#rahsiaikhtiarhamil Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #rahsiaikhtiarhamil and here's what we found interesting.

Inside 21 Posts

Time between posts:
32 hours
Average like
2.7
Average comment
0.1
Posts with video
1/21
Posts with photo
20/21

Hashtag Popularity

@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Anda belum berpeluang merasai pengalaman ini?
Cuba ikhtiar pelbagai cara untuk usaha ini? Pilihlah jalan yang terbaik untuk merasai kebaikan ini!!! Tahniah kepada yang sudah memiliki #maduajaibturkey Wawa sarankan untuk yang baru mula mencuba #maduajaibturkey amalkan setiap hari sambil selawat ya. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala impian kalian.

WhatsApp sya, 0193288709
#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia #mudahhamil #maduturki #maduajaib #soulleadrangers #teammadujannah

Anda belum berpeluang merasai pengalaman ini? 
Cuba ikhtiar pelbagai cara untuk usaha ini? Pilihlah jalan yang terbaik untuk merasai kebaikan ini!!! Tahniah kepada yang sudah memiliki #maduajaibturkey Wawa sarankan untuk yang baru mula mencuba #maduajaibturkey amalkan setiap hari sambil selawat ya. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala impian kalian.

WhatsApp sya, 0193288709
#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia #mudahhamil #maduturki #maduajaib #soulleadrangers #teammadujannah
4 0 5 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah postage hari ni setelah semalam cuti public holiday. Kesian Customer tunggu je.😂 Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Alhamdulillah postage hari ni setelah semalam cuti public holiday. Kesian Customer tunggu je.😂 Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
2 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Last Friday after balik kerja sis terus COD area pelabuhan Klang. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Last Friday after balik kerja sis terus COD area pelabuhan Klang. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
6 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Last Friday sis COD area kajang Dan Kuala Lumpur tau before cuti panjang Kan. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Last Friday sis COD area kajang Dan Kuala Lumpur tau before cuti panjang Kan. Hihi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers #teammadujannah
3 0 3 September, 2019
@wawacosmetic_citieybeauty Profile picture

@wawacosmetic_citieybeauty

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia
5 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia

ALHAMDULILLAH SYUKUR, HANYA PENGAMBILAN ASBAB 1 BOTOL MADU AJAIB TURKEY PENANTIAN CAHAYA MATA SELAMA 4 TAHUN BERAKHIR.

Ada sesiapa yg sedang ikhtiar hamil? #maduajaibturkey sangat sesuai utk diamalkan sbg asbab Dan ikhtiar.

Hanya pengambilan satu sudu kecil teh madu ajaib turkey 30minit sebelum bersama insyaAllah. Jangan pernah lupa untuk solat, doa Dan selawat pada Allah ye😊

#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia
2 0 30 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Ramai yg Tanya sya #maduajaibturkey ni Ada kelulusan kkm? Halal ke?

Okay akak2 Dan abg2 #maduajaibturkey Ni dari Turkey tapi ianya halal, boleh lihat di highlight Sya (Halal&ISO). Sya Ada letak sijil halal Dan ISO sebagai bukti.

Kkm? Yaa sudah semestinya Ada madu ajaib turkey ini madu herba bahan semula jadi yang telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

So jgn risau ye😍. 💯 Diyakini bersiah Dan halal.
#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib

Ramai yg Tanya sya #maduajaibturkey ni Ada kelulusan kkm? Halal ke?

Okay akak2 Dan abg2 #maduajaibturkey Ni dari Turkey tapi ianya halal, boleh lihat di highlight Sya (Halal&ISO). Sya Ada letak sijil halal Dan ISO sebagai bukti.

Kkm? Yaa sudah semestinya Ada madu ajaib turkey ini madu herba bahan semula jadi yang telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia.

So jgn risau ye😍. 💯 Diyakini bersiah Dan halal.
#maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib
1 0 29 August, 2019
@wawacosmetic_citieybeauty Profile picture

@wawacosmetic_citieybeauty

Alhamdulillah, menitisnya air Mata kesyukuran setelah 10 tahun menantikan cahaya Mata yang akan menyinari Dan mewarnai kehidupan pasangan suami isteri ni.

Tiada seindah khabar Dan sehebat pangkat selain dari khabar tentang kewujudan permata kecil Dan pangkat bertukar menjadi ibu Dan ayah😢. Semoga kandungan sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan 💜😘 Asbab #maduajaibturkey Alhamdulillah.
Anda ingin menjadi seperti pasangan suami isteri ini? Berjaya hamil pada tahun ini? WhatsApp sya 0193288709 #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil #maduajaib #maduajaibturki #maduajaibturkishahalam #maduajaibturkiusj #maduajaibturkiampang #maduajaibturkipj

Alhamdulillah, menitisnya air Mata kesyukuran setelah 10 tahun menantikan cahaya Mata yang akan menyinari Dan mewarnai kehidupan pasangan suami isteri ni.

Tiada seindah khabar Dan sehebat pangkat selain dari khabar tentang kewujudan permata kecil Dan pangkat bertukar menjadi ibu Dan ayah😢. Semoga kandungan sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan 💜😘 Asbab #maduajaibturkey Alhamdulillah.
Anda ingin menjadi seperti pasangan suami isteri ini? Berjaya hamil pada tahun ini? WhatsApp sya 0193288709  #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil #maduajaib #maduajaibturki #maduajaibturkishahalam #maduajaibturkiusj #maduajaibturkiampang #maduajaibturkipj
3 0 29 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

PERHATIAN 📢
#maduajaibyurkey dah berwajah baru Tau. Siapa yang tahu apa perubahannya cerr cerita sikit😍

# maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia

PERHATIAN 📢
#maduajaibyurkey dah berwajah baru Tau. Siapa yang tahu apa perubahannya cerr cerita sikit😍

# maduajaibturkeypj #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #rahsiasuamiisteribahagia
5 0 29 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, rezeki Hari isnin sy pos #maduajaibturkey 💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers

Alhamdulillah, rezeki Hari isnin sy pos #maduajaibturkey 💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers
1 0 27 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers
2 0 27 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers
2 0 27 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers

Alhamdulillah, #maduajaibturkey yg Sya POS Hari jumaat dah sampai ke Customer Hari isnin💜💜💜, thank you my dear customer.

Jangan lupa ye amalkan satu sudu kecil madu ajaib turkey 30 minit sebelum 'bersama'. Atau sebelum/selepas sarapan setiap pagi💜. Nnti boleh share feedback dgn Sya ye.

Semoga dipermudahkan segala urusan 😊😍
#maduajaibturkeypj #teammadujannah #rahsiaikhtiarhamil #maduajaib #maduturkey #soulleadrangers
1 3 27 August, 2019
@wawacosmetic_citieybeauty Profile picture

@wawacosmetic_citieybeauty

Alhamdulillah done COD #maduajaibturkey Hari ni. Semoga Allah permudahkan segala urusan, hajat Dan doa semua Customer sya💜🌸 Ada yang nak order madu ikhtiar hamil WhatsApp sya 0193288709
#maduajaibtirkeypj #sayajualmaduturkey #rahsiaikhtiarhamil

Alhamdulillah done COD #maduajaibturkey Hari ni. Semoga Allah permudahkan segala urusan, hajat Dan doa semua Customer sya💜🌸 Ada yang nak order madu ikhtiar hamil WhatsApp sya 0193288709
#maduajaibtirkeypj #sayajualmaduturkey #rahsiaikhtiarhamil
3 0 24 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Malam semalam dapat msj dari Customer nak bagitahu yang barang dah sampai.. hihi happy 💜💜 Alhamdulillah 1 Hari saja pos sampai ke Customer.. Okay jgn lupa makan satu sudu kecil #maduajaibturkey 30 minit sebelum bersama ye.. ajak suami minum juga Tau confirm Malam Ni macam Malam pertama🔥🔥 #maduajaibturkeypj #soulleadragers #teammadujannah #sayajualprodukhamil #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamalampertama

Malam semalam dapat msj dari Customer nak bagitahu yang barang dah sampai.. hihi happy 💜💜 Alhamdulillah 1 Hari saja pos sampai ke Customer.. Okay jgn lupa makan satu sudu kecil #maduajaibturkey 30 minit sebelum bersama ye.. ajak suami minum juga Tau confirm Malam Ni macam Malam pertama🔥🔥 #maduajaibturkeypj #soulleadragers #teammadujannah #sayajualprodukhamil #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamalampertama
2 0 21 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Done postage Hari ni, Alhamdulillah. Sy gagahkan diri meredah hujan tadi untuk pos barang Customer 💜💜💜 #freepostagemaduajaibturkey #maduajaibturkey #rahsiaikhtiarhamil

Done postage Hari ni, Alhamdulillah. Sy gagahkan diri meredah hujan tadi untuk pos barang Customer 💜💜💜 #freepostagemaduajaibturkey #maduajaibturkey #rahsiaikhtiarhamil
2 0 21 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah, menitisnya air Mata kesyukuran setelah 10 tahun menantikan cahaya Mata yang akan menyinari Dan mewarnai kehidupan pasangan suami isteri ni.

Tiada seindah khabar Dan sehebat pangkat selain dari khabar tentang kewujudan permata kecil Dan pangkat bertukar menjadi ibu Dan ayah😢. Semoga kandungan sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan 💜😘 Asbab #maduajaibturkey Alhamdulillah.
Anda ingin menjadi seperti pasangan suami isteri ini? Berjaya hamil pada tahun ini? WhatsApp sya 0193288709

#teammadujannah #soulleadrangers #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil

Alhamdulillah, menitisnya air Mata kesyukuran setelah 10 tahun menantikan cahaya Mata yang akan menyinari Dan mewarnai kehidupan pasangan suami isteri ni.

Tiada seindah khabar Dan sehebat pangkat selain dari khabar tentang kewujudan permata kecil Dan pangkat bertukar menjadi ibu Dan ayah😢. Semoga kandungan sentiasa sihat dan dipermudahkan segala urusan 💜😘 Asbab #maduajaibturkey Alhamdulillah.
Anda ingin menjadi seperti pasangan suami isteri ini? Berjaya hamil pada tahun ini? WhatsApp sya 0193288709

#teammadujannah #soulleadrangers #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil
2 0 21 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?" Bagi pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar untuk dapatkan zuriat sangat sesuai untuk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini. Sebab apa kami cadangkan kepada anda untuk mencuba madu ini?
Ini antara kelebihan Madu Ajaib ini. Kebaikan Madu Ajaib Turkey
1) membantu melancarkan pengedaran darah 2) Meningkatkan daya ingatan 3) Meningkatkan keupayaan libido 4) Anti-penuaan
5.Meningkatkan sistem imuniti badan 6) Menambahkan tenaga
7) Bertindak sebagai Anti Oksidan
8) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
nak order madu ajaib turkey??? Special offer free gift bagi pasangan yg nak beli #maduajaibturkey utk ikhtiar hamil

click link whatsapp di bio to order

#maduajaibturkeypj #teammadujannah #soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil #rahsiamemikatsuami #rahsiasuamiisteribahagia

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?" Bagi pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar untuk dapatkan zuriat sangat sesuai untuk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini. Sebab apa kami cadangkan kepada anda untuk mencuba madu ini? 
Ini antara kelebihan  Madu Ajaib ini.  Kebaikan Madu Ajaib Turkey
1) membantu melancarkan pengedaran darah  2) Meningkatkan daya ingatan  3) Meningkatkan keupayaan libido  4) Anti-penuaan 
5.Meningkatkan sistem imuniti badan  6) Menambahkan tenaga 
7) Bertindak sebagai Anti Oksidan 
8) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita 
nak order madu ajaib turkey??? Special offer free gift bagi pasangan yg nak beli #maduajaibturkey utk ikhtiar hamil

click link whatsapp di bio to order

#maduajaibturkeypj #teammadujannah #soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #sayajualprodukhamil #rahsiamemikatsuami #rahsiasuamiisteribahagia
3 0 21 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Persoalan ini satu memang selalu Sya dapat bila customer tanya soal #maduajaibturkey :

Satu botol madu ajaib turkey ni boleh tahan 3-4 minggu tetapi ianya bergantung kepada penggunaannya.
Satu botol boleh diamalkan bersama oleh suami Dan isteri. Sya Alan sarankan suami Dan isteri makan sama2 Dan penggunaannya hanya 1 sudu sehari sahaja ye. JANGAN OVERDOSE yee😊

Cara prmakanan & Pengambilan:
1. Goncang botol sebelum makan
2. Ambil 1 sudu teh 30 minit sebelum bersama pasangan, (utk pertama kali makan ambil separuh dari 1 sudu teh sahaja)
3. Untuk tenaga & kesihatan badan ambil bila2 masa sebaiknya masa perut kosong

#maduajaibturkeypj #sayajualprodukhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers
#teammadujannah

Persoalan ini satu memang selalu Sya dapat bila customer tanya soal #maduajaibturkey :

Satu botol madu ajaib turkey ni boleh tahan 3-4 minggu tetapi ianya bergantung kepada penggunaannya. 
Satu botol boleh diamalkan bersama oleh suami Dan isteri. Sya Alan sarankan suami Dan isteri makan sama2 Dan penggunaannya hanya 1 sudu sehari sahaja ye. JANGAN OVERDOSE yee😊

Cara prmakanan & Pengambilan: 
1. Goncang botol sebelum makan
2. Ambil 1 sudu teh 30 minit sebelum bersama pasangan, (utk pertama kali makan ambil separuh dari 1 sudu teh sahaja) 
3. Untuk tenaga & kesihatan badan ambil bila2 masa sebaiknya masa perut kosong

#maduajaibturkeypj #sayajualprodukhamil #rahsiaikhtiarhamil #soulleadrangers
#teammadujannah
1 0 21 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Alhamdulillah done COD di ARA DAMANSARA #maduajaibturkey 2 botol Customer grab untuk suami isteri Vrom vrom.🚛 Kali Ni COD Sya menitiskan air Mata bila dengar luahan Customer yg mencuba hampir 8 tahun untuk mendapatkan zuriat😢😢 Sya sentiasa doakan Customer sy semoga dipermudahkan segala urusan Dan dilimpahkan rezeki yang tidak putus2💜 📢Setiap pembelian 2 botol dapat free gift bag unicorn Dan sudu🌸

Ada sesiapa yang nak selit COD Hari ni. Boleh dm atau whatsapp Sya ye 0193288709. Fast respond👍

#maduajaibturkeypj #sayajualprodukhamil #codpj #rahsiaikhtiarhamil #codaradamansara #codampang #codklang #codpuncakalam #codshahalam #codsubangjaya

Alhamdulillah done COD di ARA DAMANSARA #maduajaibturkey 2 botol Customer grab untuk suami isteri Vrom vrom.🚛 Kali Ni COD Sya menitiskan air Mata bila dengar luahan Customer yg mencuba hampir 8 tahun untuk mendapatkan zuriat😢😢 Sya sentiasa doakan Customer sy semoga dipermudahkan segala urusan Dan dilimpahkan rezeki yang tidak putus2💜 📢Setiap pembelian 2 botol dapat free gift bag unicorn Dan sudu🌸

Ada sesiapa yang nak selit COD Hari ni. Boleh dm atau whatsapp Sya ye 0193288709. Fast respond👍

#maduajaibturkeypj #sayajualprodukhamil #codpj #rahsiaikhtiarhamil #codaradamansara #codampang #codklang #codpuncakalam #codshahalam #codsubangjaya
7 0 20 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Seperti Malam pertama💑🌸 Walaupun sudah bertahun-tahun berkahwin tapi selepas pasangan suami Dan isteri amalkan 1/2 sudu kecil (kayu/plastik) #maduajaibturkey 30 minit sebelum "bersama" ianya memberikan tenaga booster yang akan membuatkan Malam and seperti Malam pertama🔥🔥🔥 Nak merasakan seperti Malam pertama? Boleh WhatsApp di link bio
#soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil #malampertama

Seperti Malam pertama💑🌸 Walaupun sudah bertahun-tahun berkahwin tapi selepas pasangan suami Dan isteri amalkan 1/2 sudu kecil (kayu/plastik) #maduajaibturkey 30 minit sebelum "bersama" ianya memberikan tenaga booster yang akan membuatkan Malam and seperti Malam pertama🔥🔥🔥 Nak merasakan seperti Malam pertama?  Boleh WhatsApp di link bio
#soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil  #malampertama
0 0 10 August, 2019

Top #rahsiaikhtiarhamil posts

@wawacosmetic_citieybeauty Profile picture

@wawacosmetic_citieybeauty

Alhamdulillah done COD Dan POS. HIhi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil

Alhamdulillah done COD Dan POS. HIhi

Semoga semua Customer madu ajaib turkey dilimpahkan rezeki berlipat Kali ganda Dan dipermudahkan segala urusan. 😍😘 Jangan lupa ye amalkan #maduajaibturkey 1 sudu teh kecil 30minit sebelum bersama ye.

#maduajaibturkeypj #sayajualmaduhamil #ikhtiarmudahhamil #rahsiaikhtiarhamil
6 0 3 September, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Rahsia suri rumah tangga Kekal bertenaga Dan lebih bertenaga dari biasa💪💪💪 haha.

Bila time Malam pula wowww tenaga booster tu macam Malam pertama.. kasih Sayang suami isteri pun semakin bertambah 💏

#soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil

Rahsia suri rumah tangga Kekal bertenaga Dan lebih bertenaga dari biasa💪💪💪 haha.

Bila time Malam pula wowww tenaga booster tu macam Malam pertama.. kasih Sayang suami isteri pun semakin bertambah 💏

#soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil
1 0 10 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Selamat Pagi semua🌸🌸 PERHATIAN📢

AMARAN PESANAN INI HANYA UNTUK PASANGAN SUAMI ISTERI YANG NAK HAMIL SAHAJA.⚠⚠ Wawa Zainal nak beri sarankan bagi setiap pasangan yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin untuk amalkan #maduajaiturkey ini, untuk hubungan yang makin intim walaupun sudah lebih 10 tahun bersama ,💑 Untuk kekal bertenaga sepanjang masa anda perlu mengamalkan 1 sudu teh madu pada waktu pagi.❤❤ #maduajaibturkey #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil

Selamat Pagi semua🌸🌸 PERHATIAN📢

AMARAN PESANAN INI HANYA UNTUK PASANGAN SUAMI ISTERI YANG NAK HAMIL SAHAJA.⚠⚠ Wawa Zainal nak beri sarankan bagi setiap pasangan yang baru berkahwin atau sudah lama berkahwin untuk amalkan #maduajaiturkey ini, untuk hubungan yang makin intim walaupun sudah lebih 10 tahun bersama ,💑 Untuk kekal bertenaga sepanjang masa anda perlu mengamalkan 1 sudu teh madu pada waktu pagi.❤❤ #maduajaibturkey #soulleadrangers #teammadujannah #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil
2 0 10 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Anda ingin ikhtiar hamil?? insyaAllah madu ajaib turkey amalan Sunnah yg boleh diamalkan sebagai ikhtiar untuk hamil.
Ikhtiar---usaha---doa---tawakal

#maduajaibturkey #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil #nakhamilcepat

Anda ingin ikhtiar hamil?? insyaAllah madu ajaib turkey amalan Sunnah yg boleh diamalkan sebagai ikhtiar untuk hamil. 
Ikhtiar---usaha---doa---tawakal

#maduajaibturkey #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil #nakhamilcepat
0 0 9 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Testimoni Wawa Zainal dan Aeril zafrel
Alhamdulillah dengan izin Allah wawa berjaya hamil anak ketiga setelah penantian selama 4 tahun dengan ikhtiar bersama suami mengamalkan madu ajaib turkey

Usaha bersama yang berterusan pasti akan membawa ke arah kebaikan. Pilihan di tangan kita samada untuk terus kecewa dan bersedih atau terus berusaha!! Akhiri penantian anda dengan mengamalkan madu ajaib turkey 🍯🐝 #maduajaibturkey #soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil

Testimoni Wawa Zainal dan Aeril zafrel 
Alhamdulillah dengan izin Allah wawa berjaya hamil anak ketiga setelah penantian selama 4 tahun dengan ikhtiar bersama suami mengamalkan madu ajaib turkey

Usaha bersama yang berterusan pasti akan membawa ke arah kebaikan. Pilihan di tangan kita samada untuk terus kecewa dan bersedih atau terus berusaha!! Akhiri penantian anda dengan mengamalkan madu ajaib turkey 🍯🐝 #maduajaibturkey #soulleadrangers #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil
1 0 9 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Perjalanan wawa dan aeril ke turki pada bulan mac yg lepas adalah bukan perjalanan yang sia-sia

Madu ini bukan biasi2 tauu kerana madu ini insya-Allah dengan izin Allah adalah merupakan 1 cara ikhtiar bagi pasangan suami isteri yang sudah lama ingin menimang cahaya mata.

Tadaaaa memperkenalkan #maduajaibturkey yang memberikan manfaat kepada kedua-dua lelaki dan wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat.

#soulleadrangers #madu #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil

Perjalanan wawa dan aeril ke turki pada bulan mac yg lepas adalah bukan perjalanan yang sia-sia

Madu ini bukan biasi2 tauu kerana madu ini insya-Allah dengan izin Allah adalah merupakan 1 cara ikhtiar bagi pasangan suami isteri yang sudah lama ingin menimang cahaya mata.

Tadaaaa memperkenalkan #maduajaibturkey yang memberikan manfaat kepada kedua-dua lelaki dan wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat.

#soulleadrangers #madu #rahsiaikhtiarhamil #rahsiamudahhamil
0 0 9 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Jauh Tau Wawa Zainal & Aeril Zafrel merantau ke bumi Turki untuk dapatkan madu ajaib ni. 🍯🐝 Memang sangat berbaloi. Madu ajaib turkey ni sangat berkesan untuk meningkat stamina kita.💪💪💪 Madu herba ni 100% semulajadi & sesuai untuk lelaki dan juga wanita. So, tidak perlu risau dengan kesan sampingan yang memudaratkan untuk memastikan hubungan suami isteri makin hebat!! #soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkey #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil

Jauh Tau Wawa Zainal & Aeril Zafrel merantau ke bumi Turki untuk dapatkan madu ajaib ni. 🍯🐝 Memang sangat berbaloi. Madu ajaib turkey ni sangat berkesan untuk meningkat stamina kita.💪💪💪 Madu herba ni 100% semulajadi & sesuai untuk lelaki dan juga wanita. So, tidak perlu risau dengan kesan sampingan yang memudaratkan untuk memastikan hubungan suami isteri makin hebat!! #soulleadrangers #teammadujannah #maduajaibturkey #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil
1 0 10 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Antara kebaikan ringkas yang anda akan hadapi jika amalkan madu ajaib turkey Ni.

Tak percaya?? Cuba dulu baru tahu.. wuhuu💑

#maduajaibturkey #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #nakhamilcepat

Antara kebaikan ringkas yang anda akan hadapi jika amalkan madu ajaib turkey Ni.

Tak percaya?? Cuba dulu baru tahu.. wuhuu💑

#maduajaibturkey #rahsiamudahhamil #rahsiaikhtiarhamil #nakhamilcepat
0 0 9 August, 2019
@soullead_maduajaibpj Profile picture

@soullead_maduajaibpj

Madu Ajaib Turki membantu menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri seperti malam pertama

Ramai yang tanya cara pengambilan untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat dan pasangan yang inginkan zuriat amalkan satu sudu teh madu ajaib 30minit sebelum 'bersama'. Nanti jangan lupa share feedback dengan sya tau😘

#maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiapikatsuami #rahsiahubungansuamiisteri #sayajualprodukhamil #soulleadrangers #teammadujannah

Madu Ajaib Turki membantu menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri seperti malam pertama

Ramai yang tanya cara pengambilan untuk hubungan suami isteri yang lebih hangat dan pasangan yang inginkan zuriat amalkan satu sudu teh madu ajaib 30minit sebelum 'bersama'. Nanti jangan lupa share feedback dengan sya tau😘

#maduajaibturkey #maduajaibturkeypj #rahsiaikhtiarhamil #rahsiapikatsuami #rahsiahubungansuamiisteri #sayajualprodukhamil #soulleadrangers #teammadujannah
3 0 21 August, 2019