#putihpinkish Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihpinkish and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
2.2
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
1 0 1 hour ago
@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
0 0 1 hour ago
@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buad promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buad promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
2 1 1 hour ago
@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

TESTIMONI PENGGUNA MIRUKU WHITE

Sekarang HQ tengah buat promosi tau. Jom ramai ramai rebut peluang

NAK DAPATKAN HARGA PROMOSI ?

www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku
www.wasap.my/601124012317/pm.miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
1 0 1 hour ago
@mrs_sarahj Profile picture

@mrs_sarahj

Masalah kulit kering seringkali menganggu penampilan kulit. Kulit kering menyebabkan rasa keyakinan diri berkurang. Kulit akan kelihatan kusam dan tidak segar.
Jom kita kenali penyebab dan tanda-tanda kulit kering.
Gejala Kulit Kering

TANDA-TANDA KULIT KERING
🌹 Permukaan kulit yang terasa kasar,
🌹 Mudah kemerahan dan rasa gatal,
🌹 Kulit bersisik dan mudah dikelupas
🌹 Muncul kedutan dan garis garis pada kulit. --------------------------------------------------------------------- .
🙅🏻 Takperlu makan hari hari nnti kulit terlajak putih melepak plk..makan satu biji utk 3 hari je..sebab satu biji tu kandungan dia fuhhhhlamak mmg sangat hebat‼️. . .
.
👱🏻‍♀️ 3biji lepas tu comfirm putih melepak tau!!! kulit putih pinkish tau! yg ni mmg neesa tak tipu sebab mls nk mnjawab nnti bile cust pakai tak menjadi kan nnti marah neesa pulak.. kesan seawal 3 biji tau 😍 . . . .
.
👱🏻‍♀️Kulit cerah melepak satu badan!!! harga mampu milik tau..
.
.
HARGA PROMO SGD30.00
.

KELEBIHAN Skin Lovers By Neesa Beauty . . . 💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan . .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . . .

#neesabeautysg #skinloversbyneesabeautysg #skinloverscapsule #skinloverssg #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan

Masalah kulit kering seringkali menganggu penampilan kulit. Kulit kering menyebabkan rasa keyakinan diri berkurang. Kulit akan kelihatan kusam dan tidak segar. 
Jom kita kenali penyebab dan tanda-tanda kulit kering.
Gejala Kulit Kering

TANDA-TANDA KULIT KERING
🌹 Permukaan kulit yang terasa kasar,
🌹 Mudah kemerahan dan rasa gatal,
🌹 Kulit bersisik dan mudah dikelupas
🌹 Muncul kedutan dan garis garis pada kulit. --------------------------------------------------------------------- .
🙅🏻 Takperlu makan hari hari nnti kulit terlajak putih melepak plk..makan satu biji utk 3 hari je..sebab satu biji tu kandungan dia fuhhhhlamak mmg sangat hebat‼️. . .
.
👱🏻‍♀️ 3biji lepas tu comfirm putih melepak tau!!! kulit putih pinkish tau! yg ni mmg neesa tak tipu sebab mls nk mnjawab  nnti bile cust pakai tak menjadi kan nnti marah neesa pulak.. kesan seawal 3 biji tau 😍 . . . .
.
👱🏻‍♀️Kulit cerah melepak satu badan!!! harga mampu milik tau..
.
.
HARGA PROMO SGD30.00
.

KELEBIHAN Skin Lovers By Neesa Beauty . . . 💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan . .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . . .

#neesabeautysg #skinloversbyneesabeautysg #skinloverscapsule #skinloverssg #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan
2 0 3 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

Dijamin bekesan dalam 7 hari.
5X GANDA MENCERAHKAN KULIT SETANDING SUNTIKAN VITAMIN C

MUKA BERMINYAK KUSAM SANGAT SESUAI GUNA NI
.
👇👇👇👇
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku
.
✅ Putih 1 badan
✅ Putih kekal
✅ Glowing
✅ Jerawat hilang
✅ Jeragat hilang
.
.
Bertubi-tubi testimoni miruku ni masuk setiap hari.. Yang Paling Penting LULUS KKM & ada HALAL JAKIM
.
.
Ada OFFER SPECIAL yg sangat best sekarang
Jimat sehingga RM28 tauu

Masih belom terlambat untuk miruku ni.. Klik skrg :
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

Dijamin bekesan dalam 7 hari.
5X GANDA MENCERAHKAN KULIT SETANDING SUNTIKAN VITAMIN C

MUKA BERMINYAK KUSAM SANGAT SESUAI GUNA NI
.
👇👇👇👇
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku
.
✅ Putih 1 badan
✅ Putih kekal
✅ Glowing
✅ Jerawat hilang
✅ Jeragat hilang
.
.
Bertubi-tubi testimoni miruku ni masuk setiap hari.. Yang Paling Penting LULUS KKM & ada HALAL JAKIM
.
.
Ada OFFER SPECIAL yg sangat best sekarang
Jimat sehingga RM28 tauu

Masih belom terlambat untuk miruku ni.. Klik skrg :
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku 
www.wasap.my/601124012317/pm+Miruku

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
5 1 5 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
2 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis http://www.wasap.my/+601111677708/pl

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 8 hours ago
@ceklawaoriginal Profile picture

@ceklawaoriginal

Hanya 3 hari => DI JAMIN BERKESAN
5X GANDA MENCERAHKAN KULIT SETANDING SUNTIKAN VITAMIN C 👇👇👇www.wasap.my/601124012317/miruku+white
.
✅ MUKA BERMINYAK KUSAM SANGAT SESUAI GUNA NI -----------------------------------------
✅ Dulu wajah dan kulit aku gelap..! Sekarang sudah putih cerah dan licin.
✅ Dulu aku asyik kena kutuk dengan kawan2..! Sekarang berduyun2 tanya pakai produk apa cepat sangat nampak cantik.
✅ Dulu bukan main kau minta putus dengan aku..! Sekarang kau kenapa datang melutut pulak.
✅ Paling best selepas pakai Miruku White ni, banyak orang tegur kata aku mcm orang korea sebab putih melepak.. Hehehehe
.
Kajian menunjukkan yg nutrisi melalui makanan lagi cepat serap dan lagi bekesan.

Miruku ni sedap, rasa macam susu strawberry.

Kulit kembali putih dan boleh merawat masalah wajah seperti bawah :
❌ Jeragat dan Jerawat
❌ Liang Pori Terbuka
❌ Parut Berlubang
❌ Kulit Gelap dan Kusam
.
Dijamin tiada bahan kimia berbahaya, halal dan lulus KKM
.
Harga member terhad utk 15 org sahaja.

Nak lebih cepat respon klik link biru ini :
www.wasap.my/601124012317/miruku+white
www.wasap.my/601124012317/miruku+white

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy

Hanya 3 hari => DI JAMIN BERKESAN
5X GANDA MENCERAHKAN KULIT SETANDING SUNTIKAN VITAMIN C 👇👇👇www.wasap.my/601124012317/miruku+white
.
✅ MUKA BERMINYAK KUSAM SANGAT SESUAI GUNA NI -----------------------------------------
✅ Dulu wajah dan kulit aku gelap..! Sekarang sudah putih cerah dan licin.
✅ Dulu aku asyik kena kutuk dengan kawan2..! Sekarang berduyun2 tanya pakai produk apa cepat sangat nampak cantik.
✅ Dulu bukan main kau minta putus dengan aku..! Sekarang kau kenapa datang melutut pulak.
✅ Paling best selepas pakai Miruku White ni, banyak orang tegur kata aku mcm orang korea sebab putih melepak.. Hehehehe
.
Kajian menunjukkan yg nutrisi melalui makanan lagi cepat serap dan lagi bekesan.

Miruku ni sedap, rasa macam susu strawberry.

Kulit kembali putih dan boleh merawat masalah wajah seperti bawah :
❌ Jeragat dan Jerawat
❌ Liang Pori Terbuka
❌ Parut Berlubang
❌ Kulit Gelap dan Kusam
.
Dijamin tiada bahan kimia berbahaya, halal dan lulus KKM
.
Harga member terhad utk 15 org sahaja.

Nak lebih cepat respon klik link biru ini :
www.wasap.my/601124012317/miruku+white
www.wasap.my/601124012317/miruku+white

#ceklawa #miruku #mirukuwhite #susupemutih #putihgebu #putihpinkish #badanputih #kulitcantik #rambutgugur #neelofa #ceklawahq #fattahamin #fazura #jannanick #noradanish #wawazainal #kpop #bajubaby #bajukanakkanak #rcw #bajuwedding #hantarankahwin #doorgiftkahwin #doorgift #jozan #quputeh #putihkorea #muabellaz #meeracle #dyxy
5 0 9 hours ago
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee  #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan
2 0 13 hours ago
@beauty.moonmar Profile picture

@beauty.moonmar

Ramai tanya kan hakak cerah je sekarang kan 😂 , tak macam dulu 😅 . Ok selama ni asyik berahsia je kan 🙈 .. Ok2 , hakak nak bocor rahsia sekarang .
Nak sesama cantik dengan korang 😍 .
_
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover .
_
Jimatkan uolls?
_
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘
_

_
Whatsapp sis 014-7966431
_
#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal
#putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
#lulusanKKM

Ramai tanya kan hakak cerah je sekarang kan 😂 ,  tak macam dulu 😅 . Ok selama ni asyik berahsia je kan 🙈 .. Ok2 , hakak nak bocor rahsia sekarang .
 Nak sesama cantik dengan korang 😍 . 
_
Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapat cover .
_
Jimatkan uolls?
_
Jom try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 
_

_
Whatsapp sis 014-7966431
_
#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal 
#putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
#lulusanKKM
0 0 22 hours ago
@aqilahalina0819 Profile picture

@aqilahalina0819

Serius la weii,korang xnak ke cmni.. Baru cuba 15sachet kot 😍😍 Impikan kulit muka Cerah, Putih Pinkish, Bebas Masalah Jerawat ? Jom Cuba Calla Beautskin.. Kesan Merawat dan Mencerah Seawal 7 Hari 😍

http://www.wasap.my/601129837741/callabeautskin

Terima Kasih 😊

#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #kulitflawless #putihpinkish #kulitsihat #kulitputih #produkviral #supplementputihkankulit #kulitbebasjerawat #produkviral2019 #instafemes #uitm #ganu #callabeautskin #callabeauty #babycalla #supplementputih

Serius la weii,korang xnak ke cmni.. Baru cuba 15sachet kot 😍😍 Impikan kulit muka Cerah, Putih Pinkish, Bebas Masalah Jerawat ? Jom Cuba Calla Beautskin.. Kesan Merawat dan Mencerah Seawal 7 Hari 😍

http://www.wasap.my/601129837741/callabeautskin

Terima Kasih 😊

#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #kulitflawless #putihpinkish #kulitsihat #kulitputih #produkviral #supplementputihkankulit #kulitbebasjerawat #produkviral2019 #instafemes #uitm #ganu #callabeautskin #callabeauty #babycalla  #supplementputih
7 0 22 hours ago
@goboklasik Profile picture

@goboklasik

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis 0183780785

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis 0183780785

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 1 13 October, 2019
@goboklasik Profile picture

@goboklasik

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis 0183780785

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis 0183780785

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
1 0 13 October, 2019
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee  #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan
3 0 13 October, 2019
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan

ASHA COFFEE UNTUK SI PEMALAS
.
👉Nak kurus tapi malas nak diet
👉Nak Putih tapi malas nak ambil pil suppliment
👉Nak mantap tapi tak suka Makan jamu
.
💋Semuanya malas🙊🙊
TAPI nak KURUS 💃,Nak PUTIH, Nak MANTAP ! ACANER tu 😂😂
.
DONT WORRY DEAR !!! UJA COFFEE, ni memang diformulakan untuk Uollss yang pemalas, tapi nak KURUS, CANTIK, MANTAP, KETAT ni.
.
Zaman da moden uollss, 🤗 Ini bukan sekadar kopi, anda dah tak perlu lagi nak telan segala pil, Jamu untuk jadi SIHAT DAN MENAWAN hanya minum ASHA COFFEE je 👍
.
#kopiasha #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #ashacoffee  #putihlangsingmontok #kopiashakuantan #ashacoffekuantan
7 0 13 October, 2019
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee  #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan
4 0 13 October, 2019
@aqilahalina0819 Profile picture

@aqilahalina0819

Impikan kulit muka Cerah, Putih Pinkish, Bebas Masalah Jerawat ? Jom Cuba Calla Beautskin.. Kesan Merawat dan Mencerah Seawal 7 Hari 😍

http://www.wasap.my/601129837741/callabeautskin

Terime Kasih 😊

#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #kulitflawless #putihpinkish #kulitsihat #kulitputih #produkviral #supplementputihkankulit #kulitbebasjerawat #produkviral2019 #instafemes #uitm #ganukite #callabeautskin #callabeauty #babycalla #supplementputih

Impikan kulit muka Cerah, Putih Pinkish, Bebas Masalah Jerawat ? Jom Cuba Calla Beautskin.. Kesan Merawat dan Mencerah Seawal 7 Hari 😍

http://www.wasap.my/601129837741/callabeautskin

Terime Kasih 😊

#putihgebu #kulitlembab #kulitpinkish #kulitglowing #kulitflawless #putihpinkish #kulitsihat #kulitputih #produkviral #supplementputihkankulit #kulitbebasjerawat #produkviral2019 #instafemes #uitm #ganukite #callabeautskin #callabeauty #babycalla  #supplementputih
3 0 13 October, 2019
@junnibeauty.wawa_klate Profile picture

@junnibeauty.wawa_klate

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik.
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01114891000 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite
#koreaskin
#tjcodkelantan
#nomercury
#putihpinkish

"Sis junni macam mana nak selesai kan masalah saya yang kulit breakout, kulit sensitif niii ! Jerawat selalu naik. 
Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas ni? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols, yang penting pakai produk Junni BEBAS MERKURI. .

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

Dengan 3 item ni sahaja uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant kami #01114891000 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#pinkishwhite
#koreaskin
#tjcodkelantan
#nomercury
#putihpinkish
4 0 13 October, 2019
@__babyskinwhitening Profile picture

@__babyskinwhitening

Cantik nya skin dia !
Cust : Sis , mcm mana eh nak dptkan skin mcm dia ni 😔 msti berbotol botol kan dia habiskan nak dpt skin lawa mcm tu ?

Sis : Percaya tak kalau sis ckp dia baru habiskan 2 botol ?
Untuk keterangan lebih lanjut dan fast response jom klik link whatsapp sis di bio ig sis skrg❗

Sis nak bagi harga promo ni😍

#putihidaman #putihpinkish #kulitbayi #flawlesskin #feedback

Cantik nya skin dia ! 
Cust : Sis , mcm mana eh nak dptkan skin mcm dia ni 😔 msti berbotol botol kan dia habiskan nak dpt skin lawa mcm tu ?

Sis : Percaya tak kalau sis ckp dia baru habiskan 2 botol ? 
Untuk keterangan lebih lanjut dan fast response jom klik link whatsapp sis di bio ig sis skrg❗

Sis nak bagi harga promo ni😍

#putihidaman #putihpinkish #kulitbayi #flawlesskin #feedback
0 0 13 October, 2019
@rosmizaabrahman Profile picture

@rosmizaabrahman

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis

www.wasap.my/60172935155/pinklady

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping

Nak kulit putih gebu , just amalkan pinklady jer . Dah cantik mcm snow white . Takpayah guna banyak banyak produk . Hanya satu botol pinklady dari hujung rambut hingga hujung kaki pinklady dapar cover . Jimatkan uolls? Jum try dulu , tak cuba tak tahu macam mane hasilnya . Dah cuba confirm melekat dengan pinklady jer . 😘 Whatsapp sis

www.wasap.my/60172935155/pinklady
⠀
#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal #putihgebu #putihpinkish #pinggangramping
0 0 12 October, 2019
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee  #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan
2 0 12 October, 2019
0 1 12 October, 2019
@snowhitepahang Profile picture

@snowhitepahang

"SELEPAS 2MINGGU PARUT CHICKEN POX MAKIN GHAIB"
.
.
Testimoni dari customer siang malam apply instant lotion dekat muka, alhamdulillah asbab pakai instant lotion dekat muka parut chicken pox saya makin hilang skin pun makin cerah berseri..
.
.
Tq snowhite💓

"SELEPAS 2MINGGU PARUT CHICKEN POX MAKIN GHAIB"
.
.
Testimoni dari customer siang malam apply instant lotion dekat muka, alhamdulillah asbab pakai instant lotion dekat muka parut chicken pox saya makin hilang skin pun makin cerah berseri..
.
.
Tq snowhite💓
1 1 12 October, 2019
@cikkk.maneh_ Profile picture

@cikkk.maneh_

IPHONE ni sama macam PINK LADY juga uolls mahal pun ade je yang beli. sanggup beli . sebab apa ? sebab QUALITY TERBAIK uolls 😘
Sama macam PINKLADY. Harga RM340 makin ramai wanita MALAYSIA + LUAR NEGARA grab beli PINKLADY!
Sebab PRODUCT 500% BERKESAN & QUALITY PRODUCT perghh superb 🔥🤤 Sama sama produk PANAS LAKU KERAS 🔥

Whatsapp
http://www.wasap.my/60142418687/pinkladyoriginal

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal
#putihgebu
#putihpinkish #pinggangramping
#lulusanKKM

IPHONE ni sama macam PINK LADY juga uolls mahal pun ade je yang beli. sanggup beli . sebab apa ?  sebab QUALITY TERBAIK uolls 😘 
Sama macam PINKLADY. Harga RM340 makin ramai wanita MALAYSIA + LUAR NEGARA grab beli PINKLADY! 
Sebab PRODUCT 500% BERKESAN & QUALITY PRODUCT perghh superb 🔥🤤 Sama sama produk PANAS LAKU KERAS 🔥

Whatsapp
http://www.wasap.my/60142418687/pinkladyoriginal

#pinkladymantap  #pinkladybodyperfectionoriginal 
#putihgebu
#putihpinkish #pinggangramping
#lulusanKKM
4 0 12 October, 2019
@mrs_sarahj Profile picture

@mrs_sarahj

💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . .

Best tak?? Ape lgi?! DM la utk order!
#neesabeautysg #skinloversbyneesabeautysg #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #skinloversneesabeauty #neesabeautysupplement
#skinloversviral

💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . .

Best tak?? Ape lgi?! DM la utk order! 
#neesabeautysg #skinloversbyneesabeautysg #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan  #skinloversneesabeauty #neesabeautysupplement
#skinloversviral
2 0 12 October, 2019
@produk_kecantikan_kuantan Profile picture

@produk_kecantikan_kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan

Ha uolss dah makan macam² suppliment untuk putih tapi kulit gitu jugak
.
Dah minum macam² suppliment untuk kurus tapi bila nimbang berat badan makin naik dari sehari ke sehari
.
Dah sapu macam² cream untuk montokkan aset tapi welllllkkkkkk jugak asetnya
.
Tak payah nak membazir beli macam² suppliment macam² ubat cukup hanya amalkan 1 kupi sahaja dah boleh bagi macam² manfaat
.
❤ kulit putih flawless tanpa sebarang cela
❤ berat badan makin menurun sebab perut sentiasa rasa kenyang
❤ bukan setakat breast dengang pungung je mantap tapi encik abang nak ehem² hari² sebab rasa keanak daraannya 😂
.
Best ke best ? Kasi cuba dulu ini kupi 1 kali baru tau emphhhh tak emphhhh
.
#kopidaura #asetmantap #supplimentkurus #kulitcerah #missvketat #kulitglowing #perutkempis #payudaramontokbulat #kulittegang #putihpinkish #kulitbebasjerawat #kulitbebasjeragat #badanringgan #supplimentkurangkannafsumakan  #breasttegang #punggungmontok #putihgebugebas #putihmulus #antiaging #antipenuaan #kulithalus #urathijau #kulitsihat #dauracoffee  #putihlangsingmontok #kopidaurakuantan #dauracoffekuantan #kuantan
15 0 12 October, 2019
@pinklady.hq.klang Profile picture

@pinklady.hq.klang

hai sis! zaman sekarang ni bukan yg dh ad anak je yg mmpunyai mslh mcmni kan?yang muda pun ada. sebab apa?fikir balik. ingat balik selama ni kite buat apa? pemakanan kita , jaga tak? exercise? lagi laaaa banyak je alasan "besoklah,lusalah ,tulatlah" macam2!
_
bila laki cari lain, mulala nak meroyan sana sini. sebab tu dari sekarangla kite kena jaga. bukan nak cantik untuk suami kite je. yg pling penting untuk diri kita. bukan cantik luaran ja , dalaman pun cantik. tak ke seronok? org zaman skrg ni bukan nak putih je. smua nak tiptop luar dalam! jangan muka jaa jaga dok pakai skincare tu skincare ni. bila bab dalaman . OUT! 🙅🏻
_
jum mulai dari harini , kite pakat2 jaga luar ke dalam ke atas ke bwh ke tepi ke . biar semua tiptop!
WHATSAPP http://www.wasap.my/+601111677708/Pinkladyviral

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2017 #putihkurus #putihpinkish

hai sis! zaman sekarang ni bukan yg dh ad anak je yg mmpunyai mslh mcmni kan?yang muda pun ada. sebab apa?fikir balik. ingat balik selama ni kite buat apa? pemakanan kita , jaga tak? exercise? lagi laaaa banyak je alasan "besoklah,lusalah ,tulatlah" macam2!
_
bila laki cari lain, mulala nak meroyan sana sini. sebab tu dari sekarangla kite kena jaga. bukan nak cantik untuk suami kite je. yg pling penting untuk diri kita. bukan cantik luaran ja , dalaman pun cantik. tak ke seronok? org zaman skrg ni bukan nak putih je. smua nak tiptop luar dalam! jangan muka jaa jaga dok pakai skincare tu skincare ni. bila bab dalaman . OUT! 🙅🏻
_
jum mulai dari harini , kite pakat2 jaga luar ke dalam ke atas ke bwh ke tepi ke . biar semua tiptop! 
WHATSAPP http://www.wasap.my/+601111677708/Pinkladyviral

#pinkladymantap #pinkladybodyperfectionoriginal #pinkladybodygoals #pinkladymurah #pinkladymurah #pinklady #bodygoals2017 #putihkurus #putihpinkish
0 0 12 October, 2019

Top #putihpinkish posts

@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

🙅🏻 Takperlu makan hari hari nnti kulit terlajak putih melepak plk..makan satu biji utk 3 hari je..sebab satu biji tu kandungan dia fuhhhhlamak mmg sangat hebat‼️. . .
.
👱🏻‍♀️ 3biji lepas tu comfirm putih melepak tau!!! kulit putih pinkish tau! yg ni mmg neesa tak tipu sebab mls nk mnjawab nnti bile cust pakai tak menjadi kan nnti marah neesa pulak.. kesan seawal 3 biji tau 😍 . . . .
.
👱🏻‍♀️Kulit cerah melepak satu badan!!! harga mampu milik tau..
.
.
HARGA PROMO RM45.00..
.
nak cantik dgn harga serendah Rm45.00 sahaja tau 😘 . .

KELEBIHAN Skin Lovers By Neesa Beauty . . . 💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan . .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . .
.
💰 Skin Lovers RM50.00 .
💰 HARGA PROMO RM45.00 .
📮 POSTAGE RM8sm/RM12ss .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia

🙅🏻 Takperlu makan hari hari nnti kulit terlajak putih melepak plk..makan satu biji utk 3 hari je..sebab satu biji tu kandungan dia fuhhhhlamak mmg sangat hebat‼️. . .
.
👱🏻‍♀️ 3biji lepas tu comfirm putih melepak tau!!! kulit putih pinkish tau! yg ni mmg neesa tak tipu sebab mls nk mnjawab  nnti bile cust pakai tak menjadi kan nnti marah neesa pulak.. kesan seawal 3 biji tau 😍 . . . .
.
👱🏻‍♀️Kulit cerah melepak satu badan!!! harga mampu milik tau..
.
.
HARGA PROMO RM45.00..
.
nak cantik dgn harga serendah Rm45.00 sahaja tau 😘 . .

KELEBIHAN Skin Lovers By Neesa Beauty . . . 💘Memutihkan kulit lebih cepat dari suntikan . .
💘menjadikan kulit awk putih pinkish "baby skin" . .
💘Kulit menjadi glowing seluruh badan. . .
💘Menyekat pembentukkan jeragat atau tompok hitam
💘Meningkatkan pengeluaran kolagen yg mampu mengurangkan kedutan
💘Memudarkan parut 3x lebih cepat
💘Mencuci darah kotor dalaman
💘Bulu roma akan keperangan
💘Mencuci darah kotor sehingga pada saluran bawah lapisan kulit
💘aset aset badan lebih menawan! ! ! . . .
.
💰 Skin Lovers RM50.00 .
💰 HARGA PROMO RM45.00 .
📮 POSTAGE RM8sm/RM12ss .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia
526 16 19 March, 2018
@leniey_ Profile picture

@leniey_

Hai uolss , salam jumaat di hari yang baik ni sis nak share benda best dekat uolss taw , produk ni dari @lenima.hq iaitu LENIMA L-GLUTATHIONE CAPSULES ( LGC )
Sejenis kapsul pemutih kulit yang diformulasikan dari Eropah yang menggabungkan 3 ejen pemutih terbaik untuk mencerahkan kulit uolss .
Yang paling best LGC juga boleh membuatkan kulit korang menjadi PINKISH dan membantu melindungi kulit uolss dari sinaran UV . So lepas ni takde la kulit uolss menggelap balik bila kena panas , tidokk ke gituwww 😏

Jom kita sama2 amalkan LGC . 1 kapsul sehari dah cukup untuk dapatkan kesan yang optimum .
#lenima #lenimaglutacapsule #putihgebubersamalenima #putihpinkish

Hai uolss , salam jumaat di hari yang baik ni sis nak share benda best dekat uolss taw , produk ni dari @lenima.hq iaitu LENIMA L-GLUTATHIONE CAPSULES ( LGC ) 
Sejenis kapsul pemutih kulit yang diformulasikan dari Eropah yang menggabungkan 3 ejen pemutih terbaik untuk mencerahkan kulit uolss . 
Yang paling best LGC juga boleh membuatkan kulit korang menjadi PINKISH dan membantu melindungi kulit uolss dari sinaran UV . So lepas ni takde la kulit uolss menggelap balik bila kena panas , tidokk ke gituwww 😏

Jom kita sama2 amalkan LGC . 1 kapsul sehari dah cukup untuk dapatkan kesan yang optimum . 
#lenima #lenimaglutacapsule #putihgebubersamalenima #putihpinkish
734 11 29 June, 2018
#putehcandyyengyeng #cantikluardalam #flawlessskin #putihpinkish #highlyrecommended #eirasyazira #ambassador @yeng.hq Boleh WHATSAPP 0193201102 kpd yg berminat k 😍😍💋
3,647 164 18 June, 2017
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Jom grab sekarang dengan harga PROMOSI‼️
.

Serabut dengan kulit berjerawat, parut jerawat,kulit kusam 😫
.
Dengan consume Skin Lovers dan konsisten..InsyaAllah awak akan dapat hasil yang sangat2 menarik tau..
.
Jom dm atau whatsapp neesa
.
🏷Skin Lovers RM50.00
🏷Harga PROMO RM45.00
.
📲017 9708986
📲017 9708986
.

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia #capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b #l #cantikdalaman

Jom grab sekarang dengan harga PROMOSI‼️
.

Serabut dengan kulit berjerawat, parut jerawat,kulit kusam 😫
.
Dengan consume Skin Lovers dan konsisten..InsyaAllah awak akan dapat hasil yang sangat2 menarik tau..
.
Jom dm atau whatsapp neesa
.
🏷Skin Lovers RM50.00
🏷Harga PROMO RM45.00
.
📲017 9708986
📲017 9708986
.

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysia#capsuleputih #cantiksuper #cantiksupermama #b#l#cantikdalaman
979 8 20 March, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Berikut beberapa tips semulajadi untuk kelihatan lebih cantik dengan kulit putih gebu yang patut anda cuba.
.
..
.
1.Pilih Makanan Berkhasiat
Makanlah makanan yang kaya dengan klorofil dan mineral. Misalnya, sayur-sayuran berdaun hijau yang sangat baik untuk menangkal radikal bebas dan meregenerasi kulit anda. Selain itu, anda juga boleh mengambil lobak merah yang akan membuatkan kulit anda menjadi halus, lembut dan putih gebu. Manfaat lain yang anda akan dapat jika memakan sayur-sayuran hijau ialah rambut lebih sihat, kuku jadi kuat dan kulit juga akan menjadi lebih cerah..
.
.
.

2.Pastikan Sarapan Anda Sihat
Sediakan semangkuk bijirin untuk sarapan pagi anda yang terdiri daripada kacang-kacangan, gandum dan barli. Di samping itu, anda juga boleh tambah dengan beberapa buah-buahan segar atau ‘berry smoothie’. Khasiatnya sangat berguna untuk kecantikan kulit anda..
.
.
.

3.Detoks Tubuh
Jika anda ingin melakukan detoks atau nyahtoksin (pembersihan racun pada tubuh), anda boleh menggunakan jus yang diperbuat daripada campuran lobak merah, buah bit, seledri dan epal hijau.
.
.
.

4.Masker Wajah Semulajadi
Gunakan masker yang anda buat sendiri daripada yoghurt semulajadi yang ditambahkan dengan sedikit madu. Kemudian sapukan pada wajah, biarkan seketika sebelum dibersihkan. .
.

5.Mata Sembab & Letih
Jika mata anda nampak sembab dan letih, segarkan mata anda dengan beberapa hirisan daripada mentimun selama beberapa minit. Ini akan membuat mata anda kembali segar.
.
.
.

6.Bibir Pink Semulajadi
Untuk mendapatkan bibir yang indah, anda boleh mengoleskan beberapa campuran madu dan minyak zaitun sebelum tidur untuk membuat bibir tampak merah semulajadi
.
.
7.Amalkan SKIN LOVERS.cuma telan 3 capsule sahaja dah nampak kesan.apa apa masalah akan hilang.
.
..
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding

Berikut beberapa tips semulajadi untuk kelihatan lebih cantik dengan kulit putih gebu yang patut anda cuba.
.
..
. 
1.Pilih Makanan Berkhasiat
Makanlah makanan yang kaya dengan klorofil dan mineral. Misalnya, sayur-sayuran berdaun hijau yang sangat baik untuk menangkal radikal bebas dan meregenerasi kulit anda. Selain itu, anda juga boleh mengambil lobak merah yang akan membuatkan kulit anda menjadi halus, lembut dan putih gebu. Manfaat lain yang anda akan dapat jika memakan sayur-sayuran hijau ialah rambut lebih sihat, kuku jadi kuat dan kulit juga akan menjadi lebih cerah..
.
.
.

2.Pastikan Sarapan Anda Sihat
Sediakan semangkuk bijirin untuk sarapan pagi anda yang terdiri daripada kacang-kacangan, gandum dan barli. Di samping itu, anda juga boleh tambah dengan beberapa buah-buahan segar atau ‘berry smoothie’. Khasiatnya sangat berguna untuk kecantikan kulit anda..
.
.
.

3.Detoks Tubuh
Jika anda ingin melakukan detoks atau nyahtoksin (pembersihan racun pada tubuh), anda boleh menggunakan jus yang diperbuat daripada campuran lobak merah, buah bit, seledri dan epal hijau.
.
.
.

4.Masker Wajah Semulajadi
Gunakan masker yang anda buat sendiri daripada yoghurt semulajadi yang ditambahkan dengan sedikit madu. Kemudian sapukan pada wajah, biarkan seketika sebelum dibersihkan. .
.

5.Mata Sembab & Letih
Jika mata anda nampak sembab dan letih, segarkan mata anda dengan beberapa hirisan daripada mentimun selama beberapa minit. Ini akan membuat mata anda kembali segar.
.
.
.

6.Bibir Pink Semulajadi
Untuk mendapatkan bibir yang indah, anda boleh mengoleskan beberapa campuran madu dan minyak zaitun sebelum tidur untuk membuat bibir tampak merah semulajadi
.
.
7.Amalkan SKIN LOVERS.cuma telan 3 capsule sahaja dah nampak kesan.apa apa masalah akan hilang.
.
..
.
💘 SkinLovers RM50.00
💘 HARGA PROMO RM45.00
📮 POSTAGE RM8sm/rm11ss
📍COD BANDAR TRENGGANU
Ws-0179708986
Ws-0179708986 .

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #putihpinkish #putihgebu #putihseluruhbadan #putihkorea #putihkorean #tv3malaysia #artismalaysia #ubatputihmalaysia #ubatputihberkesan #malaysia #terengganuwedding
525 3 19 March, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Siapa yang tak nak putih.? 😱 Ade ke yang tak nak putih gebu mcm artis korea tu haaaa 😍
.
Jom consume dengan Skin Lovers pasti kulit awak putih melepak, gebu ,pinkish tau 💃🏻
.
Jangan lupa ambil 1biji capsule pagi ni sebelum breakfast tau 😍
.
🏷Skin Lovers Rm50.00
🏷Harga promo Rm45.00
.
Jom Whatsapp sis
.
📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986
.
#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #productmuslim #productmalaysia #producthalal #pilputih #productwanita #productlelaki #putihpinkish #putihglowing #putihkorea #tv3 #artismalaysia #malaysia #terengganu

Siapa yang tak nak putih.? 😱 Ade ke yang tak nak putih gebu mcm artis korea tu haaaa 😍
.
Jom consume dengan Skin Lovers pasti kulit awak putih melepak, gebu ,pinkish tau 💃🏻
.
Jangan lupa ambil 1biji capsule pagi ni sebelum breakfast tau 😍
.
🏷Skin Lovers Rm50.00
🏷Harga promo Rm45.00
.
Jom Whatsapp sis
.
📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986
.
#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #productmuslim #productmalaysia #producthalal #pilputih #productwanita #productlelaki #putihpinkish #putihglowing #putihkorea #tv3 #artismalaysia #malaysia #terengganu
504 1 20 March, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Dah cuba macam2 jenis supplement kolagen??? Tapi masih juga tak dapat kesan yang terbaikkk 😢 .
Jom cuba SKIN LOVERS WHITENING SUPPLEMENT yg tgh viral no.1 dah lebih 5000 testimoni yg berjaya 💃🏻
. .
Skin Lovers by @neesabeautyhq .
💘 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal putih pinkish gituu
💘Tiada kesan sampingan
💘Menghapus toksin dlm badan
💘 .. kecutkan jerawat .
💘 Menghilangkan parut hitam yg lama
💘Putih sepantas injection
💘 Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
. 🏷 neesabeauty Rm50.00
🏷 promo Rm45.00 sahaja .
😍Jom Whatsapp neesa 📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986 .
.

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysianhair

Dah cuba macam2 jenis supplement kolagen??? Tapi masih juga tak dapat kesan yang terbaikkk 😢 .
Jom cuba SKIN LOVERS WHITENING SUPPLEMENT yg tgh viral no.1 dah lebih 5000 testimoni yg berjaya 💃🏻
. .
Skin Lovers by @neesabeautyhq .
💘 Memutihkan kulit 5x ganda dari kulit asal putih pinkish gituu
💘Tiada kesan sampingan
💘Menghapus toksin dlm badan
💘 .. kecutkan jerawat .
💘 Menghilangkan parut hitam yg lama
💘Putih sepantas injection
💘 Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish
. 🏷 neesabeauty Rm50.00
🏷 promo Rm45.00 sahaja .
😍Jom Whatsapp neesa 📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986 .
.

#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #skinloverscapsule #skinlovers #putihpinkish #putihgebu #kulitglowing #putihkorea #putihkorean #capsuleputih #ubatputihberkesan #artismalaysia #terengganu #malaysianhair
509 2 19 March, 2018
@neesabeautyhq Profile picture

@neesabeautyhq

Haiii... awak tak jeles ke tgk kulit sis @faradyana ni.???
.

Haaa jom try consume SKIN LOVERS ni dgn konsisten..pasti kulit awak putih melepak, gebu ,pinkish tau 💃🏻
.

Siapa yang tak nak putih.? 😱 Ade ke yang tak nak putih gebu mcm artis korea tu haaaa 😍
.
Jangan lupa ambil 1biji capsule pagi ni sebelum breakfast tau 😍
.
🏷Skin Lovers Rm50.00
🏷Harga promo Rm45.00
.
Jom Whatsapp sis
.
📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986
.
#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #productmuslim #productmalaysia #producthalal #pilputih #productwanita #productlelaki #putihpinkish #putihglowing #putihkorea #tv3 #artismalaysia #malaysia #terengganu

Haiii... awak tak jeles ke tgk kulit sis @faradyana ni.???
.

Haaa jom try consume SKIN LOVERS ni dgn konsisten..pasti kulit awak putih melepak, gebu ,pinkish tau 💃🏻
.

Siapa yang tak nak putih.? 😱 Ade ke yang tak nak putih gebu mcm artis korea tu haaaa 😍
.
Jangan lupa ambil 1biji capsule pagi ni sebelum breakfast tau 😍
.
🏷Skin Lovers Rm50.00
🏷Harga promo Rm45.00
.
Jom Whatsapp sis
.
📲 017 9708986
📲 017 9708986
📲 017 9708986
.
#neesabeautyhq #neesabeauty #skinloversbyneesabeauty #productmuslim #productmalaysia #producthalal #pilputih #productwanita #productlelaki #putihpinkish #putihglowing #putihkorea #tv3 #artismalaysia #malaysia #terengganu
505 1 26 March, 2018