#sahabatselamanya Instagram Photos & Videos

sahabatselamanya - 206.7k posts

    Khutbah Jumaat 'Carilah seramai mungkin sahabat yg soleh.. Agar mereka mampu menarik kita dari neraka jahannam dan memberi syafaat utk kita'

Agar mereka menjadi saksi utk aku dihadapan Allah di akhirat kelak 🙇Ameen

#kpkmdihati #keluargakeduaku #sahabatselamanya

    Khutbah Jumaat 'Carilah seramai mungkin sahabat yg soleh.. Agar mereka mampu menarik kita dari neraka jahannam dan memberi syafaat utk kita'

    Agar mereka menjadi saksi utk aku dihadapan Allah di akhirat kelak 🙇Ameen

    #kpkmdihati #keluargakeduaku #sahabatselamanya

    136 2 56 minutes ago
    Kami baru pertama berjumpa dari beberapa daerah yg berbeda di Indonesia..
Tapi kami merasa seperti sudah lama kenal bahkan seperti saudara/keluarga kecil..
Kami punya banyak cerita yg berbeda tapi punya rasa yg sama akan hal yg tak terduga..
•

Akhirnya kami berpisah, tapi kami percaya suatu saat akan bertemu lagi bisa canda tawa lagi.. •
#temanbaru
#saturasa
#trainingpreesupport2019
#sahabatselamanya

    Kami baru pertama berjumpa dari beberapa daerah yg berbeda di Indonesia..
    Tapi kami merasa seperti sudah lama kenal bahkan seperti saudara/keluarga kecil..
    Kami punya banyak cerita yg berbeda tapi punya rasa yg sama akan hal yg tak terduga..


    Akhirnya kami berpisah, tapi kami percaya suatu saat akan bertemu lagi bisa canda tawa lagi.. •
    #temanbaru
    #saturasa
    #trainingpreesupport2019
    #sahabatselamanya

    11 0 4 hours ago
    Dear VMS, I don’t know how to thank you but I’m lucky to have you in my life💖 love each one of you💜 missing Nur,Aizie and Mia :/ #youknowwhoyouare #sahabatselamanya

    Dear VMS, I don’t know how to thank you but I’m lucky to have you in my life💖 love each one of you💜 missing Nur,Aizie and Mia :/ #youknowwhoyouare #sahabatselamanya

    84 2 5 hours ago
    Ni kali kita payung lain dari pd yg lain nak up basikal lajak X ada basikal tua pak cik nasi lemak punya, boleh lah.. Heheh jgn marah bos.. Nanti kena jual.. Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar basikal tua kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom

copy, paste ayat dan post gambar terbaik korang kat wall masing-masing

#malaysiaku 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
#Merdeka62
#siapatu
#enciboszz
#bp3t4kcrew.official
#backtobasic
#sahabatselamanya

    Ni kali kita payung lain dari pd yg lain nak up basikal lajak X ada basikal tua pak cik nasi lemak punya, boleh lah.. Heheh jgn marah bos.. Nanti kena jual.. Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar basikal tua kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom

    copy, paste ayat dan post gambar terbaik korang kat wall masing-masing

    #malaysiaku 🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾
    #Merdeka62
    #siapatu
    #enciboszz
    #bp3t4kcrew.official
    #backtobasic
    #sahabatselamanya

    21 0 6 hours ago
    Persahabatan bukanlah siapa yg dtg dlu dlm hidup kita, tetapi sape yang datang dan tk pernah tingglkn kita sendirian...
#sahabatselamanya
#kenangan

    Persahabatan bukanlah siapa yg dtg dlu dlm hidup kita, tetapi sape yang datang dan tk pernah tingglkn kita sendirian...
    #sahabatselamanya
    #kenangan

    9 11 11 hours ago

Top #sahabatselamanya posts