#pwiscrub Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #pwiscrub and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
4.3
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@junni.misterkitty Profile picture

@junni.misterkitty

Johor

As salam guys . Haritu customer complaint , PWIS ni ada kesan lain . ☹️ Dia cakap mcm ni : "Saya beli produk ni nak hilangkan sel kulit mati , tapi tiba2 TERcerah sekali , mcm mana ni ?"

Haa nampak tak ? Apa yang best sangat PWIS ni👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣ ⠀
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣ !

Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp 0135240259 atau klik je link kat BIO . ❤️

p/s : SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#tjcodbatupahat #codbatupahat #norakittyempire #junnimisterkitty #thejunnijohor #batupahat #johor #organicskincare #pwiscrub #thejunni

As salam guys . Haritu customer complaint , PWIS ni ada kesan lain . ☹️ Dia cakap mcm ni : "Saya beli produk ni nak hilangkan sel kulit mati , tapi tiba2 TERcerah sekali , mcm mana ni ?"
⠀
Haa nampak tak ? Apa yang best sangat PWIS ni👇🏻⁣
✨Memudarkan kesan parut jerawat & luka⁣
✨Menghilangkan daki⁣
✨Mencerahkan kulit⁣
✨Membantu mengurangkan sunburn⁣
✨Merawat kulit kusam⁣
✨Memutihkan badan & wajah⁣
⁣ ⠀
Jom sama sama PUTIH SELURUH BADAN! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣ !
⠀
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp 0135240259 atau klik je link kat BIO . ❤️
⠀
p/s : SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
⠀
#tjcodbatupahat #codbatupahat #norakittyempire #junnimisterkitty #thejunnijohor #batupahat #johor #organicskincare #pwiscrub #thejunni
7 0 21 hours ago
@junniterengganu.aina Profile picture

@junniterengganu.aina

Alahai cantiknya cust Aina ni. Effa ni grab licen serum dan pwis tau 😍 Effa pun dah pernah try licen serum ni dan jatuh cinta. So dia grab kali ni sekali dengan pwis ❤️
.
Sesiapa yang nak cod produk junnibeauty area kuala terengganu, kuala nerus dan marang, boleh tekan link whatsapp di bio @junniterengganu.aina ❤️
Whatsapp ke 01112511662

#pwiscrub #pwis #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #licenserum #serumjerawat #serummurah #serumeyebag #serummurah #serumjerawat #serummalaysia #serummurahmalaysia #tjcod #tjcodganu #tjcodmarang #tjcodkualaterengganu #tjcodkualanerus #tjcodbukitpayong #tjcodunisza #tjcodumt #politeknikkualaterengganu #tjcodchendering #tjcoduitmchendering #TJCODUITM

Alahai cantiknya cust Aina ni. Effa ni grab licen serum dan pwis tau 😍 Effa pun dah pernah try licen serum ni dan jatuh cinta. So dia grab kali ni sekali dengan pwis ❤️
.
Sesiapa yang nak cod produk junnibeauty area kuala terengganu, kuala nerus dan marang, boleh tekan link whatsapp di bio @junniterengganu.aina ❤️
Whatsapp ke 01112511662

#pwiscrub #pwis #scrubmuka #scrubmukadanbadan #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #licenserum #serumjerawat #serummurah #serumeyebag #serummurah #serumjerawat #serummalaysia #serummurahmalaysia #tjcod #tjcodganu #tjcodmarang #tjcodkualaterengganu #tjcodkualanerus #tjcodbukitpayong #tjcodunisza #tjcodumt #politeknikkualaterengganu #tjcodchendering #tjcoduitmchendering #TJCODUITM
16 0 15 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Kuala Rompin

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
4 0 15 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Kuala Rompin

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
3 0 15 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Kuala Rompin

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
2 0 15 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Kuala Rompin

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
4 0 15 October, 2019
@junnibeauty_kelantan Profile picture

@junnibeauty_kelantan

Wakaf Che Yeh

-
PUTIH SEPANTAS 15 MINIT❗️
-
Betul ke sepantas 15 minit?😱 Betullah sayangku 😘
-
#PWIScrub ni 2in1 tau😘 Masker + Scrub.✨
-
Uols biarkan selama 15 minit macam pakai masker tu. After 15 minit dah boleh gonyoh dah.
Jangan gonyoh kuat kuat tau😂Manja manja je😝
.
#kkmapproved #nomecury #junnilovers #thejunniscrub #scrubjunnibeauty #scrubwhitening #putihseluruhbadan #skinscrub #InstantScrub #ThejunniInstantScrub
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub #tjcodkotabharu #igkelantan #tjkelantan

-
PUTIH SEPANTAS 15 MINIT❗️
-
Betul ke sepantas 15 minit?😱 Betullah sayangku 😘
-
#PWIScrub ni 2in1 tau😘 Masker + Scrub.✨
-
Uols biarkan selama 15 minit macam pakai masker tu. After 15 minit dah boleh gonyoh dah.
Jangan gonyoh kuat kuat tau😂Manja manja je😝
.
#kkmapproved #nomecury #junnilovers #thejunniscrub #scrubjunnibeauty #scrubwhitening #putihseluruhbadan #skinscrub #InstantScrub #ThejunniInstantScrub 
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub #tjcodkotabharu #igkelantan #tjkelantan
2 0 15 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Endau, Johor

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
1 0 15 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Endau, Johor

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang

Bagun pagi je muka mesti berminyak 😔. .
.
Macam mana nak hilangkan masalah muka berminyak ye 🤔. .
.
Saya hazirah nak bagi satu produk yang boleh membantu skin kulit muka awak 😍. .
.

Macam mana tu  okey licen serum dari Junni beauty boleh membantu masalah kulit berminyak dengan secepat nye 😱🤗. .
.
Saya nakkkkkk 😍. .
.
#teamwardahrangrse #teamjutawanhazirah #junnibeauty #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #pwiscrub #codkualarompin #codendau #codjanglau #codpontian #codsungaiputri #codseledang
2 0 15 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong angels! Haaa mesti tak tahu kan yang pwiscrub ni bolehhhhh digunakannn
✨seluruh badan
✨seluruh muka
✨celahan celahan
✨kawasan gelap
✨miss v
.

Haaa korang yang ada masalah yang gelap gelap tu kene cecepag grab pwis sebabnyaaa 1 bekas RM39 angels tahan 1-2 bulan 😱😱😱.
.

Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati degil tu haaaa kene cecepat grab. Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤩.
.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk  suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 14 October, 2019
@junnibeautyperlis_ Profile picture

@junnibeautyperlis_

Perlis, Perlis, Malaysia

Hai goodnight hampa ! ❤️ Ni result skin mira sendiri ! haritu kulit mira breakout sebab mira tersilap pakai product yg ada mercury tau ! bengkak habis muka mira naik mcm mcm segala tok nenek . 😭😭😭 .
TAPI!!!! lepas 8 hari konsisten FULL SET THE JUNNI . Alhamdulillah skin makin baik. 🙈 Yang kiri atas tu skin sebelum guna the junni , sebelah dia 5 hari lepas guna the junni . Yang bawah AFTER 8 HARI . ❤️🔥 .
Mira jual sebab mira dah consume dah pakai and berhasil & takda side effect ! 💕 MIRA BOLEH COD SELURUH PERLIS TAU . .
HAMPA ADA MASALAH SUNBURN ? KULIT BERJERAWAT BERPARUT ? JOM CHAT MIRA DEKAT WS , MIRA TOLONG HAMPA . LELAKI & PEREMPUAN SEMUA BOLEH GUNA 😘 .
STOCK NYAWA NYAWA IKAN GAIS ! Pm cepat untuk dapat voucher free dengan setiap pembelian 2item keatas 😍

#licenserum #licenserumbythejunni #licenserumhq #putihkoreathejunni #putihkorea #putihkoreaviral #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetthejunni #pinkishwhitesetbythejunni #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #pwiscrub💥 #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodarauperlis #tjcodpauh #tjcodperlis

Hai goodnight hampa ! ❤️ Ni result skin mira sendiri ! haritu kulit mira breakout sebab mira tersilap pakai product yg ada mercury tau ! bengkak habis muka mira naik mcm mcm segala tok nenek . 😭😭😭 .
TAPI!!!! lepas 8 hari konsisten FULL SET THE JUNNI . Alhamdulillah skin makin baik. 🙈 Yang kiri atas tu skin sebelum guna the junni , sebelah dia 5 hari lepas guna the junni . Yang bawah AFTER 8 HARI . ❤️🔥 .
Mira jual sebab mira dah consume dah pakai and berhasil & takda side effect ! 💕 MIRA BOLEH COD SELURUH PERLIS TAU . .
HAMPA ADA MASALAH SUNBURN ? KULIT BERJERAWAT BERPARUT ? JOM CHAT MIRA DEKAT WS , MIRA TOLONG HAMPA . LELAKI & PEREMPUAN SEMUA BOLEH GUNA 😘 .
STOCK NYAWA NYAWA IKAN GAIS ! Pm cepat untuk dapat voucher free dengan setiap pembelian 2item keatas 😍

#licenserum #licenserumbythejunni #licenserumhq #putihkoreathejunni #putihkorea #putihkoreaviral #pinkishwhiteset #pinkishwhitesetthejunni #pinkishwhitesetbythejunni #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #pwiscrub💥 #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodarauperlis #tjcodpauh #tjcodperlis
6 0 14 October, 2019
@junnibeauty_kelantan Profile picture

@junnibeauty_kelantan

KBmall,Kota Bharu

-
BAHAYA BAHAYA❗️
.
SCRUB NI BAHAYA SEBAB BOLEH CERAHKAN SELURUH BADAN TAU😍
-
KALAU KORANG ADA HITAM DEKAT CELAH2 BADAN KORANG TU. GOSOK JE DENGAN #PWISCRUB NI PELAN2 N BILAS CONFIRM LEPASTU HILANG SEMUA HITAM TU 😉
.
WHATSAPP 📲 013-9855549 (click link di bio)
.
#kkmapproved #nomecury #junnilovers #thejunniscrub #scrubjunnibeauty #scrubwhitening #putihseluruhbadan #skinscrub #InstantScrub #ThejunniInstantScrub
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub #tjcodkotabharu #igkelantan #tjkelantan

-
BAHAYA BAHAYA❗️
.
SCRUB NI BAHAYA SEBAB BOLEH CERAHKAN SELURUH BADAN TAU😍
-
KALAU KORANG ADA HITAM DEKAT CELAH2 BADAN KORANG TU. GOSOK JE DENGAN #PWISCRUB NI PELAN2 N BILAS CONFIRM LEPASTU HILANG SEMUA HITAM TU 😉
.
WHATSAPP 📲 013-9855549 (click link di bio)
.
#kkmapproved #nomecury #junnilovers #thejunniscrub #scrubjunnibeauty #scrubwhitening #putihseluruhbadan #skinscrub #InstantScrub #ThejunniInstantScrub 
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub #tjcodkotabharu #igkelantan #tjkelantan
10 0 14 October, 2019
@junnibeautyperlis_ Profile picture

@junnibeautyperlis_

Perlis, Perlis, Malaysia

Alhamdulillah 💕 Done cod pada ds Mira , student kv kangar & asal dari kedah ! Dia cakap sambil buat duit dengan the junni , sambil rawat skin . ✅ .
Hai cutegirl ! Thankyou sebab percayakan the junni untuk rawat masalah skin hampa , & thankyou sebab percayakan mira untuk guide hampa 🔥 Mira janji akan guide hampa sampai hampa dapat skin idaman hampa . 🙈 asalkan jangan segan , jangan malas ! STOCK NYAWA NYAWA IKAN ! KALAU ADA YANG NAK BOOKING DULU BOLEH PM 🙈 NAK COD BOLEH CHAT DEKAT WHATSAPP TERUS KITA DEAL ❤️
.
SIAPA SINI ADA MASALAH KULIT BURN? MUDAH BURN TAPI SUSAH NAK LEGA ? PM MIRA ! MIRA BOLEH BANTU HAMPA RAWAT SKIN HAMPA SAMPAI JADI ! YANG PENTING SELAMAT 😘
.
Skin consultation percuma dengan beauty consultant merangkap agent The Junni 🔥 pm ws 0189419034 ( mira ) atau klik link dekat bio mira 😘 #putihkorea #putihkoreaviral #thejunni #thejunniangels #pwiscrubjunnibeauty #pwiscrub #tipskecantikansemulajadi #tjcodperlis #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodpauh #agentthejunniperlis #licenserum

Alhamdulillah 💕 Done cod pada ds Mira , student kv kangar & asal dari kedah ! Dia cakap sambil buat duit dengan the junni , sambil rawat skin . ✅ .
Hai cutegirl ! Thankyou sebab percayakan the junni untuk rawat masalah skin hampa , & thankyou sebab percayakan mira untuk guide hampa 🔥 Mira janji akan guide hampa sampai hampa dapat skin idaman hampa . 🙈 asalkan jangan segan , jangan malas ! STOCK NYAWA NYAWA IKAN ! KALAU ADA YANG NAK BOOKING DULU BOLEH PM 🙈 NAK COD BOLEH CHAT DEKAT WHATSAPP TERUS KITA DEAL ❤️
.
SIAPA SINI ADA MASALAH KULIT BURN? MUDAH BURN TAPI SUSAH NAK LEGA ? PM MIRA ! MIRA BOLEH BANTU HAMPA RAWAT SKIN HAMPA SAMPAI JADI ! YANG PENTING SELAMAT 😘
.
Skin consultation percuma dengan beauty consultant merangkap agent The Junni 🔥 pm ws 0189419034 ( mira ) atau klik link dekat bio mira 😘#putihkorea #putihkoreaviral #thejunni #thejunniangels #pwiscrubjunnibeauty #pwiscrub #tipskecantikansemulajadi #tjcodperlis #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodpauh #agentthejunniperlis #licenserum
14 0 14 October, 2019
@junniterengganu.aina Profile picture

@junniterengganu.aina

Anyeong angels 😇
Haaa mesti tak tahu kan yang PWIS ni boleh digunakan
🤪 Seluruh badan
🤪 Seluruh muka
🤪 Celahan celahan
🤪 Kawasan gelap
🤪 Miss v
.
Haa korang yang ada masalah yang kulit gelap gelap tu kena cepatcepat grab pwis tau 😍 Sebabnya 1 bekas ni berharga RM39 SAHAJA dan tahan 1-2 bulan 😱😱
.
Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati tu kena grab cepat-cepat 😉 Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤭
.
Jom dapat pwis sekarang tau 😘 FREE CONSULTANT tau 😍
Beli satu pun dapat free gift 🥳
Whatsapp 👇🏻 sekarang 🔥
01112511662

#pwis #pwiscrub #kulitkusam #sunburn #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubdaki #tjcod #tjcodganu #tjcodmarang #tjcodkualanerus #tjcodkualaterengganu #tjcodmarang #tjcodbukitpayong #tjcodunisza #tjcodumt #tjcodpoliteknikkualaterengganu #scrubmuka #scrubbadan #scrubmukadanbadan

Anyeong angels 😇
Haaa mesti tak tahu kan yang PWIS ni boleh digunakan
🤪 Seluruh badan
🤪 Seluruh muka
🤪 Celahan celahan
🤪 Kawasan gelap
🤪 Miss v
.
Haa korang yang ada masalah yang kulit gelap gelap tu kena cepatcepat grab pwis tau 😍 Sebabnya 1 bekas ni berharga RM39 SAHAJA dan tahan 1-2 bulan 😱😱
.
Lagi lagi yang ada masalah daki degil & sel kulit mati tu kena grab cepat-cepat 😉 Baru la jadi sehalus kulit bayi 🤭
.
Jom dapat pwis sekarang tau 😘 FREE CONSULTANT tau 😍
Beli satu pun dapat free gift 🥳
Whatsapp 👇🏻 sekarang 🔥
01112511662

#pwis #pwiscrub #kulitkusam #sunburn #scrubmurahmalaysia #scrubmurah #scrubdaki #tjcod #tjcodganu #tjcodmarang #tjcodkualanerus #tjcodkualaterengganu #tjcodmarang #tjcodbukitpayong #tjcodunisza #tjcodumt #tjcodpoliteknikkualaterengganu #scrubmuka #scrubbadan #scrubmukadanbadan
8 0 14 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire
#arau
#jitra
#changlun
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

DAH BOSAN DENGAN SKIN ASYIK KUSAM JE? SIKIT SIKIT SUNBURN BOSAN BETUL LA 😡! Ehhhhhh....
.

Lupa pulak ada PWISCRUB JUNNI ni 🤭. Jangan kata SUNBURN je hilang!
✅Sel kulit mati
✅Parut
✅Kulit kusam
✅Daki degil
.

Semuaa hilang 😱😱 Seminggu guna 2-3 kali je ! 1 bekas jimat lebih 1 bulan 😱😱.
.

Dah bosan dengan skin sama je takde perubahan? Jom sama sama FLAWLESS ! Eyda akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di Bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada eyda untuk eyda suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junnibeautyqueen
#teamizempire 
#ResellersOfqueenfatiah
#teamPowerIzempire 
#arau 
#jitra
#changlun 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 14 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
3 0 13 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
3 0 13 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
3 0 13 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
2 0 13 October, 2019
@shopping_hazirah Profile picture

@shopping_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
3 0 13 October, 2019
@junnibeauty_hazirah Profile picture

@junnibeauty_hazirah

Kuala Rompin

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM

Hai saya HAZIRAH AUNI AGENT SAH KUALA ROMPIN 😊.
.
.
Bagi  yang nak order PRODUK THE JUNNI AREA KUALA ROMPIN  boleh klik link in bio HAZIRAH 😊. .
.
HAZIRAH BUAT COD AREA KUALA ROMPIN , ENDAU , JANGLAU , TANJUNG GEMOK , JETI TANJUNG GEMOK , KUALA PONTIAN DAN KAWASAN BERDEKATAN .
.
.
#JUNNIBEAUTY #THEJUNNI #PUTIHKOREA #PINKISHWHITE #LICENSERUM #PWISCRUB #LULUSKKM
5 0 13 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih #junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio-
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣

Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣

💰Licen Serum RM52⁣

🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO

👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

MEMEY NANGIS KENAPA ??? ⁣
Kulit kalau tak cantik .... breakout... jerawat bersepah memang menangissss betul tak ?⁣
⁣
Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻⁣
❗️WHITEHEAD⁣
❗️BLACKHEAD⁣
❗️PARUT JERAWAT⁣
❗️JERAWAT⁣
❗️KULIT KUSAM⁣
⁣
💰Licen Serum RM52⁣
⁣
🥰Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi ⁣
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di BIO
⁣
👩🏻‍⚕️ SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 10 October, 2019
@junnibeautyperlis_ Profile picture

@junnibeautyperlis_

Perlis, Perlis, Malaysia

Siapa yang patut pakai pinkish white set ?
Baca kat bawah ni, sebelum beli Pinkish White Set -

#SkinBreakout yang memang teruk / mangsa produk merkuri / berjerawat teruk.
#KulitKusam jenis tona tak sekata, kejap kering kejap berminyak
#KulitPucat / #KulitNormal yang nak maintain skin lebih pinkish , glowing & flawless -
Ada 3 items yang effective rawat ur skin problem
1. Pinkish soap : buang sisa kotoran, mengurangkan minyak berlebihan, merawat jerawat AKTIF & mencerahkan kulit .
2. Pinkish cream : function untuk moisturiser siang hari. Supaya skin tak over oily & tak kering. Protect skin malam hari dari pertubuhan bakteria yang mengakibatkan JERAWAT & bagi efek pinkish pada kulit
3. Pinkish day cream : ada spf , mampu merawat kulit di siang hari buat skin glowing & cerah ☺️
-
-
RM 62 / set
1 bulan penggunaan

http://www.wasap.my/60189419034/nakputih #tjcodperlis #tjcodarau #tjcodpauh #tjcodkodiang #tjcodkangar #tjcodutara #thejunni #pinkishwhiteset #pinkishcream #pinkishdaycream #pinkishsoap #pinkishwhitesetthejunni #licenserum #licenserumbythejunni #putihkoreaviral #putihkorea #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #perlis #perlis #anakperlis #codperlis #codperlis

Siapa yang patut pakai pinkish white set ? 
Baca kat bawah ni, sebelum beli Pinkish White Set -

#SkinBreakout yang memang teruk / mangsa produk merkuri / berjerawat teruk.
#KulitKusam jenis tona tak sekata, kejap kering  kejap berminyak 
#KulitPucat / #KulitNormal yang nak maintain skin lebih pinkish , glowing & flawless -
Ada 3 items yang effective rawat ur skin problem 
1. Pinkish soap :  buang sisa kotoran, mengurangkan minyak berlebihan, merawat jerawat AKTIF & mencerahkan kulit .
2. Pinkish cream : function untuk moisturiser siang hari. Supaya skin tak over oily & tak kering. Protect skin malam hari dari pertubuhan bakteria yang mengakibatkan JERAWAT & bagi efek pinkish pada kulit
3. Pinkish day cream : ada spf , mampu merawat kulit di siang hari  buat skin glowing & cerah ☺️
-
-
RM 62 / set 
1 bulan penggunaan

http://www.wasap.my/60189419034/nakputih #tjcodperlis #tjcodarau #tjcodpauh #tjcodkodiang #tjcodkangar #tjcodutara #thejunni #pinkishwhiteset #pinkishcream #pinkishdaycream #pinkishsoap #pinkishwhitesetthejunni #licenserum #licenserumbythejunni #putihkoreaviral #putihkorea #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #perlis #perlis #anakperlis #codperlis #codperlis
9 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Uols nak tahu tak??
Licen Serum ni boleh bagi effect glowing tapi tidak membuat skin kita MELEKIT 😊
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik linkwhatsapp dibio.
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 10 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Pergh! Sekarang pergi mana mana semua tanya skin glowing guna apa 😍😍. Bertahun guna bermacam skincare, semua tak jadi apa 😫.
.

Alhamdulillah semenjak guna The Junni, skin 👇🏻
✅glowing
✅parut pudar
✅jerawat mengecut
✅kulit berseri
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA
.

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌.
.
.

Jom sama sama CANTIK & KULIT SIHAT ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik link whatsapp di bio
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
3 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Jitra

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Haa ni la skincare dari 2015 tau angels! Pinkish White Set 💯 NO MERKURI ❗️Tak perlu risau dengan local skincare. Check je dekat KKM punya WEB taip The Junni semua item dalam PINKISH WHITE SET ada KKM 💯.
.

Apa yang best pinkish white set ni?
👉🏻Bebas dari segala bahan yang membahayakan skin
👉🏻MEMBANTU Menatural kan kulit dari masalah BREAKOUT
👉🏻Merawat masalah jerawat kronik & jerawat batu
.

1 SET RM62 penggunaan tahan 1 bulan 😍. Siapa kat sini pengguna pinkish white set? Share sikit feedback dengan sis bawah ni👇🏻.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
4 0 9 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus klik Link whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Muka takde jerawat tapi permukaan skin tak licin 😫😫. Nakkkk flawless macam #thejunniangels 🥺🥺.
.

Ada sesape tak yang kulit sensitif macam angels ni? Tapi takut nak guna produk sebarang? Sape macam tu uols keneee cepat cepat dapatkan beauty consultant dari the junni hq.
.

Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus klik Link  whatsapp di BIO.
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

SERBUK KEMAM FORMULATED DARI KOREA .
.
Kandungan selamat untuk ibu mengandung & ibu menyusukan bayi ❄️ Tiada kesan sampingan ❄️ Diambil seawal 13 tahun keatas .
.
☑️Mencerahkan & memutihkan secara merata seluruh tubuh. ☑️ Mengawalkan pertubuhan bakteria pada kulit yang mengakibatkan jerawat KRONIK. ☑️ Membuat kulit lembab secara semula jadi.
☑️ Mengurangkan kesan parut gelap.
-
Labtest quality 🔬 tanpa kandungan bahaya 
Di jual sejak 2017 -
RM 55 sekotak
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
2 0 8 October, 2019
@junnibeauty_eydazendra Profile picture

@junnibeauty_eydazendra

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju
#tjcodarau
#arau
#jitra
#uitmarau
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih

Morning angels! Dah berapa lama tak consume putih korea? Kalau lupa takpe. Wajib repeat sampai uols dapat warna tona skin yang uols nak!
. “ Kalau berhenti sekejap consume putih korea boleh ke? Kulit akan jadi hitam ke?”
Putih ni putih kekal ya angels! Melainkan uols berjemur tengah panas memang akan gelap semula skin. Thats why sape yang skin cerah akan terus cerah sebab jaga skin.
.

Founder kita yang putih melepak tu pun tak pernah berhenti consume putih korea. Termasukklah thejunniangels . Dah dapat dah skin yang dorang idam kan tapi tak berhenti. Setiap bulan repeat ❤️.
.

Sape nak skin macam thejunniangels? Bagi love sikit ❤️❤️
.
.
#junniseller
#teamizempire 
#tjcodmelawati
#tjcodwangsamaju 
#tjcodarau 
#arau 
#jitra 
#uitmarau 
#pinkishwhiteset
#licenserum
#putihkorea
#pwiscrub
#putihgebu
#nakcantik
#glassskin 
#kulitberminyak
#produkpemutih
#kulitcantik 
#supplementkulit
#skincaremalaysia
#ubatjerawat
#nakcantikcepat
#naturalskincaremalaysia
#masalahjerawat
#nakflawless
#serumjerawat
#parutjerawat
#rawatkulitkusam
#nakputih
1 0 7 October, 2019
@junnibeautyperlis_ Profile picture

@junnibeautyperlis_

Perlis, Perlis, Malaysia

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI tu Mira nak share tips maintain putih 💯 Amalkan seminggu 3x je ! FIRST TIME GUNA PUN DAH BOLEH NAMPAK KESAN TAU 😍
.

PWIScrub BERBEZA dengan scrub lain ? Kenapa ? 🤔 .
1. Kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat . Dua kandungan ini antara petua org dulu dulu nak putih & bersihkan skin depa .
2. Putih kekal dalam masa 15 minit dengan teknik MASKER . so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER . Dan boleh pakai kat muka & badan sekali . 😍 .
Selalunya org takut nak guna sebab cepatnya putih . takut ada mercury !!! .
JANGAN RISAU ANGELS , KITA PUNYA PRODUCT BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 💯 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS 100% SELAMAT ❤️ .
Selalunya scrub banyak function mcmni mahal kan ? ini tak mahal sayangggg . rm39 tu boleh tahan lebih 2 bulan penggunaan ! beli la untuk family , kawan , suami atau isteri hehehe boleh la sama ii berscrub dekat rumah 😍
#tjcodperlis #tjcodutara #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodpauh #thejunniperlis #thejunni #thejunniangels #thejunnireseller #thejunniskincare #supplementputihkorea #putihkoreathejunni #putihkorea #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #pinkishwhitesetbythejunni #pinkishwhiteset #licenserum #licenserumbythejunni #licenserumthejunni #licenserumreseller

ATTENTION ! UNTUK KULIT SUNBURN & KUSAM & BERDAKI tu Mira nak share tips maintain putih 💯 Amalkan seminggu 3x je ! FIRST TIME GUNA PUN DAH BOLEH NAMPAK KESAN TAU 😍
.

PWIScrub BERBEZA dengan scrub lain ? Kenapa ? 🤔 .
1. Kandungan susu & beras untuk exfoliate skin kita & mencerahkan skin dengan cepat . Dua kandungan ini antara petua org dulu dulu nak putih & bersihkan skin depa . 
2. Putih kekal dalam masa 15 minit dengan teknik MASKER . so scrub ni 2in1 tau SCRUB + MASKER . Dan boleh pakai kat muka & badan sekali . 😍 .
Selalunya org takut nak guna sebab cepatnya putih . takut ada mercury !!! .
JANGAN RISAU ANGELS , KITA PUNYA PRODUCT BODYCARE & SKINCARE ADA KKM 💯 FAST RESULT TAPI INGREDIENTS 100% SELAMAT ❤️ .
Selalunya scrub banyak function mcmni mahal kan ? ini tak mahal sayangggg . rm39 tu boleh tahan lebih 2 bulan penggunaan ! beli la untuk family , kawan , suami atau isteri hehehe boleh la sama ii berscrub dekat rumah 😍
#tjcodperlis #tjcodutara #tjcodkangar #tjcodarau #tjcodpauh #thejunniperlis #thejunni #thejunniangels #thejunnireseller #thejunniskincare #supplementputihkorea #putihkoreathejunni #putihkorea #pwiscrub #pwiscrubjunnibeauty #pinkishwhitesetbythejunni #pinkishwhiteset #licenserum #licenserumbythejunni #licenserumthejunni #licenserumreseller
8 0 7 October, 2019
@junnibeauty.puchongjaya Profile picture

@junnibeauty.puchongjaya

Calit Calit Pinkish cream setiap malam jerawat makin kecut😍😍😍
Kulit makin licin dan glowing!!! . .
Anyone yg ada problem kulit berjerawat, jeragat, berparut, kulit sensitif, kulit berminyak lelaju la pm sis untuk diguide product thejunni yg sesuai untuk masalah kulit korang😊

Berminat nak skin sihat?? meh wasap sha📲01136281602 or click link di bio

#tjcodtaiping #tjcodbangi #tjcodpasirgudang #tjcodjohorbahru #tjcodputraheights #tjcodshahalam #tjcodcheras #tjcodtamanbukitkatilmelaka #tjcodmelaka #tjcodpuchongperdana #tjcodpuchong #tjcodukmbangi #tjcodbandarsentral #tjcodsingapore #tjcodselangor #tjcodperak #tjcodpasirgudang #Codpasirgudang #tjcodkajang #codkajang #pwiscrub #thejunnipinkishwhite #TheJunniLovers #pinkishsoapthejunni #pinkishwhiteskincare #makeup #hanbyul #taleofnokdu #malaysia

Calit Calit Pinkish cream setiap malam jerawat makin kecut😍😍😍
Kulit makin licin dan glowing!!! . . 
Anyone yg  ada problem kulit berjerawat, jeragat, berparut, kulit sensitif, kulit berminyak lelaju la pm sis  untuk diguide product thejunni yg sesuai untuk masalah kulit korang😊

Berminat nak skin sihat?? meh wasap sha📲01136281602 or click link di bio

#tjcodtaiping #tjcodbangi #tjcodpasirgudang #tjcodjohorbahru #tjcodputraheights #tjcodshahalam #tjcodcheras#tjcodtamanbukitkatilmelaka #tjcodmelaka #tjcodpuchongperdana #tjcodpuchong #tjcodukmbangi #tjcodbandarsentral#tjcodsingapore #tjcodselangor #tjcodperak #tjcodpasirgudang #Codpasirgudang #tjcodkajang #codkajang#pwiscrub #thejunnipinkishwhite #TheJunniLovers #pinkishsoapthejunni #pinkishwhiteskincare#makeup#hanbyul #taleofnokdu #malaysia
2 0 4 October, 2019

Top #pwiscrub posts

@junnibeauty.co Profile picture

@junnibeauty.co

Pantai Teluk Mak Nik, Kemaman

Uols mesti nak tahu kan apa kesan bila apply PWIS dekat skin❗Meh Najah bagitahu okay 🙈 . 🌸 Skin makin cerah
.
🌸 Kulit kering menjadi lembab
.
🌸 Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
.
🌸 Menghilangkan blackhead & whitehead .
🌸 Menghilangkan sunburn
.
🌸 Menghilangkan daki degil
.
🌸 Menyerikan kulit (kulit tak kusam)
.
🌸 1 bulan apply #PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya .

Kena pakai tiap hari ke?? Ehh tak la uols 😆 Seminggu guna 3-4 kali je tau❗Guna selang selang 😍 .

1 bekas RM39 tahan 1 bulan 😱 Berbaloi ke tak uols bila dapat skin macam kat atas tu 👆🏻 🥰👆🏻🥰👆🏻🥰 .

For FAST RESPOND click link in bio 💜

#TheJunniPinkishWhite #PutihKorea #LicenSerum #JunniReseller #SkincareMalaysia #produkkecantikan #tjcodkuantan #tjcodkemaman #JunniKuantan #JunniKemaman #kuantan #kemaman #JunniAgentWanted #JunniDropshipWanted #JutawanJunniWanted #tealive #unicorn #tuandanial #sweetdreams #norakittyempire #contestkakkitty #skincaremurah #skincarekorea #BMF

Uols mesti nak tahu kan apa kesan bila apply PWIS dekat skin❗Meh Najah bagitahu okay 🙈 . 🌸 Skin makin cerah
.
🌸 Kulit kering menjadi lembab
.
🌸 Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
.
🌸 Menghilangkan blackhead & whitehead .
🌸 Menghilangkan sunburn
.
🌸 Menghilangkan daki degil
.
🌸 Menyerikan kulit (kulit tak kusam)
.
🌸 1 bulan apply #PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya .

Kena pakai tiap hari ke?? Ehh tak la uols 😆 Seminggu guna 3-4 kali je tau❗Guna selang selang 😍 .

1 bekas RM39 tahan 1 bulan 😱 Berbaloi ke tak uols bila dapat skin macam kat atas tu 👆🏻 🥰👆🏻🥰👆🏻🥰 .

For FAST RESPOND click link in bio 💜

#TheJunniPinkishWhite #PutihKorea #LicenSerum #JunniReseller #SkincareMalaysia #produkkecantikan #tjcodkuantan #tjcodkemaman #JunniKuantan #JunniKemaman #kuantan #kemaman #JunniAgentWanted #JunniDropshipWanted #JutawanJunniWanted #tealive #unicorn #tuandanial #sweetdreams #norakittyempire #contestkakkitty #skincaremurah #skincarekorea #BMF
6 0 6 September, 2019
@junnibeauty.co Profile picture

@junnibeauty.co

Pantai Teluk Mak Nik, Kemaman

Uols mesti nak tahu kan apa kesan bila apply PWIS dekat skin❗Meh Najah bagitahu okay 🙈 . 🌸 Skin makin cerah
.
🌸 Kulit kering menjadi lembab
.
🌸 Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
.
🌸 Menghilangkan blackhead & whitehead .
🌸 Menghilangkan sunburn
.
🌸 Menghilangkan daki degil
.
🌸 Menyerikan kulit (kulit tak kusam)
.
🌸 1 bulan apply #PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya .

Kena pakai tiap hari ke?? Ehh tak la uols 😆 Seminggu guna 3-4 kali je tau❗Guna selang selang 😍 .

1 bekas RM39 tahan 1 bulan 😱 Berbaloi ke tak uols bila dapat skin macam kat atas tu 👆🏻 🥰👆🏻🥰👆🏻🥰 .

For FAST RESPOND click link in bio 💜

#TheJunniPinkishWhite #PutihKorea #LicenSerum #JunniReseller #SkincareMalaysia #produkkecantikan #tjcodkuantan #tjcodkemaman #JunniKuantan #JunniKemaman #kuantan #kemaman #JunniAgentWanted #JunniDropshipWanted #JutawanJunniWanted #tealive #unicorn #tuandanial #sweetdreams #norakittyempire #contestkakkitty #skincaremurah #skincarekorea #BMF

Uols mesti nak tahu kan apa kesan bila apply PWIS dekat skin❗Meh Najah bagitahu okay 🙈 . 🌸 Skin makin cerah
.
🌸 Kulit kering menjadi lembab
.
🌸 Menghapuskan minyak berlebihan pada skin
.
🌸 Menghilangkan blackhead & whitehead .
🌸 Menghilangkan sunburn
.
🌸 Menghilangkan daki degil
.
🌸 Menyerikan kulit (kulit tak kusam)
.
🌸 1 bulan apply #PWISCRUB, kulit akan lebih cerah satu tona dari sebelumnya .

Kena pakai tiap hari ke?? Ehh tak la uols 😆 Seminggu guna 3-4 kali je tau❗Guna selang selang 😍 .

1 bekas RM39 tahan 1 bulan 😱 Berbaloi ke tak uols bila dapat skin macam kat atas tu 👆🏻 🥰👆🏻🥰👆🏻🥰 .

For FAST RESPOND click link in bio 💜

#TheJunniPinkishWhite #PutihKorea #LicenSerum #JunniReseller #SkincareMalaysia #produkkecantikan #tjcodkuantan #tjcodkemaman #JunniKuantan #JunniKemaman #kuantan #kemaman #JunniAgentWanted #JunniDropshipWanted #JutawanJunniWanted #tealive #unicorn #tuandanial #sweetdreams #norakittyempire #contestkakkitty #skincaremurah #skincarekorea #BMF
7 0 6 September, 2019
@junnibeautyrawang Profile picture

@junnibeautyrawang

Sape kat sini pakai pinkish cream 2 kali sehari? Ke korang guna sekali je sehari?
.

Kalau korang nak tahu, pinkish cream ni kan dia boleh dijadikan as
✨ a moisturiser
✨ night cream
.

So korang tak perlu risau sampai nak kene beli moisturiser sebab dekat pinkish cream ada moisturiser 😍.
.

Haaa cemana uols? Power tak power pinkish cream ni? Sape kat sini suka pinkish cream? Kenapa korang suka share sikit 👇🏻👇🏻
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea

Sape kat sini pakai pinkish cream 2 kali sehari? Ke korang guna sekali je sehari?
.

Kalau korang nak tahu, pinkish cream ni kan dia boleh dijadikan as
✨ a moisturiser
✨ night cream
.

So korang tak perlu risau sampai nak kene beli moisturiser sebab dekat pinkish cream ada moisturiser 😍.
.

Haaa cemana uols? Power tak power pinkish cream ni? Sape kat sini suka pinkish cream? Kenapa korang suka share sikit 👇🏻👇🏻
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea
6 1 30 August, 2019
@junnibeautybangi Profile picture

@junnibeautybangi

LELAKI PUN BOLEH PAKAI PWIS ! .

Mana mana lelaki yanga ada masalah sunburn, celahan gelap, ketiak macam bontot kuali, kulit muka bermasalah. Korang digalakkan untuk grab #pwiscrub ni. .

Mula mula sental main main je, sebab nk cuba dekat muka. Sekali lepas sental tengok tengok jadi cerah. Ehh jadi cerah laa.
.

Nak raya kan? Jum la kite #cantiksebelumraya. .

#tjcodtaiping #tjcodperak #tjcodtelukintan #tjcodmanjung #tjcodselangor #tjcodterengganu #tjcodipoh #pwis #sellerneeded

LELAKI PUN BOLEH PAKAI PWIS ! .

Mana mana lelaki yanga ada masalah sunburn, celahan gelap, ketiak macam bontot kuali, kulit muka bermasalah. Korang digalakkan untuk grab #pwiscrub ni. .

Mula mula sental main main je, sebab nk cuba dekat muka. Sekali lepas sental tengok tengok jadi cerah. Ehh jadi cerah laa.
.

Nak raya kan? Jum la kite #cantiksebelumraya. .

#tjcodtaiping #tjcodperak #tjcodtelukintan #tjcodmanjung #tjcodselangor #tjcodterengganu #tjcodipoh #pwis #sellerneeded
9 0 24 May, 2019
@junnibeautyrawang Profile picture

@junnibeautyrawang

NO MORE SKIN BERMINYAK ! Kulit Founder Junni Beauty Kak ella normal + glowing. Glowing tu maksudnya tak berminyak tauu... tapi ada effect glass skin .
-
Founder Junni Beauty Kak ella pakai 4 produk ni
Pinkish White set
Pinkish White Instant Scrub
Putih Korea
Licen Serum
-
Kalau nak combine 4 items ni pun MUR MUR jeee akak akak kat luar sana jangan ragu2 ya. Founder Junni Beauty Kak ella anak 2 orang maintain skin awek muda lagi sebab apa? Amalkan produk @junnibeautyrawang je -
-
Pinkish White set (3items)
Putih Korea (supplement whitening)
PWIScrub (face & body)
Licen Serum
Total RM 208 sahaja 😭😭😭 murahhhh tapi kesan & kualiti tak payah nak cakap lah kan
-
-
FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
-
#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea

NO MORE SKIN BERMINYAK ! Kulit Founder Junni Beauty Kak ella normal + glowing. Glowing tu maksudnya tak berminyak tauu... tapi ada effect glass skin .
-
Founder Junni Beauty Kak ella pakai 4 produk ni 
Pinkish White set
Pinkish White Instant Scrub
Putih Korea
Licen Serum
-
Kalau nak combine 4 items ni pun MUR MUR jeee akak akak kat luar sana jangan ragu2 ya. Founder Junni Beauty Kak ella anak 2 orang maintain skin awek muda lagi sebab apa? Amalkan produk @junnibeautyrawang je -
-
Pinkish White set (3items) 
Putih Korea (supplement whitening) 
PWIScrub (face & body)
Licen Serum
Total RM 208 sahaja 😭😭😭 murahhhh tapi kesan & kualiti tak payah nak cakap lah kan
-
-
FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
-
#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea
11 3 30 August, 2019
@junnibeautyrawang Profile picture

@junnibeautyrawang

PWISCRUB READY STOCK ‼️ HARI BANK IN ESOK KITA POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak.
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min !
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
-
#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea

PWISCRUB READY STOCK ‼️ HARI BANK IN ESOK KITA POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss .
.
Jom sama sama PUTIH ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
-
#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pinkishwhite #nakcantik #naksihat #nakskincantik #pwiscrub #licenserum #putihkorea
8 4 30 August, 2019
@junnibeauty.wawa_klate Profile picture

@junnibeauty.wawa_klate

Tahukah Anda?

Kulit Sunburn Boleh Dirawat Sepantas 15Minit menggunakan #PWISCRUB. Acane tu? PwiScrub membantu Menaikkan Tona Kulit uols dan MELEMBAPKAN kulit yg kering sbb terdedah dgn cahaya matahari.

Kandungan dalam PwiScrub: 💕Beras
💕Bleaching(Tak payah pi spa dh. Bleaching kat rumah ja)
💕Ekstrak Strawberi
💕Lobak Putih
💕Minyak Zaitun

Sape je boleh pakai?
Semua boleh pakai sayang2ku.
RM39 Sahaja Sebekas. 100ml. Harini Promo sempena Queen Birthday. Wawa nak bg less RM5. 2BEKAS SHJ. Tak reti pakai takpa. Wawa akan guide sampai puas hati uols sental kulit😜. #gengjunnisistini
#teamjunnilisa
#babysayang
#followers
#thejunniangels
#tjcodkelantan

Tahukah Anda?

Kulit Sunburn Boleh Dirawat Sepantas 15Minit menggunakan #PWISCRUB. Acane tu? PwiScrub  membantu Menaikkan Tona Kulit uols dan MELEMBAPKAN kulit yg kering sbb terdedah dgn cahaya matahari.

Kandungan dalam PwiScrub: 💕Beras
💕Bleaching(Tak payah pi spa dh. Bleaching kat rumah ja)
💕Ekstrak Strawberi
💕Lobak Putih
💕Minyak Zaitun

Sape je boleh pakai?
Semua boleh pakai sayang2ku. 
RM39 Sahaja Sebekas. 100ml. Harini Promo sempena Queen Birthday. Wawa nak bg less RM5. 2BEKAS SHJ. Tak reti pakai takpa. Wawa akan guide sampai puas hati uols sental kulit😜. #gengjunnisistini
#teamjunnilisa
#babysayang
#followers
#thejunniangels
#tjcodkelantan
7 0 19 August, 2019
@junnibeautyrawang Profile picture

@junnibeautyrawang

Pinkish White Set boleh beli loose item ke? Yaa angels! Mestila boleh 👇🏻
❗️Pinkish Soap - RM15
❗️Pinkish Cream - RM31
❗️Day Pinkish - RM20
.

Bagi yang nak save sabun pinkish soap tu korang belah 4 sabun tu. Guna seminggu 1 potong. Baruuuu laaaa jimatt ✨.
.

Nama pun pinkish mestila buih dia pun pinkish pinkish gituu 😍😍.
.

Pinkish white ni sesuai dengan masalah skin apa?
❗️KULIT BERJERAWAT KRONIK
❗️KULIT SENSITIF
.

Jom sama sama SIHAT TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pwiscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #nakskinsihat #nakskincantik #nakcantik #nakflawless

Pinkish White Set boleh beli loose item ke? Yaa angels! Mestila boleh 👇🏻
❗️Pinkish Soap - RM15
❗️Pinkish Cream - RM31
❗️Day Pinkish - RM20
.

Bagi yang nak save sabun pinkish soap tu korang belah 4 sabun tu. Guna seminggu 1 potong. Baruuuu laaaa jimatt ✨.
.

Nama pun pinkish mestila buih dia pun pinkish pinkish gituu 😍😍.
.

Pinkish white ni sesuai dengan masalah skin apa?
❗️KULIT BERJERAWAT KRONIK
❗️KULIT SENSITIF
.

Jom sama sama SIHAT TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp 011-12519435 atau boleh terus klik link di bio @junnibeautyrawang 😘
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘

#junnibeauty #junnibeautyhq #junnibeautybukitberuntung #junnibeautysgbuaya #junnibeautysgchoh #junnibeautyrawang #junnibeautyselangor #pwiscrub #pinkishwhiteset #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #nakskinsihat #nakskincantik #nakcantik #nakflawless
7 1 31 August, 2019
@junnibeauty_one Profile picture

@junnibeauty_one

TUTORIAL PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 🌸🌸🌸
.
.
.
.
Siapa yang dah pernah cuba guna PWIS je yang akan tahu keberhasilannya😁😁
.
.

Step penggunaan pwis
1. Basahkan wajah anda atau mana2 bahagian yang ingin anda scrub
2. Calit sedikit dengan menggunakan dua jari
3. Sapu dan gosok secara perlahan di bahagian yang dikehendaki (pastikan tidak terlalu kuat dan tidak terlalu perlahan ketika menggosoknya dan biarkan sehingga 15 minit jika anda ingin buat sebagai masker)
4. Basuh dan bilas dengan menggunakan air ataupon wet tissue
.
.
.
Gunakan pwis secara konsisten 3 kali seminggu untuk dapatkan result yang anda inginkan😍
.
.
.
Nak order? Hubungi Yusma segera
di 📲 011-16355580
Atau klik sahaja link di bio

#princessemam
#thejunniOne
#TeamWardahRangers
#pwiscrub
#tjcodterengganu
#tjcodbesut
#tjcodjerteh
#tjcodunisza

TUTORIAL PINKISH WHITE INSTANT SCRUB 🌸🌸🌸
.
.
.
. 
Siapa yang dah pernah cuba guna PWIS je yang akan tahu keberhasilannya😁😁
.
.

Step penggunaan pwis 
1. Basahkan wajah anda atau mana2  bahagian yang ingin anda scrub
2. Calit sedikit dengan menggunakan dua jari
3. Sapu dan gosok secara perlahan di bahagian yang dikehendaki (pastikan tidak terlalu kuat dan tidak terlalu perlahan ketika menggosoknya dan biarkan sehingga 15 minit jika anda ingin buat sebagai masker)
4. Basuh dan bilas dengan menggunakan air ataupon wet tissue
.
.
.
Gunakan pwis secara konsisten 3 kali seminggu untuk dapatkan result yang anda inginkan😍
.
.
.
Nak order? Hubungi Yusma segera
di 📲 011-16355580 
Atau klik sahaja link di bio

#princessemam
#thejunniOne
#TeamWardahRangers
#pwiscrub
#tjcodterengganu
#tjcodbesut
#tjcodjerteh
#tjcodunisza
15 2 7 August, 2019