#rahimnipis Instagram Photos & Videos

rahimnipis - 8 posts

    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    7 0 23 April, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    11 0 23 April, 2019
    *Produk merupakan kajian dr doktor sakit puan. (team Medik dan Paramedik)
*Lulus KKM
*Selamat di ambil
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Produk diyakini team medik.. Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* (utk semakan di pages hq) **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Preggylove kaya dgn folic vitamin & dha(dehydrogenese) yg mbantu mengekekalkn dna telur ovum utk subur matang tanpa sebrg kecacatan pada janin nanti. PL juga dihasilkn khas utk mhapuskan masalah wanita yg mengalami hormon haid x menentu dimana progestron terlalu rendah dan estrogen terlalu tinggi membawa penyakit dlmn rahim.keadaan hormon sebegitu yg menyebabkan jangkitan infeksi sgt senang ke rahim seterusnya membawa cyst pcos fibroid endo dan sebgnya.

PL akan stabilkn hormon estrogen dan progestron pada level sama dan apabila keadaan ni berlaku wanita akan mula rasakan haid teratur, rahim bebas infeksi dan berjaya hamil dgn sihat hingga bersalin

Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

Promosi 1 rm100 + gift+shaker

#preggylove
#preggylovepuchong
#preggylovebatupahat
#rahimlemah
#rahimnipis

    *Produk merupakan kajian dr doktor sakit puan. (team Medik dan Paramedik)
    *Lulus KKM
    *Selamat di ambil
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Produk diyakini team medik.. Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* (utk semakan di pages hq) **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Preggylove kaya dgn folic vitamin & dha(dehydrogenese) yg mbantu mengekekalkn dna telur ovum utk subur matang tanpa sebrg kecacatan pada janin nanti. PL juga dihasilkn khas utk mhapuskan masalah wanita yg mengalami hormon haid x menentu dimana progestron terlalu rendah dan estrogen terlalu tinggi membawa penyakit dlmn rahim.keadaan hormon sebegitu yg menyebabkan jangkitan infeksi sgt senang ke rahim seterusnya membawa cyst pcos fibroid endo dan sebgnya.

    PL akan stabilkn hormon estrogen dan progestron pada level sama dan apabila keadaan ni berlaku wanita akan mula rasakan haid teratur, rahim bebas infeksi dan berjaya hamil dgn sihat hingga bersalin

    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    Promosi 1 rm100 + gift+shaker

    #preggylove
    #preggylovepuchong
    #preggylovebatupahat
    #rahimlemah
    #rahimnipis

    13 3 27 January, 2019
    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
...
.
.
🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
.
.
🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
.
🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
.
🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
.
🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
.
[ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
.
#listra 
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#rahimnipis
#nakanak
#misirayaberbadandua

    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
    ...
    .
    .
    🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
    🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
    .
    .
    🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
    .
    🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
    .
    🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
    🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
    .
    🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
    .
    [ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #doakankamihamil
    #rahimnipis
    #nakanak
    #misirayaberbadandua

    0 0 3 September, 2018
    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
...
.
.
🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
.
.
🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
.
🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
.
🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
.
🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
.
[ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
.
#listra 
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#rahimnipis
#nakanak
#misirayaberbadandua

    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
    ...
    .
    .
    🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
    🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
    .
    .
    🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
    .
    🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
    .
    🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
    🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
    .
    🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
    .
    [ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #doakankamihamil
    #rahimnipis
    #nakanak
    #misirayaberbadandua

    5 0 1 July, 2018
    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
...
.
.
🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
.
.
🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
.
🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
.
🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
.
🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
.
[ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
.
#listra 
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#rahimnipis
#nakanak
#misirayaberbadandua

    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
    ...
    .
    .
    🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
    🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
    .
    .
    🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
    .
    🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
    .
    🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
    🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
    .
    🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
    .
    [ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #doakankamihamil
    #rahimnipis
    #nakanak
    #misirayaberbadandua

    5 0 29 June, 2018

Top #rahimnipis posts

    *Produk merupakan kajian dr doktor sakit puan. (team Medik dan Paramedik)
*Lulus KKM
*Selamat di ambil
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Produk diyakini team medik.. Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* (utk semakan di pages hq) **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Preggylove kaya dgn folic vitamin & dha(dehydrogenese) yg mbantu mengekekalkn dna telur ovum utk subur matang tanpa sebrg kecacatan pada janin nanti. PL juga dihasilkn khas utk mhapuskan masalah wanita yg mengalami hormon haid x menentu dimana progestron terlalu rendah dan estrogen terlalu tinggi membawa penyakit dlmn rahim.keadaan hormon sebegitu yg menyebabkan jangkitan infeksi sgt senang ke rahim seterusnya membawa cyst pcos fibroid endo dan sebgnya.

PL akan stabilkn hormon estrogen dan progestron pada level sama dan apabila keadaan ni berlaku wanita akan mula rasakan haid teratur, rahim bebas infeksi dan berjaya hamil dgn sihat hingga bersalin

Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

Promosi 1 rm100 + gift+shaker

#preggylove
#preggylovepuchong
#preggylovebatupahat
#rahimlemah
#rahimnipis

    *Produk merupakan kajian dr doktor sakit puan. (team Medik dan Paramedik)
    *Lulus KKM
    *Selamat di ambil
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Produk diyakini team medik.. Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* (utk semakan di pages hq) **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Preggylove kaya dgn folic vitamin & dha(dehydrogenese) yg mbantu mengekekalkn dna telur ovum utk subur matang tanpa sebrg kecacatan pada janin nanti. PL juga dihasilkn khas utk mhapuskan masalah wanita yg mengalami hormon haid x menentu dimana progestron terlalu rendah dan estrogen terlalu tinggi membawa penyakit dlmn rahim.keadaan hormon sebegitu yg menyebabkan jangkitan infeksi sgt senang ke rahim seterusnya membawa cyst pcos fibroid endo dan sebgnya.

    PL akan stabilkn hormon estrogen dan progestron pada level sama dan apabila keadaan ni berlaku wanita akan mula rasakan haid teratur, rahim bebas infeksi dan berjaya hamil dgn sihat hingga bersalin

    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    Promosi 1 rm100 + gift+shaker

    #preggylove
    #preggylovepuchong
    #preggylovebatupahat
    #rahimlemah
    #rahimnipis

    13 3 27 January, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    7 0 23 April, 2019
    .
*USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
.
Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
*Halal
*Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
*100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
* Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
.
.
. *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
.
KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

A) UTK IBU HAMIL
1. ibu hamil rahim lemah,
2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn, 
3. gbs positif

B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
2. PCOS (polycystic Ovaries)
3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang  2 hari)
6.OLigomenorheaPolimeronea
7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
8. Period lebih dari 4 – 6 hari
9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
11. Uterine fibroid, endo,cyst
12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
13. Amenorhea (kurang ovulate)

Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
.
.
Sms or wasap 0137740772 utk order
Atau klik link di bio @sari_n_me :
http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

1 botol rm160
Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

#usahahamil
#ikhtiarzuriat
#preggylove
#rahimnipis
#telurtakmatang
#kerapgugur

    .
    *USAHA HAMIL TANPA KOS YANG TINGGI*
    .
    Visit ig @sari_n_me utk detail & testimoni. . .
    *Halal
    *Lulus KKM utk kelas makanan (no permohonan 180319/03/063)
    *100% bahan semulajadi tanpa kimia or dadah
    * Ramai nurse dan kakitangan hospital juga ambil :D.
    .
    .
    . *NURUL STOKIS SAH PUCHONG YE - nurhasyinah* **************************************************
    .
    KES2 YG PREGGY LOVE (PL) BOLEH BANTU :

    A) UTK IBU HAMIL
    1. ibu hamil rahim lemah,
    2. hidap pcos cyst, fibroid,endo & keputihn,
    3. gbs positif

    B) UTK WANITA INGIN HAMIL TP MASALAH :
    1.masalah ovum kecil/xmatang/ x pecah dari folikel
    2. PCOS (polycystic Ovaries)
    3. Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan, 5hari)
    4. Menorrhagia (haid lebih dari 7 hari)
    5.Hipomeronea(haid sedikit, kurang 2 hari)
    6.OLigomenorheaPolimeronea
    7. Dysmenorhea (kram menstruasi yang menyakitkan)
    8. Period lebih dari 4 – 6 hari
    9.insufisiensi korpus luteum (CLI)Lutheal Phase Pendek
    10.Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
    11. Uterine fibroid, endo,cyst
    12. Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
    13. Amenorhea (kurang ovulate)

    Produk hanya ikhtiar untuk mbantu sahaja.bukan tujuan untuk merawat. Semua dgn izin Maha Kuasa jg.
    .
    .
    Sms or wasap 0137740772 utk order
    Atau klik link di bio @sari_n_me :
    http://preggylovemenstrualpro.wasap.my/

    1 botol rm160
    Promosi 1 rm100 + gift yg byk +shaker

    #usahahamil
    #ikhtiarzuriat
    #preggylove
    #rahimnipis
    #telurtakmatang
    #kerapgugur

    11 0 23 April, 2019
    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
...
.
.
🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
.
.
🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
.
🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
.
🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
.
🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
.
[ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
.
#listra 
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#rahimnipis
#nakanak
#misirayaberbadandua

    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
    ...
    .
    .
    🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
    🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
    .
    .
    🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
    .
    🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
    .
    🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
    🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
    .
    🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
    .
    [ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #doakankamihamil
    #rahimnipis
    #nakanak
    #misirayaberbadandua

    5 0 29 June, 2018
    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
...
.
.
🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
.
.
🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
.
🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
.
🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
.
🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
.
[ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
.
#listra 
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#rahimnipis
#nakanak
#misirayaberbadandua

    " RAHIM NIPIS PUNCA WANITA SUSAH NAK HAMIL DAN SELALU GO GOR !! "
    ...
    .
    .
    🗣 Bila ckp rahim tebal (Endometriosis) jer kita dah pikir punca susah nak dpt anak.. Tpi sbnrnya bukan tu jer.. Sebb rahim nipis pun bleh jadi punca susah nak lekat atau sering gugur. .
    🔎Tapi Apa tu Rahim Nipis ??
    .
    .
    🗣 Lapisan endometrium di rahim adalah lapisan yg runtuh semasa haid. Ia adalah lapisan yg bersedia utk implantasi telur yg berjaya disenyawakan (embrio).
    .
    🗣 Mase hamil.. endometrium membantu membentuk plasenta yg membekalkan oksigen dan nutrien kat janin. Sebab tu.. lapisan rahim yg tebal dan subur sangat penting utk period serta kehamilan.
    .
    🗣 Estrogen.. hormon yg bertanggungjawab membina endometrium yg sihat dn subur sekurang2nyer 8 sampai 13 mm tebal dn dianggap normal. .
    🗣 Apabila endometrium lbh nipis daripada 8mm.. ia dianggap sbg lapisan rahim yg nipis. Ini bermakna embrio (janin) akn mempunyai masalah utk membenam dlm dinding rahim dn kehamilan tak akan berlaku sebb telur akan luruh bersama darah sebagai haid.
    .
    🗣 Lapisan endometrium yg nipis mungkin tak dpt membekalkan jumlah nutrien yg cukup utk kekalkan kehamilan dan akhirnya keguguran terjadi. .
    .
    [ Sumber : Blog Pakar Sakit Puan]
    .
    #listra
    #sunnahmuamalanku
    #solusikesuburan
    #doakankamihamil
    #rahimnipis
    #nakanak
    #misirayaberbadandua

    5 0 1 July, 2018