#safiyyahijabspray Instagram Photos & Videos

safiyyahijabspray - 20.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #safiyyahijabspray and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
6 hours
Average like
8.4
Average comment
0.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

We want to help you ⁣

Yes You 💋⁣

Dropship intake is open. Limited to 10 person only ⁣

Berminat? Meh whatsapp dayana. ⁣

✅Tak perlu modal ⁣
✅Tak perlu post barang ⁣
✅Poster disediakan ⁣
✅Coaching session & group support disediakan ⁣

#dropshipopen #dropship #safiyyahairperfume #safiyyahijabspray #komisentinggi #putrajaya #bangi #kajang #bandarsaujanaputra

We want to help you ⁣
⁣
Yes You 💋⁣
⁣
Dropship intake is open. Limited to 10 person only ⁣
⁣
Berminat? Meh whatsapp dayana. ⁣
⁣
✅Tak perlu modal ⁣
✅Tak perlu post barang ⁣
✅Poster disediakan ⁣
✅Coaching session & group support disediakan ⁣
⁣
#dropshipopen #dropship #safiyyahairperfume #safiyyahijabspray #komisentinggi #putrajaya #bangi #kajang #bandarsaujanaputra
0 0 12 minutes ago

0 1 6 hours ago

1 1 11 December, 2019

< PENGHUNI LEMARI MUNCUL KEMBALI > .
.
. "Tudung chiffon nina pakai semalam tu, tahun lepas beli, tapi semalam baru pakai. Sebab tak boleh bentuk elok-elok, susah".
.
Alhamdulillah gegara dah beli dan cuba SafiyyaHijabSpray, tudung chiffon beli tahun lepas tersimpan rapi dalam lemari di cari balik.😍
.
Awak-awak ada ke tudung yang dah berzaman beli tapi tak pakai. Meh try sembur Cikpiya. Comfirm hati awak tangkap cintan semula dengan tudung degey awak tu.❤️
.
.
.
.
.
.
#SafiyyAAngels
#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah

< PENGHUNI LEMARI MUNCUL KEMBALI > .
.
. "Tudung chiffon nina pakai semalam tu, tahun lepas beli, tapi semalam baru pakai. Sebab tak boleh bentuk elok-elok, susah".
.
Alhamdulillah gegara dah beli dan cuba SafiyyaHijabSpray, tudung chiffon beli tahun lepas tersimpan rapi dalam lemari di cari balik.😍
.
Awak-awak ada ke tudung yang dah berzaman beli tapi tak pakai. Meh try sembur Cikpiya. Comfirm hati awak tangkap cintan semula dengan tudung degey awak tu.❤️
.
.
.
.
.
.
 #SafiyyAAngels
#SafiyyaHijabSpray 
#sunnahutkmuhasabah
1 0 10 December, 2019

Senang giler wei!
Spray je, tak payah iron pun awning tudung korang menjadi. 😃
.
Serius kalau tak sempat nak iron, grab je Safiyya Hijab Spray ni and korang still boleh bentuk tudung dengan mudah. Ha, dah nama pun travel set ye dak? Ofcoz la boleh bersiap while on the way kan 😉.
.
Tapi untuk hasil yang lebih kebabom iron la sikit. Takdelah tang awning je on point tapi tang lain kedut seribu 🤭.
.
Apalagi guys, klik link wassap kat bio tu untuk order. KakNur pos laju-laju 😁.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyamuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #agentdropshipwanted #uitm #usm #uum #unimap #utp #um #ukm #upm #upnm #uthm #utm #ump #umk #unimas #ums #politeknik #kolejkomuniti #matriks #waterbasedstarch #perfumestarch #awningstarch #clothstarch

Senang giler wei! 
Spray je, tak payah iron pun awning tudung korang menjadi. 😃
.
Serius kalau tak sempat nak iron, grab je Safiyya Hijab Spray ni and korang still boleh bentuk tudung dengan mudah. Ha, dah nama pun travel set ye dak? Ofcoz la boleh bersiap while on the way kan 😉.
.
Tapi untuk hasil yang lebih kebabom iron la sikit. Takdelah tang awning je on point tapi tang lain kedut seribu 🤭.
.
Apalagi guys, klik link wassap kat bio tu untuk order. KakNur pos laju-laju 😁.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyamuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #agentdropshipwanted #uitm #usm #uum #unimap #utp #um #ukm #upm #upnm #uthm #utm #ump #umk #unimas #ums #politeknik #kolejkomuniti #matriks #waterbasedstarch #perfumestarch #awningstarch #clothstarch
4 0 10 December, 2019
SAFIYYA HAIR PERFUME & TREATMENT

Beli satu Rm28.90 tapi beli dua Dekna bagi RM52 sahaja. 
JIMAT RM5.80

JIMAT RM5.80

JIMAT RM5.80

Grab capat sebelum Dekna ubah fikiran😜

#safiyyahq #safiyyahairtreatment #safiyyahebat #safiyyahairperfume #safiyyahijabspray #safiyya #safiyyahair_bne #sayajualsayapakai #goodday #rambutsihat #rambutkusut #kelemumur #gatalrambut #kulitkepalagatal #rambutlurus #rambutlebat #hairtonic #tonikrambut #rambutlembut #rambutgugur #igfemes #igshopmurah #jutawan
2 2 9 December, 2019

Ya Ampun! .
Kenapa teruk sangat nak pakai tudung tu? 😅. Ni mesti kes tudung tak nak menjadi kan?..okay, chill..KakNur ada jalan penyelesaian 😉.
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition kan ada. Spray-spray je dah on point! Tak payah ambil masa lama, tak payah stress-stress dah. Bukan je tudung on point, wangi pulak tu. Tudung korang juga akan terbentuk cantik dan kemas all day long tau. Tak ke best tu? .
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition ni special tau, datang dalam 1 travel set yang comel. Travel set ni korang, ada 2 botol hijab spray dengan 2 wangian terkemuka, dengan 1 travel bag yang comel. So senang nak bawak ke mana-mana. Saiz yang comel tapi hasilnya memang terbaik. .
.
Apa lagi, jomlah order. Just klik link wassap di bio untuk order. Sekarang ni, setiap pembelian, KakNur ada sediakan freegift tau. Special gift untuk korang as a token of appreciation. 😊.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyahijabspraymuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #stokismuar #agendropshipwanted #awningonpoint #terbentukcantik #tudungwangi #takkedut #tudungbawal #shawl #tudungsekolah #tudungsarung #gegarvaganza #mentormilenia #maharajalawakmega

Ya Ampun! .
Kenapa teruk sangat nak pakai tudung tu? 😅. Ni mesti kes tudung tak nak menjadi kan?..okay, chill..KakNur ada jalan penyelesaian 😉.
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition kan ada. Spray-spray je dah on point! Tak payah ambil masa lama, tak payah stress-stress dah. Bukan je tudung on point, wangi pulak tu. Tudung korang juga akan terbentuk cantik dan kemas all day long tau. Tak ke best tu? .
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition ni special tau, datang dalam 1 travel set yang comel. Travel set ni korang, ada 2 botol hijab spray dengan 2 wangian terkemuka, dengan 1 travel bag yang comel. So senang nak bawak ke mana-mana. Saiz yang comel tapi hasilnya memang terbaik. .
.
Apa lagi, jomlah order. Just klik link wassap di bio untuk order. Sekarang ni, setiap pembelian, KakNur ada sediakan freegift tau. Special gift untuk korang as a token of appreciation. 😊.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyahijabspraymuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #stokismuar #agendropshipwanted #awningonpoint #terbentukcantik #tudungwangi #takkedut #tudungbawal #shawl #tudungsekolah #tudungsarung #gegarvaganza #mentormilenia #maharajalawakmega
25 3 9 December, 2019

6 3 9 December, 2019

Ohemmmmjiiiii Pak imam pun guna Cikpiya untuk jubah.
.
Kemahin si isteri sembur air magis Cikpiya kat kolar jubah. Herlok terletak hah bila di sarung jubah tu.
.
Jangan bagitauu jemaah pulak sebab nanti jemaah salah sangka pak imam ada "cikpiya" baru.😆 #SafiyyAAngels
#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah

Ohemmmmjiiiii Pak imam pun guna Cikpiya untuk jubah.
.
Kemahin si isteri sembur air magis Cikpiya kat kolar jubah. Herlok terletak hah bila di sarung jubah tu.
.
Jangan bagitauu jemaah pulak sebab nanti jemaah salah sangka pak imam ada "cikpiya" baru.😆 #SafiyyAAngels
#SafiyyaHijabSpray 
#sunnahutkmuhasabah
3 0 9 December, 2019

RAMBUT ANAK KUSUT?

Jangan risau safiyya Hair Perfume & Treatmnet boleh membantu.
.
Nak dapatkan rambut yang sihat menawan? .
Klik link di bio sekarang. 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #produkmuslim #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #bmf #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #buatanmalaysia #serumrambut #tonikrambut

RAMBUT ANAK KUSUT?

Jangan risau safiyya Hair Perfume & Treatmnet boleh membantu.
.
Nak dapatkan rambut yang sihat menawan? .
Klik link di bio sekarang. 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #produkmuslim #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #bmf #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #buatanmalaysia  #serumrambut #tonikrambut
1 0 8 December, 2019

Ku sangkakan panas berpanjangan,
Rupanya gerimis,
Rupanya gerimis mengundang aa aa aa.
Dalam tak sedar ku kebasahan.
.
Ni kalau tak sedar tak taw le, punye lebat kemahin hujan habis lenjun hakak kita ni.🤣
.
Cop cop cop tadi basah lenjun tudung habis melepek ke dahi, dah kering die naik balik! Wow ni spesis ape? 😆
.
Ini spesis tudung dah kena air pengeras Cikpiya. Tetap teguh di kepala.😍 *meh dm meh... #SafiyyaHijabSpray
#SafiyyaAngels
#sunnahutkmuhasabah

Ku sangkakan panas berpanjangan, 
Rupanya gerimis, 
Rupanya gerimis mengundang aa aa aa.
Dalam tak sedar ku kebasahan.
.
Ni kalau tak sedar tak taw le, punye lebat kemahin hujan habis lenjun hakak kita ni.🤣
.
Cop cop cop tadi basah lenjun tudung habis melepek ke dahi, dah kering die naik balik! Wow ni spesis ape? 😆
.
Ini spesis tudung dah kena air pengeras Cikpiya. Tetap teguh di kepala.😍 *meh dm meh... #SafiyyaHijabSpray
#SafiyyaAngels
#sunnahutkmuhasabah
2 0 7 December, 2019

YA ALLAH SUMPAH BEST GILA😨. Rambut dah kurang gugur.

Sebab bila pakai Safiyya Hair Perfume & Treatment. Rambut akan terasa segar, berbau wangi dan tidak kering.

Yang penting ia membantu mengurangkan rambut gugur, menghilangkan kelemumur dan kegatalan kulit kepala😉

Nak dapatkan rambut yang sihat menawan? Klik link di bio sekarang. 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #bmf #buatanmalaysia #serumrambut #tonikrambut

YA ALLAH SUMPAH BEST GILA😨. Rambut dah kurang gugur.

Sebab bila pakai Safiyya Hair Perfume & Treatment. Rambut akan terasa segar, berbau wangi dan tidak kering.

Yang penting ia membantu mengurangkan rambut gugur, menghilangkan kelemumur dan kegatalan kulit kepala😉

Nak dapatkan rambut yang sihat menawan? Klik link di bio sekarang. 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #bmf #buatanmalaysia  #serumrambut #tonikrambut
3 0 7 December, 2019

Tudung on point mesti la dengan safiyya hijab spray
#safiyyahijabspray
#safiyyahijabspraykuantan
#safiyyahijabspraycodkuantan

Tudung on point mesti la dengan safiyya hijab spray 
#safiyyahijabspray 
#safiyyahijabspraykuantan 
#safiyyahijabspraycodkuantan
2 0 7 December, 2019

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown

*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES *

Good news untuk warga Penang terutama area Georgetown dan anak-anak USM Penang.

Siapa yang hobinya mengunyah, boleh dapatkan ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES dengan saya.

Sedap. Ada rasa pedas, manis, masin, semua cukup. Dan yang paling penting, sekali makan, korang susah nak berhenti. Tengah stress study, boleh berhenti sekejap, dah makan snek ringan ni dulu. I. ALLAH. Puas hati.

Jadi, pada yang ingin dapatkannya, boleh la DM atau WhatsApp sis

0145219904

#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakes
#makananringan
#spicysaltedegg
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
#georgetown
4 0 7 December, 2019

Hilangkan kegusaran dengan menggunakan cikpiyya. Bila tudung onpoint, diri jadi lebih yakin..... . .

#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah

Hilangkan kegusaran dengan menggunakan cikpiyya. Bila tudung onpoint, diri jadi lebih yakin..... . .

#SafiyyaHijabSpray 
#sunnahutkmuhasabah
1 0 6 December, 2019

SAYANGKAN MAHKOTA ANDA??? Safiyya Hair Treatment. Membantu menyelesaikan maslah rambut anda.

Dah sedia untuk miliki rambut yang cantik macam anjalna?
Klik Link di bio sekarang taw😉 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #buatanmalaysia #serumrambut #tonikrambut

SAYANGKAN MAHKOTA ANDA??? Safiyya Hair Treatment. Membantu menyelesaikan maslah rambut anda.

Dah sedia untuk miliki rambut yang cantik macam anjalna? 
Klik Link di bio sekarang taw😉 📬Postage everyday .
🚗COD : Bukit kapar/ Meru/ Setia Alam/ Puncak Alam/ Bukit Raja/ Kg Melayu Subang/ Subang suria
.
💲💵 NAK JANA INCOME DENGAN SAFIYYA? JOM JOIN TEAM CIK MILAH UNTUK JANA INCOME BULANAN ANDA? APA TUNGGU LAGI? JOM MULA SEKARANG.

Stay pretty with safiyya

#safiyyahairtreatment #teamcikmilah #teamkakcah #teamsafiyya #membantumaslahrambut #rambutkusut #rambutbauhapak #rambutkelemumur #kulitkepalagatal #rambutgugur #rambutcantik #rambutwangi #rambutkembang #safiyyahijabspray #kauyangpertama #safiyyafabricclean #produkmuslim #buatanmalaysia  #serumrambut #tonikrambut
4 0 6 December, 2019

SAFIYYA HAIR PERFUME AND TREATMENT

BUY 2 GET 10% OFF

Wow siapa nak bagi weh. Dekna offer sempena 1st anniversary Dekna.

Valid sampai 15 December 2019 je tau.

So tunggu apa lagi.
Pakat2 ajak kawan2 share beli sama2

Berbaloi² sangat weh😍

Nak order boleh direct whatsapps Dekna
🌹+60149244753

#safiyyahairperfume #safiyyahq #safiyyahairtreatment #sayajualsayapakai #safiyyahebat #safiyyahijabspray #safiyyahair_bne #serumrambut #hairtreatment #halal #bmf #produkmuslim #codshahalam #shahalam #instagood #instafemes #igshopmurah #igshopmalaysia #tonikrambut #rambutkusut #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #hairgrowth

SAFIYYA HAIR PERFUME AND TREATMENT

BUY 2 GET 10% OFF

Wow siapa nak bagi weh. Dekna offer sempena 1st anniversary Dekna.

Valid sampai 15 December 2019 je tau.

So tunggu apa lagi. 
Pakat2 ajak kawan2 share beli sama2

Berbaloi² sangat weh😍

Nak order boleh direct whatsapps Dekna
🌹+60149244753

#safiyyahairperfume #safiyyahq #safiyyahairtreatment #sayajualsayapakai #safiyyahebat #safiyyahijabspray #safiyyahair_bne #serumrambut #hairtreatment #halal #bmf #produkmuslim #codshahalam #shahalam #instagood #instafemes #igshopmurah #igshopmalaysia #tonikrambut #rambutkusut #rambutsihat #rambutlembut #rambutlebat #hairgrowth
4 0 6 December, 2019

MELELEH AIR LIUR
.
(Testimoni dari seorang rakan dealer kak Mastura).
. "Lum ada nampak hasil" . Itu kata-kata kak suriani pada cikmas. Adehhh gewramm cikmas sebab tak tahan kak su cakap cenggitu. "Meh kak, bagi mas pic akak terbaru dan sebelum calit wd. Mas share dengan akak".
.

Kak su memang rajin layan cikmas. Terus ajerr dia sent kat wasap. Cikmas comparekan dulu versus sekarang. Haaa!! Taraa!
.

KAN ADA BEZA TU! SANGAT SANGATT 😍😱
.

Awet muda
Kulit makin mulus cerah dan flawless
Eyebag tiada
Kulit makin cekang
Pipi anjal toink toink
Umur 44 tahun dah mcm 30an
.

Sape yg jeles tu sila angkat tgn 🙋
.

Inilah hasilnya bila calit wdec konsisten dan minum air secukupnya. Baru 2 botol, pun tak habis lagi. Seyes mmg terkedu dik non. Umur 10 tahun boleh campak ke belakang .
.

Di manakah terletaknya kekuatan WD? Di kotaknya kah? Dibotolnya kah? Haaaa, kekuatan krim WD bio teknologi nano ni terletak di BAHAN BAHAN nya yang super power. Hanya yang TERBAIK diimport dari oversea. .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers

MELELEH AIR LIUR
.
(Testimoni dari seorang rakan dealer kak Mastura).
. "Lum ada nampak hasil" . Itu kata-kata kak suriani pada cikmas. Adehhh gewramm cikmas sebab tak tahan kak su cakap cenggitu. "Meh kak, bagi mas pic akak terbaru dan sebelum calit wd. Mas share dengan akak".
.

Kak su memang rajin layan cikmas. Terus ajerr dia sent kat wasap. Cikmas comparekan dulu versus sekarang. Haaa!! Taraa!
.

KAN ADA BEZA TU! SANGAT SANGATT 😍😱
.

Awet muda
Kulit makin mulus cerah dan flawless 
Eyebag tiada 
Kulit makin cekang 
Pipi anjal toink toink
Umur 44 tahun dah mcm 30an
.

Sape yg jeles tu sila angkat tgn 🙋
.

Inilah hasilnya bila calit wdec konsisten dan minum air secukupnya. Baru 2 botol, pun tak habis lagi. Seyes mmg terkedu dik non. Umur 10 tahun boleh campak ke belakang .
.

Di manakah terletaknya kekuatan WD? Di kotaknya kah? Dibotolnya kah? Haaaa, kekuatan krim WD bio teknologi nano ni terletak di BAHAN BAHAN nya yang super power. Hanya yang TERBAIK diimport dari oversea. .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers
5 0 5 December, 2019

Hanya buat sapuan di nadi nadi, krim ni mampu mencerahkan satu badan tone by tone, pulak tu boleh awet muda, gelowing sebab Ada kandungan Gluthatione dan Arbutin yang memang diketahui umum kehebatannya. .
Paling OHSEM punya best tu penyerapan krim  ni dia macam, 'Zassss! Terus meresap pantas ke bawah lapisan kulit dan langsung tak melekit tauu. 1 minit ajeww calit calit Siap! .
Apalah sangat setakat RM80 tapi tahan sampai 3-5minggu. .
Okay sekarang cuba cakap kat akak siapa tak mau cantik? Tak mau diskaun? Hikss 😅
.
Wasap link sini http://0173800896/awetmuda .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers

Hanya buat sapuan di nadi nadi, krim ni mampu mencerahkan satu badan tone by tone, pulak tu boleh awet muda, gelowing sebab Ada kandungan Gluthatione dan Arbutin yang memang diketahui umum kehebatannya. .
Paling OHSEM punya best tu penyerapan krim  ni dia macam, 'Zassss! Terus meresap pantas ke bawah lapisan kulit dan langsung tak melekit tauu. 1 minit ajeww calit calit Siap! .
Apalah sangat setakat RM80 tapi tahan sampai 3-5minggu. .
Okay sekarang cuba cakap kat akak siapa tak mau cantik? Tak mau diskaun? Hikss 😅
.
Wasap link sini http://0173800896/awetmuda .

#SerumTomato #TomatoSoap #TomatoMilkSoap #WijdaneOrganic #SabunTomato #SabunSusuTomato #SabunOrganik #FeedbackWjO #RM16Shj #wd #wdta #wdtaNilai #agentWDnilai #womendesiree #womenDesireeNilai #SafiyyaHijabSpray #SafiyyaHijabSprayNilai #CikPiya #PengerasTudungViral #PengerasTudung #AwningTudung #BawalLovers
4 0 5 December, 2019

#secangkirkopiuntukaku

Jatuh hari ini, tidak bermakna akan jatuh selamanya.
Rebah hari ini, tidak bermakna akan rebah selamanya.

Selagi mana punya usaha, selagi mana punya daya untuk cuba, maka takkan mustahil setiap apa yang kita impikan akan tercapai.

Work hard, and make your dreams come true. 😊😉 . ❤️❤️❤️ Sis ada jual
.

1)*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*
2)*SAFIYYA HIJAB SPRAY LIMITED EDITION*
3)*SAFIYYA HIJAB SPRAY*

Nak?
DM atau WhatsApp
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#georgetown
#sayajual

#secangkirkopiuntukaku

Jatuh hari ini, tidak bermakna akan jatuh selamanya.
Rebah hari ini, tidak bermakna akan rebah selamanya.

Selagi mana punya usaha, selagi mana punya daya untuk cuba, maka takkan mustahil setiap apa yang kita impikan akan tercapai.

Work hard, and make your dreams come true. 😊😉 . ❤️❤️❤️ Sis ada jual
.

1)*ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES*
2)*SAFIYYA HIJAB SPRAY LIMITED EDITION*
3)*SAFIYYA HIJAB SPRAY*

Nak?
DM atau WhatsApp
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#georgetown
#sayajual
5 0 5 December, 2019

Alhamdulillah wa syukurilah.... Done pos untuk pagi ni... Doakan Saya... . .

Berpagi-pagianlah, kerana disitu Ada berkat. . .

#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah

Alhamdulillah wa syukurilah.... Done pos untuk pagi ni... Doakan Saya... . .

Berpagi-pagianlah, kerana disitu Ada berkat. . .

#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah
5 0 5 December, 2019

RAMBUT KURANG GUGUR + WANGI ❗
.
.
Ye betul, banyak Feedback kita dapat lepas guna SHT rambut semakin kutang gugur. Sacha Inchi Oil bertindak menguatkan lagi akar rambut 👍
.
.
Yang wangi tu memang CONFIRM! korang Spray lepastu pergi la libas kat adik ke kakak ke kan, diorang takkan marah sebab diorang akan tertarik dengan kewangian rambut uolls. Tapi kalau time dia tengah badmood korang jangan pula pergi libas 🤣
.
.
. #safiyyahairperfume
#teamsafiyya #safiyyahijabspray #safiyyaspray #safiyyahairtreatment #agentsafiyyahijabjohor #agentsafiyyahijabbandarserialam #agentsafiyyahairtreatmentpasirgudang #safiyyahijabspray #Teamsafiyya #teamkakcah #spraytudung #hanbyul #bigstage #neelofa #adhwardell #gegarvaganza5 #hairmist #hairserum #serumrambut #hairperfume #pewangirambut #safiyyafabricclean #pembersihtudung #penyelamattudungkotor #2020 #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramavaganza

RAMBUT KURANG GUGUR + WANGI ❗
.
.
Ye betul, banyak Feedback kita dapat lepas guna SHT rambut semakin kutang gugur. Sacha Inchi Oil bertindak menguatkan lagi akar rambut 👍
.
.
Yang wangi tu memang CONFIRM!  korang Spray lepastu pergi la libas kat adik ke kakak ke kan, diorang takkan marah sebab diorang akan tertarik dengan kewangian rambut uolls. Tapi kalau time dia tengah badmood korang jangan pula pergi libas 🤣
.
.
.#safiyyahairperfume 
#teamsafiyya #safiyyahijabspray #safiyyaspray #safiyyahairtreatment #agentsafiyyahijabjohor #agentsafiyyahijabbandarserialam #agentsafiyyahairtreatmentpasirgudang #safiyyahijabspray #Teamsafiyya #teamkakcah #spraytudung #hanbyul #bigstage #neelofa #adhwardell #gegarvaganza5 #hairmist #hairserum #serumrambut #hairperfume #pewangirambut #safiyyafabricclean #pembersihtudung #penyelamattudungkotor #2020 #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramavaganza
7 0 4 December, 2019

#secangkirkopiuntukaku

Tengah kije ke tuuuuu.
Yang tengah kije, ikhlaskan hati, lapangkan dada. Moga berkat rezeki hari ini. Tak banyak tak apa. Janji berkat

Yang tengah bercuti, selamat bercuti. Manfaatkan cuti dengan sebaiknya bersama yang tercinta. Duit boleh dicari. Masa? Tak ada jual kat Tesco.

Nak

1) Aducktive Spicy Salted Egg Cornflakes
2) Safiyya Hijab Spray Limited Edition
3) Safiyya Hijab Spray

DM atau WhatsApp sekarang
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#safiyyahairtreatment
#hairmist
#safiyyahairperfume
#safiyyafabricclean
#georgetown
#usmpenang
#sayajual

#secangkirkopiuntukaku

Tengah kije ke tuuuuu.
Yang tengah kije, ikhlaskan hati, lapangkan dada. Moga berkat rezeki hari ini. Tak banyak tak apa. Janji berkat

Yang tengah bercuti, selamat bercuti. Manfaatkan cuti dengan sebaiknya bersama yang tercinta. Duit boleh dicari. Masa? Tak ada jual kat Tesco.

Nak

1) Aducktive Spicy Salted Egg Cornflakes
2) Safiyya Hijab Spray Limited Edition
3) Safiyya Hijab Spray

DM atau WhatsApp sekarang
0145219904

#aducktivespicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedeggcornflakesviral
#spicysaltedeggcornflakes
#spicysaltedegg
#spicysaltedeggviral
#makananringanviral
#makananringansedap
#georgetown
#usmpenang
#uitmdungun
#deliverypenang
#safiyyahijabspray
#safiyyalimitededition
#safiyyahijabspraypenang
#fabricstarchviral
#pengerastudungviral
#safiyyahairtreatment
#hairmist
#safiyyahairperfume
#safiyyafabricclean
#georgetown
#usmpenang
#sayajual
2 0 4 December, 2019

Walawehhhhh...nah kakfaie blnje feedback panas²..tudung helok terletak n rambut pun wangi... Kite gegirl ni ape nk lagi kan...rambut sihat n cantik bile keluar. ..pakai tdung pn x senget kan...
Tu pun bahagia n senyum Smpai telinga dah...
Meh wasap kakfaie UTK uols maintain cun bile keluar n duduk rmh 😘😘😘 #safiyyahijabspray
#safiyyahairperfumewithtreatment
#setcombo
#looseitem
#produkmuslim
#rambutgugurkurang
#tudungcacakmolek
#tudungonpoint
#teamsafiyya
#teamkakcah
#teamcikmilah
#dramasetelahkudimiliki

Walawehhhhh...nah kakfaie blnje feedback panas²..tudung helok terletak n rambut pun wangi... Kite gegirl ni ape nk lagi kan...rambut sihat n cantik bile keluar. ..pakai tdung pn x senget kan...
Tu pun bahagia n senyum Smpai telinga dah...
Meh wasap kakfaie UTK uols maintain cun bile keluar n duduk rmh 😘😘😘 #safiyyahijabspray 
#safiyyahairperfumewithtreatment 
#setcombo
#looseitem
#produkmuslim
#rambutgugurkurang
#tudungcacakmolek 
#tudungonpoint 
#teamsafiyya 
#teamkakcah 
#teamcikmilah 
#dramasetelahkudimiliki
5 0 4 December, 2019

Pakai MIANI HIJAB SPRAY, dijamin hijab tegak terus seharian!

Manfaat:
* Hijab mudah diatur, tidak mudah mengkerut dan tegak terus
* Hijab menjadi wangi * Mengandung anti bacterial yang membunuh bakteri penyebab hijab cepat bau * Bisa digunakan untuk semua jenis bahan hijab
* Tidak mengandung aerosol dan alkohol. Sehingga tidak perlu ragu dipakai sholat dan aman bila terkena kulit
* 100% terbuat dari bahan alami

Cara Pakai:
* Pakai Kerudung seperti biasa, lalu semprotkan pada area yang akan dibentuk tunggu 60 detik sampai agak sedikit kering lalu bentuk sesuai yang kamu inginkan
* Pemakaian terbaik dengan di spray saat di setrika
(Beberapa bahan bisa di spray tanpa di setrika)

Harga : 59.000

Order : 085752691107

RESELLER AND DROPSHIP ARE WELCOME ❤

#hijab #grosirhijab #hijabcantik #hijabsegiempat #hijabinstan #hijabmurah #hijabers #ootdhijab #tutorialhijab #safiyyahijabspray #hijabspray #viral #grosirhijab #hijabtanahabang #hijabthamrincity #hijabstyle #hijabfashion #hijabbandung #hijabonline #hijabstore #hijabku #hijabgrosir #hijabcantikindonesia #hijabmurahbanget

Pakai MIANI HIJAB SPRAY, dijamin hijab tegak terus seharian!

Manfaat:
* Hijab mudah diatur, tidak mudah mengkerut dan tegak terus
* Hijab menjadi wangi * Mengandung anti bacterial yang membunuh bakteri penyebab hijab cepat bau * Bisa digunakan untuk semua jenis bahan hijab
* Tidak mengandung aerosol dan alkohol. Sehingga tidak perlu ragu dipakai sholat dan aman bila terkena kulit
* 100% terbuat dari bahan alami

Cara Pakai:
* Pakai Kerudung seperti biasa, lalu semprotkan pada area yang akan dibentuk tunggu 60 detik sampai agak sedikit kering lalu bentuk sesuai yang kamu inginkan
* Pemakaian terbaik dengan di spray saat di setrika
(Beberapa bahan bisa di spray tanpa di setrika)

Harga : 59.000

Order : 085752691107

RESELLER AND DROPSHIP ARE WELCOME ❤

#hijab #grosirhijab #hijabcantik #hijabsegiempat #hijabinstan #hijabmurah #hijabers #ootdhijab #tutorialhijab #safiyyahijabspray #hijabspray #viral #grosirhijab #hijabtanahabang #hijabthamrincity #hijabstyle #hijabfashion #hijabbandung #hijabonline #hijabstore #hijabku #hijabgrosir #hijabcantikindonesia #hijabmurahbanget
2 0 4 December, 2019

Aduhhhhhh.....
Bangun² pagi banyak giler rambut kat bantal 🤦‍♀
Bolehhh botakchin tau gini ❗
.
.
Ada ke problem macam ni? Macam² shampoo dah guna, dari yang murah ke mahal semua tak jalan? .
.
Boleh cuba spray SHT ni tau. Ada ingredients Sacha Inchi Oil yang bertindak menguatkan lagi akar rambut 👌
.
.. #safiyyahairperfume
#teamsafiyya #safiyyahijabspray #safiyyaspray #safiyyahairtreatment #agentsafiyyahijabjohor #agentsafiyyahijabbandarserialam #agentsafiyyahairtreatmentpasirgudang #safiyyahijabspray #Teamsafiyya #teamkakcah #spraytudung #hanbyul #bigstage #neelofa #adhwardell #gegarvaganza5 #hairmist #hairserum #serumrambut #hairperfume #pewangirambut #safiyyafabricclean #pembersihtudung #penyelamattudungkotor #2020 #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramavaganza

Aduhhhhhh.....
Bangun² pagi banyak giler rambut kat bantal 🤦‍♀
Bolehhh botakchin tau gini ❗
.
.
Ada ke problem macam ni?  Macam² shampoo dah guna, dari yang murah ke mahal semua tak jalan? .
.
Boleh cuba spray SHT ni tau. Ada ingredients Sacha Inchi Oil yang bertindak menguatkan lagi akar rambut 👌
.
..#safiyyahairperfume 
#teamsafiyya #safiyyahijabspray #safiyyaspray #safiyyahairtreatment #agentsafiyyahijabjohor #agentsafiyyahijabbandarserialam #agentsafiyyahairtreatmentpasirgudang #safiyyahijabspray #Teamsafiyya #teamkakcah #spraytudung #hanbyul #bigstage #neelofa #adhwardell #gegarvaganza5 #hairmist #hairserum #serumrambut #hairperfume #pewangirambut #safiyyafabricclean #pembersihtudung #penyelamattudungkotor #2020 #cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramavaganza
3 0 4 December, 2019

Feedback customer cikpiyya...meh cepat dm ambo. Bila tudung onpoint, diri jadi lebih yakin...
#SafiyyaHijabSpray
#sunnahutkmuhasabah

Feedback customer cikpiyya...meh cepat dm ambo. Bila tudung onpoint, diri jadi lebih yakin...
#SafiyyaHijabSpray 
#sunnahutkmuhasabah
2 0 4 December, 2019

Hebat sangat ke Dyna Hijab Spray ni?
Bukan overclaim tapi memang best gile.

Sebab sebab korang wajib ade Dyna : ✅ pagi korang dah tak moody
✅ bersiap sepantas kilat sampai tak
sempat suami kau nak menguap
✅ takde lagi adegan membebel sebab
kau orang paling awal
✅ bile kau malas, capai jee tudung
semalam still on pointz pedehalll.

Ok done hardsell 😝

#DynaHijabSpray
#JoinAgentRM65
#PengerasTudungPalingJimat #starchtudungmurah

Hebat sangat ke Dyna Hijab Spray ni?
Bukan overclaim tapi memang best gile.

Sebab sebab korang wajib ade Dyna : ✅ pagi korang dah tak moody
✅ bersiap sepantas kilat sampai tak
sempat suami kau nak menguap
✅ takde lagi adegan membebel sebab
kau orang paling awal
✅ bile kau malas, capai jee tudung
semalam still on pointz pedehalll.

Ok done hardsell 😝

#DynaHijabSpray
#JoinAgentRM65
#PengerasTudungPalingJimat #starchtudungmurah
3 1 3 December, 2019

Sempena bulan ni bulan kelahiran anak Dee 😍 so Dee nak bagi diskaun RM6 off pada korang yang dm atau whatsapp Dee. Promo ni valid sampai 31 Dis sahaja tau. Klik link di bio tu je 😊
#safiyyahairperfume #safiyyahijabspray #starchtudung #upm #ukm #tudungbawal #bawalmurah #bawallabuh #bawalshawl #putrajaya #bangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverybangi #gombak #sepang #bandarbarusalaktinggi #bandarsaujanaputra #banting #telukpanglimagarang #morib #kajang

Sempena bulan ni bulan kelahiran anak Dee 😍 so Dee nak bagi diskaun RM6 off  pada korang yang dm atau whatsapp Dee. Promo ni valid sampai 31 Dis sahaja tau. Klik link di bio tu je 😊
#safiyyahairperfume #safiyyahijabspray #starchtudung #upm #ukm #tudungbawal #bawalmurah #bawallabuh #bawalshawl #putrajaya #bangi #fooddeliveryputrajaya #fooddeliverybangi #gombak #sepang #bandarbarusalaktinggi #bandarsaujanaputra #banting #telukpanglimagarang #morib #kajang
5 1 3 December, 2019

Yummy3...geram tgkk...nak mudah iron guna la Safiyya hijab Spray...kompom sekejap je keje iron2
#safiyyahijabspray
#mudahironbaju
#tudungcacakmolek
#semuafabricboleh

Yummy3...geram tgkk...nak mudah iron guna la Safiyya hijab Spray...kompom sekejap je keje iron2
#safiyyahijabspray 
#mudahironbaju
#tudungcacakmolek 
#semuafabricboleh
2 0 3 December, 2019

Top #safiyyahijabspray posts

Sebulan safiyya balik rumah, safiyya bawak rezeki beribu kali ganda. Alhamdulillah tak sampai sebulan, 10 000 botol #safiyyahijabspray dikeluarkan ❤️ permintaan yang sangat tak dijangka

Sebulan safiyya balik rumah, safiyya bawak rezeki beribu kali ganda. Alhamdulillah tak sampai sebulan, 10 000 botol #safiyyahijabspray dikeluarkan ❤️ permintaan yang sangat tak dijangka
606 29 4 June, 2018

Saya tak pandai buat video..seriously. Rasa macam something wrong jer ngan muka bila bercakap 🤣 tapi sebab Hijab Spray by @safiyyahijabspray.shafi ni best sangat, i try lah..huhu. Kalau okey, boleh buat video motivasi plak. Kot dapat buat vlog kan? 🤪

Spray yang korang wajib beli untuk raya nanti. Serious talk sebab dengan sekali spray terus menjadi bahagian muka. Saya suka! Saya suka! Awning ni benda yang paling penting dalam hidup wanita sebab kalau awning tak jadi sepanjang hari boleh moody kot. Suami yang nak isteri gembira sepanjang raya, bolehla beli 🤭🤭 .

#reviewbywawa #safiyyahijabspray

Saya tak pandai buat video..seriously. Rasa macam something wrong jer ngan muka bila bercakap 🤣 tapi sebab Hijab Spray by @safiyyahijabspray.shafi ni best sangat, i try lah..huhu. Kalau okey, boleh buat video motivasi plak. Kot dapat buat vlog kan? 🤪

Spray yang korang wajib beli untuk raya nanti. Serious talk sebab dengan sekali spray terus menjadi bahagian muka. Saya suka! Saya suka! Awning ni benda yang paling penting dalam hidup wanita sebab kalau awning tak jadi sepanjang hari boleh moody kot. Suami yang nak isteri gembira sepanjang raya, bolehla beli 🤭🤭 .

#reviewbywawa #safiyyahijabspray
257 23 18 May, 2019

Hi Assalammualaikum! Asalnya hasya nak promote produk Safiyyah ni tapi alang² kita bagi la sikit pengajaran kt uolls kan hehe,
.
.
Terima kasih kepada :
@aidilfitri_20
@leema.beradik
.
.
kadang kita suka-suka ja beli tudung sebab design cantik kan. tapi bila nak pakai lahaiiiii susahnya nak bentuk! Dahla dah lambat nak keluar, tudung tak jadi memang haruuuu.
.
Bayangkan, bila awak ada #safiyyahijabspray , daripada bersiap 10 minit depan cermin sampai nak retak cermin tu awak kerja kan, sekarang awak boleh bersiap kurang dari 3 minit!
.
Sarung, pin kan dan adjust sikitttt. Taraaaaa , tudung kemasss ja sepanjang hari ! memang happy lah kan.
.
kenapa korang wajib grab hijab spray kakcah ? sebabbb :
.
Waterbased✅
tak meninggalkan sebarang kesan / tompok2 lepas spray✅
tak sensetif pada kulit muka! ✅
.
Yang lagi best sebab hijab spray kita wangiiiii!! tudung bau kepam tu spray jaaa. Ya Rabbi bau macam kat taman bunga😍.
.
Meh mehh siapa lg nak grab whatsapp kakcah nah. Click ja link dekat bio😘
.
#safiyyahijabspray
#spraytudung
#spraytudungmurah
#spraytudungmagic
#spraytudungviral
#spraypengerastudung
#spraytudungbawal

Hi Assalammualaikum! Asalnya hasya nak promote produk Safiyyah ni tapi alang² kita bagi la sikit pengajaran kt uolls kan hehe,
.
.
Terima kasih kepada :
@aidilfitri_20
@leema.beradik
.
. 
kadang kita suka-suka ja beli tudung sebab design cantik kan. tapi bila nak pakai lahaiiiii susahnya nak bentuk! Dahla dah lambat nak keluar, tudung tak jadi memang haruuuu.
.
Bayangkan, bila awak ada #safiyyahijabspray , daripada bersiap 10 minit depan cermin sampai nak retak cermin tu awak kerja kan, sekarang awak boleh bersiap kurang dari 3 minit!
.
Sarung, pin kan dan adjust sikitttt. Taraaaaa , tudung kemasss ja sepanjang hari ! memang happy lah kan.
.
kenapa korang wajib grab hijab spray kakcah ? sebabbb :
.
Waterbased✅
tak meninggalkan sebarang kesan / tompok2 lepas spray✅
tak sensetif pada kulit muka! ✅
.
Yang lagi best sebab hijab spray kita wangiiiii!! tudung bau kepam tu spray jaaa. Ya Rabbi bau macam kat taman bunga😍.
.
Meh mehh siapa lg nak grab whatsapp kakcah nah. Click ja link dekat bio😘
.
#safiyyahijabspray
#spraytudung
#spraytudungmurah
#spraytudungmagic
#spraytudungviral 
#spraypengerastudung 
#spraytudungbawal
387 22 20 October, 2019

Ya Ampun! .
Kenapa teruk sangat nak pakai tudung tu? 😅. Ni mesti kes tudung tak nak menjadi kan?..okay, chill..KakNur ada jalan penyelesaian 😉.
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition kan ada. Spray-spray je dah on point! Tak payah ambil masa lama, tak payah stress-stress dah. Bukan je tudung on point, wangi pulak tu. Tudung korang juga akan terbentuk cantik dan kemas all day long tau. Tak ke best tu? .
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition ni special tau, datang dalam 1 travel set yang comel. Travel set ni korang, ada 2 botol hijab spray dengan 2 wangian terkemuka, dengan 1 travel bag yang comel. So senang nak bawak ke mana-mana. Saiz yang comel tapi hasilnya memang terbaik. .
.
Apa lagi, jomlah order. Just klik link wassap di bio untuk order. Sekarang ni, setiap pembelian, KakNur ada sediakan freegift tau. Special gift untuk korang as a token of appreciation. 😊.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyahijabspraymuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #stokismuar #agendropshipwanted #awningonpoint #terbentukcantik #tudungwangi #takkedut #tudungbawal #shawl #tudungsekolah #tudungsarung #gegarvaganza #mentormilenia #maharajalawakmega

Ya Ampun! .
Kenapa teruk sangat nak pakai tudung tu? 😅. Ni mesti kes tudung tak nak menjadi kan?..okay, chill..KakNur ada jalan penyelesaian 😉.
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition kan ada. Spray-spray je dah on point! Tak payah ambil masa lama, tak payah stress-stress dah. Bukan je tudung on point, wangi pulak tu. Tudung korang juga akan terbentuk cantik dan kemas all day long tau. Tak ke best tu? .
.
Safiyya Hijab Spray Limited Edition ni special tau, datang dalam 1 travel set yang comel. Travel set ni korang, ada 2 botol hijab spray dengan 2 wangian terkemuka, dengan 1 travel bag yang comel. So senang nak bawak ke mana-mana. Saiz yang comel tapi hasilnya memang terbaik. .
.
Apa lagi, jomlah order. Just klik link wassap di bio untuk order. Sekarang ni, setiap pembelian, KakNur ada sediakan freegift tau. Special gift untuk korang as a token of appreciation. 😊.
.
#safiyyaspray #safiyyahijabspray #safiyyahijabspraylimitededition #safiyyahijabspraymuar #teamsafiyya #teamkakcah #teamkaknur #stokismuar #agendropshipwanted #awningonpoint #terbentukcantik #tudungwangi #takkedut #tudungbawal #shawl #tudungsekolah #tudungsarung #gegarvaganza #mentormilenia #maharajalawakmega
25 3 9 December, 2019

PROMOSI Set blouse + palazo viral !!
.
.
📌Harga : RM45 / set (pos RM10 SM / RM14 SS)
.
. ❤Size : Free Size
Ukuran
Bahu 15
Dada 40
Ketiak 18
L. Tangan 21
L. Baju 37
.
Pinggang getah 30
Punggung 38
Labuh 40
.
.
Material : CREPE
❤Kain mudah dijaga dan terletak elok
.
.
❤Warna yang menarik
.
.
CEPAT DAPATKAN SEGERA sebelum stock out !! Jangan nangis bawah meja makan pulak yaa nanti !! HIHIHI 🙊🙊🙊
.
.
✨ Ws Ana +60133794282
*atau klik shj link kt bio💕
.
.
#uitmshahalam #hargastudent #ump #uniszapastitahu #iiumkuantan #uiamgombak #ajimaura #terapiinstagram #cemburuseorangperempuan #cintabelumtamattempoh #cikguseo #ukugroup #jerebu #likeinsta #likeforfollow #likesforlikesback #likeforfollow #followforlike #collarichcollagen #putihcollagen #jommasuktv #saunasuit #safieycosmetics #safiyyahijabspray #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalkekaboo #haydascarfmeletop

PROMOSI Set blouse + palazo viral !!
.
.
📌Harga : RM45 / set (pos RM10 SM / RM14 SS)
.
. ❤Size : Free Size
Ukuran
Bahu 15
Dada 40
Ketiak 18
L. Tangan 21
L. Baju 37
.
Pinggang getah 30
Punggung 38
Labuh 40
.
.
Material : CREPE
❤Kain mudah dijaga dan terletak elok
.
.
❤Warna yang menarik
.
.
CEPAT DAPATKAN SEGERA sebelum stock out !! Jangan nangis bawah meja makan pulak yaa nanti !! HIHIHI 🙊🙊🙊
.
.
✨ Ws Ana +60133794282
*atau klik shj link kt bio💕
.
.
#uitmshahalam #hargastudent #ump #uniszapastitahu #iiumkuantan #uiamgombak #ajimaura #terapiinstagram #cemburuseorangperempuan #cintabelumtamattempoh #cikguseo #ukugroup #jerebu #likeinsta #likeforfollow #likesforlikesback #likeforfollow #followforlike #collarichcollagen #putihcollagen #jommasuktv #saunasuit #safieycosmetics #safiyyahijabspray #bawalsenangbentuk #bawalcottonvoile #bawalkekaboo #haydascarfmeletop
80 5 20 September, 2019

Alhamdulillah hari ni post out 1000 botol #SafiyyaHijabSpray 😘 rezeki anak ibu. Lepasni masuk saving tabung haji terus😂

Alhamdulillah hari ni post out 1000 botol  #SafiyyaHijabSpray 😘 rezeki anak ibu. Lepasni masuk saving tabung haji terus😂
249 6 6 June, 2018

Orang xguna dah lilin & skrap buku keras kejung tu dik😂
orang guna ni ja sekarang! bukan utk pengeras tudung jaaa. nak iron baju sekolah pn lebih mudah.
Semua orang dah guna ! awak bila lagiiiii 😆
#Safiyyahijabspray #bukanfabricstarchasyeasye #10yearchallenge

Orang xguna dah lilin & skrap buku keras kejung tu dik😂 
orang guna ni ja sekarang! bukan utk pengeras tudung jaaa. nak iron baju sekolah pn lebih mudah. 
Semua orang dah guna ! awak bila lagiiiii 😆
#Safiyyahijabspray #bukanfabricstarchasyeasye #10yearchallenge
111 2 18 January, 2019

Assalamualaikum 😍
Salam ceria
Salam bahagia
Salam mesra
Salam sejahtera
Pagi2 muka ada senyum
.
Dah 2 minggu lebih tudung ni kita beli tak pakai2 sebab payah jenis kain camni nak buat bentuk2
.
Tapi kini baru ada bersemangat nak pakai tudung jenis kain mcmni
Senang bentuk
Hanya guna SAFIYYA hijab spray
Nah mudah bentuk kan
.

Tq @deq_ma2910 perkenalkan hijab spray ni kat kita
.
.
Sesiapa nak beli boleh hubungi @deq_ma2910 terus ya
Harga murah sangat tak sampai RM20.00
So apalagi jom dapatkan HIJAB SPRAY SAFIYYA
.
.
Kini tiada lagi kemurungan depan cermin😜
.
.
#safiyyahijabspray #hijabapray

Assalamualaikum 😍
Salam ceria
Salam bahagia
Salam mesra 
Salam sejahtera
Pagi2 muka ada senyum
.
Dah 2 minggu lebih tudung ni kita beli tak pakai2 sebab payah jenis kain camni nak buat bentuk2
.
Tapi kini baru ada bersemangat nak pakai tudung jenis kain mcmni
Senang bentuk
Hanya guna SAFIYYA hijab spray
Nah mudah bentuk kan
.

Tq @deq_ma2910 perkenalkan hijab spray ni kat kita
.
.
Sesiapa nak beli boleh hubungi @deq_ma2910 terus ya
Harga murah sangat tak sampai RM20.00
So apalagi jom dapatkan HIJAB SPRAY SAFIYYA
.
.
Kini tiada lagi kemurungan depan cermin😜
.
.
#safiyyahijabspray #hijabapray
108 4 14 July, 2018