#putihkorea Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihkorea and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 4 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣

Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣

👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣


Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣

Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣

Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣
⁣
Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣
⁣
👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣
⁣
⁣
Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣
⁣
Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣
⁣
Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 4 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 4 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@junnibeauty_kotabharu Profile picture

@junnibeauty_kotabharu

" Sis The Junni Produk ada KKM tak? " - customer the junni.
.
Ramai yang tanya semua The junni produk ada KKM ke tak.. jangan risau semua produk the junni ada KKM.. .
.
Tak percaya? Korang boleh tengok video kat atas tu ☝.
.
Apa apa pertanyaan boleh Whatsapp Adah 011-26597686 atau KLIK LINK DI BIO.
.
.
#readystock
#tjcodkelantan #tjcodketereh #tjcodkoklanas #tjcodmelor #SayajualSupplement #TeamBeautyAdah #SkincareKorea
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
#agentwanted  #dropshipwanted #kerjakosong  #kelantan
#kias
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted #naturalskincare
#tjcodkelantan #tjcodkoklanas #tjcodmelor #SayajualSupplement #SkincareMurah  #AgentWanted
#codkias #junnibeauty
#codkelantan #codketereh
#codkoklanas
#codmelor #codpkb
#codkadok

" Sis The Junni Produk ada KKM tak? " - customer the junni.
.
Ramai yang tanya semua The junni produk ada KKM ke tak.. jangan risau semua produk the junni ada KKM.. .
.
Tak percaya? Korang boleh tengok video kat atas tu ☝.
.
Apa apa pertanyaan boleh Whatsapp Adah 011-26597686 atau KLIK LINK DI BIO.
.
.
#readystock 
#tjcodkelantan  #tjcodketereh  #tjcodkoklanas  #tjcodmelor  #SayajualSupplement #TeamBeautyAdah #SkincareKorea
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
 #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #kelantan
#kias 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #naturalskincare
#tjcodkelantan  #tjcodkoklanas  #tjcodmelor  #SayajualSupplement #SkincareMurah #AgentWanted 
#codkias #junnibeauty
#codkelantan  #codketereh
#codkoklanas 
#codmelor #codpkb 
#codkadok
6 0 5 hours ago
@junni_miracle Profile picture

@junni_miracle

Seremban (City)

Routine harian @memey.riza . Mesti kena apply serum setiap hari untuk dapatkan skin glowing and moisture inside out.
Apa yang bestnya dengan licen serum ni? Yang bestnya sebab TAK MELEKIT LANGSUNG and cepat meresap dalam kulit🥰

Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh
✨MELEMBABKAN SKIN
✨MEMUDARKAN PARUT
✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING
✨MENGECILKAN LUBANG PORI
.

RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.
.

Jom sama sama GLOWING MACAM MEY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis #0162562640 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnisiti #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin

Routine harian @memey.riza . Mesti kena apply serum setiap hari untuk dapatkan skin glowing and moisture inside out. 
Apa yang bestnya dengan licen serum ni? Yang bestnya sebab TAK MELEKIT LANGSUNG and cepat meresap dalam kulit🥰

Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh
✨MELEMBABKAN SKIN
✨MEMUDARKAN PARUT
✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING
✨MENGECILKAN LUBANG PORI
.

RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.
.

Jom sama sama GLOWING MACAM MEY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis #0162562640 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnisiti #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin
6 0 5 hours ago
@junnibeauty_moon Profile picture

@junnibeauty_moon

Lagi dan lagi #feedbackjunniangles (SLIDE TEPIIII) .
Wahh hasil konsisten skin customer sangat lah beri kesan yang happy uolls. 🌼
.
Nak order?
.
Wasap : 01117167104 / klik link di bio
RESELLER SAH THEJUNNI TEAM #NORAKITTYEMPIRE 🧚🏻
.
#codpandanuptown #codkotatinggi #codkulai #codbandartenggara #codmutiararini #kotatinggi #feldaairtawar1 #feldaairtawar2 #feldaairtawar3 #feldaairtawar4 #feldaairtawar5 #bandarpenawar #desaru #pwis #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #glowingskin #skincare #bodycare #nomercury #nochemical #trustedseller

Lagi dan lagi #feedbackjunniangles (SLIDE TEPIIII) . 
Wahh hasil konsisten skin customer sangat lah beri kesan yang happy uolls. 🌼
. 
Nak order?
. 
Wasap : 01117167104 / klik link di bio
RESELLER SAH THEJUNNI TEAM #NORAKITTYEMPIRE 🧚🏻
. 
#codpandanuptown #codkotatinggi #codkulai #codbandartenggara #codmutiararini #kotatinggi #feldaairtawar1 #feldaairtawar2 #feldaairtawar3 #feldaairtawar4 #feldaairtawar5 #bandarpenawar #desaru #pwis #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #glowingskin #skincare #bodycare #nomercury #nochemical #trustedseller
2 0 5 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘 
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@cantikcantikla Profile picture

@cantikcantikla

Maaez Collagen 4gram 1 sachet ni sangat power 👍
Cukup pantas untuk bantu cerahkan serta cantikkan kulit awak 😘

COD / SELF PICKUP
MERU IPOH TAIPING

POS 1 MALAYSIA

OPEN FOR DROPSHIP

https://wassap.my/60189473225/MaaezCollagen

#maaezwarriors #maaezipohtaiping #maaezipoh #maaeztaiping #maaezcollagen #maaezcollagenipoh #maaezcollagenperak #maaezcollagentaiping #bellezacollagen #ratumaaez #ratumaaezperak #ratumaaeztaiping #ratumaaezipoh #whiteningsupplement #putihkorea #putihsatubadan #supplementputih #produkviral2019 #testimonimaaezcollagen #feedbackmaaezcollagen

Maaez Collagen 4gram 1 sachet ni sangat power 👍 
Cukup pantas untuk bantu cerahkan serta cantikkan kulit awak 😘

COD / SELF PICKUP
MERU IPOH TAIPING

POS 1 MALAYSIA

OPEN FOR DROPSHIP

https://wassap.my/60189473225/MaaezCollagen

#maaezwarriors #maaezipohtaiping #maaezipoh #maaeztaiping #maaezcollagen #maaezcollagenipoh #maaezcollagenperak #maaezcollagentaiping #bellezacollagen #ratumaaez #ratumaaezperak #ratumaaeztaiping #ratumaaezipoh  #whiteningsupplement #putihkorea #putihsatubadan #supplementputih #produkviral2019 #testimonimaaezcollagen #feedbackmaaezcollagen
1 0 6 hours ago
PUTIH. GEBU. BEBAS CELA
Inilah hasilnya bila 30 hari kemam Maaez Collagen 😘

COD / SELF PICKUP
MERU IPOH TAIPING

POS 1 MALAYSIA

OPEN FOR DROPSHIP

https://wassap.my/60189473225/MaaezCollagen

#maaezwarriors #maaezipohtaiping #maaezipoh #maaeztaiping #maaezcollagen #maaezcollagenipoh #maaezcollagenperak #maaezcollagentaiping #bellezacollagen #ratumaaez #ratumaaezperak #ratumaaeztaiping #ratumaaezipoh  #whiteningsupplement #putihkorea #putihsatubadan #supplementputih #produkviral2019 #testimonimaaezcollagen #feedbackmaaezcollagen
2 0 6 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
5 3 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
1 0 6 hours ago
@junnibeauty__klang Profile picture

@junnibeauty__klang

Best ke Putih Korea ni ?
Of course lah !
Sebab dengan kemam 2 sudu mampu menghilangkan jerawat dan memutihkan seluruh badan.

Tak perlu bancuh ❌
Tak perlu buat air❌
Bukan sachet ❌

Semudah ABC je bila guna Putih Korea 😍
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini

Best ke Putih Korea ni ? 
Of course lah ! 
Sebab dengan kemam 2 sudu mampu menghilangkan jerawat dan memutihkan seluruh badan.

Tak perlu bancuh ❌
Tak perlu buat air❌
Bukan sachet ❌

Semudah ABC je bila guna Putih Korea 😍
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm  #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini
0 0 6 hours ago
@kurus_putih.bythiarnabeautyhq Profile picture

@kurus_putih.bythiarnabeautyhq

Kampung Melayu Subang,shah Alam,malaysia

JOM BACA FUNGSI WHITEGLOW COKLAT 🍫
Whiteglow coklat membantu menambah selera makan mampu menaikkan berat badan,sesuai bagi yang nak tambah berat badan👏👏👏
.
Dengan gabungan sarang burung mampu menjadikan kulit anda putih lembab & mampu menghilangkan jerawat
. 👉Jom swipe .
DM sis nak tahu lg details 💕 .
.
.
#Whiteglow #Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #Whiteglowcoklat #coklatgemuk #naikanberatbadan #naikberat #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #likeforlikes #likeforfollow #malaysia #malaysianhair

JOM BACA FUNGSI WHITEGLOW COKLAT 🍫
Whiteglow coklat membantu menambah selera makan mampu menaikkan berat badan,sesuai bagi yang nak tambah berat badan👏👏👏
.
Dengan gabungan sarang burung mampu menjadikan kulit anda putih lembab & mampu menghilangkan jerawat
. 👉Jom swipe .
DM sis nak tahu lg details 💕 .
.
.
#Whiteglow #Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #Whiteglowcoklat #coklatgemuk #naikanberatbadan #naikberat #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #likeforlikes #likeforfollow #malaysia #malaysianhair
6 0 7 hours ago
@junnibeauty.aina Profile picture

@junnibeauty.aina

Anyeong Angels!

Sape pernah alami mcm ni??
SWIPE RIGHT ===> Jom kita cari solusi dear.Jangan lupa klik2x link d bio.

#junnicheras
#Pinkishwhiteset
#Pinkishscrub
#putihkorea
#teamqueenfatiah

Anyeong Angels!

Sape pernah alami mcm ni??
SWIPE RIGHT ===> Jom kita cari solusi dear.Jangan lupa klik2x link d bio.

#junnicheras 
#Pinkishwhiteset 
#Pinkishscrub 
#putihkorea 
#teamqueenfatiah
1 0 7 hours ago
@gojes_bynita.hq Profile picture

@gojes_bynita.hq

Kampung Melayu Subang,shah Alam,malaysia

JOM BACA FUNGSI WHITEGLOW COKLAT 🍫
Whiteglow coklat membantu menambah selera makan mampu menaikkan berat badan,sesuai bagi yang nak tambah berat badan👏👏👏
.
Dengan gabungan sarang burung mampu menjadikan kulit anda putih lembab & mampu menghilangkan jerawat
. 👉Jom swipe .
DM sis nak tahu lg details 💕 .
.
.
#Whiteglow #Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #Whiteglowcoklat #coklatgemuk #naikanberatbadan #naikberat #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #likeforlikes #likeforfollow #malaysia #malaysianhair

JOM BACA FUNGSI WHITEGLOW COKLAT 🍫
Whiteglow coklat membantu menambah selera makan mampu menaikkan berat badan,sesuai bagi yang nak tambah berat badan👏👏👏
.
Dengan gabungan sarang burung mampu menjadikan kulit anda putih lembab & mampu menghilangkan jerawat
. 👉Jom swipe .
DM sis nak tahu lg details 💕 .
.
.
#Whiteglow #Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #Whiteglowcoklat #coklatgemuk #naikanberatbadan #naikberat #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #likeforlikes #likeforfollow #malaysia #malaysianhair
5 0 7 hours ago
@shalicious_beautyshop Profile picture

@shalicious_beautyshop

AFTER 2 WEEK CONSUME MIXBERRY 😍
.
.
OMG ! Uolls tak teringin ke nak kulit putih mcm ni dalam masa 2 week sahaja ? so jangan tunggu lagi ! Order sekarang 📲01137635512
.
.
For order klik link whatsapp di BIO @shalicious_beautyshop 💙
#mixberrypowder #gloweeoat #mixglow #beautysecretshalicious #putihgebu #putihkorea

AFTER 2 WEEK CONSUME MIXBERRY 😍
.
.
OMG ! Uolls tak teringin ke nak kulit putih mcm ni dalam masa 2 week sahaja ? so jangan tunggu lagi ! Order sekarang 📲01137635512
.
.
For order klik link whatsapp di BIO @shalicious_beautyshop 💙
#mixberrypowder #gloweeoat #mixglow #beautysecretshalicious #putihgebu #putihkorea
2 0 7 hours ago
@junni_seriiskandar Profile picture

@junni_seriiskandar

Bandar Seri Iskandar , Perak Darul Ridzuan

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣

Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣

Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣

Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣

Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣


Jom sama sama PUTIH ! Akak akan consult skin korang sampai jadi⁣ 😘
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #601156844845 .
.
.
.
#lovebeautylegacy #CMbeautylegacy #CMbeautylovers #tutorial #skincareroutine #putihkekal #serbukkemamkemam #putihkorea #koreanskincare #suplimenpemutih #suplimentpalingmujarab #tjcodperak #dropshipwanted #opendropship

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣
⁣
Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣
⁣
Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣
⁣
Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣
⁣
Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama PUTIH ! Akak akan consult skin korang sampai jadi⁣ 😘
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp #601156844845 .
.
.
.
#lovebeautylegacy #CMbeautylegacy #CMbeautylovers #tutorial #skincareroutine #putihkekal #serbukkemamkemam #putihkorea #koreanskincare #suplimenpemutih #suplimentpalingmujarab #tjcodperak #dropshipwanted #opendropship
2 0 7 hours ago
@junnibeuaty_paka Profile picture

@junnibeuaty_paka

Cubaa korang share & bagitauu vilda apa masalah skin korangg ❓❗️
.
In shaa allah vilda boleh bagi apaa yang awak perlu 🔥
.
cepat cepat kitaa grab sama sama 😩🌸
.
Whatsapp vildaa
📲 011-6436 1353
atau terus klik link di bio 🌸

#pinkishwhite #terlajaklaris #skincaremalaysia
#thejunni #teamqueenfatiah #putihkorea #scrubpemutih #putihkoreaganu

Cubaa korang share & bagitauu vilda apa masalah skin korangg ❓❗️
.
In shaa allah vilda boleh bagi apaa yang awak perlu 🔥
.
cepat cepat kitaa grab sama sama 😩🌸
.
Whatsapp vildaa
📲 011-6436 1353
atau terus klik link di bio 🌸

#pinkishwhite #terlajaklaris #skincaremalaysia
#thejunni #teamqueenfatiah #putihkorea #scrubpemutih #putihkoreaganu
1 0 7 hours ago
@junnibeuaty_paka Profile picture

@junnibeuaty_paka

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT !
Whatsapp vildaa
📲 011-6436 1353
atau terus klik link di bio 🌸

#pinkishwhite #terlajaklaris #skincaremalaysia
#thejunni #teamqueenfatiah #putihkorea #scrubpemutih #putihkoreaganu

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! 
Whatsapp vildaa
📲 011-6436 1353
atau terus klik link di bio 🌸

#pinkishwhite #terlajaklaris #skincaremalaysia
#thejunni #teamqueenfatiah #putihkorea #scrubpemutih #putihkoreaganu
2 0 7 hours ago
@junnibeauty__klang Profile picture

@junnibeauty__klang

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process 
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm  #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini
1 0 7 hours ago
@har_junnibeautykajang Profile picture

@har_junnibeautykajang

Kajang, Malaysia

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣

Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣

Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣

Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣

Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣
⁣.
#supplement #putihkorea #junnibeauty #kulitcantik #teamjunnilisa #gengsisjunnitini #junniagentwanted #junnidropshipwanted #tjcodkajang #tjcodbangi #tjcodklang #tjcoddamansara #tjcodsemenyih #tjcodbalakong #tjcodserdang #tjcodputrajaya

YANG MANA PALING UOLS SUKA? SUPPLEMENT RASA MASAM ATAU MANIS??....⁣
⁣
Haa tak perlu pilihhhh sebab PUTIH KOREA rasa MASAM MASAM MANIS gituuu...⁣
⁣
Sekali dah consume rasa tak puas. Sampai mostly customer tanya “ SIS KALAU NAK CONSUME 2 KALI SEHARI BOLEH KE? sedap sangat PUTIH KOREA nii “ ...⁣
⁣
Haaa apa lagi yang best Putih Korea ni??⁣
✨Mencerahkan seluruh badan⁣
✨Memutihkan kulit⁣
✨Meningkatkan produksi kolagen⁣
✨Memudarkan parut jerawat⁣
✨Mengurangkan jerawat⁣
✨Menyerikan kulit ( kulit tidak kusam )⁣
✨Mengimbangkan minyak berlebihan⁣
⁣
Senang je nak consume uols! Kemam 1 sachet setiap hari sebelum tidur 🤩🤩.⁣
⁣.
#supplement #putihkorea #junnibeauty #kulitcantik #teamjunnilisa #gengsisjunnitini #junniagentwanted #junnidropshipwanted #tjcodkajang#tjcodbangi#tjcodklang#tjcoddamansara #tjcodsemenyih #tjcodbalakong #tjcodserdang #tjcodputrajaya
3 1 8 hours ago
@kurus_putih.bythiarnabeautyhq Profile picture

@kurus_putih.bythiarnabeautyhq

Kampung Melayu Subang,shah Alam,malaysia

11KG TURUN DENGAN WHITEGLOW NESLO 😱👏👏
.
Terkejut sis dpt feedback macam nie.. Hanya consume Whiteglow neslo jer berat turun mcm di sedut2 lemak..
Yea la tgk la pic selepas tue pinggang makin ramping lengan makin kecik, makin tiptop skarang 😍😍
.
Jom kurus dgn #Whiteglowneslo, nak sis bantu cepat2 Whatsapp sis sekarang 019-3718208 ❤️
.
.
.
#Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #kurus #nakkuruscepat #kurussihat #jomkurus #kurusputih #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #kopiviral #kopikurus #kopisihat #kopikurussihat #halal #dropshipAgentDialukan #murah #kurusdalam2minggu #nakkurus #sayanakcantik #malaysia #malaysian

11KG TURUN DENGAN WHITEGLOW NESLO 😱👏👏
.
Terkejut sis dpt feedback macam nie.. Hanya consume Whiteglow neslo jer berat turun mcm di sedut2 lemak..
Yea la tgk la pic selepas tue pinggang makin ramping lengan makin kecik, makin tiptop skarang 😍😍
.
Jom kurus dgn #Whiteglowneslo, nak sis bantu cepat2 Whatsapp sis sekarang 019-3718208 ❤️
.
.
.
#Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #kurus #nakkuruscepat #kurussihat #jomkurus #kurusputih #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #kopiviral #kopikurus #kopisihat #kopikurussihat #halal #dropshipAgentDialukan #murah #kurusdalam2minggu #nakkurus #sayanakcantik #malaysia #malaysian
3 0 8 hours ago
@gojes_bynita.hq Profile picture

@gojes_bynita.hq

Kampung Melayu Subang,shah Alam,malaysia

11KG TURUN DENGAN WHITEGLOW NESLO 😱👏👏
.
Terkejut sis dpt feedback macam nie.. Hanya consume Whiteglow neslo jer berat turun mcm di sedut2 lemak..
Yea la tgk la pic selepas tue pinggang makin ramping lengan makin kecik, makin tiptop skarang 😍😍
.
Jom kurus dgn #Whiteglowneslo, nak sis bantu cepat2 Whatsapp sis sekarang 019-3718208 ❤️
.
.
.
#Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #kurus #nakkuruscepat #kurussihat #jomkurus #kurusputih #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #kopiviral #kopikurus #kopisihat #kopikurussihat #halal #dropshipAgentDialukan #murah #kurusdalam2minggu #nakkurus #sayanakcantik #malaysia #malaysian

11KG TURUN DENGAN WHITEGLOW NESLO 😱👏👏
.
Terkejut sis dpt feedback macam nie.. Hanya consume Whiteglow neslo jer berat turun mcm di sedut2 lemak..
Yea la tgk la pic selepas tue pinggang makin ramping lengan makin kecik, makin tiptop skarang 😍😍
.
Jom kurus dgn #Whiteglowneslo, nak sis bantu cepat2 Whatsapp sis sekarang 019-3718208 ❤️
.
.
.
#Whiteglowsubang #Whiteglowshahalam #stokisterbesarsubang #stokisterbesarshahalam #codsubang #codshahalam #kurus #nakkuruscepat #kurussihat #jomkurus #kurusputih #putihgebu #putihkorea #viral #bazarpaknil #kopiviral #kopikurus #kopisihat #kopikurussihat #halal #dropshipAgentDialukan #murah #kurusdalam2minggu #nakkurus #sayanakcantik #malaysia #malaysian
5 0 8 hours ago

Top #putihkorea posts

@junnibeautyhq Profile picture

@junnibeautyhq

Malaysian No 1 Korean Halal Skincare💝
Anyeong !! 🧚‍♀️
누가 백인 이냐?
한국의 아름다움을위한 스킨 케어 화장품 세트
할랄을 보장하고 사용하기에 안전하다.
아름답고 싶어. 공주님의 비밀
@junnibeautyhq
@junnibeautyhq
@junnibeautyhq
@junnibeautyhq
#korea #koreaskincaremalaysia #koreaplasticsurgery #plasticsurgeon #skincare #halalskincare #bigbang #thejunni #junnibeauty😻 #junniangels #putihkorea #blackpink #nofilter #whitechallenge #challengeaccepted #할랄 스킨 케어 #한국 스킨 케어 #bts #jungkook

Malaysian No 1 Korean Halal Skincare💝
Anyeong !! 🧚‍♀️
누가 백인 이냐?
한국의 아름다움을위한 스킨 케어 화장품 세트
할랄을 보장하고 사용하기에 안전하다.
아름답고 싶어. 공주님의 비밀
@junnibeautyhq 
@junnibeautyhq 
@junnibeautyhq 
@junnibeautyhq 
#korea #koreaskincaremalaysia #koreaplasticsurgery #plasticsurgeon #skincare #halalskincare #bigbang #thejunni #junnibeauty😻 #junniangels #putihkorea #blackpink #nofilter #whitechallenge #challengeaccepted #할랄 스킨 케어 #한국 스킨 케어 #bts #jungkook
662 40 15 June, 2019
@junnibeautyhq Profile picture

@junnibeautyhq

Calit-calit dah canteeq 💖
💗Dah banyak testimoni.
💗 Dah ramai yang makin putih. Kulit pinki2 gebu gebas.
☺Belum terlewat. Order sekarang!!!
Siapa lagi nak canteeq puteh korea?
Angkat tangan!! 🙋‍♀️🙋‍♂️
#junnibeauty😻 #thejunni #junnibeautyhq #putihkorea #putihkoreareseller #putihkoreatestimoni #injectionputih #flawless #secantikmuslimah #cantik #skincare #bellaastillah #teambella #bella #koreaskincare #halalkoreaskincare

Calit-calit dah canteeq 💖
💗Dah banyak testimoni.
💗 Dah ramai yang makin putih. Kulit pinki2 gebu gebas.
☺Belum terlewat. Order sekarang!!!
Siapa lagi nak canteeq puteh korea? 
Angkat tangan!! 🙋‍♀️🙋‍♂️
#junnibeauty😻 #thejunni #junnibeautyhq #putihkorea #putihkoreareseller #putihkoreatestimoni #injectionputih #flawless #secantikmuslimah #cantik #skincare #bellaastillah #teambella #bella #koreaskincare #halalkoreaskincare
963 33 15 June, 2019
@snowyinstantwhite_hq Profile picture

@snowyinstantwhite_hq

SIAPA NAK KALAU LADYBOSS SENDIRI YANG COD???
.
YEEAAYYYYY...
JOM WHATSAPP KAMI NOW
.
0133662616
BAGITAHU KAMI, ANDA KAT MANA... LADYBOSS HANTAR TERUS KEPADA ANDA...
.
Dalam KL naa... Luar KL maap la nakkk... 🙏🙏🙏
.
.
.
SAPU CALIT 15 MINIT
TERUS CANTIK FLAWLESS
PUTIH KEKAL GEBU GLOWING
.
Bertukar skin korea sepantas 15 minit...
Ni betul-betul bukan cobaan...
.
.
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
SNOWY INSTANT WHITE
NORMAL PRICE RM149. 90
NOW RM130.00/SET
free postage + free 🎁
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
WHITENING SKIN BOOSTER
MORE BIGGER
BRIGHTER IN 15 MINUTE
.
.
.
WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER .
💯Kesan secepat 15 minit
💯Menghilangkan daki
💯Menghilangkan sunburn
💯Mengecutkan jerawat degil
💯Menghilangkan whitehead
💯Menghilangkan blackhead
💯Menghilangkan dark circles
💯Memudarkan kesan parut
💯Memudarkan kesan jerawat
💯Merawat jeragat
💯Merawat 1001 jenis masalah kulit
.
. .
MOISTURE GLOW ESSENCE 60ml
💯UNISEX
💯UNTUK MUKA DAN SELURUH BADAN
💯ALL IN ONE ESSENCE
💯FOR ALL SKIN TYPE
💯MELEMBAPKAN KULIT
💯MENGECILKAN PORI
💯MENGHILANGKAN GARIS HALUS
💯MENGHILANGKAN JERAGAT
💯MENGHILANGKAN JERAWAT
💯MEMUDARKAN PARUT
💯SEIMBANGKAN PH KULIT
💯FLAWLESS
💯GLOWING
💯ANTI-AGING
💯NATURAL INGREDIENTS
💯PENGGUNAAN SESUAI SEAWAL 7 TAHUN
RM 59.90 FREE POSTAGE
.
.
.
LOOSE ITEMS
SNOWY MASKER RM100.00 ( SNOW SKIN POLISHER+SNOW INSTANT WHITE )
SNOW SKIN POLISHER RM 59.90
SNOW INSTANT WHITE RM 59.90
MOISTURE GLOW ESSENCE RM 59.90
FREE POSTAGE
.
.
.
Whatsapp only
📱+6019 976 1616
📱+6013 366 2616
.
.
#snowyinstantwhite #snowyinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat #singapore #brunei #melaka #johor #azarazmi #sendayutinggi #neelofa #mirafilzah #fazura #nur2 #moistureglowessence #sabah #sabahan #starvendors #jannanick #sabahangirl #teaterpawanaisabella #dramasweetdreams #putihkorea

SIAPA NAK KALAU LADYBOSS SENDIRI YANG COD???
.
YEEAAYYYYY...
JOM WHATSAPP KAMI NOW
.
0133662616
BAGITAHU KAMI, ANDA KAT MANA... LADYBOSS HANTAR TERUS KEPADA ANDA...
.
Dalam KL naa... Luar KL maap la nakkk... 🙏🙏🙏
.
.
.
SAPU CALIT 15 MINIT
TERUS CANTIK FLAWLESS
PUTIH KEKAL GEBU GLOWING
.
Bertukar skin korea sepantas 15 minit...
Ni betul-betul bukan cobaan...
.
.
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
SNOWY INSTANT WHITE 
NORMAL PRICE RM149. 90
NOW RM130.00/SET
free postage + free 🎁
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
.
WHITENING SKIN BOOSTER
MORE BIGGER
BRIGHTER IN 15 MINUTE
.
.
.
WHOLE BODY MAGIC MASKER WHITENING BOOSTER .
💯Kesan secepat 15 minit
💯Menghilangkan daki
💯Menghilangkan sunburn
💯Mengecutkan jerawat degil
💯Menghilangkan whitehead
💯Menghilangkan blackhead
💯Menghilangkan dark circles
💯Memudarkan kesan parut
💯Memudarkan kesan jerawat
💯Merawat jeragat
💯Merawat 1001 jenis masalah kulit
.
. .
MOISTURE GLOW ESSENCE 60ml
💯UNISEX
💯UNTUK MUKA DAN SELURUH BADAN
💯ALL IN ONE ESSENCE
💯FOR ALL SKIN TYPE
💯MELEMBAPKAN KULIT
💯MENGECILKAN PORI
💯MENGHILANGKAN GARIS HALUS
💯MENGHILANGKAN JERAGAT
💯MENGHILANGKAN JERAWAT
💯MEMUDARKAN PARUT
💯SEIMBANGKAN PH KULIT
💯FLAWLESS
💯GLOWING
💯ANTI-AGING
💯NATURAL INGREDIENTS
💯PENGGUNAAN SESUAI SEAWAL 7 TAHUN
RM 59.90 FREE POSTAGE
.
.
.
LOOSE ITEMS
SNOWY MASKER RM100.00 ( SNOW SKIN POLISHER+SNOW INSTANT WHITE )
SNOW SKIN POLISHER RM 59.90
SNOW INSTANT WHITE RM 59.90
MOISTURE GLOW ESSENCE RM 59.90
FREE POSTAGE
.
.
.
Whatsapp only
📱+6019 976 1616
📱+6013 366 2616
.
. 
#snowyinstantwhite #snowyinstantwhitehq #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihketiak #putih #putihgebu #putihkekal #putihcepat  #singapore #brunei #melaka #johor #azarazmi #sendayutinggi  #neelofa  #mirafilzah #fazura #nur2 #moistureglowessence #sabah #sabahan #starvendors #jannanick #sabahangirl #teaterpawanaisabella #dramasweetdreams #putihkorea
623 7 17 September, 2019
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Hai semua🙋🏻..niesa nak carita sedikit sebanyak pasal #skinloverbyneesabeauty ni yang masih ramai belum tahu..
.
.
🍒 skin lovers neesabeauty produk terbaru yang diformulakan khas untuk memutihkan seluruh badan pelbagai masalah.
.
.
🍒mudah memberi kesan kesan 💯supplement yang mudah serap pasti memberi kesan segera dan lebih efektif supplemet yang berkesan jauh lebih pantas kerana sebab kita megambil supplement ialah untuk mendapatkan kesihatan optimin
.
.
🍒senang diambil - suplement berbentuk capsule lebih mudah diambil hanya perlu telan sahaja.
.
. .jom cuba dahulu 1 botol sbb skrang ni ada promosi RM45 sahaja untuk merawat kulit awak👩🏻
.
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding #kulitglowing

Hai semua🙋🏻..niesa nak carita sedikit sebanyak pasal #skinloverbyneesabeauty ni yang masih ramai belum tahu..
.
.
🍒 skin lovers neesabeauty produk terbaru yang diformulakan khas untuk memutihkan seluruh badan pelbagai masalah.
.
.
🍒mudah memberi kesan kesan 💯supplement yang mudah serap pasti memberi kesan segera dan lebih efektif supplemet yang berkesan jauh lebih pantas kerana sebab kita megambil supplement ialah untuk mendapatkan kesihatan optimin
.
.
🍒senang diambil - suplement berbentuk capsule lebih mudah diambil hanya perlu telan sahaja.
.
. .jom cuba dahulu 1 botol sbb skrang ni ada promosi RM45 sahaja untuk merawat kulit awak👩🏻
.
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding#kulitglowing
506 0 22 March, 2018
@junnibeautyhq Profile picture

@junnibeautyhq

Nak skin putih flawless macam korean?
3 Step to get 'PUTIH KOREA' look 😊
1) Basuh Muka dengan Pinkish Soap
2) Apply Pinkish Cream
3) Apply Day Cream

Cantik bak Ratu 👑
Follow 👇
@thejunnihq
@thejunnihq
@thejunnihq
#thejunniputihkorea #thejunnihq #thejunniangels #thejunnireseller #thejunniskincare #putihkorea #pinkish

Nak skin putih flawless macam korean?
3 Step to get 'PUTIH KOREA' look 😊
1) Basuh Muka dengan Pinkish Soap
2) Apply Pinkish Cream
3) Apply Day Cream

Cantik bak Ratu 👑
Follow 👇
@thejunnihq 
@thejunnihq 
@thejunnihq 
#thejunniputihkorea #thejunnihq #thejunniangels #thejunnireseller #thejunniskincare #putihkorea #pinkish
531 9 27 May, 2019
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

NAK MUKA CANTIK PINKISH TAK SEMESTINYA KENA PAKAI MACAM2 PRODUK!
.
.
Cukup satu produk jer! Boleh recover semua masalah kulit wajah. .❣️
.
. . .👉Tak perlu injection'
👉Tak payah cucuk' Vitamin
👉Tak payah nak susah2 buat treatment sana sini.
.
.
Makan hanya 1 biji untuk 3 hari sahaja,3 sekali secara konsisten.. Tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
.
.
😘Hanya dengan 1 botol uolls dah boleh nampak perubahan..
.
.
❤Putih gebu sampai kaki
❤kurangkan jerawat & jeragat
❤Kecilkan pori
❤Kurangkan parut
❤Dijamin Selamat
❤💯Bahan semulajadi .
Buat masker pun boleh tau dengan NEESA BEAUTY tau.💃🏻
.
.

Nak niesa bantu uollss miliki kulit putih gebu gebas seluruh badan, boleh whatsapp sekarang 👇‼️Jom amalkan skin lovers.. .
.
.
💞 SKIN LOVERS RM50.00
💘 Harga Promosi RM 45.00
📍 COD BANDAR TERENGGANU
Postage RM8sm/RM12ss
WHATSAPP 017-9708986. . .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia

NAK MUKA CANTIK PINKISH TAK SEMESTINYA KENA PAKAI MACAM2 PRODUK!
.
.
Cukup satu produk jer! Boleh recover semua masalah kulit wajah. .❣️
.
. . .👉Tak perlu injection'
👉Tak payah cucuk' Vitamin
👉Tak payah nak susah2 buat treatment sana sini.
.
.
Makan hanya 1 biji untuk 3 hari sahaja,3 sekali secara konsisten.. Tau2 kulit terus #PUTIHGebuGebas seluruh badan..
.
.
😘Hanya dengan 1 botol uolls dah boleh nampak perubahan..
.
.
❤Putih gebu sampai kaki
❤kurangkan jerawat & jeragat
❤Kecilkan pori
❤Kurangkan parut
❤Dijamin Selamat
❤💯Bahan semulajadi .
Buat masker pun boleh tau dengan NEESA BEAUTY tau.💃🏻
.
.

Nak niesa bantu uollss miliki kulit putih gebu gebas seluruh badan, boleh whatsapp sekarang 👇‼️Jom amalkan skin lovers.. .
.
.
💞 SKIN LOVERS RM50.00
💘 Harga Promosi RM 45.00
📍 COD BANDAR TERENGGANU
Postage RM8sm/RM12ss
WHATSAPP 017-9708986. . .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia
579 1 27 March, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

PROMOSI UNTUK BULAN MARCH DAH TAMAT.....
.
.
.
Terima kasih yang dah membeli pada harga promosi ni..tkpe jgn risau nnti akan ada lagi promosi menjelma...😘..
.
.
.
.
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 Skinlover RM50
📮 POSTAGE RM8sm/rm12ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding

PROMOSI UNTUK BULAN MARCH DAH TAMAT.....
.
.
.
Terima kasih yang dah membeli pada harga promosi ni..tkpe jgn risau nnti akan ada lagi promosi menjelma...😘..
.
.
.
.
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 Skinlover RM50
📮 POSTAGE RM8sm/rm12ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding
489 3 31 March, 2018
@junniterengganu.bykiera Profile picture

@junniterengganu.bykiera

3 TIPS UNTUK KULIT CANTIK💞
.

Jom ikut tips yang Pari pari Sha share ni😍Kata nak kulit cantik kan,kena la struggle sikit nak jaga. .

Btw,nak putih dan gebu?Jom try #putihkorea new sachets💞
.

#thejunniterengganu #thejunniputihkorea #thejunnireseller #tipscantik #teamkiera #licenserum #licenserumterennganu #serumkorea #serumjerawat

3 TIPS UNTUK KULIT CANTIK💞
.

Jom ikut tips yang Pari pari Sha share ni😍Kata nak kulit cantik kan,kena la struggle sikit nak jaga. .

Btw,nak putih dan gebu?Jom try #putihkorea new sachets💞
.

#thejunniterengganu #thejunniputihkorea #thejunnireseller #tipscantik #teamkiera #licenserum #licenserumterennganu #serumkorea #serumjerawat
591 1 27 October, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Berikut beberapa tips semulajadi untuk kelihatan lebih cantik dengan kulit putih gebu yang patut anda cuba.
.
..
.
1.Pilih Makanan Berkhasiat
Makanlah makanan yang kaya dengan klorofil dan mineral. Misalnya, sayur-sayuran berdaun hijau yang sangat baik untuk menangkal radikal bebas dan meregenerasi kulit anda. Selain itu, anda juga boleh mengambil lobak merah yang akan membuatkan kulit anda menjadi halus, lembut dan putih gebu. Manfaat lain yang anda akan dapat jika memakan sayur-sayuran hijau ialah rambut lebih sihat, kuku jadi kuat dan kulit juga akan menjadi lebih cerah..
.
.
.

2.Pastikan Sarapan Anda Sihat
Sediakan semangkuk bijirin untuk sarapan pagi anda yang terdiri daripada kacang-kacangan, gandum dan barli. Di samping itu, anda juga boleh tambah dengan beberapa buah-buahan segar atau ‘berry smoothie’. Khasiatnya sangat berguna untuk kecantikan kulit anda..
.
.
.

3.Detoks Tubuh
Jika anda ingin melakukan detoks atau nyahtoksin (pembersihan racun pada tubuh), anda boleh menggunakan jus yang diperbuat daripada campuran lobak merah, buah bit, seledri dan epal hijau.
.
.
.

4.Masker Wajah Semulajadi
Gunakan masker yang anda buat sendiri daripada yoghurt semulajadi yang ditambahkan dengan sedikit madu. Kemudian sapukan pada wajah, biarkan seketika sebelum dibersihkan. .
.

5.Mata Sembab & Letih
Jika mata anda nampak sembab dan letih, segarkan mata anda dengan beberapa hirisan daripada mentimun selama beberapa minit. Ini akan membuat mata anda kembali segar.
.
.
.

6.Bibir Pink Semulajadi
Untuk mendapatkan bibir yang indah, anda boleh mengoleskan beberapa campuran madu dan minyak zaitun sebelum tidur untuk membuat bibir tampak merah semulajadi
.
.
7.Amalkan SKIN LOVERS.cuma telan 3 capsule sahaja dah nampak kesan.apa apa masalah akan hilang.
.
..
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding

Berikut beberapa tips semulajadi untuk kelihatan lebih cantik dengan kulit putih gebu yang patut anda cuba.
.
..
. 
1.Pilih Makanan Berkhasiat
Makanlah makanan yang kaya dengan klorofil dan mineral. Misalnya, sayur-sayuran berdaun hijau yang sangat baik untuk menangkal radikal bebas dan meregenerasi kulit anda. Selain itu, anda juga boleh mengambil lobak merah yang akan membuatkan kulit anda menjadi halus, lembut dan putih gebu. Manfaat lain yang anda akan dapat jika memakan sayur-sayuran hijau ialah rambut lebih sihat, kuku jadi kuat dan kulit juga akan menjadi lebih cerah..
.
.
.

2.Pastikan Sarapan Anda Sihat
Sediakan semangkuk bijirin untuk sarapan pagi anda yang terdiri daripada kacang-kacangan, gandum dan barli. Di samping itu, anda juga boleh tambah dengan beberapa buah-buahan segar atau ‘berry smoothie’. Khasiatnya sangat berguna untuk kecantikan kulit anda..
.
.
.

3.Detoks Tubuh
Jika anda ingin melakukan detoks atau nyahtoksin (pembersihan racun pada tubuh), anda boleh menggunakan jus yang diperbuat daripada campuran lobak merah, buah bit, seledri dan epal hijau.
.
.
.

4.Masker Wajah Semulajadi
Gunakan masker yang anda buat sendiri daripada yoghurt semulajadi yang ditambahkan dengan sedikit madu. Kemudian sapukan pada wajah, biarkan seketika sebelum dibersihkan. .
.

5.Mata Sembab & Letih
Jika mata anda nampak sembab dan letih, segarkan mata anda dengan beberapa hirisan daripada mentimun selama beberapa minit. Ini akan membuat mata anda kembali segar.
.
.
.

6.Bibir Pink Semulajadi
Untuk mendapatkan bibir yang indah, anda boleh mengoleskan beberapa campuran madu dan minyak zaitun sebelum tidur untuk membuat bibir tampak merah semulajadi
.
.
7.Amalkan SKIN LOVERS.cuma telan 3 capsule sahaja dah nampak kesan.apa apa masalah akan hilang.
.
..
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding
525 3 19 March, 2018