#putihkankulit Instagram Photos & Videos

putihkankulit - 94.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihkankulit and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
6.1
Average comment
1.2
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Alhamdulillah kebanyakan cust #ekstrakBelacakOriginal semua puas hati.. Untuk wanita👩🏻‍🦰
✔️P@yud4r4 makin montok, anjal..
✔️Pungg_ng makin mantap, lentik..
✔️Cik v makin ketat, padat.. Untuk lelaki👨🏻‍🦰
✔️Mr.z makin besar, panjang..
✔️Mr.z makin kuat, keras..
✔️Mr.z tahan lama..
✔️Mr.z bertambah sihat & paduuu.. Jom oder cepat!
📲Nak order meh wasap sis🤗
Wasap.my/60126224778
*original from hq*
.
FREE POS
FREE GIFT (Beli 2 botol ke atas)
.
WASAP 0126224778
WASAP 0126224778 .
#minyakbelacak #putehmontoxx #krimpayudara #payudarakencang #payudaramontok #minyakpembesar #belacakmalaysia #payudarabesar #tegangkanpayudara #serumpayudara #cantikkanbreast #puerariamirifica #besarkanpayudara #kulitputih #missvlonggar #ketatkanmissv #putihkankulit #breastenlargement #breastenhancer #bustup #hormonwanita #naikkanpayudara #montokkanpayudara #minyakbelacakoriginal #promosi

Alhamdulillah kebanyakan cust #ekstrakBelacakOriginal semua puas hati.. Untuk wanita👩🏻‍🦰
✔️P@yud4r4 makin montok, anjal..
✔️Pungg_ng makin mantap, lentik..
✔️Cik v makin ketat, padat.. Untuk lelaki👨🏻‍🦰
✔️Mr.z makin besar, panjang..
✔️Mr.z makin kuat, keras..
✔️Mr.z tahan lama..
✔️Mr.z bertambah sihat & paduuu.. Jom oder cepat!
📲Nak order meh wasap sis🤗
Wasap.my/60126224778
*original from hq*
.
FREE POS
FREE GIFT (Beli 2 botol ke atas)
.
WASAP 0126224778
WASAP 0126224778 .
 #minyakbelacak #putehmontoxx #krimpayudara #payudarakencang #payudaramontok #minyakpembesar #belacakmalaysia #payudarabesar #tegangkanpayudara #serumpayudara #cantikkanbreast #puerariamirifica #besarkanpayudara #kulitputih #missvlonggar #ketatkanmissv #putihkankulit #breastenlargement #breastenhancer #bustup #hormonwanita #naikkanpayudara #montokkanpayudara #minyakbelacakoriginal #promosi
0 0 24 February, 2020

Jangan cakap hakak tak payungggg 😝 nak body lawa, nak perut kempis, nak aset mantul atas bawah, kena lah makan jamu cik kak oii. Lebih lagi kalau dah beranak pinak. Takboleh nak harapkan diet dan senaman je sebab dalaman pun nak kena jaga sekali, so thats why la kena makan jamu. Biar yang bawah tu ‘ketat’ balik. Biar rahim kemas balik, baru la cik abang makin sayanggg 🥰🥰
.
.
Nak bii guide betul betul? Whatsapp terus okay. Cakap je apa masalah, bii cuba bantu mana yang patut ☺️
.
.
Whatsapp : 0184094100 (bii)
.
.
#jammuqhita #besarkanpayudara #besarkanaset #ketatkanmissv #missvketat #cerahkanketiak #cerahkancelahpeha #cerahkanmissv #keputihan #bajunikah #kursuskahwin #setdalampantang #setberpantang #jamumalaysia #kuruskanbadan #pilgemuk #gemukkanbadan #naikkanberat #tipsgemuk #tipskurus #putihkankulit #sulambedakkuantan #jammuqhitakuantan #jammuqhitapekan

Jangan cakap hakak tak payungggg 😝 nak body lawa, nak perut kempis, nak aset mantul atas bawah, kena lah makan jamu cik kak oii. Lebih lagi kalau dah beranak pinak. Takboleh nak harapkan diet dan senaman je sebab dalaman pun nak kena jaga sekali, so thats why la kena makan jamu. Biar yang bawah tu ‘ketat’ balik. Biar rahim kemas balik, baru la cik abang makin sayanggg 🥰🥰
.
.
Nak bii guide betul betul? Whatsapp terus okay. Cakap je apa masalah, bii cuba bantu mana yang patut ☺️
.
.
Whatsapp : 0184094100 (bii)
.
.
#jammuqhita #besarkanpayudara #besarkanaset #ketatkanmissv #missvketat #cerahkanketiak #cerahkancelahpeha #cerahkanmissv #keputihan #bajunikah #kursuskahwin #setdalampantang #setberpantang #jamumalaysia #kuruskanbadan #pilgemuk #gemukkanbadan #naikkanberat #tipsgemuk #tipskurus #putihkankulit #sulambedakkuantan #jammuqhitakuantan #jammuqhitapekan
2 0 24 February, 2020

PAYUDARA MAKIN BULAT REPEAT BOTOL KE DUA!
.
Botol pertama masih xnampak kesan..
Cuba botol kedua p@yud4r4 mula naik & tegang.. Woww!!
.
Awak baru try sebotol dh gibab.. Cner??
Nak berjaya kena usaha, kena sabar.. 😉 📲Nak order meh wasap sis🤗
Wasap.my/60126224778
*original from hq*
.
FREE POS
FREE GIFT (Beli 2 botol ke atas)
.
WASAP 0126224778
WASAP 0126224778 .
#minyakbelacak #putehmontoxx #krimpayudara #payudarakencang #payudaramontok #minyakpembesar #belacakmalaysia #payudarabesar #tegangkanpayudara #serumpayudara #cantikkanbreast #puerariamirifica #besarkanpayudara #kulitputih #missvlonggar #ketatkanmissv #putihkankulit #breastenlargement #breastenhancer #bustup #hormonwanita #naikkanpayudara #montokkanpayudara #minyakbelacakoriginal #promosi

PAYUDARA MAKIN BULAT REPEAT BOTOL KE DUA!
.
Botol pertama masih xnampak kesan..
Cuba botol kedua p@yud4r4 mula naik & tegang.. Woww!!
.
Awak baru try sebotol dh gibab.. Cner??
Nak berjaya kena usaha, kena sabar.. 😉 📲Nak order meh wasap sis🤗
Wasap.my/60126224778
*original from hq*
.
FREE POS
FREE GIFT (Beli 2 botol ke atas)
.
WASAP 0126224778
WASAP 0126224778 .
 #minyakbelacak #putehmontoxx #krimpayudara #payudarakencang #payudaramontok #minyakpembesar #belacakmalaysia #payudarabesar #tegangkanpayudara #serumpayudara #cantikkanbreast #puerariamirifica #besarkanpayudara #kulitputih #missvlonggar #ketatkanmissv #putihkankulit #breastenlargement #breastenhancer #bustup #hormonwanita #naikkanpayudara #montokkanpayudara #minyakbelacakoriginal #promosi
0 0 24 February, 2020

Minum fito green bikin kulit lebih lembab dan cerah
Solusinya kesehatan kulit dari dalam 😘

Info, order, konsultasi, dan join 👇
wa.me/6281330591499
Rifa Stockist MSI
Darungan-Panti-Jember

#fitogreen
#cerahkankulit
#cerahkankulitkusam
#cerahkankulitdaridalam
#putihtanpaharusdsuntik
#putihcepat
#putihkankulit
#putihseluruhbadan
#lembut
#kesehatankulit
#kecantikankulit
#msibamboo
#msibamboocharcoal
#msifacemist
#msialami100
#msiindonesia
#msi
#msilovers
#msiloveyou
#msijember

Minum fito green bikin kulit lebih lembab dan cerah
Solusinya kesehatan kulit dari dalam 😘

Info, order, konsultasi, dan join 👇
wa.me/6281330591499
Rifa Stockist MSI
Darungan-Panti-Jember

#fitogreen
#cerahkankulit 
#cerahkankulitkusam 
#cerahkankulitdaridalam 
#putihtanpaharusdsuntik 
#putihcepat 
#putihkankulit 
#putihseluruhbadan 
#lembut 
#kesehatankulit 
#kecantikankulit 
#msibamboo
#msibamboocharcoal 
#msifacemist
#msialami100 
#msiindonesia 
#msi 
#msilovers 
#msiloveyou 
#msijember
0 0 24 February, 2020

ITS COLLA RICH COLLAGEN VITAMIN SKIN !!!! KELUAR RUMAH TANPA MAKE UP PUN DAH TAK RISAU PASAL KULIT .
Lepas sorang-sorang pembeli mendapat hasil yang menjerit depan cermin sebab kulit semakin sihat dan cantik !
Segala masalah kulit muka kusam, jerawat jeragat dan breakout ! .
Terus Nampak kesan dlm 1 botol
.
#COLLARICHCOLLAGEN .
XPERLU NAK CUCUX BAGAI..KULITT GELAPP??
COLLA RICH COLLAGEN BOLEH BANTU !! KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN + . 📌Memutihkan Kulit 12x ganda
📌Kulit sekata skin bersih/sihat .
📌Memudarkan Jerawat
📌Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
📌Nampak urat hijau
📌Mencerahkan bahagian celah2
📌Menghilangkan parut2 lama
📌Mengecilkan liang roma terbuka
📌Merawat kulit dari dalam
📌Mengecutkan je-ra-wat
📌Menyinkirkan toksin dlm badan
📌Kulit flawless gebu, lembap & pink .
📌Menghilangkan pigmentasi hitam dan kantong mata
📌Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
📌Menlancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
📌Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
📌Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
.
1 botol ada 60 capsule
RM 50
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik

ITS COLLA RICH COLLAGEN VITAMIN SKIN !!!! KELUAR RUMAH TANPA MAKE UP PUN DAH TAK RISAU PASAL KULIT . 
Lepas sorang-sorang pembeli mendapat hasil yang menjerit depan cermin sebab kulit semakin sihat dan cantik !
Segala masalah kulit muka kusam, jerawat jeragat dan breakout ! . 
Terus Nampak kesan dlm 1 botol
. 
#COLLARICHCOLLAGEN . 
XPERLU NAK CUCUX BAGAI..KULITT GELAPP??
COLLA RICH COLLAGEN BOLEH BANTU !! KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN + . 📌Memutihkan Kulit 12x ganda
📌Kulit sekata skin bersih/sihat .
📌Memudarkan Jerawat
📌Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
📌Nampak urat hijau
📌Mencerahkan bahagian celah2
📌Menghilangkan parut2 lama
📌Mengecilkan liang roma terbuka
📌Merawat kulit dari dalam
📌Mengecutkan je-ra-wat
📌Menyinkirkan toksin dlm badan
📌Kulit flawless gebu, lembap & pink .
📌Menghilangkan pigmentasi hitam dan kantong mata
📌Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
📌Menlancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh
📌Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
📌Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
.
1 botol ada 60 capsule
RM 50
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
0 0 24 February, 2020

NO INJECTION‼️🚫
Dengan produk demica whitening lotion sapu-sapu je dah putih .
Antara kelebihan demica whitening lotion:
-mencerahkan sepantas 10saat
-membuatkan kulit jadi putih gebu
-membaiki segala kerosakan kulit
-melindungi kulit dari sinar uv
-melembab kan kulit

Nak putih? Tekan jer link kat bio👆
.
#sobellasolawa #sobellacosmetic #sobellablusher #bibirmerah #bibirgelap #tampilcantik #eyeshadowmurahmalaysia #lipmatteviral #lipmattemurahmalaysia #blushermurah #lipmattetahanlama #makeupsanding #foundationmurah #foundationmalaysia #spongemakeup #foundationtahanlama #omgmascara #bulumatapalsu #bulumatalentik #uforabeauty #putihcepat #putihkorea #demicantik #demicatestimoni #putihkankulit #lotionputihajaib #lotionputihgebu #kulitcerah #putihbersih #putihberseri

NO INJECTION‼️🚫
Dengan produk demica whitening lotion sapu-sapu je dah putih . 
Antara kelebihan demica whitening lotion:
-mencerahkan sepantas 10saat
-membuatkan kulit jadi putih gebu
-membaiki segala kerosakan kulit
-melindungi kulit dari sinar uv
-melembab kan kulit

Nak putih? Tekan jer link kat bio👆
.
#sobellasolawa#sobellacosmetic#sobellablusher#bibirmerah#bibirgelap#tampilcantik#eyeshadowmurahmalaysia#lipmatteviral#lipmattemurahmalaysia#blushermurah#lipmattetahanlama#makeupsanding#foundationmurah#foundationmalaysia#spongemakeup#foundationtahanlama#omgmascara#bulumatapalsu#bulumatalentik#uforabeauty#putihcepat#putihkorea#demicantik#demicatestimoni#putihkankulit#lotionputihajaib#lotionputihgebu#kulitcerah#putihbersih#putihberseri
0 0 23 February, 2020

Maaez white coffee khas untuk CERAHKAN KULIT TANPA COLLAGEN. Ia jenis serbuk dalam sachets. 1 box ada 15 sachets .
.
FUNGSI MAAEZ WHITE COFFEE ☕ 🌷️Membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proses penuaan .
🌷Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas .
🌷️Mencerahkan kulit seluruh badan .
🌷️Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata .
🌷Membantu memudarkan parut .
⭐Whatsapp saya di bio kalau berminat 😍
.
#susustrawberry
#susumaaez #maaezwhitecoffe #susuperisacoklat #perisaasli #perisastrawberry #perisamango #perisaanggur #putihkankulit #hilangkanparutjerawat #hilanggatalekzema #susukambingmaaez #sarangburungwaletasli #birdnestdrinks #1001khasiat

Maaez white coffee khas untuk CERAHKAN KULIT TANPA COLLAGEN. Ia jenis serbuk dalam sachets. 1 box ada 15 sachets .
.
FUNGSI MAAEZ WHITE COFFEE ☕ 🌷️Membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proses penuaan .
🌷Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas .
🌷️Mencerahkan kulit seluruh badan .
🌷️Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata .
🌷Membantu memudarkan parut .
⭐Whatsapp saya di bio kalau berminat 😍
.
#susustrawberry
#susumaaez #maaezwhitecoffe #susuperisacoklat #perisaasli #perisastrawberry #perisamango #perisaanggur #putihkankulit #hilangkanparutjerawat #hilanggatalekzema #susukambingmaaez #sarangburungwaletasli #birdnestdrinks #1001khasiat
2 0 23 February, 2020

Collarich 3hari nampak kesan 😱😱😱 Nak tahu cara saya amalkan ?
Bangun pagi wajib telan 2caps + air oren . Cuci muka siap2, lepastu buat masker dengan Collarich . Guna 1 caps sahaja dah cukup 👌

Sementara tunggu kering, siapkan kerja rumah . Bila dah kering sy dap2 sikit air bagi dia lembab balik .
Dah kering bilas .
Tengok hasil 2kali masker hilang burn hilang jerawat ❌

Rutin harian saya . Tapi saya tak galakkan untuk bermasker hari hari nnti kulit cepat kering .
Rajin rajin bermasker , result dia meme cepat sangat berkesan 😍 selamat mencuba❤
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

Collarich 3hari nampak kesan 😱😱😱 Nak tahu cara saya amalkan ? 
Bangun pagi wajib telan 2caps + air oren . Cuci muka siap2, lepastu buat masker dengan Collarich . Guna 1 caps sahaja dah cukup 👌

Sementara tunggu kering, siapkan kerja rumah . Bila dah kering sy dap2 sikit air bagi dia lembab balik . 
Dah kering bilas . 
Tengok hasil 2kali masker hilang burn hilang jerawat ❌

Rutin harian saya . Tapi saya tak galakkan untuk bermasker hari hari nnti kulit cepat kering . 
Rajin rajin bermasker , result dia meme cepat sangat berkesan 😍 selamat mencuba❤
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
6 0 23 February, 2020

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈 
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure 
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang
2 0 23 February, 2020

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈 
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure 
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang
2 0 23 February, 2020

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang

Supplement untuk putihkan kulit,merawat masalah kulit,masalah dalaman & banyak lagi 😍Best giler .
Rasa sedap masam² manis😋
Ai pon dah ketagih dengan benda ni🙈 
yang penting orang tegur kulit makin gebus💃
.
Jom uolls grab Magical C Pure .
Wasap 0137299704
Atau klik link dibio
.
#magicalcpure 
#pinklady #putihkankulit #kitabaikramaisayang
1 0 23 February, 2020

PUTIH GEBU BAQ ANG!! 😱😱
.
Pakej COMBO RM90 FREE POSTAGE .
Dapatkan Collarich Collagen🍇 dan Vitamin C Zoom Rich Zu 🍊🍊 ORIGINAL daripada stokis/agent/dropship yg sahh 💯👍
.
JOM PUTIHKAN KULIT SELURUH BADAN DENGAN Collarich Collagen & Zomrich🔥
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

PUTIH GEBU BAQ ANG!! 😱😱
. 
Pakej COMBO RM90 FREE POSTAGE .
Dapatkan Collarich Collagen🍇 dan Vitamin C Zoom Rich Zu 🍊🍊 ORIGINAL daripada stokis/agent/dropship yg sahh 💯👍
.
JOM PUTIHKAN KULIT SELURUH BADAN DENGAN  Collarich Collagen & Zomrich🔥
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
2 0 23 February, 2020

Jom #putihkankulit dgn MAAEZ WHITE COFFEE.. Maaez white coffee khas untuk putihkn kulit tanpa kolagen tau. .
Fungsi maaez white coffee ☕️
.
.
🔆Membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proses penuaan
🔆Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas
🔆Mencerahkan kulit seluruh badan
🔆Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
🔆Membantu memudarkan parut
. .
.
Nak Cuba? Wasap sis skrg 0129606579

#maaez_official_
#readystok #maaezwarriors #maaez #susumaaez #maaezwhitecoffee #makanansunnah #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitgebu #kulitputihgebu #hilangjerawat #hilangparut #hilangekzema #banyakkansusuibu #cerahkankulit #susucantikkankulit #susukambing #whiteningbooster #milkbooster #boosterwhitening #kulitglowing #tiktokchallenge #susuuntukkulitcantik #supplementputih
#maaezreadystok

Jom #putihkankulit dgn MAAEZ WHITE COFFEE.. Maaez white coffee khas untuk putihkn kulit tanpa kolagen tau. .
Fungsi maaez white coffee ☕️
.
.
🔆Membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proses penuaan
🔆Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas
🔆Mencerahkan kulit seluruh badan
🔆Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
🔆Membantu memudarkan parut
. .
.
Nak Cuba? Wasap sis skrg 0129606579

#maaez_official_
#readystok #maaezwarriors #maaez #susumaaez #maaezwhitecoffee #makanansunnah #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitgebu #kulitputihgebu #hilangjerawat #hilangparut #hilangekzema #banyakkansusuibu #cerahkankulit #susucantikkankulit #susukambing #whiteningbooster #milkbooster #boosterwhitening #kulitglowing #tiktokchallenge #susuuntukkulitcantik #supplementputih
#maaezreadystok
0 0 23 February, 2020

NAK TAU BERKESAN KE TAK, KENA LA TRY DULU.. 😉
.
Feedback #collarichcollagen.. Dah cun melecun dah testimoni sorang ni.. Konsisten ambil Collarich.. nak jaga skin punyer pasal.. Try sbotol je dulu confirm repeat.. 😘
.
JGN MENJERIT MENYESAL BILA TGOK JIRAN SEBELAH DH CNTIK PERSIS BIDADARI!!!!
😱😱7 HARI DAH NAMPAK KESANNYAA..MEMANG MENYESAL TAK CUBA DARI DULU colla rich collagen yang tengah viral sekarang di Malaysia ,Singapore, Thailand dan Brunei.
. .
KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN .
.
++Memutihkan Kulit 12x ganda
. . ++Kulit sekata skin bersih/sihat .
. ++Memudarkan Jera. wat
.
. . ++Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
.
. . ++Nampak urat hijau
.
. . ++Mencerahkan bahagian celah2
.
. .
Alhamdulillah lepas sorang-orang customer mendapat hasil yang menjerit depan cermin sebab kulit semakin sihat dan cantik !
Segala masalah kulit muka kusam, jerawat jeragat dan breakout !
Terus Nampak kesan dlm 1 botol #COLLARICHCOLLAGEN !!!! 1 botol ada 60 tablets
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

NAK TAU BERKESAN KE TAK, KENA LA TRY DULU.. 😉
.
Feedback #collarichcollagen.. Dah cun melecun dah testimoni sorang ni.. Konsisten ambil Collarich.. nak jaga skin punyer pasal.. Try sbotol je dulu confirm repeat.. 😘
.
JGN MENJERIT MENYESAL BILA TGOK JIRAN SEBELAH DH CNTIK PERSIS BIDADARI!!!!
😱😱7 HARI DAH NAMPAK KESANNYAA..MEMANG MENYESAL TAK CUBA DARI DULU colla rich collagen yang tengah viral sekarang di Malaysia ,Singapore,  Thailand dan Brunei.
. .
KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN .
.
++Memutihkan Kulit 12x ganda
. . ++Kulit sekata skin bersih/sihat .
. ++Memudarkan Jera. wat
.
. . ++Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
.
. . ++Nampak urat hijau
.
. . ++Mencerahkan bahagian celah2
.
. .
Alhamdulillah lepas sorang-orang customer mendapat hasil yang menjerit depan cermin sebab kulit semakin sihat dan cantik !
Segala masalah kulit muka kusam, jerawat jeragat dan breakout ! 
Terus Nampak kesan dlm 1 botol #COLLARICHCOLLAGEN !!!! 1 botol ada 60 tablets
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
3 0 23 February, 2020

Peony Face Oil is safe to use on sensitive skin
.
Peony Face Oil is lightweight, gentle & fragrance-free. It contains 100% plant oils, no mineral oil, no fragrance oil
.
Even the manuka oil we use to provide the anti-acne, anti-bacteria & anti-fungal, is much gentler as compared to tea tree oil, and is carefully harvested in New Zealand
.
The best part is it contains calendula which is well-known for its healing & soothing properties. It reduces redness, itchiness, flakiness, without causing more irritation to the skin
.
With consistent use, you will notice that your skin is healthier, stronger & becoming less sensitive 🌼
.
🌸 Peony Face Oil
Intro Price : RM55 sem / RM59 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml)
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)

Peony Face Oil is safe to use on sensitive skin
.
Peony Face Oil is lightweight, gentle & fragrance-free. It contains 100% plant oils, no mineral oil, no fragrance oil
.
Even the manuka oil we use to provide the anti-acne, anti-bacteria & anti-fungal, is much gentler as compared to tea tree oil, and is carefully harvested in New Zealand
.
The best part is it contains calendula which is well-known for its healing & soothing properties. It reduces redness, itchiness, flakiness, without causing more irritation to the skin
.
With consistent use, you will notice that your skin is healthier, stronger & becoming less sensitive 🌼
.
🌸 Peony Face Oil
Intro Price : RM55 sem / RM59 ss
(INCLUDE POSTAGE)
.
FREE Blooming Peony Perfume EDT (10ml)
.
Whatsapp : 0193492491 (Click link in bio)
15 2 23 February, 2020

100% original product and guaranteed result

Brand new 🇨🇭Miracle White🇨🇭 with Effective Expansion
.
✅New Improved product's quality compare with old version.
.
✅New upgraded formulations compare with old version.
.
✅Scanning QR security code to verify genuine products.
.
✅Launching 2019 Official website
.
.
📲+6013 461 8384 (ira) 📲
Best revolution for skin problems:
👉 Dark Skin
👉Dull Skin
👉Dehydrated Skin
👉Oily Skin
👉Pores
👉Freckles and Pigmentation
👉Sagging Skin
👉Skin Aging

#antiaging
#aquaksinfinegold24
#beautysolution
#brightening
#complexion12
#evgenisstemcell
#flawlessskin
#glutax
#glutax1800000GS
#glutax2000000GX
#glutax7000000GM
#injectionwholeseller
#jerawathilang
#lucchinihexaoptimcell
#miraclewhiteeffectiveexpantion
#miraclewhite
#mixingwhiteprimeperfect
#nakputihgebu
#nc24280000mg
#originalvitcinjection
#pemborongsuntikanvitaminc
#pemutihkulit
#putihgebu
#putihkankulit
#revivalstemcell
#suntikanpemutihv
#tyreseblanc2

#whiteningskin

100% original product and guaranteed result

Brand new 🇨🇭Miracle White🇨🇭 with Effective Expansion
.
✅New Improved product's quality compare with  old version.
.
✅New upgraded formulations compare with old version.
.
✅Scanning QR security code to verify genuine products.
.
✅Launching 2019 Official website
.
.
📲+6013 461 8384 (ira) 📲
Best revolution for skin problems:
👉 Dark Skin
👉Dull Skin
👉Dehydrated Skin
👉Oily Skin
👉Pores
👉Freckles and Pigmentation
👉Sagging Skin
👉Skin Aging

#antiaging
#aquaksinfinegold24
#beautysolution
#brightening
#complexion12
#evgenisstemcell
#flawlessskin
#glutax
#glutax1800000GS
#glutax2000000GX
#glutax7000000GM
#injectionwholeseller
#jerawathilang
#lucchinihexaoptimcell
#miraclewhiteeffectiveexpantion
#miraclewhite
#mixingwhiteprimeperfect
#nakputihgebu
#nc24280000mg 
#originalvitcinjection
#pemborongsuntikanvitaminc
#pemutihkulit
#putihgebu
#putihkankulit
#revivalstemcell
#suntikanpemutihv
#tyreseblanc2

#whiteningskin
1 0 23 February, 2020

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir 
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
0 0 23 February, 2020

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir 
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
1 0 23 February, 2020

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Testimoni penguna oleh noir

Berkat kesabaran dan mengunakan noir secara konsisten perubahan kini perubahan penguna yang mengunakan noir 
kelihatan lebih nyata.

Noir adalah produk berasaskan
bahan semula jadi yang selamat
untuk para penguna diluar sana.

Noir juga amat sesuai untuk
digunakan oleh lelaki atau wanita

Nak dapatkan produk noir
bolehlah pm / ws sye:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ

#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #paritjamil #parittarom #serimenanti #bakri #sungaiabong #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
1 0 23 February, 2020

Orang Penang boleh walk-in ke @victoriamurah_ orang Batu Pahat boleh COD dekat Tesco Parit Raja, yang jauh kita boleh pos.
____
Kalau dulu hari hari shave misai shave jambang hampai luka luka? Sekarang tak lagi
____
Tempat yang sessuai digunakan:
✔ Ketiak ✔ Tangan ✔Badan
✔ Kaki ✔ Peha ✔ Muka ✔ Dan seangkatan dengannya
____
#buangbulu #waxbuangbulu #krimbuangbulu #aurajelitahairremovalhoneywax #putihkanketiak #cerahkankulit #krimputih #putihkankulit #phoerafoundation #phoerapenang #phoeraperda #phoerabukitmertajam #phoerabatupahat #phoeraparitraja #phoerasrigading #phoeracosmetics #imagiccosmetics #hairwaxremoval #haircreamremoval #hairremovalcream #phoeramalaysia #phoerafoundationmalaysia #giveawaycontest #giveawaymalaysia #pandahairremoval

Orang Penang boleh walk-in ke @victoriamurah_ orang Batu Pahat boleh COD dekat Tesco Parit Raja, yang jauh kita boleh pos.
____
Kalau dulu hari hari shave misai shave jambang hampai luka luka? Sekarang tak lagi
____
Tempat yang sessuai digunakan:
✔ Ketiak ✔ Tangan ✔Badan
✔ Kaki ✔ Peha ✔ Muka ✔ Dan seangkatan dengannya
____
#buangbulu #waxbuangbulu #krimbuangbulu #aurajelitahairremovalhoneywax #putihkanketiak #cerahkankulit #krimputih #putihkankulit #phoerafoundation #phoerapenang #phoeraperda #phoerabukitmertajam #phoerabatupahat #phoeraparitraja #phoerasrigading #phoeracosmetics #imagiccosmetics #hairwaxremoval #haircreamremoval #hairremovalcream #phoeramalaysia #phoerafoundationmalaysia #giveawaycontest #giveawaymalaysia #pandahairremoval
6 0 23 February, 2020

🦋﷽🦋 Morning!!! Happy Sunday! 🔥PRODUK VIRAL 2020!
FROZEN COLLAGEN 2 IN 1 ~ WHITENING 10x & FROZEN DETOX 🔥

Pengambilan produk yg jika bergabung pasti meletop kebaboom!
Nikmati berbagai kebaikan hanya dalam satu kapsul 💊 ☑️ HALAL & 💯% Original

Harga murah & mampu milik! Jangan berkira utk cantik😍. Jom order - 0126157068

#frozencollagen #putihgebu #glutafrozen #glutacollagen #produkpemutih #putihkankulit #putihpinkish #produkviral #viral #produkkorea #produkthailand #collagen #artiskorea #kpop #sayajualonline #preloved #rahsiakulitputih #sayajualfrozencollagen #produkno1 #frozendetox #frozendetoxoriginal #kuruscepat #kurussihat

🦋﷽🦋 Morning!!! Happy Sunday! 🔥PRODUK VIRAL 2020! 
FROZEN COLLAGEN 2 IN 1 ~ WHITENING 10x & FROZEN DETOX 🔥

Pengambilan produk yg jika bergabung pasti meletop kebaboom!
Nikmati berbagai kebaikan hanya dalam satu kapsul 💊 ☑️ HALAL & 💯% Original

Harga murah & mampu milik! Jangan berkira utk cantik😍. Jom order - 0126157068

#frozencollagen #putihgebu #glutafrozen #glutacollagen #produkpemutih #putihkankulit #putihpinkish #produkviral #viral #produkkorea #produkthailand #collagen #artiskorea #kpop #sayajualonline #preloved #rahsiakulitputih #sayajualfrozencollagen #produkno1 #frozendetox #frozendetoxoriginal #kuruscepat #kurussihat
1 0 23 February, 2020

Ramai yg tanya kami, selain untuk jerawat apa lagi kebaikan lain yang ada ?? .
.
Actually banyak kebaikan lain yg ada. Mampu bersihkan dan cantikkan lagi kulit yang kusam dan berminyak so kulit anda semua akan nampak sentiasa sihat & flawless !
.
.
So korang dah tau kan manfaat #fortysixbeauty ni jd anda semua wajib cuba sabun #fortysixbeauty ni dan rasa sendiri hebatnya memang tak cari produk lain lagi dah..
.
#jerawat #jeragat #parut #putihkankulit #sabunviral #cantik #berseri @fortysix_beauty.my

Ramai yg tanya kami, selain untuk jerawat apa lagi kebaikan lain yang ada ?? .
.
Actually banyak kebaikan lain yg ada. Mampu bersihkan dan cantikkan lagi kulit yang kusam dan berminyak so kulit anda semua akan nampak sentiasa sihat & flawless !
.
.
So korang dah tau kan manfaat #fortysixbeauty ni jd anda semua wajib cuba sabun #fortysixbeauty ni dan rasa sendiri hebatnya memang tak cari produk lain lagi dah..
.
#jerawat #jeragat #parut #putihkankulit #sabunviral #cantik #berseri @fortysix_beauty.my
7 0 22 February, 2020

Komen ❤❤❤ kalau korang peminat buah oren.
.
Buah oren sangat kaya dengan khasiat, antaranya :
.
1. Bantu sistem pencernaan. Kulit oren sangat membantu dalam mengurangkan masalah sembelit.
.
2. Kandungan kalsium yang tinggi dalam buah oren mampu menguatkan gigi dan meningkatkan ketahanan badan.
.
3. Mengandungi asid folik. Sebiji buah oren dapat memenuhi 20% daripada keperluan asid folik setiap hari.
.
4. Kaya vitamin C. Melindungi tubuh daripada serangan kanser, meransang pengaliran darah serta menyembuhkan luka di bahagian dalaman dan luaran dengan lebih cepat.
.
#dianzkelantan #cikainsharepetua #dianzvitaminkelantan #teamAFCV200222 #jerawat #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #parutjerawat #parutpudar #pudarkanparutjerawat #parut #kulitkusam #putihkankulit #kulitkering #kulitputihalami #kulitputihgebu

Komen ❤❤❤ kalau korang peminat buah oren.
.
Buah oren sangat kaya dengan khasiat, antaranya :
.
1. Bantu sistem pencernaan. Kulit oren sangat membantu dalam mengurangkan masalah sembelit.
.
2. Kandungan kalsium yang tinggi  dalam buah oren mampu menguatkan gigi dan meningkatkan ketahanan badan.
.
3. Mengandungi asid folik. Sebiji buah oren dapat memenuhi 20% daripada keperluan asid folik setiap hari.
.
4. Kaya vitamin C. Melindungi tubuh daripada serangan kanser, meransang pengaliran darah serta menyembuhkan luka di bahagian dalaman dan luaran dengan lebih cepat.
.
#dianzkelantan #cikainsharepetua #dianzvitaminkelantan #teamAFCV200222 #jerawat #jerawatkecut #jerawatbatu #jerawatpasir #parutjerawat #parutpudar #pudarkanparutjerawat #parut #kulitkusam #putihkankulit #kulitkering #kulitputihalami #kulitputihgebu
136 50 22 February, 2020

STOCK LANDING 🛬

Mas Open COD untuk Esok ya Boleh Whatsapp Mas segera ✨
Yang Nakk Booking dan Nak Ambil time gaji pun boleh , Mas alu-alukan sebab takot stock licinzzzz time uolls dh gaji 🤣😂
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam

STOCK LANDING 🛬

Mas Open COD untuk Esok ya Boleh Whatsapp Mas segera ✨ 
Yang Nakk Booking dan Nak Ambil time gaji pun boleh , Mas alu-alukan sebab takot stock licinzzzz time uolls dh gaji 🤣😂
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam
9 0 22 February, 2020

NO INJECTION‼️🚫
.
Dengan produk demica whitening lotion sapu-sapu je dah putih
.
Antara kelebihan demica whitening lotion:
-mencerahkan sepantas 10saat
-membuatkan kulit jadi putih gebu
-membaiki segala kerosakan kulit
-melindungi kulit dari sinar uv
-melembab kan kulit

Nak putih? Tekan jer link kat bio👆
.
#sobellasolawa #sobellacosmetic #sobellablusher #bibirmerah #bibirgelap #tampilcantik #eyeshadowmurahmalaysia #lipmatteviral #lipmattemurahmalaysia #blushermurah #lipmattetahanlama #makeupsanding #foundationmurah #foundationmalaysia #spongemakeup #foundationtahanlama #omgmascara #bulumatapalsu #bulumatalentik #uforabeauty #putihcepat #putihkorea #demicantik #demicatestimoni #putihkankulit #lotionputihajaib #lotionputihgebu #kulitcerah #putihbersih #putihberseri

NO INJECTION‼️🚫
. 
Dengan produk demica whitening lotion sapu-sapu je dah putih
. 
Antara kelebihan demica whitening lotion:
-mencerahkan sepantas 10saat
-membuatkan kulit jadi putih gebu
-membaiki segala kerosakan kulit
-melindungi kulit dari sinar uv
-melembab kan kulit

Nak putih? Tekan jer link kat bio👆
.
#sobellasolawa#sobellacosmetic#sobellablusher#bibirmerah#bibirgelap#tampilcantik#eyeshadowmurahmalaysia#lipmatteviral#lipmattemurahmalaysia#blushermurah#lipmattetahanlama#makeupsanding#foundationmurah#foundationmalaysia#spongemakeup#foundationtahanlama#omgmascara#bulumatapalsu#bulumatalentik#uforabeauty#putihcepat#putihkorea#demicantik#demicatestimoni#putihkankulit#lotionputihajaib#lotionputihgebu#kulitcerah#putihbersih#putihberseri
0 0 22 February, 2020
Jom dengar hakak cantik ni share tentang Aura Jelita Hair Removal Wax. Promosi sekarang RM35 FREE POSTAGE. COD PON ONZZ.  NAK LAGI JIMATT?? WALK IN KE @victoriamurah_ UOLSS AKAN DAPAT DISCOUNT RM5 TAU. JIMAT TAKTAU NAK HABAQ ❤😍
___

___
#buangbulu #waxbuangbulu #krimbuangbulu #aurajelitahairremovalhoneywax #putihkanketiak #cerahkankulit #krimputih #putihkankulit #phoerafoundation #phoerapenang #phoeraperda #phoerabukitmertajam #phoerabatupahat #phoeraparitraja #phoerasrigading #phoeracosmetics #imagiccosmetics #hairwaxremoval #haircreamremoval #hairremovalcream #phoeramalaysia #phoerafoundationmalaysia #giveawaycontest #giveawaymalaysia
7 0 22 February, 2020

Kena rajin-rajin pakai, lama-lama nanti baru rasa best 😉
.
Tekstur Peony Essence yang lightweight & hydrating sangat selesa untuk dipakai
.
Dengan adanya bunga peony, essence ini berbau wangi floral, dan yang penting sekali dapat mencerahkan kulit yang kusam
.
Kulit kelihatan lebih cerah, sihat & bersih
.
Peony Essence 150ml for RM48 Semenanjung / RM52 Sabah Sarawak, termasuk pos.

Kena rajin-rajin pakai, lama-lama nanti baru rasa best 😉
.
Tekstur Peony Essence yang lightweight & hydrating sangat selesa untuk dipakai
.
Dengan adanya bunga peony, essence ini berbau wangi floral, dan yang penting sekali dapat mencerahkan kulit yang kusam
.
Kulit kelihatan lebih cerah, sihat & bersih
.
Peony Essence 150ml for RM48 Semenanjung / RM52 Sabah Sarawak, termasuk pos.
9 1 22 February, 2020

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal 
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
0 0 22 February, 2020

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal 
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
1 0 22 February, 2020

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts
#noirjohor #noirmuar #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir

Supplement Noir
Pure White
Dah dapat sijil halal

Nanti batch pure white
noir packing yang baru
akan ada logo halal 
WoW ☺️ Tahniah (Madam-Founder) Noir

We Love Noir & Madammu

ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
🧕🏻 Agent Sah Noir (NE1158)
📦 POS SELURUH NEGARA (DUNIA) 🛵 COD MUAR AVAILABLE: (cod dsb)

Nak order produk atau nak tahu maklumat lanjut/pertanyaan bole wasap saya:
http://itsnurnoir01121214416.wasap.my/ atau 
no tel 011 2121 4416
ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ
#malaysiabeauty #produkkesihatan
#produkkecantikkan #noir #noirgirls
#noirbeauty #noirbeautyproducts 
#noirjohor #noirmuar  #muar #paritjawa #bukitmor #serimenanti #bakri #sungaiabong #semerah #tanjungagas #kulitjeragat #kulitkering #ekzema #parut #noirpurewhite #susahnakhamil #spf100 #putihkankulit #kulitterbakar #kulitgelap #inspirasibersamanoir #agentnoirmuar #agentnoir
0 0 22 February, 2020

𝙧𝙖𝙨𝙖 𝙘𝙤𝙠𝙡𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙗𝙚𝙣𝙖𝙧 𝙖𝙡𝙖2 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙗𝙖𝙠 𝙠𝙖𝙬𝙬 ☕

𝙈𝙖𝙣𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙙𝙖𝙥𝙖𝙩 𝙙𝙚𝙠 𝙣𝙤𝙣 35 𝙟𝙚 𝙎𝙚𝙠𝙤𝙩𝙖𝙠 𝙗𝙚𝙡𝙞 3 𝙠𝙤𝙩𝙖𝙠 100 𝙟𝙚𝙚 𝙖𝙡𝙡𝙖𝙝𝙪 𝙢𝙪𝙧𝙖𝙝 𝙗𝙚𝙗𝙚𝙣𝙖𝙪 😜
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam

𝙧𝙖𝙨𝙖 𝙘𝙤𝙠𝙡𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙗𝙚𝙣𝙖𝙧 𝙖𝙡𝙖2 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙗𝙖𝙠 𝙠𝙖𝙬𝙬 ☕

𝙈𝙖𝙣𝙖 𝙣𝙖𝙠 𝙙𝙖𝙥𝙖𝙩 𝙙𝙚𝙠 𝙣𝙤𝙣 35 𝙟𝙚 𝙎𝙚𝙠𝙤𝙩𝙖𝙠 𝙗𝙚𝙡𝙞 3 𝙠𝙤𝙩𝙖𝙠 100 𝙟𝙚𝙚 𝙖𝙡𝙡𝙖𝙝𝙪 𝙢𝙪𝙧𝙖𝙝 𝙗𝙚𝙗𝙚𝙣𝙖𝙪 😜
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam
5 0 22 February, 2020

siapa yang ada masalah peha kembang tu, boleh lah try kakicanteq tea , bukan apa selain dari turunkan berat badan,kakicanteq tea boleh buang lebihan lemak di peha dan lengan.

sebab biasanya kat situ isi lembik sebab lebihan air , so bila minum kakicanteq tea dia akan buang lebihan air dalam badan yang membuatkan isi peha nampak lembik tu.
harga 1 kotak kakicanteq tea
rm35
postage sm8/ss10
15 hari penggunaan
lost 3-5kg+ inchiiloss
whatsapp 0182655440 atau klik link di bio

#kurussihat #kuruspantas #tipskurus #kctadvance #kakicanteqtea #teaskinny #teakecilkanpeha #kctshahalam #menukurus #kurusputih #produkkurus #ubatkurus #kempiskanperut #jamuviral #bengkung #juskurus #slimmingjus #skinnytea #coffeekurus #slim #langsing #pelangsing #langsingkanbadan #putihkankulit #bodyslim

siapa yang ada masalah peha kembang tu, boleh lah try kakicanteq tea , bukan apa selain dari turunkan berat badan,kakicanteq tea boleh buang lebihan lemak di peha dan lengan.

sebab biasanya kat situ isi lembik sebab lebihan air , so bila minum kakicanteq tea dia akan buang lebihan air dalam badan yang membuatkan isi peha nampak lembik tu. 
harga 1 kotak kakicanteq tea 
rm35
postage sm8/ss10
15 hari penggunaan
lost 3-5kg+ inchiiloss 
whatsapp 0182655440 atau klik link di bio

#kurussihat#kuruspantas#tipskurus#kctadvance#kakicanteqtea#teaskinny#teakecilkanpeha#kctshahalam#menukurus#kurusputih#produkkurus#ubatkurus#kempiskanperut#jamuviral#bengkung#juskurus#slimmingjus#skinnytea#coffeekurus#slim#langsing#pelangsing#langsingkanbadan#putihkankulit#bodyslim
0 0 22 February, 2020

CEO COLLARICH COLLAGEN 🤩💜⠀

Sumpah cantik skali skin ceo collarich uolls!⠀
Kalau korang nak skin macam ni kena consume collarich collagen!⠀

Sebab collarich collagen ni merupakan makanan asas untuk kulit korang 🔥
.
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

CEO COLLARICH COLLAGEN 🤩💜⠀
⠀
Sumpah cantik skali skin ceo collarich uolls!⠀
Kalau korang nak skin macam ni kena consume collarich collagen!⠀
⠀
Sebab collarich collagen ni merupakan makanan asas untuk kulit korang 🔥
.
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
5 0 22 February, 2020

TAK LAMA LAGI DAH KORANG 🤩
OPEN BOOKING UNTUK PERISA CHOCOLATE ‼️😍✨ LAMBAT MELEPAS UOLLS ADA GIFT MISTERI DARI MAS
.
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam

TAK LAMA LAGI DAH KORANG 🤩 
OPEN BOOKING UNTUK PERISA CHOCOLATE ‼️😍✨ LAMBAT MELEPAS UOLLS ADA GIFT MISTERI DARI MAS
.
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam
4 0 22 February, 2020

COMING SOON ‼️ 🄲🄴🅁🄰🄷 🄳🄰🄽 🄺🅄🅁🅄🅂 🅂🄴🅁🄴🄽🅃🄰🄺 🄹🄸🄼🄰🅃 🄼🄰🅂🄰 & 🄳🅄🄸🅃 🄳🄴🄽🄶🄰🄽 🄷🄰🅁🄶🄰 🅈🄰🄽🄶 🄱🄴🅁🄱🄰🄻🄾🄸-🄱🄰🄻🄾🄸
😍✨ sɪᴀᴘᴀ ɴᴀᴋ ? .
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam

COMING SOON ‼️ 🄲🄴🅁🄰🄷 🄳🄰🄽 🄺🅄🅁🅄🅂 🅂🄴🅁🄴🄽🅃🄰🄺 🄹🄸🄼🄰🅃 🄼🄰🅂🄰 & 🄳🅄🄸🅃 🄳🄴🄽🄶🄰🄽 🄷🄰🅁🄶🄰 🅈🄰🄽🄶 🄱🄴🅁🄱🄰🄻🄾🄸-🄱🄰🄻🄾🄸
😍✨ sɪᴀᴘᴀ ɴᴀᴋ ? .
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam
8 0 22 February, 2020

JERAWAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN CERAH !! . Setiap hari amalkan 2biji collagen + 1biji zomrich..
.
Feedback #collarichcollagen.. Dah cun melecun dah testimoni sorang ni.. Konsisten ambil Collarich.. nak jaga skin punyer pasal.. Try sbotol je dulu confirm repeat.. 😘
.
JGN MENJERIT MENYESAL BILA TGOK JIRAN SEBELAH DH CNTIK PERSIS BIDADARI!!!!
😱😱7 HARI DAH NAMPAK KESANNYAA..MEMANG MENYESAL TAK CUBA DARI DULU colla rich collagen yang tengah viral sekarang di Malaysia ,Singapore, Thailand dan Brunei.
. .
KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN .
.
❤Memutihkan Kulit 12x ganda
❤Kulit sekata skin bersih/sihat .
❤Memudarkan Jera. wat
❤Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
❤Nampak urat hijau
❤Mencerahkan bahagian celah2
.
1 botol ada 60 tablets
RM50
Free postage!
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

JERAWAT MAKIN KURANG, KULIT MAKIN CERAH !! . Setiap hari amalkan 2biji collagen + 1biji zomrich..
.
Feedback #collarichcollagen.. Dah cun melecun dah testimoni sorang ni.. Konsisten ambil Collarich.. nak jaga skin punyer pasal.. Try sbotol je dulu confirm repeat.. 😘
.
JGN MENJERIT MENYESAL BILA TGOK JIRAN SEBELAH DH CNTIK PERSIS BIDADARI!!!!
😱😱7 HARI DAH NAMPAK KESANNYAA..MEMANG MENYESAL TAK CUBA DARI DULU colla rich collagen yang tengah viral sekarang di Malaysia ,Singapore,  Thailand dan Brunei.
. .
KELEBIHAN COLLA RICH COLLAGEN .
.
❤Memutihkan Kulit 12x ganda
❤Kulit sekata skin bersih/sihat .
❤Memudarkan Jera. wat
❤Putih melepak dan pinkish seawal 5hari
❤Nampak urat hijau
❤Mencerahkan bahagian celah2
.
1 botol ada 60 tablets
RM50
Free postage!
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
2 0 22 February, 2020

JERAGAT PON BOLEH HILANG ! Uolls tengah mencari suplement putih satu bdan? nk skin lawa flawless? kesan hnya 5-14 hari sngat cepat kesannya 😍😍😍 yg ada mslah kulit jeragat tu cepat2 laaa kita baiki kulit kite dari dlaman.. Jom consume Collarich Collagen..👌
.
Promo!
1 botol RM 50
2 botol RM 90
Free postage!
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik

JERAGAT PON BOLEH HILANG !  Uolls tengah mencari suplement putih satu bdan? nk skin lawa flawless? kesan hnya 5-14 hari sngat cepat kesannya 😍😍😍 yg ada mslah kulit jeragat tu cepat2 laaa kita baiki kulit kite dari dlaman.. Jom consume Collarich Collagen..👌
.
Promo!
1 botol RM 50
2 botol RM 90
Free postage!
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
2 0 22 February, 2020

Mengapa kayu manis?

Kayu manis mengandungi anti oksida yang tinggi yang dapat membantu melambatkan penuaan kulit.

Ia juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat

atau bekas jerawat lama dan melancarkan peredaran darah dibahagian kulit muka atau di mana saja yang di sapukan.

Caranya:

1. Tumbuk sebatang kecil kayu manis dengan batu lesung atau giling sehingga menjadi serbuk yang halus.

2. Campurkan serbuk tadi dengan sedikit air sehingga sebati dan likat.

3. Mengunakkan berus wajah yang bersih atau dengan jari yang bersih, sapu terus ke atas permukaan kulit muka dan ratakan keseluruh wajah.

4. Selepas 10 min, cuci muka dengan air suam dan sabun pencuci muka yang mempunyai formula yang lembut.

Mudahkan?? TAG 3 kawan korang yang ade masalah jerawat ye. Sama-sama kita bantu diaorang😊

#leglowry
#leglowrykl
#spf50
#pemutihkulit
#spraykulit
#putihkankulit
#pemutihbadan
#produkputihgebu
#produkkecantikan
#produkkecantikanmurah
#kulitputih
#kulitputihgebu
#nakcantik
#nakkulitcantik
#jerawat
#jeragat
#lotionputih
#lotionpemutihbadan
#instaboomakademi
#lotionpemutih
#kulitsihat
#putihkekal
#kulitsihat
#kulitcantik
#kulitgelap
#jeragathilang
#kulitgebu
#kulitsensitif
#kulitsunburn
#kulitkusam
#kulitglowing

Mengapa kayu manis?

Kayu manis mengandungi anti oksida yang tinggi yang dapat membantu melambatkan penuaan kulit.

Ia juga boleh membantu menghilangkan parut jerawat

atau bekas jerawat lama dan melancarkan peredaran darah dibahagian kulit muka atau di mana saja yang di sapukan.

Caranya:

1. Tumbuk sebatang kecil kayu manis dengan batu lesung atau giling sehingga menjadi serbuk yang halus.

2. Campurkan serbuk tadi dengan sedikit air sehingga sebati dan likat.

3. Mengunakkan berus wajah yang bersih atau dengan jari yang bersih, sapu terus ke atas permukaan kulit muka dan ratakan keseluruh wajah.

4. Selepas 10 min, cuci muka dengan air suam dan sabun pencuci muka yang mempunyai formula yang lembut.

Mudahkan?? TAG 3 kawan korang yang ade masalah jerawat ye. Sama-sama kita bantu diaorang😊

#leglowry
#leglowrykl
#spf50
#pemutihkulit
#spraykulit
#putihkankulit
#pemutihbadan
#produkputihgebu
#produkkecantikan
#produkkecantikanmurah
#kulitputih
#kulitputihgebu
#nakcantik
#nakkulitcantik
#jerawat
#jeragat
#lotionputih
#lotionpemutihbadan
#instaboomakademi
#lotionpemutih
#kulitsihat
#putihkekal
#kulitsihat
#kulitcantik
#kulitgelap
#jeragathilang
#kulitgebu
#kulitsensitif
#kulitsunburn
#kulitkusam
#kulitglowing
3 3 21 February, 2020

maaf sangat mas tak menyempat nak posting hari ni 🥺 Buzy day today 🥴✨ In sha Allah esok mas akan pi ambik stock so korang yang nak booking dengan mas boleh
DM/Whatsapp mas okey 😘
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam

maaf sangat mas tak menyempat nak posting hari ni 🥺 Buzy day today 🥴✨ In sha Allah esok mas akan pi ambik stock so korang yang nak booking dengan mas boleh 
DM/Whatsapp mas okey 😘
.
1001 khasiat dalam 1 sechet GOATGEOS ❤️
.
FOLLOW IG : @goatgeosmelaka
. 📲http://www.wasap.my/601123026265/Goatgeos ( 𝑀𝐴𝑆 )
.
#goatgeos #goatgeosmilk #goatgeosmelaka #codmelaka #melaka #susukambing #susukambingmurah #strawberry #honey #madu #melakatengah #susu #whitening #putihkankulit #produkbumiputera #susunilofa #nilofa #ggnsarteam
10 0 21 February, 2020

"Aik, boleh putih jugak ke minum SW Max ni?"
.
Yup..kalau tengok testimoni-testimoni SW Max, perasan x selain perut diorang kempis dan berat badan turun, korang perhatikan kulit diorang..cerah skit kan..?😍
.
Ha..itu yg best Jus SW Max..sebab dia Dual Effect, Kurus dan Putih serentak..
.
Bahan-bahan yang diterangkan di dalam gambar tu buktinya..
.
SW Mini Max (200ml) akan tamat harga pre-order malam ni jam 1159malam..
.
Esok harga kembali normal..
.
DM atau Klik Link di BIO untuk cuba sebotol dua dulu..yang ni confirm uolss akan grab..sebab botol dia cute sangat 😍
.
.
#swmax #qarismaqadeeja #kurusdanputihserentak #putihkankulit #gebukankulit #flawless #swmaxberkesan #swmaxkurusputih #sayanakkurussebelumraya #comfirmkurus #bangsaSW #slimming #fatburn #burnfatfast #slimmingjuice #kulim #sungaipetani #alorsetar #alorstar #kedah #bukitmertajam #alma #butterworth #georgetown #pulaupinang #penang #arau #perlis

"Aik, boleh putih jugak ke minum SW Max ni?"
.
Yup..kalau tengok testimoni-testimoni SW Max, perasan x selain perut diorang kempis dan berat badan turun, korang perhatikan kulit diorang..cerah skit kan..?😍
.
Ha..itu yg best Jus SW Max..sebab dia Dual Effect, Kurus dan Putih serentak..
.
Bahan-bahan yang diterangkan di dalam gambar tu buktinya..
.
SW Mini Max (200ml) akan tamat harga pre-order malam ni jam 1159malam..
.
Esok harga kembali normal..
.
DM atau Klik Link di BIO untuk cuba sebotol dua dulu..yang ni confirm uolss akan grab..sebab botol dia cute sangat 😍
.
.
#swmax #qarismaqadeeja #kurusdanputihserentak #putihkankulit #gebukankulit #flawless #swmaxberkesan #swmaxkurusputih #sayanakkurussebelumraya #comfirmkurus #bangsaSW #slimming #fatburn #burnfatfast #slimmingjuice #kulim #sungaipetani #alorsetar #alorstar #kedah #bukitmertajam #alma #butterworth #georgetown #pulaupinang #penang #arau #perlis
0 0 21 February, 2020

SELAMAT TINGGAL KULIT GELAP 👋
.
.
Lepas 5 saat spray Le'Glowry, terus anda boleh say “Goodbye kulit gelap” 🤭
.
Sebab apa? .
Le’Glowry mempunyai kandungan Niacinamide yang boleh mencerahkan kulit dalam 5 saat. Selain itu ia juga ada SPF50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV. Lepas ni tak ada masalah dah nak buat aktiviti luar waktu panas panas. .
Cara nak guna Le’Glowry ni pun sangat senang. Kat mana mana pun anda boleh ber Le’Glowry!
.
GONCANG. SPRAY DAHHH PUTIH!
.
Mudah kan dengan Le’Glowry ni? 😍

Nak INFO lagi lanjut?? Whatsaap 0163428645

#leglowry
#leglowrykl
#spf50
#pemutihkulit
#leglowrywhiteningspray
#putihkankulit
#pemutihbadan
#produkputihgebu
#produkkecantikan
#produkkecantikanmurah
#kulitputih
#kulitputihgebu
#nakcantik
#nakkulitcantik
#jerawat
#jeragat
#lotionputih
#lotionpemutihbadan
#leglowryhq
#lotionpemutih
#kulitsihat
#putihkekal
#kulitsihat
#kulitcantik
#kulitgelap
#jeragathilang
#kulitgebu
#kulitsensitif
#kulitsunburn
#kulitkusam
#kulitglowing

SELAMAT TINGGAL KULIT GELAP 👋
.
.
Lepas 5 saat spray Le'Glowry, terus anda boleh say “Goodbye kulit gelap” 🤭
.
Sebab apa? .
Le’Glowry mempunyai kandungan Niacinamide yang boleh mencerahkan kulit dalam 5 saat.  Selain itu ia juga ada SPF50 yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV. Lepas ni tak ada masalah dah nak buat aktiviti luar waktu panas panas. .
Cara nak guna Le’Glowry ni pun sangat senang. Kat mana mana pun anda boleh ber Le’Glowry!
.
GONCANG. SPRAY DAHHH PUTIH!
.
Mudah kan dengan Le’Glowry ni? 😍

Nak INFO lagi lanjut?? Whatsaap 0163428645

#leglowry
#leglowrykl
#spf50
#pemutihkulit
#leglowrywhiteningspray
#putihkankulit
#pemutihbadan
#produkputihgebu
#produkkecantikan
#produkkecantikanmurah
#kulitputih
#kulitputihgebu
#nakcantik
#nakkulitcantik
#jerawat
#jeragat
#lotionputih
#lotionpemutihbadan
#leglowryhq
#lotionpemutih
#kulitsihat
#putihkekal
#kulitsihat
#kulitcantik
#kulitgelap
#jeragathilang
#kulitgebu
#kulitsensitif
#kulitsunburn
#kulitkusam
#kulitglowing
8 0 21 February, 2020

CEO COLLARICH COLLAGEN 🤩💜⠀

Sumpah cantik skali skin ceo collarich uolls!⠀
Kalau korang nak skin macam ni kena consume collarich collagen!⠀

Sebab collarich collagen ni merupakan makanan asas untuk kulit korang 🔥
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #hilangjerawat #hilangjeragat #jerawat #jeragat #whitening

CEO COLLARICH COLLAGEN 🤩💜⠀
⠀
Sumpah cantik skali skin ceo collarich uolls!⠀
Kalau korang nak skin macam ni kena consume collarich collagen!⠀
⠀
Sebab collarich collagen ni merupakan makanan asas untuk kulit korang 🔥
.
Whatsapp +60172851571 *klik link biru di bio @collarich.4skin untuk order.. 😘
.
#kulitputih #nakputih #collagenmalaysia #collagenmurah #bukanbishebishe #collagenthailand #collagenterbaik #suplimenkulit #collarich #collarichcollagenmalaysia #vitamincmalaysia #putihgebu #putihmelepak #putihkankulit #kulitcantik
#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia  #hilangjerawat #hilangjeragat  #jerawat #jeragat  #whitening
4 0 21 February, 2020

Top #putihkankulit posts

Ready stoke masker korea bulan ramadhan 😊

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Ready stoke masker korea bulan ramadhan 😊

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted
180 22 18 May, 2019

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
111 26 10 May, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted
114 4 1 July, 2019

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted
129 21 30 August, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
150 9 3 August, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
114 3 4 June, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
197 12 17 May, 2018

SELAMAT PAGI 🤗💕
.
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
.
SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆...
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis
.
hubungi sy segera 👇👇
wasap 0189455727 (lya)
.
IG : PINKLADYOFFICIALLY
.
#pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan #injectionwhitening #putihkankulit #breastfeeding #supplementallinone #hushhushlovepotion #thenunmovie #bigbrother #themeg #hantukaklimah2 #anastasiamalaysia #kyliecosmeticsmalaysia #colourpopmalaysia #fattahanas #tiktokmalaysia #kucingbihun

SELAMAT PAGI 🤗💕
.
PINKLADY BODY PERFECTION
BARANG HOT🔥🔥🔥🔥
.
.
SO JGAN MARAH HAKAK YA😂😆😆...
Kenapa orang MARAH bila dengar nama PINKLADY??
Sy minta maaf sis sebab PINKLADY buat ramai orang GERAM & SAKIT HATI 🙈
Nak tahu sebab apa?

Makan 2 biji sehari, kesannya adalah 👇
🌸 body KURUS JADI BERISI✔
🌸 body GEMUK JADI LANGSING✔
🌸 kulit kusam JADI CERAH✔
🌸 dada kendur JADI TEGANG ANJAL✔
🌸 punggung leper JADI MELENTIK✔
🌸 rambut nipis KEMBALI LEBAT✔
🌸miss v longgar JADI KETAT RAPAT✔
🌸berat badan SEMAKIN KURANG✔
🌸tubuh lesu LEBIH BERTENAGA✔
🌸nafsu JADI LEBIH BERSEMANGAT✔
🌸kulit wajah SEMAKIN GEBU✔
🌸tubuh MONTOK TANPA BOTOKS✔
🌸keputihan HILANG SERTA-MERTA✔

Sebab kesan2 inilah menjadikan 👇👇
🌸Suami anda, boyfriend anda @ encik tunang anda SEMAKIN CEMBURU kalau lelaki lain menjeling anda🙈🙈
🌸Cinta berputik kembali seperti awal perkenalan🙈🙈
🌸Anda jauh lebih muda daripada usia sebenar🙈🙈 Ayuh sis
.
hubungi sy segera 👇👇
wasap 0189455727 (lya)
.
IG : PINKLADYOFFICIALLY
.
#pinkladyperfection
#pinkladymalaysia #pinkladykl #pinkladymurah #pinkladyoriginal #pinkladyhq #pinkladyofficial #pinkladyampang
#tetekbesar #breastfeeding #injectionbreast #pilhormon #bconfident #putingpink #besarkanpayudara #ubatkurusberkesan #injectionwhitening #putihkankulit #breastfeeding #supplementallinone #hushhushlovepotion #thenunmovie #bigbrother #themeg #hantukaklimah2 #anastasiamalaysia #kyliecosmeticsmalaysia #colourpopmalaysia #fattahanas #tiktokmalaysia #kucingbihun
136 5 23 August, 2018

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan :
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea #putih #pemutih #alami #aman #putihkankulit #kulitcerah #sehat #cantik #wmp #pemutihalami #maskerku #olshoptrusted

Masker korea by @anita_maskerkorea
.
Komposisi:

Talk, bulus Alba, zinx oxide dan Titan (semuanya aman sehat dan bagus untuk kulit.)
Pertanyaan yang sering diajukan:

Bagaimana bila setelah kita menghentikan pemakaian, apakah masker ini membuat ketergantungan dan bila berhenti penggunaannya maka warna kulit akan kembali hitam/gelap seperti dahulu?
Jawabannya:

Tidak menyebabkan ketergantungan. Warna kulit dijamin tidak akan kembali gelap seperti semula asalkan tidak berlama-lama berada di bawah terik sinar matahari. Penggunaannya bisa dihentikan kapan saja. Apabila berhenti, hasilnya akan sampai sejauh pemakaian selama ini dan berhenti sampai disana.
Aturan pakai:

Dianjurkan dalam 1 minggu 2-3 maskeran, untuk hasil yang optimal. (Semakin sering menggunakan masker, kulit semakin terlihat cantik, putih alami.) -
Info pemesanan : 
Wa : +62 821 7032 9011
Line: @qwv9274m
Ig :@anita_maskerkorea

#maskerkorea#putih#pemutih#alami#aman#putihkankulit#kulitcerah#sehat#cantik#wmp#pemutihalami#maskerku#olshoptrusted
113 7 10 May, 2018