#rahimjatuh Instagram Photos & Videos

rahimjatuh - 11.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #rahimjatuh and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
5
Average comment
0.3
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

#MisiHamilFurmon2020 .
Kena tahu, masalah Senggugut pun punca susah HAMIL .. rawat skg dgn set subur fürmon .. baiki rahim.. Insyaallah rezeki awak tahun nie. Kfaz doakan awak sentiasa. Aamiin 😊
.
.
Info Lanjut:
TEKAN LINK DI BIO

#MisiHamilFurmon2020 .
Kena tahu, masalah Senggugut pun punca susah HAMIL .. rawat skg dgn set subur fürmon .. baiki rahim.. Insyaallah rezeki awak tahun nie. Kfaz doakan awak sentiasa. Aamiin 😊
.
.
Info Lanjut: 
TEKAN LINK DI BIO
6 1 13 February, 2020

SET NI TAMAT LUSA 😭😭... rugi Siapa tak grab Sebab banyak free gift tau... .
.
.

Bila nak HAMIL pastikan Kita rawat betul2 rahim dan LENGKAP kan Nutrisi Badan Kita sekali. Rahim yg baik , telo dan sperma yg kualiti Serta Nutrisi yg cukup penting utk hasilkan Janin yg sihat Dan tak cacat. .
.
Set subur kami bukan saja sesuai utk yg dah lama berkahwin , malah sesuai utk yg baru berkahwin utk kita elakkan HAMIL luar rahim dan atasi keguguran Insyaallah. .
.
KENAPA MESTI PILIH SET ISTRI RAWAT SAMPAI HAMIL ? .
1- Konsistent pakai 5-6 bulan. Sbb nak merawat sebaiknya dalam masa 3-4 bln. .
2- Bila dah HAMIL dlm masa 3 bln, set nie awak masih kena pakai utk kuatkan rahim dan Nutrisi awak. .
3- SAPUAN semasa HAMIL akan bntu kuatkan rahim dan elak strechmark. .
4- Telo yg betul2 baik Mesti Dihasilkan dalam 3 bln. .
.
Setiap cara pengambilan dan pemakaian kami akan guide dgn btul. .
.
Nak serious HAMIL dan nak tau lebih lanjut pasal set nie? .
.
Whatsap terus ke 0198188385 .
.
Atau .
TEKAN LINK DI BIO
TEKAN LINK DI BIO

SET NI TAMAT LUSA 😭😭... rugi Siapa tak grab Sebab banyak free gift tau... .
.
.

Bila nak HAMIL pastikan Kita rawat betul2 rahim dan LENGKAP kan Nutrisi Badan Kita sekali. Rahim yg baik , telo dan sperma yg kualiti Serta Nutrisi yg cukup penting utk hasilkan Janin yg sihat Dan tak cacat. .
.
Set subur kami bukan saja sesuai utk yg dah lama berkahwin , malah sesuai utk yg baru berkahwin utk kita elakkan HAMIL luar rahim dan atasi keguguran  Insyaallah. .
.
KENAPA MESTI PILIH SET ISTRI RAWAT SAMPAI HAMIL ? .
1- Konsistent pakai 5-6 bulan. Sbb nak merawat sebaiknya dalam masa 3-4 bln. .
2- Bila dah HAMIL dlm masa 3 bln, set nie awak masih kena pakai utk kuatkan rahim dan Nutrisi awak. .
3- SAPUAN semasa HAMIL akan bntu kuatkan rahim dan elak strechmark. .
4- Telo yg betul2 baik Mesti Dihasilkan dalam 3 bln. .
.
Setiap cara pengambilan dan pemakaian kami akan guide dgn btul. .
.
Nak serious HAMIL dan nak tau lebih lanjut pasal set nie? .
.
Whatsap terus ke 0198188385 .
.
Atau .
TEKAN LINK DI BIO 
TEKAN LINK DI BIO
8 1 13 February, 2020

DARAH TINGGI | KENCING MANIS | KETULAN DI PAYUDARA
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....🙏
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kencingmanis #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #darahtinggi

DARAH TINGGI | KENCING MANIS | KETULAN DI PAYUDARA
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....🙏
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kencingmanis #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh  #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #darahtinggi
3 0 12 February, 2020

Alahaiiii comelnya Baby bump baby Fürmon 😍. Smoga Para TTC lain akan HAMIL x lama lagi... teruskan konsistent pakai set subur fürmon ye 😊😊. #misiHamilFurmon2020 .
.
🎖MANFAAT SET SUBUR PMH:
1) membantu masalah period tak teratur
2) bantu Stabilkan hormon wanita
3) bantu masalah Senggugut teruk
4) bantu hilangkan keputihan teruk
5) bantu kuatkan rahim
6) bantu tingkatkan kesihatan rahim dari kuman2.
7) bantu baiki / tingkatkan sel2 sperma suami
8 ) Bantu atasi masalah cepat pancut
9) bantu atasi masalah kuat merokok
10) bantu baiki kesuburan lalu dapatkan zuriat .
.
Nak kfaz bantu mudah hamil?
Whatsap terus tekan link Di BIO

Alahaiiii comelnya Baby bump baby Fürmon 😍. Smoga Para TTC lain akan HAMIL x lama lagi... teruskan konsistent pakai set subur fürmon ye 😊😊. #misiHamilFurmon2020 .
.
🎖MANFAAT SET SUBUR PMH:
1) membantu masalah period tak teratur 
2) bantu Stabilkan hormon wanita 
3) bantu masalah Senggugut teruk 
4) bantu hilangkan keputihan teruk 
5) bantu kuatkan rahim 
6) bantu tingkatkan kesihatan rahim dari kuman2. 
7) bantu baiki / tingkatkan sel2 sperma suami 
8 ) Bantu atasi masalah cepat pancut 
9) bantu atasi masalah kuat merokok 
10) bantu baiki kesuburan lalu dapatkan zuriat .
.
Nak kfaz bantu mudah hamil? 
Whatsap terus tekan link Di BIO
22 1 12 February, 2020

CYST DAH KECUT
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....🙏
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

CYST DAH KECUT
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....🙏
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
3 0 12 February, 2020

#MisiHamilFurmon2020
.
Alhamdulillah sayang.. ibu happy lihat pembesaran mu dlm rahim ibu ❤️... Insyaallah , ibu dan Ayah akan menjaga dan menyayangi mu sepenuh jiwa .. Jgn nakal2 dlm sana tau hehe.. Nti ibu Susah nak tido 😁😁... .
.
@album_babyfurmon

#MisiHamilFurmon2020
.
Alhamdulillah sayang.. ibu happy lihat pembesaran mu dlm rahim ibu ❤️... Insyaallah , ibu dan Ayah akan menjaga dan menyayangi mu sepenuh jiwa .. Jgn nakal2 dlm sana tau hehe.. Nti ibu Susah nak tido 😁😁... .
.
@album_babyfurmon
21 1 12 February, 2020

Barang Sampai Ke Australia ✈️
First time nak ikhtiar sekali dengan kawan
Terus borong banyak- banyak
6 Furmon, 2 Ie Lotion, 4 Lumiglow, 120 Biji Asid Folik, 120 Biji B Kompleks, 16 Opk, 16 Upt, 2 Botol Zinc
.
Kfaz doakan moga rahim awak dan kawan sihat, telur matang serta fallopian tube tak tersumbat dan sperma suami pekat berkualiti
Semoga dipercepatkan rezeki zuriat buat awak dan kawan awak
Aamiin Ya Allah Ya Mujib 🤗
.
.
PESANAN / INFO LANJUT: 📲019.818.8385
http://www.wasap.my/60198188385/setsuburfurmon

Barang Sampai Ke Australia ✈️
First time nak ikhtiar sekali dengan kawan
Terus borong banyak- banyak
6 Furmon, 2 Ie Lotion, 4 Lumiglow, 120 Biji Asid Folik, 120 Biji B Kompleks, 16 Opk, 16 Upt, 2 Botol Zinc
.
Kfaz  doakan moga rahim awak dan kawan sihat, telur matang serta fallopian tube tak tersumbat dan sperma suami pekat berkualiti 
Semoga dipercepatkan rezeki zuriat buat awak dan kawan awak
Aamiin Ya Allah Ya Mujib 🤗
.
.
PESANAN / INFO LANJUT: 📲019.818.8385 
http://www.wasap.my/60198188385/setsuburfurmon
7 1 12 February, 2020

#MisiHamilFurmon2020 .
Terharuuu kfaz 😫😫.. Tahniah Yunk!! Semoga Jd inspirasi pd TTC lain... .
.

Assalamualaikum kak
Ana baru je balik buat details scan
Alhamdulillah semua baik2 je
Alhamdulillah sihat kak🤗
Sekali doktor bagi 4d
Tapi 4d tu tak de lak ganbar scan🥴
5 bulan lebih kak
excited nak share ngan akk ,tapi banyak sgt kertasnya tu send akk video ..🥰
Suami la lebih excited
Yela first time kan tengok scan baby gerak2
Due date 19/06 ni
Doakan ye kak kandungan saya sihat
.
Details scan >
>tulang belakang jelas nmpk..
>tulang Hidung ,lelangit baby Alhamdulilah normal
>berat sesuai ngan kandungan
.
.
Alhamdulillah. Tak sabar nak tgk Baby Fürmon nanti 😍... Kita doakan smoga ibu dipermudahkan Aamiin... .
.
Info lanjut set subur pmh:
TEKAN LINK DI BIO

#MisiHamilFurmon2020 .
Terharuuu kfaz 😫😫.. Tahniah Yunk!! Semoga Jd inspirasi pd TTC lain... .
.

Assalamualaikum kak
Ana baru je balik buat details scan
Alhamdulillah semua baik2 je
Alhamdulillah sihat kak🤗
Sekali doktor bagi 4d
Tapi 4d tu tak de lak ganbar scan🥴
5 bulan lebih kak
excited nak share ngan akk ,tapi banyak sgt kertasnya tu send akk video ..🥰
Suami la lebih excited 
Yela first time kan tengok scan baby gerak2
Due date 19/06 ni
Doakan ye kak kandungan saya sihat
.
Details scan >
>tulang belakang jelas nmpk..
>tulang Hidung ,lelangit baby Alhamdulilah normal
>berat sesuai ngan kandungan
.
.
Alhamdulillah.  Tak sabar nak tgk Baby Fürmon nanti 😍... Kita doakan smoga ibu dipermudahkan Aamiin... .
.
Info lanjut set subur pmh: 
TEKAN LINK DI BIO
6 1 12 February, 2020

AUTO SWINGLEAF TRB 🔥
.
.
HARGA ASAL RM1499
.
.
PROMOSI RM749🔥
.
.
Limited set!! Warranty 30hari Rosak tukar baru. .
.
ORDER FAST!! Tekan link Di bio
.
.

Kenapa Auto swingleaf Jadi Pilihan? .
✅Kualiti setanding antarabangsa. ✅Ibu2 BERPANTANG dgn lbh baik dan lbh relax. .
✅Bayi selesa Dan cpt lena. .
✅Kain x panas .
✅Senang Pasang Senang Simpan. ✅Ada music
✅bole pakai batri, plug, powerBank ✅ada kelambu elak ank kna gigit nyamuk .
✅ada Remote Dan bole set Timer. .

AUTO SWINGLEAF TRB 🔥
.
.
HARGA ASAL RM1499
.
.
PROMOSI RM749🔥
.
.
Limited set!! Warranty 30hari Rosak tukar baru. .
.
ORDER FAST!! Tekan link Di bio
.
.

Kenapa Auto swingleaf Jadi Pilihan? .
✅Kualiti setanding antarabangsa. ✅Ibu2 BERPANTANG dgn lbh baik dan lbh relax. .
✅Bayi selesa Dan cpt lena. .
✅Kain x panas .
✅Senang Pasang Senang Simpan. ✅Ada music
✅bole pakai batri, plug, powerBank ✅ada kelambu elak ank kna gigit nyamuk .
✅ada Remote Dan bole set Timer. .
2 1 12 February, 2020

BERTAHUN PERIOD TAK LANCAR
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

BERTAHUN PERIOD TAK LANCAR
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
5 0 11 February, 2020

KETULAN DI PAYUDARA
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

KETULAN DI PAYUDARA
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
7 0 11 February, 2020

.
.
2 bulan period tak mai bila check tak la pregnant .
.
Makan Kak Lis Homemade Jamu selama 3 hari tu dia keluar memancut sungguh
.
.
Habis berketul ketul darah keluaq nahhh
.
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
#missvLonggar
#Kentutfaraj
#Keputihan
#Farajgatalgatal
#Rahimjatuh
#Periodtidakteratur
#Farajberjerawat
#missvberbau
#Kurangghairah
#Payudaramontok
#Punggungmenggoda
#PutihCerahMissFaraj
#Seripengantin
#PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601123701757
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +601123701757
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.

#farajtakberba
#ubatkuat
#jamuketat
#manjakani
#jamuperapat
#kopijamu
#jamulicious
#premiumjamu
#pinklady
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#codklcc
#codklsentral
#codpwtc
#codchowkit

.
.
2 bulan period tak mai bila check tak la pregnant .
.
Makan Kak Lis Homemade Jamu selama 3 hari tu dia keluar memancut sungguh
.
.
Habis berketul ketul darah keluaq nahhh
.
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
#missvLonggar
#Kentutfaraj
#Keputihan
#Farajgatalgatal
#Rahimjatuh
#Periodtidakteratur
#Farajberjerawat
#missvberbau
#Kurangghairah
#Payudaramontok
#Punggungmenggoda
#PutihCerahMissFaraj
#Seripengantin
#PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601123701757
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +601123701757
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.

#farajtakberba
#ubatkuat
#jamuketat
#manjakani
#jamuperapat
#kopijamu
#jamulicious
#premiumjamu
#pinklady
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#codklcc
#codklsentral
#codpwtc
#codchowkit
1 0 11 February, 2020

.
.
.
.
Syukur subahanallah bilamana customer Kak Lis mengalami masalah vagina berbau
.
.
Vagina berbau ni mmg serius stress bau dia allahuakbarr jadi malu kita sendiri
.
.
And now Sis ni dah ok , dah makin pulih bau pun dah takde
.
.
. .
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
#missvLonggar
#Kentutfaraj
#Keputihan
#Farajgatalgatal
#Rahimjatuh
#Periodtidakteratur
#Farajberjerawat
#missvberbau
#Kurangghairah
#Payudaramontok
#Punggungmenggoda
#PutihCerahMissFaraj
#Seripengantin
#PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601123701757
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +601123701757
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.

#farajtakberba
#ubatkuat
#jamuketat
#manjakani
#jamuperapat
#kopijamu
#jamulicious
#premiumjamu
#pinklady
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#codklcc
#codklsentral
#codpwtc
#codchowkit

.
.
.
.
Syukur subahanallah bilamana customer Kak Lis mengalami masalah vagina berbau
.
.
Vagina berbau ni mmg serius stress bau dia allahuakbarr jadi malu kita sendiri
.
.
And now Sis ni dah ok , dah makin pulih bau pun dah takde
.
.
. .
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
#missvLonggar
#Kentutfaraj
#Keputihan
#Farajgatalgatal
#Rahimjatuh
#Periodtidakteratur
#Farajberjerawat
#missvberbau
#Kurangghairah
#Payudaramontok
#Punggungmenggoda
#PutihCerahMissFaraj
#Seripengantin
#PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601123701757
.
WeChat:wanderingtstar08
.
Telegram: +601123701757
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
Facebook: https://www.facebook.com/wanderingstar08
.

#farajtakberba
#ubatkuat
#jamuketat
#manjakani
#jamuperapat
#kopijamu
#jamulicious
#premiumjamu
#pinklady
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#codklcc
#codklsentral
#codpwtc
#codchowkit
1 0 11 February, 2020
Selalu Lesu, 5 Tips Untuk Sentiasa Kekal Cergas 💪🏻 1.PEMAKANAN YANG SIHAT
2. ELAKKAN MINUMAN BERKAFEIN
3. BERSENAM
4. AMBIL MAKANAN TAMBAHAN
5. DAPATKAN TIDUR YANG CUKUP

Assalamualaikum, Selamat Pagi & Happy working semua 💜

#jamuperapat #jamupantang #herbadalamanwanita #herbacina #herbawanita #keguguran #senggugut #periodproblem #projekmemikatsuami #herbakasihsayang #haidtidaklancar #keputihanberketul #senggugutteruk #pregnant #zuriat #husbandandwife #herbaketat #herbamommy #cyst #setbersalin #confinement #rahimsihat #tipssihat #masalahrahim #suamiisteri #rahimjatuh #jamumaharanisgpetani #jamumaharanikedah #jamumaharanipulaupinang #jamumaharaniutara
11 0 10 February, 2020

Selamat Datang Sayang 😍... .
.
Hati Siapa tak gembira bila dikurniakan permata Hati ❤️... .
.
Semoga Jadi anak Soleh Berjaya Dunia Akhirat Aamiin.. .
.
@album_babyfurmon
@furmonsingapore

Selamat Datang Sayang 😍... .
.
Hati Siapa tak gembira bila dikurniakan permata Hati ❤️... .
.
Semoga Jadi anak Soleh Berjaya Dunia Akhirat Aamiin.. .
.
@album_babyfurmon 
@furmonsingapore
6 1 10 February, 2020

Negara Luar pun sanggup Order Set Subur kami. Awak yg kat sini sbnarnya bnyk kelebihan. Dpt murah free postage lagi tau.. Jgn sia2 kan Peluang nie. Berapa ramai org luar Nak Order set subur kami Tp ada masalah postage sgt mahal.. Tp sanggup jg ikhtiar Sebab nak Baby. .
Rezeki pada mereka yg ikhtiar .. Insyaallah .
.
Info lanjut/ pesanan : .
Whatsap terus kfaz Di 0198188385

Negara Luar pun sanggup Order Set Subur kami. Awak yg kat sini sbnarnya bnyk kelebihan. Dpt murah free postage lagi tau.. Jgn sia2 kan Peluang nie. Berapa ramai org luar Nak Order set subur kami Tp ada masalah postage sgt mahal.. Tp sanggup jg ikhtiar Sebab nak Baby. .
Rezeki pada mereka yg ikhtiar .. Insyaallah .
.
Info lanjut/ pesanan : .
Whatsap terus kfaz Di 0198188385
9 1 10 February, 2020

TANGGUHKAN MENOPAUSE
-kembali period diusia 44tahun
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

TANGGUHKAN MENOPAUSE
-kembali period diusia 44tahun
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
2 0 10 February, 2020
Tatkala kita bangun di pagi hari.. Ucapkan Alhamdulillah kerana kita masih di beri kesempatan untuk menempuhi hari ini.. Syukur Alhamdulillah atas nikmat yg di berikan.. Assalamualaikum & Happy Monday everyone ❤️ #jamuperapat #jamupantang #herbadalamanwanita #herbacina #herbawanita #keguguran #senggugut #periodproblem #projekmemikatsuami #herbakasihsayang #haidtidaklancar #keputihanberketul #senggugutteruk #pregnant #zuriat #husbandandwife #herbaketat #herbamommy #cyst #setbersalin #confinement #rahimsihat #tipssihat #masalahrahim #suamiisteri #rahimjatuh #jamumaharanisgpetani #jamumaharanikedah #jamumaharanipulaupinang #jamumaharaniutara
13 0 10 February, 2020

Selamat Datang Sayang 😍... .
.
Hati Siapa tak gembira bila dikurniakan permata Hati ❤️... .
.
Semoga Jadi anak Solehah Berjaya Dunia Akhirat Aamiin.. .
.
@album_babyfurmon
@furmonsingapore

Selamat Datang Sayang 😍... .
.
Hati Siapa tak gembira bila dikurniakan permata Hati ❤️... .
.
Semoga Jadi anak Solehah Berjaya Dunia Akhirat Aamiin.. .
.
@album_babyfurmon 
@furmonsingapore
13 1 10 February, 2020

#MisiHamilFurmon2020
.
Yg dah pakai fürmon je yg tahu kesan die mcm mna 😊. Awak yg nk HAMIL, dah smpi masa ikhtiar, Jgn tangguh lagi sbb Umur Kita mkn bnyk. .
.
Rawat dlu rahim 1-3 bln. Lihat proses HAMIL dlm 3-6 bln. .
Sediakan Set Subur. Kfaz akn ajar cara pki dgn btl dan tips2 lain. .
.
4 langkah Furmon nano Krim Bertindak:
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil??? FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim.
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi:
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz

#MisiHamilFurmon2020
.
Yg dah pakai fürmon je yg tahu kesan die mcm mna 😊. Awak yg nk HAMIL, dah smpi masa ikhtiar, Jgn tangguh lagi sbb Umur Kita mkn bnyk. .
.
Rawat dlu rahim 1-3 bln. Lihat proses HAMIL dlm 3-6 bln. .
Sediakan Set Subur. Kfaz akn ajar cara pki dgn btl dan tips2 lain. .
.
4 langkah Furmon nano Krim Bertindak: 
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil??? FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim. 
Furmon membantu dalam 4 langkah,

1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.

2⃣ Meningkatkan Kesuburan 
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.

3⃣ Menguatkan Rahim 
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.

4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi: 
WHatsap ke 019.818.8385 Kak Faz
3 1 9 February, 2020

Selain daripada sebab utama di atas, terdapat juga beberapa sebab keguguran kehamilan yang lain. Antaranya ialah:
.

Jangkitan bakteria Listeria, iaitu bakteria yang banyak terdapat pada makanan yang kurang masak seperti telur dan daging mentah. .
.

Masalah ketidakseimbangan hormon pada ibu. Seperti contoh, kurangnya hormon progresteron (gunakan Fürmon krim utk Stabilkan Hormon ) .
.

Masalah kronik seperti diabetes, tiroid, dan penyakit lupus. .
.
Merokok, minum alkohol secara berlebihan dan penyalahgunaan ubat. .
.
Stress yang tidak dikawal. .
.

Kekurangan vitamin dan nutrien seperti contoh asid folik. .
.
KeAbnormal Embryo jg mungkin drpd sel Sperma yg x kualiti / Telo ISTRI yg x matang. .
Set subur kami bantu atasi masalah tersebut. Sbb Itu dah ramai berjaya Lahirkan baby 😊. @album.babyfurmon. .
.

Selain daripada sebab utama di atas, terdapat juga beberapa sebab keguguran kehamilan yang lain. Antaranya ialah:
.

Jangkitan bakteria Listeria, iaitu bakteria yang banyak terdapat pada makanan yang kurang masak seperti telur dan daging mentah. .
.

Masalah ketidakseimbangan hormon pada ibu. Seperti contoh, kurangnya hormon progresteron (gunakan Fürmon krim utk Stabilkan Hormon ) .
.

Masalah kronik seperti diabetes, tiroid, dan penyakit lupus. .
.
Merokok, minum alkohol secara berlebihan dan penyalahgunaan ubat. .
.
Stress yang tidak dikawal. .
.

Kekurangan vitamin dan nutrien seperti contoh asid folik. .
.
KeAbnormal Embryo jg mungkin drpd sel Sperma yg x kualiti / Telo ISTRI yg x matang. .
Set subur kami bantu atasi masalah tersebut. Sbb Itu dah ramai berjaya Lahirkan baby 😊. @album.babyfurmon. .
.
48 1 9 February, 2020

CYST DAH HILANG
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

CYST DAH HILANG
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
2 1 9 February, 2020

MASIH PERIOD DIUSIA 54 TAHUN
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin

MASIH PERIOD DIUSIA 54 TAHUN
.
Kapsul Aprikot NDLIFE
.
Mengandungi 💯% serbuk BIJI APRIKOT yg kaya dgn Vitamin B17 terbukti merawat kanser, ketumbuhan & penyakit kronik
.
1 botol RM50 | 100 biji kapsul
Poslaju RM8 SM | RM12 SS
Harap maaf takda cod ye....
.
Saya Ajen Sah NDLIFE | produk ORIGINAL
Perhatian‼️Harga bwh RM50 mungkin FAKE
.
Nk tanya ttg penyakit?
Nk tanya ttg produk??
Wasap saya 👇
wasap.my/60184747706/aprikotndlife
.
#ndlife_herbsforhealth #kanser #kanserparuparu #apricotseeds #masalahperiod #istihadah #senggugut #eczema #sihat #alhamdulillah #masalahkulit #bijiaprikot #rahimjatuh #haid #rahimbengkak #sembuh #ndlifeapricotseeds #fibroid #cyst #kanserovari #tombong #kanserpayudara #sakitsendi #sakitlutut #fibroid #wanita #periodtakteratur #kakilike #endometriosis #menopause #periodtakteraturlepaskahwin
5 0 9 February, 2020

CYST MENGECUT DARI 5CM KE 2CM

syukur... Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

CYST MENGECUT DARI 5CM KE 2CM

syukur... Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
1 0 8 February, 2020

PENANTIAN 11 TAHUN BERJAYA HAMIL.. Tahniah dear

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

PENANTIAN 11 TAHUN BERJAYA HAMIL.. Tahniah dear

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

REZEKI HAMIL HANYA DENGAN 2 BOTOL PREGFY LOVE

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

REZEKI HAMIL HANYA DENGAN 2 BOTOL PREGFY LOVE

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

AMALKAN 4 BOTOL PREGCREAM BERJAYA HAMIL 💕

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

AMALKAN 4 BOTOL PREGCREAM BERJAYA HAMIL 💕

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

TIUB FALOPIO BENGKAK
HAID BERMASALAH

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

TIUB FALOPIO BENGKAK
HAID BERMASALAH

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

:BERCERAI KERANA TIADA ZURIAT:

PREGGY LOVE MEMBANTU OPTIMUMKAN KESUBURAN

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

:BERCERAI KERANA TIADA ZURIAT:

PREGGY LOVE MEMBANTU OPTIMUMKAN KESUBURAN

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

Sebab masalah berat sukar hamil,kini Puan Nadia 29 tahun berjaya hamil selepas apply pregcream konsisten 3 bulan.

Semoga lbh ramai berjaya hamil sihat bersama mwc sama2 kita doakan ye.

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove

Sebab masalah berat sukar hamil,kini Puan Nadia 29 tahun berjaya hamil selepas apply pregcream konsisten 3 bulan.

Semoga lbh ramai berjaya hamil sihat bersama mwc sama2 kita doakan ye.

Jom ikhtiar hamil dgn preggy love.😍😍
Sis nani bantu anda😊
Click here for whatsapp👇👇👇 http://www.wasap.my/60197780357

#usahahamil
#mudahhamil
#mudahpregnant
#sethamil
#pakarsakitpuan
#pregnancytestmurah
#nakhamil
#senggugut
#ovolutiontestmurah
#periodtakteratur
#masalahrahim
#masalahkesuburanlelaki
#pekatsperma
#azoosperma
#kerapgugur
#wpro
#hamilmalaysia
#setsubur
#rahimjatuh
#kandunganluarrahim
#menspro
#menstrualpro
#preggylove
0 0 8 February, 2020

Baby fürmon Semakin membesar 😍. Happy tgk perjalanan mereka... .
.
* Seblum ni sy penah keguguran jd harapan utk hamil kali kedua agak tipis,alhamdulilah selepas sy mencuba set furmon,sy berjaya hamil kembali*
.
.
Nama Baby : muhammad naif zhafran
Berat Masa Lahir :2.3kg
Tarikh Lahir :10/10/18
Hospital Mana :segamat
Masa Lahir :8.43pm
Nama Ibu :Nur zalikha .
.
Smoga Jadi Ank Soleh Berjaya Dunia Akhirat. Aamiin
.
.
Tq ibu @ikahadzri80 😘😘😘
.
.
@album_babyfurmon

Baby fürmon Semakin membesar 😍. Happy tgk perjalanan mereka... .
.
* Seblum ni sy penah keguguran jd harapan utk hamil kali kedua agak tipis,alhamdulilah selepas sy mencuba set furmon,sy berjaya hamil kembali*
.
.
Nama Baby : muhammad naif zhafran
Berat Masa Lahir :2.3kg
Tarikh Lahir :10/10/18
Hospital Mana :segamat
Masa Lahir :8.43pm
Nama Ibu :Nur zalikha .
.
Smoga Jadi Ank Soleh Berjaya Dunia Akhirat. Aamiin
.
.
Tq ibu @ikahadzri80 😘😘😘
.
.
@album_babyfurmon
2 1 8 February, 2020

RAHIM JATUH IBARAT MIMPI NGERI BUAT WANITA
Ramai yang tak alert dan ambil ringan bab ni nanti dah teruk sampai tahap TOMBONG baru mau cegah?
RAHIM JATUH ada 4 peringkat
Cer uolss tengok gambar ni, haa lepas ni senang la kesan jika ada masalah RAHIM JATUH.

Mau cek rahim jatuh kah tidak cerr MERUANG.
#InfoBUMIL #RahimJatuh #Meruang #Srikandijue #SrikandiBUMIL

RAHIM JATUH IBARAT MIMPI NGERI BUAT WANITA 
Ramai yang tak alert dan ambil ringan bab ni nanti dah teruk sampai tahap TOMBONG baru mau cegah? 
RAHIM JATUH  ada 4 peringkat 
Cer uolss tengok gambar ni, haa lepas ni senang la kesan jika ada masalah RAHIM JATUH.

Mau cek rahim jatuh kah tidak cerr MERUANG. 
#InfoBUMIL #RahimJatuh #Meruang #Srikandijue #SrikandiBUMIL
0 0 8 February, 2020

APA BEZA RAHIM JATUH, RAHIM KEMBANG & RAHIM BENGKAK ? ❌ Rahim Jatuh
Perlu check kedudukan pintu rahim dulu.
Tanda - Terasa sakit pada ari-ari dan terasa berat, sakit waktu bersama , kejang bawah perut , sakit tumit & tak boleh nak kawal kencing waktu bersin. ✅ Cara Atasi
Perlu minum jamu dulu sekurang2nya 2 minggu baru boleh cuba berurut sengkak supaya rahim dan urat-urat yg bengkak tu kecut n surut. Nanti bile urut sengkak takdelah rasa sakit.
Boleh jugak cuba bertangkas . Berjamu + berurut + bertangkas. Insyaallah. ❌ Rahim Kembang
Biasanye dari pemakanan . Kerap makan yg sejuk macam kangkung , kacang panjang. Punca lain bersalin tak pantang betul-betul . Ade jugak dari aktiviti s*** yg extreme. Stress n obesiti pon boleh jadi salah satu punca. ✅ Cara Atasi - Boleh terus minum JRG dan buat senaman kagel. Pakai korset . Korset jugak boleh membantu letakkan rahim di tempat yg betul. Sebab tu masa berpantang kita kena pakai bengkung.
Boleh ambik herba jugak utk panaskan rahim. Paling penting elak makan sejuk2 kalau jenis tak tahan. ❌ Rahim Bengkak
Rahim bengkak ni kena confirm betul-betul dengan doktor sebab ni tanda-tanda ade penyakit dalaman. Contoh PCOS, ENDO , CYST & FIBROID.

Tanda - period tak teratur/ berpanjangan , sakit perut , sakit bila bersama , perut membuncit & pendarahan abnormal. ✅ Cara Atasi
Kalau bawah 3cm boleh cuba dengan JRG. Tapi disarankan jumpa doktor/pakar dulu.
Nak tau lebih or nak cuba Jamu boleh wasap Kak Nur 📲www.wasap.my/60193776510/NakJRG

Itu je sharing sis untuk pg ni 😊
Semoga bermanfaat.
#rahimkembang
#rahimjatuh
#rahimbengkak
#jamuratugoncang
#ikhtiar
#insyaallah
#NURAZEMPIRE

APA BEZA RAHIM JATUH, RAHIM KEMBANG & RAHIM BENGKAK ? ❌ Rahim Jatuh 
Perlu check kedudukan pintu rahim dulu. 
Tanda - Terasa sakit pada ari-ari dan terasa berat, sakit waktu bersama , kejang bawah perut , sakit tumit & tak boleh nak kawal kencing waktu bersin. ✅ Cara Atasi 
Perlu minum jamu dulu sekurang2nya 2 minggu baru boleh cuba berurut sengkak supaya rahim dan urat-urat yg bengkak tu kecut n surut. Nanti bile urut sengkak takdelah rasa sakit. 
Boleh jugak cuba bertangkas . Berjamu + berurut + bertangkas. Insyaallah. ❌ Rahim Kembang 
Biasanye dari pemakanan . Kerap makan yg sejuk macam kangkung , kacang panjang. Punca lain bersalin tak pantang betul-betul . Ade jugak dari aktiviti s*** yg extreme. Stress n obesiti pon boleh jadi salah satu punca. ✅ Cara Atasi - Boleh terus minum JRG dan buat senaman kagel. Pakai korset . Korset jugak boleh membantu letakkan rahim di tempat yg betul. Sebab tu masa berpantang kita kena pakai bengkung. 
Boleh ambik herba jugak utk panaskan rahim. Paling penting elak makan sejuk2 kalau jenis tak tahan. ❌ Rahim Bengkak 
Rahim bengkak ni kena confirm betul-betul dengan doktor sebab ni tanda-tanda ade penyakit dalaman. Contoh PCOS, ENDO , CYST & FIBROID.

Tanda - period tak teratur/ berpanjangan , sakit perut , sakit bila bersama , perut membuncit & pendarahan abnormal. ✅ Cara Atasi 
Kalau bawah 3cm boleh cuba dengan JRG. Tapi disarankan jumpa doktor/pakar dulu. 
Nak tau lebih or nak cuba Jamu boleh wasap Kak Nur 📲www.wasap.my/60193776510/NakJRG

Itu je sharing sis untuk pg ni 😊 
Semoga bermanfaat. 
#rahimkembang
#rahimjatuh
#rahimbengkak
#jamuratugoncang 
#ikhtiar
#insyaallah
#NURAZEMPIRE
3 0 8 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
0 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
1 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
0 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
0 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
3 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
2 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
1 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
0 0 7 February, 2020

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis #jamu
#jamuhomemade #ketat
#jomjadilebihsihat #keputhan
#fitness #nature #rahimjatuh
#fazura_fans #fattzura
#ctdkfan #ctdk #usj #seripengantn
#crecionbysitinurhaliza #kentutfaraj
#fashasandha #fsandha_fan
#wlfs4eva #noradanish
#aliffterlajaklaris #syintagila
#kaklishomemadejamu #jrm
#payudaramontok #shahalam

[ FUNGSI SUSUK MALAM KEKUNCI ] 💖merawat masalah rahim seperti kembang, jatuh dan bengkak
💖extra kemut
💖flush out masalah lebihan air ketika bersama
💖mengecutkan rahim
💖menaikkan ghairah
💖memontokkan payudara yg kendur & leper
💖miss v akan terasa suam panas
💖sengkak rahim
💖merawat keputihan berwarna

Inilah fungsi SMK ..baca ya dan cuba kalau x percaya!!! Bukan setakat dapat montokkan aset dan selesaikan masalah miss v..muka pun boleh naik SERI.

Segala keputihan berbau & tak selesa, semua akan selesai dalam tempoh 2 - 3 hari sahaja.

HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/601155041264
.
IG : kak.lis.jamu

_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide . 💓💓COD💓💓
🚗 Sunway
🚕 Kinrara
🚗 USJ
🚕 PJ
🚗 Puchong
🚕 Shah Alam
🚗 Damasara 🚕 dan kawasan sekitarnya

#jamukaklis#jamu
#jamuhomemade#ketat
#jomjadilebihsihat#keputhan
#fitness#nature#rahimjatuh
#fazura_fans#fattzura
#ctdkfan#ctdk#usj#seripengantn
#crecionbysitinurhaliza#kentutfaraj
#fashasandha#fsandha_fan
#wlfs4eva#noradanish
#aliffterlajaklaris#syintagila
#kaklishomemadejamu#jrm
#payudaramontok#shahalam
2 0 7 February, 2020

Top #rahimjatuh posts

Hubungan seksual boleh dilakukan selang malam mulai hari ke-12 hingga hari ke-20. Kekuatan benih suami berada dalam keadaan terbaik dalam jarak 48 jam.
.
.

Baca al-Fatiha, ayat Qursi dan tiga Qul sebelum tidur. Baca doa untuk dapat zuriat yang terbaik sebelum jimak agar dilindungi dari gangguan syaitan.
.
.
Jangan bangun untuk buang air atau mencuci faraj bila bersetubuh pada waktu subur. Kepit peha dan alas bantal dibawah pinggong selama 2-4 jam atau terus tidur.
.
.
Jika ada peluang, pergilah bercuti ditempat peranginan ketika isteri subur.
.
.
@petua.mudahhamil.official

Hubungan seksual boleh dilakukan selang malam mulai hari ke-12 hingga hari ke-20. Kekuatan benih suami berada dalam keadaan terbaik dalam jarak 48 jam.
.
.

Baca al-Fatiha, ayat Qursi dan tiga Qul sebelum tidur. Baca doa untuk dapat zuriat yang terbaik sebelum jimak agar dilindungi dari gangguan syaitan.
.
.
Jangan bangun untuk buang air atau mencuci faraj bila bersetubuh pada waktu subur. Kepit peha dan alas bantal dibawah pinggong selama 2-4 jam atau terus tidur.
.
.
Jika ada peluang, pergilah bercuti ditempat peranginan ketika isteri subur.
.
.
@petua.mudahhamil.official
175 12 6 August, 2019

Alhamdulillah
#feedbackjusbidandara customer stokis Kajang @naura_rizqi #Repost @naura_rizqi (@get_repost)
・・・
#feedbackjusbidandara lagi! 😍
Masa sebotol minum rahim dah kurang sakit. Sekarang dah botol ke-3 dah. Syukur yang amat. 😊
.
RM45 sahaja, Poslaju RM8 ke Semenanjung
COD RM7 Kajang, Bangi & Semenyih--> 3 botol free cod
.
Whatsapp 012 260 2474/019 664 3288..
.
#jusbidandara #nurkhiriah #masalahdalamanwanita #merawatkeputihan #masalahkeputihan #periodpain #tenaga #kesihatan #kesuburan #wanita #masalahangin #jusbidandarakajang #jusbidandarabangi #jusbidandarasemenyih #jusbidandarabtho #rahimjatuh

Alhamdulillah 
#feedbackjusbidandara customer stokis Kajang @naura_rizqi #Repost @naura_rizqi (@get_repost)
・・・
#feedbackjusbidandara lagi! 😍
Masa sebotol minum rahim dah kurang sakit. Sekarang dah botol ke-3 dah. Syukur yang amat. 😊
.
RM45 sahaja, Poslaju RM8 ke Semenanjung
COD RM7 Kajang, Bangi & Semenyih--> 3 botol free cod
.
Whatsapp 012 260 2474/019 664 3288..
.
#jusbidandara#nurkhiriah#masalahdalamanwanita#merawatkeputihan#masalahkeputihan#periodpain#tenaga#kesihatan#kesuburan#wanita#masalahangin#jusbidandarakajang#jusbidandarabangi#jusbidandarasemenyih#jusbidandarabtho#rahimjatuh
73 3 19 hours ago

Sayangi rahim anda.
.
Di tempat kak aida,ada diantara mereka yang telah menanggung derita lebih dahsyat daripada ini.Kita berkongsi untuk kebaikan.Semoga ada ikhtibar yang boleh membantu. #keputihan #gatal2 #missvperfume #cyst #fibroids #endometriosis #rahimjatuh #ikhtiarhamil #sengugut

Sayangi rahim anda.
.
Di tempat kak aida,ada diantara mereka yang telah menanggung derita lebih dahsyat daripada ini.Kita berkongsi untuk kebaikan.Semoga ada ikhtibar yang boleh membantu. #keputihan #gatal2  #missvperfume #cyst  #fibroids  #endometriosis  #rahimjatuh  #ikhtiarhamil #sengugut
155 9 22 December, 2017

Aamiin... para ttc Jom aamiin kn.. Smoga rezeki zuriat x lama lg.. tag jg rakan/sedara yg mahu zuriat. .
.
@petua.mudahhamil.official

Aamiin... para ttc Jom aamiin kn.. Smoga rezeki zuriat x lama lg.. tag jg rakan/sedara yg mahu zuriat. .
.
@petua.mudahhamil.official
568 24 14 November, 2019

sebagai seorang wanita, adalah satu rutin bulanan utk datang period. tapi mcm mana kalau period tu skip skip? sekejap datang, sekejap tak? 😩 kemungkinan akan jadi masalah masalah lain yg korang taknak di kemudian hari.

SO

nasihat cik snow, korang amalkan Perla Coffee Exclusive ni, insyaAllah period kembali lancar mudah-mudahan

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion

sebagai seorang wanita, adalah satu rutin bulanan utk datang period. tapi mcm mana kalau period tu skip skip? sekejap datang, sekejap tak? 😩 kemungkinan akan jadi masalah masalah lain yg korang taknak di kemudian hari.

SO

nasihat cik snow, korang amalkan Perla Coffee Exclusive ni, insyaAllah period kembali lancar mudah-mudahan

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
120 1 17 June, 2019

Tahu kah ampa lantai pelvik ni sgt penting dlm badan kita. Utk org pompuan lantai pelvik ni menyokong peranakan kita, pundi kencing & dubur. .
.
Apabila lantai pelvik lemah, mengakibatkan perut kita buncit, terkencing ketika batuk & sakit ari2. Ramai org xtaw pasai kepentingan lantai pelvik ni. .
.
Gmbr di atas ni menunjukkan aktiviti yg memberi tekanan pd lantai pelvik. Batuk & bersin jgk memberi kesan pd lantai pelvik na.
Jom shared & tag kawan2/mcik2/sepupu ampa.
#rahimjatuh #berpantang #gengKakPah #kempistanpaubat #boroi #G6PD #losyenkurus # #supermommiraclelotion #berpantang #bengkungsajat #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #nursajat #abgnaktegur #fattzura #dherbs #agenwanted #stokiswanted #losyenkurusmalaysia #losyenkurunberaromatheraphy # #losyenkurussejuk #dropship #dropshipmalaysia #supermomsecretlotion #minyakangin #minyakanginmoden #minyakurut

Tahu kah ampa lantai pelvik ni sgt penting dlm badan kita. Utk org pompuan lantai pelvik ni menyokong peranakan kita, pundi kencing & dubur. .
.
Apabila lantai pelvik lemah, mengakibatkan perut kita buncit, terkencing ketika batuk & sakit ari2. Ramai org xtaw pasai kepentingan lantai pelvik ni. .
.
Gmbr di atas ni menunjukkan aktiviti yg memberi tekanan pd lantai pelvik. Batuk & bersin jgk memberi kesan pd lantai pelvik na. 
Jom shared & tag kawan2/mcik2/sepupu ampa. 
#rahimjatuh #berpantang #gengKakPah  #kempistanpaubat #boroi #G6PD #losyenkurus ##supermommiraclelotion #berpantang #bengkungsajat #berpantangselepasbersalin #confinement #confinementlady #setberpantang #demamkuning #nursajat #abgnaktegur #fattzura #dherbs #agenwanted #stokiswanted #losyenkurusmalaysia #losyenkurunberaromatheraphy ##losyenkurussejuk #dropship #dropshipmalaysia #supermomsecretlotion #minyakangin #minyakanginmoden #minyakurut
150 5 20 December, 2019

"BARLI AGEN KESUBURAN"
.
Kebiasannya kita order Air Barli sebab berfungsi untuk sejukkan badan kan?
Lagi pulak kan...
Sedap betul minum waktu lunch or petang...😘
.
Tapi sebenarnya ramai tak tahu... Air Barli atau Barli itu sendiri pun mempunyai khasiat terhadap kesuburan, so lets go ! apa Khasiat BARLI ni.
.
.
1) Barli ni kaya dengan serat (wow !) which is sangat elok untuk nyahtoksin dan merawat sembelit. Banyak masalah sukar hamil adalah disebabkan sembelit.
.
.
2) Meningkatkan kesihatan #ovum dan #sperma sebab kandungan barli yang kaya raya dengan magnesium, kalsium dan zat besi ni mampu memberi kualiti yang terbaik untuk kesuburan. .
.
3) Jika awak amalkan Set Hamil Furmon Dan IE Lotion itu dengan amalkan air barli atau barli ni, mesti result dia sangat menakjubkan!..😱
.
.
4) Ia juga membantu pembinaan sel-sel dengan lebih sihat dan meransang penambahbaikan hormon.
.
Selamat Mencuba yer....Dulu admin hampir hari2 minum barli sebab waktu mengandung mmg kencing kotor..😅
.
.
@petua.mudahhamil.official

"BARLI AGEN KESUBURAN"
.
Kebiasannya kita order Air Barli sebab berfungsi untuk sejukkan badan kan? 
Lagi pulak kan...
Sedap betul minum waktu lunch or petang...😘
.
Tapi sebenarnya ramai tak tahu... Air Barli atau Barli itu sendiri pun mempunyai khasiat terhadap kesuburan, so lets go ! apa Khasiat BARLI ni.
.
.
1) Barli ni kaya dengan serat (wow !) which is sangat elok untuk nyahtoksin dan merawat sembelit. Banyak masalah sukar hamil adalah disebabkan sembelit.
.
.
2) Meningkatkan kesihatan #ovum dan #sperma sebab kandungan barli yang kaya raya dengan magnesium, kalsium dan zat besi ni mampu memberi kualiti yang terbaik untuk kesuburan. .
.
3) Jika awak amalkan Set Hamil Furmon Dan IE Lotion itu dengan amalkan air barli atau barli ni, mesti result dia sangat menakjubkan!..😱
.
.
4) Ia juga membantu pembinaan sel-sel dengan lebih sihat dan meransang penambahbaikan hormon.
.
Selamat Mencuba yer....Dulu admin hampir hari2 minum barli sebab waktu mengandung mmg kencing kotor..😅
.
.
@petua.mudahhamil.official
149 5 9 August, 2019

ANDA TERKENA TOMBONG/ PROLAPSED UTERUS??
.
Sakit tumit, sakit tapak kaki, sakit pinggang, sakit belakang, sakit peha, sakit sendi, ari-ari, kencing tak lawas adalah antara petanda RAHIM JATUH.
.
Jika anda ada tanda-tanda begini rawatlah segera kerana akibatnya anda akan terkena TOMBONG.
TOMBONG adalah keadaan dimana "mulut rahim" terjulur keluar dari lubang faraj.
Elakkan mimpi ngeri ini dari terjadi dan menghantui hidup anda.

Wasap Kak Anne-019.7348458

#tombong
#prolaps
#rahimjatuh
#rahimkembang
#jamudewidara
#SERIDEWIMALAM
#stokismelaka

ANDA TERKENA TOMBONG/ PROLAPSED UTERUS??
.
Sakit tumit, sakit tapak kaki, sakit pinggang, sakit belakang, sakit peha, sakit sendi, ari-ari, kencing tak lawas adalah antara petanda RAHIM JATUH.
.
Jika anda ada tanda-tanda begini rawatlah segera kerana akibatnya anda akan terkena TOMBONG. 
TOMBONG adalah keadaan dimana "mulut rahim" terjulur keluar dari lubang faraj.
Elakkan mimpi ngeri ini dari terjadi dan menghantui hidup anda.

Wasap Kak Anne-019.7348458

#tombong 
#prolaps 
#rahimjatuh 
#rahimkembang 
#jamudewidara 
#SERIDEWIMALAM 
#stokismelaka
211 1 28 January, 2018

#Repost @supermom.my (@get_repost)
・・・
Apa itu rahim jatuh? .................................
Rahim atau dikenali sbg uterus (tempat peranakkan/tempat baby membesar) bergantung/di support oleh lantai pelvik . .
.
Yang menyebabkan rahim ni jatuh drp tempat asalnya bukan sebab rahim itu sendiri (seperti yg diwar2kan sesetgh pihak) tetapi disebabkan oleh lantai pelvik. Kelemahan muscle / ligamen lantai pelvik menyebabkan uterus/rahim jatuh drp tmpt asalnya. Apa yg menyebabkan kelemahan lantai pelvik ini? Sapa nk tahu? Komen sat kt bawah👇🏻. #rahimjatuh #tombong #uterus #sakitpuan #supermominfo #supermom #sihat #wanitasihat #supermomsecretlotion #wanitasihat #daripadapengalamankakpah #kakpahsupermom #uterusprolapse #confinelmentlady #makananberpantang #berpantangsendiri #tipskurus #buncit #kempistanpaubat

#Repost @supermom.my (@get_repost)
・・・
Apa itu rahim jatuh? .................................
Rahim atau dikenali sbg uterus (tempat peranakkan/tempat baby membesar) bergantung/di support oleh lantai pelvik . .
.
Yang menyebabkan rahim ni jatuh drp tempat asalnya bukan sebab rahim itu sendiri (seperti yg diwar2kan sesetgh pihak) tetapi disebabkan oleh lantai pelvik. Kelemahan muscle / ligamen lantai pelvik menyebabkan uterus/rahim jatuh drp tmpt asalnya. Apa yg menyebabkan kelemahan lantai pelvik ini? Sapa nk tahu? Komen sat kt bawah👇🏻. #rahimjatuh #tombong #uterus #sakitpuan #supermominfo #supermom #sihat #wanitasihat #supermomsecretlotion #wanitasihat #daripadapengalamankakpah #kakpahsupermom #uterusprolapse #confinelmentlady #makananberpantang #berpantangsendiri #tipskurus #buncit #kempistanpaubat
389 1 13 July, 2019