#putihsatubadan Instagram Photos & Videos

putihsatubadan - 115.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihsatubadan and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
0.5
Average comment
0.2
Posts with video
2/72
Posts with photo
70/72

Hashtag Popularity

TAK RUGI SEBAB MENJADI 👍🏻
.
Yang nak cerahkan kulit dan pudarkan parut badan boleh sental #Habibisabunskrub dari sekarang tau
.
Kulit jadi makin cerah,
Parut badan makin pudar 😍
.
Whatsapp 019-8567449 atau klik link di bio @idaazbeautyhq
.
#Habibisabunskrub #habibiss #sabunskrub #skrubkopi #putihgebu #putihmelepak #putihsatubadan #gebugebas #gebusampaitua #parutbadan #parutpudar

TAK RUGI SEBAB MENJADI 👍🏻
.
Yang nak cerahkan kulit dan pudarkan parut badan boleh sental #Habibisabunskrub dari sekarang tau
.
Kulit jadi makin cerah,
Parut badan makin pudar 😍
.
Whatsapp 019-8567449 atau klik link di bio @idaazbeautyhq
.
#Habibisabunskrub #habibiss #sabunskrub #skrubkopi #putihgebu #putihmelepak #putihsatubadan #gebugebas #gebusampaitua #parutbadan #parutpudar
0 0 13 February, 2020

Yang tak datang period tu bolehh lahh cuba PCE ni .
.
Pce ni boleh bantu lancarkan period korang tau . So yang mana ada masalah dengan period tu bolehh laa consume #perlacoffeeexclusive .
.
.
#perlapotion #perlacoffee
#perlaexclusive #perlaturbo #tipsputih #putihsatubadan #rahsiacantik #perlalovers #perlabyirich_hq

Yang tak datang period tu bolehh lahh cuba PCE ni .
.
Pce ni boleh bantu lancarkan period korang tau .  So yang mana ada masalah dengan period tu bolehh laa consume #perlacoffeeexclusive .
.
.
#perlapotion #perlacoffee⠀
#perlaexclusive #perlaturbo #tipsputih #putihsatubadan  #rahsiacantik #perlalovers #perlabyirich_hq
0 0 13 February, 2020

BEST OF THE BEST
.
Lumur 1 badan terus brulah yakin nk pergi mane mane. Dah tak perlu filter B612 ke filter mane mane apps. Satu badan dah putih nk malu apa 😋.
.
Jom ramai ramai putih satu badan
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

BEST OF THE BEST
.
Lumur 1 badan terus brulah yakin nk pergi mane mane. Dah tak perlu filter B612 ke filter mane mane apps. Satu badan dah putih nk malu apa 😋.
.
Jom ramai ramai putih satu badan
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
0 0 13 February, 2020

Hai Chuolls🥰
.
.
Ramai yang dm tanya cikpina cara makan #pss ni. Ia terpulang kepada korang nak kemam ataupun bancuh dengan air☺️. Bagi cikpina, cikpina lebih suka kemam sebab ia lebih berkesan dan rasa masam manis buah gitewww😋.
.
.
Tapi makesure air masak tu minum secukupnya yee. Kalau chuolls tak konsisten , susahla nak nampak kesannya😢
.
.
Jom cantik sebelum raya 2020 ni😍. Cepat komen “NAK” untuk cikpina flawlesskan korang sebelum raya 🥰

Hai Chuolls🥰
.
.
Ramai yang dm tanya cikpina cara makan #pss ni. Ia terpulang kepada korang nak kemam ataupun bancuh dengan air☺️. Bagi cikpina, cikpina lebih suka kemam sebab ia lebih berkesan dan rasa masam manis buah gitewww😋.
.
.
Tapi makesure air masak tu minum secukupnya yee. Kalau chuolls tak konsisten , susahla nak nampak kesannya😢
.
.
Jom cantik sebelum raya 2020 ni😍. Cepat komen “NAK” untuk cikpina flawlesskan korang sebelum raya 🥰
0 2 13 February, 2020

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
0 0 13 February, 2020

URAT HIJAU KELUAR LAGI
.
Tak perlu sembang byk korg sndri bleh tgok ap yg feedback ni nak sampaikan.
.
Tgu ap lagi jom putih laju laju dgn bleaching whitening secret
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

URAT HIJAU KELUAR LAGI
.
Tak perlu sembang byk korg sndri bleh tgok ap yg feedback ni nak sampaikan.
.
Tgu ap lagi jom putih laju laju dgn bleaching whitening secret
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
0 0 13 February, 2020

Yes!!!!!
.
Bukan mcm bleaching biasa .
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

Yes!!!!!
.
Bukan mcm bleaching biasa .
WHITENING SECRET
✅ Boleh pakai di muka
✅ Boleh pakai hari hari
✅ Harga mampu milik
✅ Ada kelulusan KKM
✅ Tidak menipiskan kulit
✅ Produk muslim
✅ Berbau wangi
✅ Tidak gatal
__________________________________
.
BLEACHING BIASA
.
❌Tidak boleh pakai di muka
❌Tidak boleh pakai hari hari
❌Harga mahal
❌Tiada kelulusan KKM
❌Menipiskan kulit
❌Bahan tidak diketahui
❌Bau hanyir
❌Kulit gatal
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
1 0 13 February, 2020

😱Bukan putih je tapi kulit pun jd lembut
😱Basuh gosok mcm mane pun tak hilang
😱Mmg lekat putih dgn skin
😱Puas hati
😱Hilang sunburn bwk moto hari hari
.
.
Cuaca sgt panas skrg. Persekitaran pun tak bersih asap asap kenderaan byk mende kotor dlm udara yg menjadi faktor utama skin kita tak sihat and tak cntik. .
Jgn risau kotor mcm mane pun . Bleaching whitening secret mampu bantu korg fight semua tu 😍😍
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

😱Bukan putih je tapi kulit pun jd lembut
😱Basuh gosok mcm mane pun tak hilang
😱Mmg lekat putih dgn skin
😱Puas hati
😱Hilang sunburn bwk moto hari hari
.
.
Cuaca sgt panas skrg. Persekitaran pun tak bersih asap asap kenderaan byk mende kotor dlm udara yg menjadi faktor utama skin kita tak sihat and tak cntik. .
Jgn risau kotor mcm mane pun . Bleaching whitening secret mampu bantu korg fight semua tu 😍😍
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
0 0 13 February, 2020

BOLEH PAKAI KE KAT MUKA???
.
Boleh u olls. Bace feedback ni smpai habis korg bukan sje boleh putih dlm mase 20 min tapi yg mane ad jerawat byk semua jerawat korg akan kecut lepas korg basuh. .
Semua kebaikan skincare ada dlm satu bleaching ni...
.
whatsapp 📲0135763188 atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn

BOLEH PAKAI KE KAT MUKA???
.
Boleh u olls. Bace feedback ni smpai habis korg bukan sje boleh putih dlm mase 20 min tapi yg mane ad jerawat byk semua jerawat korg akan kecut lepas korg basuh. .
Semua kebaikan skincare ada dlm satu bleaching ni...
.
whatsapp 📲0135763188  atau terus click link di BIO sekarang!!
.
#whiteningsecret  #whiteningsecretselangor #whiteningsecretmurah 
#putihgebu #putih #putihcepat #putihsatubadan #bleachingbadan #skinbleaching #putihkorea #putihkulit #putihkulitcepat #putihkulitgebu #kulitcerah #cerahsatubadan #bleachingcream #skinlikesnow #skinlikekorean #fairskin #flawless #produkviral #bleachingviral #putihinstant #hilangkansunburn
0 0 13 February, 2020

Baru 5 hari muka naturally glowing. Auwww. Muka dah kurang berminyak 👍🌟

Baru 5 hari muka naturally glowing. Auwww. Muka dah kurang berminyak 👍🌟
1 1 13 February, 2020

Jerawat jeragat semua hilang tau. Konsisten yg penting. Mak pon consume jgak. Sbb tu ramai beli combo 4-5 botol share dgn sedara mara 😍👍

Jerawat jeragat semua hilang tau. Konsisten yg penting. Mak pon consume jgak. Sbb tu ramai beli combo 4-5 botol share dgn sedara mara 😍👍
1 1 13 February, 2020

VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
NORMAL PRICE:
1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS)
.
COMBO PRICE:
2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS)
3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS)
4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS)
5 BOTOL RM200
6 BOTOL RM230
.
💵 Harga dah termasuk postage (SM - Semenanjung; SS - Sabah/Sarawak/Labuan)

VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
NORMAL PRICE:
1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS)
.
COMBO PRICE:
2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS)
3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS)
4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS)
5 BOTOL RM200
6 BOTOL RM230
.
💵 Harga dah termasuk postage (SM - Semenanjung; SS - Sabah/Sarawak/Labuan)
2 1 13 February, 2020

Alhamdulillah baru sebotol muka makin licin and glowing 😍😍💖

Alhamdulillah baru sebotol muka makin licin and glowing 😍😍💖
0 1 13 February, 2020

Wah dah terjatuh cinta. 😍😍😍 hee tgn makin putih.

Wah dah terjatuh cinta. 😍😍😍 hee tgn makin putih.
0 1 13 February, 2020

SLIDE TEPI utk gambar selepas
.
Alhamdulillah mmg beza betul. Cantik bersih dah kulit dia. Package cerah sekali. Best makan vit ni😍

SLIDE TEPI utk gambar selepas
.
Alhamdulillah mmg beza betul. Cantik bersih dah kulit dia. Package cerah sekali. Best makan vit ni😍
0 1 13 February, 2020

Sejak consume vit c by sheera aya. ramai pulak yg tegur. Mana tak nya jerawat kecut. Parut2 makin kurang. whitehead blackhead hilang. Yg penting dah tak kusam lagi. Luffff sgt ❤️

Sejak consume vit c by sheera aya. ramai pulak yg tegur. Mana tak nya jerawat kecut. Parut2 makin kurang. whitehead blackhead hilang. Yg penting dah tak kusam lagi. Luffff sgt ❤️
1 1 13 February, 2020

Amboi bkn main suspen lg rupanya nak ckp berhasil after mkn vit c. 👍 parut pon makin kurang 😍

Amboi bkn main suspen lg rupanya nak ckp berhasil after mkn vit c. 👍 parut pon makin kurang 😍
2 1 13 February, 2020

Apa KELEBIHAN Vitamin C Rosehip by sheera aya ni?
.
🌸 Membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌸 Mengecilkan pori pori muka
🌸 Menghilangkan tanda tanda penuaan
🌸 Menyelesaikan masalah parut
🌸 Kulit glowing dan cerah
🌸 Membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌸 Membuang toksin dlm badan
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Anti oxcidant
🌸 Kulit lebih tegang
🌸 Membantu merawat resdung dan eczema

Apa KELEBIHAN Vitamin C Rosehip by sheera aya ni?
.
🌸 Membantu masalah kulit gelap, kusam dan tidak berseri
🌸 Mengecilkan pori pori muka
🌸 Menghilangkan tanda tanda penuaan
🌸 Menyelesaikan masalah parut
🌸 Kulit glowing dan cerah
🌸 Membantu merawat masalah jerawat di muka dan badan
🌸 Membuang toksin dlm badan
🌸 Melembutkan kulit
🌸 Anti oxcidant
🌸 Kulit lebih tegang
🌸 Membantu merawat resdung dan eczema
1 1 13 February, 2020

Alhamdulillah ramai yg suka makan vit ni. Sbb mmg memberi tenaga, melawaskan masalah penghadaman. Jerawat cpt kecut. Paling best ramai tegur nampak putih dan cantik 🥰🥰❤️👍

Alhamdulillah ramai yg suka makan vit ni. Sbb mmg memberi tenaga, melawaskan masalah penghadaman. Jerawat cpt kecut. Paling best ramai tegur nampak putih dan cantik 🥰🥰❤️👍
1 1 13 February, 2020

ni feedback lama. dah ckp vit ni mmg dh lama dah tau. Semua suka vit ni bila dah consume 👍🤗

ni feedback lama. dah ckp vit ni mmg dh lama dah tau. Semua suka vit ni bila dah consume 👍🤗
1 1 13 February, 2020

Next postage vit c esok tau. So siapa nak join cpt2 place order dgn sis sebelum 9mlm ni tau 😘
.
Vitamin c rosehip by sheera aya 🍊
.
1 botol RM60
2 botol RM100
3 botol RM135
4 botol RM165
5 botol RM200
6 botol RM230
.
Free postage SM. SS +RM5 kecuali 5 botol ke atas free pos termasuk SS

Next postage vit c esok tau. So siapa nak join cpt2 place order dgn sis sebelum 9mlm ni tau 😘
.
Vitamin c rosehip by sheera aya 🍊
.
1 botol RM60
2 botol RM100
3 botol RM135
4 botol RM165
5 botol RM200
6 botol RM230
.
Free postage SM. SS +RM5 kecuali 5 botol ke atas free pos termasuk SS
1 1 13 February, 2020

“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? J0m cik pina guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codportdickson #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? J0m cik pina guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codportdickson  #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 13 February, 2020

TAK PERLU MODAL BESAR MAAEZ WHITE COFFEE PUN BOLEH PUTIH.

Putih sampai nampak urat hijau da tak yah keluar modal besar korang boleh amalkan maaezwhitecoffee je nak kulit putih gebu seluruh badan tanpa collagen dapatkan maaez white coffee sekarang.
.
.
Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez #maaezwhitecoffee #putih #putihgebu #putihsatubadan #cantik #original #mampumilik #putihabuabu #putihcepat #love #miss #missyou #girl #boy #baby #hq #putihkoreareseller #trustedseller #trust #wanita #lelaki #putihabuabustory #putihkekal #cantikalami #testimoni #tb #by #tiktok #mf

TAK PERLU MODAL BESAR MAAEZ WHITE COFFEE PUN BOLEH PUTIH.

Putih sampai nampak urat hijau da tak yah keluar modal besar korang boleh amalkan maaezwhitecoffee je nak kulit putih gebu seluruh badan tanpa collagen dapatkan maaez white coffee sekarang.
.
.
Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez#maaezwhitecoffee#putih#putihgebu#putihsatubadan#cantik#original#mampumilik#putihabuabu#putihcepat#love#miss#missyou#girl#boy#baby#hq#putihkoreareseller#trustedseller#trust#wanita#lelaki#putihabuabustory#putihkekal#cantikalami#testimoni#tb#by#tiktok#mf
0 0 13 February, 2020

Tutorial Penyediaan Maaez White Coffee☕

Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez #maaezwhitecoffee #putih #putihgebu #putihsatubadan #cantik #original #mampumilik #putihabuabu #putihcepat #love #miss #missyou #girl #boy #baby #hq #putihkoreareseller #trustedseller #trust #wanita #lelaki #putihabuabustory #putihkekal #cantikalami #testimoni #tb #by #tiktok #mf

Tutorial Penyediaan Maaez White Coffee☕

Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez#maaezwhitecoffee#putih#putihgebu#putihsatubadan#cantik#original#mampumilik#putihabuabu#putihcepat#love#miss#missyou#girl#boy#baby#hq#putihkoreareseller#trustedseller#trust#wanita#lelaki#putihabuabustory#putihkekal#cantikalami#testimoni#tb#by#tiktok#mf
0 0 13 February, 2020

Apa yang best Maaez White Coffee ? Jom kita tengok 👇

Bahan dalam maaez white coffee
1. Ekstrak kopi
- agent anti oksidan bagi elakkan kulit drpd kesan radikal bebas iaitu kotoran persekitaran yg menyebabkan garis kedutan, jerawat
- vitamin c bagi menganjalkan kulit

2. Ekstrak delima - atasi masalah kulit kering, terlalu berminyak, kerosakan sinaran UV
- melambatkan proses penuaan
- melembapkan struktur kulit.
3. Ekstrak betik
- pelembap kulit
- kurangkan garisan halus
- melawaskan sistem pembuangan

4. Tomato
- rawat masalah jerawat dan jeragat
- kecilkan pori-pori
- menyekatakan tona kulit
- lembutkan kulit

5. Vit c
- tak perlu lagi suntik vitamin C
- melawan radikal bebas
- kurangkan kesan sinaran UV akibat sunburn kulit
- meningkatkan penghasilan kolagen badan

6. Sarang brung walet
Dari Warna putih - dari air liur
- kualiti tinggi
- hormone peptida
- anjalkan kulit
- digalakkan kpd wanita mengandung
- bantu percepatkan proses pemulihan luka.
Kenapa WHITE COFFEE?
- kandungan caffeine Yg rendah berbanding kopi biasa dan menjadikan kulit menjadi cerah lebih cepat.

AWAS!! untuk Org yg ada migrain teruk dan susah tidur.
.
.
Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez #maaezwhitecoffee #putih #putihgebu #putihsatubadan #cantik #original #mampumilik #putihabuabu #putihcepat #love #miss #missyou #girl #boy #baby #hq #putihkoreareseller #trustedseller #trust #wanita #lelaki #putihabuabustory #putihkekal #cantikalami #testimoni #tb #by #tiktok #mf

Apa yang best Maaez White Coffee ? Jom kita tengok 👇

Bahan dalam maaez white coffee
1. Ekstrak kopi
- agent anti oksidan bagi elakkan kulit drpd kesan radikal bebas iaitu kotoran persekitaran yg menyebabkan garis kedutan, jerawat
- vitamin c bagi menganjalkan kulit

2. Ekstrak delima - atasi masalah kulit kering, terlalu berminyak, kerosakan sinaran UV
- melambatkan proses penuaan
- melembapkan struktur kulit. 
3. Ekstrak betik
- pelembap kulit
- kurangkan garisan halus
- melawaskan sistem pembuangan

4. Tomato
- rawat masalah jerawat dan jeragat
- kecilkan pori-pori
- menyekatakan tona kulit
- lembutkan kulit

5. Vit c
- tak perlu lagi suntik vitamin C
- melawan radikal bebas
- kurangkan kesan sinaran UV akibat sunburn kulit
- meningkatkan penghasilan kolagen badan

6. Sarang brung walet
Dari Warna putih - dari air liur
- kualiti tinggi
- hormone peptida
- anjalkan kulit
- digalakkan kpd wanita mengandung
- bantu percepatkan proses pemulihan luka. 
Kenapa WHITE COFFEE?
- kandungan caffeine Yg rendah berbanding kopi biasa dan menjadikan kulit menjadi cerah lebih cepat.

AWAS!! untuk Org yg ada migrain teruk dan susah tidur.
.
.
Berminat😚??? Boleh tekan link kat bio or meh ketiks ws dibawah⤵
www.wasap.my/60139464631/NakBeliMaaezwhiteCoffee
.
.
#maaez#maaezwhitecoffee#putih#putihgebu#putihsatubadan#cantik#original#mampumilik#putihabuabu#putihcepat#love#miss#missyou#girl#boy#baby#hq#putihkoreareseller#trustedseller#trust#wanita#lelaki#putihabuabustory#putihkekal#cantikalami#testimoni#tb#by#tiktok#mf
1 0 13 February, 2020

Valentine's Day Sale! 🌹
_
Woww, Sekarang HQ buat Sale tau, Rugi kalau korang tak Grab Sekarang sbb Harga Promosi ni Murah Kaw ² 😱👍🏻 Berganda² Dari Harga Asal tau!
Kalau korang tak Pernah Try & Baru nak Try 😉👍🏻 Boleh la Beli masa Harga Promosi ni, Jimat skit dah Alang² baru nak Try kan 🤭😘 Tapi, Yang Pasti 😆💯 Gerenti Puas Hati sbb Zsinstantwhite ni pakai sekali ja pon dah nmpk kesan tau, Kesan Kekal.
💃🏻🕺🏻 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan.
_
*Valid Sehingga 14hb Feb!
_
_
#zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #putihgebu #putihglowing #jerawat #jeragat #supplementberkesan #supplementmalaysia #makanankesihatan #ubatputih #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutihketiak #supplementmurah #putihsatubadan #putihkorea #whiteninginjection #injectputih #Ajl34 #bleaching #bleachingmalaysia #lotionpemutih #Raya2020 #skincaremurah #flawlessskin #valentinesdaysale

Valentine's Day Sale! 🌹
_
Woww, Sekarang HQ buat Sale tau, Rugi kalau korang tak Grab Sekarang sbb Harga Promosi ni Murah Kaw ² 😱👍🏻 Berganda² Dari Harga Asal tau!
Kalau korang tak Pernah Try & Baru nak Try 😉👍🏻 Boleh la Beli masa Harga Promosi ni, Jimat skit dah Alang² baru nak Try kan 🤭😘 Tapi, Yang Pasti 😆💯 Gerenti Puas Hati sbb Zsinstantwhite ni pakai sekali ja pon dah nmpk kesan tau, Kesan Kekal.
💃🏻🕺🏻 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan.
_
*Valid Sehingga 14hb Feb!
_
_
#zsinstantwhite #zsinstantwhitehq #pemutih #putihgebu #putihglowing #jerawat #jeragat #supplementberkesan #supplementmalaysia #makanankesihatan #ubatputih #pemutihbadan #pemutihwajah #pemutihkulit #pemutihketiak #supplementmurah #putihsatubadan #putihkorea #whiteninginjection #injectputih #Ajl34 #bleaching #bleachingmalaysia #lotionpemutih #Raya2020 #skincaremurah #flawlessskin #valentinesdaysale
4 0 13 February, 2020

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚

Eh vetull ke ni?
Meh hakakk nak story siked.. Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa

Boleh faham tak ni gaiss? 😚

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codportdickson #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Tak perlu tunggu jadi MUA Bella atau Nuex Rosli, hakakk pun boleh nampak menyerlah bila apply #numiserum sebelum makeup 😚

Eh vetull ke ni? 
Meh hakakk nak story siked.. Bila serum dijadikan base makeup, serum boleh menyerap minyak berlebihan pada muka kita. Kan biasanya kalau kita pakai fd muka jadi berminyak so serum lah yang akan menyerap minyak dan makeup kita nanti akan lebih matte dan tahan lamaa

Boleh faham tak ni gaiss? 😚

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codportdickson #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 13 February, 2020

💖💖WILYA Whitening Soap (Sabun Wilya)💖💖
.
.

KEBAIKKAN WILYA WHITENING SOAP ❤❤
.
.
•Mencerahkan kulit muka & badan
•Hilangkan gelap celah2
•Hilangkan daki degil
•Merawat kulit kusam
•Kulit yang wangi dan halus
•Menghilangkan jerawat&jeragat
•Memudarkan parut. 🌹 Mudah dipakai
🌹 Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
🌹 Berkesan seawal 3hari mencerahkan
bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki seperti siku, ketiak, lutut, celah2 peha, leher dan lain2.
.
.
Kedai dibuka setiap hari:
❤ Isnin - Ahad 9.30 pagi - 10.40 malam
📱pertanyaan: 0139119816
📱 Whatsapp: www.wasap.my/60139119816
🚗 Waze : BHIDAYAHBEAUTY
.
.
.
AL BARAKAH
(B Hidayah Beauty)
No ps G03 Giant Hypermarket Kuala Terengganu
(Landmark- Dalam Giant Berhadapan Kasut You)
.
.
#wilya #whiteningsoap #daki #putihmelepak #putihsatubadan #giantkualaterengganu #bhidayahbeauty

💖💖WILYA Whitening Soap (Sabun Wilya)💖💖
.
.

KEBAIKKAN WILYA WHITENING SOAP ❤❤
.
.
•Mencerahkan kulit muka & badan
•Hilangkan gelap celah2
•Hilangkan daki degil
•Merawat kulit kusam
•Kulit yang wangi dan halus
•Menghilangkan jerawat&jeragat
•Memudarkan parut. 🌹 Mudah dipakai
🌹 Wangi dan bebas bahan kimia bahaya
🌹 Berkesan seawal 3hari mencerahkan 
bahagian lipatan tubuh yg hitam berdaki seperti siku, ketiak, lutut, celah2 peha, leher dan lain2.
.
.
Kedai dibuka setiap hari:
❤ Isnin - Ahad 9.30 pagi - 10.40 malam
📱pertanyaan: 0139119816
📱 Whatsapp: www.wasap.my/60139119816
🚗 Waze : BHIDAYAHBEAUTY
.
.
.
AL BARAKAH
(B Hidayah Beauty)
No ps G03 Giant Hypermarket Kuala Terengganu
(Landmark- Dalam Giant Berhadapan Kasut You)
.
.
#wilya #whiteningsoap #daki #putihmelepak #putihsatubadan #giantkualaterengganu #bhidayahbeauty
0 0 13 February, 2020

Kecewa ya amat bila tak cuba Set Feelta dari dulu, kalau tak kulit ni dah flawless, adudui lambat betul my action

Tengoklah perubahan skin saya, dah elok dari sebelum ni, sangat sedih😭 kulit kusam jerawat sana sini merata-rata dekat wajah sekarang tak risau lagi nak berdepan dengan cermin, langsung tak stress tengok muka sendiri ✨😍 Gais see, rata-rata pastikan suara rasa menyesal bila tak jumpa dari awal produk Feelta Beauty. Bila dapat result gempar macam ni siapa tak happy. Alhamdulillah🤲🏻 SQUADfeelta #Feelta #FeeltaBeauty
Berminat? Sila dptkn dari agent sah @feeltabeauty.bn. Dan di Facebook saya pulak (siti noor sinah). so yg berminat nak order ne.. sila watapps 7120385 ye.. https://wasap.my/6737120385
#cantikcantik #
#kulitbersihmulus #
#sihat#
#putihsatubadan#
#detoxbadan#
#jerawathilang#
#skinflawless#
#antipenuaaan#
#luluskkm#
#kkm#
#feeltabeauty#
#FeeltabeautyBrunei#
#supportsmallbusiness #localbusiness
#bruneionlineshopping #bruneionlinestore
#Bruneifm
#bruneisales
#instaBrunei
#instabruneipromotes #Bruneionlinestore
#igreviewbrunei
#Brunei

Kecewa ya amat bila tak cuba Set Feelta dari dulu, kalau tak kulit ni dah flawless, adudui lambat betul my action

Tengoklah perubahan skin saya, dah elok dari sebelum ni, sangat sedih😭 kulit kusam jerawat sana sini merata-rata dekat wajah sekarang tak risau lagi nak berdepan dengan cermin, langsung tak stress tengok muka sendiri ✨😍 Gais see, rata-rata pastikan suara rasa menyesal bila tak jumpa dari awal produk Feelta Beauty. Bila dapat result gempar macam ni siapa tak happy. Alhamdulillah🤲🏻 SQUADfeelta #Feelta #FeeltaBeauty
Berminat? Sila dptkn dari agent sah @feeltabeauty.bn. Dan di Facebook saya pulak (siti noor sinah). so yg berminat nak order ne.. sila watapps 7120385 ye.. https://wasap.my/6737120385
#cantikcantik #
#kulitbersihmulus #
#sihat#
#putihsatubadan#
#detoxbadan#
#jerawathilang#
#skinflawless#
#antipenuaaan#
#luluskkm#
#kkm#
#feeltabeauty#
#FeeltabeautyBrunei#
 #supportsmallbusiness #localbusiness
 #bruneionlineshopping #bruneionlinestore
#Bruneifm
 #bruneisales
 #instaBrunei
 #instabruneipromotes #Bruneionlinestore
#igreviewbrunei
#Brunei
1 0 13 February, 2020

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

WAJAH BARU & FORMULASI BARU NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN 🌹Super hyaluronic acid serum bersifat water- based, tekstur, jell cecair 🌹Sangat cepat menyerap pada kulit 🌹Tidak meninggalkan melekit pada kulit wajah 🌹Diformulasikan bahan-bahan tinggi hidrasi 🌹Memberi lembapan yang intensif 🌹Menjadikan kulit lebaih anjal dan lembut 🌹Sesuai untuk semua jenis kulit 🌹Menjadikan kulit yang kekal remaja 🌹Menghasilkan sel-sel kulit baru 🌹Mengandungi 100% vitamin HA & vitamin C & B 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 13 February, 2020

KELEBIHAN NUMI SERUM: ❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

KELEBIHAN NUMI SERUM: ❤️Membantu hilangkan jerawat
❤️Membantu pudarkan parut jerawat ❤️Membantu pudarkan jeragat
❤️Membantu anjalkan & tegangkan wajah dalam masa yang singkat
❤️Membantu mencerahkan kulit
❤️Membantu mengawal & melembabkan kulit ❤️Membantu melembutkan kulit
❤️Membantu mengecilkan pores
❤️Membantu meredakan kemerahan untuk kulit yg sensitive
❤️Boleh dijadikan sebagai base makeup

Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 13 February, 2020

Terkejut tau kalau tgk kulit dia yg sebelum. Slide tepi. Skrg mmg dah cantik sgt. So dia suggest kat kwn pulak vit ni alhamdulillah ❤️

Terkejut tau kalau tgk kulit dia yg sebelum. Slide tepi. Skrg mmg dah cantik sgt. So dia suggest kat kwn pulak vit ni alhamdulillah ❤️
2 1 13 February, 2020

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS"
0108105001

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Sekarang pergi mana2 wajib bawak pss.ye la kdg pns ya amat sampai burn muka dan badan..jerawat plk gigih nk naik bila berpeluh kan..x payah nk bimbang dh skrg..consume pss je tiap ari confirm kulit makin cerah dan miss J x berani nak naik.
.
KENAPA perlu ambil PSS :
.
🌸Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
🌸Putih sepantas injection .
🌸Menghapuskan toksin dlm badan
🌸Menghilangkan Parut yg lama
🌸Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
🌸Agen pemutih badan serta muka
🌸Menghalang pertumbuhan jerawat atau jeragat
🌸menghalang sinaran UV & sunburn
🌸Membantu mencerahkan tona kul!t yang tidak sekata
.
WHATSAPP : "PSS" 
0108105001

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 February, 2020

Terkejut betul tgk kulit dia lps makan 3 botol. Bersih & cerah 😨. Slide tepi tau nak tengok. Thanks awak share feedback. Lps ni dah tak risau nak makan seafood. Yeay❤️
. 💟Siapa yg boleh consume vit ni?
Semua yg berumur 12 tahun ke atas termasuk lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding.
.
💟 HARGA:
VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.

Terkejut betul tgk kulit dia lps makan 3 botol. Bersih & cerah 😨. Slide tepi tau nak tengok. Thanks awak share feedback. Lps ni dah tak risau nak makan seafood. Yeay❤️
. 💟Siapa yg boleh consume vit ni?
Semua yg berumur 12 tahun ke atas termasuk lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding.
.
💟 HARGA:
VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
3 1 13 February, 2020

Ramai sangat yg giler dengan set syantik ini..kombinasi terbaik antara suppliment dengan satis soap..boleh kata beribu testimoni berjaya dapatkan kulit yg diidamkan..tak percaya boleh visit my instagram untuk tengok feedback-feedback positif yang kami telah dapat..berminat nak dapatkan boleh 👇

WHATSAPP : "NAK"
0108105001

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Ramai sangat yg giler dengan set syantik ini..kombinasi terbaik antara suppliment dengan satis soap..boleh kata beribu testimoni berjaya dapatkan kulit yg diidamkan..tak percaya boleh visit my instagram untuk tengok feedback-feedback positif yang kami telah dapat..berminat nak dapatkan boleh 👇

WHATSAPP : "NAK" 
0108105001

#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 February, 2020

NAK SUPPLEMENT PUTIHKAN KULIT , TAPI TAK NAK YANG MENGANDUNGI COLLAGEN?

Uolls boleh cuba MAGICAL C PURE 2X ganda lebih berkesan😍

Apa yang best dengan MAGICAL C PURE NI ?? 🍇Bebas kolagen 🍇 dijamin berkesan 🍇Tiada bahan merbahaya
🍇 rase buah berries 🍇Kesan seawal 7 hari #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

NAK SUPPLEMENT PUTIHKAN KULIT , TAPI TAK NAK YANG MENGANDUNGI COLLAGEN?

Uolls boleh cuba MAGICAL C PURE 2X ganda lebih berkesan😍

Apa yang best dengan MAGICAL C PURE NI ?? 🍇Bebas kolagen 🍇 dijamin berkesan 🍇Tiada bahan merbahaya
🍇 rase buah berries 🍇Kesan seawal 7 hari#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
1 0 13 February, 2020
Tudia stock Magical C Pure 🔥🔥🔥
Permintaan luar biasa !!
Setiap yang beli cnfrim rpeart order
Dengan haga yang sangat mampu milik
Kesan waouwwww 
Buatkan abang terpukau😱😱😱 #magicalcpurehq#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
1 0 13 February, 2020

“10 hari saya consume pss ni memang ketara perubahan kulit saya”
.
Tiada lg jerawat2 kecil & ruam2 merah yg naik kat muka. Mekap tebal2 sekarang pun xkisah dah sbb jerawat susah sgt nak naik macam duluu..
-Fatin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Fatin jaga kulit sampai bersih licin macam ni? J0m cik fiena guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sybantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg 017-9872636 .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #terapiinstagram #kemamkemamputih #ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #supplements #malaysia #putihgebu

“10 hari saya consume pss ni memang ketara perubahan kulit saya”
.
Tiada lg jerawat2 kecil & ruam2 merah yg naik kat muka. Mekap tebal2 sekarang pun xkisah dah sbb jerawat susah sgt nak naik macam duluu..
-Fatin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Fatin jaga kulit sampai bersih licin macam ni? J0m cik fiena guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sybantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg 017-9872636 .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #supplements #malaysia #putihgebu
3 0 13 February, 2020

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. ✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. ✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari ! 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
0 0 13 February, 2020

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Hai semua 🙋🏻‍♀️ Pernah dengar magical c pure tak ? Supplement yang meletop tu . Mesti ada yang tak tahu kan . Okay takpe , sis boleh explain apa itu magical c pure.☺️ MAGICAL C PURE

Formula terbaik masa kini yg bukan hanya untuk putihkan muka sahaja tetapi seluruh badan , sihat dalam satu masa dan juga boleh menurunkan berat badan . 🙆🏻‍♀️ SIAPA YANG PERNAH ALAMI MACAM NI ? 👇🏻 '' Kulit muka berminyak , berjerawat , kusam , kedut sana kedut sini , tangan pun jadi gelap sebab selalu terdedah dengan cuaca panas ? Dah try bermacam jenis supplement tapi tak menjadi '' ? .

TAK PERLU RISAU SEBAB PERFECT WHITE NI MEMBANTU : ⬇️
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎mencegah penyakit kulit dan ruam
💎mencantikkan rambut dan kuku
💎merawat tumit pecah/kering
💎menjaga kesihatan dalaman
💎menurunkan berat badan
💎menstabilkan hormon
💎memudarkan jeragat
💎menutup liang pori
💎merawat dari dalam
💎mengecut jerawat 💖Cara ambil mudah sahaja boleh tuangje dalam mulut.Nikmatilah rasa berries yang memang sedap😊
Apa yang best sangat dengan supplement ni sampai dapat kesan seawal 7 hari ? 🤔
. 💞Diformulasikan dari extract Buah-buahan terbaik spt : ekstrak berries , stevia & pure vit c ❗️❗️paling penting ❗️❗️ ❌pewarna tambahan
❌Gula tambahan#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

Vitamin ni LAKU GILA sbb magic sgt2 boleh bg awak kulit cantik putih seawal 1-2 minggu. Beribu testimoni berjaya. Wow! 😱 #doctor #recommend

Vitamin ni LAKU GILA sbb magic sgt2 boleh bg awak kulit cantik putih seawal 1-2 minggu. Beribu testimoni berjaya. Wow! 😱 #doctor #recommend
2 1 13 February, 2020

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C  Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C  Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
0 0 13 February, 2020

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C  Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
1 0 13 February, 2020

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure #VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran #Luluskkm #vitaminc #vitamincmurah #Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

yang mana dok tercari2 supplement untuk kulit ..which is vitamin C..u should try vitamin Magical C  Pure dia tak ada kologen tapi kaya dengan vitamin c dari ekstrak berries..kivi oren dan stevia berminat boleh pm 👇👇 www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

www.wasap.my/601112937710 /magicalCpure

#magicalcpure#VitaminC
#MagicalCPure
#SihatDalaman
#CantikLuaran#Luluskkm#vitaminc#vitamincmurah#Magicalcpuremurah
#magicalcpurekemam2
#magicalcpuremalaysiamurah
#magicalcpurevitac
#magicalcpuremurah
#vitamincperasabuahan
#kemam2jedahputih
#magicalcpuremurahorignal
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
1 0 13 February, 2020

Hai uolls selamat petang waniey nak bagi tahu korang stok satis soap dengan wani ada 4 box je lagi😫lepas ni tak akan ada lagi satis soap yang sekarang sebab #babysaka or satis soap yang akan coming soon nanti semua berbeza dari segi warna,bahan²akan berbeza yang boleh buat korang happy ialah harga satis soap yang akan coming soon sangat mampu milik,Dah tak lama nak launching uolls stay tuned okay😉
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc

Hai uolls selamat petang waniey nak bagi tahu korang stok satis soap dengan wani ada 4 box je lagi😫lepas ni tak akan ada lagi satis soap yang sekarang sebab #babysaka or satis soap yang akan coming soon nanti semua berbeza dari segi warna,bahan²akan berbeza yang boleh buat korang happy ialah harga satis soap yang akan coming soon sangat mampu milik,Dah tak lama nak launching uolls stay tuned okay😉 
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautypc
1 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020

Ramai diluar sana yang belum tahu White Booster ni mampu memutihkan seluruh badan seawal 7hari.
.
White Booster ni bukan sahaja dapat memutihkan seluruh badan tapi dia juga boleh memudarkan bintik-bintik hitam diwajah & menghilangkan jerawat. .
Sesiapa yg berminat untuk mencuba White Booster by BoomSkin Beauty ni.. wasap Mira. .
Click link di Bio ❤️
#boomskin #boomskinbeauty #boomskinbeautymalaysia #boomskinlovers #boomskinbeautycapsule #nakcerah #whiteningbooster #whiteningcapsule #hilangjerawat #hilangheragat #hilangbintikhalus #putihsatubadan #beautyinjection #serbukmutiara #pearlwhitening

Ramai diluar sana yang belum tahu White Booster ni mampu memutihkan seluruh badan seawal 7hari.
.
White Booster ni bukan sahaja dapat memutihkan seluruh badan tapi dia juga boleh memudarkan bintik-bintik hitam diwajah & menghilangkan jerawat. .
 Sesiapa yg berminat untuk mencuba White Booster by BoomSkin Beauty ni.. wasap Mira. .
Click link di Bio ❤️
#boomskin #boomskinbeauty #boomskinbeautymalaysia #boomskinlovers #boomskinbeautycapsule #nakcerah #whiteningbooster #whiteningcapsule #hilangjerawat #hilangheragat #hilangbintikhalus #putihsatubadan #beautyinjection #serbukmutiara #pearlwhitening
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
1 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020
📌📌‘’ Tak pilih prodak lain selain FD WHITE’’tak sangka prodak vitamin  C FD white nii sgtt2 mujarab seawal 6 hari dh blh rasa kulit makin lembab makin putih dari kulit asal😍

#putihkekal #kekalputih #putihseluruhbadan #ubatputih #supplementputihbadan #putihsatubadan #nakputihkanbadan #nakputih #jomputih #neelofa #kurus #nakkurus #ubatjerawat #ubatparut #parutjerawat #resdung #ubatresdung #sunburn #hilangkanresdung #hilangkanjerawat #hilangkanparut #caranakputihkanbadan #caranakhilangkanparut #uubatkurus #bengkungnursajat #supplementkurus #jomkurus
0 0 13 February, 2020

Top #putihsatubadan posts

Mak tegur sy pakai apa?? Sebab mak pelik tetibe sy dah putih makin cantik. Haha. Tak sia2 consume vit ni 🙈. **TIPS nak cantik cepat, rajin minum air kosong tau. InshaAllah kesan mmg meletop. Setiap sejam minum segelas air kosong tak susah pun kan? 😘.
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Mak tegur sy pakai apa?? Sebab mak pelik tetibe sy dah putih makin cantik. Haha. Tak sia2 consume vit ni 🙈. **TIPS nak cantik cepat, rajin minum air kosong tau. InshaAllah kesan mmg meletop. Setiap sejam minum segelas air kosong tak susah pun kan? 😘.
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
116 10 30 October, 2016

Yg ni paling best! Berpeluh pun still nampak cantik tak kusam. Paling awesome bila bibir gelap jd pink! Yeay 👄. Ramai kawan tegur makin cantik pakai apa. Makan vit jelah. Telan terus cantik putih seluruh badan 👏🏼.
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Yg ni paling best! Berpeluh pun still nampak cantik tak kusam. Paling awesome bila bibir gelap jd pink! Yeay 👄. Ramai kawan tegur makin cantik pakai apa. Makan vit jelah. Telan terus cantik putih seluruh badan 👏🏼.
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
124 6 8 August, 2016

Apa sebab repeat order? Sebab dah cuba sebotol & mmg berkesan! Alhamdulillah dah bertambah cantik. Tahniah awak 👏🏼😊.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (3 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Apa sebab repeat order? Sebab dah cuba sebotol & mmg berkesan! Alhamdulillah dah bertambah cantik. Tahniah awak 👏🏼😊.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (3 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
134 2 1 October, 2016

Benci betul la!! Rimas sejak makan vit sis ni ramai tegur " Kenapa makin cerah? Mana pergi jerawat?? ". Jadi segan ramai tegur mcm tu 😭😅. Teruskan makan tau bg jerawat lama yg degil tu hilang 👏🏼.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (10 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Benci betul la!! Rimas sejak makan vit sis ni ramai tegur " Kenapa makin cerah? Mana pergi jerawat?? ". Jadi segan ramai tegur mcm tu 😭😅. Teruskan makan tau bg jerawat lama yg degil tu hilang 👏🏼.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (10 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
125 4 7 October, 2016

Taktau nak cakap macam mana 😭. Best sgt vit ni. Hmm Mak dgn anak sama2 berjaya cantik! Alhamdulillah byk kesan kebaikan vitamin ni. Bukan setakat cantik. Jimat duit tak pyh beli mcm2 supplement 😍.
.
NOTE: NEXT POSTAGE JUMAAT (14 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Taktau nak cakap macam mana 😭. Best sgt vit ni. Hmm Mak dgn anak sama2 berjaya cantik! Alhamdulillah byk kesan kebaikan vitamin ni. Bukan setakat cantik. Jimat duit tak pyh beli mcm2 supplement 😍.
.
NOTE: NEXT POSTAGE JUMAAT (14 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
116 11 12 October, 2016

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Whatsapp “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.
0179437372
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement?

Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. 
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
* jerawat
* parut
* jeragat
* warna tone kulit tak sekata
* alergik
* kulit kusam
* tumit merekah
* kulit kering
* dan lain-lain.

Whatsapp “Nak” utk sis bantu ualls secara percuma.
0179437372
.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
286 2 4 May, 2019

Yeay! Tahniah mak & anak dah berjaya cantik putih 😍. Tak rugi duit beli vit ni. Alhamdulillah. Yg nak cantik jugak cepat whatsapp sementara tgh promosi tau. Kalau promo dah habis nnt tlg jgn pujuk sheera 😭.
.
NOTE: NEXT POSTAGE RABU (12 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkerin

Yeay! Tahniah mak & anak dah berjaya cantik putih 😍. Tak rugi duit beli vit ni. Alhamdulillah. Yg nak cantik jugak cepat whatsapp sementara tgh promosi tau. Kalau promo dah habis nnt tlg jgn pujuk sheera 😭.
.
NOTE: NEXT POSTAGE RABU (12 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkerin
122 5 11 October, 2016

Serik dah curang. Menyesal sangat2. Abis muka teruk balik pakai produk yg kononnya meletop tu 😭😭. Lepas ni nak makan semula vitamin sheera bg kulit cantik putih mcm dulu. InshaAllah. Sheera cuma share produk yg sheera sndri cuba & doctor pun recommend. Alhamdulillah ramai yg dah berjaya cantik dengan izinNya.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (17 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Serik dah curang. Menyesal sangat2. Abis muka teruk balik pakai produk yg kononnya meletop tu 😭😭. Lepas ni nak makan semula vitamin sheera bg kulit cantik putih mcm dulu. InshaAllah. Sheera cuma share produk yg sheera sndri cuba & doctor pun recommend. Alhamdulillah ramai yg dah berjaya cantik dengan izinNya.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (17 OCT)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
138 5 16 October, 2016

Dulu pernah cuba macam2 tak jadi jugak. Lega tak membazir duit beli vit ni. Alhamdulillah, bukan setakat cantik, gatal2, resdung & jerawat dah elok! Yeay 👏🏼😊.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (14 NOV)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS)
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS)
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead

Dulu pernah cuba macam2 tak jadi jugak. Lega tak membazir duit beli vit ni. Alhamdulillah, bukan setakat cantik, gatal2, resdung & jerawat dah elok! Yeay 👏🏼😊.
.
NOTE: NEXT POSTAGE ISNIN (14 NOV)
.
Beribu testimoni, beribu botol habis dalam sehari je! Semua grab PROMO MURAH SANGAT TU. Yg penting DOCTOR pun consume & bg feedback terbaik 😄.
---------------------------------------
VITAMIN C ROSEHIP USA : Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Nak tahan sebulan & kesan yg cepat disarankan ambil 2 botol 😘
.
Normal Price: RM60/botol
*PROMO SAH SEMENTARA STOCK MASIH ADA* :
2 BOTOL RM96(SM), RM99(SS) 
3 BOTOL RM130 (SM), RM133 (SS) 
4 BOTOL RM160 (SM), RM163 (SS)
.
** Harga dah termasuk postage
** Whatsapp: +6019 3622 941
#vitcrosehip #vitcrosehipbysheera #resdung #eczema #lelah #sensitif #alergik #jerawatbatu #jerawatpasir #sunburn #jeragat #parut #kulithitam #kusam #putihsatubadan #parutaccident #kulitberminyak #kulitkering #rambutgugur #pori #bibirhitam #parutberlubang #blackhead
112 7 12 November, 2016