#readystockmarykay Instagram Photos & Videos

readystockmarykay - 7.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #readystockmarykay and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
2.7
Average comment
0.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

Nak ready stock item? Wasap mira sekarang👉
.
Promo Minggu Gaji sedang berlangsung💃
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaypromo #marykaymurah

Nak ready stock item? Wasap mira sekarang👉
.
Promo Minggu Gaji sedang berlangsung💃
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaypromo #marykaymurah
1 0 6 hours ago

Thank you semua 💋
Tiap bulan minggu gaji mesti ada sale kaw2 mira bagi.. jimat berganda uols!! 💃💃💃
.
Siapa lagi belum topup skincare, nak try produk mary kay, nak harga gila2 diskaun.. wasap mira sekarang.. item ready stock untuk korang. Tak payah beratur panjang 😆
.
019-2082844 | Mira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykaymurah #1111SALE #promomarykay #marykaypromotion

Thank you semua 💋
Tiap bulan minggu gaji mesti ada sale kaw2 mira bagi.. jimat berganda uols!! 💃💃💃
.
Siapa lagi belum topup skincare, nak try produk mary kay, nak harga gila2 diskaun.. wasap mira sekarang.. item ready stock untuk korang. Tak payah beratur panjang 😆
.
019-2082844 | Mira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykaymurah #1111SALE #promomarykay #marykaypromotion
3 0 7 hours ago

Gel Semi-Shine Lipstick favourite wanita yang suka gaya yang simple dan trendy💋
.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
Apa favourite color lipstick korang?💋🙋🏻‍♀️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #1111SALE #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant

Gel Semi-Shine Lipstick favourite wanita yang suka gaya yang simple dan trendy💋
.
💄 Permukaan pigmen disalut khas untuk mengubah texture lipstick menjadi gel yang melembapkan bibir!
💄 Advanced Matrix Technology untuk membenamkan & mengekalkan warna di permukaan bibir.
💄 Pigmen yang berkekalan, tahan lama dan memberi kesan shimmering yang sangat cantik pada bibir.
.
💋 Luminous Lilac
💋 Tranquil Toffee
💋 Romantic Pink
💋 Scarlet Red
💋 Rosewood
💋 Haute Pink
💋 Mod Pink
💋 Red Smolder
💋 Raspberry Ice
.
Apa favourite color lipstick korang?💋🙋🏻‍♀️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #1111SALE #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant
8 0 12 hours ago

Thank you my dear customer. Bijak customer Ain grab promo bulan ni. Mana tak nye.. promo best best kot! 😍😍😍
.
Set timewise3D tu paling berbaloi oiiii.. mano nak dapekkk harga asal rm500+ tapi jadi rm353 je?? Haaa yg nak toptop skincare tu better beli bulan ni. Harga kaw kaw murah. Dapat FREE Renewing Gel Mask pulakkkk!! Ruginyaa korang tak grab promo ni serious rugi 😭😭. Jimat lebih RM150!!.. Wasap lah Ain kalau nak tau promo2 special dari Ain juga 😘
.
Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
http://www.instagram.com/maryk.es
Mary Kay Future Sales Director

#marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaykajang #marykaybangi #marykaycheras #marykaykl #marykaymurah #marykayreadystock #promomarykay #sideincomemarykay #timewise3d #timewise #gelmask #readystockmarykay

Thank you my dear customer. Bijak customer Ain grab promo bulan ni. Mana tak nye.. promo best best kot! 😍😍😍
.
Set timewise3D tu paling berbaloi oiiii.. mano nak dapekkk harga asal rm500+ tapi jadi rm353 je?? Haaa yg nak toptop skincare tu better beli bulan ni. Harga kaw kaw murah. Dapat FREE Renewing Gel Mask pulakkkk!! Ruginyaa korang tak grab promo ni serious rugi 😭😭. Jimat lebih RM150!!.. Wasap lah Ain kalau nak tau promo2 special dari Ain juga 😘
.
Lots of 💕
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
http://www.instagram.com/maryk.es
Mary Kay Future Sales Director

#marykaymalaysia #marykaykuantan #marykaykajang #marykaybangi #marykaycheras #marykaykl #marykaymurah #marykayreadystock #promomarykay #sideincomemarykay #timewise3d #timewise #gelmask #readystockmarykay
6 0 21 November, 2019

Siapa sini yang suka lipmatte?? Tapi nak lipmatte yang senang utk bersihkan? Nak yang mudah untuk pakai?? .

Of course laa ada!😊😊😊
.

Mary Kay At Play @ Lip Color
Ada 5 color yang cantik untuk korg pilih tau. Semua ni ready stock dgn anis ye, kalau nak order boleh order cepat2 ye syg2😇
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

Siapa sini yang suka lipmatte?? Tapi nak lipmatte yang senang utk bersihkan? Nak yang mudah untuk pakai?? .

Of course laa ada!😊😊😊
.

Mary Kay At Play @ Lip Color
Ada 5 color yang cantik untuk korg pilih tau. Semua ni ready stock dgn anis ye, kalau nak order boleh order cepat2 ye syg2😇
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
4 0 21 November, 2019

⁣⁣⁣⁣Lelaki ke Perempuan,⠀⠀
⠀⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀⠀
⠀⠀
Bila kita kemas,⠀⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀⠀
⠀⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀⠀
⠀⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀⠀
⠀⠀
Girls,⠀⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀⠀
⠀⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻

⁣⁣⁣⁣Lelaki ke Perempuan,⠀⠀
⠀⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀⠀
⠀⠀
Bila kita kemas,⠀⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀⠀
⠀⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀⠀
⠀⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀⠀
⠀⠀
Girls,⠀⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀⠀
⠀⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻
2 1 21 November, 2019

Okay, nak bagitau..kalau korang minat sangat mekap, suka shopping barang mekap sampai beribu ringgit kat kedai, better korang #joinmarykay bulan ni. Exclusive bulan ni tau. Boleh dapat set makeup pro bawah RM300!! Memang murah giler wehhh😱😱
.
Harga satu palette hampir cecah RM1k, korang bayar bawah RM300😱 bulan ni je tau. Sebab tengah promo.. wasap mira sekarang 🙋🏻‍♀️
.
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #registermarykay #registerahlimarykay #membershipmarykay #membermarykay #ahlimarykay #joinahlimarykay #marykayshahalam #marykaydamansara #marykaykajang #marykaykualalumpur

Okay, nak bagitau..kalau korang minat sangat mekap, suka shopping barang mekap sampai beribu ringgit kat kedai, better korang #joinmarykay bulan ni. Exclusive bulan ni tau. Boleh dapat set makeup pro bawah RM300!! Memang murah giler wehhh😱😱
.
Harga satu palette hampir cecah RM1k, korang bayar bawah RM300😱 bulan ni je tau. Sebab tengah promo.. wasap mira sekarang 🙋🏻‍♀️
.
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #registermarykay #registerahlimarykay #membershipmarykay #membermarykay #ahlimarykay #joinahlimarykay #marykayshahalam #marykaydamansara #marykaykajang #marykaykualalumpur
4 0 21 November, 2019

0 1 21 November, 2019

⁣⁣⁣⁣Lelaki ke Perempuan,⠀⠀
⠀⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀⠀
⠀⠀
Bila kita kemas,⠀⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀⠀
⠀⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀⠀
⠀⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀⠀
⠀⠀
Girls,⠀⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀⠀
⠀⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻

⁣⁣⁣⁣Lelaki ke Perempuan,⠀⠀
⠀⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀⠀
⠀⠀
Bila kita kemas,⠀⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀⠀
⠀⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀⠀
⠀⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀⠀
⠀⠀
Girls,⠀⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀⠀
⠀⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻
1 1 21 November, 2019

⁣⁣Cuti sekolah bermaksud???⠀⠀
KENDURI KAHWIN!⠀⠀
⠀⠀
Orang Melayu kita kaya dengan adat,⠀⠀
Orang lelaki bagi 3 dulang,⠀⠀
Perempuan bagi 5 dulang..⠀⠀
⠀⠀
1 Dulang Buah,⠀⠀
1 Dulang Sepersalinan Baju⠀⠀
1 Dulang Skincare.⠀⠀
⠀⠀
Mana nak cari skin care complete untuk lelaki??⠀⠀
Disini !⠀⠀

⁣⁣Cuti sekolah bermaksud???⠀⠀
KENDURI KAHWIN!⠀⠀
⠀⠀
Orang Melayu kita kaya dengan adat,⠀⠀
Orang lelaki bagi 3 dulang,⠀⠀
Perempuan bagi 5 dulang..⠀⠀
⠀⠀
1 Dulang Buah,⠀⠀
1 Dulang Sepersalinan Baju⠀⠀
1 Dulang Skincare.⠀⠀
⠀⠀
Mana nak cari skin care complete untuk lelaki??⠀⠀
Disini !⠀⠀
⠀
2 1 21 November, 2019

0 1 21 November, 2019

0 1 21 November, 2019

⁣Lelaki ke Perempuan,⠀

Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀

Bila kita kemas,⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀

Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀

Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀

Girls,⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀

🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻

⁣Lelaki ke Perempuan,⠀
⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀
⠀
Bila kita kemas,⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀
⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀
⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀
⠀
Girls,⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀
⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻
0 1 21 November, 2019

0 1 21 November, 2019

⁣Lelaki ke Perempuan,⠀

Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀

Bila kita kemas,⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀

Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀

Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀

Girls,⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀

🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻

⁣Lelaki ke Perempuan,⠀
⠀
Dua dua kena kemas dan berketrampilan.⠀
⠀
Bila kita kemas,⠀
Kita akan buat orang selesa dan senang dengan kita.⠀
⠀
Yang guy ni biasanya mereka lebih kepada kulit berminyak,⠀
So MK MEN CLEANSER ni memang dah diformulakan khas untuk kaum adam ni.⠀
⠀
Paling best,cleanser ini sesuai digunakan untuk mencukur jugak tau.⠀
⠀
Girls,⠀
Treat Your Man As You Dream and Wish To Be.⠀
⠀
🧔🏻👨🏻‍🦰🤴🏻
0 1 21 November, 2019

Remove makeup dgn makeup remover lebih bersih berbanding cleanser! 👍👍
.
Cuci terus dgn cleanser memang tak bersih, especially waterproof makeup. Dengan oil free eye makeup remover, 90% mekap dapat ditanggalkan hanya dgn sekali penggunaan. Memang jimat sangat. Sebotol tahan hingga 6-7 bulan tau 👍👍
.
Oil free eye makeup remover mary kay ni 100% bebas minyak jadi sangat sangat selamat untuk kulit sensitif dan kulit berminyak👍
.
Sharing with ❤️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayglenmarie #marykayputrajaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant

Remove makeup dgn makeup remover lebih bersih berbanding cleanser! 👍👍
.
Cuci terus dgn cleanser memang tak bersih, especially waterproof makeup. Dengan oil free eye makeup remover, 90% mekap dapat ditanggalkan hanya dgn sekali penggunaan. Memang jimat sangat. Sebotol tahan hingga 6-7 bulan tau 👍👍
.
Oil free eye makeup remover mary kay ni 100% bebas minyak jadi sangat sangat selamat untuk kulit sensitif dan kulit berminyak👍
.
Sharing with ❤️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayglenmarie #marykayputrajaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant
2 0 21 November, 2019

TAHUKAH ANDA?
.
Kulit bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit, lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis dan cengkung di bawah mata.Ciri-ciri unik kulit di bahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti.
.
Mempunyai 2 fasa hebat:
🌿 Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air iaitu waterproof.
🌿 Fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air iaitu non-waterproof.
.
Kenapa anda harus miliki Oil-Free Eye Makeup Remover?
.
1. Menanggalkan solekan dengan lembut tanpa menenang atau mengeringkan kulit.
2. Formula yang bebas dari minyak dan tidak memedihkan mata.Juga sesuai untuk pemakai lens.
3. Sesuai untuk menanggalkan lipstick.
.
Mata dan bibir boleh dikotori oleh habuk, debu,kotoran,radikal bebas dan lain-lain, kerana itu kedua-duanya memerlukan pencuci yang telah dikhususkan. Jangan risau.oil free eye makeup remover 100% bebas minyak. Jadi, selamat untuk kulit berminyak & sensitif.😍
.
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #1111SALE #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant

TAHUKAH ANDA?
.
Kulit bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit, lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis dan cengkung di bawah mata.Ciri-ciri unik kulit di bahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti.
.
Mempunyai 2 fasa hebat:
🌿 Fasa atas menanggalkan solekan mata kalis air iaitu waterproof.
🌿 Fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air iaitu non-waterproof.
.
Kenapa anda harus miliki Oil-Free Eye Makeup Remover?
.
1. Menanggalkan solekan dengan lembut tanpa menenang atau mengeringkan kulit.
2. Formula yang bebas dari minyak dan tidak memedihkan mata.Juga sesuai untuk pemakai lens.
3. Sesuai untuk menanggalkan lipstick.
.
Mata dan bibir boleh dikotori oleh habuk, debu,kotoran,radikal bebas dan lain-lain, kerana itu kedua-duanya memerlukan pencuci yang telah dikhususkan. Jangan risau.oil free eye makeup remover 100% bebas minyak. Jadi, selamat untuk kulit berminyak & sensitif.😍
.
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #1111SALE #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant
6 0 20 November, 2019

Ada masalah kulit macam ni? Jerawat halus, bernanah & sensitif?
.
Jom wasap mira untuk consultation percuma. Harga mesti mampu milik..boleh tahan hingga 6bulan penggunaan tau. 90hari warranty produk lagi..tak payah nak repeat setiap bulan 🤩
.
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayjitra #marykayuitm #marykaypromotion #marykaypuchong #marykaykelantan #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #marykayreadystock #readystockmarykay

Ada masalah kulit macam ni? Jerawat halus, bernanah & sensitif?
.
Jom wasap mira untuk consultation percuma. Harga mesti mampu milik..boleh tahan hingga 6bulan penggunaan tau. 90hari warranty produk lagi..tak payah nak repeat setiap bulan 🤩
.
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayjitra #marykayuitm #marykaypromotion #marykaypuchong #marykaykelantan #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #marykayreadystock #readystockmarykay
6 0 20 November, 2019

Kulit sensitif semestinya perlukan penjagan yang khusus. Bukan semua "all skin type" skincare boleh selesaikan masalah kulit anda. BOTANICAL EFFECTS adalah skincare paling mild dan mesra dengan kulit sensitif. Sebab ia 100% organik! Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda; Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak .
.
Pada yang ; .
.
1 - Jerawat sangat banyak .
2 - Kulit terlalu kering/berminyak .
3 - Oily dekat T-zone .
4 - Liang pori besar .
5 - Banyak whitehead/blackhead .
6 - Muka gelap kesan sunburn .
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
8 - Masalah kulit sensitif
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak! .
.
.My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau .
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! .
.
Wasap mira untuk consultation lanjut🙋🏻‍♀️
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayjitra #marykayuitm #marykaypromotion #marykaypuchong #marykaykelantan #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #marykayreadystock #readystockmarykay

Kulit sensitif semestinya perlukan penjagan yang khusus. Bukan semua "all skin type" skincare boleh selesaikan masalah kulit anda. BOTANICAL EFFECTS adalah skincare paling mild dan mesra dengan kulit sensitif. Sebab ia 100% organik! Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda; Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak .
.
Pada yang ; .
.
1 - Jerawat sangat banyak .
2 - Kulit terlalu kering/berminyak .
3 - Oily dekat T-zone .
4 - Liang pori besar .
5 - Banyak whitehead/blackhead .
6 - Muka gelap kesan sunburn .
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
8 - Masalah kulit sensitif
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak! .
.
.My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau .
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! .
.
Wasap mira untuk consultation lanjut🙋🏻‍♀️
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayjitra #marykayuitm #marykaypromotion #marykaypuchong #marykaykelantan #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #marykayreadystock #readystockmarykay
5 0 20 November, 2019

Purifying acne serum & acne solution memang serasi bersama.. korang pakai 2 kali sehari je untuk dapatkan hasil yang woww! Tak sampai 2minggu pun jerawat boleh surut😍
.
Oh ya! Untuk spot solution tu, just point pada jerawat yang membengkak saje. Tak perlu satu muka tau. Penggunaan acne serum berlebihan juga boleh menyebabkan kulit kering dan akibatnya jerawat makin bertambah. Ingat tu.
.
Perlukan consultation? Jom, wasap mira🤗
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayputrajaya #marykaykualalumpur #marykaydamansara #readystockmarykay #marykayreadystock

Purifying acne serum & acne solution memang serasi bersama.. korang pakai 2 kali sehari je untuk dapatkan hasil yang woww! Tak sampai 2minggu pun jerawat boleh surut😍
.
Oh ya! Untuk spot solution tu, just point pada jerawat yang membengkak saje. Tak perlu satu muka tau. Penggunaan acne serum berlebihan juga boleh menyebabkan kulit kering dan akibatnya jerawat makin bertambah. Ingat tu.
.
Perlukan consultation? Jom, wasap mira🤗
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayputrajaya #marykaykualalumpur #marykaydamansara #readystockmarykay #marykayreadystock
5 0 20 November, 2019

ClearProof serum memang khas utk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung😞
.
Serum ni boleh pakai daily sebagai protection untuk menyembuhkan jerawat serta menghalang daripada jerawat baru datang bertandang👍
.
🌟Acne treatment gel / Spot solution -
Mengandungi tumbuhan yg mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang
.
🌟Pore Purifying Serum -*
Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah
.
Kandungan utama di dalam clearproof ni adalah, Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat
.
Siapa ada jerawat on off? Jom dapatkan segera sebelum masalah semakin teruk. Sampai bila nak hidup dalam kesedihan disebabkan jerawat?💪
.
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayputrajaya #marykaykualalumpur #marykaydamansara #readystockmarykay #marykayreadystock

ClearProof serum memang khas utk mereka yang mempunyai masalah jerawat berleluasa tanpa dapat di bendung😞
.
Serum ni boleh pakai daily sebagai protection untuk menyembuhkan jerawat serta menghalang daripada jerawat baru datang bertandang👍
.
🌟Acne treatment gel / Spot solution -
Mengandungi tumbuhan yg mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang
.
🌟Pore Purifying Serum -*
Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah
.
Kandungan utama di dalam clearproof ni adalah, Acid Salicilic - agen pembasmi kuman jerawat yang berkesan tanpa meninggalkan kesan parut jerawat
.
Siapa ada jerawat on off? Jom dapatkan segera sebelum masalah semakin teruk. Sampai bila nak hidup dalam kesedihan disebabkan jerawat?💪
.
.019-2082844 | Amira
.Or click link di bio
.
#marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykayputrajaya #marykaykualalumpur #marykaydamansara #readystockmarykay #marykayreadystock
4 0 20 November, 2019

Siapa yang suka pergi travel dekat tepi pantai biru cantik mcm ni? Rasanya ramai je yang dah pernah pergi Bali ni kan..
.

Cuma bezanya kali ni travel tapi Mary Kay belanja uolls. Best kan..😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

Siapa yang suka pergi travel dekat tepi pantai biru cantik mcm ni? Rasanya ramai je yang dah pernah pergi Bali ni kan..
.

Cuma bezanya kali ni travel tapi Mary Kay belanja uolls. Best kan..😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
3 0 19 November, 2019

BALI I'M COMINGGGG😍😍😍
.

Teringin nak pergi TRIP PERCUMA pulak kali ni! Fully sponsor by Mary Kay🌸
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

BALI I'M COMINGGGG😍😍😍
.

Teringin nak pergi TRIP PERCUMA pulak kali ni! Fully sponsor by Mary Kay🌸
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
1 0 19 November, 2019

Seronoknya bila kulit makin cantik dengan produk selamat😍 Clearproof Acne System ni mmg khusus masalah jerawat kronik tau. Kalau jerawat batu, nanah, bengkak2, sesuai sangat dengan set yg ni👍🏼👍🏼
.
Belum ada beauty consultant utk guide awak jadi cantik? Jom watsapp mira 😘
.
Amira | 019-2082844
Or click link di bio
.
#marykay #marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi #marykayserdang #marykayreadystock #readystockmarykay

Seronoknya bila kulit makin cantik dengan produk selamat😍 Clearproof Acne System ni mmg khusus masalah jerawat kronik tau. Kalau jerawat batu, nanah, bengkak2, sesuai sangat dengan set yg ni👍🏼👍🏼
.
Belum ada beauty consultant utk guide awak jadi cantik? Jom watsapp mira 😘
.
Amira | 019-2082844
Or click link di bio
.
#marykay #marykayshahalam #marykaypuchong #marykayputrajaya #marykaysubang #marykaysubangjaya #marykayklang #marykayserimuda #marykaytamanbotanik #marykaydamansara #marykaybukitjelutong #marykaybandarsunway #marykayglenmarie #marykayjalankebun #marykaykotakemuning #marykaybangi #marykayserdang #marykayreadystock #readystockmarykay
4 0 19 November, 2019

Get yours now!! Mary Kay @ Youthfinity Eye Cream
.

The best eye cream that you can get from Mary Kay. Don't waste your time and order now yaa😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

Get yours now!! Mary Kay @ Youthfinity Eye Cream
.

The best eye cream that you can get from Mary Kay. Don't waste your time and order now yaa😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
1 0 19 November, 2019

Get yours now!! Mary Kay @ Youthfinity Eye Cream
.

The best eye cream that you can get from Mary Kay. Don't waste your time and order now yaa😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

Get yours now!! Mary Kay @ Youthfinity Eye Cream
.

The best eye cream that you can get from Mary Kay. Don't waste your time and order now yaa😍😍😍
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
0 0 19 November, 2019

OIL FREE HYDRATING GEL dicipta khas untuk MENINGKATKAN lembapan kulit wajah. .

MANFAAT & KEISTIMEWAAN OFHG :

Gel bewarna ungu dan tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.

Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
Melembapkan kulit wajah dengan segera.

Kulit akan tampil cerah dan berseri.

Kulit berasa licin dan lembut.

Ofhg sesuai untuk kulit sensetif, normal sehingga berminyak. (Bagi yang jenis kulit kering, anda pakai Intense Moisturizing Cream - gel berwarna pink)

Boleh dijadikan makeup base supaya bedak dan foundation tahan lama, OFHG akan mengawal lebihan minyak,mekap takkan cair punya.

#marykay #marykaykuching #marykaysarawak #marykaymalaysia #marykaymiri #marykaybintulu #marykaymukah #marykaysibu #enrichingwomenlives #setjeragat #setjerawat #setflawless #kulitsihat #antipenuaan #setawetmuda #marykaymurah #makeupmarykay #sukamakeup #makeupmurah #readystockmarykay #readystock #agenmarykaykuching #agenmarykay

OIL FREE HYDRATING GEL dicipta khas untuk MENINGKATKAN lembapan kulit wajah. .

MANFAAT & KEISTIMEWAAN OFHG :

Gel bewarna ungu dan tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.

Menghidrasi kulit sehingga 10 jam 
Melembapkan kulit wajah dengan segera.

Kulit akan tampil cerah dan berseri.

Kulit berasa licin dan lembut.

Ofhg sesuai untuk kulit sensetif, normal sehingga berminyak. (Bagi yang jenis kulit kering, anda pakai Intense Moisturizing Cream - gel berwarna pink)

Boleh dijadikan makeup base supaya bedak dan foundation tahan lama, OFHG akan mengawal lebihan minyak,mekap takkan cair punya.

#marykay #marykaykuching #marykaysarawak #marykaymalaysia #marykaymiri #marykaybintulu #marykaymukah #marykaysibu #enrichingwomenlives #setjeragat #setjerawat #setflawless #kulitsihat #antipenuaan #setawetmuda #marykaymurah #makeupmarykay #sukamakeup #makeupmurah #readystockmarykay #readystock #agenmarykaykuching #agenmarykay
3 0 18 November, 2019

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock
2 0 18 November, 2019

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock
1 0 18 November, 2019

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock

Promo Lipmatte. Buy 1 free 1. Rm19.50 je sebatang.. murahh sangat. Rugi tak grab promo lipmatte marykay. Whatsapp me to order 😘
.
Lots of ❤️
Ain | 012-3150507
http://esnurain.wasap.my/
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia

#marykaymurah #promomarykay #lipmattemarykay #lipmatte #lipstickmatte #mattelook #lipstikmarykay #readystockmarykay #marykayreadystock
1 0 18 November, 2019

Top #readystockmarykay posts

🌻MK MEN MARY KAY 🌻
.
MK for Men ni terdiri dari:
.
🌟Facial Wash
🌟Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🌟Advanced eye cream
🌟Body spray .
.
Kelebihan :
.
🌟cleanser menghapuskan kotoran .
.
🌟Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering. Ia juga ada SPF 25 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
.
Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan.
.
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #lumivie #tipkecantikan #repleneshingserumc #marykayserumc #vitamincactivatingsquare

🌻MK MEN MARY KAY 🌻
.
MK for Men ni terdiri dari:
.
🌟Facial Wash
🌟Facial Hydrator Sunscreen SPF 30
🌟Advanced eye cream
🌟Body spray .
.
Kelebihan :
.
🌟cleanser menghapuskan kotoran .
.
🌟Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering. Ia juga ada SPF 25 melindungi kulit daripada sinaran uv .
.
.
Jangka penggunaan set ni bertahan 6-8 bulan.
.
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #lumivie #tipkecantikan #repleneshingserumc #marykayserumc #vitamincactivatingsquare
11 1 31 October, 2019

☑️KULIT BERSIH
☑️KULIT CANTIK
☑️KULIT LEMBUT ☑️KULIT BERMINYAK
☑️KULIT BERJERAWAT
☑️KULIT TONA TAK SEKATA
.
Kalau uollss nak rawat masalah kulit dan nak dapat kulit yang bersih dan bag tangan serta skincare produk yg mcm dlm video ni 😍
Jom follow sis
@nurhanazmi
@nurhanazmi
@nurhanazmi .
Jom join mary kay dengan sis🙈
.
Nak tahu lebih lagi DM sis😊 @nurhanazmi
#BotanicalEffects #botanical #skincare #rawatkulit
#botanicaleffectsmask #produkbotanikal #beautiful #beautyproduct #beautytips #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #instaafamous #kulitlembut #codmarykaykl #readystockmarykay #marykaymalaysia #marykaytimewise #timewise3D #readystockmarykay #marykaylovers #skincaremarykay #marykaysg #marykayjoho #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaysegamat #marykayjb

☑️KULIT BERSIH
☑️KULIT CANTIK
☑️KULIT LEMBUT ☑️KULIT BERMINYAK
☑️KULIT BERJERAWAT
☑️KULIT TONA TAK SEKATA
.
Kalau uollss nak rawat masalah kulit dan nak dapat kulit yang bersih dan bag tangan serta skincare produk yg mcm dlm video ni 😍
Jom follow sis
@nurhanazmi
@nurhanazmi
@nurhanazmi .
Jom join mary kay dengan sis🙈
.
Nak tahu lebih lagi DM sis😊 @nurhanazmi
#BotanicalEffects #botanical #skincare #rawatkulit
#botanicaleffectsmask #produkbotanikal #beautiful #beautyproduct #beautytips #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #instaafamous #kulitlembut #codmarykaykl #readystockmarykay #marykaymalaysia #marykaytimewise #timewise3D #readystockmarykay #marykaylovers #skincaremarykay  #marykaysg #marykayjoho #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaysegamat #marykayjb
132 1 6 December, 2018

BUAT SIS YANG BELUM JUMPA PENCUCI MUKA YANG SESUAI.
atau
Nak bertukar pencuci muka.
.
Sis nak explain pasal set Timewise 3D ni. .
.
3D tu maksudnya Defense, Delays and Deliver.
.
.
Set ini terdiri dari
. .

Set terdiri daripada:
.
🌸 Cleanser 4in1: Menanggalkan kotoran, bersihkan pori, menanggalkan sel kulit mati & mencerahkan.
.
🌸 Day Cream SPF 30:
Melembapkan kulit, melindungi dari sinaran UVA dan UVB.
.
🌸Night Cream:
Membina dan memulihkan. semula kulit, supaya kulit nampak lebih muda.
.
🌸 Eye Cream:
Kurangkan kedutan, eyebag, lingkaran gelap bawah mata & melembabkan mata sehingga 12 jam.
.
. #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayfamansara #marykayklang #marykaybanting #marykaycherad #marykayagent #marykayreadystock #marykaycod #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #marykaykulim

BUAT SIS YANG BELUM JUMPA PENCUCI MUKA YANG SESUAI.
atau
Nak bertukar pencuci muka.
.
Sis nak explain pasal set Timewise 3D ni. .
.
3D tu maksudnya Defense, Delays and Deliver.
.
. 
Set ini terdiri dari
. .

Set terdiri daripada:
.
🌸 Cleanser 4in1: Menanggalkan kotoran, bersihkan pori, menanggalkan sel kulit mati & mencerahkan.
.
🌸 Day Cream SPF 30: 
Melembapkan kulit, melindungi dari sinaran UVA dan UVB.
.
🌸Night Cream: 
Membina dan memulihkan. semula kulit, supaya kulit nampak lebih muda.
.
🌸 Eye Cream: 
Kurangkan kedutan, eyebag, lingkaran gelap bawah mata & melembabkan mata sehingga 12 jam.
.
.  #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayfamansara #marykayklang #marykaybanting #marykaycherad #marykayagent #marykayreadystock #marykaycod #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #marykaykulim
16 0 12 November, 2019

GET YOUR OWN MAKE UP PALETTE AT A VERY AFFORDABLE PRICE !!
.
Jom lah chu olls kita serlah kan wajah kita dengan colors ! Baru lah hidup lebih berseri hihi Fira dah grab, tau. Korang tewww bila nak grab? 😉
.
Palette make up ni adalah paling terbaru dari MaryKay, and its chromafusion! Makna nya, warna lebih terang, senang blend and tahan lama ! 🥰😍
.
.
#marykaymakeup #makeupsetmarykay #palettemarykay #makeuppalette #marykayeyecolor #codmarykaykl #readystockmarykay

GET YOUR OWN MAKE UP PALETTE AT A VERY AFFORDABLE PRICE !!
.
Jom lah chu olls kita serlah kan wajah kita dengan colors ! Baru lah hidup lebih berseri hihi Fira dah grab, tau. Korang tewww bila nak grab? 😉
.
Palette make up ni adalah paling terbaru dari MaryKay, and its chromafusion! Makna nya, warna lebih terang, senang blend and tahan lama ! 🥰😍
.
.
#marykaymakeup #makeupsetmarykay #palettemarykay #makeuppalette #marykayeyecolor #codmarykaykl #readystockmarykay
8 0 16 November, 2019

Ketahui Skincare Routine yang betul.
.
.
Jikalau step kurang kena, ia boleh sebabkan kulit tak serap sepenuhnya cleanser atau serum yang anda sapu.
.
1. Mulakan dengan cleanser. Semua jenis skincare ada cleanser.
2. Sapu toner atau softener.
3. Sapu serum.
4. Pelembap.
5. SPF/Foundation.
.
.
Serum disapu dahulu berbanding pelembap kerana tekstur serum lebih ringan dan nipis berbanding moisturizer.
.
. .
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #rutinjagawajah #skincareroutine

Ketahui Skincare Routine yang betul.
.
.
Jikalau step kurang kena, ia boleh sebabkan kulit tak serap sepenuhnya cleanser atau serum yang anda sapu.
.
1. Mulakan dengan cleanser. Semua jenis skincare ada cleanser.
2. Sapu toner atau softener. 
3. Sapu serum. 
4. Pelembap.
5. SPF/Foundation.
.
.
Serum disapu dahulu berbanding pelembap kerana tekstur serum lebih ringan dan nipis berbanding moisturizer.
.
. .
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #rutinjagawajah #skincareroutine
16 0 10 hours ago

Advance Volufirm Lifting Serum.
.
Perbezaan wajah muda dan tua ialah ketegangan kulit.
.
Kulit yang semakin mengendur adalah tanda penuaan. .
.
Maka, Volufirm Lifting Serum ini datang menyelamatkan anda. .
.
Serum ini terdapat dalam set Timewise Repair. . .
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #timewiserepairserum #volufirm #volufirmserum

Advance Volufirm Lifting Serum.
.
Perbezaan wajah muda dan tua ialah ketegangan kulit.
.
Kulit yang semakin mengendur adalah tanda penuaan. .
.
Maka, Volufirm Lifting Serum ini datang menyelamatkan anda. .
. 
Serum ini terdapat dalam set Timewise Repair. . .
.
WhatsApp Sis sekarang! 😍😍😍
.
📲 Ira | 010-4053004
.
MaryKay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykaykedah #readystockmarykay #zzida87 #marykaykulim #timewiserepairserum #volufirm #volufirmserum
11 0 19 October, 2019

Hari ni sampai stock, setelah lama menunggu 😍

okay, nanti ira wasap siapa yang punya order ni tau.

Ada ready stock sikit tau 😍
Nak boleh wasap ira cepat tau .

Ira,
Let me be your beauty consultant 💋

Nak detail contact ira tau😘
📲013 475 8716

click direct wasap👇🏻
www.wasap.my/60134758716

#marykay
#marykaylovers
#maykaymalaysia
#marykayperak
#marykaymanjung
#marykaytelukintan
#marykaysriiskandar
#beautyconsultantperak
#serumCmarykay
#timewisemarykay
#foundationmarykay
#marykaykualalumpur
#marykaypenang
#marykayterengganu
#uitmsriiskandar
#uitmtapah
#marykaytapah
#makeupmarykay
#ofhgmarykay
#promomarykay
#skincaremarykay
#cosmeticmarykay
#skinvigoratebrushmarykay
#limitededitiommarykay
#skincaremarykay
#clearproofset
#kulitsihatcantik
#makeupmalaysia
#gelsemishinelipstick
#readystockmarykay

Hari ni sampai stock, setelah lama menunggu 😍

okay, nanti ira wasap siapa yang punya order ni tau.

Ada ready stock sikit tau 😍
Nak boleh wasap ira cepat tau .

Ira,
Let me be your beauty consultant 💋

Nak detail contact ira tau😘
📲013 475 8716

click direct wasap👇🏻
www.wasap.my/60134758716

#marykay
#marykaylovers
#maykaymalaysia
#marykayperak
#marykaymanjung
#marykaytelukintan
#marykaysriiskandar
#beautyconsultantperak
#serumCmarykay
#timewisemarykay
#foundationmarykay
#marykaykualalumpur
#marykaypenang
#marykayterengganu
#uitmsriiskandar
#uitmtapah
#marykaytapah
#makeupmarykay
#ofhgmarykay
#promomarykay
#skincaremarykay
#cosmeticmarykay
#skinvigoratebrushmarykay
#limitededitiommarykay
#skincaremarykay
#clearproofset
#kulitsihatcantik
#makeupmalaysia
#gelsemishinelipstick
#readystockmarykay
158 4 14 May, 2018

☑️KULIT BERSIH
☑️KULIT CANTIK
☑️KULIT LEMBUT
☑️KULIT BERMINYAK
☑️KULIT BERJERAWAT
☑️KULIT TONA TAK SEKATA
.
Kalau uollss nak rawat masalah kulit dan nak dapat bag tangan dan skincare produk yg mcm dlm video ni 😍
Jom follow sis
@nurhanazmi
@nurhanazmi
@nurhanazmi .
Jom join mary kay dengan sis🙈
.
Nak tahu lebih lagi DM sis😊 @nurhanazmi
#BotanicalEffects #botanical #skincare #rawatkulit
#botanicaleffectsmask #produkbotanikal #beautiful #beautyproduct #beautytips #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #instaafamous #kulitlembut #codmarykaykl #readystockmarykay #marykaymalaysia #marykaytimewise #timewise3D #readystockmarykay #marykaylovers #skincaremarykay #marykaysg #marykayjoho #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaysegamat #marykayjb

☑️KULIT BERSIH
☑️KULIT CANTIK
☑️KULIT LEMBUT
☑️KULIT BERMINYAK
☑️KULIT BERJERAWAT
☑️KULIT TONA TAK SEKATA
.
Kalau uollss nak rawat masalah kulit dan nak dapat bag tangan dan skincare produk yg mcm dlm video ni 😍
Jom follow sis
@nurhanazmi
@nurhanazmi
@nurhanazmi .
Jom join mary kay dengan sis🙈
.
Nak tahu lebih lagi DM sis😊 @nurhanazmi
#BotanicalEffects #botanical #skincare #rawatkulit
#botanicaleffectsmask #produkbotanikal #beautiful #beautyproduct #beautytips #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #instaafamous #kulitlembut #codmarykaykl #readystockmarykay #marykaymalaysia #marykaytimewise #timewise3D #readystockmarykay #marykaylovers #skincaremarykay  #marykaysg #marykayjoho #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaysegamat #marykayjb
234 0 5 December, 2018

See...artis pun pakai tau Mary Kay..jangan kata tak ada yaa😇
.
.
Kalau korg nak tahu Mary Kay @ Youthfinity Serum nilah the first rank serum dalam Mary Kay, kiranya dia ni Queen of Mary Kay Serum lah..haa giteww😙
.

Sangat eksklusif, dari packaging sampai lah ke serum, memang nampak mewah dan betul2 hebat. .

Nak try?? Meh dapatkan sekarang, bulan ni ada promo untuk Set Youthfinity ni tau😎😎😎
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik

See...artis pun pakai tau Mary Kay..jangan kata tak ada yaa😇
.
.
Kalau korg nak tahu Mary Kay @ Youthfinity Serum nilah the first rank serum dalam Mary Kay, kiranya dia ni Queen of Mary Kay Serum lah..haa giteww😙
.

Sangat eksklusif, dari packaging sampai lah ke serum, memang nampak mewah dan betul2 hebat. .

Nak try?? Meh dapatkan sekarang, bulan ni ada promo untuk Set Youthfinity ni tau😎😎😎
.
.

Jom cantik2 dengan Mary Kay💕
.
Anis | 011-10826176
Trusted Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
.
.

#MaryKayMalaysia #MaryKayKajang
#MaryKayBangi #MaryKaySemenyih #MaryKayBeranang #MaryKayCheras #MaryKayNilai #MaryKaySeremban #MaryKayJohor 
#MaryKayNovemberPromo
#MaryKayNewYear
#MaryKaySeminar
#MaryKaySpecialPromo
#MaryKayReadyStock #ReadyStockMaryKay
#MaryKayKajangBangi
#MaryKaySemenyihKajang
#LetsCantik
1 0 4 November, 2019