#putihmelepak Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihmelepak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
2.1
Average comment
0.1
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Orang kata slowly but surely kan 😘💖 Memang ramai yang dapat kesan cepat, yang baru consume sebotol but tak nampak tu jangan give up ok 🍑
.
Customer kita ni dah jadi regular customer makan mixberry je dah putih bak snowhite sekarang ❤️💯 Nangis tengok dia sekarang,cantik sangat😭 Geng ? siapa yang belum dapatkan #mixberry lagi jom ws qis sekarang🥰🛒
.
So tunggu apa lagi ? 🔛✖️🔛 ? whatsapp +6011-11180105 now 💘🎉
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Orang kata slowly but surely kan 😘💖 Memang ramai yang dapat kesan cepat, yang baru consume sebotol but tak nampak tu jangan give up ok 🍑
.
Customer kita ni dah jadi regular customer makan mixberry je dah putih bak snowhite sekarang ❤️💯 Nangis tengok dia sekarang,cantik sangat😭 Geng ? siapa yang belum dapatkan #mixberry lagi jom ws qis sekarang🥰🛒
.
So tunggu apa lagi ? 🔛✖️🔛 ? whatsapp +6011-11180105 now 💘🎉
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 40 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 42 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 43 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
6 0 45 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 47 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 51 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 52 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 56 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"RAHSIA GADIS INI TERBONGKAR!! PATUT LA MAKIN HARI MAKIN LAWA, MAKAN SUPPLEMENT MIXBERRY !!..
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 57 minutes ago
@bdyabeauty_hq Profile picture

@bdyabeauty_hq

Kulit berseri dan glowing?
Bebas jerawat ,Blackhead/Whitehead Dan kedutan halus 😍
.
Jom dapat kan Glow Foundation Yg boleh menyelesaikan Maslah korang dan bnyk kelebihan nye iaitu'

1)Merawat masalah jeragat dan jerawat
2)Memutihkan kulit gebu mulus
3)Menghilangkan Blackhead/Whitehead
4)Menghilangkan kedutan halus
5)Tanpa pengelupasan
6)Glowing semula jadi
7)Kulit menjadi berseri
8)Tidak Bercapuk
9)Melembabkan kulit
Jom dapatkan sementara stock terhad Harga serendah Rm39 sahaja (Free postage) +(Free gift)😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Untuk oder klik link Whatsapp di bio atau Dm
#glowing
#putihmelepak #berseri #wajahcerah #wajahglowing #kulitglowing #kulitcerah #kulitflawless #kulitsehat #bebasjerawat #gebu #putihmulus #bebasjeragat

Kulit berseri dan glowing? 
Bebas jerawat ,Blackhead/Whitehead Dan kedutan halus 😍
.
Jom dapat kan Glow Foundation Yg boleh menyelesaikan Maslah korang dan bnyk kelebihan nye iaitu'

1)Merawat masalah jeragat dan jerawat 
2)Memutihkan kulit gebu mulus
3)Menghilangkan Blackhead/Whitehead 
4)Menghilangkan kedutan halus 
5)Tanpa pengelupasan 
6)Glowing semula jadi 
7)Kulit menjadi berseri 
8)Tidak Bercapuk 
9)Melembabkan kulit 
Jom dapatkan sementara stock terhad Harga serendah Rm39 sahaja (Free postage) +(Free gift)😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Untuk oder klik link Whatsapp di bio atau Dm 
#glowing
#putihmelepak #berseri #wajahcerah #wajahglowing #kulitglowing #kulitcerah #kulitflawless #kulitsehat #bebasjerawat #gebu #putihmulus #bebasjeragat
4 0 1 hour ago
@whiteningsecret_ganu92 Profile picture

@whiteningsecret_ganu92

" FEEDBACK BANJIR!!! "
.
Feedback masih fresh from wasap.. Jom pastikan feedback uolls pun tertepek dekat ig HQ .. macam mane ??? Mestilah kene cuba dulu barulah terpaksa gebu 💋💋💋
.
Jom order sekarang !!!!! .
Ari2 postage tau!!! Jangan miss 😘
.
link in bio
#whiteningsecret
#whiteningbooster
#bleaching
#putihmelepak
#putih
#masterstokis

" FEEDBACK BANJIR!!! "
.
Feedback masih fresh from wasap.. Jom pastikan feedback uolls pun tertepek dekat ig HQ .. macam mane ??? Mestilah kene cuba dulu barulah terpaksa gebu 💋💋💋
.
Jom order sekarang !!!!! .
Ari2 postage  tau!!! Jangan miss 😘
.
link in bio 
#whiteningsecret 
#whiteningbooster 
#bleaching 
#putihmelepak 
#putih 
#masterstokis
0 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Ape lah yg best sngt tentang mixberry powder ni. Tiap kali restock, licinnnn 😫 Rata2 kesayangan @qisminashoppe almost 2 minggu consume mixberry ni pasti ketuk2 pintu whatsapp, tanya "sis, kenapa mixberry ni cepat sngt kesan?" 😫
.
.
Alahhhh saiyangsss jangan risau, itu NORMAL. Mixberry powder ni kan 3X whitening booster, sebab tulah kesannya pantaszz. Mixberry powder adalah supplement pemutih kulit paling pantas, antibiotik jerawat paling mujarab & pembasmi kulit kusham 👏
.
Whatsapp 011-111180105// tekan link di bio 💙
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Ape lah yg best sngt tentang mixberry powder ni. Tiap kali restock, licinnnn 😫 Rata2 kesayangan @qisminashoppe almost 2 minggu consume mixberry ni pasti ketuk2 pintu whatsapp, tanya "sis, kenapa mixberry ni cepat sngt kesan?" 😫
.
.
Alahhhh saiyangsss jangan risau, itu NORMAL. Mixberry powder ni kan 3X whitening booster, sebab tulah kesannya pantaszz. Mixberry powder adalah supplement pemutih kulit paling pantas, antibiotik jerawat paling mujarab & pembasmi kulit kusham 👏
.
Whatsapp 011-111180105// tekan link di bio 💙
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything 💯💖 Alhamdulillah this one paling bestseller tau 🎉🔥
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you 🥰😍 majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau 😘💕
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now 🛒💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything 💯💖 Alhamdulillah this one paling bestseller tau 🎉🔥
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you 🥰😍 majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau 😘💕
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now 🛒💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak guna kalau muka cerah tangan gelap, mesti stress kan tengok sebab tona tak sekata ☹️
-
Pakai krim tapi jadi kelabu pulak, haih lagi lah stress. Kami ada jual #mixberrypowder yang sangat berkesan & hasil yang sangat mantap tau😘 Qis sendiri dah cuba before jual tau, memang tak rugi sangat kalau nak grab tahan dua bulan pulak tu🔥💖
-
So siapa lagi yang belum dapatkan ? whatsapp qis cepat +6011-11180105 now now ! Kita juga perlukan dropship tau😘
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop 
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
6 1 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

urat semua dah keluar dekat tangan 💖😘 Alhamdulillah, product kami dah 3 tahun dekat pasaran & masih dapat permintaan yang hebat 😘
.
Cepat siapa yang belum dapat #mixberry lagi rugi tau uolss ! make sure beli yang original sahaja ok ? 🤩🎉 Cepat siapa belum dapatkan lagi #mixberry & #gloweeoat ni rugi tau !
.
Nak masuk tahun baru ni mesti next year kita nak jadi cantik, more healthy inside & outside kan ! CEPAT CEPAT CEPAT ! Jom daptkan #mixberry now now 💖😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak stress tengok muka sendiri dekat cermin dengan kusam nya, berjerawat semua. Yang elok elok ada mood nak keluar terus rasa tak jadi kan?
-
So kenapa nak risau risau, kita ada mixberry & cshine kan yang bantu kawal kulit kita sentiasa dalam keadaan baik. Rugi sangatla uolss tak try sebab best gila weh ! So tunggu apa lagi ? qis tahu ramai nak skin flawless kan?
-
So tunggu apa lagi ? whatsapp qis sekarang +6011-11180105 atau letak number anda dekat bawah qis pm ok😘❤️
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 1 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Nak putih melepak tanpa sebarang cela yang tinggal jom ambik mixberry powder ni 🍇 Celah celah yang hitam, tumit kaki, buku lali yang hitam berkerak tu pun boleh putih ok ! 😘😘
-
Nak ambik mixberry powder ni senang je tinggal ambik dua sudu pagi & malam je. Kemam je uolsss 😘❤️ 3 Hari uolss boleh nampak perubahan yang meletopzz ok !
.
Siapa nak meletop ?!!!
Lelaki perempuan boleh consume ok😘 Whatsapp cepat +6011-11180105💓
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything 💯💖 Alhamdulillah this one paling bestseller tau 🎉🔥
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you 🥰😍 majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau 😘💕
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now 🛒💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

#mixberry penyelamat untuk masalah kulit kusam, jerawat, ruam & everything 💯💖 Alhamdulillah this one paling bestseller tau 🎉🔥
.
For those yang ada masalah kulit kusam, dont worry anymore ok. Lemme qis helping you 🥰😍 majlis tunang / nikah nak dekat ? No need to risau anymore tau 😘💕
.
Cepat whatsapp qis now +6011-11180105 now ! Make sure grab yours now 🛒💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! 😘💗
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantik💘
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik 😂
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! 😘💗
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantik💘
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik 😂
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! 😘💗
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantik💘
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik 😂
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tak jealous ke tengok skin dia yang putih melepak ni ? senang je tak susah pun uolss konsisten mesti nampak hasil dia amazing ok ! 😘💗
.
Kita happy sebab dapat bantu ramai yang dapat skin idaman mereka & bebas dari jerawat, parut & segala masalah kulit. Ex uolss yang tinggalkan uolss sebab muka berjerawat/ kulit gelap tu boleh bye2 je ok. Jangan nak getback kalau kita dah cantik💘
.
Ramai tanya qis kalau stop kita akan gelap balik ke ? jawapannya NO ! Kalau uolss stop pun still putih la dear, tapi kalau hari hari duduk bawah matahari sampai setahun mahu la kusam balik 😂
.
So tunggu apa lagi?
Whatsapp +6011-11180105 untuk dapatkan beautys secret & glowee oat sekarang !😘
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Ape lah yg best sngt tentang mixberry powder ni. Tiap kali restock, licinnnn 😫 Rata2 kesayangan @qisminashoppe almost 2 minggu consume mixberry ni pasti ketuk2 pintu whatsapp, tanya "sis, kenapa mixberry ni cepat sngt kesan?" 😫
.
.
Alahhhh saiyangsss jangan risau, itu NORMAL. Mixberry powder ni kan 3X whitening booster, sebab tulah kesannya pantaszz. Mixberry powder adalah supplement pemutih kulit paling pantas, antibiotik jerawat paling mujarab & pembasmi kulit kusham 👏
.
Whatsapp 011-111180105// tekan link di bio 💙
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Ape lah yg best sngt tentang mixberry powder ni. Tiap kali restock, licinnnn 😫 Rata2 kesayangan @qisminashoppe almost 2 minggu consume mixberry ni pasti ketuk2 pintu whatsapp, tanya "sis, kenapa mixberry ni cepat sngt kesan?" 😫
.
.
Alahhhh saiyangsss jangan risau, itu NORMAL. Mixberry powder ni kan 3X whitening booster, sebab tulah kesannya pantaszz. Mixberry powder adalah supplement pemutih kulit paling pantas, antibiotik jerawat paling mujarab & pembasmi kulit kusham 👏
.
Whatsapp 011-111180105// tekan link di bio 💙
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 2 hours ago
@whiteningsecret.farah Profile picture

@whiteningsecret.farah

Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer farah kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya farah bila berjaya bantu customer farah putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Farah taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom pm cepat 📲0142690449
.
#whiteningsecret
#whiteningskin
#bleachingbadan
#putih
#putihmelepak
#putihgebu

Kisah Kulit Berubah Serta Merta
.
.
Ap perasaan korg klu kulit korg semua berubah jadi mcm kulit customer farah kat atas ni?? Happynya dia and lagi happynya farah bila berjaya bantu customer farah putih dgn mudah tanpa sebarang risiko.
.
Kenapa korg patut beli Whitening Secret??
.
❌Tak perlu tunggu lama
❌Tak perlu bancuh
❌Tak perlu pantang makan or minum
❌Tak gatal mcm bleaching biasa
❌Tak menghakis kulit mcm bleaching biasa
❌Tak perlu habis membazir beli asing asing supplement
❌Jerawat kecut
❌Muka glowing berseri
❌Kesan parut hilang
❌Sunburn hilang
.
.
Terlalu byk guys kebaikan bleaching whitening secret kalau nak listkan. Kalau korg nk tahu apa lagi selebihnya kelebihan bleaching ni korg wajib cuba dlu. Farah taknak byk ckp siap cuba dia akan dpt kulit idaman dia selam ni.
.
Jom pm cepat 📲0142690449
.
#whiteningsecret 
#whiteningskin 
#bleachingbadan 
#putih 
#putihmelepak 
#putihgebu
0 0 2 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KESAN PENCERAHAN 3X GANDA 📌
.
ALL IN 1 BENEFITS 💕
.
Supplement pemutih seluruh tubuh , our hot item Mixberry .
Khusus untuk:
❤️ Selesaikan masalah jerawat & jeragat
❤️ Cerahkan kulit seluruh tubuh
❤️ Pudarkan parut bekas jerawat & hilangkan parut berlubang
❤️ Maintain berat badan
❤️ Kulit lebih anjal & awet muda
❤️ Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat baru
❤️ Mengecilkan pori2
.
.
Sebotol gemok ni tahan 2 ke 3 bulan penggunaan. Memang jimat sangat. Rasa masam manissss mixberry 😋 Yang nak order, boleh terus klik link di profile tanpa perlu save number." .
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KESAN PENCERAHAN 3X GANDA 📌
. 
ALL IN 1 BENEFITS 💕
.
Supplement pemutih seluruh tubuh , our hot item Mixberry .
Khusus untuk:
❤️ Selesaikan masalah jerawat & jeragat
❤️ Cerahkan kulit seluruh tubuh
❤️ Pudarkan parut bekas jerawat & hilangkan parut berlubang
❤️ Maintain berat badan
❤️ Kulit lebih anjal & awet muda
❤️ Menghalang pertumbuhan jerawat & jeragat baru
❤️ Mengecilkan pori2
.
.
Sebotol gemok ni tahan 2 ke 3 bulan penggunaan. Memang jimat sangat. Rasa masam manissss mixberry 😋 Yang nak order, boleh terus klik link di profile tanpa perlu save number." .
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
6 0 2 hours ago
@yasui_whitening Profile picture

@yasui_whitening

[ TERPAKSA PUTIH ]
.
.
Sapu .. tunggu 20 minit ... basuh terus tak kenal skin sendiri. Macam mane tak terpaksa putih kan!!!
.
Jom order skrg biar korg semua pun terpaksa putih😘😘 #beautyquotes #ramadhan #whiteningbooster #putihmelepak #whitening #whiteningsecrethq #whiteningsecret #teamsheyra

[ TERPAKSA PUTIH ]
.
.
Sapu .. tunggu 20 minit ... basuh terus tak kenal skin sendiri. Macam mane tak terpaksa putih kan!!!
.
Jom order skrg biar korg semua pun terpaksa putih😘😘 #beautyquotes #ramadhan #whiteningbooster #putihmelepak #whitening #whiteningsecrethq #whiteningsecret #teamsheyra
4 0 2 hours ago

Top #putihmelepak posts

@i.terpaksa_ Profile picture

@i.terpaksa_

Kedah

#PAIDREVIEWBYMEL
#TRUSTED VITAMIN PUTIHKAN KULIT SATU BADAN #TERBUKTI DGN UJIAN MAKMAL..!! WAJIB CUBA..!!
.
.
JATUH CINTA dengan kulit sendiri lepas amalkan #collarichcollagen ni.. 3-4 hari je kulit dah boleh rasa licin, lembut putih merah jambu lagi..rugi x cube, serious best ! Yg paling penting kesan dlm mase yg singkat... 💖The best supplements❤️ .
Kelebihan Colla Rich :
✔Mencerahkan kulit seluruh badan
✔Merawat masalah kulit gelap ✔Merawat masalah jeragat kronik
✔Memberi effects glowing
✔Memberi effects flawless
✔Menjadikan kulit kelihatan pinkish2
.
terus follow rapat2 untuk dapatkan testimoni yg jelita😘putih gebu
@collarichcollagen.hq
@collarichcollagen.hq
@collarichcollagen.hq
.
.
WSUP 0165069546 UNTUK ORDER 😘
http://www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+collarich+collagen

#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #putihmelepak

#PAIDREVIEWBYMEL 
#TRUSTED VITAMIN PUTIHKAN KULIT SATU BADAN #TERBUKTI DGN UJIAN MAKMAL..!! WAJIB CUBA..!!
.
.
JATUH CINTA dengan kulit sendiri lepas amalkan #collarichcollagen ni.. 3-4 hari je kulit dah boleh rasa licin, lembut putih merah jambu lagi..rugi x cube, serious best ! Yg paling penting kesan dlm mase yg singkat... 💖The best supplements❤️ .
Kelebihan Colla Rich :
✔Mencerahkan kulit seluruh badan
✔Merawat masalah kulit gelap ✔Merawat masalah jeragat kronik
✔Memberi effects glowing
✔Memberi effects flawless
✔Menjadikan kulit kelihatan pinkish2
.
terus follow rapat2 untuk dapatkan testimoni yg jelita😘putih gebu
@collarichcollagen.hq
@collarichcollagen.hq
@collarichcollagen.hq
.
.
WSUP 0165069546 UNTUK ORDER 😘
http://www.wasap.my/60165069546/saya+nak+order+collarich+collagen

#collarichcollagen #collarichoriginal #collarichmalaysia #putihmelepak
116 0 3 hours ago
@tomatoscrub_ciksera Profile picture

@tomatoscrub_ciksera

🍅Yang mana belum cuba TOMATO WHITENING SCRUB rugi sangat uolls ! yang malas mandi pn comfirm jadi rajin nak mandi lepas guna TOMATO SCRUB ni 🤣
.
🍅KESAN CERAH dh memang nampak untuk kali pertama guna TOMATO WHITENING SCRUB ni tau. tak caya try dulu ye baru leh borak panjang ☺
.
🍅Baru je sampai stok licin 😱 uolls yg nk cuba cepat2 order tau. sebotol ni blh tahan berbulan bulan penggunaan. mmg jimat habisssss.
.
KELEBIHAN TOMATO WHITENING SCRUB
✅Mencerah dan mensekatakan tona kulit.
✅Merawat masalah kulit kering.
✅Mengurangkan masalah selulit.
✅Memudarkan parut, daki hitam celah peha, bawah lengan, leher dan seluruh badan.
✅Mengbuang sel-sel kulit mati.
✅Kulit menjadi lembab dan halus.
✅Mencerahkan kulit dengan rawatan vitamin C, E dan AHA.
✅Merawat tumit kaki merekah.
✅Melancarkan perjalanan darah.
✅Merawat masalah urat timbul.
✅Mencegah bau badan.
✅Terapi stress haruman wangian blh menghilangkan tekanan harian.
.
.
Nk order ? Klik link bio diprofile
www.wasap.my/0194032419 -ciksera

#tomatoscrubwhitening
#hapusdakisecaramudah
#kulitcerah
#cerahberganda
#putihmelepak
#tomatoscrubagentperak
#produkviral
#originalproduk
#lakukeras
#buangdaki
#tanggalkandaki
#cerahsatubadan
#usahawan

🍅Yang mana belum cuba TOMATO WHITENING SCRUB rugi sangat uolls ! yang malas mandi pn comfirm jadi rajin nak mandi lepas guna TOMATO SCRUB ni 🤣
.
🍅KESAN CERAH dh memang nampak untuk kali pertama guna TOMATO WHITENING SCRUB ni tau. tak caya try dulu ye baru leh borak panjang ☺
.
🍅Baru je sampai stok licin 😱 uolls yg nk cuba cepat2 order tau. sebotol ni blh tahan berbulan bulan penggunaan. mmg jimat habisssss.
.
KELEBIHAN TOMATO WHITENING SCRUB
✅Mencerah dan mensekatakan tona kulit.
✅Merawat masalah kulit kering.
✅Mengurangkan masalah selulit.
✅Memudarkan parut, daki hitam celah peha, bawah lengan, leher dan seluruh badan.
✅Mengbuang sel-sel kulit mati.
✅Kulit menjadi lembab dan halus.
✅Mencerahkan kulit dengan rawatan vitamin C, E dan AHA.
✅Merawat tumit kaki merekah.
✅Melancarkan perjalanan darah.
✅Merawat masalah urat timbul.
✅Mencegah bau badan.
✅Terapi stress haruman wangian blh menghilangkan tekanan harian.
.
.
Nk order ? Klik link bio diprofile 
www.wasap.my/0194032419 -ciksera

#tomatoscrubwhitening
#hapusdakisecaramudah
#kulitcerah 
#cerahberganda 
#putihmelepak 
#tomatoscrubagentperak
#produkviral 
#originalproduk 
#lakukeras 
#buangdaki 
#tanggalkandaki 
#cerahsatubadan
#usahawan
146 12 7 hours ago
@fitrikariina Profile picture

@fitrikariina

Morning Selamat Pagi 😉😊
Awalnya, dia hanyalah seuntai benang yang lemah tak berdaya. Namun dengan kasih sayang sang penjahit, kreasi untaian benang itu bisa kamu pakai untuk menghangatkan tubuh.
-
Follow Dan Ikuti Kami Setiap Hari @fitrikariina -
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #kulitcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #putihmelepak #putihmelepaksatubadan

Morning Selamat Pagi 😉😊
Awalnya, dia hanyalah seuntai benang yang lemah tak berdaya. Namun dengan kasih sayang sang penjahit, kreasi untaian benang itu bisa kamu pakai untuk menghangatkan tubuh.
-
Follow Dan Ikuti Kami Setiap Hari @fitrikariina -
#cantik #mulus #wanita #cantikindonesia #murah #cantikberhijab #bidadaritakbersayap #cantiks #remaja #hits #anaksmahits #putih #cerah #wajah #suriasoap #kinclong #wajahsehat #promohematjuli #wajahcerah #kulitcerah #0marketing #jeratjiwa #tipscantik #nakputih #jomputih #futehfu #puteriratu #putihgebu #putihmelepak #putihmelepaksatubadan
4,623 54 8 August, 2019
@futehfuhq Profile picture

@futehfuhq

#Repost @azadsyazirarose (@get_repost)
・・・
The POWER of FUTEHFU!!! @futehfuhq
Sekali spray terus boleh putih macam Kak Fu kita ni 🤣 sehingga 3hari FUTEHFU dapat melembabkan kulit seperti baby, mengurangkan kulit yg kusam sewal 3hari,yg paling penting ada SPF50 .

nak order mcm Kak Fu kita pakai boleh la wsp klink wsp di bawah ya.banyak freegift untuk pembelian hanya 1botol pertama.🎁🛍
http://futehfuofficiall.wasap.my/ .

@futehfuhq @futehfuhq @futehfuhq 🌸
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah

#Repost @azadsyazirarose (@get_repost)
・・・
The POWER of FUTEHFU!!! @futehfuhq 
Sekali spray terus boleh putih macam Kak Fu kita ni 🤣 sehingga 3hari FUTEHFU dapat melembabkan kulit seperti baby, mengurangkan  kulit yg kusam sewal 3hari,yg paling penting ada SPF50 .

nak order mcm Kak Fu kita pakai boleh la wsp klink wsp di bawah ya.banyak freegift untuk pembelian hanya 1botol pertama.🎁🛍
http://futehfuofficiall.wasap.my/ .

@futehfuhq @futehfuhq @futehfuhq 🌸
.
#futehfu #sprayputih #putihgebu #putihmelepak #produkviral #produktrending #medinadesire #pakarkulit #cantik #putih #penjagaankulit #kosmetik #makeuptutorial #kulitflawless #losyenputihajaib #losyenputihviral #0marketing #jeratjiwa #losyenputih #losyenputihgebu #losyenwaterproof #putihcepat #putihinstan #jomputih #putihmelepaksatubadan #kulitglowing #kulitcerah #wajahcerah #cerah
1,164 15 27 July, 2019