#ridersmalaya Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ridersmalaya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
1569.9
Average comment
27.8
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

Material baju tahan panas. Gempak x geng?
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

Material baju tahan panas. Gempak x geng?
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
8 0 14 September, 2019
@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

Material baju tahan panas..
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

Material baju tahan panas..
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
6 0 14 September, 2019
@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

Gempak x geng? Material Baju tahan panas.
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

Gempak x geng? Material Baju tahan panas.
GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
3 0 14 September, 2019
@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
4 0 14 September, 2019
@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
2 0 14 September, 2019
@gedungremajamalaysia Profile picture

@gedungremajamalaysia

Malaysia

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes

GRM juga merupakan agen rasmi gentera pejuang.. Pm link whatssap untuk detail dan tawaran harga kawan2.. 🤫
#ridersmalaya #pejuang #bikergirl #bikersmalaysia #bikersmalaya #like4likes
4 0 14 September, 2019
Padu .
#y15 
#RidersMalaya
9 0 14 September, 2019
@pencintx_dux_rodx Profile picture

@pencintx_dux_rodx

2stroke nak campak dalam lubang taik ker bossku ?
Zaman sekarang main ecu pun kena saman 😅😂 #RidersMalaya

2stroke nak campak dalam lubang taik ker bossku ?
Zaman sekarang main ecu pun kena saman 😅😂 #RidersMalaya
14 0 12 September, 2019
@triplez_motorparts Profile picture

@triplez_motorparts

Sepasang rimsukan #RD250 #RD350 #YPVS untuk dilepaskan dapat mcm dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Depan J 18 ❌ 2.15
🛠Belakang J 18 ❌ 2.50
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
🛠Color original
🛠 #RM11XX
.
#COD🏃💨
⚠️Gombak
⚠️Selayang
⚠️Hulu kelang
⚠️Ampang
⚠️Dataran Merdeka &
❎Kawasan2 yg berhampiran denggannya📌
.
〽️BERMINAT #DM/ CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰 #Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts
#triplezmotorparts
#rimsukanoriginaljapan
#2tquicksilvermarinelubricants
#2tevinrudejohnson
#2t_tcw3padubossku

Sepasang rimsukan #RD250 #RD350 #YPVS untuk dilepaskan dapat mcm dalam gambar 📸
.
❎DETAIL📊
🛠Depan  J 18 ❌ 2.15
🛠Belakang  J 18 ❌ 2.50
🛠Rim bebas gelong
🛠Rumah bearing fit
🛠Color original
🛠#RM11XX
.
❎#COD🏃💨
⚠️Gombak
⚠️Selayang
⚠️Hulu kelang
⚠️Ampang
⚠️Dataran Merdeka &
❎Kawasan2 yg berhampiran denggannya📌
.
〽️BERMINAT #DM/ CALL 👇
🔰📞 01128392321
🔰#Jauhbolehpos📦

#ridersmalaya
#peminatrimsukan 
#peminatrxz125z 
#peminatshoeiarai 
#jenterapadu 
#rxzstilltheboss 
#x1rmalaya 
#rs150malaysia 
#y15malaysia 
#kamixlaju 
#kamixramai 
#ex5langkawicrew 
#ex5familia 
#onxon 
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts 
#triplezmotorparts 
#rimsukanoriginaljapan 
#2tquicksilvermarinelubricants 
#2tevinrudejohnson 
#2t_tcw3padubossku
274 0 12 September, 2019
@triplez_motorparts Profile picture

@triplez_motorparts

#Mohonhadam

Memang patut pun budak-budak Ysuku ni kena saman. Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Zaman dulu siapa yang pakai paip perang, paip tembak bulan, tayar sotong, ni semua memang stock-stock kena saman je kalau polis jumpa.
Spec-spec mcm ni orang bawak main malam merdeka, main malam raya, main malam tahun baru je dulu. Itu pun main dekat jalan besar depan kampung.
Tapi budak sekarang, selamber adab kehulu kehilir dengan paip perang, swing arm aloy, tayar sotong. Siap bawak pergi konvoi lagi tu. Memang serah tengkuk jela jawabnya.
Dh benda tu memang salah, tak payah lah kau nak sembang macam baru hari ni undang undang tu ada.

Lagi satu Amran perasan, sekarang makin menjadi-jadi pulak kes superbike hilang brake caliper. Zaman dulu takde pulak kes-kes macam ni.

Nak tau sebab apa?

Sebab trend artis-artis pasang brake Brembo dekat Ysuku ni lah puncanya. Artis main barang mahal dia pun nak main barang mahal, sudahnya rembat barang dekat motor orang.

Zaman RXZ, Panther, 125z dulu semua pakai barang-barang ori motor. Takde beriya nak pasang brake Brembo ni semua. Tu pasal dulu takde kes superbike hilang brek caliper.
So kesimpulannya, nak main motor tu boleh, tapi kena tahu lah undang-undang. Nak pakai tayar sotong ke apa tengok lah masa. Jangan lah sakai sangat motor bawak hari-hari pun kau nak pakai tayar sotong dengan paip perang.

Lagi 1, kalau dh tau diri tu miskin, pakai jela barang ori motor, bukan rembat barang dekat motor orang. Faham?

kredit : Amran fans

#ridersmalaya
#peminatrimsukan
#peminatrxz125z
#peminatshoeiarai
#jenterapadu
#rxzstilltheboss
#x1rmalaya
#rs150malaysia
#y15malaysia
#kamixlaju
#kamixramai
#ex5langkawicrew
#ex5familia
#onxon
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts
#triplezmotorparts
#rimsukanoriginaljapan
#2tquicksilvermarinelubricants
#2tevinrudejohnson
#2t_tcw3padubossku

#Mohonhadam

Memang patut pun budak-budak Ysuku ni kena saman. Tak payah nak sembang kata kenapa zaman RXZ dulu polis tak kacau. Bukan polis tak kacau, polis kacau je. Cuma zaman tu kau main beyblade lagi, tu pasal kau tak tau.

Zaman dulu siapa yang pakai paip perang, paip tembak bulan, tayar sotong, ni semua memang stock-stock kena saman je kalau polis jumpa. 
Spec-spec mcm ni orang bawak main malam merdeka, main malam raya, main malam tahun baru je dulu. Itu pun main dekat jalan besar depan kampung. 
Tapi budak sekarang, selamber adab kehulu kehilir dengan paip perang, swing arm aloy, tayar sotong. Siap bawak pergi konvoi lagi tu. Memang serah tengkuk jela jawabnya. 
Dh benda tu memang salah, tak payah lah kau nak sembang macam baru hari ni undang undang tu ada.

Lagi satu Amran perasan, sekarang makin menjadi-jadi pulak kes superbike hilang brake caliper. Zaman dulu takde pulak kes-kes macam ni.

Nak tau sebab apa?

Sebab trend artis-artis pasang brake Brembo dekat Ysuku ni lah puncanya. Artis main barang mahal dia pun nak main barang mahal, sudahnya rembat barang dekat motor orang.

Zaman RXZ, Panther, 125z dulu semua pakai barang-barang ori motor. Takde beriya nak pasang brake Brembo ni semua. Tu pasal dulu takde kes superbike hilang brek caliper. 
So kesimpulannya, nak main motor tu boleh, tapi kena tahu lah undang-undang. Nak pakai tayar sotong ke apa tengok lah masa. Jangan lah sakai sangat motor bawak hari-hari pun kau nak pakai tayar sotong dengan paip perang.

Lagi 1, kalau dh tau diri tu miskin, pakai jela barang ori motor, bukan rembat barang dekat motor orang. Faham?

kredit : Amran fans

#ridersmalaya
#peminatrimsukan 
#peminatrxz125z 
#peminatshoeiarai 
#jenterapadu 
#rxzstilltheboss 
#x1rmalaya 
#rs150malaysia 
#y15malaysia 
#kamixlaju 
#kamixramai 
#ex5langkawicrew 
#ex5familia 
#onxon 
#yamaharxz

follow & support 😉
👉@triplez_motorparts 
#triplezmotorparts 
#rimsukanoriginaljapan 
#2tquicksilvermarinelubricants 
#2tevinrudejohnson 
#2t_tcw3padubossku
1,198 42 11 September, 2019
@lawaksiyot Profile picture

@lawaksiyot

Semoga bertabahlah wahai owner Ysuku,
korang layan STD je la lepas ni jadi set abah2 😅😂 #RidersMalaya

Semoga bertabahlah wahai owner Ysuku,
korang layan STD je la lepas ni jadi set abah2 😅😂 #RidersMalaya
1,345 39 10 September, 2019
@syalanportdickson Profile picture

@syalanportdickson

Semoga Bertabahlah Wahai Owner Ysuku ,
Korang Layan STD Je la Lepas Nie Jadi Set Abah2 😅😂 #RidersMalaya

Semoga Bertabahlah Wahai Owner Ysuku ,
Korang Layan STD Je la Lepas Nie Jadi Set Abah2 😅😂 #RidersMalaya
6 0 10 September, 2019
@muhamadfaisal.othman Profile picture

@muhamadfaisal.othman

Ok misi mencari azura gua dah tercapai...😊 #misimencariazura
#rs150
#ridersmalaya
#azura
#gilagilaremaja

Ok misi mencari azura gua dah tercapai...😊 #misimencariazura 
#rs150 
#ridersmalaya 
#azura 
#gilagilaremaja
34 0 8 September, 2019
Hari ni misi mencari dimana azura hihihi...😁 #retromania 
#sportevents 
#ridersmalaya
42 0 8 September, 2019

Top #ridersmalaya posts