#putihsatubadan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #putihsatubadan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
2
Average comment
0.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@fienabeauty_petalingjaya Profile picture

@fienabeauty_petalingjaya

Sunway Pyramid

Ada masalah kulit seperti ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Seminggu guna je dah jadi macam kulit bby

3x keberkesanan dengan formula baru
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit ☝☝☝☝
.
.
Siapa lagi nak wani bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "SET KILLER" ke

www.wasap.my/60109363597/setkiller

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Ada masalah kulit seperti ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Seminggu guna je dah jadi macam kulit bby

3x keberkesanan dengan formula baru
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit ☝☝☝☝
.
.
Siapa lagi nak wani bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "SET KILLER" ke

www.wasap.my/60109363597/setkiller

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 15 minutes ago
@fienabeauty_petalingjaya Profile picture

@fienabeauty_petalingjaya

Ada masalah kulit seperti ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Seminggu guna je dah jadi macam kulit bby

3x keberkesanan dengan formula baru
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit ☝☝☝☝
.
.
Siapa lagi nak wani bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "SET KILLER" ke

www.wasap.my/60109363597/setkiller

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Ada masalah kulit seperti ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Seminggu guna je dah jadi macam kulit bby

3x keberkesanan dengan formula baru
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit ☝☝☝☝
.
.
Siapa lagi nak wani bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "SET KILLER" ke

www.wasap.my/60109363597/setkiller

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 15 minutes ago
@umieizzati.co Profile picture

@umieizzati.co

Bachok

NAK PUTIH TAPI...... ❌Taknak tunggu berbulan bulan
❌Taknak tunggu bertahun tahun
❌Takut buah pinggang rosak bila consume collagen
❌Takut sebab kulit sensitif
❌Tak mampu beli supplement

JAWAPANNYA IALAH [ WHITENING SECRET ] ✅ Kesan seawal 20 Minit
✅ Tiada kesan sampingan [ 100% ORGANIK ]
✅ Harga mampu milik

Jom whatsapp sekarang !!!!! 01155063219 //click link in bio

#skinbleaching #whiteningsecret #jomputih #putihkekal #whiteskin #supplement
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup

NAK PUTIH TAPI...... ❌Taknak tunggu berbulan bulan
❌Taknak tunggu bertahun tahun
❌Takut buah pinggang rosak bila consume collagen
❌Takut sebab kulit sensitif
❌Tak mampu beli supplement

JAWAPANNYA IALAH [ WHITENING SECRET ] ✅ Kesan seawal 20 Minit
✅ Tiada kesan sampingan [ 100% ORGANIK ]
✅ Harga mampu milik

Jom whatsapp sekarang !!!!! 01155063219 //click link in bio

#skinbleaching #whiteningsecret #jomputih #putihkekal #whiteskin #supplement
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret  #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup
2 0 26 minutes ago
@umieizzati.co Profile picture

@umieizzati.co

Malaysia

" FEEDBACK BANJIR!!! "
.
Feedback masih fresh from wasap.. Jom pastikan feedback uolls pun tertepek dekat ig sis .. macam mane ??? Mestilah kene cuba dulu barulah terpaksa gebu 💋💋💋
.
Jom order sekarang !!!!!!!! Jangan miss 😘
.
Whatsapp 01155063219 // click link in bio
#whiteningsecret
#whiteningbooster
#bleaching
#putihmelepak
#putih
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup

" FEEDBACK BANJIR!!! "
.
Feedback masih fresh from wasap.. Jom pastikan feedback uolls pun tertepek dekat ig sis .. macam mane ??? Mestilah kene cuba dulu barulah terpaksa gebu 💋💋💋
.
Jom order sekarang !!!!!!!! Jangan miss 😘
.
Whatsapp 01155063219 // click link in bio
#whiteningsecret 
#whiteningbooster 
#bleaching 
#putihmelepak 
#putih 
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret  #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup
3 1 29 minutes ago
@umieizzati.co Profile picture

@umieizzati.co

Pantai Irama Bachok

.
.
STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲01155063219 / Click link in bio
.
#whiteningsecret
#whitening
#whiteningskin
#bleaching
#instantwhite
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup

.
.
STRESS SUNBURN???
.
Korg pernah kene sunburn teruk?? Dah duduk dlm rumah sebulan tak keluar kene panas tapi skin masih tak berubah. .
Jom bleaching skin korg tu dgn whitening secret.. Tak perlu duduk dlm rumah sebulan dua.
.
Sekali pakai terus settle masalah korg.
.
Jom order skrg drpd duduk berbulan di rumah tapi takde perubahan!!
.
📲01155063219 / Click link in bio
.
#whiteningsecret 
#whitening 
#whiteningskin 
#bleaching
#instantwhite
#whiteningsecret #whiteningbooster #bleaching #putihmelepak #putih #putihkekal #putihsertamerta #putihgebugebas #putihsatubadan #whiteningsecretfeedback #wsfeedback #bleachingwhiteningsecret #agentwhiteningsecretkelantan #agentwhiteningsecret #teamsheyra #Terpaksaputih #teamyaniws #teamyaniwhiteningsecret  #codkelantan #codbachok #postage #freegiftmakeup
2 0 1 hour ago
@fienabeauty_sungaipetani Profile picture

@fienabeauty_sungaipetani

alhamdulillah selepas saye gunakan #perfectskinsupplement , saya dpt kulit yg saya impikan 😍
-
takde lagi "muka putih tgn hitam" , sbb dgn PSS ni dia dpt putihkan satu bdn kite tauu .. !! .

parut jerawat pon tak brani naik dah 😜 tak risau muka sunburn , takde kulit berminyak
-
seronok nya consume PSS ni 🥰 .

meh dpt kan skrg , tekan link ws dibio ig 😘 .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers

alhamdulillah selepas saye gunakan #perfectskinsupplement , saya dpt kulit yg saya impikan 😍
-
takde lagi "muka putih tgn hitam" , sbb dgn PSS ni dia dpt putihkan satu bdn kite tauu .. !! .

parut jerawat pon tak brani naik dah 😜 tak risau muka sunburn , takde kulit berminyak
-
seronok nya consume PSS ni 🥰 .

meh dpt kan skrg , tekan link ws dibio ig 😘 .

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #teamarwaarangers #gelombangfienabeauty #serumsakti #numiserum #teamarwaarangers
1 0 2 hours ago
@_ckykyn20 Profile picture

@_ckykyn20

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
0196721458 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
0196721458 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
5 0 3 hours ago
@fienabeauty_by_cik_eykyn Profile picture

@fienabeauty_by_cik_eykyn

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
0196721458 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak cik pina bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
0196721458 .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
3 0 3 hours ago
@fienabeauty_suey Profile picture

@fienabeauty_suey

Cium cium hati berbunga bau-bau hati gembira, bibir tersimpul menguntum senyuman ibarat orang baru jatuh cinta . . Ada pula yang kata boleh ketagih angau dibuatnya. Rasa sejukk berangin, ibarat ditiup sang bayu dari everest ceewahhh haa cer tekaa pe benda tu? . . Tu lah penangan satis soap, siapa pengguna satis dekat sini? Cer share pengalaman korang 👇🏻 . .
#testimonisatissoap  #satissoap  #fienabeauty_suey #fienabeautyshahalam #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline

Cium cium hati berbunga bau-bau hati gembira, bibir tersimpul menguntum senyuman ibarat orang baru jatuh cinta . . Ada pula yang kata boleh ketagih angau dibuatnya. Rasa sejukk berangin, ibarat ditiup sang bayu dari everest ceewahhh haa cer tekaa pe benda tu? . . Tu lah penangan satis soap, siapa pengguna satis dekat sini? Cer share pengalaman korang 👇🏻 . . 
#testimonisatissoap  #satissoap  #fienabeauty_suey #fienabeautyshahalam  #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline
2 0 3 hours ago
@fienabeauty_suey Profile picture

@fienabeauty_suey

Cium cium hati berbunga bau-bau hati gembira, bibir tersimpul menguntum senyuman ibarat orang baru jatuh cinta . . Ada pula yang kata boleh ketagih angau dibuatnya. Rasa sejukk berangin, ibarat ditiup sang bayu dari everest ceewahhh haa cer tekaa pe benda tu? . . Tu lah penangan satis soap, siapa pengguna satis dekat sini? Cer share pengalaman korang 👇🏻 . .
#testimonisatissoap  #satissoap  #fienabeauty_suey #fienabeautyshahalam #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline

Cium cium hati berbunga bau-bau hati gembira, bibir tersimpul menguntum senyuman ibarat orang baru jatuh cinta . . Ada pula yang kata boleh ketagih angau dibuatnya. Rasa sejukk berangin, ibarat ditiup sang bayu dari everest ceewahhh haa cer tekaa pe benda tu? . . Tu lah penangan satis soap, siapa pengguna satis dekat sini? Cer share pengalaman korang 👇🏻 . . 
#testimonisatissoap  #satissoap  #fienabeauty_suey #fienabeautyshahalam  #fienabeautyline  #perfectskinsupplement  #testimonipss  #sayajual  #perfectskinsupplement  #sayajualpss  #testimonipss  #pssnewformula  #pssnewedition  #pss3kaliberkesan  #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu  #putihcepat  #putihgebugebas  #putihdenganselamat  #jomcantik  #kemamkemamcantik  #teamfienabeauty  #atasimukabreakout  #tipsmukacantik  #nakcantikcepat  #sayanakcantik  #sayanakputih  #putihsatubadan  #jerawatcepathilang  #jerawatcepatkecut  #fienabeautyline
1 0 3 hours ago
@nursyuhada926 Profile picture

@nursyuhada926

Syukur alhamdulillah... #magicalcpure hanya asbab saja. Yang memberi rezeki ALLAH.
Tak salah kita ikhtiar..bila pemakanan kita elok, hasil yang kita dapat pun elok jugak. In shaa Allah 😊

#vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Syukur alhamdulillah... #magicalcpure hanya asbab saja. Yang memberi rezeki ALLAH. 
Tak salah kita ikhtiar..bila pemakanan kita elok, hasil yang kita dapat pun elok jugak. In shaa Allah 😊

#vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
2 0 5 hours ago
@nursyuhada926 Profile picture

@nursyuhada926

"RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT MENJADI PUJAAN HATI SI JELITA "!!!😍😍 siapa rasa rasa dia ada masalah macam ni ?
1.MASALAH KULIT JERAWAT DAN JERAGAT.
2.MASALAH KULIT KUSAM
3.WARNA KULIT TIDAK SEKATA
4.KULIT KERING , EKZEMA
5.MASALAH PARUT PADA KULIT
6. BADAN SENTIASA LETIH
7. TUMIT KAKI MEREKAH Nak cantik kena rajin dan usaha ,jangan risau tak mahal pun product kami yang penting tak perlu invest beribu riban pun my dear.😘 Produk natural selamat utk di consume.
bukan sekadar supplement putihkan kulit tapiiiiii mencantikan luaran dan dalaman kita, rasa pun sedap kemam jer 1 sachet sehari .

Nak skin & badan yang sihat jangan segan bagitahu saya yer 🙋‍♀️ #vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

"RAHSIA KULIT CANTIK DAN SIHAT MENJADI PUJAAN HATI SI JELITA "!!!😍😍 siapa rasa rasa dia ada masalah macam ni ? 
1.MASALAH KULIT JERAWAT DAN JERAGAT.
2.MASALAH KULIT KUSAM
3.WARNA KULIT TIDAK SEKATA
4.KULIT KERING , EKZEMA
5.MASALAH PARUT PADA KULIT
6. BADAN SENTIASA LETIH
7. TUMIT KAKI MEREKAH  Nak  cantik kena rajin dan usaha ,jangan risau tak mahal pun product kami yang penting  tak perlu invest beribu riban pun my dear.😘 Produk natural selamat utk di consume.
bukan sekadar supplement putihkan kulit tapiiiiii mencantikan luaran dan dalaman kita, rasa pun sedap kemam jer 1 sachet sehari .

Nak skin & badan yang  sihat jangan segan bagitahu saya yer 🙋‍♀️ #vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
2 0 5 hours ago
@nursyuhada926 Profile picture

@nursyuhada926

Testimoni pengguna yang telah menggunakan #magicalCpure..rugi tak cuba.. Nk order boleh pm sis ok!!!
. #vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Testimoni pengguna yang telah menggunakan #magicalCpure..rugi tak cuba.. Nk order boleh pm sis ok!!!
.#vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
1 0 5 hours ago
@nursyuhada926 Profile picture

@nursyuhada926

Magical c pure 👇👇👇 harga
1 Box rm 39.90+ postage- sm 8 ss12
2 Box rm 78.00+ postage- sm 8 ss12

3 Box rm 110(free postage)
4 Box rm 159( free postage)

Nk order boleh pm sis ye!!! #vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani

Magical c pure 👇👇👇 harga 
1 Box rm 39.90+ postage- sm 8 ss12
2 Box rm 78.00+ postage- sm 8 ss12

3 Box rm 110(free postage)
4 Box rm 159( free postage)

Nk order boleh pm sis ye!!! #vitamincperasabuahan
#magicalcpurepahang
#kemam2dahputih
#putihsatubadan
#sayajualsayamkn
#teamkakani
2 0 5 hours ago
@fienabeauty_sa Profile picture

@fienabeauty_sa

Beli produk sampai beratus habis tapi yang murah jugak yang berkesan. Ye tak?
.
Jangan kerana nampak kecik molek halus manis macam ni uols buat donnow je yerr. Kecik2 cili padi ni taw. Effect dia super duper kebaboomm!
.
Bila pakai sabun ni rasa best sangat sebab ia berangin buat muka rasa segar, hilangkan jerawat & mencerahkan kulit. Memang rasa nak pakai je memanjang sebab mint dia tu buat rasa diri lebih berkeyakinan gituu taw.
.
Haishh memang rugi la korang lambat try. Sebab semua yang dah try produk #fienabeauty #testimonisatissoap berkali2 repeat order taw sebab boleh dapat kulit yang cantik dengan harga RM 25 saja. Jimat dan tak membazir duit gaji uols taw! .
Untuk korang yang ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & idamkan kulit putih gebu berseri jom dapatkan #satissoap sekarang. .
Cepat komen "NAK" sekarang!
Nak lebih mudah korang ws je no admin ni sekarang.
.
.
0142997794

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teameiyla

Beli produk sampai beratus habis tapi yang murah jugak yang berkesan. Ye tak?
.
Jangan kerana nampak kecik molek halus manis macam ni uols buat donnow je yerr. Kecik2 cili padi ni taw. Effect dia super duper kebaboomm!
.
Bila pakai sabun ni rasa best sangat sebab ia berangin buat muka rasa segar, hilangkan jerawat & mencerahkan kulit. Memang rasa nak pakai je memanjang sebab mint dia tu buat rasa diri lebih berkeyakinan gituu taw.
.
Haishh memang rugi la korang lambat try. Sebab semua yang dah try produk #fienabeauty#testimonisatissoap berkali2 repeat order taw sebab boleh dapat kulit yang cantik dengan harga RM 25 saja. Jimat dan tak membazir duit gaji uols taw! .
Untuk korang yang ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat kecut, sunburn lambat hilang, liang pori terbuka & idamkan kulit putih gebu berseri jom dapatkan #satissoap sekarang. .
Cepat komen "NAK" sekarang!
Nak lebih mudah korang ws je no admin ni sekarang.
.
.
0142997794

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum #teameiyla
5 0 5 hours ago
@fienabeauty_izzat Profile picture

@fienabeauty_izzat

Meremang bulu roma tau dakk bilaa jerawat hilang mcm biskut 😂. Cuba korang tngk skinzz founder kita sndiri..putih bersih bebas dari miss j yg durjana...Hanya dgn consume #pss jee uolls
.
Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib..jom dptkn #pss dan izzat akn guide uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak izzat bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke
010-8262157
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty #gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah

Meremang bulu roma tau dakk bilaa jerawat hilang mcm biskut 😂. Cuba korang tngk skinzz founder kita sndiri..putih bersih bebas dari miss j yg durjana...Hanya dgn consume #pss jee uolls
.
 Ajaib ke tak ajaib ? Sapa nak rasa pengalaman ajaib..jom dptkn #pss dan izzat akn  guide uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak izzat bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Whatsapp “NAK” ke 
010-8262157
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#teambellabeauty#gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah
6 0 5 hours ago
9 1 5 hours ago
@njbeautyyy Profile picture

@njbeautyyy

Tengo jerr dah terliur ni kan pulak bila dah rasa mesti ketagih lain macam . Hari hari kalau tak minum perla ni rasa macam tak lengkap jerr. Tiap hari belum mulakan tugas mesti perla akan santapan utama .
.
Aishhh ginilaa rutin harian bila nak cantik. Kena konsisten dan setia 😘
.
#perlapotion #perlacoffee
#perlexclusive #perlaturbo #tipsputih #putihsatubadan #rahsiacantik #perlalovers #perlabyirich_hq

Tengo jerr dah terliur ni kan pulak bila dah rasa mesti ketagih lain macam . Hari hari kalau tak minum perla ni rasa macam tak lengkap jerr.  Tiap hari belum mulakan tugas mesti perla akan santapan utama .
.
Aishhh ginilaa rutin harian bila nak cantik.  Kena konsisten dan setia 😘
.
#perlapotion #perlacoffee
#perlexclusive #perlaturbo #tipsputih #putihsatubadan #rahsiacantik #perlalovers #perlabyirich_hq
0 0 5 hours ago
@snowhite_lab Profile picture

@snowhite_lab

awak da beli HelloBabes belum tu? HelloBabes da nak habis wak, tinggal berapa kotak je, hmmmm

awak da beli HelloBabes belum tu? HelloBabes da nak habis wak, tinggal berapa kotak je, hmmmm
1 1 5 hours ago
@fienabeauty_izzat Profile picture

@fienabeauty_izzat

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? Jom izzat guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak izzat bantu? Boleh tinggalkan no ws atau klik link di bio😉
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya. .
.
Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak
.
Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? Jom izzat guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma je
.
Dah tak sabar nak izzat bantu? Boleh tinggalkan no ws atau klik link di bio😉
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline#gelombangfienabeauty #teamjutawanfarah
5 0 5 hours ago

Top #putihsatubadan posts

@fienabeauty_official Profile picture

@fienabeauty_official

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
195 7 19 February, 2019
@iglowmalaysia Profile picture

@iglowmalaysia

EID AL-ADHA SALE‼️
.
Set iglow:
👉🏻3box iglow whitening series
👉🏻Free iglow whitening soap
👉🏻Free iglow makeup bag
👉🏻Free postage
.
Dapatkan sekarang promo iglow 1set dengan hanya RM158 sahaja! .
Whatapp “IGLOW” di 011-5775 0095 untuk order atau click saja link dekat bio kami.
.
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk #iglowputihgebu

EID AL-ADHA SALE‼️
.
Set iglow:
👉🏻3box iglow whitening series
👉🏻Free iglow whitening soap
👉🏻Free iglow makeup bag
👉🏻Free postage
.
Dapatkan sekarang promo iglow 1set dengan hanya RM158 sahaja! .
Whatapp “IGLOW” di 011-5775 0095 untuk order atau click saja link dekat bio kami.
.
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk #iglowputihgebu
1,008 0 17 August, 2019
@iglowmalaysia Profile picture

@iglowmalaysia

Packaging cantik katanya! 😍 Thankyousomuch dear, enjoy your beauty! ❤️
• • •
Whatapp “IGLOW” di 013-914 3100 untuk order.
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk

Packaging cantik katanya! 😍 Thankyousomuch dear, enjoy your beauty! ❤️
• • • 
Whatapp “IGLOW” di 013-914 3100 untuk order. 
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk
926 0 23 November, 2017
@iglowmalaysia.hq Profile picture

@iglowmalaysia.hq

The New iGlow, lebih power. Dengan formulasi VITAMIN C dan SAKURA EKSTRAK yang dipertingkatkan membuatkan kulit anda lebih anjal, memukau dan bertenaga.

iGlow bakal mengegarkan pesada penjagaan dalaman dengan formula tersendiri yang lebih khasiat stemcell Argan, Zaiton, buah-buahan berries, dan gabungan collagen bagi membantu sel-sel kulit bergerak aktif.

iGlow Whitening Series khas buat anda yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman. Dapatkan sekarang!
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk

The New iGlow, lebih power. Dengan formulasi VITAMIN C dan SAKURA EKSTRAK yang dipertingkatkan membuatkan kulit anda lebih anjal, memukau dan bertenaga.

iGlow bakal mengegarkan pesada penjagaan dalaman dengan formula tersendiri yang lebih khasiat stemcell Argan, Zaiton, buah-buahan berries, dan gabungan collagen bagi membantu sel-sel kulit bergerak aktif.

iGlow Whitening Series khas buat anda yang mementingkan kecantikan luaran dan dalaman. Dapatkan sekarang! 
#iGlowWhiteningSeries #PutihSatuBadan #PinkishGlowing #PureVitaminC #EatIGlowAndYourSkinWillTalk
581 0 23 hours ago
@fienabeauty.kelantan Profile picture

@fienabeauty.kelantan

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,252 0 24 October, 2018
Punya kulit kering apalagi cuaca yg ekstrim kayak sekarang itu bikin makin garing aja ya. Untung ada malibu miracle mask. Masker untuk kulit kering.
.
Kulit jdi lembap, lebih sehat, dan nggk kering lgi
.
Tanya Jafra 
Wa 082261922190

#putihsatubadan #nakputih #nakputihcepat #nakputihgebu #supplimentputih #kulitputih #kulitsihat #kulitglowing #jeragathilang #paruthilang #hilangkanparut #parutberlubang #jerawat #parutjerawat #hilangkanjerawat #kulitgebu #kulitflawless #gebugebas #konsultanindependenjafra #jafrasukabumi #JAFRACosmetics #JAFRAIndonesia #azanis #scrubing #jafra #jafrasurabaya #jaframalang #jaframedan #jafrabandung #royaljellyjafra
116 0 4 February, 2019
@loveliee_kuantan.co Profile picture

@loveliee_kuantan.co

SAYA MAKAN SATU TABLET DAH NAMPAK MINYAK SEMASA 💩 . SEKARANG BERAT SAYA DAH TURUN 3KG SELEPAS MAKAN 5 TABLET OMC"
.
Nak kurus tanpa sengaja ? Oh My Chocolate la jawapan dia 🍫
Siapa ada masalah sembelit ?
Masalah berat tak turun ?
Masalah makan kuat ?
Masalah nak maintainkan berat badan ?
.
Jangan risau dengan adanya OMC ni kami akan membantu awak semua untuk selesaikan masalah itu okie ♥
.
Whatsapp now ! atau click je link dekat bio okie 😘

#hellopeachpleasekuantan #codkuantan #codlovelieekuantan #supplementasyallieekuantan #hppkuantan #codhppkuantan #hellopeachplease #asyalliee #supplementputih #supplementuntukjerawat #supplementuntukparut #supplementuntukflawless #ubatjerawat #ubatjeragat #putihsatubadan #putihgebu #putihflawless #codhpppekan #lovelieekuantan #lovelieepekan

SAYA MAKAN SATU TABLET DAH NAMPAK MINYAK SEMASA 💩 . SEKARANG BERAT SAYA DAH TURUN 3KG SELEPAS MAKAN 5 TABLET OMC"
.
Nak kurus tanpa sengaja ? Oh My Chocolate la jawapan dia 🍫 
Siapa ada masalah sembelit ?
Masalah berat tak turun ?
Masalah makan kuat ?
Masalah nak maintainkan berat badan ?
.
Jangan risau dengan adanya OMC ni kami akan membantu awak semua untuk selesaikan masalah itu okie ♥
.
Whatsapp now ! atau click je link dekat bio okie 😘

#hellopeachpleasekuantan #codkuantan #codlovelieekuantan #supplementasyallieekuantan #hppkuantan #codhppkuantan #hellopeachplease #asyalliee #supplementputih #supplementuntukjerawat #supplementuntukparut #supplementuntukflawless #ubatjerawat #ubatjeragat #putihsatubadan #putihgebu #putihflawless #codhpppekan #lovelieekuantan #lovelieepekan
133 1 9 hours ago
@raz_suhaimee Profile picture

@raz_suhaimee

Kuala Terengganu

Al-fatihah buat adik Adam Rayqal..ank Syurga Kami disini setia menanti kamu whai tetamu syurga..Sebak Membaca cerita pasal ank syurga ini...Berlinang air mata tngk gmbr ank syurga ni...Allahu...😞😔 Berat mata memandang Berat lagi Bahu Yang Memikul..nk Tulis Caption pun Berlinang air mata...Alfatihah...dan Salam Takziah Buat Keluarga..🙏🏻 #AnakSyurga
#adamrayqal
#gpinkishcollagen
#supernutural
#kosmetikmurah
#sayajual
#visitmyig
#produkmalaysia
#jampi
#sayabeli
#maksayamarahjualmahal
#gebuglowing
#putihsatubadan
#nakcantikjangansayangduit
#kulitbersih
#whiteningproduct
#jeragathilang
#hotfm
#manisfm
#sekkepok
#ubatputih
#jeragat
#alhamdulillah
#produkmurah
#igshop
#glowinggebumulus
#produkviral
#pipipink
#instaseleb
#instafemes

Al-fatihah buat adik Adam Rayqal..ank Syurga Kami disini setia menanti kamu whai tetamu syurga..Sebak Membaca cerita pasal ank syurga ini...Berlinang air mata tngk gmbr ank syurga ni...Allahu...😞😔 Berat mata memandang Berat lagi Bahu Yang Memikul..nk Tulis Caption pun Berlinang air mata...Alfatihah...dan Salam Takziah Buat Keluarga..🙏🏻 #AnakSyurga
#adamrayqal
 #gpinkishcollagen
#supernutural
#kosmetikmurah
#sayajual
#visitmyig
#produkmalaysia
#jampi 
#sayabeli
#maksayamarahjualmahal
#gebuglowing
#putihsatubadan
#nakcantikjangansayangduit
#kulitbersih
#whiteningproduct
#jeragathilang
#hotfm
#manisfm
#sekkepok
#ubatputih
#jeragat
#alhamdulillah
#produkmurah 
#igshop
#glowinggebumulus
#produkviral
#pipipink
#instaseleb
#instafemes
1,070 17 4 July, 2018