#rocheupgraded Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #rocheupgraded and here's what we found interesting.

Inside 23 Posts

Time between posts:
36 hours
Average like
2.3
Average comment
0
Posts with video
1/23
Posts with photo
22/23

Hashtag Popularity

@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
2 0 9 hours ago
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
1 0 9 hours ago
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
0 0 9 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
5 0 19 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
1 0 19 September, 2019
@mummypretty.shop Profile picture

@mummypretty.shop

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂 
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang
2 0 19 September, 2019
@mummypretty.shop Profile picture

@mummypretty.shop

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂 
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang
1 0 19 September, 2019
@mummypretty.shop Profile picture

@mummypretty.shop

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang

NEW PRODUK IN MARKET !! 🔥🔥🔥 #REVIVALSOLUTION
.
.
☘️ 10 set WHITENING + 2 set PLANT STEMCELL
.
.
.
💕WHITENING
💕SKIN REPAIR
💕ANTIAGING
.
.
HARGA MARKET RM880
.
.
HARGA PENGENALAN NOW HANYA *RM650* SAHAJA ! 😱😍👍 100% Original
.
.
.
Nak tahu Details? .

Komen Nak kat Bawah Tau 🙂 
Atau Tekan link dkt bio
.
.
.
#mummyprettyshop #sheepplacentalucchini #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #indonesia #whiteninginjection #aquaskinveniscy #vietnam #philiphines #flawless #putihkankulit #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #sulambedak #mixingwhite #nanguang
3 0 19 September, 2019
@vitamininjection Profile picture

@vitamininjection

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
2 0 13 September, 2019
@vitamininjection Profile picture

@vitamininjection

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
3 0 13 September, 2019
@vitamininjection Profile picture

@vitamininjection

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM NUR sekarang
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
NUR +014-5256867
.
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
3 0 13 September, 2019
@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

Pernah tak sesekali terfikir nak jadi putih melepak macam artis? Rasa down bila orang asyik duk tegur muka gelap , sunburn , muka putih tapi tangan hitam? Feel insecure bila yang tersayang pandang wanita lain?
Jom buka minda & berubah kepada dripping vitamin/IV theraphy . Apa itu IV theraphy?
.
Dripping vitamin/IV theraphy sama konsepnya seperti kita mengambil vitamin secara oral (telan)
.
Mana lebih berkesan? Of course dripping. KENAPA? Kerana vitamin yg diterima oleh badan adalah 97% berbanding oral hanya sebanyak 15-25% kerana oral vitamin perlu melalui digestive system sebelum sampai ke tempat yg sepatutnya. Sebagai contoh, kita ambil vit c 1000mg, selepas melalui perut, hanya sebanyak 250mg sahaja yg tinggal kerana larut bersama makanan lain dan menjadi najis.
.
Manakala dengan dripping, tak perlu melalui perut kerana vitamin terus berjalan melalui vein/salur darah yg mana semua tahu salur darah ada di setiap sudut tubuh, dari tangan hingga ke kaki. Jadi badan mendapat manfaat yg sepatutnya tanpa membazir.
.
So, berbahaya tak utk kesihatan? NO. Tiada istilah overdose. Setiap coctail vitamin ni sudah dibuat perkiraan yg sepatutnya oleh pakar. Sbb itu ada course set yg telah dibuat. Sama seperti oral vitamin, ada prescription pada botol utk panduan. Begitu juga coctail injection. Sudah ditetapkan doses yg sepatutnya utk setiap treatment session.
.
Kidney failure boleh berlaku walaupun pada yg tidak mengambil vitamin. Ini semua bergantung pada gaya hidup seseorang individu.
.

For any inquiries , please don't hesitate to
DM/WHATSAPP 01125649423
DM/WHATSAPP 01125649423
DM/WHATSAPP 01125649423

#esenseuwhitegold #nexentury #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion10 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #japanplatinum #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #placentasheep #placentasheepstemcell #rocheeuf #rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rochegold #aquaskinveniscy #veniscy #nanguang #glutax

Pernah tak sesekali terfikir nak jadi putih melepak macam artis? Rasa down bila orang asyik duk tegur muka gelap , sunburn , muka putih tapi tangan hitam? Feel insecure bila yang tersayang pandang wanita lain? 
Jom buka minda & berubah kepada dripping vitamin/IV theraphy . Apa itu IV theraphy?
.
Dripping vitamin/IV theraphy sama konsepnya seperti kita mengambil vitamin secara oral (telan)
.
Mana lebih berkesan? Of course dripping. KENAPA? Kerana vitamin yg diterima oleh badan adalah 97% berbanding oral hanya sebanyak 15-25% kerana oral vitamin perlu melalui digestive system sebelum sampai ke tempat yg sepatutnya. Sebagai contoh, kita ambil vit c 1000mg, selepas melalui perut, hanya sebanyak 250mg sahaja yg tinggal kerana larut bersama makanan lain dan menjadi najis.
.
Manakala dengan dripping, tak perlu melalui perut kerana vitamin terus berjalan melalui vein/salur darah yg mana semua tahu salur darah ada di setiap sudut tubuh, dari tangan hingga ke kaki. Jadi badan mendapat manfaat yg sepatutnya tanpa membazir.
.
So, berbahaya tak utk kesihatan? NO. Tiada istilah overdose. Setiap coctail vitamin ni sudah dibuat perkiraan yg sepatutnya oleh pakar. Sbb itu ada course set yg telah dibuat. Sama seperti oral vitamin, ada prescription pada botol utk panduan. Begitu juga coctail injection. Sudah ditetapkan doses yg sepatutnya utk setiap treatment session.
.
Kidney failure boleh berlaku walaupun pada yg tidak mengambil vitamin. Ini semua bergantung pada gaya hidup seseorang individu.
.

For any inquiries , please don't hesitate to
DM/WHATSAPP 01125649423
DM/WHATSAPP 01125649423
DM/WHATSAPP 01125649423

#esenseuwhitegold #nexentury #miraclewhite #tyreseblanc #tyreseblancii #complexion6 #complexion10 #cindella1200mg #cindella #snowwhite #japanplatinum #nanguang #evgenis #miraclewhite #japanplatinum  #amcslimming #lipolab #rexslimming #mixingwhite #placentasheep #placentasheepstemcell #rocheeuf #rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rochegold #aquaskinveniscy #veniscy #nanguang #glutax
4 0 8 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
2 0 27 August, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
3 0 27 August, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Postage 26/7/19
.

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.

Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Postage 26/7/19
.

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.

Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
0 0 27 August, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Postage 26/7/19
.

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.

Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Postage 26/7/19
.

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.

Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
1 0 27 August, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
2 0 25 August, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
1 0 4 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection

Ready stockkk ! Roche terbaru 😍
.

Laroscorbine Palladium E-UF PN®
.
Sekotak mengandungi 10 ampoules of :
💉 E-UF PN Vitamin C 42gm
💉 E-UF PN Collagen 18gm
💉 E-UF PN Polynucleotides 2500mg

KELEBIHAN :
.
🍊 Menjadikan kulit lebih cerah dan tidak kusam.
🍊 Mengecutkan jerawat, mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan pd wajah.
🍊 Menambahkan kolagen yang hilang dan berkurangan akibat penambahan usia. Kolagen adalah protein berfibre, penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain
🍊 Anti Oksida
🍊 Mengurangkan garis-garis halus, kedutan, pigmentasi dan parut kecil
🍊 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🍊 Memperbaiki struktur kulit wajah yg bermasalah
.

WHATSAPP +60177626208
.

#ascorbicacid #collagenplatinumforte #vitamincinjection #collageninjection #biocellcollagen #rocheupgraded #boosterinjection #collagenplatinumfortevitc #royalbooster #biocellmurah #whiteningbooster #rocheeuf #veniscyegf #boosterwhitening #biocellcollagenforte #biocellplacenta #cindellebooster #rochegold #vitamax2gsnano #huonsvitaminc #vitaminchuons #laroscorbineplatinium #neutroskinlemon #neutroskin #tationil600mg #tationil #biocellvcollaminoxforte8000 #rochegold #suntikanvitaminc #vitamincinjection
7 0 4 hours ago
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
2 0 19 August, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
3 0 19 August, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
1 0 19 August, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#like4like #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutathione #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #preety #fashion #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #glutathioneinjection #handbags
3 0 19 August, 2019

Top #rocheupgraded posts

@veebeauty9 Profile picture

@veebeauty9

TESTIMONI YANG BERJAYA!!
Oriental platinum whitening😍
Sangat berkesan, jimat, dan selamat.
.
95% kadar penyerapan daripada injection berbanding , oral supplement (5%) .
Oral supplement HANYA MENYERAP 5% ! .
PEMUTIHAN TERPANTAS NO.1 di asia tenggara ! .

Jaminan kulit cantik seperti artis korea . Nak tak nak? .
.
Whatsapp/Call kami segera
📲 +601125649423 untuk dapatkan kulit cantik, putih, mulus dengan product vitamin c injection.
.
Jaminan kami TRUSTED, CHEAPEST, 100% ORIGINAL .
.
NAK ORDER? WHATSAPP
📲 +601125649423 .
.
#glutax600gs #glutax75gs #veniscymurah #veniscyoriginal #rocheupgraded #evgenis #emmamaembong #lipostopik
#esenseuwhite
#dermanic #veniscymurah
#glutax75gs #glutax600gs #glutax300gs #glutax500gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #orignalbeautyinjection #vitamincinjection #bioraecomplextion8 #tyreseblanc #trustedseller #dilwale #cindellamurah #cindellabione #noradanish #veebeauty9feedback

TESTIMONI YANG BERJAYA!!
Oriental platinum whitening😍
Sangat berkesan, jimat, dan selamat.
.
95% kadar penyerapan daripada injection berbanding , oral supplement (5%) . 
Oral supplement HANYA MENYERAP 5% ! . 
PEMUTIHAN TERPANTAS NO.1 di asia tenggara ! .

Jaminan kulit cantik seperti artis korea . Nak tak nak? .
.
Whatsapp/Call kami segera
📲 +601125649423 untuk dapatkan kulit cantik, putih, mulus dengan product vitamin c injection.
.
Jaminan kami TRUSTED, CHEAPEST, 100% ORIGINAL .
.
NAK ORDER? WHATSAPP
📲 +601125649423 .
.
#glutax600gs #glutax75gs #veniscymurah #veniscyoriginal #rocheupgraded #evgenis #emmamaembong #lipostopik
#esenseuwhite
#dermanic  #veniscymurah
#glutax75gs #glutax600gs #glutax300gs #glutax500gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #orignalbeautyinjection #vitamincinjection #bioraecomplextion8 #tyreseblanc #trustedseller #dilwale #cindellamurah #cindellabione #noradanish #veebeauty9feedback
4 0 17 July, 2019
@whitening_beautyskinwhite Profile picture

@whitening_beautyskinwhite

Roche platinum upgraded
.
Rm120 only!!!
.
CALL AND WHATSAPP NOW
010-2614531
010-2614531
010-2614531
.
Laroscorbine Platinum gradually whitens the skin’s colour and fades discolourations hyperpigmentations of the skin such as liver spots, freckles spots, wrinkles spots, age spots or skin pigmentations that were caused by exposure to the sun or during pregnancy. Improves skin complexion, whitening, replenish lost collagen and increase skin elasticity.
.
Product Description:
This Laroscorbine Platinum is originally imported from France. Each box contains 10 x 1000mg of vitamin c + 500mg plant collagen /5ml.
.
Benefits:
The basic function of Vitamin C
Collagen is a fibrous protein, important in supporting tissues, skin, organ, tendons, ligaments and etc.
As replenishment where collagen reduces when aged
Reduces fine lines, wrinkles, pigmentation and minor scars
Maintains the production of cartilage and joints Improve elasticity of skin, makes more supple and moisture
.
Recommended Dosage:
One or two ampoules/injection every week for 1 or 2 months (*depends to your body metabolism). Then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintainance.Suggest inject with Glutathione to get best result.
.
Injection Method:
This product is administered by intravenously (IV)injections.
.
#rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rocheplatinummurah #bayerglutathione #bayertationil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #placentalucchinisheep #bioswiss #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil #suntikanglutathione #suntikankecantikan
#jersimurah #iphonemurah #nakcantik #bajumurah #kasutcantik #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #dropshipmalaysia #jerawat #poriporibesar #whiteningbooster #lipolab

Roche platinum upgraded
.
Rm120 only!!!
.
CALL AND WHATSAPP NOW
010-2614531
010-2614531
010-2614531
.
Laroscorbine Platinum gradually whitens the skin’s colour and fades discolourations hyperpigmentations of the skin such as liver spots, freckles spots, wrinkles spots, age spots or skin pigmentations that were caused by exposure to the sun or during pregnancy. Improves skin complexion, whitening, replenish lost collagen and increase skin elasticity.
.
Product Description:
This Laroscorbine Platinum is originally imported from France. Each box contains 10 x 1000mg of vitamin c + 500mg plant collagen /5ml.
.
Benefits:
The basic function of Vitamin C
Collagen is a fibrous protein, important in supporting tissues, skin, organ, tendons, ligaments and etc.
As replenishment where collagen reduces when aged
Reduces fine lines, wrinkles, pigmentation and minor scars
Maintains the production of cartilage and joints Improve elasticity of skin, makes more supple and moisture
.
Recommended Dosage:
One or two ampoules/injection every week for 1 or 2 months (*depends to your body metabolism). Then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintainance.Suggest inject with Glutathione to get best result.
.
Injection Method:
This product is administered by intravenously (IV)injections.
.
#rocheinjection #rocheplatinum #rocheupgraded #rocheplatinummurah #bayerglutathione #bayertationil #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #placentalucchinisheep #bioswiss #bazaronline #bazaaronline #bazaarpaknil  #suntikanglutathione #suntikankecantikan
#jersimurah #iphonemurah #nakcantik #bajumurah #kasutcantik #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #dropshipmalaysia #jerawat #poriporibesar #whiteningbooster #lipolab
165 0 9 hours ago
@whitening_beautyskinwhite Profile picture

@whitening_beautyskinwhite

Product Description:
One Box of NEW UPGRADED VERSION Roche Laroscorbine Platinum Vitamin C + Collagen
contains 12pcs x "2.5gm vitamin c and 1.5mg collagen" (From France). Vitamin C is highly publicized for its well known function, yet many are not fully aware of its benefits. The advantages of taking Vitamin C injection include:

1. Facilitates the production of Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support.
2. Suppresses formation of ‘Melanin’ contributing to dark spot after long exposure to UVA/UVB for fairer and brighter skin.
3. Reduces facial and skin fine lines and wrinkles.
4. Rejuvenates skin elasticity, moisture, and clarity with firming effect.
5. Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores.
6. Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency.
7. Increase body immune system.

Benefits:
1) The basic function of Vitamin C
2) Collagen is a fibrous protein, important in supporting tissues, skin, organ, tendons, ligaments and etc.
3) As replenishment where collagen reduces when aged
4) Reduces fine lines, wrinkles, pigmentation and minor scars
5) Maintains the production of cartilage and joints
6) Improve elasticity of skin, makes more supple and moisture

Method: I.V. (intravenous)

Dosage:
Recommended 1 ampoule weekly for the first box and 1 ampoule every 2 weeks for the second box. Combine with Gluthathione for maximum skin whitening and anti-pigmentation effects.

#rochegold #laroscorbineplatinum #rocheupgraded #vitamincinjection #suntikanvitamincmurah #suntikanvitamincoriginal #jururawatmalaysia #dripmelaka #drippermalaysia #therapyozon #nexentury #collageninjection #skinelasticity #antiaging #antikedut #whiteningskininjection #facetreatment #ascorbicacidinjection #dermanic #transamin #sayajualmurah #igreviewmalaysia #modelmalaysia #muamalaysia #uitm #politeknik #aqeefanaqi #laraalana #ootd #putihgebu

Product Description:
One Box of NEW UPGRADED VERSION Roche Laroscorbine Platinum Vitamin C + Collagen
contains 12pcs x "2.5gm vitamin c and 1.5mg collagen" (From France). Vitamin C is highly publicized for its well known function, yet many are not fully aware of its benefits. The advantages of taking Vitamin C injection include:

1. Facilitates the production of Collagen, which is connective tissue of our skin, bone, ligament, tendons, joints and organ support.
2. Suppresses formation of ‘Melanin’ contributing to dark spot after long exposure to UVA/UVB for fairer and brighter skin.
3. Reduces facial and skin fine lines and wrinkles.
4. Rejuvenates skin elasticity, moisture, and clarity with firming effect.
5. Reduce the appearance of pimples/acne/blemishes and minimised pores.
6. Prevent scurvy, which is a kind of vitamin c-deficiency.
7. Increase body immune system.

Benefits:
1) The basic function of Vitamin C
2) Collagen is a fibrous protein, important in supporting tissues, skin, organ, tendons, ligaments and etc.
3) As replenishment where collagen reduces when aged
4) Reduces fine lines, wrinkles, pigmentation and minor scars
5) Maintains the production of cartilage and joints
6) Improve elasticity of skin, makes more supple and moisture

Method:  I.V. (intravenous)

Dosage: 
Recommended 1 ampoule weekly for the first box and 1 ampoule every 2 weeks for the second box. Combine with Gluthathione for maximum skin whitening and anti-pigmentation effects.

#rochegold #laroscorbineplatinum #rocheupgraded #vitamincinjection #suntikanvitamincmurah #suntikanvitamincoriginal #jururawatmalaysia #dripmelaka #drippermalaysia #therapyozon #nexentury #collageninjection #skinelasticity #antiaging #antikedut #whiteningskininjection #facetreatment #ascorbicacidinjection #dermanic #transamin  #sayajualmurah #igreviewmalaysia #modelmalaysia #muamalaysia #uitm #politeknik #aqeefanaqi #laraalana #ootd #putihgebu
149 0 20 December, 2018
@nexentury_international Profile picture

@nexentury_international

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6
4 1 19 July, 2019
@nexentury_international Profile picture

@nexentury_international

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6
3 1 19 July, 2019
@nexentury_international Profile picture

@nexentury_international

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #glutax23000gk #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #rayasakan #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #usm #esensuewhite #mixingwhite #complextion6
3 1 19 July, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

Japan Platinum Ready stock!!! BEST SKIN WHITENING IN JAPAN - JAPAN PLATINUM WHITENING

Ada yang dah try error dengan produk pemutih lain ? Nak kan kesan lebih super power injection..result super fast..ala..korang ni..nak yang cepat aje yer.. Malas tunggu lelama kan .
JAPAN PLATINUM WHITENING...khas diimport dari Japan..paham-paham je la teknologi jepun ni kan..super win lah..=)) .
harga mahal ??..okey kata nak yang fast result kan..mahal sikit asal menjadi..=.=berbaloii
Effects of Platinum: .
Whitening effect: ✅Whiten skin and lighten scar ✅Suppresses the formation of Melanin which contributes to darkspot after exposure to UVA/ UVB ✅Lighten pigmentation, skin color resulted from exposed sunlight ✅Smooth fine lines and wrinkles ✅Suppresses the formation of acne/blemish/pimples .
Firming effect: ✅Stimulate collagen formation Enhance the elasticity of skin ✅Moisture and hydrate skin Firm, smooth and soften skin ✅Minimize pores and improves skin complexion ✅Prevent aging of skin ✅Anti wrinkles .
Other health benefits: ✅Remove excess free radicals that will cause abnormal function of brains and organs ✅Improved liver functions
Japan Platinum the best whitening in the world. Anda akan merasa kelainan hanya selepas dripping kali pertama.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

Japan Platinum Ready stock!!! BEST SKIN WHITENING IN JAPAN - JAPAN PLATINUM WHITENING

Ada yang dah try error dengan produk pemutih lain ? Nak kan kesan lebih super power injection..result super fast..ala..korang ni..nak yang cepat aje yer.. Malas tunggu lelama kan .
JAPAN PLATINUM WHITENING...khas diimport dari Japan..paham-paham je la teknologi jepun ni kan..super win lah..=)) .
harga mahal ??..okey kata nak yang fast result kan..mahal sikit asal menjadi..=.=berbaloii
Effects of Platinum: . 
Whitening effect: ✅Whiten skin and lighten scar ✅Suppresses the formation of Melanin which contributes to darkspot after exposure to UVA/ UVB ✅Lighten pigmentation, skin color resulted from exposed sunlight ✅Smooth fine lines and wrinkles ✅Suppresses the formation of acne/blemish/pimples .
Firming effect: ✅Stimulate collagen formation Enhance the elasticity of skin ✅Moisture and hydrate skin Firm, smooth and soften skin ✅Minimize pores and improves skin complexion ✅Prevent aging of skin ✅Anti wrinkles . 
Other health benefits: ✅Remove excess free radicals that will cause abnormal function of brains and organs ✅Improved liver functions
Japan Platinum the best whitening in the world. Anda akan merasa kelainan hanya selepas dripping kali pertama.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
1 0 17 July, 2019
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
2 0 19 July, 2019