#putihgebu Instagram Photos & Videos

putihgebu - 927.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihgebu and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.4
Posts with video
7/48
Posts with photo
41/48

Hashtag Popularity

🔥READY STOCK🔥
SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

🔥READY STOCK🔥
SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 September, 2019

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Dadal jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #yoeparey #asif #neelofa #maybeline #ripinmughabatu

BOLEH PUTIH KEKAL KE DGN DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Mestilah boleh putih kekal bila uols guna secara konsisten. Bukan setakat boleh putihkan kulit tp hilangkan parut jugak uols.
.
Dadal jamin kulit uols pasti putih gebu dgn adanya serbuk mutiara dan ekstrak susu dlm #DemicaWhiteningLotion ni. Perlindungan UV SPF50 dan vitamin pun ada uols.
.
.
👉Sape lagi nak kulit gebu gebas dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM nombor fon uols SEKARANG!📱.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #yoeparey #asif #neelofa #maybeline #ripinmughabatu
0 0 10 September, 2019

3 CARA YG RAMAI BUAT UTK ELAK SUNBURN
.
.
Selalu nak elak sunburn uols buat mcm mana?
.
1️⃣Pakai topi/ payung time kat luar rumah
2️⃣Ambil supplement putih/ vitamin
3️⃣Pakai sarung tangan time drive
.
Mesti ramai kan buat nombor 123 tu.
Hmm kalau ade yg jenis pemalas
.
Senang je cara nk elak sunburn 🥵Semestinya hanya sapu #DemicaWhiteningLotion pd kulit muka, tangan & kaki.
.
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 so tak perlu risau dah sbb kulit dah dilindungi dgn penuh kasih syg 😍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

3 CARA YG RAMAI BUAT UTK ELAK SUNBURN
.
.
Selalu nak elak sunburn uols buat mcm mana?
.
1️⃣Pakai topi/ payung time kat luar rumah
2️⃣Ambil supplement putih/ vitamin
3️⃣Pakai sarung tangan time drive
.
Mesti ramai kan buat nombor 123 tu.
Hmm kalau ade yg jenis pemalas
.
Senang je cara nk elak sunburn 🥵Semestinya hanya sapu #DemicaWhiteningLotion pd kulit muka, tangan & kaki.
.
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 so tak perlu risau dah sbb kulit dah dilindungi dgn penuh kasih syg 😍.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 September, 2019

Hi...sayang dah tidur ke tu?sebelum korang masuk tido kita nak cerita sikit pasal kebaikan snow lotion ni kot ada yang nak baca kan😊korang tau tak if korang ada masalah kulit sunburn,kulit kusam snow lotion ni boleh selesaikan masalah korang plus kita boleh ganti snow lotion dengan sunscreen tau!Love tak?

pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #pinkypinkysitihajar #pinkypinkyagentampang

Hi...sayang dah tidur ke tu?sebelum korang masuk tido kita nak cerita sikit pasal kebaikan snow lotion ni kot ada yang nak baca kan😊korang tau tak if korang ada masalah kulit sunburn,kulit kusam snow lotion ni boleh selesaikan masalah korang plus kita boleh ganti snow lotion dengan sunscreen tau!Love tak?

pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted#pinkypinkysitihajar#pinkypinkyagentampang
0 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order?
Whatsapp wanie ke 019-9809727.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order?
Whatsapp wanie ke 019-9809727.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 September, 2019

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew.
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut

FEEDBACK PANAS PANAS MACAM GORENG PISANG CHEESE LELEH

wowww putih merelit relap muka testimony ni uoll. Dia sendiri sedar muka dia makin putih. Bukan putih pucat tau uoll tapi putih glowing pink pink gittew. 
Tak teruja ka tengok ? Uoll pun boleh putih lagu ni tau
.
#tinggiberjayatiens #spirulinaofficial #spirulinamalaysia #sayajualspirulina #jeragathilang #spirulinamask #maskorganic #maskherbal #maskerspirulina #hilangkanparut #tiensmalaysia #sayajualonline #parutjerawat #spirulinasingapore #sayajualmurah #sayajual #facialmalaysia  #faktaspirulina #nakputih #nakcantik #skincare #putihgebu #gebugebas #tienssingapore #jeragat #jerawat #spirulina #nakkulitcantik #spirulinabrunei #parut
2 0 10 September, 2019

JERAGAT MALIN PUDAR!!!
.
Fuhh bukan setakan jeragat jea boleh pudar tapi liang pori pun makin mengecil serta kulit makin cantikk
.
Bila dah pkai terus jatuh cinta dengan lotion demica ni tau😍
.
Meh dapatkan sekarang. Whatsapp wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteninglotionkualalumpur

JERAGAT MALIN PUDAR!!!
.
Fuhh bukan setakan jeragat jea boleh pudar tapi liang pori pun makin mengecil serta kulit makin cantikk
.
Bila dah pkai terus jatuh cinta dengan lotion demica ni tau😍
.
Meh dapatkan sekarang. Whatsapp wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteninglotionkualalumpur
0 0 10 September, 2019
Nampk tak beza bila sapu lotion demica pada tangan? Putih seawal 5saat uolss
.
Korang kena cuba dulu la baru tahu macam mana. Jom order sekarang
.
Cepat whatsapp wanie ke 019-9809727
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicakl #demicakualalumpur #demicawhiteninglotionkl #demicawhiteninglotionkualalumpur
0 0 10 September, 2019

😭😭😭😭😭DAH BANYAKK DAAA GUNA PRODUK TAPI TAK MENJADII😭😭😭😭
ALHAMDULILLAH 😎😎😎😎😎😎😎 Lepas jumpa Whitening Secret smua masalah dah hilang.
Alhamdulillah.
PUTIH DENGAN SEAWAL 20MIN JE SAYANGG!!!
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
Jom usha ig @skinlikekorean
Jom stalk ig @skinlikekorean
Jom dm ig @skinlikekorean🥰
Admin cantik. Haha.kbye🤣

Cod available ☑JB ☑SKUDAI ☑BBU ☑SUTERA☑PULAIJAYA☑KULAI*
#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai

😭😭😭😭😭DAH BANYAKK DAAA GUNA PRODUK TAPI TAK MENJADII😭😭😭😭
ALHAMDULILLAH 😎😎😎😎😎😎😎 Lepas jumpa Whitening Secret smua masalah dah hilang.
Alhamdulillah.
PUTIH DENGAN SEAWAL 20MIN JE SAYANGG!!!
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
Jom usha ig @skinlikekorean
Jom stalk ig @skinlikekorean
Jom dm ig @skinlikekorean🥰
Admin cantik. Haha.kbye🤣

Cod available ☑JB ☑SKUDAI ☑BBU ☑SUTERA☑PULAIJAYA☑KULAI*
#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai
1 0 10 September, 2019

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean #codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR 
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai
1 0 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

0 1 10 September, 2019

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean

#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR 
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean

#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai
1 0 10 September, 2019

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#AgentDemicaWanted

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#AgentDemicaWanted
1 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
1 0 10 September, 2019

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#AgentDemicaWanted

SEKALI SAPU TERUS GEBU GEBAS
.
.
Dah dapatkan #DemicaWhiteningLotion?? Wajib ada dlm handbag supaya kulit tak sunburn dgn protection SPF50.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi uols? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#AgentDemicaWanted
0 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
0 0 10 September, 2019

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean

#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai

🤗✔TRUSTED AGENT #JOHOR 
WHITENING SECRET HERE✔.🤗
.🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃🌃 Putih seawal 20min je yunkk
✖Takpayah CUCUK ✖Takpayah TELAN
.
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
AREA COD AVAILABLEE UNTUK SEMUA SQUAD CANTIKK REEN😘 .
.🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙
✔PULAI PERDANA
✔SKUDAI
✔UTM
✔KANGKAR PULAI
✔PULAI INDAH
✔PULAI JAYA
❗KULAI (TJ MART)
✔SENAI TAMAN TUN
✔SUTERA
✔BANDAR JB
✔STULANG
✔BAKAR BATU

Follow instagram
@skinlikekorean
@skinlikekorean
@skinlikekorean

#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #codskudai #johorbahru #johor #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #putihgebu #putihmelepaksatubadan #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #mirafilzah #jannanick #preorder #teamputihgebu #bleachingwhiteningsecret #whiteningsecretjb #codjohor #whiteningsecretskudai #whiteningsecretmurah #whiteningsecretpulai
0 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
0 0 10 September, 2019

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#StokisDemicaWhiteningLotion
#AgentDemicaWanted
#TeamDiejaempire🔥🔥🔥 #DemicaSquaDieja

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan  dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#StokisDemicaWhiteningLotion 
#AgentDemicaWanted 
#TeamDiejaempire🔥🔥🔥 #DemicaSquaDieja
1 0 10 September, 2019

[BERHIJAB]
Terasa Cantik Pulak Bila Berhijab 😭😭
Doakan Bella Ya , Moga Bella Berhijab Sepenuhnya .
.
.
Ya Allah Setelah Kau Beri Hidayah , Jangan Pulak Kau Tarikkan Kembali Hidayah . Sesungguhnya Hidayah Milik Allah Swt . Susah Nak Dapat Hidayah . Kena Cari . Nak Berubah Sgt MUDAH , Nak ISTIQOMAH sangat Susah 😭😭
.
.
@putihgebudbella
@susuk1juta_hq .
.
#putihgebudbella #putihgebu #feedback #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg

[BERHIJAB]
Terasa Cantik Pulak Bila Berhijab 😭😭
Doakan Bella Ya , Moga Bella Berhijab Sepenuhnya .
.
.
Ya Allah Setelah Kau Beri Hidayah , Jangan Pulak Kau Tarikkan Kembali Hidayah . Sesungguhnya Hidayah Milik Allah Swt . Susah Nak Dapat Hidayah . Kena Cari . Nak Berubah Sgt MUDAH , Nak ISTIQOMAH sangat Susah 😭😭
.
.
@putihgebudbella 
@susuk1juta_hq .
.
#putihgebudbella #putihgebu #feedback #feedbackizubiela #skincare #suriafm #harianmetro #harianmentroahad #metroahad #viral #trending #susuk1juta #susuk1jutaviral #barbie #barbiedoll #barbiedollmalaysia #Barbiedollmasukpasar #Feedbacksusuk1juta #susuk1jutaskincare #malaysia #singapore #barbie #barbiemalaysia #barbiedollmalaysia #pubg
58 8 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
1 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
1 0 10 September, 2019

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#StokisDemicaWhiteningLotion
#AgentDemicaWanted
#TeamDiejaempire🔥🔥🔥 #DemicaSquaDieja

PUTIH DENGAN SEKALI SEMBURAN
.
.
Demica whitening Lotion ini sejenis lotion/sunscreen yg bertujuan memberikan perlindungan  dan kesan ‘instant whitening’ kepada kulit pengguna sepantas 10 saat shj
.
Demica whitening lotion juga yg berasaskan ‘water base’ yg Sgt Sesuai utk semua jenis kulit seperti :
✅kulit kusam
✅kulit berminyak
✅kulit kering

Lotion demica juga merupakan botol berbentuk silinder jenis semburan dgn berisipadu 50ml serta di uji boleh digunakan sehingga 700 semburan . ( Tahan Sehingga 1-3 Bulan Atas Cara Penggunaan )

Harga?? Tersangat lah mampu milik under Rm50 jur Awak😍
.
#DemicaWhiteningLotion #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputih #lotionputihCherasKl #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#StokisDemicaWhiteningLotion 
#AgentDemicaWanted 
#TeamDiejaempire🔥🔥🔥 #DemicaSquaDieja
2 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Mimi bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotionCherasKl #DemicaCherasKl #Demicantik #jomputihCherasKl #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #AgentDemicaWanted #TeamDiejaEmpire #DemicaSquaDieja
0 0 10 September, 2019

Ibu menyusu memang kena try minum BFF BirdNest ni. BFF boleh bantu banyakkan susu ibu tau. Sambil tambah susu, dapat bagi ibu tenaga. Dalam masa yang sama, betulkan balik hormon dalaman ibu.
.
Kan best macam tu, all in one gittew. Sihat & cantik sekaligus 😍
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.

Ibu menyusu memang kena try minum BFF BirdNest ni. BFF boleh bantu banyakkan susu ibu tau. Sambil tambah susu, dapat bagi ibu tenaga. Dalam masa yang sama, betulkan balik hormon dalaman ibu.
.
Kan best macam tu, all in one gittew. Sihat & cantik sekaligus 😍
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.
0 1 10 September, 2019

APA ITU DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan kalau kita konsisten pakai.
.
#DemicaWhiteningLotion senanggg sangat nak apply, tak melekit pun serta mengandungi SPF50. So, kulit kita terlindung dari panas terik matahari yg buatkan sunburn 🥵.
.
.
P/s: Stok sangattttt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 😍🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

APA ITU DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih berkekalan kalau kita konsisten pakai.
.
#DemicaWhiteningLotion senanggg sangat nak apply, tak melekit pun serta mengandungi SPF50. So, kulit kita terlindung dari panas terik matahari yg buatkan sunburn 🥵.
.
.
P/s: Stok sangattttt LIMITED! Sape cepat dia dapat.
.
DM now utk dapatkan kulit putih #seputihgadiskorea 😍🔥.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 September, 2019

Terbaiklah tiga sekawan ni. Dahla menega sama², consume BFF BirdNest pun sama². Love sangat tau.
.
Hakak² kita ni gain energy dengan BFF. Menega pun taklah cepat rasa letih. Badan pun kurang rasa lenguh². Semangat & fresh ja sepanjang hari 😊
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.

Terbaiklah tiga sekawan ni. Dahla menega sama², consume BFF BirdNest pun sama². Love sangat tau.
.
Hakak² kita ni gain energy dengan BFF. Menega pun taklah cepat rasa letih. Badan pun kurang rasa lenguh². Semangat & fresh ja sepanjang hari 😊
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.
0 1 10 September, 2019

Yes, betoi. Ibu hamil boleh consume BFF BirdNest seawal kandungan berusia 4 bulan.
.
Kami cadangkan minum BFF, 1 botol selang sehari. Maksimum minum 1 botol saja sehari, sudah memadai.
.
Bagus untuk kuatkan badan ibu serta janin & pertumbuhan baby yang sihat.
.
Sarang burung ni kaya dengan kandungan protein tau. So, dapat tingkatkan imuniti badan & galakkan pertumbuhan tisu baru. Cantiklah ibu & baby nanti 😍
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.

Yes, betoi. Ibu hamil boleh consume BFF BirdNest seawal kandungan berusia 4 bulan.
.
Kami cadangkan minum BFF, 1 botol selang sehari. Maksimum minum 1 botol saja sehari, sudah memadai.
.
Bagus untuk kuatkan badan ibu serta janin & pertumbuhan baby yang sihat.
.
Sarang burung ni kaya dengan kandungan protein tau. So, dapat tingkatkan imuniti badan & galakkan pertumbuhan tisu baru. Cantiklah ibu & baby nanti 😍
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
.
0 1 10 September, 2019

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Ciktyn sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Ciktyn SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

NAK KULIT PUTIH GEBU & TONA SEKATA DLM 10 SAAT?
.
.
Jommm sapu #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki uols. Best sangatt lotion ni Ciktyn sendiri addicted utk sapu setiap hari, setiap masa.
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Nak kulit putih #seputihgadisKorea kan?
👉Jom DM Ciktyn SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 September, 2019

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Waa sekarang!

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Waa sekarang!
4 1 10 September, 2019

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Waa sekarang!

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM Waa sekarang!
2 1 10 September, 2019

Seronoknya depa, retis pun memborong sakan. Stok secarton yang order dulu pun tak dapat lagi, dah tambah lagi secarton. Hebat 💪
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#MilkBooster #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #Sembelit

#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah #AirSarangBurung

#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest #TeamCikEnnyAin

Seronoknya depa, retis pun memborong sakan. Stok secarton yang order dulu pun tak dapat lagi, dah tambah lagi secarton. Hebat 💪
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#MilkBooster #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #Sembelit

#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah  #AirSarangBurung

#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest #TeamCikEnnyAin
0 0 10 September, 2019

Huiyoo, Jijie Zainal make up artis pun dah minum BFF BirdNest. Sekali rasa mesti nak lagi. Kan kan kan 😘
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest

#Sembelit #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #MilkBooster #TeamCikEnnyAin

#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah #AirSarangBurung
.
.

Huiyoo, Jijie Zainal make up artis pun dah minum BFF BirdNest. Sekali rasa mesti nak lagi. Kan kan kan 😘
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest

#Sembelit #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #MilkBooster #TeamCikEnnyAin

#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah  #AirSarangBurung
.
.
0 0 10 September, 2019

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Ana bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

BAGAIMANA SERBUK MUTIARA BERTINDAK DALAM DEMICA WHITENING LOTION??
.
.
1️⃣Menanggalkan sel kulit mati dan mencegah penuaan utk menjadikan kulit segar, lembut, licin, dan putih.
2️⃣Mudah diserap oleh kulit & badan
3️⃣Mengawal minyak
4️⃣Mengandungi pelindung Matahari Asli yang meneutralkan radikal perosak kulit (menghapus sunburn & membuang ulser kulit)
5️⃣Memulihkan tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan ( anti penuaan)
6️⃣Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat & semula jadi.
7️⃣Memudarkan jeragat, menghilangkan akne & jerawat
8️⃣Menggalakkan pertumbuhan kulit yg baru
9️⃣Menghasilkan kolagen pemulihan.
🔟Menyembuhkan ruam
.
.
So amacam uols? Best kan #DemicaWhiteningLotion ni?
.
Mcm mana nak order??
DM nombor fon utk Ana bantu.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 10 September, 2019

Woww, sekali repeat order terus grab PAKEJ BOOSTER 60 BOTOL. Jimat RM50 tau hampa. Mau taknya, seronok tengok kulit muka makin lembap dan cantik 😍
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah #AirSarangBurung #TeamCikEnnyAin

#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest

#Sembelit #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #MilkBooster
.
.

Woww, sekali repeat order terus grab PAKEJ BOOSTER 60 BOTOL. Jimat RM50 tau hampa. Mau taknya, seronok tengok kulit muka makin lembap dan cantik 😍
.
.
💞 Sihat Dalaman, Cantik Segak Luaran Semulajadi
.
✅ Awet Muda
✅ Stabilkan hormon
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Galakkan penghasilan susu ibu
✅ Pulihkan stamina & tenaga badan
✅ Kurangkan rasa sakit sendi & otot
✅ Bantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Mencerah, melembut, melicin & menganjalkan kulit
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Kanak kanak (3 tahun ++), lelaki, wanita & jugak warga emas
✅ Ibu hamil (4 bulan ++)
✅ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ baby habis kuning)
.
❗Pesakit jantung, buah pinggang, kanser. Wajib dapatkan kebenaran doktor terlebih dahulu
.
➖➖➖➖➖➖
.
❤️ RM5 / botol (70ml)
.
🚗 COD Minima 10 botol
👉 Perda • BM • Penanti • Guar Perahu • Mengkuang • Tanah Liat • Seberang Jaya • Chain Ferry
.
📬 Jimat Postage thru Shopee Cik EnnyAin Punya Kedai
.
➖➖➖➖➖➖
.
#BirdNest #BirdNestDrink #BirdNestMalaysia #BirdNestMurah #SarangBurung #SarangBurungMalaysia #MinumanSarangBurung #SarangBurungMurah  #AirSarangBurung #TeamCikEnnyAin

#SarangBurungViral #TipsKecantikan #jerawat #Jeragat #PutihGebu #AgenDiperlukan #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #BFFBirdNest

#Sembelit #CODBukitMertajam #CODPerda #CODSeberangJaya #CODPenanti #CODGuarPerahu #CODBukitMinyak #CODMengkuang #CODChainFerry #MilkBooster
.
.
0 0 10 September, 2019

KEKAL PUTIH WALAUPUN DI BAWAH PANAS MATAHARI
.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai LICIN stok di HQ?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Ada yg nak ORDER lotion viral ni?? Gerenti puas hati, putih bak salji..
.
DM nombor fon SEKARANG utk fast response.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KEKAL PUTIH WALAUPUN DI BAWAH PANAS MATAHARI
.
.
Kenapa best sangat #DemicaWhiteningLotion ni sampai LICIN stok di HQ?
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu di tangan & muka
.
Paling penting Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K). So, memang SELAMAT & HALAL utk semua.
.
.
Ada yg nak ORDER lotion viral ni?? Gerenti puas hati, putih bak salji..
.
DM nombor fon SEKARANG utk fast response.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
0 0 10 September, 2019

Ramai yang tanya “DEMICA WHITENING LOTION NI BOLEH KE SAPU KAT MUKA KE?”
.

Tentulah boleh ! Sbb dalam #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan2 yang boleh membahayakan kulit , malah kulit makin lembut & putih dengan sekali sapuan!
.

Satu botol boleh digunakan seluruh badan, jimatkan?

Satu botol tak sampai RM50 punnn boleh tahan 2-3 bulan tau ! Tak rugi korang grab satu botol ni 😘

Ws 014-2641542 sekaranggg ❤️
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicalotion #Demicantik #demicawhiteninglotionmelaka #demicalotionputihmelaka #demicawhiteninglotionareamelaka #Lotionputihgebu
#sayanakputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #sprayputihkulit #sprayputihkulitmalaysia #spraylotionputih #spraylotionputihmalaysia #lotionputihviral #spraylotionputihviral #basemakeuplotionputih

Ramai yang tanya “DEMICA WHITENING LOTION NI BOLEH KE SAPU KAT MUKA KE?”
.

Tentulah boleh ! Sbb dalam #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan2 yang boleh membahayakan kulit , malah kulit makin lembut & putih dengan sekali sapuan!
.

Satu botol boleh digunakan seluruh badan, jimatkan?

Satu botol tak sampai RM50 punnn boleh tahan 2-3 bulan tau ! Tak rugi korang grab satu botol ni 😘

Ws 014-2641542 sekaranggg ❤️
.

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicalotion #Demicantik #demicawhiteninglotionmelaka #demicalotionputihmelaka #demicawhiteninglotionareamelaka #Lotionputihgebu
#sayanakputih #lotionputihajaib #lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #sprayputihkulit #sprayputihkulitmalaysia #spraylotionputih #spraylotionputihmalaysia #lotionputihviral #spraylotionputihviral #basemakeuplotionputih
6 0 10 September, 2019

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer
1 0 10 September, 2019

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer
1 0 10 September, 2019

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer

HIDONAC WHITENING INJECTION💉

Hanya inject sebulan sekali shj tau uolss. X payah drip berminggu minggu.. Dia pnye effect putih blh nmpk dlm seminggu. Bnyk feedback ckp yg ni lagi cepat dari nanguang. Putih gebu dari kepala smpai ke kaki uolls😘

The Strongest Whitening for you! Siapa muka kulit tu rasa kusam and selalu terdedah kepada sinar matahari and malas nk drip banyak kali uolls bole drip HIDONAC 5G ni. yg pasti berat uolls mesti atas 50kg ke atas and tiada masalah kesihatan yg kronik😊

http://www.wasap.my/60122587027/hidonac
COD Ampang & KLCC area
Walkin drip by app only (Cheras, sentul, ampang, damansara, batu caves)
.
#hidonac #hidonacwhitening #whiteninginjection #nosefiller #breastfiller #buttfiller #japanplatinum #nanguang #lipolab #cindella #highdosewhitening #putihgebu #highdosevitaminc #nexentury29 #glutax #orientalplatinum #suntikputih #sulambedak #nanosalt #placentex #suntikputih #amcslimming #slimminginjection #aesthetic #hyaron #trustedseller #seriousbuyer
1 0 10 September, 2019

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ?
Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ?
Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ? Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA.
Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari.
.
For More Info:
Whatsapp: 089652442403
#spirulinaindonesi #spirulinamask #spirulina #maskerspirulina #greenmaskspirulina #jeragat #tiensindonesia #jualspirulina #nakspirulina #gebugebas #putihgebu #nakcantik #nakputih #parutjerawat #nakkulitcantik #skincareindonesia

Anda mempunyai masalah pada wajah anda ? 
Dah beribu duit habis ttapi tk berksesan ? 
Kulit berjerawat,banyak bintik hitam,muka berminyak,malu berada dikhalayak ramai ?  Banyak feedback yg POSITIF yg dterima kerana produk 💯 berkesan.💯 TANPA BAHAN KIMIA. 
Dengan memakai SPIRULINA ini anda akan mendapat kesannya seawal 7 hari.
.
For More Info:
Whatsapp: 089652442403
#spirulinaindonesi #spirulinamask #spirulina #maskerspirulina #greenmaskspirulina #jeragat #tiensindonesia #jualspirulina #nakspirulina #gebugebas #putihgebu #nakcantik #nakputih #parutjerawat #nakkulitcantik #skincareindonesia
0 0 10 September, 2019

Top #putihgebu posts

Kenapa tak happy ke?
Tak happy sebab sale dah habis?
Dah pesan dah, beli cepat2. Nanti mnyesal... Dah terlambat...
.
.
.
SAPU CALIT 15 MINIT
TERUS CANTIK FLAWLESS
PUTIH KEKAL GEBU GLOWING
.
Bertukar skin korea sepantas 15 minit...
Ni betul-betul bukan cobaan...
.
.
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
SNOWY INSTANT WHITE
NORMAL PRICE RM149. 90
NOW RM130.00/SET
free postage + free 🎁
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
WHITENING SKIN BOOSTER
MORE BIGGER
BRIGHTER IN 15 MINUTE
.
.
.
WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER .
💯Kesan secepat 15 minit
💯Menghilangkan daki
💯Menghilangkan sunburn
💯Mengecutkan jerawat degil
💯Menghilangkan whitehead
💯Menghilangkan blackhead
💯Menghilangkan dark circles
💯Memudarkan kesan parut
💯Memudarkan kesan jerawat
💯Merawat jeragat
💯Merawat 1001 jenis masalah kulit
.
. .
MOISTURE GLOW ESSENCE 60ml
💯UNISEX
💯UNTUK MUKA DAN SELURUH BADAN
💯ALL IN ONE ESSENCE
💯FOR ALL SKIN TYPE
💯MELEMBAPKAN KULIT
💯MENGECILKAN PORI
💯MENGHILANGKAN GARIS HALUS
💯MENGHILANGKAN JERAGAT
💯MENGHILANGKAN JERAWAT
💯MEMUDARKAN PARUT
💯SEIMBANGKAN PH KULIT
💯FLAWLESS
💯GLOWING
💯ANTI-AGING
💯NATURAL INGREDIENTS
💯PENGGUNAAN SESUAI SEAWAL 7 TAHUN
RM 59.90 FREE POSTAGE
.
.
.
LOOSE ITEMS
SNOWY MASKER RM100.00 ( SNOW SKIN POLISHER+SNOW INSTANT WHITE )
SNOW SKIN POLISHER RM 59.90
SNOW INSTANT WHITE RM 59.90
MOISTURE GLOW ESSENCE RM 59.90
FREE POSTAGE
.
.
.
Whatsapp only
📱+6019 976 1616
📱+6013 366 2616
.
.
#snowyinstantwhite #snowyinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #singapore #brunei #melaka #johor #azarazmi #sendayutinggi #neelofa #mirafilzah #fazura #nur2 #moistureglowessence #sabah #sabahan #starvendors #jannanick #sabahangirl #teaterpawanaisabella #dramasweetdreams #putihkorea

Kenapa tak happy ke?
Tak happy sebab sale dah habis?
Dah pesan dah, beli cepat2. Nanti mnyesal... Dah terlambat...
.
.
.
SAPU CALIT 15 MINIT
TERUS CANTIK FLAWLESS
PUTIH KEKAL GEBU GLOWING
.
Bertukar skin korea sepantas 15 minit...
Ni betul-betul bukan cobaan...
.
.
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
SNOWY INSTANT WHITE 
NORMAL PRICE RM149. 90
NOW RM130.00/SET
free postage + free 🎁
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
WHITENING SKIN BOOSTER
MORE BIGGER
BRIGHTER IN 15 MINUTE
.
.
.
WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER .
💯Kesan secepat 15 minit
💯Menghilangkan daki
💯Menghilangkan sunburn
💯Mengecutkan jerawat degil
💯Menghilangkan whitehead
💯Menghilangkan blackhead
💯Menghilangkan dark circles
💯Memudarkan kesan parut
💯Memudarkan kesan jerawat
💯Merawat jeragat
💯Merawat 1001 jenis masalah kulit
.
. .
MOISTURE GLOW ESSENCE 60ml
💯UNISEX
💯UNTUK MUKA DAN SELURUH BADAN
💯ALL IN ONE ESSENCE
💯FOR ALL SKIN TYPE
💯MELEMBAPKAN KULIT
💯MENGECILKAN PORI
💯MENGHILANGKAN GARIS HALUS
💯MENGHILANGKAN JERAGAT
💯MENGHILANGKAN JERAWAT
💯MEMUDARKAN PARUT
💯SEIMBANGKAN PH KULIT
💯FLAWLESS
💯GLOWING
💯ANTI-AGING
💯NATURAL INGREDIENTS
💯PENGGUNAAN SESUAI SEAWAL 7 TAHUN
RM 59.90 FREE POSTAGE
.
.
.
LOOSE ITEMS
SNOWY MASKER RM100.00 ( SNOW SKIN POLISHER+SNOW INSTANT WHITE )
SNOW SKIN POLISHER RM 59.90
SNOW INSTANT WHITE RM 59.90
MOISTURE GLOW ESSENCE RM 59.90
FREE POSTAGE
.
.
.
Whatsapp only
📱+6019 976 1616
📱+6013 366 2616
.
. 
#snowyinstantwhite #snowyinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat  #singapore #brunei #melaka #johor #azarazmi #sendayutinggi  #neelofa  #mirafilzah #fazura #nur2 #moistureglowessence #sabah #sabahan #starvendors #jannanick #sabahangirl #teaterpawanaisabella #dramasweetdreams #putihkorea
217 1 10 September, 2019

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI.
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 • GRAPE SEED •🍇 CAMU CAMU •🍑 ALPHA LIPOIC ACID •🥦 VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties
Facebook @kita beauties
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla

Hi Semua !!! Hari ni wani nak share produk yang sangat berbaloi harganya RM28.80 . KESAN SEPANTAS 7 HARI . KULIT PASTI JADI CANTIK , GEBU , PUTIH & SIHAT DALAM BEBERAP HARI. 
PRODUK PALING LARIS DI GUARDIAN . .
.
Formulasi terbaru dari Korea dgn bahan active spt superfood berries 🍒 orange 🍊 •	GRAPE SEED •🍇	CAMU CAMU •🍑	ALPHA LIPOIC ACID •🥦	VITAMIN C 🍋

GMP, HALAL, Lulus KKm, Tiada Bahan Kimia, Selamat digunakan 
Rasa buah buahan yg sedap, Super Health Brand Di Asia Tenggara.

Instagram @kita_beauties 
Facebook @kita beauties 
shopee @kitabeauties1

#kitabeauties #guardianmalaysia #cantik #kolagen #putih #sihat #putihgebu #kulitcerah #kulitlicin #malaysia 
#trustedbrand #topbrand #koreaformulatedbrand #antipenuaan #kulitsihat #kitacolla
1,635 11 17 August, 2019

Siapa yang ada masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, kulit kering?? 😨 .. Tak sayang kulit wajah ke tu 😰 ?? Mesti nak kulit wajah yang cantik 😍 berseri kan?? Haa..❗ Kalau nak kulit wajah yang cantik, lembap dan glowing 😘 drop nombor fon dibawah. Weollls nak bantu masalah kulit wajah uolls. 😉
.
Jom cantik persis founder Pinky! Pinky! 🌹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya

Siapa yang ada masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, kulit kering?? 😨 .. Tak sayang kulit wajah ke tu 😰 ?? Mesti nak kulit wajah yang cantik 😍 berseri kan?? Haa..❗ Kalau nak kulit wajah yang cantik, lembap dan glowing 😘 drop nombor fon dibawah. Weollls nak bantu masalah kulit wajah uolls. 😉
.
Jom cantik persis founder Pinky! Pinky! 🌹
.
PINKY!PINKY! Your Beauty Bestie!
.
Jom follow untuk tengok lebih banyak testimoni:
@pinkypinkytestimoni
.
Dapatkan Pinky Pinky dari Agent kami:
@pinkypinkyagent
.
Berminat menjadi Agent?hubungi kami di:
@pinkypinkystokist
.
#pinkypinkyhq #pinkypinkysitisarah #pinkypinkysoap #pinkypinkylotion #pinkypinkyserum #pinkydarlings #sitisarah #shuibsepahtu #assalamualaikum #malaysia #kualalumpur #artismalaysia #nakcantik #jomcantik #putihgebu #kulitcantik #sayajualmurah #beauty #beautiful #onlineshopping #malaysiaonlineshop #agentwanted #stokistwanted #dropshipwanted #curicuricinta #bukancintaaku #jodohjodohannisa #raya
937 47 12 June, 2019

BARU TRY JADI TERUS
.
Tu baru 20 minit sekali pakai tau
.
Kalau konsisten pakai hari hari ??? .
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih kekal tanpa injection ??
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih tanpa pantang larang ??
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih dgn hanya 3 langkah mudah je
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih dgn harga yg sgt jimat
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih tanpa apa apa sideeffect
.
Kalau nak sila komen SAYA NAK!!
& watapps admin laju laju 📲0169603484
.
#whiteningsecret
#whiteningbooster
#whiteningskin
#bleaching
#putih
#putihgebu

BARU TRY JADI TERUS
.
Tu baru 20 minit sekali pakai tau
.
Kalau konsisten pakai hari hari ??? .
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih kekal tanpa injection ??
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih tanpa pantang larang ??
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih dgn hanya 3 langkah mudah je
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih dgn harga yg sgt jimat
🤷🏼‍♀️Taknak ke korg putih tanpa apa apa sideeffect
.
Kalau nak sila komen SAYA NAK!!
& watapps admin laju laju 📲0169603484
.
#whiteningsecret
#whiteningbooster
#whiteningskin 
#bleaching
#putih 
#putihgebu
813 112 6 August, 2019

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

Selamat pagi semua. Sebelum breakfast, jangan lupa minum susu maaez dulu tau 😉 .

Orang mengandung pon boleh minum ke? Mestilah boleh dear, bahan2 dlm susu maaez semua selamat untuk ibu mengandung 😍😍😍 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
586 48 13 August, 2019

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari
1,140 12 24 June, 2019

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari

KEMAM GS COLLAGEN JERR KULIT MAKIN PUTIH GLOW💋
.
.
Haaa ramai sangat tanya kite makan ape kulit cantik..ni laaa rahsia nya kalau korang nak tau..supplement GS Collagen by @lurveniabeauty.hq , tak susah pun nak consume, korang cuma kemam kemam kemammm je 1 sachet sehari..dah berseri2 kulit tu..paling best rase die tak masam langsung..manis2 buah gitewwww😍
.
.
❤kulit cerah bersih lembab sekata dari muka sampai ke kaki
❤jerawat, parut jerawat jeragat makin pudar
❤pori-pori makin mengecil
.
.
Ramai gilerr testimoni yang dah berjaya dapatkan kulit glow cerah berseri..korang boleh tengok kat ig nii ye👇👇👇
.
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
🦋@lurveniabeauty.hq
.
.
Nak harga promo?boleh je..whatsapp no.tel ni cepat okay😘
.
📲 http://www.wasap.my/60195376384/gscollagen
.
.
#lurveniabeauty #glammygoldskintreatment #glammyshinecollagen #putihgebu #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #kulitlembab #kulitsihat #putihsekataseluruhbadan #putihdalam7hari
669 14 30 July, 2019

sis jatuh cinta terus dgn demica lotion . bukan sis jual semata3 . tapi mmg guna skmo . lembut jee . wangi lagi . kulit tangan muke pom same . jom la grab satu sorg . . dm sis tau wassap atau komen je teruss .

Agent dan Drosip wanted ❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

sis jatuh cinta terus dgn demica lotion . bukan sis jual semata3 . tapi mmg guna skmo . lembut jee . wangi lagi . kulit tangan muke pom same . jom la grab satu sorg . . dm sis tau wassap atau komen je teruss .

Agent dan Drosip wanted ❤️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
119 2 8 September, 2019
Wahh cantiknya duta maaez collagen ni. Tak mekap tebal2 pon dah cantik. Mestilah sbb consume maaez collagen hari2 tau 😍😍😍 .

Nak order boleh klik link di bio okayyy 😘😘😘 .

#maaezwarriors #teammaaez #maaez #maaezwhitecoffee #susumaaez #bellezacollagen #maaezcollagen #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #tiktokchallenge #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
660 37 24 August, 2019