#putihpink Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihpink and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
12
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@blancqueocrema_hq Profile picture

@blancqueocrema_hq

PUTIH SEAWAL 15 MINIT❓PUTIH KEKAL
PUTIH SELAMAT‼️
-
- 🌸tak payah injection 🌸tak payah makan pil 🌸tak payah buat bleaching mahal2
🌸putih kekal putih selamat 🌸scrub sahaja ‼️
🌸tahan 2 bulan (ikut cara pemakaian)
🌸💯organik 🌸lulus KKM -
-
#blacqueocrema #whiteningscrub #putih15min #putihkekal #putihselamat #organik #duluhitamberkarat #sekarangputihberurat #putihpink #giveaway #iphone11 #

PUTIH SEAWAL 15 MINIT❓PUTIH KEKAL
PUTIH SELAMAT‼️
-
- 🌸tak payah injection 🌸tak payah makan pil 🌸tak payah buat bleaching mahal2
🌸putih kekal putih selamat 🌸scrub sahaja ‼️
🌸tahan 2 bulan (ikut cara pemakaian)
🌸💯organik 🌸lulus KKM -
-
#blacqueocrema #whiteningscrub #putih15min #putihkekal #putihselamat #organik #duluhitamberkarat #sekarangputihberurat #putihpink #giveaway #iphone11 #
8 1 7 hours ago
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Haaa ni nak bagi tahu ramai yg pm tanye "ni lotion ke" and "nak beli lotion tu"⠀
.⠀
Okey so ni korg kene tgk beza lotion pemutih dgn bleaching pemutih. Dua dua ni tekstur same soft and lembut TAPI bezanya lotion kene air hilang guys and uolls selesa ke? Pegang beg ke pegang dashboard ke habis memutih je kan?⠀
.⠀
Soooo.. Apa kene mengena dgn bleaching ni??⠀
.⠀
Okey bleaching ni pulak mmg kene basuh barulah nmpk kesan dia so secara tak langsung korg takkan rse mcm pakai lotion... selesa... pegang pape pun takde memutih... putih natural mcm kulit sendiri 😘⠀
.⠀
Nak ke taknak??⠀
Kalau nak komen bestnya saya nak!!⠀
.⠀
.⠀ #whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Haaa ni nak bagi tahu ramai yg pm tanye "ni lotion ke" and "nak beli lotion tu"⠀
.⠀
Okey so ni korg kene tgk beza lotion pemutih dgn bleaching pemutih. Dua dua ni tekstur same soft and lembut TAPI bezanya lotion kene air hilang guys and uolls selesa ke? Pegang beg ke pegang dashboard ke habis memutih je kan?⠀
.⠀
Soooo.. Apa kene mengena dgn bleaching ni??⠀
.⠀
Okey bleaching ni pulak mmg kene basuh barulah nmpk kesan dia so secara tak langsung korg takkan rse mcm pakai lotion... selesa... pegang pape pun takde memutih... putih natural mcm kulit sendiri 😘⠀
.⠀
Nak ke taknak??⠀
Kalau nak komen bestnya saya nak!!⠀
.⠀
.⠀ #whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
2 0 12 hours ago
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Siapa taknak skin cerah cantik lembut macam ni kan? 😍⠀

Jom grab harga promo sekarang! *HARGA ASAL RM89* 🎉 *HARGA PROMOSI* 🎉 ⠀
.⠀



.⠀
👉🏼Beli 1 = RM79 kene tambah postage *[ JIMAT RM10 ]* 🚚 Semenanjung RM8⠀
🚚 Sabah & Sarawak RM12⠀
_________________________________⠀
.⠀
.⠀
.⠀ 👉🏼Beli 2 = RM158 Postage kami belanja *[ JIMAT RM28 ]* FREEGIFT PERFUME 😍⠀
.⠀
.⠀

⠀ ‼ *PERINGATAN* ‼⠀
‼ *PERINGATAN* ‼⠀
‼ *PERINGATAN* ‼⠀
.⠀
.⠀ *HARGA PROMO BOLEH TAMAT BILA BILA MASE "SIAPA CEPAT DIA DAPAT"*⠀
.⠀
.⠀
dm ir ws sis 0187651382⠀
.⠀
.⠀


#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Siapa taknak skin cerah cantik lembut macam ni kan? 😍⠀
⠀
Jom grab harga promo sekarang! *HARGA ASAL RM89* 🎉 *HARGA PROMOSI* 🎉 ⠀
.⠀
⠀
⠀
⠀
.⠀
👉🏼Beli 1 = RM79 kene tambah postage *[ JIMAT RM10 ]* 🚚 Semenanjung RM8⠀
🚚 Sabah & Sarawak RM12⠀
_________________________________⠀
.⠀
.⠀
.⠀ 👉🏼Beli 2 = RM158 Postage kami  belanja *[ JIMAT RM28 ]* FREEGIFT PERFUME 😍⠀
.⠀
.⠀
⠀
⠀ ‼ *PERINGATAN* ‼⠀
‼ *PERINGATAN* ‼⠀
‼ *PERINGATAN* ‼⠀
.⠀
.⠀ *HARGA PROMO BOLEH TAMAT BILA BILA MASE "SIAPA CEPAT DIA DAPAT"*⠀
.⠀
.⠀
dm ir ws sis 0187651382⠀
.⠀
.⠀
⠀
⠀
 #whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
4 0 13 October, 2019
@oshareskinz_nanishi Profile picture

@oshareskinz_nanishi

Akak jnt pon nak cantik uollsss! Sambil-sambil kita pos oshareskinz untuk customer tercinta kita cod oshareskinz dekat akak jnt!
.
.
Lepas ni ramai la jatuh centa dengan akak jnt! Silap-silap lagi ramai yang datang jnt lepas ni bukan nak pos BARANG tapi nak tengok hakak syantik ni! 🤣
.
.
NAK cantik?? Follow rapat-rapat
.
.
#osharemalaysiahq
#osharecantiq
#oshareskinzwhite
#rajasusukcantik
#posseluruhmalaysia
#postage
#postagesseluruhmalaysia
#cod
#codarearantaupanjang
#codarearantaupanjangkelantan
#osharemalaysia
#teamnanishi
#serbukdelima
#serbukuntukkulit
#putihpink
#putihfink
#finkfinkfuh

Akak jnt pon nak cantik uollsss! Sambil-sambil kita pos oshareskinz untuk customer tercinta kita cod oshareskinz dekat akak jnt!
.
.
Lepas ni ramai la jatuh centa dengan akak jnt! Silap-silap lagi ramai yang datang jnt lepas ni bukan nak pos BARANG tapi nak tengok hakak syantik ni! 🤣
.
.
NAK cantik?? Follow rapat-rapat
.
.
#osharemalaysiahq
#osharecantiq
#oshareskinzwhite
#rajasusukcantik
#posseluruhmalaysia
#postage
#postagesseluruhmalaysia
#cod
#codarearantaupanjang
#codarearantaupanjangkelantan
#osharemalaysia
#teamnanishi
#serbukdelima
#serbukuntukkulit
#putihpink
#putihfink
#finkfinkfuh
5 5 13 October, 2019
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Jatuh hati tak dengan whitening secret 😍😍😍 Lekaih grab harga promo sekarang 🔥⠀
.⠀
.⠀
jom2 ws sis ziera 0187651382..sis ziera nak bg special gift sape yg grab skrg⠀
.⠀
.⠀ #whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Jatuh hati tak dengan whitening secret 😍😍😍 Lekaih grab harga promo sekarang 🔥⠀
.⠀
.⠀
jom2 ws sis ziera 0187651382..sis ziera nak bg special gift sape yg grab skrg⠀
.⠀
.⠀ #whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
2 0 13 October, 2019
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Jom putih bersama2 dgn whitening secret ⠀
.⠀
. jatuh cinta terus! 😍😍😍⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! ⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Jom putih bersama2 dgn whitening secret ⠀
.⠀
. jatuh cinta terus! 😍😍😍⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! ⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
2 0 13 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

Hanya 15 minit dapat hilangkan sunburn 😱😱😱
Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi
Klik link di bio untuk wasap terpantas😉

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia

Hanya 15 minit dapat hilangkan sunburn 😱😱😱
Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 
Klik link di bio untuk wasap terpantas😉

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia
7 0 11 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

Gosok gosok dah putih uols 😱😱. Manaaa nak cariikkk scrub yang natural & selamat macam ni angels ✨.
.

Seluruh badan boleh pakai angels!
❗️Muka
❗️tangan
❗️kaki
❗️leher
❗️celah celahan
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
Klik link di bio untuk wasap terpantas.

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia

Gosok gosok dah putih uols 😱😱. Manaaa nak cariikkk scrub yang natural & selamat macam ni angels ✨.
.

Seluruh badan boleh pakai angels!
❗️Muka
❗️tangan
❗️kaki
❗️leher
❗️celah celahan
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
Klik link di bio untuk wasap terpantas.

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia
7 0 11 October, 2019
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Jom putih macam founder kite..adoiii cantikny founder putih gebu kulit dia..⠀
.⠀
. jatuh cinta terus! 😍😍😍⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! ⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Jom putih macam founder kite..adoiii cantikny founder putih gebu kulit dia..⠀
.⠀
. jatuh cinta terus! 😍😍😍⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! ⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
3 0 11 October, 2019
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Lepas 20minit pakai whitening secret..nmpk perbezaan dgn tgn adik.. 😱😱😱⠀

.⠀
.⠀
Ape lagi boleh zira ckp testimoni semuanya jadi uall..ha jom la kite putih sama2..⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection

Lepas 20minit pakai whitening secret..nmpk perbezaan dgn tgn adik.. 😱😱😱⠀
⠀
.⠀
.⠀
Ape lagi boleh zira ckp testimoni semuanya jadi uall..ha jom la kite putih sama2..⠀
.⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
4 0 11 October, 2019
@whiteningsecretkuantan_ziera Profile picture

@whiteningsecretkuantan_ziera

Putih kekal tau uall..dah pakai scrub pun still putih..4 box dh sis ni pakai..mmg jadi mmg putih..⠀
.⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! 💉⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection
.⠀
.

Putih kekal tau uall..dah pakai scrub pun still putih..4 box dh sis ni pakai..mmg jadi mmg putih..⠀
.⠀
.⠀
. ⠀
Jom misi cerahkan kulit TANPA injection! 💉⠀
.⠀
#whiteningsecret #whiteningsecretkuantan #bleachingkuantan #codkuantan #produkbagus #putih1badan #putihpink #bleachingputih #putih #gebu #putihtanpainjection⠀
.⠀
.
5 0 11 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

Kalau dulu naik je jerawat,
susah sangat nak kecut tapi sekarang tak lagi.

Sapu je PINKISH CREAM yang bau wangi macam strawberry tu.
Uolsss just tepek-tepek sikit dekat tempat jerawat.

Bangun esok pagi, mesti kecut jadi kecik.
Orang cakap SAPU-SAPU TERUS CANTIK!

Bila lagi nak flawless
kalau bukan sekarang?
Jangan risau ye. Normal Set Pinkish White ada notification KKM dan selamat dipakai seawal 12 tahun ke atas.

NAK ORDER?
WhatsApp
www.wasap.my/60195929217/nakpinkishset
#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia

Kalau dulu naik je jerawat,
susah sangat nak kecut tapi sekarang tak lagi.

Sapu je PINKISH CREAM yang bau wangi macam strawberry tu.
Uolsss just tepek-tepek sikit dekat tempat jerawat.

Bangun esok pagi, mesti kecut jadi kecik.
Orang cakap SAPU-SAPU TERUS CANTIK!

Bila lagi nak flawless
kalau bukan sekarang? 
Jangan risau ye. Normal Set Pinkish White ada notification KKM dan selamat dipakai seawal 12 tahun ke atas.

NAK ORDER?
WhatsApp 
www.wasap.my/60195929217/nakpinkishset 
#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #tiktok.malaysia
10 0 9 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

🍬 PINKISH SOAP 🍬 🍓 Melembapkan Kulit Wajah 🍓 Menghilangkan Jerawat 🍓 Mencerahkan & Memutihkan
🍓 Mengurangkan Parut Jerawat yang Lama / Baharu 🍓Menyamaratakan Tona Kulit
🍓 Tidak merasa Tegang / Pedih Selepas Menggunakannya 🍓 Tiada Kesan Pengelupasan
🍓 Sangat Lembut (Creamy) 🍓 Bau Strawbery & Wangi 😘

www.wasap.my/60195929217

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #awektiktok

🍬 PINKISH SOAP 🍬 🍓 Melembapkan Kulit Wajah 🍓 Menghilangkan Jerawat 🍓 Mencerahkan & Memutihkan
🍓 Mengurangkan Parut Jerawat yang Lama / Baharu 🍓Menyamaratakan Tona Kulit
🍓 Tidak merasa Tegang / Pedih Selepas Menggunakannya 🍓 Tiada Kesan Pengelupasan
🍓 Sangat Lembut (Creamy) 🍓 Bau Strawbery & Wangi 😘

www.wasap.my/60195929217

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu #awektiktok
10 0 9 October, 2019
@mamiraairin86 Profile picture

@mamiraairin86

Ini foto saat pengajian rutin bulanan MT. AL-AMIN...menggantikan yg gak hadir jdi ikut team kosidahan annur😂...pegang kecringan mah bisa aja😁..tapi msh malu dtatap2 orang banyak..😁alhamdulillah bisa mengenal ibu2 jamaah yang luar biasa ilmunya sudah banyk ...harus rajin2 ngaji biar bisa seperti merekah...😍
#MT.AL-AMin
#pengajianbulanan
#putihpink
#sahabatsurga

Ini foto saat pengajian rutin bulanan MT. AL-AMIN...menggantikan yg gak hadir jdi ikut team kosidahan annur😂...pegang kecringan mah bisa aja😁..tapi msh malu dtatap2 orang banyak..😁alhamdulillah bisa mengenal ibu2 jamaah yang luar biasa ilmunya sudah banyk ...harus rajin2 ngaji biar bisa seperti merekah...😍
#MT.AL-AMin
#pengajianbulanan
#putihpink
#sahabatsurga
115 1 9 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀ Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍

Nak order?
Wasap.my/601195929217/putihkorea

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu

Every time consume supplement mesti risau berat naik kan sebab kebanyakan suplemen ada kolagen. Tapi PUTIH KOREA tidak 🙅🏻‍♀ Putih Korea mengandungi ASTAXANTHIN iaitu hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. So tak perlu risau berat naik sebab bila consume Putih Korea ni automatik boleh detox kan badan kita. Haaa suka ke suka? 😍

Nak order?
Wasap.my/601195929217/putihkorea

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu
10 0 8 October, 2019
@junnibeauty_ila Profile picture

@junnibeauty_ila

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak #produkkecantikan #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process 
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*

#thejunnilovers #pinkishwhiteinstantscrub #thejunnibeauty #thejunnihq #gengjunniikha #gengsisjunni  #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #tjcodsrigombak #tjcodbatucaves #tjcodgombak #tjcodsrigombak  #produkkecantikan  #skincarekorea #motifviral #viralvideos #igreviewmalaysia
#putihkorea #putih1badan #putihpink #putihgebu
3 0 8 October, 2019
@futehfuhq2 Profile picture

@futehfuhq2

CARA GUNA #FUTEHFU 💅💅💅
.
1. Goncangkan #futehfu
2. Semburkan #futehfu pada permukaan tangan
3. Gosok rata pada permukaan tangan
4. Dan juga boleh digunaan pada keseluruh kaki dengan lembut
.
Mudah kan, tunggu apa lagi jom order.
Direct order HQ
+60178791921
.
#futehfu #futehfuhq #medinadesire #jeratjiwa #0marketing #nakputih #putihkulit #putihpink #putihflawless
#futehfubangi #futehfuputrajaya #futehfujohor #putihbaby #putihkorea #putihmelepaklepak #kecantikan #futehfumalaysia #tipsputih #futehfufeedback

CARA GUNA #FUTEHFU 💅💅💅
.
1. Goncangkan #futehfu
2. Semburkan #futehfu pada permukaan tangan 
3. Gosok rata pada permukaan tangan
4. Dan juga boleh digunaan pada keseluruh kaki dengan lembut
.
Mudah kan, tunggu apa lagi jom order.
Direct order HQ
+60178791921
.
#futehfu #futehfuhq #medinadesire #jeratjiwa #0marketing #nakputih #putihkulit #putihpink #putihflawless
#futehfubangi #futehfuputrajaya #futehfujohor #putihbaby #putihkorea #putihmelepaklepak #kecantikan #futehfumalaysia #tipsputih #futehfufeedback
7 0 8 October, 2019
@cantik.by.futehfu Profile picture

@cantik.by.futehfu

CARA GUNA #FUTEHFU 💅💅💅
.
1. Goncangkan #futehfu
2. Semburkan #futehfu pada permukaan tangan
3. Gosok rata pada permukaan tangan
4. Dan juga boleh digunaan pada keseluruh kaki dengan lembut
.
Mudah kan, tunggu apa lagi jom order.
Direct order HQ
+60178791921
.
#futehfu #futehfuhq #medinadesire #jeratjiwa #0marketing #nakputih #putihkulit #putihpink #putihflawless
#futehfubangi #futehfuputrajaya #futehfujohor #putihbaby #putihkorea #putihmelepaklepak #kecantikan #futehfumalaysia #tipsputih #futehfufeedback

CARA GUNA #FUTEHFU 💅💅💅
.
1. Goncangkan #futehfu
2. Semburkan #futehfu pada permukaan tangan 
3. Gosok rata pada permukaan tangan
4. Dan juga boleh digunaan pada keseluruh kaki dengan lembut
.
Mudah kan, tunggu apa lagi jom order.
Direct order HQ
+60178791921
.
#futehfu #futehfuhq #medinadesire #jeratjiwa #0marketing #nakputih #putihkulit #putihpink #putihflawless
#futehfubangi #futehfuputrajaya #futehfujohor #putihbaby #putihkorea #putihmelepaklepak #kecantikan #futehfumalaysia #tipsputih #futehfufeedback
7 0 8 October, 2019
😍😍 #putihpink
#pt.sinarberkatabadi
#brightgas
12 2 7 October, 2019
@jema.krl Profile picture

@jema.krl

Istanbul, Turkey

"Jika ada yang melemparmu dengan batu, janganlah membalas melempar dengan batu juga. Tersenyumlah, lalu lemparlah dengan bunga, tapi pastikan juga potnya." .
.
.
.
.
.
Hehehe kidding *jangan Ditiru
#putihpink #bungabunga

"Jika ada yang melemparmu dengan batu, janganlah membalas melempar dengan batu juga. Tersenyumlah, lalu lemparlah dengan bunga, tapi pastikan juga potnya." .
.
.
.
.
.
Hehehe kidding *jangan Ditiru
#putihpink #bungabunga
83 6 6 October, 2019
@surbaktifrozen Profile picture

@surbaktifrozen

Frozen Collagen di produksi dan di kemas secara higienis dgn tehnologi canggih dan sudah berlogo HALAL bersertifikat GMP dan FDA yaitu ijin edar yg sudah berlaku internasional diseluruh dunia ya. jdi sudah diatasnya BPOM.
jdi sangat aman di konsumsi tanpa efek samping. tidak heran klo produk ini laris banget di kelas internasional dan harganya juga sangat terjangkau 👍🏻
.
Manfaat Frozen Collagen :
* Memutihkan kulit
* membuat kulit bersih
* Memberi nutrisi ke kulit sehingga kulit dpt memproduksi sel yg baru & lebih berkualitas
* Membuat rambut menjadi lebih panjang & lebat
* Memberi nutrisi ke tulang, sendi & dpt menyembuhkan penyakit tulang & sendi sekalipun
* Memperkuat kuku
* Membuat warna puting susu menjadi lebih pink
* Membasmi jerawat
* Memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek yang menahun
* Membasmi bekas luka
* Membantu detoksifikasi tubuh
* Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari , UVA & UVB.

Note
* Product : Frozen Collagen
* Isi 60 Capsule
* Diproduksi oleh pabrik yg sudah bersertifikat GMP/ FDA/ HALAL jadi sangat aman di konsumsi.
* 100% aman, halal & TANPA EFEK SAMPING
* Bisa di konsumsi oleh ibu menyusui.

Aturan Pakai Frozen Collagen :
* Minumlah 1 kapsul x 2 kali sehari, beri jeda 30 menit sebelum / sesudah makan
* Gunakan air putih biasa
* Kalau punya maag, baiknya minum sesudah makan
* Perbanyak minum air putih biar hasil maksimal.

#frozencollagen #frozencollagenmurah #frozencollagenori #frozencollagenoriginal #frozencollagenindonesia #glutafrozen #frozenmedan #frozentanahkaro #putihpink #GBU😇

Frozen Collagen di produksi dan di kemas secara higienis dgn tehnologi canggih dan sudah berlogo HALAL  bersertifikat GMP dan FDA yaitu ijin edar yg sudah berlaku internasional diseluruh dunia ya. jdi sudah diatasnya BPOM.
jdi sangat aman di konsumsi tanpa efek samping. tidak heran klo produk ini laris banget di kelas internasional dan harganya juga sangat terjangkau 👍🏻
.
Manfaat Frozen Collagen :
* Memutihkan kulit
* membuat kulit bersih
* Memberi nutrisi ke kulit sehingga kulit dpt memproduksi sel yg baru & lebih berkualitas
* Membuat rambut menjadi lebih panjang & lebat
* Memberi nutrisi ke tulang, sendi & dpt menyembuhkan penyakit tulang & sendi sekalipun
* Memperkuat kuku
* Membuat warna puting susu menjadi lebih pink
* Membasmi jerawat
* Memudarkan bekas jerawat, luka, hitam & flek yang menahun
* Membasmi bekas luka
* Membantu detoksifikasi tubuh
* Dapat melindungi kulit dari bahaya sinar matahari , UVA & UVB.

Note
* Product : Frozen Collagen
* Isi 60 Capsule
* Diproduksi oleh pabrik yg sudah bersertifikat GMP/ FDA/ HALAL jadi sangat aman di konsumsi.
* 100% aman, halal & TANPA EFEK SAMPING
* Bisa di konsumsi oleh ibu menyusui.

Aturan Pakai Frozen Collagen :
* Minumlah 1 kapsul x 2 kali sehari, beri jeda 30 menit sebelum / sesudah makan
* Gunakan air putih biasa
* Kalau punya maag, baiknya minum sesudah makan
* Perbanyak minum air putih biar hasil maksimal.

#frozencollagen #frozencollagenmurah #frozencollagenori #frozencollagenoriginal #frozencollagenindonesia #glutafrozen #frozenmedan #frozentanahkaro  #putihpink #GBU😇
3 0 5 October, 2019
@shalicious_original Profile picture

@shalicious_original

Penangan Mixberry💋
Tahniah sayang dapat kesan yang meletop macam nie😍
Memang Mixberry ni beri kesan 3x ganda lebih daripada Beauty Secret tau. Tapi fungsi tetap sama dear. Nak dapat hasil macam ni ade cara dia sayang2😉. Whatsapp +60135862280

#Mixberrykedah
#Mixberryperlis
#Mixberryuumsintok #shaliciousoriginal #mixberryshalicious #shaliciouskedah #shaliciousperlis
#mixberrypowder
#putihkekal
#putihmelepak
#putihpink
#putihgebu
#glowing
#shining
#beauty
#SayaJual
#VisitMyIg

Penangan Mixberry💋 
Tahniah sayang dapat kesan yang meletop macam nie😍
Memang Mixberry ni beri kesan 3x ganda lebih daripada Beauty Secret tau. Tapi fungsi tetap sama dear. Nak dapat hasil macam ni ade cara dia sayang2😉. Whatsapp +60135862280

#Mixberrykedah
#Mixberryperlis
#Mixberryuumsintok #shaliciousoriginal #mixberryshalicious #shaliciouskedah #shaliciousperlis
#mixberrypowder
#putihkekal
#putihmelepak
#putihpink
#putihgebu
#glowing
#shining
#beauty
#SayaJual
#VisitMyIg
10 0 4 October, 2019
@lollipop_momsandme_malang Profile picture

@lollipop_momsandme_malang

NEW ARRIVAL
Hansop baby putih pink motif unicorn ready size 0-18m
#newarrival #hansopbaby #putihpink #unicorn #size0-18m #babyshop #babyshopmalang #lollipopbabyshopmalang

NEW ARRIVAL
Hansop baby putih pink motif unicorn ready size 0-18m 
#newarrival #hansopbaby #putihpink #unicorn #size0-18m #babyshop #babyshopmalang #lollipopbabyshopmalang
0 0 4 October, 2019
Latepost team #putihpink
#sikasik
#nasikebuliayam
22 0 29 September, 2019
@oshareskinz_nanishi Profile picture

@oshareskinz_nanishi

Masalah buasir pon oshareskinz boleh sapu???? Biar betol??? Betol la tu syunk-syunk!! Sebab apa tu?? Sebab ekstrak delima la yunk! Ekstrak delima ni membantu melawaskan perut kita tau!! Bila perut dah lawas apa lagehh?? Kuruihhh la jawapannyaaa!! Dah la masalah buasir dapat diselesaikan kurus pun dapat! Bukan tu jerrr kulit putih cantik gebu gebas pon dapat dah WAKKK maciam maciam benefits oshareskinz ni tau!!! Nak tahu lebih lanjut??? JOM TEKAN LINK DEKAT BIO lajussss lajussss ❤️
.
.
#osharevitaminpowder
#oshareforshare
#osharemalaysiahq
#osharemalaysia
#oshareskinzkelantan
#Oshareskinzwhite
#oshareskinzvitaminpowder
#oshareskinzseluruhmalaysia
#rajasusukcantik
#cantiqbersamaoshare
#CANTIKBERSAMA
#cantikgebu
#cun
#nanishi
#PUTIH
#PUTIHPINK

Masalah buasir pon oshareskinz boleh sapu???? Biar betol??? Betol la tu syunk-syunk!! Sebab apa tu?? Sebab ekstrak delima la yunk! Ekstrak delima ni membantu melawaskan perut kita tau!! Bila perut dah lawas apa lagehh?? Kuruihhh la jawapannyaaa!! Dah la masalah buasir dapat diselesaikan kurus pun dapat! Bukan tu jerrr kulit putih cantik gebu gebas pon dapat dah WAKKK maciam maciam benefits oshareskinz ni tau!!! Nak tahu lebih lanjut??? JOM TEKAN LINK DEKAT BIO lajussss lajussss ❤️
.
.
#osharevitaminpowder
#oshareforshare
#osharemalaysiahq
#osharemalaysia
#oshareskinzkelantan
#Oshareskinzwhite
#oshareskinzvitaminpowder
#oshareskinzseluruhmalaysia
#rajasusukcantik
#cantiqbersamaoshare
#CANTIKBERSAMA
#cantikgebu
#cun
#nanishi
#PUTIH
#PUTIHPINK
3 0 29 September, 2019

Top #putihpink posts

@mierna_odha Profile picture

@mierna_odha

Mbaq rak dinding pitax dah terpajang cuantik dinding rumahq suka suka 😍😍makasih @niloeh_lena #instahome #homesweethome #pink💕 #putihpink

Mbaq rak dinding pitax dah terpajang cuantik dinding rumahq suka suka 😍😍makasih @niloeh_lena #instahome #homesweethome #pink💕 #putihpink
132 6 22 May, 2017
@melamel02 Profile picture

@melamel02

Ini bukan akhir dari perjuangan kita justru ini awal dari perjuangan kita😍 Sukses selalu💙
#sains1 #sindangwangi #majalengka #pemotretan #putihpink #kuningan #gedungperundingan #masasma #putihabuabu

Ini bukan akhir dari perjuangan kita justru ini awal dari perjuangan kita😍 Sukses selalu💙
#sains1#sindangwangi #majalengka #pemotretan#putihpink#kuningan #gedungperundingan#masasma#putihabuabu
121 4 2 April, 2017
@mierna_odha Profile picture

@mierna_odha

The greatest gift off all is family😘😘 #homesweethome
#instahome
#putihpink
#baitijannati

The greatest gift off all is family😘😘 #homesweethome
 #instahome 
#putihpink 
#baitijannati
296 6 19 June, 2017
@mierna_odha Profile picture

@mierna_odha

Hargailah semua yang masih kau miliki sebelum ia hilang menjauh darimu, dan akhirnya kau menyadari betapa berharganya dia bagimu..Met istirahat😘😘 #instahome
#putihpink
#pink
#baitijannati
#homesweethome
#housevawielena

Hargailah semua yang masih kau miliki sebelum ia hilang menjauh darimu, dan akhirnya kau menyadari betapa berharganya dia bagimu..Met istirahat😘😘 #instahome 
#putihpink 
#pink 
#baitijannati
 #homesweethome
#housevawielena
521 12 3 July, 2017
@mierna_odha Profile picture

@mierna_odha

Balikpapan

Assalamualaikum
Bismillah...
.
.
Entry for challange @homedecorlovers_ yg ke 104 dg tema “Lap tangan” #hdlhandtowel yg kali ini disponsori by @aisyahkhansaadzkiya .
.
.
Yuks momms jgn lupa setoran ya😘🤗
.
🌸
.
Salam dekor🏘🏡
.
#homedecorloversid
#hdlhandtowelkaltim
#hdlkaltim
#handtowel
#putihpink

Assalamualaikum
Bismillah...
.
.
Entry for challange @homedecorlovers_  yg ke 104 dg tema “Lap tangan” #hdlhandtowel  yg kali ini disponsori by @aisyahkhansaadzkiya .
.
.
Yuks momms jgn lupa setoran ya😘🤗
.
🌸
.
Salam dekor🏘🏡
.
#homedecorloversid 
#hdlhandtowelkaltim 
#hdlkaltim 
#handtowel 
#putihpink
149 11 4 September, 2019
@melamel02 Profile picture

@melamel02

Persahabatan itu susah dijelasin. Kadang berantem, kadang sedih, kadang becanda juga tapi semua itu ada maknanya yaitu kebersamaan💞({}) #putihpink #pemotretan #kuningan #gedungperundingan #sagalakuningan #anaksma #kekinian #history #hijabootdindo #likerss #like4like

Persahabatan itu susah dijelasin. Kadang berantem, kadang sedih, kadang becanda juga tapi semua itu ada maknanya yaitu kebersamaan💞({})#putihpink #pemotretan#kuningan#gedungperundingan#sagalakuningan#anaksma#kekinian#history#hijabootdindo#likerss#like4like
123 2 3 April, 2017