#safiyya Instagram Photos & Videos

safiyya - 13.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #safiyya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
22.1
Average comment
1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Biar rebah, jangan berubah!

Biar rebah, jangan berubah!
0 1 3 hours ago

Bukan customer jew puas ati
Sis pon sama
Mlm2 sebelum tido spray
Pastu gosok2 kulit kepala(utk bg pengaliran darah yg baik)
Then,sikat....
Esok pg bangun tido,tgk rambut cantik jew, xde la kembang semangkuk cam singa...🤭
Tu cerita sis yg da pakai 6 bulan la....
#sayapakaisayajual
#safiyya
#agentkl
#agentampang
#teamkakcah

Bukan customer jew puas ati 
Sis pon sama 
Mlm2 sebelum tido spray 
Pastu gosok2 kulit kepala(utk bg pengaliran darah yg baik)
Then,sikat....
Esok pg bangun tido,tgk rambut cantik jew, xde la kembang semangkuk cam singa...🤭
Tu cerita sis yg da pakai 6 bulan la....
#sayapakaisayajual 
#safiyya 
#agentkl 
#agentampang 
#teamkakcah
0 0 17 hours ago
Beli sebab kek ni PURPLE je 🤪💜🤪💜
.
.
Happy belated birthday cikwawa1611 🍰
@wawasykes
.
.
#purple #purplecake #purplelover #safiyya #safiyyahairperfume #safiyyahairperfumeselangor #safiyyahairperfumerawang #safiyyahairperfumebandartasikputeri #purpletheme #purple💜
224 0 19 November, 2019

SAFIYYA HAIR PERFUME AND TREATMENT PENYELAMAT ANDA😘😘😘 .
*3 KEBAIKAN BAHAN UTAMA DALAM SAFIYYA HAIR PERFUME & TREATMENT*
.
🌷 *MARULA OIL*
- bantu selesaikan masalah rambut kering - melembabkan rambut & menyinarkan rambut
.
🌷 *ARGAN OIL*
- mengurangkan masalah kelemumur
- melembab kulit kepala kering kerana kaya dgn VIT E
-merawat hujung rambut yg bercabang
- bantu rambut lebih halus dan bersinar
- rambut lebih mudah disikat kerana rambut dah lembab .
🌷 *SACHA INCHI OIL*
- Kaya dgn OMEGA 3 dan Vit E
-membantu dan mengawal pengeluaran minyak dari kulit kepala dan rambut
- mengkekalkan keanjalan kulit kepala (kuatkan akar rambut elakkan rambut gugur)
-melindungi rambut dan kulit kepala dari sinaran matahari
.
🌷SEBOTOL SAFIYYA HAIR PERFUME TAHAN BERAPA LAMA?🤭
. 📍Pakai 2 hari sekali tahan 3-4 bulan.
.
📍Tapi klau pakai 4-5 kali sehari sebulan lebih je hehe. .
Ade stgah org pas mndi spray, setiap kli pas solat pun spray, sblum pkai tudung spray, sblum tido spray hehe. Cepat la habiskan.
.
Ada pulak beli sebotol tapi smpai 2-3 beranak share🤣
.
Ada org rmbut nipis, pkai sikit je
Ade org rambut tebal, pnjg pulak tuuuuu.. spray kbih sikit🤣
.
Pendek kata, bergantung cara pemakaian.
.
🌷 *BABY UMUR BERAPA BOLEH PAKAI SAFIYYA HAIR TREATMENT?*
.
6m boleh guna dah.
Tapi below 1 tahun
Kene spray kat tapak tangan ibu,
Then ibu kene gosok kat kepala anak😍
.
After 1y dah boleh spray direct tapi jarak jauh ye. Jgn terlalu dekat risau termasuk mata. .
Sebab budak budak kan takleh duduk diam🤣
.
RM28.90 SAHAJA, MURAH TAPI BANYAK KEBAIKAN OK🌺

#safiyya
#safiyyaspray
#safiyyahijabspray
#safiyyahairtreatment
#mardinasafiyyahijab
#rambutwangi
#rambutgugurteruk
#wanita
#lelaki
#kanakkanak

SAFIYYA HAIR PERFUME AND TREATMENT PENYELAMAT ANDA😘😘😘 .
*3 KEBAIKAN BAHAN UTAMA DALAM SAFIYYA HAIR PERFUME & TREATMENT*
.
🌷 *MARULA OIL*
- bantu selesaikan masalah rambut kering - melembabkan rambut & menyinarkan rambut
.
🌷 *ARGAN OIL*
- mengurangkan masalah kelemumur
- melembab kulit kepala kering kerana kaya dgn VIT E
-merawat hujung rambut yg bercabang
- bantu rambut lebih halus dan bersinar
- rambut lebih mudah disikat kerana rambut dah lembab .
🌷 *SACHA INCHI OIL*
- Kaya dgn OMEGA 3 dan Vit E
-membantu dan mengawal pengeluaran minyak dari kulit kepala dan rambut
- mengkekalkan keanjalan kulit kepala (kuatkan akar rambut elakkan rambut gugur)
-melindungi rambut dan kulit kepala dari sinaran matahari
.
🌷SEBOTOL SAFIYYA HAIR PERFUME TAHAN BERAPA LAMA?🤭
. 📍Pakai 2 hari sekali tahan 3-4 bulan.
.
📍Tapi klau pakai 4-5 kali sehari sebulan lebih je hehe. .
Ade stgah org pas mndi spray, setiap kli pas solat pun spray, sblum pkai tudung spray, sblum tido spray hehe. Cepat la habiskan.
.
Ada pulak beli sebotol tapi smpai 2-3 beranak share🤣
.
Ada org rmbut nipis, pkai sikit je
Ade org rambut tebal, pnjg pulak tuuuuu.. spray kbih sikit🤣
.
Pendek kata, bergantung cara pemakaian.
.
🌷 *BABY UMUR BERAPA BOLEH PAKAI SAFIYYA HAIR TREATMENT?*
.
6m boleh guna dah. 
Tapi below 1 tahun
Kene spray kat tapak tangan ibu,
Then ibu kene gosok kat kepala anak😍
.
After 1y dah boleh spray direct tapi jarak jauh ye. Jgn terlalu dekat risau termasuk mata. .
Sebab budak budak kan takleh duduk diam🤣
.
RM28.90 SAHAJA, MURAH TAPI BANYAK KEBAIKAN OK🌺

#safiyya 
#safiyyaspray 
#safiyyahijabspray 
#safiyyahairtreatment
#mardinasafiyyahijab 
#rambutwangi 
#rambutgugurteruk 
#wanita 
#lelaki 
#kanakkanak
3 0 19 November, 2019

Bu gün Safiyya qızımın ad günüdür.
12 yaşı olur.
12 ilin necə keçməsinin fərqində belə olmur.
Safiyya anadan olanda ətrafdakılardan bəziləri mənə "eybi yox, oğlan olar, hələ cavansan" sözlərini deyərək kimi öz aləmlərinə ürək dirək verməyə çalışırdılar. Başa salmağa çalışırdım ki, xeyirli övladın oğlanı-qızı olmaz.
12il öncə bir əlimdə yerləşə bilən balaca, saçı-başı dağınıq körpə, bu gün hardasan mənim boyda böyük qız olub.
Qız atası olmağın ayrıcalığını və ad günündə keçirdiyi hissləri ancaq qız atası bilər və hiss edər
#peshekar #idarechi #fahriagayev #safiyya #qizim #quzum #canim

Bu gün Safiyya qızımın ad günüdür.
12 yaşı olur.
12 ilin necə keçməsinin fərqində belə olmur.
Safiyya anadan olanda ətrafdakılardan bəziləri mənə "eybi yox, oğlan olar, hələ cavansan" sözlərini deyərək kimi öz aləmlərinə ürək dirək verməyə çalışırdılar. Başa salmağa çalışırdım ki, xeyirli övladın oğlanı-qızı olmaz. 
12il öncə bir əlimdə yerləşə bilən balaca, saçı-başı dağınıq körpə, bu gün hardasan mənim boyda böyük qız olub. 
Qız atası olmağın ayrıcalığını və ad günündə keçirdiyi hissləri ancaq qız atası bilər və hiss edər
#peshekar #idarechi #fahriagayev #safiyya #qizim #quzum #canim
479 29 16 November, 2019

2hari tak sihat ada beratus w.app yg tidak dibaca apa lagi nak reply.. Moga semua yg msg akak bersangka yg baik2 aja ok.. Doakan akak sihat ok ❤️.. Pada yg dm bertanya tentang booking makeup, this year akak dah close lama dah. Dan ada date yg free pun akak x available utk makeup sbb akak nak standby nak gi bercuti.. Berangan dulu.. Kerana berangan yg best2 akan beri kita rasa sihat.. Hehe

#mama
#camelia
#safiyya
#shaheerasleep

2hari tak sihat ada beratus w.app yg tidak dibaca apa lagi nak reply.. Moga semua yg msg akak bersangka yg baik2 aja ok.. Doakan akak sihat ok ❤️.. Pada yg dm bertanya tentang booking makeup, this year akak dah close lama dah. Dan ada date yg free pun akak x available utk makeup sbb akak nak standby nak gi bercuti.. Berangan dulu.. Kerana berangan yg best2 akan beri kita rasa sihat.. Hehe

#mama
#camelia
#safiyya
#shaheerasleep
60 0 15 November, 2019

Korang ada masalah macam ni tak?

Dekna pun ada tapi tu dulu sekarang tidak lagi sebab Dekna dah ada SAFIYYA HAIR PERFUME & TREATMENT ni

Happy sangat masalah Dekna dah takde lagi😍

Kalau korang ada masalah sama cam Dekna cer korang cuba SHP ni🙊

Nak tanya apa2 boleh whatsapps dekna okay
http://www.wasap.my/60149244753/rambutcantikmenawan

#birdnestessence #birdnestessencebypna
#bneoriginal #jerawat #sayajualsayapakai #rm20 #codshahalam #seksyen27 #seksyen28 #murah #safiyya #safiyyahairtreatment #safiyyyahairperfumetreatment #safiyyahijabspray

Korang ada masalah macam ni tak?

Dekna pun ada tapi tu dulu sekarang tidak lagi sebab Dekna dah ada SAFIYYA HAIR PERFUME & TREATMENT ni

Happy sangat masalah Dekna dah takde lagi😍

Kalau korang ada masalah sama cam Dekna cer korang cuba SHP ni🙊

Nak tanya apa2 boleh whatsapps dekna okay
http://www.wasap.my/60149244753/rambutcantikmenawan

#birdnestessence #birdnestessencebypna
#bneoriginal #jerawat #sayajualsayapakai #rm20 #codshahalam #seksyen27 #seksyen28 #murah #safiyya #safiyyahairtreatment #safiyyyahairperfumetreatment #safiyyahijabspray
2 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
1 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
2 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
1 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
1 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
2 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
2 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
1 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
3 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
1 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabbayi #jilbabanaklucu 
#supplierhijabanak #jualhijabanak #distributorbabyjabbandung #asheeqastore #asheeqapartner
4 0 15 November, 2019

🙋Safiyya hair perfume and treatment (3 In 1)
==================== 📌Bau sweet fruity 📌ramuan :Aqua water,Argan Oil,Marula Oil,Organic Inca Inchi Oil,Fragrance 📌kuantiti 150ml. 📌 #safiyya #safiyyahairtreatment #safiyyahairperfume #serumviral #serumrambutmurah #serumrambutgugur #serumrambutpneng #serumrambutalorsetar #safiyyahairtreatmentalorsetar #safiyyahairtreatmentpneng

🙋Safiyya hair perfume and treatment (3 In 1)
==================== 📌Bau sweet fruity 📌ramuan :Aqua water,Argan Oil,Marula Oil,Organic Inca Inchi Oil,Fragrance 📌kuantiti 150ml. 📌 #safiyya #safiyyahairtreatment #safiyyahairperfume #serumviral #serumrambutmurah #serumrambutgugur #serumrambutpneng #serumrambutalorsetar #safiyyahairtreatmentalorsetar #safiyyahairtreatmentpneng
6 0 15 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 1 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 1 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 14 November, 2019

SAFIYYA SYAR'I BY ALMARIYAMAH

IDR 410.000 reseller 390.000

Ld 106
Pb 142
Bahan baby kororai mix baby doll ( bahan baby kodorai itu seperti katun bahannya berserat seperti kodorai tapi tida tebal banget klo di pakai adem g gerah lebih ke katun ya ga murah kusut )
Busui
Saku kanan kiri
Karet kanan kiri
Hijab pet antem

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya.
Warna 80-95% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#readystokrga #readystockrga #rgareadystok #rgareadystock #rumahgamisaisha #rga #tokorga #safiyyasyaribyalmariyamah #safiyyaalmariyamah #safiyya #almariyamah #readystok #readystock

SAFIYYA SYAR'I BY ALMARIYAMAH

IDR 410.000 reseller 390.000

Ld 106
Pb 142
Bahan baby kororai mix baby doll ( bahan baby kodorai itu seperti katun bahannya berserat seperti kodorai tapi tida tebal banget klo di pakai adem g gerah lebih ke katun ya ga murah kusut ) 
Busui 
Saku kanan kiri
Karet kanan kiri 
Hijab pet antem

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. 
Warna 80-95% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan,  dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#readystokrga #readystockrga #rgareadystok #rgareadystock #rumahgamisaisha #rga #tokorga #safiyyasyaribyalmariyamah #safiyyaalmariyamah #safiyya #almariyamah #readystok #readystock
1 0 13 November, 2019

SAFIYYA SYAR'I BY ALMARIYAMAH

IDR 410.000 reseller 390.000

Ld 106
Pb 142
Bahan baby kororai mix baby doll ( bahan baby kodorai itu seperti katun bahannya berserat seperti kodorai tapi tida tebal banget klo di pakai adem g gerah lebih ke katun ya ga murah kusut )
Busui
Saku kanan kiri
Karet kanan kiri
Hijab pet antem

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya.
Warna 80-95% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan, dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#readystokrga #readystockrga #rgareadystok #rgareadystock #rumahgamisaisha #rga #tokorga #safiyyasyaribyalmariyamah #safiyyaalmariyamah #safiyya #almariyamah #readystok #readystock

SAFIYYA SYAR'I BY ALMARIYAMAH

IDR 410.000 reseller 390.000

Ld 106
Pb 142
Bahan baby kororai mix baby doll ( bahan baby kodorai itu seperti katun bahannya berserat seperti kodorai tapi tida tebal banget klo di pakai adem g gerah lebih ke katun ya ga murah kusut ) 
Busui 
Saku kanan kiri
Karet kanan kiri 
Hijab pet antem

Catatan : model baju 100% sama krn foto asli dr barangnya. 
Warna 80-95% mendekati, krn efek cahaya saat pemotretan,  dan kualitas layar hp/komputer yg digunakan melihat gambar

#readystokrga #readystockrga #rgareadystok #rgareadystock #rumahgamisaisha #rga #tokorga #safiyyasyaribyalmariyamah #safiyyaalmariyamah #safiyya #almariyamah #readystok #readystock
0 0 13 November, 2019
by safiyya
Turun harga

#safiyyahijab 
#safiyya
#wollycrepepremium
#wollicrepe
2 0 13 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 1 13 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 2 13 November, 2019

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
.
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. .
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
.
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K
SIZE M: IDR 65K .
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an.
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi

💝 SAFIYYA KHIMAR
By : Babyjab
. 
Yang terbaru dari Babyjab, hadir untuk menjadi TEMAN TERBAIK si buah hati. . 
Menggunakan bahan pilihan jersey premium yang teksturnya strech, halus, lembut, dan nyerap keringat.
. 
Dilengkapi dengan :
🎀 Pet tanpa busa yang menyesuaikan dahi si kecil
🎀 Rempel di bagian bawah dengan jahitan yang rapi
🎀 Hiasan pita cantik yang senada dengan warna khimar
🎀 Aksen mutiara yang membuat tampilan hijab Safiyya semakin cantik
. *PILIHAN WARNA SAFIYYA KHIMAR :*
- Baby Pink
- Creamy
- Maroon
- Gold
- Dusty Pink
- Teracota
- Royal Blue
- Grape
- Fanta
- Mint
. *SIZE CHART SAFIYYA KHIMAR :*
- Size XS (0-1thn) : PD 35cm PB 45cm LM 20cm
- Size S (1-3thn) : PD 45cm PB 55cm LM 21cm
- Size M (3-5thn) : PD 50cm PB 60cm LM 22cm
. *PRICELIST :*
SIZE XS: IDR 55K
SIZE S: IDR 60K 
SIZE M: IDR 65K . 
Untuk setiap pembelian produk Babyjab kita donasikan 1.000 / pcs untuk Pesantren Tahfidz Qur'an. 
#babyjab #Safiyya #safiyyababyjab #jilbabanakbabyjab #hijabbabyjab #babyhijab #hijabbaby #hijabbayi #hijabanaklucu #hijabkids #hijabbaby #jilbabanak #jilbabanakbayi #jilbabbayi #jilbabanaklucu #supplierhijabanak #supplierhijab #jualhijabanak #gamisanak #gamisbayi
0 0 13 November, 2019

Top #safiyya posts

Kemana saja.....wassini🧕🏼


SAFIYYA, Hair Perfume & Hair Treatment from @hijabees_my ❤️
#safiyya #review #namiesmy

Kemana saja.....wassini🧕🏼
•
•
SAFIYYA, Hair Perfume & Hair Treatment from @hijabees_my ❤️
#safiyya #review #namiesmy
42,668 1,184 16 April, 2019

Tudung susah nak bentuk ? Jangan risau cikpiya kan ada😍
Follow😘 @_safiyyahijabspraykulim @_safiyyahijabspraykulim @_safiyyahijabspraykulim

Spray spray je kat tudung masa iron confirm lepastu mudah dibentuk . Woww terbaiklahhh . Jimat masa bersiap !! 😄

Kelebihan cikpiya ialah
1) Waterbase
2) Tidak meninggalkan kesan minyak atau tompok pada tudung / pakaian
3) Wangii bau floral fresh gitu
4) Mudah di bawa travel
#giftreview #safiyya #tudungmudahdibentuk #liynaysf #janganlupafollow #belumcubabelumtahu #hargaberpatutan

Tudung susah nak bentuk ? Jangan risau cikpiya kan ada😍
Follow😘 @_safiyyahijabspraykulim @_safiyyahijabspraykulim @_safiyyahijabspraykulim

Spray spray je kat tudung masa iron confirm lepastu mudah dibentuk . Woww terbaiklahhh . Jimat masa bersiap !! 😄

Kelebihan cikpiya ialah
1) Waterbase
2) Tidak meninggalkan kesan minyak atau tompok pada tudung / pakaian
3) Wangii bau floral fresh gitu 
4) Mudah di bawa travel 
#giftreview #safiyya #tudungmudahdibentuk #liynaysf #janganlupafollow #belumcubabelumtahu #hargaberpatutan
1,806 7 4 May, 2019

اللَّهُمَّ أَجُرْنِي فِي مُصِيبَتِي وَاخْلُفْ لِي خَيْرًا مِنْهَا “O Allah, recompense me for my affliction and replace it for me with something better.” .
.
Coping with grief and sadness can sometimes be very hard. Having to understand that things happen for a reason can be quite challenging at times. Because we are all humans, and humans are never made to depend solely on themselves or other people. We need Allah. When we have Allah, the acceptance to whatever that caused us grief, will certainly seem more bearable. .
.
Train yourself to always go back to Allah. Always remember that Allah is never tired to listen to what His servants has to say and you can never ask too much. .
.
If you want to hear more from sister Safiyya, join us at FAiTHCATION this year! Head on to events.dops.tv for more infos and registration. (Link in bio) .
.
#dopstv #dopsinspiration #faithcation #faithcation2019 #safiyya #seerahstories #duaa #pray #belumrainforestresort

اللَّهُمَّ أَجُرْنِي فِي مُصِيبَتِي وَاخْلُفْ لِي خَيْرًا مِنْهَا “O Allah, recompense me for my affliction and replace it for me with something better.” .
.
Coping with grief and sadness can sometimes be very hard. Having to understand that things happen for a reason can be quite challenging at times. Because we are all humans, and humans are never made to depend solely on themselves or other people. We need Allah. When we have Allah, the acceptance to whatever that caused us grief, will certainly seem more bearable. .
.
Train yourself to always go back to Allah. Always remember that Allah is never tired to listen to what His servants has to say and you can never ask too much. .
.
If you want to hear more from sister Safiyya, join us at FAiTHCATION this year! Head on to events.dops.tv for more infos and registration. (Link in bio) .
.
#dopstv #dopsinspiration #faithcation #faithcation2019 #safiyya #seerahstories #duaa #pray #belumrainforestresort
1,118 10 6 September, 2019

Selesai shooting #safiyya kat butik @sucibyyatthamzah dan persalinan ini ditaja oleh @sucibyyatthamzah @yatthamzah.tq dear!!, tq #teaberryjuice wassap #0162044138 tuk order

Selesai shooting #safiyya kat butik @sucibyyatthamzah dan persalinan ini ditaja oleh @sucibyyatthamzah @yatthamzah.tq dear!!, tq #teaberryjuice wassap #0162044138 tuk order
637 13 23 April, 2014

Cerita yg paling banyak baby kite ada... Mengandung..beranak..dlm pantang, baby 6bln..baby setahun.. #safiyya berdosa dgn masa silam..meninggalkan tunang demi lelaki berharta.. Digantung xbertali melahirkan anak dan membesarkn ank tanpa suami disisi.. Bangkit menjadi wanita yg kuat... Arahan @asri_artsri #lifelessons #wanitayangdikasihi #inspiration #motivation #13episod #swamatrasdnbhd #inspirasiwanita @rtm_malaysia *kacau baby suruh dia nangis..baik betol baby2 ni..susah nangis..huhu*

Cerita yg paling banyak baby kite ada... Mengandung..beranak..dlm pantang, baby 6bln..baby setahun.. #safiyya berdosa dgn masa silam..meninggalkan tunang demi lelaki berharta.. Digantung xbertali melahirkan anak dan membesarkn ank tanpa suami disisi.. Bangkit menjadi wanita yg kuat... Arahan @asri_artsri #lifelessons #wanitayangdikasihi #inspiration #motivation #13episod #swamatrasdnbhd #inspirasiwanita @rtm_malaysia *kacau baby suruh dia nangis..baik betol baby2 ni..susah nangis..huhu*
656 23 18 April, 2018

Bu gün Safiyya qızımın ad günüdür.
12 yaşı olur.
12 ilin necə keçməsinin fərqində belə olmur.
Safiyya anadan olanda ətrafdakılardan bəziləri mənə "eybi yox, oğlan olar, hələ cavansan" sözlərini deyərək kimi öz aləmlərinə ürək dirək verməyə çalışırdılar. Başa salmağa çalışırdım ki, xeyirli övladın oğlanı-qızı olmaz.
12il öncə bir əlimdə yerləşə bilən balaca, saçı-başı dağınıq körpə, bu gün hardasan mənim boyda böyük qız olub.
Qız atası olmağın ayrıcalığını və ad günündə keçirdiyi hissləri ancaq qız atası bilər və hiss edər
#peshekar #idarechi #fahriagayev #safiyya #qizim #quzum #canim

Bu gün Safiyya qızımın ad günüdür.
12 yaşı olur.
12 ilin necə keçməsinin fərqində belə olmur.
Safiyya anadan olanda ətrafdakılardan bəziləri mənə "eybi yox, oğlan olar, hələ cavansan" sözlərini deyərək kimi öz aləmlərinə ürək dirək verməyə çalışırdılar. Başa salmağa çalışırdım ki, xeyirli övladın oğlanı-qızı olmaz. 
12il öncə bir əlimdə yerləşə bilən balaca, saçı-başı dağınıq körpə, bu gün hardasan mənim boyda böyük qız olub. 
Qız atası olmağın ayrıcalığını və ad günündə keçirdiyi hissləri ancaq qız atası bilər və hiss edər
#peshekar #idarechi #fahriagayev #safiyya #qizim #quzum #canim
479 29 16 November, 2019

THOSE PERFECT CURVES: Breathe on a much newer design from our latest #JLuxe collection. #Safiyya shall make you look beyond extraordinary!✨

THOSE PERFECT CURVES: Breathe on a much newer design from our latest #JLuxe collection. #Safiyya shall make you look beyond extraordinary!✨
737 37 19 May, 2017

I'm so amazed by how @cangkuk's front knotted top turned out to be in @rainizie's #ichooserainizie video campaign (link in bio for full video) Pls produce more colours!!! I'm definitely gonna get them asap! And I'm wearing one of @rainizie's new collection launching soon on 31st Aug. #ichooserainizie #cangkuk #fvootd #ootd #safiyya

I'm so amazed by how @cangkuk's front knotted top turned out to be in @rainizie's #ichooserainizie video campaign (link in bio for full video) Pls produce more colours!!! I'm definitely gonna get them asap! And I'm wearing one of @rainizie's new collection launching soon on 31st Aug. #ichooserainizie #cangkuk #fvootd #ootd #safiyya
623 23 27 August, 2016

Revolve your life around Allah.
.
You know that whatever’s going on in life, it was all upon His decree. At times of ease, He would be the first in mind and the first you turn to be grateful to. Difficult times would bring you closer to Him and it makes life much more bearable. :)
.
#dopstv #dopslifestyle #dopsreminder #weirdandwonderful #theazmans #imanazman #amalazman #safiyya #satisfaction #dunya

Revolve your life around Allah.
.
You know that whatever’s going on in life, it was all upon His decree. At times of ease, He would be the first in mind and the first you turn to be grateful to. Difficult times would bring you closer to Him and it makes life much more bearable. :)
.
#dopstv #dopslifestyle #dopsreminder #weirdandwonderful #theazmans #imanazman #amalazman #safiyya #satisfaction #dunya
225 2 20 July, 2019