#rs150malaysia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #rs150malaysia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
49 minutes
Average like
103.3
Average comment
2.3
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Support 💯 gaiss like/ Komen/ share 🔵ROYAL BLUE LIMITED🔵

XS/S/M/L/XL/3XL

HARGA - RM 60 sm - RM 65 ss 
FREE STICKER🤙 ✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
13 0 2 hours ago
jangan ada GANG , kalau perangai mcm BANG BANG ! .
.
.
.
.
.
#rs150malaysia #rs150r #rs150r_winner #fenomena_rsuku #hondars150 @kapcai.jahat @rs150rmalaysia_official @rs150r_officialkl #repost
81 2 4 hours ago
Support 💯 gaiss like/ Komen/ share 🔵ROYAL BLUE LIMITED🔵

XS/S/M/L/XL/3XL

HARGA - RM 60 sm - RM 65 ss 
FREE STICKER🤙 ✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
41 1 5 hours ago
Honda Rs150 remap ecu.. Kite set cun2 untuk geng abah2 , stended itu padu geng.. Mai2 nak remap ecu ye ✅✅✅.. #uitmshahalam #uniselshahalam #shahalamresident #rs150malaysia #rs150gombaking_official #rs150sarawak #rs150penangcrew #rs150malaysia_official
39 0 5 hours ago
@pilot.gtr150.indonesia Profile picture

@pilot.gtr150.indonesia

Denpasar, Bali, Indonesia

Siang gaes ... Buat kalian yg mau oder cover dada import dan warnanya gak sesuai dengan motor kalian bs d repaint atau d wrap di tukang sticker ya gaes ... Yg penting rapih pengerjaannya seperti contoh di gbr, dan yang minat silahkan klik link TOKOPEDIA di profile ya sekalian info harga u tuk cover ini 388rb 🙏 ... #supragtr150indonesia
#supragtrmodifikasi
#supragtr150 #sgtr150
#hondasupragtr150 #hondasupragtrindonesia #hondagtr150 #hondagtr150indonesia #supragtrbali #semetongtr150bali #gtr150 #gtr150indonesia #gtrindonesia #galerigtr150 #rs_winner150 #rs150 #rs150malaysia_official #rs150malaysia #rs150indonesia #winner150 #hondawinner150 #winner150vietnam #hondawinner150indonesia #jualrapidomalaysia #rapidomalaysia #rapidoindonesia #pilotgtr150

Siang gaes ... Buat kalian yg mau oder cover dada import dan warnanya gak sesuai dengan motor kalian bs d repaint atau d wrap di tukang sticker ya gaes ... Yg penting rapih pengerjaannya seperti contoh di gbr, dan yang minat silahkan klik link TOKOPEDIA di profile ya sekalian info harga u tuk cover ini 388rb 🙏 ... #supragtr150indonesia 
#supragtrmodifikasi 
#supragtr150  #sgtr150 
#hondasupragtr150  #hondasupragtrindonesia  #hondagtr150 #hondagtr150indonesia  #supragtrbali  #semetongtr150bali  #gtr150  #gtr150indonesia  #gtrindonesia #galerigtr150 #rs_winner150  #rs150  #rs150malaysia_official  #rs150malaysia  #rs150indonesia #winner150  #hondawinner150  #winner150vietnam  #hondawinner150indonesia  #jualrapidomalaysia  #rapidomalaysia #rapidoindonesia #pilotgtr150
200 2 6 hours ago
@coverset_wanblack Profile picture

@coverset_wanblack

Taman Medan, PJ

Apa pendapat korang dengan coverset ni ? Nampak macam simple tapi lawa kan kalau make up hehe🔥🔥 . Tu pendapat adminlah . Mintak korang tolong support admin boleh 🙌 ? Sebelum ni main dekat Facebook je . Baru nak cebur platform Instagram ni 😝. Salam perkenalan 👋. Nanti admin post semua design yang admin jual . Tekan link dekat bio kalau nak tengok design yang ada . Dm admin cepat cepat kalau nak link ws !!! #rsuku #rs150 #jenterapadu #jenterakita #standardituindah #winner150 #gtr150indonesia #hld #pejuanghighway #hobianakmuda #anakmuda #rs150malaysia
#pejuangdarat #hobikamimahal #rs #coverset #coversetmurah #ownerxhensem

Apa pendapat korang dengan coverset ni ? Nampak macam simple tapi lawa kan kalau make up hehe🔥🔥 . Tu pendapat adminlah . Mintak korang tolong support admin boleh 🙌 ? Sebelum ni main dekat Facebook je . Baru nak cebur platform Instagram ni 😝. Salam perkenalan 👋. Nanti admin post semua design yang admin jual . Tekan link dekat bio kalau nak tengok design yang ada . Dm admin cepat cepat kalau nak link ws !!! #rsuku #rs150 #jenterapadu #jenterakita #standardituindah #winner150 #gtr150indonesia #hld #pejuanghighway #hobianakmuda #anakmuda #rs150malaysia 
#pejuangdarat #hobikamimahal #rs #coverset #coversetmurah #ownerxhensem
20 2 17 hours ago
Support 💯 gaiss like/ Komen/ share 🔵ROYAL BLUE LIMITED🔵

XS/S/M/L/XL/3XL

HARGA - RM 60 sm - RM 65 ss 
FREE STICKER🤙 ✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
27 0 21 hours ago
Support 💯 gaiss like/ Komen/ share 🔵ROYAL BLUE LIMITED🔵

XS/S/M/L/XL/3XL

HARGA - RM 60 sm - RM 65 ss 
FREE STICKER🤙 ✅ High material
✅ Printing sublimation high quality
✅ Cutting slim body
✅ Available size XS-5XL

#y15official #y15zr_rocket #y15malaysia #y15malaya_official #y15malaya #gengy15zr #gengmotor #125zr #125zrfamilia #125zrmalaysia #125zrkuningdiraja#ysuku #kapcai135lc #kapcaiex5 #kapcai #gengtayarbesar #gengy15zr #gengmotorgengtayarbesar #gengmotorbesar #gengy15zr #gengmotor #teammoto #rs150malaysia #rs150malaysia #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150r #hondars150 #rs150gombaking_official#wisuki
30 0 21 hours ago
@samuraibikers Profile picture

@samuraibikers

Pengantin baru ni senyap je sejak sejak berumah tangga ni...🤣🤣 ni bulan 10 kita nak luaskan jajahan lagi ke🇹🇭🏴‍☠️👺 lu jangan tade beby👻 #cbr1000rr #superbikelife #superbikemalaysia #hondacbr1000rr #rs150malaysia #rs150malaysia_official #rs150repsol

Pengantin baru ni senyap je sejak sejak berumah tangga ni...🤣🤣 ni bulan 10 kita nak luaskan jajahan lagi ke🇹🇭🏴‍☠️👺 lu jangan tade beby👻 #cbr1000rr #superbikelife #superbikemalaysia #hondacbr1000rr#rs150malaysia #rs150malaysia_official #rs150repsol
28 0 21 hours ago
@alphaconcept_ Profile picture

@alphaconcept_

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2 sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15
#y15malaysia
#y15official
#y15malaya_official
#rs150
#rs150malaysia
#rs150malaysia_official

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15 
#y15malaysia 
#y15official 
#y15malaya_official 
#rs150 
#rs150malaysia 
#rs150malaysia_official
6 0 22 hours ago
@alphaconcept_ Profile picture

@alphaconcept_

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2 sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15
#y15malaysia
#y15official
#y15malaya_official
#rs150
#rs150malaysia
#rs150malaysia_official

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15 
#y15malaysia 
#y15official 
#y15malaya_official 
#rs150 
#rs150malaysia 
#rs150malaysia_official
3 0 22 hours ago
@alphaconcept_ Profile picture

@alphaconcept_

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2 sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15
#y15malaysia
#y15official
#y15malaya_official
#rs150
#rs150malaysia
#rs150malaysia_official

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15 
#y15malaysia 
#y15official 
#y15malaya_official 
#rs150 
#rs150malaysia 
#rs150malaysia_official
4 0 22 hours ago
@alphaconcept_ Profile picture

@alphaconcept_

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2 sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15
#y15malaysia
#y15official
#y15malaya_official
#rs150
#rs150malaysia
#rs150malaysia_official

🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
Nak ride tapi nak seragam, nak baju semua geng2 dan membe2  sama, tp nak quality shantik!
Kami boleh bantu anda!
Boleh order dgn kami dgn harga yang berpatutan!! Tggu apa lagi? Cepat2 order!! 💥kami print dan design
💥cetak dan print
💥design dan cetak baju
💥quality cotton 💥ready stock utk semua size
#printcetakbaju
#bajubudakcetak
#cetakbaju
#printcetakbaju
#printingbaju
#shirtreadystocksize
#cetakbajuteam
#cetakpritnbaju
#bajucompany
#bajudepartment
#y15 
#y15malaysia 
#y15official 
#y15malaya_official 
#rs150 
#rs150malaysia 
#rs150malaysia_official
4 0 22 hours ago
Selamat hari 🇲🇾 16.9.2019
#y15 
#rs150malaysia
88 16 16 September, 2019
@mymotorpartsco Profile picture

@mymotorpartsco

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy
4 0 16 September, 2019
@mymotorpartsco Profile picture

@mymotorpartsco

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy
7 0 16 September, 2019
@mymotorpartsco Profile picture

@mymotorpartsco

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy

🇲🇾𝗪𝗶𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝗼𝗻𝗲 𝗮 𝗽𝗹𝗲𝗮𝘀𝗮𝗻𝘁 𝗠𝗮𝗹𝗮𝘆𝘀𝗶𝗮 𝗗𝗮𝘆!! -𝗧𝗲𝗮𝗺 𝗠𝘆𝗺𝗼𝘁𝗼𝗿𝗽𝗮𝗿𝘁𝘀𝗰𝗼🇲🇾 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #kyt #kythelmet #mymotorpartsco #bikersmalaysia #helmet #helmetlovers #helmetmy #helmetmalaysia #followus #lazada #shopee #kytnfj #nfj #y15zrmalaysia #y15zr #ysuku #specialedition #y150zrmalaysia #ysuku_malaya_official #malaysia #rs150malaysia_official #rs150malaysia #y150zrmalaysia2k19 #malaysiaday #kytmalaysia #nop #nopracing #noptokyo #shopeemy #lazadamy
5 0 16 September, 2019
Siap dial rs150 spec 63 cap ikan head standed porting..
#rs150malaysia_official #rs150malaysia #hondars150rmalaysia 
#cikguracingproject #settingtepiparit
209 0 16 September, 2019

Top #rs150malaysia posts

@lie_serdang Profile picture

@lie_serdang

Taman Equine, Sri Kembangan

Kami dah ready utk Mega Gatharing 3.0
Dan kami menyadiakan
spray coverset utk motorsikal
01135330343 Lie Serdang — at JD Garage taman Equine seri Kembangan #rs150 #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150malaysia #rs150r #hondars150 #rs150_kemosabe #rs150r_winner #rs150gombaking_official #rs150officialmalysia #jdgarage #rs150klangvalley_official #rs150rmalaysia_official

Kami dah ready utk Mega Gatharing 3.0
Dan kami menyadiakan 
spray coverset utk motorsikal 
01135330343 Lie Serdang — at JD Garage taman Equine seri Kembangan#rs150 #rs150repsol #rs150malaysia_official #rs150malaysia #rs150r #hondars150 #rs150_kemosabe #rs150r_winner #rs150gombaking_official #rs150officialmalysia #jdgarage #rs150klangvalley_official #rs150rmalaysia_official
1,212 19 21 July, 2019
@wawanmotorparts Profile picture

@wawanmotorparts

💥OPBR PNP Rs150💥
🤑RM450 SAHAJA BOS🤑
⚙️SAIZ 35mm SAHAJA🔩
🚐COD PETRON SIJANGKANG🚐
🚐FREE POSTAGE🚐
#kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapadu #jenterasado #rs150malaysia #rs150malaysia_official #hondars150 #ggrmachine #jentera_fly #y15 #y15malaya_official #ridermalaysia #kroni_135_lc

💥OPBR PNP Rs150💥
🤑RM450 SAHAJA BOS🤑
⚙️SAIZ 35mm SAHAJA🔩
🚐COD PETRON SIJANGKANG🚐
🚐FREE POSTAGE🚐
#kapcaimalaya #kapcaisado #jenterapadu #jenterasado #rs150malaysia #rs150malaysia_official #hondars150 #ggrmachine #jentera_fly #y15 #y15malaya_official #ridermalaysia #kroni_135_lc
2,509 20 4 July, 2019
@motorkap_ Profile picture

@motorkap_

Rawang, Selangor

Ada benar ke gais? Cer komen banyak sikit pendapat korang tu💨
.
Ps: Yang cari rim boleh Follow @motorkap_ & terus klik link di bio bossku! 💪💪
.
.
#motorkapofficial

Ada benar ke gais? Cer komen banyak sikit pendapat korang tu💨
.
Ps: Yang cari rim boleh Follow @motorkap_ & terus klik link di bio bossku! 💪💪
.
.
#motorkapofficial
1,745 32 14 September, 2019
@rs_garing Profile picture

@rs_garing

Reposted from @bobgpsm (@get_regrann) - Kite tgk tukar coverset boleh naik gps tak kikikiki
#rs150r #rs150malaysia #rs150malaysia_official #rs150r_winner #rs150rmalaysia_official - #regrann

Reposted from @bobgpsm (@get_regrann) -  Kite tgk tukar coverset boleh naik gps tak kikikiki
#rs150r #rs150malaysia #rs150malaysia_official #rs150r_winner #rs150rmalaysia_official - #regrann
1,363 7 10 August, 2019
MALAM RAYE PUNYA PUKULAN RS150R 65 JET4 43HP BOSSKU..BASEMAP BY TUNER CILIK😅
.
#protouchgarage #tpsmotor #tpsmotorterengganu #rs150 
#rs150r #rs150malaysia_official 
#rs150malaysia #supragtr #y15zrmalaysia #y15zr #maluaperbossku #padu #denyut #jiwakelajuan
5,053 76 4 June, 2019
@tpsmotor Profile picture

@tpsmotor

TPS Motor

ASYIK2 YSUKU JER KAN.. OKLAH KALI NI ABGTURBO UP SKIT VIDEO RS150R SPEC 63.5 DGN PADANAN CAMSHAFT TPS RS1.. DENGAN KEPADUAN BUNYI EXHAUST DARI JENAMA EXTREME EXHAUST DRAGGER 32-44-53.. MMG TERBAIK DAN TERPADU BEB..
.
MLM NI KITE TGK RESULT HP DIE OK.. NGAM TAK BOSSKU?
#rs15 #rs150 #rs150r #rs150malaysia #rs150rmalaysia #rs150rmalaysia_official #rs150malaya #rs150rmalaya

ASYIK2 YSUKU JER KAN.. OKLAH KALI NI ABGTURBO UP SKIT VIDEO RS150R SPEC 63.5 DGN PADANAN CAMSHAFT TPS RS1.. DENGAN KEPADUAN BUNYI EXHAUST DARI JENAMA EXTREME EXHAUST DRAGGER 32-44-53.. MMG TERBAIK DAN TERPADU BEB..
.
MLM NI KITE TGK RESULT HP DIE OK.. NGAM TAK BOSSKU?
#rs15 #rs150 #rs150r #rs150malaysia #rs150rmalaysia #rs150rmalaysia_official #rs150malaya #rs150rmalaya
15,460 93 18 July, 2019
@motorkap_ Profile picture

@motorkap_

Bila hidup kita asyik berfikir salah orang sentiasa, memang kita akan jumpa salah je memanjang. Cuba ubah pemikiran buruk tu ke arah kebaikan, in shaa Allah ada banyak putih dari hitamnya.
.
Dalam sibuk kita kondem sana sini tak betul, benda takkan berubah. Apa kata kita ubah diri kita dulu & biar persepsi orang berubah dgn asbab kita ni. Mat motor tak salah dgn hobi mereka. Pihak berkuasa juga hanya jalankan tugas & amanah yg diberikan pada mereka. So baik kita hormat je semua pihak okeh✌️
.
Admin bukan sokong mana² pihak. Saja sembang sini habis sini. Haha
.
Bersatu kita gempak, bercerai kita kokak🤝
.
.
Ps: Min percaya, ramai rider yg ada hati murni macam brader dlm video ni🤲
.
Pss: Rim masih ada, selagi bukan tayar sotong, in shaa Allah selamat. Haha😆
.
#motorkapofficial

Bila hidup kita asyik berfikir salah orang sentiasa, memang kita akan jumpa salah je memanjang. Cuba ubah pemikiran buruk tu ke arah kebaikan, in shaa Allah ada banyak putih dari hitamnya.
.
Dalam sibuk kita kondem sana sini tak betul, benda takkan berubah. Apa kata kita ubah diri kita dulu & biar persepsi orang berubah dgn asbab kita ni. Mat motor tak salah dgn hobi mereka. Pihak berkuasa juga hanya jalankan tugas & amanah yg diberikan pada mereka. So baik kita hormat je semua pihak okeh✌️
.
Admin bukan sokong mana² pihak. Saja sembang sini habis sini. Haha
.
Bersatu kita gempak, bercerai kita kokak🤝
.
. 
Ps: Min percaya, ramai rider yg ada hati murni macam brader dlm video ni🤲
.
Pss: Rim masih ada, selagi bukan tayar sotong, in shaa Allah selamat. Haha😆
.
#motorkapofficial
3,452 19 12 September, 2019
@motorkap_ Profile picture

@motorkap_

Rawang, Selangor

Laju Sangat Rider RS150 Ni Borong Rim!
.
Sebelum ni Motorkap ada post pasal rim 6 Batang Direct PnP utk RS150 ni. Alhamdulillah menderu yg dapatkan. .
.
Jadi Motorkap nak Open Order untuk yg masih belum beli haritu. 5 warna korang boleh pilih bossku!
.
Barang baru keluar dari kilang nanti kita terus pos ke rumah korang.
.
Setiap Belian Rim Xtero ni dapat:
+ Free Dics Depan
+ Free Bearing
+ Free Bush
+ Free Postage J&T Semenanjung
.
Ada warna: Putih, Hitam, Silver, Gold, Oren. .
.
Nak Join Order? Wasap 01159662005 Sekarang!
.
.
Ps: nak ready stok, Motorkap ada Enkei FC warna hitam saja.
.
#motorkapofficial

Laju Sangat Rider RS150 Ni Borong Rim!
.
Sebelum ni Motorkap ada post pasal rim 6 Batang Direct PnP utk RS150 ni. Alhamdulillah menderu yg dapatkan. .
. 
Jadi Motorkap nak Open Order untuk yg masih belum beli haritu. 5 warna korang boleh pilih bossku!
.
Barang baru keluar dari kilang nanti kita terus pos ke rumah korang.
.
Setiap Belian Rim Xtero ni dapat:
+ Free Dics Depan
+ Free Bearing
+ Free Bush
+ Free Postage J&T Semenanjung
.
Ada warna: Putih, Hitam, Silver, Gold, Oren. .
.
Nak Join Order? Wasap 01159662005 Sekarang!
.
.
Ps: nak ready stok, Motorkap ada Enkei FC warna hitam saja.
.
#motorkapofficial
1,991 59 22 hours ago
@motorkap_ Profile picture

@motorkap_

Rawang, Selangor

Menyelit Level😱😱
.
Tag member korang yg gila nyelit tu, ada bran lawan brader ni😁
.
.
Ps: Motorkap Enkei Merdeka Sale makin🔥🔥, korang tunggu apa lagi? Dalam sejarah ni harga paling murah Motorkap bagi😱
.
#motorkapofficial

Menyelit Level😱😱
.
Tag member korang yg gila nyelit tu, ada bran lawan brader ni😁
.
.
Ps: Motorkap Enkei Merdeka Sale makin🔥🔥, korang tunggu apa lagi? Dalam sejarah ni harga paling murah Motorkap bagi😱
.
#motorkapofficial
2,317 37 24 August, 2019