#putihgebugebas Instagram Photos & Videos

putihgebugebas - 89.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihgebugebas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
2.1
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Ramai yang tanya menjadi ke pakai satis soup tu?? Satis soap mampu pudarkan jerawat? kecutkan jerawat? putihkan mukaa? Eh tak percayalah 😒 So! kalau u olls tak percaya try dulu conferm korang repeat setiap bulan haaa gituwww🤗

Cod area bandar kuantan🚖
0122727654📱
Postage seluruh malaysia🌹
#satisoapkuantan #satissoap
#nakcantikcepat #naklawa
#putihgebugebas #putihcepat #putihdalam2minggu #putihdenganselamat #putihgebu #putihsatubadan

Ramai yang tanya menjadi ke pakai satis soup tu?? Satis soap mampu pudarkan jerawat? kecutkan jerawat? putihkan mukaa? Eh tak percayalah 😒 So! kalau u olls tak percaya try dulu conferm korang repeat setiap bulan haaa gituwww🤗

Cod area bandar kuantan🚖
0122727654📱
Postage seluruh malaysia🌹
#satisoapkuantan #satissoap 
#nakcantikcepat #naklawa 
#putihgebugebas  #putihcepat  #putihdalam2minggu  #putihdenganselamat  #putihgebu  #putihsatubadan
0 0 1 hour ago

Limited edition MUTEH LIPMATTE 3in1. Boleh digunakan pada pipi , bibir &atas mata sbg eyeshadow . Senang &pantas . Kecik je , boleh letak dlm beg tangan . Tak perlu bawak beg makeup berat2 dah haa😝 hrga pun sgt berbaloiiii mmg tak rugi #whatsapp 01133559724

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #jimat #licin #teamaisyah

Limited edition MUTEH LIPMATTE 3in1. Boleh digunakan pada pipi , bibir &atas mata sbg eyeshadow . Senang &pantas . Kecik je , boleh letak dlm beg tangan . Tak perlu bawak beg makeup berat2 dah haa😝 hrga pun sgt berbaloiiii mmg tak rugi #whatsapp 01133559724

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #jimat #licin #teamaisyah
0 0 1 hour ago

Sebelum tidur jangan lupa applykan #NumiSerum dulu tau uolls ✨💯
.
.
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup
.
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
.
COD AREA KUANTAN 🚙 & POSTAGE 📬
📲http://www.wasap.my/601114950977
.
#psskuantan #satissoapkuantan #numiserumkuantan #psspahang #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Sebelum tidur jangan lupa applykan #NumiSerum dulu tau uolls ✨💯
.
.
KELEBIHAN NUMI SERUM:
.
❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup
.
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
.
COD AREA KUANTAN 🚙 & POSTAGE 📬
📲http://www.wasap.my/601114950977
.
#psskuantan #satissoapkuantan #numiserumkuantan #psspahang #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 2 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 3 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam
3 0 4 hours ago

“ PUAS HATI PAKAI CINDERELLA SKINCARE SET NI, MEMANG BEST KULIT RASA TEGANG! TAK RUGI CUBA 😍 .
.
Katanya pakai dalam 7 HARI jer dah nampak perubahan yg JERAWAT dah mula berkurangan dan kulit rasa tegang .
.
Selepas 4 MINGGU pakai SSC semua bekas2 PARUT dah menghilang. Katanya memang MENJADI👍 .
.
Sebelum ni dah try mcm2 SKINCARE tapi tak menjadi lepas pakai SSC Terbukti berkesan :) .
.
Ada MASALAH KULIT?
Meh akak bantu 😊 .
.
Jom Secantik Cinderella .
WhatsApp/PM For Promo, More Info & Order .
.
@evahouseofbeauty
#MasterLeaderCinderella
#CinderellaSkinCareSet
#CinderellaJohorBahru
#CinderellaSingapore
#SetSkincareCinderella
#CODJohorBahruAndSingapore
#PostageSetiapHari
#AgentWanted #DSWanted
#ProdukViral #ProdukLokal
#ProdukNatural #MesraWuduk
#BMF #BuyMuslimFirst
#Glowing #Slimming #Whitening
#KurusSihat #KurusCepat
#GlassSkin #FlawlessSkin
#JeragatPudar #JerawatHilang
#PutihGebuGebas
#SayNoToHydroquinone
#SayNoToMercury
#EvaHouseOfBeauty
#NoorazaliffahEva
#0127035375

“ PUAS HATI PAKAI CINDERELLA SKINCARE SET NI, MEMANG BEST KULIT RASA TEGANG! TAK RUGI CUBA 😍 .
.
Katanya pakai dalam 7 HARI jer dah nampak perubahan yg JERAWAT dah mula berkurangan dan kulit rasa tegang .
.
Selepas 4 MINGGU pakai SSC semua bekas2 PARUT dah menghilang. Katanya memang MENJADI👍 .
.
Sebelum ni dah try mcm2 SKINCARE tapi tak menjadi lepas pakai SSC Terbukti berkesan :) .
.
Ada MASALAH KULIT?
Meh akak bantu 😊 .
.
Jom Secantik Cinderella .
WhatsApp/PM For Promo, More Info & Order .
.
@evahouseofbeauty 
#MasterLeaderCinderella
#CinderellaSkinCareSet
#CinderellaJohorBahru 
#CinderellaSingapore 
#SetSkincareCinderella
#CODJohorBahruAndSingapore 
#PostageSetiapHari 
#AgentWanted #DSWanted
#ProdukViral #ProdukLokal 
#ProdukNatural #MesraWuduk
#BMF #BuyMuslimFirst
#Glowing #Slimming #Whitening 
#KurusSihat #KurusCepat
#GlassSkin #FlawlessSkin 
#JeragatPudar #JerawatHilang 
#PutihGebuGebas 
#SayNoToHydroquinone 
#SayNoToMercury 
#EvaHouseOfBeauty 
#NoorazaliffahEva 
#0127035375
1 0 4 hours ago

“ PUAS HATI PAKAI CINDERELLA SKINCARE SET NI, MEMANG BEST KULIT RASA TEGANG! TAK RUGI CUBA 😍 .
.
Katanya pakai dalam 7 HARI jer dah nampak perubahan yg JERAWAT dah mula berkurangan dan kulit rasa tegang .
.
Selepas 4 MINGGU pakai SSC semua bekas2 PARUT dah menghilang. Katanya memang MENJADI👍 .
.
Sebelum ni dah try mcm2 SKINCARE tapi tak menjadi lepas pakai SSC Terbukti berkesan :) .
.
Ada MASALAH KULIT?
Meh akak bantu 😊 .
.
Jom Secantik Cinderella .
WhatsApp/PM For Promo, More Info & Order .
.
@evahouseofbeauty
#MasterLeaderCinderella
#CinderellaSkinCareSet
#CinderellaJohorBahru
#CinderellaSingapore
#SetSkincareCinderella
#CODJohorBahruAndSingapore
#PostageSetiapHari
#AgentWanted #DSWanted
#ProdukViral #ProdukLokal
#ProdukNatural #MesraWuduk
#BMF #BuyMuslimFirst
#Glowing #Slimming #Whitening
#KurusSihat #KurusCepat
#GlassSkin #FlawlessSkin
#JeragatPudar #JerawatHilang
#PutihGebuGebas
#SayNoToHydroquinone
#SayNoToMercury
#EvaHouseOfBeauty
#NoorazaliffahEva
#0127035375

“ PUAS HATI PAKAI CINDERELLA SKINCARE SET NI, MEMANG BEST KULIT RASA TEGANG! TAK RUGI CUBA 😍 .
.
Katanya pakai dalam 7 HARI jer dah nampak perubahan yg JERAWAT dah mula berkurangan dan kulit rasa tegang .
.
Selepas 4 MINGGU pakai SSC semua bekas2 PARUT dah menghilang. Katanya memang MENJADI👍 .
.
Sebelum ni dah try mcm2 SKINCARE tapi tak menjadi lepas pakai SSC Terbukti berkesan :) .
.
Ada MASALAH KULIT?
Meh akak bantu 😊 .
.
Jom Secantik Cinderella .
WhatsApp/PM For Promo, More Info & Order .
.
@evahouseofbeauty 
#MasterLeaderCinderella
#CinderellaSkinCareSet
#CinderellaJohorBahru 
#CinderellaSingapore 
#SetSkincareCinderella
#CODJohorBahruAndSingapore 
#PostageSetiapHari 
#AgentWanted #DSWanted
#ProdukViral #ProdukLokal 
#ProdukNatural #MesraWuduk
#BMF #BuyMuslimFirst
#Glowing #Slimming #Whitening 
#KurusSihat #KurusCepat
#GlassSkin #FlawlessSkin 
#JeragatPudar #JerawatHilang 
#PutihGebuGebas 
#SayNoToHydroquinone 
#SayNoToMercury 
#EvaHouseOfBeauty 
#NoorazaliffahEva 
#0127035375
1 0 4 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 5 hours ago
Alhamdullillah takpe no 3. Anis akan berusaha untuk buat lebih baik bukan2 akan datang. Sapa yang nak join dropship under Anis boleh pm Anis dekat link Tau. Ilmu from zero Kita guide satu2 btw, Anis ni student ni Sapa kata student Tak boleh duit 
#fienabeautyline #putihsatubadan #putihdenganselamat #putihgebugebas #putihcepat #putihdalam2minggu #putihkorea #jerawatcepatkecut #putihcantik #cantiksihat #cantikputih  #codumt #codunisza  #numiserumkiller #codavailable  #dramaspontan #bazaarpaknil #malafiecient #cantiksihat #putihsatubadan #teamfienabeauty #dropshipwanted #postageveryday #jomcantik #sayanakcantik #sayanakputih #nakcantikcepat #jerawathilang #kemamkemamcantik #kemamkemamputih #Numigiftfienabeauty
6 0 7 hours ago

Feedback after third drip Japan Platinum
.

Japan Platinum, best whitening injection dari #japan .. ramai bagi feedback sekali drip je dah nampak result! 😍 yang paling best Tranexamic Acid dia 1000mg ya bukan 250mg .. sebab tu kesan laju macam jet gituu ! hihi .. Product high grade mmg quality A++ . Stock kita 100% ORIGINAL FROM JAPAN .. testimoni & feedback yg kita dapat semua meletops okiess ..
.

Apa kelebihan yang boleh anda dapat dari #japanplatinumgreen?
.
🌷 Kulit 5x ganda lebih putih dari kulit asal.
🌷 Melembut dan melembabkan kulit.
🌷 Rambut dan kuku semakin sihat.
🌷 Jerawat kecut serta merta!
🌷 Masalah parut dan jeragat akan dirawat dari lapisan dalam kulit.
🌷 Mengetatkan liang pori yg terbuka.
🌷 No more kulit berminyak mahupun kering.
🌷 Kulit lebih sihat, glow dan pinkish!
🌷 Kedutan dan garis halus berkurang
🌷 Sebagai Antioxidant tubuh
.
Anyone yg dah cuba macam-macam whitening injection tapi result hampeh Dila suggest korang try this product .. meh dapatkan #japanplatinumoriginal dgn Dila sekarang !!! Whatsapp +60177626208
.

#japanplatinuminjection #japanplatinummurah #japanplatinummalaysia #japanplatinumblue #japanplatinumgreenoriginal #goldenwhiteinjection #goldenwhite #tren500mg #transcaps #dermanicmurah #promosigaji #putihgebu #snowwhiteinjection #putihsegera #putihseawal7hari #whiteninginjection #suntikputih #ivdrip #cinderellainjection #muteh #putihgebugebas #sprayputih #losyenputihajaib #nexentury #highdosevitamin #highdosewhiteninginjection

Feedback after third drip Japan Platinum
.

Japan Platinum, best whitening injection dari #japan .. ramai bagi feedback sekali drip je dah nampak result! 😍 yang paling best Tranexamic Acid dia 1000mg ya bukan 250mg .. sebab tu kesan laju macam jet gituu ! hihi .. Product high grade mmg quality A++ . Stock kita 100% ORIGINAL FROM JAPAN .. testimoni & feedback yg kita dapat semua meletops okiess ..
.

Apa kelebihan yang boleh anda dapat dari #japanplatinumgreen?
.
🌷 Kulit 5x ganda lebih putih dari kulit asal.
🌷 Melembut dan melembabkan kulit.
🌷 Rambut dan kuku semakin sihat.
🌷 Jerawat kecut serta merta!
🌷 Masalah parut dan jeragat akan dirawat dari lapisan dalam kulit.
🌷 Mengetatkan liang pori yg terbuka.
🌷 No more kulit berminyak mahupun kering.
🌷 Kulit lebih sihat, glow dan pinkish!
🌷 Kedutan dan garis halus berkurang
🌷 Sebagai Antioxidant tubuh
.
Anyone yg dah cuba macam-macam whitening injection tapi result hampeh Dila suggest korang try this product .. meh dapatkan #japanplatinumoriginal dgn Dila sekarang !!! Whatsapp +60177626208
.

#japanplatinuminjection #japanplatinummurah #japanplatinummalaysia #japanplatinumblue #japanplatinumgreenoriginal #goldenwhiteinjection #goldenwhite #tren500mg #transcaps #dermanicmurah #promosigaji #putihgebu #snowwhiteinjection #putihsegera #putihseawal7hari #whiteninginjection #suntikputih #ivdrip #cinderellainjection #muteh #putihgebugebas #sprayputih #losyenputihajaib #nexentury #highdosevitamin #highdosewhiteninginjection
0 0 8 hours ago

Feedback after third drip Japan Platinum
.

Japan Platinum, best whitening injection dari #japan .. ramai bagi feedback sekali drip je dah nampak result! 😍 yang paling best Tranexamic Acid dia 1000mg ya bukan 250mg .. sebab tu kesan laju macam jet gituu ! hihi .. Product high grade mmg quality A++ . Stock kita 100% ORIGINAL FROM JAPAN .. testimoni & feedback yg kita dapat semua meletops okiess ..
.

Apa kelebihan yang boleh anda dapat dari #japanplatinumgreen?
.
🌷 Kulit 5x ganda lebih putih dari kulit asal.
🌷 Melembut dan melembabkan kulit.
🌷 Rambut dan kuku semakin sihat.
🌷 Jerawat kecut serta merta!
🌷 Masalah parut dan jeragat akan dirawat dari lapisan dalam kulit.
🌷 Mengetatkan liang pori yg terbuka.
🌷 No more kulit berminyak mahupun kering.
🌷 Kulit lebih sihat, glow dan pinkish!
🌷 Kedutan dan garis halus berkurang
🌷 Sebagai Antioxidant tubuh
.
Anyone yg dah cuba macam-macam whitening injection tapi result hampeh Dila suggest korang try this product .. meh dapatkan #japanplatinumoriginal dgn Dila sekarang !!! Whatsapp +60177626208
.

#japanplatinuminjection #japanplatinummurah #japanplatinummalaysia #japanplatinumblue #japanplatinumgreenoriginal #goldenwhiteinjection #goldenwhite #tren500mg #transcaps #dermanicmurah #promosigaji #putihgebu #snowwhiteinjection #putihsegera #putihseawal7hari #whiteninginjection #suntikputih #ivdrip #cinderellainjection #muteh #putihgebugebas #sprayputih #losyenputihajaib #nexentury #highdosevitamin #highdosewhiteninginjection

Feedback after third drip Japan Platinum
.

Japan Platinum, best whitening injection dari #japan .. ramai bagi feedback sekali drip je dah nampak result! 😍 yang paling best Tranexamic Acid dia 1000mg ya bukan 250mg .. sebab tu kesan laju macam jet gituu ! hihi .. Product high grade mmg quality A++ . Stock kita 100% ORIGINAL FROM JAPAN .. testimoni & feedback yg kita dapat semua meletops okiess ..
.

Apa kelebihan yang boleh anda dapat dari #japanplatinumgreen?
.
🌷 Kulit 5x ganda lebih putih dari kulit asal.
🌷 Melembut dan melembabkan kulit.
🌷 Rambut dan kuku semakin sihat.
🌷 Jerawat kecut serta merta!
🌷 Masalah parut dan jeragat akan dirawat dari lapisan dalam kulit.
🌷 Mengetatkan liang pori yg terbuka.
🌷 No more kulit berminyak mahupun kering.
🌷 Kulit lebih sihat, glow dan pinkish!
🌷 Kedutan dan garis halus berkurang
🌷 Sebagai Antioxidant tubuh
.
Anyone yg dah cuba macam-macam whitening injection tapi result hampeh Dila suggest korang try this product .. meh dapatkan #japanplatinumoriginal dgn Dila sekarang !!! Whatsapp +60177626208
.

#japanplatinuminjection #japanplatinummurah #japanplatinummalaysia #japanplatinumblue #japanplatinumgreenoriginal #goldenwhiteinjection #goldenwhite #tren500mg #transcaps #dermanicmurah #promosigaji #putihgebu #snowwhiteinjection #putihsegera #putihseawal7hari #whiteninginjection #suntikputih #ivdrip #cinderellainjection #muteh #putihgebugebas #sprayputih #losyenputihajaib #nexentury #highdosevitamin #highdosewhiteninginjection
2 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
4 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
1 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
5 0 8 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .

www.wasap.my/601125524614

WHATSAPP "NAK" ke
01125524614 (admin) .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #numiserum #satissoap #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecutkering #numiserumkuantan #satissoappetalingjaya #psspetalingjaya
6 0 8 hours ago

Dengan hanya sebotol Muteh Drop Foundation ni korang boleh dapatkan kulit yang sihat dan glowing😍 .
tekstur pun ringan dan lembut tak nampak tebal but at the same time dia tutup parut dan cela semua. Hebat kan?😩 jom dapatkan sekarang sebelum stok habis!

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #licin #tahanlama #teamaisyah

Dengan hanya sebotol Muteh Drop Foundation ni korang boleh dapatkan kulit yang sihat dan glowing😍 .
tekstur pun ringan dan lembut tak nampak tebal but at the same time dia tutup parut dan cela semua. Hebat kan?😩 jom dapatkan sekarang sebelum stok habis!

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #licin #tahanlama #teamaisyah
0 0 9 hours ago

#mutehdropfoundation sesuai untuk seawal remaja hingga dewasa. Glowing aje !

Sambil bermakeup sambil boleh rawat masalah kulit muka sekali. Dengan #mutehdropfoundation dah Tak Perlu bedak ok. Tahan 2-3 bulan penggunaan harian✅

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #licin #jimat #teamaisyah

#mutehdropfoundation sesuai untuk seawal remaja hingga dewasa. Glowing aje !

Sambil bermakeup sambil boleh rawat masalah kulit muka sekali. Dengan #mutehdropfoundation dah Tak Perlu bedak ok. Tahan 2-3 bulan penggunaan harian✅

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #licin #jimat #teamaisyah
0 0 9 hours ago

DULU NAK BERJEMUR PUN TAKOT NANTI HABIS KULIT BURN!
Selepas kewujudan SPRAY SUSU MUTEH korang dah tak perlu rasa risau dahh . Spray je MUTEH , terus membantu melindungi kulit korang dari sinaran UV tau! Sbb MUTEH ada SPF50. Boleh juga diapply sbg sunblock , hrga pun mampu milik , jimat sangat😘

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #jimat #licin #teamaisyah

DULU NAK BERJEMUR PUN TAKOT NANTI HABIS KULIT BURN! 
Selepas kewujudan SPRAY SUSU MUTEH korang dah tak perlu rasa risau dahh . Spray je MUTEH , terus membantu melindungi kulit korang dari sinaran UV tau! Sbb MUTEH ada SPF50. Boleh juga diapply sbg sunblock , hrga pun mampu milik , jimat sangat😘

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattemuteh #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #tahanlama #jimat #licin #teamaisyah
1 0 10 hours ago

MENYESAL BELI MUTEH 1 ?? Yes ramai yang cakap menyesal beli MUTEH! 😭
.
Menyesal beli 1 ,sebab produk memang menjadi‼️
✅ Kesan putih sepantas 5 saat
✅ Tak perlu pantang larang
✅ Tak berminyak dan melekit
✅ Tak menghakis kulit
✅ Diluluskan KKM
✅ Melembapkan kulit .
So apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang! Yang penting kena konsisten pakai 😍

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #licin #tahanlama #jimat #teamaisyah

MENYESAL BELI MUTEH 1 ?? Yes ramai yang cakap menyesal beli MUTEH! 😭
.
Menyesal beli 1 ,sebab produk memang menjadi‼️
✅ Kesan putih sepantas 5 saat
✅ Tak perlu pantang larang
✅ Tak berminyak dan melekit
✅ Tak menghakis kulit
✅ Diluluskan KKM
✅ Melembapkan kulit .
So apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang! Yang penting kena konsisten pakai 😍

#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationmuteh #foundationviral #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #licin #tahanlama #jimat #teamaisyah
2 0 10 hours ago

Pakai Spray Susu Muteh ni kulit jd putih dalam 5 saat je .
Pakai sekali je pun dah putih melepak , apatah apply hari2😍

KENAPA putih sangat ni sis? Dah mna taknya , susu berkualiti tinggi duduk dlm Muteh tu , Sis punya happy dapat kulit cerah dgn cepat tau!
#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationviral #foundationmuteh #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #jimat #licin #teamaisyah

Pakai Spray Susu Muteh ni kulit jd putih dalam 5 saat je . 
Pakai sekali je pun dah putih melepak , apatah apply hari2😍

KENAPA putih sangat ni sis? Dah mna taknya , susu berkualiti tinggi duduk dlm Muteh tu , Sis punya happy dapat kulit cerah dgn cepat tau! 
#muteh #spraysusu #spraysusumuteh #minimuteh #regularmuteh #putihkekal #putihinstant #putihgebugebas #dropfoundation #foundationviral #foundationmuteh #lipmattemuteh #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattelimitededition #bibirkering #flawless #glowings #jimat #licin #teamaisyah
0 0 10 hours ago

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Hai darlingku!
__
Jom keluar Dating 🙋😘🚗...Tapi Sis tak  lupa DapDap dgn #ChocoGlow tau! ☝🏼 Uolls tahu tak Choco Glow ni memang powerrrrr👍🔥😍... Takpayah tepek berlapis-lapis pun takpe sebab ChocoGlow ni FULL COVERAGE tau! Ada spf 50+ pula tu👍🔥yang menghalang sinaran matahari sekali gus sinaran uv ☀
.
.
Biar pun kecil molek, easy bawa kesana kesini, kualiti dia memang best gilaaaa! 😍 Uolls tunggu apa lagi. .
.
Jom place order sekarang! 🙋
Uolls DM je aje😘😘nnti  sis reply. 😙💫 .
.
.
@lanaskincareofficialbyhq.pj
@lanaskincareofficialbyhq.pj @lanaskincareofficialbyhq.pj 
www.wasap.my/60193553194/PmFoundationLana
.
.

#chocoglowbest #chocoglowpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
1 0 11 hours ago

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
0145432375 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teamsasapower
3 0 11 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
0 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
1 0 12 hours ago

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Uolss beli 2 box numiserum,uolss akan dapat special freegift dari HQ😍..
.
So guys jangan lepaskn peluang, cepat2 pm adminn sekarang untuk booking korang punya❤
.
.
#numigiftfienabeauty
.

Jangan lupa temujanji kita 11.11-13.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
Whatsapp adminn📲01128940816
.
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
2 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
3 0 12 hours ago

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb

Sape yg nak humidifier spray free dekat tangan mommy fiena pegang tu korang boleh cepat2 grab 2box numi serum akan dapat benda ni😍Wahhh dapat free dari HQ ni bukan yg biashe2 hrga yg ratus2 weii . Jom booking sekarang nantikan 11/11-13.11 kita kasi yer yg mana grab . Cepat gaiss jangan lepas peluang kalini stock terhad!!!!!!
.
www.wasap.my/+601128940816/fienabeauty
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #sayajualpss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#numigiftfienabeauty #teamwanipower #teamarwarangers
#numiserum #kotabharu #pcb
4 0 12 hours ago

Top #putihgebugebas posts

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,257 2 24 October, 2018

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,256 0 24 October, 2018

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk Bella bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
019-3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#teambellabeauty

“Cik Pina, Eira pelik la kawan2 selalu duk puji siap tanya pakai apa..”
.
Memang..Dlu eira mendung macam nak hujan jerr,sllu kene ejek.kawan2 pn macam tak kesah dah pasal eira..
.
Sekarang dah lain..hidup iera makin bahagia dari dlu. Kawan2 dah semakin rapat. yelaa dah tak mcm dlu lagi. skrg barula nmpak seri lain macam yakin bergaya..
.
Nasib baik laa terjumpa cik pina dapat guide iera .. ~ Eira, Selangor.
.
Dah xsabar nk Bella bantuu ? Mesti korang nak tahu cmne eira makan pss kan ?Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
.
WHATSAPP "NAK" ke
019-3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
#teambellabeauty
1,255 0 25 October, 2018

asyik jaga muka je 🤪 celah celah takkan taknak jaga ?
Lutut ?
Siku ?
@nursya_hq BOLEH TOLONG PUTIHKAN CELAH2 dengan 3x lebih pantas dan keberkesanan 😱 lepas nii gebus gebas atas bawah laa ye .
MUKA PUTIH BADAN PUN PUTIH 🥰😋
#nursya_hq
#putihgebugebas
#putihkankulit

asyik jaga muka je 🤪 celah celah takkan taknak jaga ? 
Lutut ? 
Siku ? 
@nursya_hq BOLEH TOLONG PUTIHKAN CELAH2 dengan 3x lebih pantas dan keberkesanan 😱 lepas nii gebus gebas atas bawah laa ye .
MUKA PUTIH BADAN PUN PUTIH 🥰😋
#nursya_hq
#putihgebugebas
#putihkankulit
689 7 19 September, 2019

Iols nk story sikit kisah pertemuan kami 😚
.
Dah lama dh bella usya produk #fienabeauty ni, usya usya dan terdetik hati nk try cehh 🙈 tahun 2017 bulan 12.
Gara² bella nk try produk #fienabeauty mommy sendiri yg pergi cod kt bella. Gigih nya dia melintas jalan di seberang jalan hehe.
Kalau dulu hanya 1 box PSS tu bella dah dapat feedback hilangkan sunburn muka & parut jerawat.
Disebab jatuh cinta iols call mommy bagitahu nak jadi agent. Dengan 5 box PSS dah jadi agent, modal ciput jer uols. .
Kalau dulu bella student mana ada modal, tapi sebab mama yg memahami dan baik hati dia bagi pinjam modal dia dulu. Iols ad buat perjanjian tau, akan bayar balik modal mama tu. Alhamdulillah 3x restock dah selesai hutang modal dengan mama.
.
Sekarang alhamdulillah dh upgrade jadi stokis @fienabeauty.kelantan dah pun stahun lebih.
Berkat keredhaan ibu bapa dan @miechfiey yg selalu coaching bella, sharing, push push push dari A-Z, dari zero - hero 🤗
Jarang tau iols jumpa team hebat macam ni, rasa beruntung sangat² 😘
.
Beliau la bigboss, beliau la sifu, beliau la idola,
Beliau la kakak dan beliau la segalanya.
Tiada beliau bella x sampai ke tahap ni tanpa tunjuk ajar selama ni 💕

#teamclubbella
#teamfienabeauty
#fienabeautyawaydays
#agentwanted
#dropshipneeded
#putihgebugebas

Iols nk story sikit kisah pertemuan kami 😚
.
Dah lama dh bella usya produk #fienabeauty ni, usya usya dan terdetik hati nk try cehh 🙈 tahun 2017 bulan 12.
Gara² bella nk try produk #fienabeauty mommy sendiri yg pergi cod kt bella. Gigih nya dia melintas jalan di seberang jalan hehe. 
Kalau dulu hanya 1 box PSS tu bella dah dapat feedback hilangkan sunburn muka & parut jerawat.
Disebab jatuh cinta iols call mommy bagitahu nak jadi agent. Dengan 5 box PSS dah jadi agent, modal ciput jer uols. .
Kalau dulu bella student mana ada modal, tapi sebab mama yg memahami dan baik hati dia bagi pinjam modal dia dulu. Iols ad buat perjanjian tau, akan bayar balik modal mama tu. Alhamdulillah 3x restock dah selesai hutang modal dengan mama.
.
Sekarang alhamdulillah dh upgrade jadi stokis @fienabeauty.kelantan dah pun stahun lebih.
Berkat keredhaan ibu bapa dan @miechfiey yg selalu coaching bella, sharing, push push push dari A-Z, dari zero - hero 🤗
Jarang tau iols jumpa team hebat macam ni, rasa beruntung sangat² 😘
.
Beliau la bigboss, beliau la sifu, beliau la idola,
Beliau la kakak dan beliau la segalanya. 
Tiada beliau bella x sampai ke tahap ni tanpa tunjuk ajar selama ni 💕

#teamclubbella 
#teamfienabeauty 
#fienabeautyawaydays 
#agentwanted 
#dropshipneeded 
#putihgebugebas
158 0 30 April, 2019

Sapu2 lotion susu unta treatment ni terus elok kulit sis ni. Nak pergi mana2 wajib betul bawa bersama2😀

Sapu2 lotion susu unta treatment ni terus elok kulit sis ni. Nak pergi mana2 wajib betul bawa bersama2😀
207 3 13 October, 2019

Snowy Instant Lotion Susu Unta 🐪🌸 Lotion Susu Unta Pertama di Malaysia dan Asia 🐪 😱 Putih 😱 Gebu 😱 Licin

Kelebihan :
💯 merawat masalah kulit kusam dan penuaan
💯 untuk tona kulit cerah sekata
💯 menghilangkan sel kulit mati dan perbaiki sel baru
💯 mengandungi anti - oksidan dan anti - radang
💯 melambatkan melanogenesis dalam kulit

Manfaat susu unta untuk kulit : ❤ anti penuaan yang terbaik
❤ boleh menegangkan kulit
❤ menghalang kulit rosak dari sinaran UV
❤ mencerahkan kulit wajah
❤ menghilangkan garis penuaan pada wajah ❤ pelembab kulit secara semulajadi
❤ menghalang minyak berlebihan pada wajah

lotion ni kesan 3x ganda👍👍👍
best suggestion⤵️⤵️⤵️
Pakai snowy instant lotion lepastu baru pakai snowy body lotion .

Snowy Instant Lotion Susu Unta 🐪🌸 Lotion Susu Unta Pertama di Malaysia dan Asia 🐪 😱 Putih 😱 Gebu 😱 Licin

Kelebihan :
💯 merawat masalah kulit kusam dan penuaan
💯 untuk tona kulit cerah sekata
💯 menghilangkan sel kulit mati dan perbaiki sel baru
💯 mengandungi anti - oksidan dan anti - radang
💯 melambatkan melanogenesis dalam kulit

Manfaat susu unta untuk kulit : ❤ anti penuaan yang terbaik
❤ boleh menegangkan kulit
❤ menghalang kulit rosak dari sinaran UV
❤ mencerahkan kulit wajah
❤ menghilangkan garis penuaan pada wajah ❤ pelembab kulit secara semulajadi
❤ menghalang minyak berlebihan pada wajah

lotion ni kesan 3x ganda👍👍👍
best suggestion⤵️⤵️⤵️
Pakai snowy instant lotion lepastu baru pakai snowy body lotion .
214 1 19 August, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019