#sabah Instagram Photos & Videos

sabah - 6.2m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sabah and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
24 seconds
Average like
2.3
Average comment
0.1
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

*GEMOK* *PUNCA* *HILANG* *KEYAKINAN* *DIRI*

Gemok 😥. bila gemok dipandang sebelah mata, bila gemok nak bekenalan dengan orang pun xberani dan apatah lagi nak cari pasangan hidup.🥺 Uishh sedih gilorr macam tue, uolsss buka mata bukan xda jalan penyelesaian tau bende ada jalan jangan duk jalan buntu jew..Kan hadooo Appecut Max yang mampu mengubah anda daripada 3XL kepada L kepada M kepada S.. Makin cepat bertindak makin cepatlah jodoh sampai tau..🥰 Jom kita ubah hidup anda dengan Appecut Max sekarang.. 📲 .
.
#Appecut
#AppecutKasiPecah
#CodAppecutMax
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#AppecutTestimoni
#MinumanCoklatKurus
#NakDiet
#Weightloss
#Selangor
#KurusSebelumRaya
#Puchong
#ShahAlam
#Putrajaya
#KualaLumpur
#Seremban
#Bangi
#Kedah
#Melaka
#JohorBahru
#Kelantan
#Terengganu
#Pahang
#Sabah
#Sarawak
#KawalSeleraMakan
#Viral
#LakuKeras

*GEMOK* *PUNCA* *HILANG* *KEYAKINAN* *DIRI*

Gemok 😥. bila gemok dipandang sebelah mata, bila gemok nak bekenalan dengan orang pun xberani dan apatah lagi nak cari pasangan hidup.🥺 Uishh sedih gilorr macam tue, uolsss buka mata bukan xda jalan penyelesaian tau bende ada jalan jangan duk jalan buntu jew..Kan hadooo Appecut Max yang mampu mengubah anda daripada 3XL kepada L kepada M kepada S.. Makin cepat bertindak makin cepatlah jodoh sampai tau..🥰 Jom kita ubah hidup anda dengan Appecut Max sekarang.. 📲 .
.
#Appecut
#AppecutKasiPecah
#CodAppecutMax
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#AppecutMaxFeedback
#AppecutTestimoni
#MinumanCoklatKurus
#NakDiet
#Weightloss
#Selangor
#KurusSebelumRaya
#Puchong
#ShahAlam
#Putrajaya
#KualaLumpur
#Seremban
#Bangi
#Kedah
#Melaka
#JohorBahru
#Kelantan
#Terengganu
#Pahang
#Sabah
#Sarawak
#KawalSeleraMakan
#Viral
#LakuKeras
0 0 9 hours ago

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh #kuala dungun #melaka #negeri sembilan #perak #bukit tinggi #johor bahru #kota bharu #seremban #malacca #kuala terengganu #pahang #kedah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #iphonemurah

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh#kuala dungun#melaka#negeri sembilan#perak#bukit tinggi#johor bahru#kota bharu#seremban#malacca#kuala terengganu#pahang#kedah#kelantan#pahang#selangor#perak#perlis#sarawak#sabah#iphonemurah
0 0 9 hours ago

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh #kuala dungun #melaka #negeri sembilan #perak #bukit tinggi #johor bahru #kota bharu #seremban #malacca #kuala terengganu #pahang #kedah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #iphonemurah

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh#kuala dungun#melaka#negeri sembilan#perak#bukit tinggi#johor bahru#kota bharu#seremban#malacca#kuala terengganu#pahang#kedah#kelantan#pahang#selangor#perak#perlis#sarawak#sabah#iphonemurah
1 0 9 hours ago

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain  #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah  #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya
0 0 9 hours ago

❤ Tesrimoni Luna skinz
COD Area Miri! Whatsapp jak mun mok order k! 📍Luna Skinz by Mira Filzah
📍Postage Area Sabah Sarawak!
📍RM89 inc Postage.
📍COD AREA MIRI

whatsapp no 0166124954 untuk order
www.wasap.my/60166124954

#LunaMFAsia #LunaMFMalaysia #LunaSkinzAgent #healthylifestyle #lunaskinz #codmirisarawak #mirisarawak #miri #cococabanamiri #sabah #sarawak #lunaskinzsarawak #lunaskinzsabahsarawak #lunaskinzbintulu #lunaskinzsibu #lunaskinzkuching #lunaskinzsamarahan #lunaskinzmukah

❤ Tesrimoni Luna skinz 
COD Area Miri! Whatsapp jak mun mok order k! 📍Luna Skinz by Mira Filzah
📍Postage Area Sabah Sarawak!
📍RM89 inc Postage.
📍COD AREA MIRI

whatsapp no 0166124954 untuk order 
www.wasap.my/60166124954

#LunaMFAsia #LunaMFMalaysia #LunaSkinzAgent #healthylifestyle #lunaskinz #codmirisarawak #mirisarawak #miri #cococabanamiri #sabah #sarawak #lunaskinzsarawak #lunaskinzsabahsarawak #lunaskinzbintulu #lunaskinzsibu #lunaskinzkuching #lunaskinzsamarahan #lunaskinzmukah
0 0 9 hours ago

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh #kuala dungun #melaka #negeri sembilan #perak #bukit tinggi #johor bahru #kota bharu #seremban #malacca #kuala terengganu #pahang #kedah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #iphonemurah

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh#kuala dungun#melaka#negeri sembilan#perak#bukit tinggi#johor bahru#kota bharu#seremban#malacca#kuala terengganu#pahang#kedah#kelantan#pahang#selangor#perak#perlis#sarawak#sabah#iphonemurah
1 0 9 hours ago

❤ Antara bahan dalam Luna Skinz!
COD Area Miri! Whatsapp jak mun mok order k! 📍Luna Skinz by Mira Filzah
📍Postage Area Sabah Sarawak!
📍RM89 inc Postage.
📍COD AREA MIRI

whatsapp no 0166124954 untuk order
www.wasap.my/60166124954

#LunaMFAsia #LunaMFMalaysia #LunaSkinzAgent #healthylifestyle #lunaskinz #codmirisarawak #mirisarawak #miri #cococabanamiri #sabah #sarawak #lunaskinzsarawak #lunaskinzsabahsarawak #lunaskinzbintulu #lunaskinzsibu #lunaskinzkuching #lunaskinzsamarahan #lunaskinzmukah

❤ Antara bahan dalam Luna Skinz!
COD Area Miri! Whatsapp jak mun mok order k! 📍Luna Skinz by Mira Filzah
📍Postage Area Sabah Sarawak!
📍RM89 inc Postage.
📍COD AREA MIRI

whatsapp no 0166124954 untuk order 
www.wasap.my/60166124954

#LunaMFAsia #LunaMFMalaysia #LunaSkinzAgent #healthylifestyle #lunaskinz #codmirisarawak #mirisarawak #miri #cococabanamiri #sabah #sarawak #lunaskinzsarawak #lunaskinzsabahsarawak #lunaskinzbintulu #lunaskinzsibu #lunaskinzkuching #lunaskinzsamarahan #lunaskinzmukah
0 0 9 hours ago

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain  #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah  #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya
0 0 9 hours ago

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh #kuala dungun #melaka #negeri sembilan #perak #bukit tinggi #johor bahru #kota bharu #seremban #malacca #kuala terengganu #pahang #kedah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #iphonemurah

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh#kuala dungun#melaka#negeri sembilan#perak#bukit tinggi#johor bahru#kota bharu#seremban#malacca#kuala terengganu#pahang#kedah#kelantan#pahang#selangor#perak#perlis#sarawak#sabah#iphonemurah
1 0 9 hours ago

YİNE MUHTEŞEM BİR ÇEKİLİŞLE BERABERİZ HER GÜNE ÖZEL YENİ BİR ÇEKİLİŞ YAPIYORUZ BİZİ TAKİP EDİN FIRSATLARIMIZI KAÇIRMAYIN💙💙 ÇEKİLİŞ ŞARTLARI✨
✅ SAYFAMIZI TAKİP EDİN ✅ BU GÖNDERİYİ BEĞENİN
✅ YORUMA KATILDIM YAZMANIZ GEREKİYOR EĞER 3 ARKADAŞINIZI YORUMA EKLERSENİZ EKSTRA 3 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANIRSINIZ 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️ ..
..
AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI SAGLAMANIZ EKSTRA ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANMANIZI SAGLAR 🙊
✨ BU GÖNDERİYİ HİKAYENİZDE PAYLAŞMANIZ 2 HAK
✨ PROFİLİMİZDEKİ SON 5 GÖNDERİYİ BEGENMENİZ 2 HAK
✨SON 5 GÖNDERİYE GÖRSEL İLE ALAKALI YORUM YAPMAK 5 HAK KAZANDIRIR

ÖDÜL UMARIM HAK EDENE CIKAR MAGAZA OLARAK KARGOYU BİZ KARŞILIYORUZ.✨✨
KURALLARI YERINE GETİRMEYENLER KAZANMIŞ SAYILMAZ.. ♦️♦️•••{{{🌸🌸 Emsan Dillere destan çeyiz paketi Kampanyamız başlamıştır SAYFAMIZI TAKİP EDEN KULLANICILARDAN BİR TALİHLİYE BU SETİ HEDİYE EDİYORUZ.🌸🌸}}}•••♦️♦️♦️
🦋 #çeyiz #ceyiz #mutfak #tencereseti #porselen #düğün #gelin #ceyizhazirligi #çeyizhazırlığı #ceyizkolisi #ceyizlistesi #ceyizlik #istanbuldayasam #düğünpaketi #gelinevi #mutluluk #kahvalti #sabah #karacahome #emsan #çeyizpaketi #ceyizseti #ceyizaski #beyazeşya #mobilya #ev #züccaciye #mutfakgram

YİNE MUHTEŞEM BİR ÇEKİLİŞLE BERABERİZ HER GÜNE ÖZEL YENİ BİR ÇEKİLİŞ YAPIYORUZ BİZİ TAKİP EDİN FIRSATLARIMIZI KAÇIRMAYIN💙💙 ÇEKİLİŞ ŞARTLARI✨
✅ SAYFAMIZI TAKİP EDİN ✅ BU GÖNDERİYİ BEĞENİN
✅ YORUMA KATILDIM YAZMANIZ GEREKİYOR EĞER 3 ARKADAŞINIZI YORUMA EKLERSENİZ EKSTRA 3 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANIRSINIZ 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️ ..
..
AŞAĞIDAKİ ŞARTLARI SAGLAMANIZ EKSTRA ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANMANIZI SAGLAR 🙊
✨ BU GÖNDERİYİ HİKAYENİZDE PAYLAŞMANIZ 2 HAK
✨ PROFİLİMİZDEKİ SON 5 GÖNDERİYİ BEGENMENİZ 2 HAK
✨SON 5 GÖNDERİYE GÖRSEL İLE ALAKALI YORUM YAPMAK 5 HAK KAZANDIRIR

ÖDÜL UMARIM HAK EDENE CIKAR MAGAZA OLARAK KARGOYU BİZ KARŞILIYORUZ.✨✨
KURALLARI YERINE GETİRMEYENLER KAZANMIŞ SAYILMAZ.. ♦️♦️•••{{{🌸🌸 Emsan Dillere destan çeyiz paketi Kampanyamız başlamıştır SAYFAMIZI TAKİP EDEN KULLANICILARDAN BİR TALİHLİYE BU SETİ HEDİYE EDİYORUZ.🌸🌸}}}•••♦️♦️♦️
🦋 #çeyiz #ceyiz #mutfak #tencereseti #porselen #düğün #gelin #ceyizhazirligi #çeyizhazırlığı #ceyizkolisi #ceyizlistesi #ceyizlik #istanbuldayasam #düğünpaketi #gelinevi #mutluluk #kahvalti #sabah #karacahome #emsan #çeyizpaketi #ceyizseti #ceyizaski #beyazeşya #mobilya #ev #züccaciye #mutfakgram
1 2 9 hours ago

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya

🛍 IVY INSTANT
BAWAL INSTANT SARUNG HEAVY CHIFFON BIDANG 50
-
💵 Sehelai RM25 📮 RM8 SM
-
-
🔸Material : Heavy Chiffon Quality
🔸Ukuran: Bidang 50
🔸Finishing : Baby Seam
-
🔸Sangat mudah digayakan
🔸 Instant style
🔸Labuh sesuai untuk para muslimah
🔸 Tak jarang dan tak sakitkan telinga
🔸Material terletak sejuk bila digayakan
🔸 Sesuai untuk pelbagai outfit
-
Untuk pembelian dan pertanyaan sila direct tekan link whatsapp dekat bio kayy
-
#tudungsarung #tudungsarungmudah #bawalchiffonlabuh #bawalsarunglabuh #bawalsarunglabuhmurah #tudungsarungplain  #tudungmurah #tudungmurahmalaysia #tudungbawalterkini #tudungraya2020 #tudungraya2020murah  #pemborongtudungmurah #pembekaltudung #sarawak #sabah #singapore #brunei #tudungraya
0 0 9 hours ago

Rezeki dihujung minggu.☺. Bila sembang dengan Customer apa yang first kuar dari mulut sis kita nie nak Kurus sebelum Raya. Baju semua tak muat baju lama-lama semua duk simpan dalam kotak, lepas tue dulu pakai size M la nie pakai L..😭. Sedih bila dengar Sebab tuelah sis kita nie rembat Appecut Max hari nie.

Nampak tak gaisss, sis kita nie dah bertindak anda bila lagi.. Jangan tunggu lama-lama nanti bertambah kembang lau tak minun Appecut Max sekarang 📲 011-16084977
.
.
#Appecut
#AppecutNerrys
#CodAppecut
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#StokAppecut
#AppecutLovers
#MinumanCoklatKurus
#Tangkak
#Weightloss
#Jementah
#Semenyih
#Nilai
#Penang
#Ipoh
#Kulai
#Melaka
#Johor
#Kelantan
#Bangi
#Pahang
#Sabah
#Sarawak
#KawalsSeleraMakan
#Viral
#LakuKeras
#JomKurus1Malaysia

Rezeki dihujung minggu.☺. Bila sembang dengan Customer apa yang first kuar dari mulut sis kita nie nak Kurus sebelum Raya. Baju semua tak muat baju lama-lama semua duk simpan dalam kotak, lepas tue dulu pakai size M la nie pakai L..😭. Sedih bila dengar Sebab tuelah sis kita nie rembat Appecut Max hari nie.

Nampak tak gaisss, sis kita nie dah bertindak anda bila lagi.. Jangan tunggu lama-lama nanti bertambah kembang lau tak minun Appecut Max sekarang 📲 011-16084977
.
.
#Appecut
#AppecutNerrys
#CodAppecut
#AppecutKasiPecah
#AppecutFeedback
#StokAppecut
#AppecutLovers
#MinumanCoklatKurus
#Tangkak
#Weightloss
#Jementah
#Semenyih
#Nilai
#Penang
#Ipoh
#Kulai
#Melaka
#Johor
#Kelantan
#Bangi
#Pahang
#Sabah
#Sarawak
#KawalsSeleraMakan
#Viral
#LakuKeras
#JomKurus1Malaysia
0 0 9 hours ago

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh #kuala dungun #melaka #negeri sembilan #perak #bukit tinggi #johor bahru #kota bharu #seremban #malacca #kuala terengganu #pahang #kedah #kelantan #pahang #selangor #perak #perlis #sarawak #sabah #iphonemurah

Ready Stock~
-7 128GB RM600
-7 256GB RM800
-7 PLUS 32GB RM900
-7 PLUS 128GB RM1,000
-7 PLUS 256GB RM1,150
-8 64GB RM1,600
-8 256GB RM1,450
-8 PLUS 64GB RM1,500
-8 PLUS 256GB RM1,600
-X 64GB RM2,000
-X 256GB RM2,100
-XR 128GB RM1,700
-XR 256GB RM1,800
-XS 64GB RM2,500
-XS 256GB RM2,700
-XS MAX 64GB RM2,900
-XS MAX 256GB RM3,100
-XS MAX 512GB RM3,600
-11 64GB RM3,000
-11 128GB RM3,200
-11 256GB RM3,700
-11 PRO 64GB RM4,400
-11 PRO 256GB RM5,000
-11 PRO 512GB RM5,900
-11 PRO MAX 256GB RM5,600
-11 PRO MAX 512GB RM6,400
.
Order? COD/Postage ⚠Original✔
⚠No Clone📵
⚠No Refrhibused📵
.
Kenapa cari yang mahal, sedangkan yang murah ada di depan mata 🔝🔝 #ipoh#kuala dungun#melaka#negeri sembilan#perak#bukit tinggi#johor bahru#kota bharu#seremban#malacca#kuala terengganu#pahang#kedah#kelantan#pahang#selangor#perak#perlis#sarawak#sabah#iphonemurah
1 0 9 hours ago

【Cora·Nail】
冷色风。最近来店的小姐姐们都是约好的吗?都爱这个色调😁 🌹 Appointment
🙋‍♀️Whatsapp&Wechat
📞0135309868

#corabeautysalon #nailsalon
#nailaccessories #supplier #美甲饰品供应商 #kotakinabalu #sabah #nailart
#ネイルアート #네일아트

【Cora·Nail】 
冷色风。最近来店的小姐姐们都是约好的吗?都爱这个色调😁 🌹 Appointment
🙋‍♀️Whatsapp&Wechat
📞0135309868

#corabeautysalon #nailsalon 
#nailaccessories #supplier #美甲饰品供应商#kotakinabalu #sabah #nailart
 #ネイルアート #네일아트
0 0 9 hours ago

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
1 0 9 hours ago

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
0 0 9 hours ago

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
0 0 9 hours ago

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa

Adakah Awak mengalami masalah-masalah seperti di bawah? [MISS V LONGGAR?]
.
🌹Miss V dah tak ketat macam dulu?
🌹Longgar selepas bersalin?
🌹Penat nak mengemut?Hubby selalu komplen tak puas?
🌹Rindu nak 'puas' macam malam pertama?
.
.
[KEPUTIHAN MELAMPAU?]
.
🌹Lendir keputihan asyik mengalir?
🌹Bau hanyir dan busuk?🌹Gatal-gatal & melecet?Kentut faraj?
🌹Haid tidak teratur?
.
.
[Khasiat Crystal x]
.
🌹Mengetatkan Miss V seperti masih dara dalam masa 5 minit.
🌹Menghilangkan keputihan dalam masa 7 hari.
🌹Miss V bau wangi, cerah & pinkish.Mencegah k@nser rahim.
🌹Menjadikan Miss V kembali muda & sihat.
🌹Merawat kentut faraj.
🌹Mengurangkan kesan menopause.
🌹Mengawal haid teratur.
🌹Menjadikan Miss V lebih sensitif.Hubby 100% akan melekat dengan anda.
.
.
WS 012 4175051
.
.
#trustedseller
#montok
#pinklady
#bodygoals
#pinkladybodyperfection
#perlis #arau
#kedah #alorsetar
#pulaupinang
#perak #ipoh #paritbuntar
#selangor #shahalam #kualalumpur
#melaka #jasin
#negerisembilan #johor #jdt
#sarawak #kuching
#sabah #cikgu
#perapat
#ubatkurus
#neelofa
0 0 9 hours ago

Fuhhhhh bukan besyer besyer #DemicaIceCream yg tgh viral ni! Nora Danish pn dah terjebak dgn #DemicaLipmatte ❤️
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti Iolss pm uolss
.
.
🛵COD IPOH|ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicakedah #demicaalorsetar #alorsetar #alorsetarkedah #ktmalorsetar #amancentral #jalandatukkumbar #langgarkedah #demicaipoh #demicaperak #ipoh #kintacity #ktmipoh #klebang #meru #tambun #tanjungrambutan #chemor #sabah #sarawak #teamjutawandemica

Fuhhhhh bukan besyer besyer #DemicaIceCream yg tgh viral ni! Nora Danish pn dah terjebak dgn #DemicaLipmatte ❤️
Alhamdulillah makin hari makin ramai artis Malaysia suka dengan #DemicaLipmatte uolss tunggu apa lagi cepat2 pm now sementara stok masih ada.

Komen “Saya Nak” sekarang nanti Iolss pm uolss
.
.
🛵COD IPOH|ALORSETAR
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA & SABAH & SARAWAK EVERYDAY!!
.
#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #demicakedah #demicaalorsetar #alorsetar #alorsetarkedah #ktmalorsetar #amancentral #jalandatukkumbar #langgarkedah #demicaipoh #demicaperak #ipoh #kintacity #ktmipoh #klebang #meru #tambun #tanjungrambutan #chemor #sabah #sarawak #teamjutawandemica
0 0 9 hours ago

OCC RGC SMOK RPM 80w SUDAH MASUK BOSSKU‼️ ADA STOCK SEKARANG DI VS CYBERCITY & VS AUSTRAL PARK GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman)

#kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah

OCC RGC SMOK RPM 80w SUDAH MASUK BOSSKU‼️ ADA STOCK SEKARANG DI VS CYBERCITY & VS AUSTRAL PARK GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman)

#kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah
0 0 9 hours ago

OCC RGC SMOK RPM 80w SUDAH MASUK BOSSKU‼️ ADA STOCK SEKARANG DI VS CYBERCITY & VS AUSTRAL PARK GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman)

#kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah

OCC RGC SMOK RPM 80w SUDAH MASUK BOSSKU‼️ ADA STOCK SEKARANG DI VS CYBERCITY & VS AUSTRAL PARK GUYS🙏🏻🔥 Sebarang pertanyaan boleh Pm wssap: 0149895729 (aiman)

#kotakinabalu #sabah #vaperzsabahan #vscybercity #vsaustral #hargatetapmurah
0 0 9 hours ago

Kurung Moden NEW COLLECTION : RM149 Ibu(Tak termasuk pos)
: RM99 Anak (Tak Termasuk pos)
Saiz ibu 36 38 40 42 44 46 48 50 52 55
Saiz Anak XS S M L XL XXL
🔷Code:
Dewasa: 2780-1
Budak: 2780A-1
Zuhaila Lace Kurung
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size Dewasa: 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL, XXL 🔷Dewasa
🌟Zip: Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Manik: RhineStones > Tampal
🌟Dart: Ada Dart Belakang Baju
🌟Skirt: Umbrella Cut - (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Lace: Depan & Tangan
🌟Tinggi Model : 163cm (Size 34) 🔷Budak
🌟Zip: Belakang (Zip Sorok)
🌟Manik: RhineStones > Tampal
🌟Dart: Tiada Dart Belakang Baju 🌟Skirt: Duyung Cut - (Pinggang Full Getah)
🌟Lace: Depan & Tangan
🌟Tinggi Model : 121cm, 8 tahun (Size L) ↔️ Berat Dewasa: 640gram +/-
↔️ Berat Budak: 320gram +/-
Detail n order klik 👇
wasap.my/60177144506/KurungNew
NAK ORDER 📞📞 WHATSAP 0177144506
📞📞 WHATSAP 0177144506
like fb kami klik 👇
https://m.facebook.com/BeautyfullMiracle
Join group telegram kami
https://t.me/joinchat/AAAAAEKNxJ-Ja8ZUi6gG_g
READY STOCK
NO BOOKING
FOR JOIN DROPSHIP CONTACT TELEGRAM +60177144506 #bajumurah #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungmodenmurah #borongmurah #borongmalaysia #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #onlineshoppingmalaysiamurah #kurungbatikmurah #kurungmodern #kurungmoden #kurungpahang #plussizefashion #plussize #jubahdress #kurungkanak #bajukurungbudak #kurungmodenbudak #kurungbudakmurah #bajukurungterkini #bajukurungsedondon #bajukurung2020 #bajukurungmodenterkini #bajukurung

Kurung Moden NEW COLLECTION : RM149 Ibu(Tak termasuk pos)
: RM99 Anak (Tak Termasuk pos)
Saiz ibu 36 38 40 42 44 46 48 50 52 55 
Saiz Anak XS S M L XL XXL
🔷Code: 
Dewasa: 2780-1
Budak: 2780A-1
Zuhaila Lace Kurung 
Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)

Size Dewasa: 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
Size Budak: XS, S, M, L, XL, XXL 🔷Dewasa
🌟Zip: Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Manik: RhineStones > Tampal
🌟Dart: Ada Dart Belakang Baju
🌟Skirt: Umbrella Cut - (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Lace: Depan & Tangan
🌟Tinggi Model : 163cm (Size 34) 🔷Budak
🌟Zip: Belakang (Zip Sorok)
🌟Manik: RhineStones > Tampal
🌟Dart: Tiada Dart Belakang Baju 🌟Skirt: Duyung Cut - (Pinggang Full Getah)
🌟Lace: Depan & Tangan
🌟Tinggi Model : 121cm, 8 tahun (Size L) ↔️ Berat Dewasa: 640gram +/-
↔️ Berat Budak: 320gram +/-
Detail n order klik 👇
wasap.my/60177144506/KurungNew
NAK ORDER 📞📞 WHATSAP 0177144506
📞📞 WHATSAP 0177144506
like fb kami klik 👇
https://m.facebook.com/BeautyfullMiracle
Join group telegram kami
https://t.me/joinchat/AAAAAEKNxJ-Ja8ZUi6gG_g
READY STOCK
NO BOOKING
FOR JOIN DROPSHIP CONTACT TELEGRAM +60177144506 #bajumurah #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungmodenmurah #borongmurah #borongmalaysia  #semenanjungmalaysia #sabah #sarawak #onlineshoppingmalaysiamurah #kurungbatikmurah  #kurungmodern #kurungmoden #kurungpahang #plussizefashion #plussize #jubahdress #kurungkanak #bajukurungbudak #kurungmodenbudak #kurungbudakmurah #bajukurungterkini #bajukurungsedondon #bajukurung2020 #bajukurungmodenterkini #bajukurung
0 0 9 hours ago

.
🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀
HARGA:-
RM10 | per helai exc pos
.
🎉PROMOSI 5HELAI & KEATAS FREE POSTAGE🎉
.
MATERIAL : heavy chiffon
SAIZ : 1.8m x 0.8m
JAHITAN : baby seam
.
🚛POSTAGE :- 2-4HELAI | RM5(SM) RM10(SS)
.
✨material tak jarang
✨material heavy mudah bentuk dan terletak aje..
✨jahitan kemas
✨iron less
.
Untuk order sila whatsapp:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlpetak #shawlcantik #shawls #shawlmurah #shawltutorial #shawlpublika #shawllabuh #shawlmalas #shawlsatin #shawlcrush #shahalam #kl #klang #selangor #johor #melaka #penang #shawljersey #shawlinstant #pemborongshawl #kelantan #terengganu #singapore #brunei #sarawak #sabah #borneo

.
🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀
HARGA:-
RM10 | per helai exc pos
.
🎉PROMOSI 5HELAI & KEATAS FREE POSTAGE🎉
.
MATERIAL : heavy chiffon
SAIZ : 1.8m x 0.8m
JAHITAN : baby seam
.
🚛POSTAGE :- 2-4HELAI | RM5(SM) RM10(SS)
.
✨material tak jarang
✨material heavy mudah bentuk dan terletak aje..
✨jahitan kemas
✨iron less
.
Untuk order sila whatsapp:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlpetak #shawlcantik #shawls #shawlmurah #shawltutorial #shawlpublika #shawllabuh #shawlmalas #shawlsatin #shawlcrush #shahalam #kl #klang #selangor #johor #melaka #penang #shawljersey #shawlinstant #pemborongshawl #kelantan #terengganu #singapore #brunei #sarawak #sabah #borneo
0 0 9 hours ago

.
🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀
HARGA:-
RM10 | per helai exc pos
.
🎉PROMOSI 5HELAI & KEATAS FREE POSTAGE🎉
.
MATERIAL : heavy chiffon
SAIZ : 1.8m x 0.8m
JAHITAN : baby seam
.
🚛POSTAGE :- 2-4HELAI | RM5(SM) RM10(SS)
.
✨material tak jarang
✨material heavy mudah bentuk dan terletak aje..
✨jahitan kemas
✨iron less
.
Untuk order sila whatsapp:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlpetak #shawlcantik #shawls #shawlmurah #shawltutorial #shawlpublika #shawllabuh #shawlmalas #shawlsatin #shawlcrush #shahalam #kl #klang #selangor #johor #melaka #penang #shawljersey #shawlinstant #pemborongshawl #kelantan #terengganu #singapore #brunei #sarawak #sabah #borneo

.
🎀SHAWL HEAVY CHIFFON🎀
HARGA:-
RM10 | per helai exc pos
.
🎉PROMOSI 5HELAI & KEATAS FREE POSTAGE🎉
.
MATERIAL : heavy chiffon
SAIZ : 1.8m x 0.8m
JAHITAN : baby seam
.
🚛POSTAGE :- 2-4HELAI | RM5(SM) RM10(SS)
.
✨material tak jarang
✨material heavy mudah bentuk dan terletak aje..
✨jahitan kemas
✨iron less
.
Untuk order sila whatsapp:-
+60193441375
.
#shawl #shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlpetak #shawlcantik #shawls #shawlmurah #shawltutorial #shawlpublika #shawllabuh #shawlmalas #shawlsatin #shawlcrush #shahalam #kl #klang #selangor #johor #melaka #penang #shawljersey #shawlinstant #pemborongshawl #kelantan #terengganu #singapore #brunei #sarawak #sabah #borneo
3 0 9 hours ago

Hantarkan Design Anda Sekarang ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Open Order For Raya‼️
Open Order For Raya‼️ 💥💥💥📣📣📣📣
Cepat Whatsapp Number Baru Ciknur For More Details Batik
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403 •hantarkan design anda kepada kami untuk tempahan. •Batik sutera original √Harga terus dari kilang!
√Kain pasang & jubah
√Sutera jacquard, √Sutera crepe √Sutera cotton.
√Color & design boleh diubah.
utk pertanyaan:/whatsapp: 0179539403
.

#batikterengganu #batiksutera #batikcrepe #suteracrepe #crepesilk #pastelcolour #color pastel #batikpastel #jubah #batikabstrak #jubahkaftan #kaftancrepe #silkcaftan #batek #batikmodern #batikkontemporari #bajukurung #bajukurungbatik #bajuraya #promosiraya #batikmurah #batikeksklusif #eksklusive #singapore #shoppingholic #brunei #sabah #sarawak #western #indonesia#

Hantarkan Design Anda Sekarang ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Open Order For Raya‼️
Open Order For Raya‼️ 💥💥💥📣📣📣📣
Cepat Whatsapp Number Baru Ciknur For More Details Batik 
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403 •hantarkan design anda kepada kami untuk tempahan. •Batik sutera original √Harga terus dari kilang!
√Kain pasang & jubah
√Sutera jacquard, √Sutera crepe √Sutera cotton.
√Color & design boleh diubah. 
utk pertanyaan:/whatsapp: 0179539403
.

#batikterengganu #batiksutera#batikcrepe#suteracrepe#crepesilk#pastelcolour#color pastel#batikpastel#jubah#batikabstrak#jubahkaftan#kaftancrepe#silkcaftan#batek#batikmodern#batikkontemporari#bajukurung#bajukurungbatik#bajuraya#promosiraya#batikmurah#batikeksklusif#eksklusive#singapore#shoppingholic#brunei#sabah#sarawak#western#indonesia#
1 0 9 hours ago

Hantarkan Design Anda Sekarang ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Open Order For Raya‼️
Open Order For Raya‼️ 💥💥💥📣📣📣📣
Cepat Whatsapp Number Baru Ciknur For More Details Batik
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403 •hantarkan design anda kepada kami untuk tempahan. •Batik sutera original √Harga terus dari kilang!
√Kain pasang & jubah
√Sutera jacquard, √Sutera crepe √Sutera cotton.
√Color & design boleh diubah.
utk pertanyaan:
Hubungi /whatsapp: 0179539403
.

#batikterengganu #batiksutera #batikcrepe #suteracrepe #crepesilk #pastelcolour #color pastel #batikpastel #jubah #batikabstrak #jubahkaftan #kaftancrepe #silkcaftan #batek #batikmodern #batikkontemporari #bajukurung #bajukurungbatik #bajuraya #promosiraya #batikmurah #batikeksklusif #eksklusive #singapore #shoppingholic #brunei #sabah #sarawak #western #indonesia#

Hantarkan Design Anda Sekarang ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Open Order For Raya‼️
Open Order For Raya‼️ 💥💥💥📣📣📣📣
Cepat Whatsapp Number Baru Ciknur For More Details Batik 
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403
www.wasap.my/0179539403 •hantarkan design anda kepada kami untuk tempahan. •Batik sutera original √Harga terus dari kilang!
√Kain pasang & jubah
√Sutera jacquard, √Sutera crepe √Sutera cotton.
√Color & design boleh diubah. 
utk pertanyaan:
Hubungi /whatsapp: 0179539403
.

#batikterengganu #batiksutera#batikcrepe#suteracrepe#crepesilk#pastelcolour#color pastel#batikpastel#jubah#batikabstrak#jubahkaftan#kaftancrepe#silkcaftan#batek#batikmodern#batikkontemporari#bajukurung#bajukurungbatik#bajuraya#promosiraya#batikmurah#batikeksklusif#eksklusive#singapore#shoppingholic#brunei#sabah#sarawak#western#indonesia#
2 0 9 hours ago

Insecure people put others down to raise themselves up ...! 🤷🏻‍♀️
.
.
.
.
.

#instalike #doors #instagood #life #hayat #türkiye #instagram #sabah #yoldayken #istanbul #morning #coffee #kahve #ayvalık #onceaponatime

Insecure people put others down to raise themselves up ...! 🤷🏻‍♀️
.
.
.
.
.

#instalike #doors #instagood #life #hayat  #türkiye #instagram #sabah #yoldayken #istanbul #morning #coffee #kahve #ayvalık  #onceaponatime
10 0 9 hours ago

New Arrivals lagi uolllsss~~~
RM1700 one set siap dgn lelaki
Memang gojess😍😍
✔️✔️VEIL DAN SET SAMPIN INCLUDED
✔️✔️FREE POSTAGE @ PICKUP DI BUTIK WANGSA MAJU
❌BUKAN SEWA❌
💰BELI TERUS JADI HAKMILIK💰
KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE
📱0189844892📱
https://api.whatsapp.com/send?phone=60189844892

#bride #bridemalaysia #bridal #bridalmalaysia #pengantin #pengantinmalaysia #bajupengantin #bajupengantinmurah #butik #butikpengantinkl #butikpengantin #bajukahwin #bajusiap #jomkahwin #pengantinmuslimah #weddingdress #bridalsingapore #bridalbrunei #singapore #brunei #sabah #sarawak #bajunikah #bajukahwin #malaywedding #dressplussize #pengantinplussize #bajusanding #tempahbajuonline #bajupengantinplussize

New Arrivals lagi uolllsss~~~
RM1700 one set siap dgn lelaki
Memang gojess😍😍
✔️✔️VEIL DAN SET SAMPIN INCLUDED
✔️✔️FREE POSTAGE @ PICKUP DI BUTIK WANGSA MAJU
❌BUKAN SEWA❌
💰BELI TERUS JADI HAKMILIK💰
KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE
📱0189844892📱
https://api.whatsapp.com/send?phone=60189844892

#bride #bridemalaysia #bridal #bridalmalaysia #pengantin #pengantinmalaysia #bajupengantin #bajupengantinmurah #butik #butikpengantinkl #butikpengantin #bajukahwin #bajusiap #jomkahwin #pengantinmuslimah  #weddingdress #bridalsingapore #bridalbrunei #singapore #brunei #sabah #sarawak #bajunikah #bajukahwin #malaywedding #dressplussize #pengantinplussize #bajusanding #tempahbajuonline #bajupengantinplussize
12 0 9 hours ago
#SABAH#KAHVALTISI#MURAT#BEY’E#AFİYET#OLSUN#Tel:05443737767
3 0 9 hours ago

Selamün aleyküm arkadaşlar.👇🏻
📢Kur'an'ı Kerim ile ilgili yaptığımız bir anketimizde sonuçlar biraz üzdü ankete katılanların %52 ' si Kur'an bilmediği için böyle bir etkinlik başlatmak istedim eğer bu paylaşımın altına isteyip istemediğinize dair yorum yaparsanız ona göre bir etkinlik Başlatıcam İnşaAllah
‼️ Lütfen Yorum Yapmayı Unutmayın‼️ Başka tanıdıklarınınızıda Etiketleyerek davet edebilirsiniz... Etkinlik Hakkındaki bilgiler bu paylaşıma gelen yorumlar ve beğeniler ile belli olacak Allah'a emanet olun Selam ve Dua ile 🌹
✔️Hazreti Üseyd, geceleyin (hurma harmanında iken) Kur'ân'dan Bakara sûresini okuyordu. Hemen yakınında ise atı bağlıydı. Birden bire atı şahlandı. Bunun üzerine Kur'ân okumaya ara verdi. At da sakinleşti. Üseyd tekrar okumaya başlayınca, at tekrar şahlandı. Üseyd yine okumaya ara verince at yine sakinleşti. Biraz sonra yeniden okumaya başlayınca at yeniden şahlandı. Oğlu Yahya ata yakın bir yerdeydi. Ona bir zarar vermemesi için atın yanından uzaklaştırmaya gitti. Başını semaya doğru kaldırınca bir de ne görsün! Gökte şemsiye gibi bir şey ve içerisinde kandilimsi nesneler var. Sabahleyin hemen Resûlullah'ın (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) yanına gelerek başından geçenleri anlattı. Hazreti Peygamber (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)de kendisine şöyle dedi: "O gördüklerin neydi bilir misin?" O da, "Hayır" cevabını verdi. Bunun üzerine: "Onlar meleklerdi. Senin sesine gelmişlerdi. Şayet sen okumaya devam etseydin, onlar seni sabaha kadar dinleyeceklerdi. Öyle ki, sabahleyin herkes onları seyredebilecekti ve onlar halktan gizlenmeyecekti." buyurdu. (Buharî, Fedailü'l-Kur’ân, 11; Müslim, Müsafirûn, 40) Başka bir rivayette ise, Kur'ân okunurken inen şeyin "sekîne" olduğu belirtilir. (a.y.)
@guzelsozguzeldua 🌍 Keşfetten Geldiysen Aramıza Katıl Sende
@guzelsozguzeldua .
.
.
#allah #hzmuhammed #peygamberimiz #islam #kuran #kuranıkerim #islamic #dua #salavat #cübbeliahmethoca #farz #sünnet #hadis #mahmutefendihazretleri #hak #ayet #zaman #güzel #söz #sabah #namaz #cennet #zikir #sabahnamazı #kabe #huzur #zikir #sözlerköşkü #nureddinyıldız #tevbe

Selamün aleyküm arkadaşlar.👇🏻
📢Kur'an'ı Kerim ile ilgili yaptığımız bir anketimizde sonuçlar biraz üzdü ankete katılanların %52 ' si Kur'an bilmediği için böyle bir etkinlik başlatmak istedim eğer bu paylaşımın altına isteyip istemediğinize dair yorum yaparsanız ona göre bir etkinlik Başlatıcam İnşaAllah
‼️ Lütfen Yorum Yapmayı Unutmayın‼️ Başka tanıdıklarınınızıda Etiketleyerek davet edebilirsiniz... Etkinlik Hakkındaki bilgiler bu paylaşıma gelen yorumlar ve beğeniler ile belli olacak Allah'a emanet olun Selam ve Dua ile 🌹
✔️Hazreti Üseyd, geceleyin (hurma harmanında iken) Kur'ân'dan Bakara sûresini okuyordu. Hemen yakınında ise atı bağlıydı. Birden bire atı şahlandı. Bunun üzerine Kur'ân okumaya ara verdi. At da sakinleşti. Üseyd tekrar okumaya başlayınca, at tekrar şahlandı. Üseyd yine okumaya ara verince at yine sakinleşti. Biraz sonra yeniden okumaya başlayınca at yeniden şahlandı. Oğlu Yahya ata yakın bir yerdeydi. Ona bir zarar vermemesi için atın yanından uzaklaştırmaya gitti. Başını semaya doğru kaldırınca bir de ne görsün! Gökte şemsiye gibi bir şey ve içerisinde kandilimsi nesneler var. Sabahleyin hemen Resûlullah'ın (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) yanına gelerek başından geçenleri anlattı. Hazreti Peygamber (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)de kendisine şöyle dedi: "O gördüklerin neydi bilir misin?" O da, "Hayır" cevabını verdi. Bunun üzerine: "Onlar meleklerdi. Senin sesine gelmişlerdi. Şayet sen okumaya devam etseydin, onlar seni sabaha kadar dinleyeceklerdi. Öyle ki, sabahleyin herkes onları seyredebilecekti ve onlar halktan gizlenmeyecekti." buyurdu. (Buharî, Fedailü'l-Kur’ân, 11; Müslim, Müsafirûn, 40) Başka bir rivayette ise, Kur'ân okunurken inen şeyin "sekîne" olduğu belirtilir. (a.y.)
@guzelsozguzeldua 🌍 Keşfetten Geldiysen Aramıza Katıl Sende
@guzelsozguzeldua .
.
.
#allah #hzmuhammed #peygamberimiz #islam #kuran #kuranıkerim #islamic #dua #salavat #cübbeliahmethoca #farz #sünnet #hadis #mahmutefendihazretleri #hak #ayet #zaman #güzel #söz #sabah #namaz #cennet #zikir #sabahnamazı #kabe #huzur #zikir #sözlerköşkü #nureddinyıldız #tevbe
27 0 9 hours ago

Top #sabah posts

사실 이 날 힘들어서 술도 잘 안들어갔지만,,, 분위기가 아직도 잊혀지질 않는다 ,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#코타키나발루 #여행 #맞팔선팔 #디엠 #소통 #kotakinabalu #동남아여행 #여행스타그램 #instalike #instagood #대학생 #방학 #traveler #sabah #cocktail #워터프론트 #술스타그램 #lfl #fff #f4f #ootd #휴양지룩 #휴양지  #좋반 #좋아요반사 #첫줄
211 12 20 February, 2020

Dün, Mustafa Tekin Hocadan Peygamber Efendimize ait bir dua öğrendim. Öyle içim rahatladı ki , Şöyle:
Allah'ım, hatırlat , aklımda tut ;hatırlamam gerekenleri, unuttur bana unutmam gerekenleri "
Demek ki unutmamız gereken şeyler var hayatta... Bizi üzenler, yaptığımız iyilikler ve bizim bilmediğimiz , Rabbimizin bildiği nice unutmamız gerekenler...
. Bazen kasıtlı olmadan unutuyoruz ve kızıyoruz kendimize nasıl unuturum diye ; bir insanı aramayı, bir yere gitmeyi, bir toplantıyı, doğumgünü vs ..
" Unutmak en büyük nimet " der babam. Düşünsenize doğumun acısını unutmasak bir daha doğurabilir miyiz?
Eskiden yaşamış olduğum üzücü bir durumu sürekli anlatıp dururdum her tanıştığım yeni kişiye. Pek çok kişi aynı hatayı yapıyor. Mesela Ölmüş ama hala o kişinin bize çektirdiği eziyetleri düşünüyor ve sanki yeni yaşanmış gibi acı çekiyoruz. Psikiyatrist bir tanıdığım demişti ki o zaman bana " İlk zamanlarda acıyı paylaşmak rahatlatır insanı. Ama artık yıllar geçmiş. Sen anlatmaya devam edersen ; beynin yeni olmuş gibi algılar ve aynı duyguyu yeniden yaşarsın. Tıpkı korku, dram gibi filmeleri seyrederken beynin onu gerçek algılayıp heyecanlanman , üzülmen gibi.Hastalanırsın.Artık anlatma! "
Anlatmaya anlatmaya. Unutuyor insan inanın. Ve elbette iman tazeledikçe hiçbir şey acı vermemeye başlıyor insana. Çünkü biliyor ki OLAN HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR! Bize zarar veren insanlar, yapılan haksızlıklar ve aklımızın ermediği nice şeyler.. Rabbim en doğrusunu bilir.
Sana teslim olduk Ya Rabbi. Sen , bizi iyilerle karşılaştır. Bize Sen'i hatırlatacak arkadaşlar gönder. Lüzumsuz insanları çıkar hayatımızdan güzelce. Sen'in herşeye gücün yeter. Amin #sabah #namaz #umre #kabe #huzur #islam #dua

Dün, Mustafa Tekin Hocadan Peygamber Efendimize ait bir dua öğrendim. Öyle içim rahatladı ki , Şöyle:
Allah'ım, hatırlat , aklımda tut ;hatırlamam gerekenleri, unuttur bana unutmam gerekenleri " 
Demek ki unutmamız gereken şeyler var hayatta... Bizi üzenler, yaptığımız iyilikler ve bizim bilmediğimiz , Rabbimizin  bildiği nice unutmamız gerekenler...
. Bazen kasıtlı olmadan unutuyoruz ve kızıyoruz kendimize nasıl unuturum diye ; bir insanı aramayı, bir yere gitmeyi, bir toplantıyı, doğumgünü vs ..
" Unutmak en büyük nimet " der babam. Düşünsenize doğumun acısını unutmasak bir daha doğurabilir miyiz? 
Eskiden yaşamış olduğum üzücü bir durumu sürekli anlatıp dururdum her tanıştığım yeni  kişiye. Pek çok kişi aynı hatayı yapıyor. Mesela Ölmüş ama hala o kişinin bize çektirdiği eziyetleri düşünüyor ve sanki yeni yaşanmış gibi acı çekiyoruz. Psikiyatrist bir tanıdığım demişti ki o zaman bana " İlk zamanlarda acıyı paylaşmak rahatlatır insanı. Ama artık yıllar geçmiş. Sen anlatmaya devam edersen ; beynin yeni olmuş gibi algılar ve aynı duyguyu yeniden yaşarsın. Tıpkı korku, dram gibi filmeleri seyrederken beynin onu gerçek algılayıp heyecanlanman , üzülmen gibi.Hastalanırsın.Artık anlatma! "
Anlatmaya anlatmaya.  Unutuyor insan inanın. Ve elbette iman tazeledikçe hiçbir şey acı vermemeye başlıyor insana. Çünkü biliyor ki  OLAN HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR! Bize zarar veren insanlar, yapılan haksızlıklar ve aklımızın  ermediği nice şeyler.. Rabbim en doğrusunu bilir. 
Sana teslim olduk Ya Rabbi. Sen , bizi iyilerle karşılaştır. Bize Sen'i hatırlatacak arkadaşlar gönder. Lüzumsuz insanları çıkar hayatımızdan güzelce. Sen'in herşeye gücün yeter. Amin #sabah #namaz #umre #kabe #huzur #islam  #dua
30,677 985 20 February, 2020
صباح الخير .
.
#morocco #rabat #sabah #travelphotography #travelgram
284 7 23 hours ago

_
最美的海,最迷人的日落
這裡 是沙巴:擁有最美落日的地方🌅
海水湛藍 沙灘細膩 民風淳樸
來了就會留戀。
“世界三大落日之一”
一眼便定格最難忘的回憶🏖

#tanjungaru #🇲🇾 #malaysia #sabah

_
最美的海,最迷人的日落
這裡 是沙巴:擁有最美落日的地方🌅
海水湛藍  沙灘細膩  民風淳樸
來了就會留戀。
“世界三大落日之一”
一眼便定格最難忘的回憶🏖
⠀
#tanjungaru #🇲🇾 #malaysia #sabah
970 16 20 February, 2020

Destek amacli ,yorum ve begenilerinizi esirgemeyin olur mu 😔👉🏻@duzen_sunum_dekor via👉🏻@turko_hanim_mutfakta 👈🏻🌹Ellerinize saglik 🌹

Merhaba sevgili arkadaşlar kıymetli takipcilerim bu ara börege taktım ama çaylada harika keyif oluyor çok lezzetli olan mayalı bol yaglı peynirli el açması börekle mutlu keyifli hafta sonları sevgiler 🌹 #sabah #pazar #yemek #sunumönerileri #sunum #sofra #sofrasunumu #mutfaktakigurme
Çok kolay olan az malzemeyle yapılan börek. 😊
2 su bardağı ılık süt 🥛
1 su bardağı ayçiçek yagı
1 yemek kaçşıgı kuru toz maya
1 yumurta akı içine sarısı üzerine
500 gr orta yaglı beyaz peynir 🧀 birazda kaşar peynir
Yarım demet maydanoz
Alabildiği kadar un
Tarif
Yogurma kabına süt maya 1 tatlı kaşığı tuz yumurta akını koyalım karıştırıp yavaş yavaş unu ekleyip orta yumuşaklıkta hamur yapalım 20 dakika dinlendikten sonra portakal büyüklüğünde bezeler yapıp ilk bezeyi ince yufka büyüklüğünde açıp üzerini yaglayıp peynir serpiştirip rulo yapıp yaglanmış tepsinin ortasına yerleştirelim diger bezeleride aynı şekilde açıp böregin etrafına dolayıp tepsi dolana kadar işlemi pitirelim üzerini yaglayıp 10 dakika dinlendirip yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim
İçine istediğiniz harcı kullanabilirsiniz
Yufkaları oldukca ince açmaya çalışınki kalın olmasın zaten katlı börek oluyor kesim şeklini size bırakıyorum ben üçgen kestim bukadar mutlaka denenmesi gereken lezzet

Destek amacli ,yorum ve begenilerinizi esirgemeyin olur mu 😔👉🏻@duzen_sunum_dekor via👉🏻@turko_hanim_mutfakta 👈🏻🌹Ellerinize saglik 🌹

Merhaba sevgili arkadaşlar kıymetli takipcilerim bu ara börege taktım ama çaylada harika keyif oluyor çok lezzetli olan mayalı bol yaglı peynirli el açması börekle mutlu keyifli hafta sonları sevgiler 🌹#sabah #pazar  #yemek #sunumönerileri #sunum #sofra #sofrasunumu #mutfaktakigurme
Çok kolay olan az malzemeyle yapılan börek. 😊
2 su bardağı ılık süt 🥛
1 su bardağı ayçiçek yagı
1 yemek kaçşıgı kuru toz maya
1 yumurta akı içine sarısı üzerine
500 gr orta yaglı beyaz peynir 🧀 birazda kaşar peynir
Yarım demet maydanoz
Alabildiği kadar un
Tarif
Yogurma kabına süt maya 1 tatlı kaşığı tuz yumurta akını koyalım karıştırıp yavaş yavaş unu ekleyip orta yumuşaklıkta hamur yapalım 20 dakika dinlendikten sonra portakal büyüklüğünde bezeler yapıp ilk bezeyi ince yufka büyüklüğünde açıp üzerini yaglayıp peynir serpiştirip rulo yapıp yaglanmış tepsinin ortasına yerleştirelim diger bezeleride aynı şekilde açıp böregin etrafına dolayıp tepsi dolana kadar işlemi pitirelim üzerini yaglayıp 10 dakika dinlendirip yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında kızarana kadar pişirelim
İçine istediğiniz harcı kullanabilirsiniz
Yufkaları oldukca ince açmaya çalışınki kalın olmasın zaten katlı börek oluyor kesim şeklini size bırakıyorum ben üçgen kestim bukadar mutlaka denenmesi gereken lezzet
1,137 27 19 February, 2020