#putrajaya Instagram Photos & Videos

putrajaya - 2.5m posts

    KEBERKESANAN WOMEN DESIREE DIJAMIN TERBUKTI.
.
.
NAK tahu kenapa?
.
.
Diformulasi dengan menggunakan teknologi bionano. Menghasilkan molekul yang sangat halus. Membolehkan WDTA meresap masuk ke dasar kulit. Bertindak sepantas 12X lebih cepat berbanding krim biasa.
.
.
Bertindak melalui nadi ke pembuluh darah, merawat masalah dari dalaman. Bekerja mengusir toksin, melancarkan peredaran darah dan membina semula sel sel baru dan singkirkan sel lama.
.
.
Berfungsi:-
.
.
1)Melembabkan & haluskan kulit (glowing).
.
.
2)Mencerahkan kulit kusam & tona tidak sekata.
.
.
3)Menegang dan memantapkan tisu kendur.
.
.
4)Membantu atasi masalah Jerawat.
.
.
5)Memudarkan kesan parut.
.
.
6)Mengawal penghasilan kulit yg berminyak.
.
.
7)Mengurangkan jeragat & bintik hitam di wajah.
.
.
8)Mengurangkan blackhead & mengecilkan pori-pori.
.
.
9)Antipenuaan & awet muda.
.
.
10)Mengatasi masalah eyebag.
.
.
Makin di calit, makin terserlah Manfaatnya. Keberkesanannya terbukti. 80% pengguna repeat order. Sudah lebih 10k testimoni dari pengguna WDTA sendiri.
.
.
WDTA berwarna putih dan water based teksturnya tidak berminyak. Likat dan tidak tumpah. Selamat digunakan ibu mengandung dan menyusukan anak.
.
.
Nak cantik dan sihat dengan selamat? WDTA ada jawapannya. Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM
.
.
Ramai dah terkena percikan magika WDTA ni. Korang bila lagi?
.
.
Dah bersedia nak transformasikan diri?

AishahAG
60192356279

#AgenAdleesyaBeauty
#teamizah 
#putrajaya 
#FreeDelivery
#FreePostage

    KEBERKESANAN WOMEN DESIREE DIJAMIN TERBUKTI.
    .
    .
    NAK tahu kenapa?
    .
    .
    Diformulasi dengan menggunakan teknologi bionano. Menghasilkan molekul yang sangat halus. Membolehkan WDTA meresap masuk ke dasar kulit. Bertindak sepantas 12X lebih cepat berbanding krim biasa.
    .
    .
    Bertindak melalui nadi ke pembuluh darah, merawat masalah dari dalaman. Bekerja mengusir toksin, melancarkan peredaran darah dan membina semula sel sel baru dan singkirkan sel lama.
    .
    .
    Berfungsi:-
    .
    .
    1)Melembabkan & haluskan kulit (glowing).
    .
    .
    2)Mencerahkan kulit kusam & tona tidak sekata.
    .
    .
    3)Menegang dan memantapkan tisu kendur.
    .
    .
    4)Membantu atasi masalah Jerawat.
    .
    .
    5)Memudarkan kesan parut.
    .
    .
    6)Mengawal penghasilan kulit yg berminyak.
    .
    .
    7)Mengurangkan jeragat & bintik hitam di wajah.
    .
    .
    8)Mengurangkan blackhead & mengecilkan pori-pori.
    .
    .
    9)Antipenuaan & awet muda.
    .
    .
    10)Mengatasi masalah eyebag.
    .
    .
    Makin di calit, makin terserlah Manfaatnya. Keberkesanannya terbukti. 80% pengguna repeat order. Sudah lebih 10k testimoni dari pengguna WDTA sendiri.
    .
    .
    WDTA berwarna putih dan water based teksturnya tidak berminyak. Likat dan tidak tumpah. Selamat digunakan ibu mengandung dan menyusukan anak.
    .
    .
    Nak cantik dan sihat dengan selamat? WDTA ada jawapannya. Produk tempatan dijamin halal dan mendapat kelulusan KKM
    .
    .
    Ramai dah terkena percikan magika WDTA ni. Korang bila lagi?
    .
    .
    Dah bersedia nak transformasikan diri?

    AishahAG
    60192356279

    #AgenAdleesyaBeauty
    #teamizah
    #putrajaya
    #FreeDelivery
    #FreePostage

    1 0 15 hours ago
    Alhamdulillah barang2 nyopping haritu kat UK guna duit keuntungan jual AS Legacy dah sampai weekend lepas. Ada juga kenangan boleh nampak. .
Selain tu some untung convert beli handbags cath kidston utk jual pulak. Wang bikin wang. Besar ke kecik, tapi kena ada modal untuk generate income lain. .
Teena nak sampaikan ialah jadikan AS legacy satu platform untuk menjana income, belajar marketing, grow strength and confidence disamping apa2 perkara lain yang kita nak buat.
.
Terutama skali macam Teena untuk bantu family tanpa perlu minta duit suami. Ini satu perkara yang paling penting buat Teena bangun setiap hari.
.
Jom Join Teena dan Teena akan share mcm mana nak buat duit dengan As Legacy paling busuk pun RM500 bersih!
.
#zeromodal #freeilmu #whatsappnow .
📲+6012-7906601

    Alhamdulillah barang2 nyopping haritu kat UK guna duit keuntungan jual AS Legacy dah sampai weekend lepas. Ada juga kenangan boleh nampak. .
    Selain tu some untung convert beli handbags cath kidston utk jual pulak. Wang bikin wang. Besar ke kecik, tapi kena ada modal untuk generate income lain. .
    Teena nak sampaikan ialah jadikan AS legacy satu platform untuk menjana income, belajar marketing, grow strength and confidence disamping apa2 perkara lain yang kita nak buat.
    .
    Terutama skali macam Teena untuk bantu family tanpa perlu minta duit suami. Ini satu perkara yang paling penting buat Teena bangun setiap hari.
    .
    Jom Join Teena dan Teena akan share mcm mana nak buat duit dengan As Legacy paling busuk pun RM500 bersih!
    .
    #zeromodal #freeilmu #whatsappnow .
    📲+6012-7906601

    1 1 15 hours ago
    Alhamdulillah barang2 nyopping haritu kat UK guna duit keuntungan jual AS Legacy dah sampai weekend lepas. Ada juga kenangan boleh nampak. .
Selain tu some untung convert beli handbags cath kidston utk jual pulak. Wang bikin wang. Besar ke kecik, tapi kena ada modal untuk generate income lain. .
Teena nak sampaikan ialah jadikan AS legacy satu platform untuk menjana income, belajar marketing, grow strength and confidence disamping apa2 perkara lain yang kita nak buat.
.
Terutama skali macam Teena untuk bantu family tanpa perlu minta duit suami. Ini satu perkara yang paling penting buat Teena bangun setiap hari.
.
Jom Join Teena dan Teena akan share mcm mana nak buat duit dengan As Legacy paling busuk pun RM500 bersih!
.
#zeromodal #freeilmu #whatsappnow .
📲+6012-7906601

    Alhamdulillah barang2 nyopping haritu kat UK guna duit keuntungan jual AS Legacy dah sampai weekend lepas. Ada juga kenangan boleh nampak. .
    Selain tu some untung convert beli handbags cath kidston utk jual pulak. Wang bikin wang. Besar ke kecik, tapi kena ada modal untuk generate income lain. .
    Teena nak sampaikan ialah jadikan AS legacy satu platform untuk menjana income, belajar marketing, grow strength and confidence disamping apa2 perkara lain yang kita nak buat.
    .
    Terutama skali macam Teena untuk bantu family tanpa perlu minta duit suami. Ini satu perkara yang paling penting buat Teena bangun setiap hari.
    .
    Jom Join Teena dan Teena akan share mcm mana nak buat duit dengan As Legacy paling busuk pun RM500 bersih!
    .
    #zeromodal #freeilmu #whatsappnow .
    📲+6012-7906601

    0 1 15 hours ago
    Mercu Summer Suites @ KLCC 
Significant price reduction 🌊🌊
Owner agreed to reduce price to RM 550,000. RM 50,000 discount and still negotiable🙌

Very good as new condition , property only use for AirBnB,  sell with fully furnished. Got all item in the picture. Good for investment Airbnb 
Price: RM 550,000 negotiable 
Property Details:
- BumiLot
- Leasehold - 469 sqft
- 1 bedroom 1 bathroom
- Strata Title
- Level 11 tower B
- Fully fursnished - Developer: UEM Sunrise
- City view
- Maintenance fee: RM 189.65
- 24 hours CCTV, access card

Accessibility:
- 15 minutes walk to KLCC
- 5 minutes walk to Bukit Nanas Monorail & Dang Wangi LRT
- accessible via Jalan Sultan Ismail & AKLEH
- Quill Shopping Mall, 5-stars hotels, 
Facilities - Covered car park
- Perimeter Fencing
- Game room
- Gymnasium room
- Jacuzzi
- Meeting room
- Multi-purpose hall
- 24 hours security
- outdoor pool and garden
- airport shuttle
- on site coffee house/ snack bar/ restaurant - laundry and ironing services.

Places of interest nearby:
- Dang Wangi: 400 m
- Menara KL Tower: 700m
- Medan Tuanku Monorail Station: 700 m
- Petronas Twin Towers: 750m
- Suria KLCC: 800m
- Aquaria KLCC: 1 km
- KLCC Park: 1.1 km
- Pavilion Kuala Lumpur: 1.4 km

Untuk Pertanyaan/ Rundingan Awal Secara Percuma:

Klik Whatsapp:
http://wasap.my/+60178078400/MercuSummerKLCCMN

Tel: 0178078400 📞
#REN14352
Shah

FB: fb.me/hartanahwilayah
Email: hartanahwilayah@gmail.com

Note: 3.18% Booking (fully refund if loan rejected)
6.82% upon SPA signing
Bankers & lawyer can be arranged

#RealEstateNegotiator 
#PropertyAdvisor 
#PropertyMalaysia
#PerundingHartanah
#Marketplace
#MalaysiaProperty 
#Property
#RumahUntukDijual 
#JualBeliSewaRumah
#HartanahMalaysia
#HartanahWilayah
#EjenJualRumah
#Selangor #KL #Putrajaya  #ShahZaidi #SZREN  #ShahAlam #SeriKembangan #Cheras #Ampang #ootd #TrendingNow #MercuSummerSuites #KLCC kind

    Mercu Summer Suites @ KLCC
    Significant price reduction 🌊🌊
    Owner agreed to reduce price to RM 550,000. RM 50,000 discount and still negotiable🙌

    Very good as new condition , property only use for AirBnB, sell with fully furnished. Got all item in the picture. Good for investment Airbnb
    Price: RM 550,000 negotiable
    Property Details:
    - BumiLot
    - Leasehold - 469 sqft
    - 1 bedroom 1 bathroom
    - Strata Title
    - Level 11 tower B
    - Fully fursnished - Developer: UEM Sunrise
    - City view
    - Maintenance fee: RM 189.65
    - 24 hours CCTV, access card

    Accessibility:
    - 15 minutes walk to KLCC
    - 5 minutes walk to Bukit Nanas Monorail & Dang Wangi LRT
    - accessible via Jalan Sultan Ismail & AKLEH
    - Quill Shopping Mall, 5-stars hotels,
    Facilities - Covered car park
    - Perimeter Fencing
    - Game room
    - Gymnasium room
    - Jacuzzi
    - Meeting room
    - Multi-purpose hall
    - 24 hours security
    - outdoor pool and garden
    - airport shuttle
    - on site coffee house/ snack bar/ restaurant - laundry and ironing services.

    Places of interest nearby:
    - Dang Wangi: 400 m
    - Menara KL Tower: 700m
    - Medan Tuanku Monorail Station: 700 m
    - Petronas Twin Towers: 750m
    - Suria KLCC: 800m
    - Aquaria KLCC: 1 km
    - KLCC Park: 1.1 km
    - Pavilion Kuala Lumpur: 1.4 km

    Untuk Pertanyaan/ Rundingan Awal Secara Percuma:

    Klik Whatsapp:
    http://wasap.my/+60178078400/MercuSummerKLCCMN

    Tel: 0178078400 📞
    #REN14352
    Shah

    FB: fb.me/hartanahwilayah
    Email: hartanahwilayah@gmail.com

    Note: 3.18% Booking (fully refund if loan rejected)
    6.82% upon SPA signing
    Bankers & lawyer can be arranged

    #RealEstateNegotiator
    #PropertyAdvisor
    #PropertyMalaysia
    #PerundingHartanah
    #Marketplace
    #MalaysiaProperty
    #Property
    #RumahUntukDijual
    #JualBeliSewaRumah
    #HartanahMalaysia
    #HartanahWilayah
    #EjenJualRumah
    #Selangor #KL #Putrajaya #ShahZaidi #SZREN #ShahAlam #SeriKembangan #Cheras #Ampang #ootd #TrendingNow #MercuSummerSuites #KLCC kind

    1 0 16 hours ago

Top #putrajaya posts

    My beautiful statement earrings are from @houseofrajput, a new online shop launching end August that celebrates the intricacy and glamour of jewellery created by India’s best designers ⭐️ You can touch and feel these earrings and many more at the @houseofrajput pop-up taking place on 24 August, 10am - 7pm at 7 Grange Road. RSVP using the link on their profile for 10% off your purchase. Don’t forget to follow them to get updates on their online launch ✨✨✨

    My beautiful statement earrings are from @houseofrajput , a new online shop launching end August that celebrates the intricacy and glamour of jewellery created by India’s best designers ⭐️ You can touch and feel these earrings and many more at the @houseofrajput pop-up taking place on 24 August, 10am - 7pm at 7 Grange Road. RSVP using the link on their profile for 10% off your purchase. Don’t forget to follow them to get updates on their online launch ✨✨✨

    1,021 64 17 August, 2019
    •
ok my face  c l e a r l y  doesn't show it but i'm actually having a good time & why am i growing taller & bigger w/ every swipe 🧐 also swipe til the end to see an aunty fake smiling at you 🙃
.
Happy to be on board @dr.moritamy's cruise for their new range of products launch ; they have a new foam cleanser range now & their face masks can make you dance (if you're from my stories you know lel) all available at @guardianmy now! 🌠
.
#cruisewithdrmorita 
#drmorita
#drmoritamy
#guardianmalaysia


    ok my face c l e a r l y doesn't show it but i'm actually having a good time & why am i growing taller & bigger w/ every swipe 🧐 also swipe til the end to see an aunty fake smiling at you 🙃
    .
    Happy to be on board @dr.moritamy 's cruise for their new range of products launch ; they have a new foam cleanser range now & their face masks can make you dance (if you're from my stories you know lel) all available at @guardianmy now! 🌠
    .
    #cruisewithdrmorita
    #drmorita
    #drmoritamy
    #guardianmalaysia

    1,677 60 14 August, 2019
    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
.
🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
.
Hai Assalamualiakum sis 🌸
.
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
.
🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
✅ stm bangi ✅
.
👉OPERATION HOURS👈
✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
KECUALI ISNIN
.
👉LOCATION WAZE :👈
✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
.
👉Landmark👈
Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
.
👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
✅ 0137210610 ✅
.
p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
. 
#sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
#emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    🌺 #AUGUST SPECIAL OFFER, #FREE #UPAH SEMUA DESIGN, + #LESS RM5/g 😱
    .
    🔥TRADE IN VIP RM177/g (14%)🔥
    .
    Hai Assalamualiakum sis 🌸
    .
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    🔥NEW ARRIVALS 😍 RANTAI TANGAN BOLA2 😱
    .
    🔥GALLERY STOCK DI TELEGRAM🔥
    ✅ stm bangi ✅
    .
    👉OPERATION HOURS👈
    ✅ SELASA - AHAD, Jam 10.30am - 6.30pm
    ✅REHAT SOLAT JUMAAT, Jam 12.30-2.30 pm
    KECUALI ISNIN
    .
    👉LOCATION WAZE :👈
    ✅ KEDAI EMAS SRI TANAH MERAH BANGI ✅
    .
    👉Landmark👈
    Seksyen 9 Bandar Baru Bangi, Area Maybank bersebelahan Petronas
    .
    👉Contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan👈
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    ✅ 0137210610 ✅
    .
    p/s : jgan lupa tag n share kat member2 ye sis
    Nnti boleh CUCI2 MATA kat kedai 😘
    .
    #sritanahmerah #bangi #bangisentral #shahalam #ampang #wangsamaju
    #emas #promosi #viral #murah #semenyih #kelanajaya #putrajaya #seremban #puchong #kualalumpur #cheras #subang

    642 20 18 August, 2019