#putihkankulit Instagram Photos & Videos

putihkankulit - 92.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihkankulit and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
19 minutes
Average like
3.1
Average comment
0
Posts with video
3/71
Posts with photo
68/71

Hashtag Popularity

💕Romica Lyan shares her skin care and whitening tips💕

For more information please log on to :
www.dermedical-glutax.com

Best revolution for skin problems:
👉 Dark Skin👉Dull Skin👉Dehydrated Skin👉Oily Skin👉Pores👉freckles and pigmentation👉Sagging Skin👉Skin Aging

#antiaging
#aquaksinfinegold24
#beautyinjection
#beautysolution
#brightening
#complexion12
#evgenisstemcell
#flawlessskin
#glutax
#glutax1800000GS
#glutax2000000GX
#glutax7000000GM
#injectionwholeseller
#jerawathilang
#lucchinihexaoptimcell
#miraclewhiteeffectiveexpantion
#miraclewhiteinjection
#mixingwhiteprimeperfect
#nakputihgebu
#nc24280000mg
#originalvitcinjection
#pemborongsuntikanvitaminc
#pemutihkulit
#putihgebu
#putihkankulit
#revivalstemcell
#suntikanpemutih
#tyreseblanc2
#whiteninginjection
#whiteningskin
0 0 14 September, 2019

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
.
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
. 
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
.
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
. 
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
.
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

Jerebu teruk sekarang yang ada penapis udara dekat rumah boleh on untuk mengawal masalah jerebu yang melanda negara kita.

Manakala yang tiada boleh tengok-tengok penapis udara SK magic, penapis udara #Top tengah promosi ye hanya RM70 sebulan.

Wasap sis untuk maklumat lanjut. .

#PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤
.
. 
#jerebumalaysia #jerebu
#jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper

#PROMOSI #JIKSOO

Apa yang best sangat Jiksoo ni dengan penapis air yg lain ?🤔 .
.
🔸Produk penapis air PERTAMA DI MALAYSIA yg tidak mempunyai tangki. Berbeza dengan penapis air yang lain yang mempunyai tangki. Air unlimited, nak banyak macam mana pun boleh. Pertukaran suhu panas & sejuk dalam beberapa saat je 😘 .
🔸Penulenan air mineral tau. Bukan air RO atau air mati. Jiksoo menggunakan Nano Technology filter. Semua part sudah dapat sijil sah Halal Jakim Malaysia. .
🔸Ada pelbagai suhu termasuk suhu nak buat susu bayi. Tak perlu lagi campur air biasa + air panas sebab suhu produk Jiksoo sudah set siap-siap untuk suhu bayi. Memang mudah, cepat dan ringkas 😍 .
🔸Ada child lock button. .
🔸Ada UV sterelization. Membiasmi kuman daripada membiak

PROMOSI SEHINGGA #30SEPT😘😘😘
grab sekarang gaisss sebelum tamat tempoh promosi..❤ #jiksoorich
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah
#jiksoohyper
0 0 14 September, 2019

Ramai komen Pearl Cream berjaya pudarkan pigmentasi & sekatakan tona wajah. Tips nak berkesan, kena taat & rajin. Tiap2 hari kena sapu dkt muka bagi krim tu meresap and works the magic. Selain ekstrak mutiara yang memang semua dah sedia maklum keberkesanannya dalam merawat pigmentasi & cerahkan wajah secara semulajadi, ada satu lagi bahan dalam Pearl Cream ni yang tak berapa famous tapi sangat works untuk pudarkan hyperpigmentation.
.
Bahan tu adalah Octadecenedioic Acid. Octadecenedioic Acid ni ialah sejenis bahan yang dirumus untuk membantu merawat masalah hyperpigmentation pada kulit. Octadecenedioic Acid ini diekstrak dari biji bunga matahari dan sangat selamat digunakan pada kulit. Octadecenedioic Acid ini sering terdapat dalam produk penjagaan wajah yang dikhaskan untuk mencerah dan memudarkan parut, jeragat dan pigmentasi pada kulit.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
📮Postage RM8 SM / RM12 SS
🌐Order di proses direct from HQ Sendayu Tinggi
⛔️NO COD/NO SELF PICKUP (BY POS SAHAJA)
.
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 011-23345530 📲📩
TERIMA KASIH 😘
.
#sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #sendayutinggiforever #onlineshop #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone #makeuplover #naturallook #brightening #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup

Ramai komen Pearl Cream berjaya pudarkan pigmentasi & sekatakan tona wajah. Tips nak berkesan, kena taat & rajin. Tiap2 hari kena sapu dkt muka bagi krim tu meresap and works the magic. Selain ekstrak mutiara yang memang semua dah sedia maklum keberkesanannya dalam merawat pigmentasi & cerahkan wajah secara semulajadi, ada satu lagi bahan dalam Pearl Cream ni yang tak berapa famous tapi sangat works untuk pudarkan hyperpigmentation.
.
Bahan tu adalah Octadecenedioic Acid. Octadecenedioic Acid ni ialah sejenis bahan yang dirumus untuk membantu merawat masalah hyperpigmentation pada kulit. Octadecenedioic Acid ini diekstrak dari biji bunga matahari dan sangat selamat digunakan pada kulit. Octadecenedioic Acid ini sering terdapat dalam produk penjagaan wajah yang dikhaskan untuk mencerah dan memudarkan parut, jeragat dan pigmentasi pada kulit.
.
Whitening Pearl Cream RM34.00 (ahli RM30.60)
.
📮Postage RM8 SM / RM12 SS
🌐Order di proses direct from HQ Sendayu Tinggi
⛔️NO COD/NO SELF PICKUP (BY POS SAHAJA)
.
Sebarang pertanyaan lanjut atau untuk membuat pembelian , boleh terus DM ya atau whatsapp pihak kami di talian 011-23345530 📲📩
TERIMA KASIH 😘
.
#sendayutinggionline #dealersendayutinggi #sendayutinggikedah #sendayutinggi #sendayutinggiforever #onlineshop #pearlcream #krimmutiara #spf15 #whitening #treatpigmentation #scarface #skintone  #makeuplover #naturallook #brightening #bestseller #musthave #putihkankulit #merawatjeragat #mengurangkanparut #daynightcream #beauty #glowingskin #beautiful #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak #nocod #noselfpickup
4 0 14 September, 2019

lepas ni korang tak yah beli dh makeup primer.. sebab lotion erase ni boleh jadi makeup primer tau
.
#putihkanketiak #nakcerah #nakputih #nakcantik #sunblock #putihkankulit #LetsEraseYourDarkness #erase #organic #natural #beauty #lotionmuka #lotionbadan

lepas ni korang tak yah beli dh makeup primer.. sebab lotion erase ni boleh jadi makeup primer tau
.
#putihkanketiak #nakcerah #nakputih #nakcantik #sunblock #putihkankulit #LetsEraseYourDarkness #erase #organic #natural #beauty #lotionmuka #lotionbadan
1 0 14 September, 2019

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️
-
#beautysecretshalicious #mixberrypowdershalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousperak #perak #selangor #shaliciousselangor #malaysia #fattzura #uqashasenrose #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #pujaanhatikanda #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️
-
#beautysecretshalicious#mixberrypowdershalicious#shaliciousfoundation#cshineskincare#cshinesoap#cshineserum#beautysecretshalicious#shaliciousbeautyfoundation#shaliciousperak#perak#selangor#shaliciousselangor #malaysia #fattzura #uqashasenrose  #sayajual #sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #pujaanhatikanda #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit
6 0 14 September, 2019

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri
#penapisairjiksoo #igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri 
#penapisairjiksoo#igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo
0 0 14 September, 2019

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri
#penapisairjiksoo #igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri 
#penapisairjiksoo#igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo
0 0 14 September, 2019

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri
#penapisairjiksoo #igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo

JikSoo RICH boleh hasilkan AIS dan ada 7 suhu air 🤗🤗
❄ Suhu sejuk 4°C
💧 Suhu bilik (ambient) 25°C
💦 Suhu suam (infant) 45°C, 50°C, 55°C
☕ Suhu teh70°C
🌡 Suhu panas 90°C

Ais yang dihasilkan pula ada 2 size
Kecil 8g, besar 11g dan 1 hari mampu hasilkan ais sebanyak 5.2kg tau
Ais boleh pilih nak kecil ke besar tekan je button ting ting ting 😍

Oh bukan itu je.. RICH juga ada auto uv sterilisation untuk matikan kuman setiap 2 jam
Best sangat sebab dah tak perlu tunggu time service, kita boleh buat sendiri kat rumah setiap hari supaya kebersihan terjamin

Banyak lagi yang best tentang Jiksoo RICH ni
Semoga sempatlah awak-awak semua grab harga promosi ni sekarang
.
.
.
#penapisair #tudunglabuh #ketatkanmissv #jiksoo #instafamousmalaysia.
#penapisaircuckoo
#cuckoomalaysia
#cuckoo
#kurusgebu #sayanakkurus #tudunglabuh #shawl #putihkankulit #juskurus #hilangkankeputihan #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #produkkurus #tudungmurah # #tudunglabuh #ketatkanvagina #kisahrumahtangga #penapisairmurah #igshopmurah #suamiisteri 
#penapisairjiksoo#igshopmurah #kadkahwin #goodiesmurah #viralmalaysia #penapisairjiksoo
0 0 14 September, 2019
Saka Gebu
Cekelat seksi

Bye bye kulit kusam 
Bye bye jerawat
Bye bye jeragat 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata #rawatjerawat #rawatjeragat
0 0 14 September, 2019
Saka Gebu
Cekelat seksi

Bye bye kulit kusam 
Bye bye jerawat
Bye bye jeragat 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata #rawatjerawat #rawatjeragat
0 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah.
Ahahah.
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah. 
Ahahah. 
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah.
Ahahah.
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah. 
Ahahah. 
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah.
Ahahah.
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
Bukan kulit kusam aja. Jerawat pun lari tak cukup tanah. 
Ahahah. 
Rm45 sebotol. Sangat lah berbaloi. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

THE BEST COMBINATION EVER 😭💓 CONFIRM SKIN MELETOP TOP !!
.
scroll kebawah & uolss tengok la sendiri berapa banyak testimoni kita tau, confirm tak menyesal. so tunggu apa lagi?? jom grab now now !! whatsapp 011-11180105 ok darlings🧡
.
#beautysecretshalicious #mixberrypowdershalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousperak #perak #selangor #putihcepat #putihkekal #produkputih #produkputihgebu #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis

THE BEST COMBINATION EVER 😭💓 CONFIRM SKIN MELETOP TOP !!
.
scroll kebawah & uolss tengok la sendiri berapa banyak testimoni kita tau, confirm tak menyesal. so tunggu apa lagi?? jom grab now now !! whatsapp 011-11180105 ok darlings🧡
.
#beautysecretshalicious#mixberrypowdershalicious#shaliciousfoundation#cshineskincare#cshinesoap#cshineserum#beautysecretshalicious#shaliciousperak#perak#selangor#putihcepat#putihkekal #produkputih#produkputihgebu#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis
5 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang.
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat.
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit.
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan.
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay.
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam

Habis sebotol terus nampak perubahan kulit

INGAT TAU korang. 
Silky rose saka gebu ni bukannya bahan terlarang untuk putihkan kulit secara tidak sihat. 
Silky rose saka gebu ni ialah supplement untuk kulit. 
Bantu cukup kan vitamin dan mineral yang kulit perlukan. 
Kulit kusam bukan kulit semula jadi. Tapi mungkin di sebabkan hormon atau sunburn.

Jadi siapa Ada masalah kulit kusam wajib cuba si saka gebu ni okay. 
#silkyrosekulim #sakagebukulim #cekelatseksi #rawatjerawat #jeragatpudar #silkyrosekedah #putihkankulit #cerahkankulit #kulitputih #warnakulitsekata
#kulitkusam #rawatkulitkusam
0 0 14 September, 2019

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
.
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
Whatsapp ke 011 27489987
.
.
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!

Gatal2 kudis dan masalah kulit sembuh sapu lotion susu unta je

Memang terbaik lotion susu unta ni. Alhamdulilah. Boleh memperbaiki sel kulit ❤️ . =====================
SNOWY INSTANT LOTION
=====================
.
.
Ianya dicipta untuk bantu wanita:
✔ Menjadikan kulit putih gebu
✔ Menjadikan kulit glowing
✔ Melembutkan, Menegangkan dan Menganjalkan kulit
✔ Membantu mengatasi kulit kusam dan tidak berseri
✔ Membantu menyamaratakan tona kulit
✔ Membantu  melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dan parut
✔ Mempercepatkan proses sel kulit baru .
.
.
Ramai wanita yg SUKA SANGAT dgn lotion susu unta. Mana taknya, mereka seronok bila melihat KULIT MEREKA Makin lawa dgn masa yg cepat tapi selamat. Sapu2 terus rasa kulit makin moist
👍👍
.
.
========================
KELEBIHAN LOTION SUSU UNTA
========================
➔ Ianya mempunyai kesan perubahan yang sangat singkat
➔ 100% bahan berkualiti tinggi
➔ Tanpa kesan sampingan
➔ Lotion all in one yang sangat JIMAT (WHITENING BOOSTER, MOISTURISER, ANTI AGING & PROTECTION FOR SKIN)
.
. 
Untuk Retail & Borong:
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987 
Whatsapp ke 011 27489987
.
. 
Amaran! Produk ni stok LAKU KERAS! Sape cepat dia dapat!!
8 1 14 September, 2019

[ MUKA BERJERAWAT DAN KUSAM ] dalam masa seminggu jer semua masalah tu lenyap 😁.
_
Makin lawa kulit dia , bila oles makeup makin nampak berseri - seri , sebab tu penting penjagaan kulit dari dalaman supaya dalam bersih dari segala toksin yang berkerak lama barulah kulit luaran terserlah dengan jayanya .
_
whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious #shaliciousperak #perak #selangor #putihcepat #putihkekal #produkputih #produkputihgebu #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

[ MUKA BERJERAWAT DAN KUSAM ] dalam masa seminggu jer semua masalah tu lenyap 😁.
_
Makin lawa kulit dia , bila oles makeup makin nampak berseri - seri , sebab tu penting penjagaan kulit dari dalaman supaya dalam bersih dari segala toksin yang berkerak lama barulah kulit luaran terserlah dengan jayanya .
_
whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious#shaliciousperak#perak#selangor#putihcepat#putihkekal #produkputih#produkputihgebu#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
6 0 14 September, 2019

Hey ladies..😘😘😘
Apa tu essence???
🌸Jom berkenalan dengan Bird Nest Essence by PNA
🌸Boleh digunakan sebagai serum,base makeup,pelembap muka &bibir.
🌸Melembapkan kulit,memudarkan parut,memutihkan kulit & glowingkan kulit juga🥰🥰 👍🏻👍🏻Yang penting lulus KKM tau🎊
📱0176181291 for details & order😘
#birdnestessencebypna #serumkecantikan #putihkankulit #kulitputihgebu #kulitflawless #serumputih #kulitcerah #tipskulitcantik #serumwajah #serumsarangburung #bne #birdnestessencebypna #bazarpaknil #essencemurah #luluskkm #putihkankulit #kulitgebu #skincareselamat #birdnestessence

Hey ladies..😘😘😘
Apa tu essence???
🌸Jom berkenalan dengan Bird Nest Essence by PNA
🌸Boleh digunakan sebagai serum,base makeup,pelembap muka &bibir.
🌸Melembapkan kulit,memudarkan parut,memutihkan kulit & glowingkan kulit juga🥰🥰 👍🏻👍🏻Yang penting lulus KKM tau🎊
📱0176181291 for details & order😘
#birdnestessencebypna#serumkecantikan #putihkankulit #kulitputihgebu #kulitflawless #serumputih #kulitcerah #tipskulitcantik #serumwajah #serumsarangburung #bne #birdnestessencebypna #bazarpaknil #essencemurah #luluskkm #putihkankulit #kulitgebu#skincareselamat #birdnestessence
0 0 14 September, 2019

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊

Nak kulit lawa, putih gebu tanpa sebarang cela.

Korang ambik je set putih complete.

Lotion susu unta ada 2jenis tau. Yang treatment satu. Yang extra whitening. Boleh pilih yang mana korang suka

Supplement yang senang je nak consume. Sambil2 buat kerja pun boleh ngapp 😁. Supplement ni boleh membantu memberi korang tenaga. dalam snowhite ada extract kurma.

Nak order atau sebarang pertanyaan whatsapp  dyaa 📲 011 27489987 🎀 PROMOSI 🛍️
Beli 2 botol snowhite tablet dapat trial snowy lotion 😊
4 2 14 September, 2019

ni sebab kenapa korang kene pakai spf50.. lebih2 lagi yg kerja bawah matahari tu.. sgt2 wajib
.
#putihkanketiak #nakcerah #nakputih #nakcantik #sunblock #putihkankulit #LetsEraseYourDarkness #erase #organic #natural #beauty #lotionmuka #lotionbadan

ni sebab kenapa korang kene pakai spf50.. lebih2 lagi yg kerja bawah matahari tu.. sgt2 wajib
.
#putihkanketiak #nakcerah #nakputih #nakcantik #sunblock #putihkankulit #LetsEraseYourDarkness #erase #organic #natural #beauty #lotionmuka #lotionbadan
2 0 14 September, 2019

Dari kulit kusam, macam tak bermaya korang tengok apa jadi lepas consume mixberry 😍 Onz x onz ? 😋 Qis tahu bila kulit kusam, yang pakai tudung lagi2 bila pakai kaler cerah mesti rasa macam kulit gelap semacam lagi jenis jenis yg ada pimple / parut. I feel you, sebab qis pun dulu pernah jadi macam tu
-
Thats why i share dengan you this product, tak bagus kita tak jual tau ❤️ Testimoni kita atas ni consume konsisten DARI BEAUTY SECRET - MIXBERRY & PAKAI CSHINE SKINCARE ! So memang meletopzz hasil dia 💋
-
Yang belum cuba lagi gigit jari jela tengok feedback ni tau, yang tengah consume insha allah uolss mesti makin putih gebu😘❤️ Whatsapp +6011-11180105 to order now 📢
-
#beautysecretshalicious #mixberrypowdershalicious #shaliciousfoundation #cshineskincare #cshinesoap #cshineserum #beautysecretshalicious #shaliciousperak #perak #selangor #malaysia #putihcepat #putihkekal #produkputih #produkputihgebu #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #TeamQis #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

Dari kulit kusam, macam tak bermaya korang tengok apa jadi lepas consume mixberry 😍 Onz x onz ? 😋 Qis tahu bila kulit kusam, yang pakai tudung lagi2 bila pakai kaler cerah mesti rasa macam kulit gelap semacam lagi jenis jenis yg ada pimple / parut. I feel you, sebab qis pun dulu pernah jadi macam tu
-
Thats why i share dengan you this product, tak bagus kita tak jual tau ❤️ Testimoni kita atas ni consume konsisten DARI BEAUTY SECRET - MIXBERRY & PAKAI CSHINE SKINCARE ! So memang meletopzz hasil dia 💋
-
Yang belum cuba lagi gigit jari jela tengok feedback ni tau, yang tengah consume insha allah uolss mesti makin putih gebu😘❤️ Whatsapp +6011-11180105 to order now 📢
-
#beautysecretshalicious#mixberrypowdershalicious#shaliciousfoundation#cshineskincare#cshinesoap#cshineserum#beautysecretshalicious#shaliciousperak#perak#selangor#malaysia #putihcepat#putihkekal #produkputih#produkputihgebu#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #TeamQis #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih
9 0 14 September, 2019

COLASKIN COLAGEN NASA😚😘
Perawatan dari luar dan dalam tubuh
Isi 2 soap colaskin colagen
30 kantung Tea
Bisa diminum bukan sama cewek aja ya sist😉
Cowok pun boleh pakai biar bersih dan tambah ganteng😊
Cocok baget buat BUSUI dan BUMIL, sibaby juga mulus.Yuk diorder dan rasakan manfaatnya

TIDAK TERJUAL BEBAS HANYA ADA DISTRIBUTOR RESMI NASA

ColaSkin Nasa perawatan simpel😱😱
1 paket collaskin nasa, isi 30 kantong colagen teh perawatan dari dalam tubuh, dan 2 sabun colagen perawatan dari luar tubuh
Coskin Nasa mampu 👇👇👇 👉Menghilangkan komedo
👉Menghilangkan jerawat
👉Menghilangkan flek2 hitam
👉Menghilangkan kantong mata
👉Kulit jadi putih, bersih seluruh tubuh
👉Jadi tampak awet muda dari sebelum nya
👉Cocok untuk semua jenis kulit
👉Sangat aman tanpa efek samping
👉100% hebal alami dan sudah
BPOMCOLASKIN COLAGEN NASA😚😘 Pemesanan :
Wa :081327071146

#pemutihkulit7hari #kulitputih #tipskulitputih7hari #rahasiakulitputih #ahlikulitputih #vitaminpemutih #putihkankulit #kulitputihalami #kulitputihsehat #kulitputihcepat #colaskincollagennasa #produknasaherbal

COLASKIN COLAGEN NASA😚😘
Perawatan dari luar dan dalam tubuh
Isi 2 soap colaskin colagen
30 kantung Tea
Bisa diminum bukan sama cewek aja ya sist😉
Cowok pun boleh pakai biar bersih dan tambah ganteng😊
Cocok baget buat BUSUI dan BUMIL, sibaby juga mulus.Yuk diorder dan rasakan manfaatnya

TIDAK TERJUAL BEBAS HANYA ADA DISTRIBUTOR RESMI NASA

ColaSkin Nasa perawatan simpel😱😱
1 paket collaskin nasa, isi 30 kantong colagen teh perawatan dari dalam tubuh, dan 2 sabun colagen perawatan dari luar tubuh
Coskin Nasa mampu 👇👇👇 👉Menghilangkan komedo
👉Menghilangkan jerawat
👉Menghilangkan flek2 hitam
👉Menghilangkan kantong mata
👉Kulit jadi putih, bersih seluruh tubuh
👉Jadi tampak awet muda dari sebelum nya
👉Cocok untuk semua jenis kulit
👉Sangat aman tanpa efek samping
👉100% hebal alami dan sudah
 BPOMCOLASKIN COLAGEN NASA😚😘 Pemesanan :
Wa :081327071146

#pemutihkulit7hari#kulitputih#tipskulitputih7hari#rahasiakulitputih#ahlikulitputih#vitaminpemutih#putihkankulit#kulitputihalami#kulitputihsehat#kulitputihcepat#colaskincollagennasa#produknasaherbal
1 0 14 September, 2019

Siapa nak skin dia halus mulus macam tomato 🍅😍 ?
.
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai .
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #shaliciousperak #perak #selangor #putihcepat #putihkekal #produkputih #produkputihgebu #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

Siapa nak skin dia halus mulus macam tomato 🍅😍 ?
.
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai .
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious#shaliciousperak#perak#selangor#putihcepat#putihkekal #produkputih#produkputihgebu#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
17 0 14 September, 2019

pinggang semakin melebar dgn jayanya 😧 seluar pun dah tukar size. tapi bukan dari besar ke kecik, dari kecik ke besar 😲 masalah besar nih!! korang ahjom minum pce skrg 😜 nanti sekejap je lose weight 😍

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance
#putihkankulit

pinggang semakin melebar dgn jayanya 😧 seluar pun dah tukar size. tapi bukan dari besar ke kecik, dari kecik ke besar 😲 masalah besar nih!! korang ahjom minum pce skrg 😜 nanti sekejap je lose weight 😍

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance
#putihkankulit
73 0 13 September, 2019

coffee lover boleh buang coffee coffee yg lain tu, konsisten je minum Perla Coffee Exclusive nih!! confirm tak nyesal, repeat order lg ada la 😁 byk kelebihan bila amalkan Perla Coffee Exclusive ni. dirumus khas utk wanita tulen shj 😘 3 in 1 tau khasiat dia. nak tau? ws cik snow skrg uolls 💕

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance
#putihkankulit

coffee lover boleh buang coffee coffee yg lain tu, konsisten je minum Perla Coffee Exclusive nih!! confirm tak nyesal, repeat order lg ada la 😁 byk kelebihan bila amalkan Perla Coffee Exclusive ni. dirumus khas utk wanita tulen shj 😘 3 in 1 tau khasiat dia. nak tau? ws cik snow skrg uolls 💕

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance
#putihkankulit
64 0 13 September, 2019

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

DAH GIVEUP NAK PUTIH ? JANGAN DULU! MEH SAPU BLEACHING WHITENING SECRET SETIAP HARI
.
Tunggu 20minit basuh terus nampak kesan! Makin pakai hari2 makin putih melepak! Fuhhhh jangan terkejut kulit gelap terus jadi macam snowhite! Takde jangan mustahil selagi x cuba Bleaching Whitening Secret!
.
.
nak harga prmo? Whatsapp link di bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
2 0 13 September, 2019

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
2 0 13 September, 2019

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUKAN CERITA DONGENG
.
MEMANG SEPANTAS YANG BOLEH!!!
.
❌Supplement mahal kesan bapak lama
❌Penat jaga pantang larang
❌Penat nak jaga masa pakai
.
Sekarang jgn risau kami ada solution dia
.
✅PANTAS
✅BERKESAN
✅MUDAH
✅SELAMAT
.
Jom pm skrg 📲
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
2 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

JOM UBAH KULIT KUSAM KORG
.
Kulit kusam bukan satu masalah besar klu korg pakai bleaching whitening secret. Sekali pakai basuh terus settle. Terus tak kusam dah. Berbaloi tak??
.
Jom order sebelum terlambat. Kami ade special price tau 🤫
.
📲 / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE!
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! 
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2 
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE!
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! 
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2 
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
1 0 13 September, 2019

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE!
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih

BUNTUT KUALI KINI BUKAN LAGI!
.
Dulu selalu sangat diejak kulit hitam. Sekarang naaaaaa ambil kau bertukar jadi SNOWHITE! 
Bukan lagi MIMPI!
Bukan lagi ANGAN2 
untuk korang dapatkan skin yang putih melepak! Nak selfie pun pasni xpayah pakai filter dah! Whitening secret dah buatkan skin makin putih menarik tertarik kau!
.
Dapatkan sekarang
📲ws / Click link in bio
.
#instantwhite #supplement #beautyquotes #ramadhan #teamsheyra #skinbleaching #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #whiteningsecrethq #jomputih #putihmelepak #whiteningsecret #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #agentmalaysia #tipscantik #tipsputih #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih
0 0 13 September, 2019

Top #putihkankulit posts

"TESTIMONI PANAS!! " 😍😍😍.
.
Alhamdulillah pengguna sis ni berpuas hati selepas mengamalkan #belleza .4hari je lepas consume terus nampak perubahan..
#bellezaputihsatubadan

"TESTIMONI PANAS!! " 😍😍😍.
.
Alhamdulillah pengguna sis ni berpuas hati selepas mengamalkan #belleza .4hari je lepas consume terus nampak perubahan..
#bellezaputihsatubadan
2,297 5 24 August, 2017

Kak min nak kongsi dengan korang cara buat masker tomato yogurt yang super duper mudah. Lepas ni wajah akan lembap dan bebas minyak, malah cerah berseri-seri dan kemerahan bak bidadari!
.
Bahan-bahan:
.
 1 biji Tomato
 2 sudu yogurt asli .
Cara:
1. Lenyekkan tomato sehingga hancur okay.
2. Lepas tu masukkan 2 sudu yogurt asli dan gaul sampai mesra sebati
3. Sapu pada wajah anda yang sudah dibersihkan terlebih dahulu.
4. Biarkan selama 30minit
5. Bilas dengan air suam.
.
Masker ini berfungsi menyejukkan kulit dan juga bekalkan protein supaya kulit lebih tegang & glowing.
.
Selain itu, membantu kulit menyedut lebih oksigen seterusnya melambatkan proses penuaan dan kedutan diwajah. Lepas nie mesti tampak awet muda gitu. Selamat mencuba. #tipskecantikan #tipskulitcantik #putihkankulit #teamafviral0830

Kak min nak kongsi dengan korang cara buat masker tomato yogurt yang super duper mudah. Lepas ni wajah akan lembap dan bebas minyak, malah cerah berseri-seri dan kemerahan bak bidadari!
.
Bahan-bahan:
.
	1 biji Tomato
	2 sudu yogurt asli .
Cara: 
1.	Lenyekkan tomato sehingga hancur okay.
2.	Lepas tu masukkan 2 sudu yogurt asli dan gaul sampai mesra sebati
3.	Sapu pada wajah anda yang sudah dibersihkan terlebih dahulu.
4.	Biarkan selama 30minit
5.	Bilas dengan air suam.
.
Masker ini berfungsi menyejukkan kulit dan juga bekalkan protein supaya kulit lebih tegang & glowing.
.
Selain itu, membantu kulit menyedut lebih oksigen seterusnya melambatkan proses penuaan dan kedutan diwajah. Lepas nie mesti tampak awet muda gitu. Selamat mencuba. #tipskecantikan #tipskulitcantik #putihkankulit #teamafviral0830
140 25 20 July, 2019

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
168 24 10 May, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted
251 26 23 August, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
191 6 22 July, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
405 53 18 June, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
430 41 28 June, 2018

Nofa nak kongsi dengan korang cara buat masker tomato yogurt yang super duper mudah. Lepas ni wajah akan lembap dan bebas minyak, malah cerah berseri-seri dan kemerahan bak bidadari!
.
Bahan-bahan:
.
 1 biji Tomato
 2 sudu yogurt asli .
Cara:
1. Lenyekkan tomato sehingga hancur okay.
2. Lepas tu masukkan 2 sudu yogurt asli dan gaul sampai mesra sebati
3. Sapu pada wajah anda yang sudah dibersihkan terlebih dahulu.
4. Biarkan selama 30minit
5. Bilas dengan air suam.
.
Masker ini berfungsi menyejukkan kulit dan juga bekalkan protein supaya kulit lebih tegang & glowing.
.
Selain itu, membantu kulit menyedut lebih oksigen seterusnya melambatkan proses penuaan dan kedutan diwajah. Lepas nie mesti tampak awet muda gitu. Selamat mencuba. #tipskecantikan #tipskulitcantik #putihkankulit #allurakemaman #teamAfviral0495

Nofa nak kongsi dengan korang cara buat masker tomato yogurt yang super duper mudah. Lepas ni wajah akan lembap dan bebas minyak, malah cerah berseri-seri dan kemerahan bak bidadari!
.
Bahan-bahan:
.
	1 biji Tomato
	2 sudu yogurt asli .
Cara: 
1.	Lenyekkan tomato sehingga hancur okay.
2.	Lepas tu masukkan 2 sudu yogurt asli dan gaul sampai mesra sebati
3.	Sapu pada wajah anda yang sudah dibersihkan terlebih dahulu.
4.	Biarkan selama 30minit
5.	Bilas dengan air suam.
.
Masker ini berfungsi menyejukkan kulit dan juga bekalkan protein supaya kulit lebih tegang & glowing.
.
Selain itu, membantu kulit menyedut lebih oksigen seterusnya melambatkan proses penuaan dan kedutan diwajah. Lepas nie mesti tampak awet muda gitu. Selamat mencuba. #tipskecantikan #tipskulitcantik #putihkankulit #allurakemaman #teamAfviral0495
149 55 5 April, 2019

[ORANG YANG SAMA!]
.
Cuma tona kulit je berbeza! Makin Cerah dan berseri! Awal dulu dah hampir putus asa nak cuba produk #putihkankulit lastly memang nekad nak cuba #snowhiteuk untuk ikhtiar kali terakhir.
.
.
Dan just nak cakap “ KENAPA AKU TAKCUBA DARI DULU ..?? “ KENAPA BIARKAN ORANG LAIN YANG PUTIH DULU ! Rugii wei.. Kulit selembut bayi! #snowhiteuk #meiskinz #pakarkulit

[ORANG YANG SAMA!]
.
Cuma tona kulit je berbeza! Makin Cerah dan berseri! Awal dulu dah hampir putus asa nak cuba produk #putihkankulit lastly memang nekad nak cuba #snowhiteuk untuk ikhtiar kali terakhir.
.
.
Dan just nak cakap “ KENAPA AKU TAKCUBA DARI DULU ..?? “ KENAPA BIARKAN ORANG LAIN YANG PUTIH DULU ! Rugii wei.. Kulit selembut bayi! #snowhiteuk #meiskinz #pakarkulit
109 2 18 March, 2019