#rzempiredamoi Instagram Photos & Videos

rzempiredamoi - 26 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #rzempiredamoi and here's what we found interesting.

Inside 26 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
4.2
Average comment
0.2
Posts with video
3/26
Posts with photo
23/26

Hashtag Popularity

Dulu gemokkk sangat..sekarang dah KURUS 😲
tak susah pun..minum je CocoCurv sygkuu🤩

Sekotak boleh turun berat 5-7kg tau!

Ramai dah cuba
Ramai dah berjaya
Ramai yg repeat oder sebab berkesan sangat !

Uolss tak jeles ke org lain dah makin kurus makin slim💃

Nak try jom wasap sis
www.wasap.my/60176992759/CC

#cococurvSeriKembangan #CococurvSerdang #CocoCurvPuchong #CocoCurvBukitJalil #CococurvPuncakJalil #CocoCurvBalakong #Original
#agenwanted #mmcteam #rzempiredamoi #fatinfatihah #cikatin

Dulu gemokkk sangat..sekarang dah KURUS 😲
tak susah pun..minum je CocoCurv sygkuu🤩

Sekotak boleh turun berat 5-7kg tau!

Ramai dah cuba
Ramai dah berjaya
Ramai yg repeat oder sebab berkesan sangat !

Uolss tak jeles ke org lain dah makin kurus makin slim💃

Nak try jom wasap sis
www.wasap.my/60176992759/CC

#cococurvSeriKembangan #CococurvSerdang #CocoCurvPuchong #CocoCurvBukitJalil #CococurvPuncakJalil #CocoCurvBalakong #Original 
#agenwanted #mmcteam #rzempiredamoi #fatinfatihah #cikatin
3 1 11 November, 2019

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni
www.wasap.my/60104515656/nakkurus

COD area Area AMPANG, KL SELANGOR
Pos seluruh Malaysia
#nakkurus #SizeKecil
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah
#rzempiredamoi

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan 
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin  guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni 
www.wasap.my/60104515656/nakkurus

COD area Area AMPANG, KL SELANGOR 
Pos seluruh Malaysia 
#nakkurus #SizeKecil 
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil 
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah 
#rzempiredamoi
5 0 11 November, 2019

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni
www.wasap.my/60176992759/nakkurus

COD area Area Seri Kembangan,Serdang, Bukit Jalil, Puncak Jalil, Puchong
Pos seluruh Malaysia
#nakkurus #SizeKecil
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah
#rzempiredamoi

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan 
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin  guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni 
www.wasap.my/60176992759/nakkurus

COD area Area Seri Kembangan,Serdang, Bukit Jalil, Puncak Jalil, Puchong 
Pos seluruh Malaysia 
#nakkurus #SizeKecil 
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil 
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah 
#rzempiredamoi
4 0 11 November, 2019

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA
7 0 11 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun
2 0 10 November, 2019

BEST KAN KALAU ADE MCM NI.... SEMUA NI XMUSTAHIL KAN... JANJI USAHA
JIKA USAHA PASTI ADE GANJARANNYA.. APE2 PUN NIAT KENE BETUL.. SEIRING DENGAN USAHA.. INSYAALLAH. DIPERMUDAHKAN URUSAN KITE HENDAKNYA... AAMIIN

ASSALAMMUALAIKUM
MORNING SEMUA🙋

#CHOCOFIT
#CHOCOCARE
#COCOCURV
#amoimusniza
#SATUHATI #rzempiredamoi

BEST KAN KALAU ADE MCM NI.... SEMUA NI XMUSTAHIL KAN... JANJI USAHA 
JIKA USAHA PASTI ADE GANJARANNYA.. APE2 PUN NIAT KENE BETUL.. SEIRING DENGAN USAHA.. INSYAALLAH.  DIPERMUDAHKAN URUSAN KITE HENDAKNYA... AAMIIN

ASSALAMMUALAIKUM
MORNING SEMUA🙋

#CHOCOFIT
#CHOCOCARE
#COCOCURV 
#amoimusniza
#SATUHATI #rzempiredamoi
4 0 10 November, 2019

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG 
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah
7 0 8 November, 2019

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG 
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah
4 0 8 November, 2019

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia
5 0 8 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah
4 0 8 November, 2019

[ AGEN JUALAN DIPERLUKAN ] – JOM BERSAMA AMOI!
.
.
Pasaran besar market masih Fresh dan terlalu luas.
Produk VIRAL❗️
.
.
Kurang persaingan dan produk senang terjual. Margin untung sehingga 25%.
.
.
Ramai org tgh tergila-gilakannya.😍 Ramai orang yang mahukannya.😍
.
.
Diyakini, musim 2019 ni, orang yg dtg nk beli, bukan korg yg nk kena cari. .
.
Soalnya, menang tangan tak❓
.
.
AGEN JUALAN CHOCOCURV CHOCOFIT CHOCOCARE 2019/2020 DIPERLUKAN ❗️
.
1 - Modal serendah Rm65 sahaja
2 - Rajin iklan/promote online dan offline.
3 - Stok cik Amoi sediakan
4 - Di ajar satu2 kepada yg tak pernah buat bisnes online
5 - Di ajar teknik marketing online/offline yang berkesan
.
.
Zaman gawat bertindaklah "kesan" duit lebih.
Khas buat Suri rumah, pekerja kerajaan, pekerja swasta, pelajar atau sesiapa sahaja yang nak buat duit poket.💥
.
.
OFFER INI HANYA UNTUK 500 ORANG TERAWAL SHJ. CUKUP SAHAJA 500 ORANG. KAMI AKAN TUTUP PENDAFTARAN AGEN.❗️
.
.
Tekan link Wasap di bawah sekarang
www.wasap.my/60104515656/joinagenchocofit

www.wasap.my/60104515656/joinagenchococare

www.wasap.my/60104515656/joinagencococurv

BIAR SANTAI ASAL SAMPAI, TANPA ALASAN LURUSKAN TINDAKAN, CAPAI IMPIAN AGAR TERGAPAI BERSAMA TEAM CIK AMOI
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV #rzempiredamoi
#MMCteam #AMOIMUSNIZA

[ AGEN JUALAN DIPERLUKAN ] – JOM BERSAMA AMOI!
.
.
Pasaran besar market masih Fresh dan terlalu luas. 
Produk VIRAL❗️
.
.
Kurang persaingan dan produk senang terjual. Margin untung sehingga 25%.
.
.
Ramai org tgh tergila-gilakannya.😍 Ramai orang yang mahukannya.😍
.
.
Diyakini, musim 2019 ni, orang yg dtg nk beli, bukan korg yg nk kena cari. .
.
Soalnya, menang tangan tak❓
.
.
AGEN JUALAN CHOCOCURV CHOCOFIT CHOCOCARE 2019/2020 DIPERLUKAN ❗️
.
1 - Modal serendah Rm65 sahaja
2 - Rajin iklan/promote online dan offline.
3 - Stok cik Amoi sediakan
4 - Di ajar satu2 kepada yg tak pernah buat bisnes online
5 - Di ajar teknik marketing online/offline yang berkesan
.
.
Zaman gawat bertindaklah "kesan" duit lebih.
Khas buat Suri rumah, pekerja kerajaan, pekerja swasta, pelajar atau sesiapa sahaja yang nak buat duit poket.💥
.
.
OFFER INI HANYA UNTUK 500 ORANG TERAWAL SHJ. CUKUP SAHAJA 500 ORANG. KAMI AKAN TUTUP PENDAFTARAN AGEN.❗️
.
.
Tekan link Wasap di bawah sekarang 
www.wasap.my/60104515656/joinagenchocofit

www.wasap.my/60104515656/joinagenchococare

www.wasap.my/60104515656/joinagencococurv

BIAR SANTAI ASAL SAMPAI, TANPA ALASAN LURUSKAN TINDAKAN, CAPAI IMPIAN AGAR TERGAPAI BERSAMA TEAM CIK AMOI 
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV #rzempiredamoi
#MMCteam #AMOIMUSNIZA
6 0 8 November, 2019

Kenapa Harus Chocofit?
Sebab Chocofit:
- Membakar lemak & kalori dgn pantas
- Meningkatkan metabolisma dengan selamat
- Mengurangkan selera makan
- Mencantikkan kulit
- Membuang toksin & mengempiskan perut
- Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
- Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
- 100% tiada kesan sampingan
- Sesuai untuk ibu menyusu
.
Untuk info lanjut, klik link dibawah:
www.wasap.my/60176992759/InfoCF&LF

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza #mmcteam #rzempiredamoi #Fatinfatihah

Kenapa Harus Chocofit?
Sebab Chocofit:
- Membakar lemak & kalori dgn pantas
- Meningkatkan metabolisma dengan selamat
- Mengurangkan selera makan
- Mencantikkan kulit
- Membuang toksin & mengempiskan perut
- Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
- Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
- 100% tiada kesan sampingan
- Sesuai untuk ibu menyusu
.
Untuk info lanjut, klik link dibawah:
www.wasap.my/60176992759/InfoCF&LF

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza #mmcteam #rzempiredamoi #Fatinfatihah
2 0 8 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam
4 0 8 November, 2019

#Repost @cikamoi_mylife
• • • • • •
Nak berjaya jangan tagguh buat kerja.
Nak berjaya jangan malas.
Nak berjaya jaga disiplin waktu.
Nak berjaya jaga fokus.
Nak berjaya kena sentiasa konsisten.

Bisiklah pada diri sendiri❗️ Aku BERJAYA❗️💥
#amoimusniza #rzempiredamoi #AGENWANTEDSELURUHMALAYSIA

#Repost @cikamoi_mylife
• • • • • •
Nak berjaya jangan tagguh buat kerja.
Nak berjaya jangan malas.
Nak berjaya jaga disiplin waktu.
Nak berjaya jaga fokus.
Nak berjaya kena sentiasa konsisten.

Bisiklah pada diri sendiri❗️ Aku BERJAYA❗️💥
#amoimusniza #rzempiredamoi #AGENWANTEDSELURUHMALAYSIA
4 0 8 November, 2019

Kadang Allah swt tak pilih kita untuk dikenali penduduk bumi, tapi masyhur di kalangan penghuni langit.

Teruskan mendidik diri kita ikhlas kelas pertama, tak mengharap balasan dunia tapi hanya mengharap Redha Ilahi.

Setiap orang berbeza ujiannya. Sungguh Allah swt telah menentukan segala galanya.

Berfikir baik terhadap Allah yang Maha Esa.🌹 #cikamoiwanitasuccess
#rzempiredamoi #amoimusniza

Kadang Allah swt tak pilih kita untuk dikenali penduduk bumi, tapi masyhur di kalangan penghuni langit.

Teruskan mendidik diri kita ikhlas kelas pertama, tak mengharap balasan dunia tapi hanya mengharap Redha Ilahi.

Setiap orang berbeza ujiannya. Sungguh Allah swt telah menentukan segala galanya.

Berfikir baik terhadap Allah yang Maha Esa.🌹 #cikamoiwanitasuccess
#rzempiredamoi #amoimusniza
8 1 7 November, 2019

Biar gambar berbicara
Yg pasti COCOCURV peneman setia @fatinfatihah.cococurv

#agenwanted #cococurvhq #amoimusniza #rzempiredamoi #coklatkurus #outfit

Biar gambar berbicara
Yg pasti COCOCURV peneman setia @fatinfatihah.cococurv

#agenwanted #cococurvhq #amoimusniza #rzempiredamoi #coklatkurus #outfit
1 0 6 November, 2019

Mungkin aku dah tak seceria dulu, mungkin❓ tapi aku tak penah lupa untuk ceria, 🤗
walau hanya dengan perkara kecil,
aku amat menghargai semua saat aku bahagia, dan aku tak pernah sesali saat aku dalam berduka, kerana Yang Maha Mengasihani aku lebih memahami akan aku..😊 @cikamoiwanitasuccess
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #CocoCurv #amoimusniza #rzempiredamoi

Mungkin aku dah tak seceria dulu, mungkin❓ tapi aku tak penah lupa untuk ceria, 🤗
walau hanya dengan perkara kecil, 
aku amat menghargai semua saat aku bahagia, dan aku tak pernah sesali saat aku dalam  berduka, kerana Yang Maha Mengasihani aku lebih memahami akan aku..😊 @cikamoiwanitasuccess
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #CocoCurv #amoimusniza #rzempiredamoi
6 0 6 November, 2019

Please jangan abaikan sarapan pagi!!!
.
Sarapan adalah KUNCI UTAMA untuk turunkan berat badan. Waktu terbaik sarapan ialah pada jam 7 - 8 pagi atau 30 minit selepas bangun tido...😊
.
#chocofithq #cococurvhq #agenwanted #amoimusniza #rzempiredamoi

Please jangan abaikan sarapan pagi!!!
.
Sarapan adalah KUNCI UTAMA untuk turunkan berat badan. Waktu terbaik sarapan ialah pada jam 7 - 8 pagi atau 30 minit selepas bangun tido...😊
.
#chocofithq #cococurvhq #agenwanted #amoimusniza #rzempiredamoi
1 0 6 November, 2019

PENGEDAR RANGKAIAN PRODUK #CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV DIPERLUKAN SEGERA SELURUH MALAYSIA.. DAFTAR SEGERA ❗️ NO WASAP DI BIO IG ATAU DI FB SENTUH LINK DI BAWAH

www.wasap.my/60104515656/JOINCHOCOFIT

www.wasap.my/60104515656/JOINCHOCOCARE

www.wasap.my/60104515656/JOINCOCOCURV

#rzempiredamoi #cococurvhq #Chococarehq #chocofithq #amoimusniza 💥

PENGEDAR RANGKAIAN PRODUK #CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV DIPERLUKAN SEGERA SELURUH MALAYSIA.. DAFTAR SEGERA ❗️ NO WASAP DI BIO IG ATAU DI FB SENTUH LINK DI BAWAH

www.wasap.my/60104515656/JOINCHOCOFIT

www.wasap.my/60104515656/JOINCHOCOCARE

www.wasap.my/60104515656/JOINCOCOCURV

#rzempiredamoi #cococurvhq #Chococarehq #chocofithq #amoimusniza 💥
2 0 6 November, 2019

Nak flawless? Ada #chocoglow

Nak putih? Ada #chocowhite

Nak gebu? Ada #lanadreamskin

Rangkaian terbaik dari #chococare
Kesan seawal 3hari.. 😲🤗 Hanya dapatkan dari agent SAH yang BERDAFTAR 📮poslaju seluruh MALAYSIA
.
📲wassap terus www.wasap.my/0104515656
.
Wasap cik amoi jika ingin tahu lebih lanjut about 💜 chococare
.
#lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #rzempiredamoi #chococare #amoimusniza #teammmc

Nak flawless? Ada #chocoglow

Nak putih? Ada #chocowhite

Nak gebu? Ada #lanadreamskin

Rangkaian terbaik dari #chococare 
Kesan seawal 3hari.. 😲🤗 Hanya dapatkan dari agent SAH yang BERDAFTAR 📮poslaju seluruh MALAYSIA
.
📲wassap terus www.wasap.my/0104515656
.
Wasap cik amoi  jika ingin tahu lebih lanjut  about 💜 chococare
.
#lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #rzempiredamoi #chococare #amoimusniza #teammmc
3 2 5 November, 2019

"JANGAN BERANGAN ANGAN, JADIKAN IMPIAN SATU KENYATAAN"

Begitulah juga dengan kulit wajah.. JANGAN BERANGAN ANGAN NAK CANTIK JIKA KEDEKUT UNTUK PENAMPILAN DIRI.. nak gebu gebas like cik amoi kenalah amalkan ape yang cik amoi amalkan setiap hari.. 💋

#Chocoglow
#Chocowhite
#lanadreamskin
#agenwanted
#mmcteam
#rzempiredamoi

"JANGAN BERANGAN ANGAN, JADIKAN IMPIAN SATU KENYATAAN"

Begitulah juga dengan kulit wajah.. JANGAN BERANGAN ANGAN NAK CANTIK JIKA KEDEKUT UNTUK PENAMPILAN DIRI.. nak gebu gebas like cik amoi kenalah amalkan ape yang cik amoi amalkan setiap hari.. 💋

#Chocoglow
#Chocowhite
#lanadreamskin
#agenwanted
#mmcteam
#rzempiredamoi
8 0 5 November, 2019

"SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO BELIEVE IN YOUR DREAMS"

#Lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #amoimusniza #rzempiredamoi #agendropshipwanted #agenmalaysiawanted

"SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO BELIEVE IN YOUR DREAMS"

#Lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #amoimusniza #rzempiredamoi #agendropshipwanted #agenmalaysiawanted
2 0 5 November, 2019

Ingatlah.. Masa itu bagaikan Air yang mencurah Laju

Dan berlalu.. Menghabisi titis titisnya

Jadi,ingatlah... Bahawa masa yang diberi kepada kita Manfaatkan,

isikanlah dengan Amal Ibadat kita

Bukan dengan perkara yang hanya sia-sia

Fikir dan renungkan

@cikamoiwanitasuccess #amoimusniza #rzempiredamoi @cikamoi_mylife

Ingatlah.. Masa itu bagaikan Air yang mencurah Laju

Dan berlalu.. Menghabisi titis titisnya

Jadi,ingatlah... Bahawa masa yang diberi kepada kita Manfaatkan,

isikanlah dengan Amal Ibadat kita

Bukan dengan perkara yang hanya sia-sia

Fikir dan renungkan

@cikamoiwanitasuccess #amoimusniza  #rzempiredamoi  @cikamoi_mylife
4 0 4 November, 2019

BETUL BETUL CIK AMOI TAK TIPU..❗️ MULA MULA
INGATKAN untuk 1 masalah je,
Sudahnya melarat rawat pelbagai MASALAH..
DENGAN KESAN SANGAT PANTASSS TANPA PENGELUPASAN mampu MERAWAT MASALAH...👇👇👇 😳Jerawat
😳Kusam
😳Kedutan
😳Kendur
😳Parut
😳Elergik
😳Kemerahan
😳Sun burn
😳Pigmentasi

Bestnya LANA DREAM SKIN😍

BERMINAT ?

TINGGALKN NOMBOR HP!! ATAU SENTUH LINK DI BAWAH👇👇 www.wasap.my/60104515656/nakLANA

TERIMA BARANG DULU BARU BAYAR (hanya COD)

#chocofit
#lemonfit
#chococare #cococurv
#lana #chocoglow #chocowhite
#memycon_mmcteamsuperb
#smempire #rzempiredamoi
#STOKISwanted
#AGENwanted
#DROPSHIPwanted
🆔HPA-011/MMC
🆔CA-01/SME
🆔CPA-01/MMC

BETUL BETUL CIK AMOI TAK TIPU..❗️ MULA MULA 
INGATKAN untuk 1 masalah je, 
Sudahnya melarat rawat pelbagai MASALAH..
DENGAN KESAN SANGAT PANTASSS TANPA PENGELUPASAN mampu MERAWAT MASALAH...👇👇👇 😳Jerawat
😳Kusam
😳Kedutan
😳Kendur
😳Parut
😳Elergik
😳Kemerahan
😳Sun burn
😳Pigmentasi

Bestnya LANA DREAM SKIN😍

BERMINAT ?

TINGGALKN NOMBOR HP!! ATAU SENTUH LINK DI BAWAH👇👇 www.wasap.my/60104515656/nakLANA

TERIMA BARANG DULU BARU BAYAR (hanya COD)

#chocofit
#lemonfit
#chococare #cococurv
#lana #chocoglow #chocowhite
#memycon_mmcteamsuperb
#smempire #rzempiredamoi
#STOKISwanted
#AGENwanted
#DROPSHIPwanted
🆔HPA-011/MMC
🆔CA-01/SME
🆔CPA-01/MMC
3 0 3 November, 2019

Jom tiktok dengan PokNik akak @cococurvklumpur ... Anak agen nak ni lain macam semangat dia..sampai mak2 terangkat bahu..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 terbaik lah pok nik. 💃💃 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap

Jom tiktok dengan PokNik akak @cococurvklumpur ... Anak  agen nak ni lain macam semangat dia..sampai mak2 terangkat bahu..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 terbaik lah pok nik. 💃💃 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap
2 0 2 November, 2019

Jom tiktok dengan PokNik... Rancak jugak kan..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap

Jom tiktok dengan PokNik... Rancak jugak kan..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap
9 0 2 November, 2019

Top #rzempiredamoi posts

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia
5 0 8 November, 2019

"SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO BELIEVE IN YOUR DREAMS"

#Lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #amoimusniza #rzempiredamoi #agendropshipwanted #agenmalaysiawanted

"SURROUND YOURSELF WITH PEOPLE WHO BELIEVE IN YOUR DREAMS"

#Lanadreamskin #chocoglow #chocowhite #amoimusniza #rzempiredamoi #agendropshipwanted #agenmalaysiawanted
2 0 5 November, 2019

Jom tiktok dengan PokNik akak @cococurvklumpur ... Anak agen nak ni lain macam semangat dia..sampai mak2 terangkat bahu..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 terbaik lah pok nik. 💃💃 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap

Jom tiktok dengan PokNik akak @cococurvklumpur ... Anak  agen nak ni lain macam semangat dia..sampai mak2 terangkat bahu..sesekali Pok nik bertukar jadi shahrukhnik..😜 terbaik lah pok nik. 💃💃 #amoimusniza #rzempiredamoi #cococurvhq #cococurv #coklatkurussedap
2 0 2 November, 2019

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG 
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah
4 0 8 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun
2 0 10 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah
4 0 8 November, 2019

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA
7 0 11 November, 2019

Kadang Allah swt tak pilih kita untuk dikenali penduduk bumi, tapi masyhur di kalangan penghuni langit.

Teruskan mendidik diri kita ikhlas kelas pertama, tak mengharap balasan dunia tapi hanya mengharap Redha Ilahi.

Setiap orang berbeza ujiannya. Sungguh Allah swt telah menentukan segala galanya.

Berfikir baik terhadap Allah yang Maha Esa.🌹 #cikamoiwanitasuccess
#rzempiredamoi #amoimusniza

Kadang Allah swt tak pilih kita untuk dikenali penduduk bumi, tapi masyhur di kalangan penghuni langit.

Teruskan mendidik diri kita ikhlas kelas pertama, tak mengharap balasan dunia tapi hanya mengharap Redha Ilahi.

Setiap orang berbeza ujiannya. Sungguh Allah swt telah menentukan segala galanya.

Berfikir baik terhadap Allah yang Maha Esa.🌹 #cikamoiwanitasuccess
#rzempiredamoi #amoimusniza
8 1 7 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam
4 0 8 November, 2019