam waktu yg singkat! .
💕 1 saset isi 60 KAPSUL .
FDA : 10-1-01507-5-0014 .
💕 Di produksi dalam pabrik yg berstandar internasional &
Kandungan impor JEPANG! ✔️ GMP/ FDA / HALAL . .
.
.
.
.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕Frozen Collagen💕
💕Rm40 (1packet with 60 capsules)
💕Rm75(2packet)
💕Rm129(3packet)
.💕EXC POSTAGE 💕 READY STOCK
. .
.

#frozencollagen #suplementpemutih #glutalachel #glutacelena #kapsulpemutih #glutafrozen #glutainfinity #frozencollagenmalaysia #putih #putihgebu #putihkekal #putihsebelumraya #putihseluruhbadan #putihsebelumnikah #cantik #like4like #malaysia #trustedsellermalaysia

🦋 FROZEN COLLAGEN 
original by Glutafrozen 
Fastest whitening !! Frozencollagen 
Collagen dalam bentuk TERBARU! . 🌸 Mempercepat whitening (putih pink natural) 🌸 Dari 12 ekstrak pilihan premium .
✔️ collagen tri peptide dari ikan lautan lepas, VIT C dari buah orange terbaik ✔️ Kandungan impor dari Perancis, gluta C .
🍇 kapsul keratin dari tumbuh2an yg akan dicerna dgn sangat mudah di perut .
FROZEN COLLAGEN tdk ada campuran TEPUNG !! Collagen murni, HASIL NYATA! .
Memberi nutrisi ke dalam kulit agar kulit terlihat sangat kinclong & puih dalam waktu yg singkat! .
💕 1 saset isi 60 KAPSUL .
FDA : 10-1-01507-5-0014 .
💕 Di produksi dalam pabrik yg berstandar internasional & 
Kandungan impor JEPANG! ✔️ GMP/ FDA / HALAL . .
.
.
.
.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕Frozen Collagen💕
💕Rm40 (1packet with 60 capsules)
💕Rm75(2packet)
💕Rm129(3packet)
.💕EXC POSTAGE 💕 READY STOCK
. .
.

#frozencollagen #suplementpemutih #glutalachel#glutacelena #kapsulpemutih#glutafrozen#glutainfinity#frozencollagenmalaysia#putih#putihgebu#putihkekal#putihsebelumraya#putihseluruhbadan#putihsebelumnikah#cantik#like4like #malaysia#trustedsellermalaysia
48 1 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
2 0 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
2 0 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
1 0 2 hours ago

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tipscantik #tipsmakeup #trend #trendingnow #lipmatte #demicalipmatte #lipmattemurah #codkb #demicakb

NAK KULIT PUTIH TANPA CUCUK?
.
.
Bolehhh jerrr! Yg penting wajib ada #DemicaWhiteningLotion dlm handbag. So, kulit tak sunburn dgn adanya SPF50 dlm Lotion magic ni 💋.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dan boleh sapu di muka ✅
.
Harga tak sampai 50 ringgit ponnn. Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
.
Sape nak?? Ready stock di HQ.
DM nombor fon SEKARANG ❤️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #tipscantik #tipsmakeup #trend #trendingnow #lipmatte #demicalipmatte #lipmattemurah #codkb #demicakb
0 0 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
1 0 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
1 0 2 hours ago

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan. #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark

Im officially selling DR ANNE SKINCARE.

Produk penjagaan wajah yang mampu merawat kulit wajah menjadi bersih,sihat dan glowing.

Katakan tidak pada produk yang penuh dengan kimia merkuri dan hidrokuinon.

Kenapa nak gadaikan kulit wajah yang mulus tu pada produk yang ntah mana² jaminan kesihatan selain dari mengaut keuntungan.

Skincare yang mengetengahkan campuran madu kelulut serta ektrak bunga-bungaan mampu menarik kulit wajah anda 10x muda😍

Tak percaya?
Cuba dulu.
Klik link di bio untuk sebarang pertanyaan.  #detokskulit #kulitsihat #putihgebu #bebasjerawat #jeragathilang #kulitlicin #poriporimengecil #hilangkanparut #kulitmukacantik #jeragatdegil #parutberlubang #parutberlekuk #jerawatpasir #jerawatnanah #jerawatbatu #kulitkusam #kulitkendur #tompokhitam #kulitsensitif #poriporiterbuka #produkviral #rawatanwajah #dermapenmalaysia #dermarollermelaka #dermapenmelaka #mobilespamelaka #mobilespamalaysia #strechmark
1 0 2 hours ago

Best sangat ke Susu Maaez ni? 🤔🤔🤔
.
🍄Susu maaez ni memang best & special, sebab susu ni khas untuk merawat masalah kulit & mencantikkan kulit.
.
.
🍄Susu ni sangat sesuai diminum bagi sesiapa yang mempunyai masalah kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, kasar, bersisik, kulit kusam, berjerawat, tumit kaki pecah dan lain-lain masalah kulit🔥.
.
🍄Yang takde masalah kulit pun boleh minum susu maaez ni. Nanti kulit korang makin cantik, cerah, lembut, halus, mulus dan gebu macam baby 🙈.
.
🍄Ibu mengandung dan ibu menyusu pun bagus amalkan susu maaez ni. Boleh kembalikan seri muka akibat alahan, pekatkan dan banyakkan susu ibu dan kekalkan kecergasan ibu selepas bersalin.
.
🍄Gabungan susu kambing (susu kedua terbaik selepas susu ibu) sarang burung walit dan makanan sunnah yang terbaik seperti kurma, kismis, madu, habatussauda, buah tin, zaitun, biji aprikot dan delima menjadikan susu maaez mempunyai khasiat yang sangat TIPTOP untuk kulit.
.
🍄Sesuai diminum semua peringkat umur, dari baby hingga orang tua. Syoknyaaa..1 family boleh minum 👪 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#maaezkotabharu
#maaezpasirmas
#teamfarragojes

Best sangat ke Susu Maaez ni? 🤔🤔🤔
.
🍄Susu maaez ni memang best & special, sebab susu ni khas untuk merawat masalah kulit & mencantikkan kulit.
.
.
🍄Susu ni sangat sesuai diminum bagi sesiapa yang mempunyai masalah kulit gatal-gatal, ekzema, kulit kering, kasar, bersisik, kulit kusam, berjerawat, tumit kaki pecah dan lain-lain masalah kulit🔥.
.
🍄Yang takde masalah kulit pun boleh minum susu maaez ni. Nanti kulit korang makin cantik, cerah, lembut, halus, mulus dan gebu macam baby 🙈.
.
🍄Ibu mengandung dan ibu menyusu pun bagus amalkan susu maaez ni. Boleh kembalikan seri muka akibat alahan, pekatkan dan banyakkan susu ibu dan kekalkan kecergasan ibu selepas bersalin.
.
🍄Gabungan susu kambing (susu kedua terbaik selepas susu ibu) sarang burung walit dan makanan sunnah yang terbaik seperti kurma, kismis, madu, habatussauda, buah tin, zaitun, biji aprikot dan delima menjadikan susu maaez mempunyai khasiat yang sangat TIPTOP untuk kulit.
.
🍄Sesuai diminum semua peringkat umur, dari baby hingga orang tua. Syoknyaaa..1 family boleh minum 👪 #maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#maaezkotabharu
#maaezpasirmas
#teamfarragojes
0 0 2 hours ago

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.

Wowwww happy sangat Eyka dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Eyka contact!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA KATA PENGGUNA DEMICA WHITENING LOTION?
.

Wowwww happy sangat Eyka dapat positive feedback dari kesayangan yg setia menggunakan #DemicaWhiteningLotion setiap hari.
.
Uols takkan nak tengok je org lain dpt kulit gebu gebas & glowing mcm awek Korea?
Mesti dah taksabar nak grab #DemicaWhiteningLotion kan kan kan?😚
.
Jom DM nombor sekarang utk Eyka contact!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago

JANGAN KELUAR RUMAH TANPA APPLY DEMICA LOTION
.
.
Sebab apa mimi taknak bagi uolls keluar tanpa apply #DemicaWhiteningLotion dulu? Sbb nya mimi nak make sure kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UV yg boleh menyebabakan sunburn.
.
Kandungan utama dlm #DemicaWhiteningLotion
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️ wasap.my/60139343750/nk
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JANGAN KELUAR RUMAH TANPA APPLY DEMICA LOTION
.
.
Sebab apa mimi taknak bagi uolls keluar tanpa apply #DemicaWhiteningLotion dulu? Sbb nya mimi nak make sure kulit uolls sentiasa terlindung dari sinar UV yg boleh menyebabakan sunburn.
.
Kandungan utama dlm #DemicaWhiteningLotion
.
♥️Niacinamide
♥️Olive oil
♥️Pro vitamin B3
♥️Pearl Extract
♥️Milk Extract
♥️Caesalpinia Spinosa Gum
.
Korang jangan risau sebab #DemicaWhiteningLotion ni selamat digunakan. Yang penting nya Halal & lulus KKM (NOT190105668K)
.
Jomm dapatkan harini.
Tekan Link di bio SEKARANG utk lebih detial♥️ wasap.my/60139343750/nk
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 2 hours ago

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk mimi contact uolls.

wasap.my/60139343750/nk

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DAH ADA PELINDUNGAN SELURUH BADAN?

Hari² korang mesti keluar rumah kan? Tapi jangan lupa plak apa yg korang kena buat sebelum keluar rumah.

Dengan ada nya #DemicaWhiteningLotion ni uolls takkan miss punya. Sebab korang boleh bawa ke mana je and letak dlm beg korang.

So, untuk menyelamatkan kulit uolls dari terkena sunburn atau make up uolls crack masa keluar, uolls boleh apply #DemicaWhiteningLotion. Tak perlu risau lagi nak berjemur panas sebab #DemicaWhiteningLotion ada spf50 tau.

Haaa, best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Korang wajib ada sorang satu tau!

Jom dapatkan SEKARANG jgk !
Komen “SAYA NAK” untuk mimi contact uolls.

wasap.my/60139343750/nk

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 2 hours ago

Top #putihgebu posts

[ACAH ACAH APA?]
Cer Komen Kenapa Uols Follow Izubiela ????
.
Kalau uols Followers izubiela , uols sila lah komen . Kalau sekadar Stalker , i kick ok . izubiela nak berkawan dgn Yg betul2 nak berkawan jer . .
Komen tau sbb nak buat survey
.
@putihgebudbella
@susuk1juta_hq
@zaffmarekan .
.

#putihgebudbella #putihgebu #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #brighterdays #darre #Vvhite #vvkolly

[ACAH ACAH APA?]
Cer Komen Kenapa Uols Follow Izubiela ????
.
Kalau uols Followers izubiela , uols sila lah komen . Kalau sekadar Stalker , i kick ok . izubiela nak berkawan dgn Yg betul2 nak berkawan jer . .
Komen tau sbb nak buat survey
.
@putihgebudbella 
@susuk1juta_hq 
@zaffmarekan .
.

#putihgebudbella #putihgebu #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #brighterdays #darre #Vvhite #vvkolly
2,782 109 22 January, 2020

Jerawat, jeragat, parut? Ambil snowhite tablet merawat dari dalam, dan snowy treatment untuk luaran. In syaa Allah, hasilnya akan lebih cepat dan memuaskan 🥰

#SnowyTreatment - Rm35
#SnowyTablet - Rm59 ️SNOWY TREATMENT LOTION (Lotion susu unta) ✅Untuk yang berkulit sensitif.
✅Merawat masalah kulit seperti ruam pada baby, kulit elergik, kudis, kulit gatal2 panau dan sebagainya yang berkaitan masalah kulit.
✅Mencerahkan kulit
✅Boleh dipakai seluruh anggota badan termasuk muka.
✅Selamat dipakai dari seusia baby sehingga orang dewasa.
✅Ada spf30 ️SNOWHITE TABLET

Tengah cari SUPPLEMENT SUPERB ALL IN ONE ? LAKI , PEREMPUAN , TUA , MUDA SEMUA BOLEH AMALKAN ? Yeahhhh ! Supplement Snow White Tablet laa jawapannye‼️ The best supplement ever after ! Bukan luaran je boleh chantik ! Dalaman pun boleh chantik jugak ‼️ ✔️Nak putih gebu ?
✔️Nak kulit bebas dari sebarang cela ?
✔️Kulit kusam ?
✔️Jerawat dan jeragat ?
✔️Nak cerah seluruh badan ?
LULUS KKM

Www.wasap.my/601137598196/TabletTreatment

Jerawat, jeragat, parut? Ambil snowhite tablet merawat dari dalam, dan snowy treatment untuk luaran. In syaa Allah, hasilnya akan lebih cepat dan memuaskan 🥰

#SnowyTreatment - Rm35
#SnowyTablet - Rm59 ️SNOWY TREATMENT LOTION (Lotion susu unta) ✅Untuk yang berkulit sensitif.
✅Merawat masalah kulit seperti ruam pada baby, kulit elergik, kudis, kulit gatal2 panau dan sebagainya yang berkaitan masalah kulit.
✅Mencerahkan kulit
✅Boleh dipakai seluruh anggota badan termasuk muka.
✅Selamat dipakai dari seusia baby sehingga orang dewasa.
✅Ada spf30 ️SNOWHITE TABLET

Tengah cari SUPPLEMENT SUPERB ALL IN ONE ? LAKI , PEREMPUAN , TUA , MUDA SEMUA BOLEH AMALKAN ? Yeahhhh ! Supplement Snow White Tablet laa jawapannye‼️ The best supplement ever after ! Bukan luaran je boleh chantik ! Dalaman pun boleh chantik jugak ‼️ ✔️Nak putih gebu ?
✔️Nak kulit bebas dari sebarang cela ?
✔️Kulit kusam ?
✔️Jerawat dan jeragat ?
✔️Nak cerah seluruh badan ? 
LULUS KKM

Www.wasap.my/601137598196/TabletTreatment
108 1 21 January, 2020

Selamat pagi

Selamat pagi
767 21 12 January, 2020

[JUST SHARING]
Pelik kan Zaman Sekarang , kalau terkinja2 tunjuk attitude Clubbing sana sini , minum sana sini , Drug DAN Orang camtu laaa org Nak Follow , Puji memuji Bagus .
.
TETAPI
.
Kalau Orang Buat Kebaikan , Pegi Rumah Allah , Tak Bergaduh sana sini .. Orang Camni Orang nak sangat kecam , Nak Sgt Kutuk .. Sapa Setuju ??? Zaman Dh Terbalik , YANG JAHAT Dijadikan IDOLA , YANG BAIK Dijadikan KECAMAN DAN HINA .
.
Apa Komen Uolls ?? Perasan takkkk ???
.
.
@putihgebudbella
@susuk1juta_hq
@zaffmarekan .
DRESS CANTIK @femmes.glemmer .
.

#putihgebudbella #putihgebu #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #brighterdays #darre #Vvhite #vvkolly

[JUST SHARING]
Pelik kan Zaman Sekarang , kalau terkinja2 tunjuk attitude Clubbing sana sini , minum sana sini , Drug DAN Orang camtu laaa org Nak Follow , Puji memuji Bagus .
.
TETAPI
.
Kalau Orang Buat Kebaikan , Pegi Rumah Allah , Tak Bergaduh sana sini .. Orang Camni Orang nak sangat kecam , Nak Sgt Kutuk .. Sapa Setuju ??? Zaman Dh Terbalik , YANG JAHAT Dijadikan IDOLA , YANG BAIK Dijadikan KECAMAN DAN HINA .
.
Apa Komen Uolls ?? Perasan takkkk ???
.
.
@putihgebudbella 
@susuk1juta_hq 
@zaffmarekan .
DRESS CANTIK @femmes.glemmer .
.

#putihgebudbella #putihgebu #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg #brighterdays #darre #Vvhite #vvkolly
1,789 71 25 December, 2019