#sajat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sajat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
38.1
Average comment
0.2
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

@brandless_store Profile picture

@brandless_store

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU ❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia #hoodiemurahmalaysia

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU ❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur  #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia  #hoodiemurahmalaysia
6 0 1 hour ago
@brandless_store Profile picture

@brandless_store

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia #hoodiemurahmalaysia

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur  #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia  #hoodiemurahmalaysia
2 0 1 hour ago
@brandless_store Profile picture

@brandless_store

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU ❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia #hoodiemurahmalaysia

🔥 NEW STOCK❗️DESIGN BARU ❗️🔥
🔥QUALITY💯COTTON FRESH DARI KILANG🔥
___________________________________
SIZE : XS , S , M , XL , XXL
1 PCS : RM 45
2 PCS: RM 80
3 PCS :RM 100
.
FREE POS SELURUH MALAYSIA. SCREENSHOT DESIGN YANG KORANG NAK CEPAT ‼️TEKAN LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ‼️ T-SHIRT BOLEH CAMPUR2 TAU🔥
.
#readystock #onlineshopemalaysia #premiumquality #vansmalaysia #newstock #malaysia #localbrand #uitmpuncakalam #kualalumpur  #kualaselangor #streetfashion #guess #vansmy #suprememalaysia #bazaarpaknil #lokalah #malaysiaevent #sajat #ijok #unisel #stussymalaysia #lokalbrand #malaysia #streetwearstore #skatemy #readystockmalaysia #skatemalaysia  #hoodiemurahmalaysia
4 0 1 hour ago
@anny.with.johan Profile picture

@anny.with.johan

Hehehe.. Terliur tak nampak pizza sihat kami? Yesza.. Dalam program kami, macam2 resipi yang akan kami berikan.

Siapa kata makan sihat tak bole makan pizza? Bukan saja pizza, rendang pun ada, ayam penyet pun ada, pasembur pun ada, sambal udang pun ada, asam pedas pun ada, Tom yam pun ada dan banyak lagi!

Makan sedap!
Makan 5 kali satu hari!
Masih bole turun berat lagi!
Power weii!

Coach Anny, anak 3, umur 50 tahun, hilang 20kg berat badan

Coach Johan, umur 53 tahun, hilang 15kg berat badan

Join program online kami...kami akan kongsi caranya..👌 UNTUK PERTANYAAN SILA

Whatsapp: +60167335543

Atau tekan link di bio..😊 #gemokisawesome  #tipskurus  #onlinecoaches  #kurusdarirumah  #missfazura  #neelofa  #nakkurus  #jomdiet  #jomkurus  #dietsihat  #sajat  #kurussebelumkahwin  #remyishak  #abam  #kurussebelumraya #sufiansuhaimi #onlinecoaching #plussize #weightloss #eatclean #buncit #mirafilzah #makansihat

Hehehe.. Terliur tak nampak pizza sihat kami? Yesza.. Dalam program kami, macam2 resipi yang akan kami berikan.

Siapa kata makan sihat tak bole makan pizza? Bukan saja pizza, rendang pun ada, ayam penyet pun ada, pasembur pun ada, sambal udang pun ada, asam pedas pun ada, Tom yam pun ada dan banyak lagi!

Makan sedap! 
Makan 5 kali satu hari! 
Masih bole turun berat lagi! 
Power weii!

Coach Anny, anak 3, umur 50 tahun, hilang 20kg berat badan

Coach Johan, umur 53 tahun, hilang 15kg berat badan

Join program online kami...kami akan kongsi caranya..👌 UNTUK PERTANYAAN SILA

Whatsapp: +60167335543

Atau tekan link di bio..😊 #gemokisawesome #tipskurus #onlinecoaches #kurusdarirumah #missfazura #neelofa #nakkurus #jomdiet #jomkurus #dietsihat #sajat #kurussebelumkahwin #remyishak #abam #kurussebelumraya #sufiansuhaimi #onlinecoaching #plussize #weightloss #eatclean #buncit #mirafilzah #makansihat
17 0 3 hours ago
@butik.pakaian.rh Profile picture

@butik.pakaian.rh

SET KEBAYA JAWI

Harga : rm 78
Postage : rm 9 sm / rm 16 ss

SKIRT SPAN

MATERIAL :
BRUKAT + FURING + BATIK PRADA

MEASUREMENT :
LILIT DADA : 98CM
LABUH : 115CM
LABUH SKIRT : 90CM

QUALITY GRADE (COPY ORI)

wa.me/60134490610

#2019 #rhboutique #kebaya #kebayamodern #pakaianmuslimah #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #nursajat #sajat #murah2 #murah #murahgila #murahnya #murahmurah #lafazkankhalimahcintamu #telukintan #bajuterkini #lelakimuyangdulu #rumahsitikhadijah #terimaakuseadanya

SET KEBAYA JAWI

Harga : rm 78
Postage : rm 9 sm / rm 16 ss

SKIRT SPAN

MATERIAL : 
BRUKAT + FURING + BATIK PRADA

MEASUREMENT :
LILIT DADA : 98CM
LABUH : 115CM
LABUH SKIRT : 90CM

QUALITY GRADE (COPY ORI)

wa.me/60134490610

#2019 #rhboutique #kebaya #kebayamodern #pakaianmuslimah #pakaianmurah #pakaianwanita #pakaian #nursajat #sajat #murah2 #murah #murahgila #murahnya #murahmurah #lafazkankhalimahcintamu #telukintan #bajuterkini #lelakimuyangdulu #rumahsitikhadijah #terimaakuseadanya
0 0 4 hours ago
@nurhandcraft_ Profile picture

@nurhandcraft_

Kajang, Malaysia

assalammuailaikum semua!
bismillahirrahmanirrahim, today saya nak start buat bisnes menjual dari hasil buatan saya sendiri ☺️🌸
.
perkenalkan Handcraft by Nur, kalau korang berminat boleh whatsapp saya link ada di bio ye 😘♥️
.
#handcraftmalaysia #handcraftbynur #handmadebeg #tiktokmalaysia #bigstage2019 #kraftanganmalaysia #begmurah #begcantikmurah #kraftangan #madeinmalaysia #jannanick #sajat #datoalifsyukri #kraftanganbag #barangmurah

assalammuailaikum semua! 
bismillahirrahmanirrahim, today saya nak start buat bisnes menjual dari hasil buatan saya sendiri ☺️🌸
.
perkenalkan Handcraft by Nur, kalau korang berminat boleh whatsapp saya link ada di bio ye 😘♥️
.
#handcraftmalaysia #handcraftbynur #handmadebeg #tiktokmalaysia #bigstage2019 #kraftanganmalaysia #begmurah #begcantikmurah #kraftangan #madeinmalaysia #jannanick #sajat #datoalifsyukri #kraftanganbag #barangmurah
4 2 8 hours ago
#sajat
18 0 9 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
4 0 10 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
2 0 10 hours ago
@beautyshop_bysitiraihana Profile picture

@beautyshop_bysitiraihana

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni? Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet

😍 KULIT MUKA BERSIH SEAWAL 3 HARI 😍

Muka berjeragat?
Kulit muka berminyak?
Muka penuh jerawat?

Eh kejap jangan skip! Ni bukan auta tapi realiti 😏

Rai tahu ramai yang ada masalah muka, tapi tak tahu dah nak pakai produk apa semua kebanyakkan produk yang cuba semua tak sesuai dengan kulit muka

Lepas tu, bila makeup pun muka nampak berkerak ja. Nak makeup pun tak confident! 😢 
Kalau nak cantik jangan skip baca kebaikkan yang rai nak share dekat bawah ni! 😘 🎀 Hilangkan parut dan jerawat seawal 7 hari
🎀 Muka glowing semulajadi
🎀 Menganjalkan kulit muka
🎀 Menghilangkan kedutan di muka
🎀 Menghilangkan jeragat
🎀 Based makeup

Produk yang hot selling sangat! 🔥 Miracle serum by Danielin Beauty 😘

Berminat dengan produk ni?  Nak tahu lebih detail tentang produk? 😋

Sila klik link di bawah untuk sebarang pertanyaan 📲
https://wa.me/60184707751?text=Nakorderserum

Setiap pembelian akan mendapat potongan sebanyak 5% dan free gift 😍

Like dan share page beautyshop_bysitiraihana untuk diskaun yang lebih banyak! 💕

#danielinbeauty #rumahsitikhadijah #13reasonwhy #bigstage #miracleserum #serumjerawat #msu #kdu #kptm #uitm #serumjeragat #tuandanial #neelofa #bobatea #thealley #xifutang #sajat #tealive #johor #penang #pakejlangkawi #sobella #maybelline #sephora #sasa #makeupbajet
3 0 10 hours ago
@cik_eri_sugargold Profile picture

@cik_eri_sugargold

Ambuii glowing nya dia.. Dari jauh nampak muka pi dulu.. Gitu laa effect pakai fix glow seting spray darling! Best sangat. Bukan glowing je tapi meakup bertahan lebih lama dan terasa lembap dan jatuh cinta dengan meakup sendiri. Tapi don’t worry.. ❌ Tanpa pengelupasan
❌ Harga mampu milik
❌ Lulus KKM dan labtest
❌ Keluaran kilang bertaraf GMP

Dah ramai yang cuba. Awak bila lagi?

Ambuii glowing nya dia.. Dari jauh nampak muka pi dulu.. Gitu laa effect pakai fix glow seting spray darling! Best sangat. Bukan glowing je tapi meakup bertahan lebih lama dan terasa lembap dan jatuh cinta dengan meakup sendiri. Tapi don’t worry.. ❌ Tanpa pengelupasan
❌ Harga mampu milik
❌ Lulus KKM dan labtest
❌ Keluaran kilang bertaraf GMP

Dah ramai yang cuba. Awak bila lagi?

#sugargoldsingapora #sugargoldmalaysia #sugargoldindonesia #mekup #Misi_Flawless_2019 #mukapartist #majalahremaja #artismalaysia #astromalaysia #asiangirls #astrogempak #sajat #SkincareHOT #Skincare_Natural_Viral #sitinurhaliza #Semua_Berhak_Cantik #datoalifsyukri #datositinurhaliza #datoalifsyukriterlajaklaris #datovida #tv3malaysia #t #tiktok #toner #tonight .
.
.
http://bit.ly/hazriah

Ambuii glowing nya dia.. Dari jauh nampak muka pi dulu.. Gitu laa effect pakai fix glow seting spray darling! Best sangat. Bukan glowing je tapi meakup bertahan lebih lama dan terasa lembap dan jatuh cinta dengan meakup sendiri. Tapi don’t worry.. ❌ Tanpa pengelupasan
❌ Harga mampu milik
❌ Lulus KKM dan labtest
❌ Keluaran kilang bertaraf GMP

Dah ramai yang cuba. Awak bila lagi?

Ambuii glowing nya dia.. Dari jauh nampak muka pi dulu.. Gitu laa effect pakai fix glow seting spray darling! Best sangat. Bukan glowing je tapi meakup bertahan lebih lama dan terasa lembap dan jatuh cinta dengan meakup sendiri. Tapi don’t worry.. ❌ Tanpa pengelupasan
❌ Harga mampu milik
❌ Lulus KKM dan labtest
❌ Keluaran kilang bertaraf GMP

Dah ramai yang cuba. Awak bila lagi?

#sugargoldsingapora #sugargoldmalaysia #sugargoldindonesia #mekup #Misi_Flawless_2019 #mukapartist #majalahremaja #artismalaysia #astromalaysia #asiangirls #astrogempak #sajat #SkincareHOT #Skincare_Natural_Viral #sitinurhaliza #Semua_Berhak_Cantik #datoalifsyukri #datositinurhaliza #datoalifsyukriterlajaklaris #datovida #tv3malaysia #t #tiktok #toner #tonight .
.
.
http://bit.ly/hazriah
2 0 11 hours ago
Ismerős? 😩🥺#idezet #sajat #velemismegtörténhet
4 0 12 hours ago
@arinaforreal Profile picture

@arinaforreal

Baru test suara keluar ko haa 🤣 tag kawan korang yang suara sumbang hahahaha, ari pun sumbang jugak wkwkwk 😏🤣😂
.-
.-
.- #tiktok #tiktokmemes #tiktokgelek #malaysia #indonesia #indo #malay #malaysianfood #sajat #alifsyukriterlajaklaris

Baru test suara keluar ko haa 🤣 tag kawan korang yang suara sumbang hahahaha, ari pun sumbang jugak wkwkwk 😏🤣😂
.-
.-
.- #tiktok #tiktokmemes #tiktokgelek #malaysia #indonesia #indo #malay #malaysianfood #sajat #alifsyukriterlajaklaris
238 4 12 hours ago
@agasae_shop Profile picture

@agasae_shop

⌚️ERN EMPORIO ARMANI⌚️ .
.
✅GRED AAA
✅ waterproff
✅ stainless steel
.
.
💰RM60 SM/RM65 SS
.
.
Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik 👇🏻👇🏻
https://www.instagram.com/agasae_shop/

Klik link for order 👇🏻👇🏻
https://wa.me/601125565578
.
#jam_Agasae
.
.
#agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #motifviral #jannanick #meletop
#putriyangditukar #kucaimars #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #semuasalahku #sepahtureunion2019 #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #dramasweetdream

⌚️ERN EMPORIO ARMANI⌚️ .
.
✅GRED AAA
✅ waterproff
✅ stainless steel
.
.
💰RM60 SM/RM65 SS
.
.
Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik 👇🏻👇🏻
https://www.instagram.com/agasae_shop/

Klik link for order 👇🏻👇🏻
https://wa.me/601125565578
.
#jam_Agasae
.
.
#agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #motifviral #jannanick #meletop
#putriyangditukar #kucaimars #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #semuasalahku #sepahtureunion2019 #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #dramasweetdream
5 0 12 hours ago
@al_scope Profile picture

@al_scope

BIARKAN ROBOT BERSIHKAN RUMAH ANDA ‼

Anda takkan rugi memilikinya.. Kadang2 kita sendiri pun tak sempat nak menyapu rumah sendiri. Sibuk dengan kerja lain lagi. Apa kata bagi ROBOT je sedut sampah2 di rumah anda 😊

CIRI² HEBAT
1⃣ Boleh charge, tahan sekitar 90 minit
2⃣ Sangat berkesan sedut habuk2, bulu2 dan macam2 lagi sampah yang kecil
3⃣ Design yang bergaya dan elegant
4⃣ Ada warranty 2 bulan
5⃣ Sangat mudah digunakan . 🔰 HARGA ASAL 🔰 *RM360 SEUNIT*

Sempena promosi sekarang kami ada offer lagi special untuk anda 👇🏻 🔥 *PROMOSI DISKAUN 50% SEHINGGA...* 🔥
📢 * 30 SEPTEMBER SAHAJA!* 📢 ‼‼‼‼‼‼ == SET A == *RM180* Asal ~RM360~ Jimat RM180! (1 UNIT) == SET B == *RM320* Asal ~RM720~ Jimat RM400! (2 UNIT)
P/s: *PERHATIAN* ‼ Pengeposan setiap hari Isnin - Sabtu (3pm) 📬 Order sebelum pukul 3pm akan dipos pada hari yg sama ‼ COD area Shah Alam (free caj) & Klang Valley (caj runner mengikut tempat)
Bukan itu sahaja... Kami juga ada offer 👇🏻 📬 *CAJ PENGEPOSAN KAMI TANGGUNG* 📬
Biasanya kos pos adalah RM18, agak mahal sebab saiz kotaknya yg agk besar. Tapi untuk promosi kali ini, kita akan tanggung caj pengeposan. 😊 📦 *GUARANTEE BARANG AKAN SAMPAI* 📦
Kalau tak sampai, kami akan pos baru pada anda. Kami jamin barang akan sampai dengan selamat! 🏢 *SELF PICKUP & DELIVERY* 🏢
Anda juga boleh pickup sendiri di warehouse kami di Seksyen 15, Shah Alam. Perlu buat appointment dulu sebelum datang ya. 😊 ‼️ PROMOSI 50% SEDANG BERLANGSUNG ‼️ STOK SANGAT TERHAD
Sila tekan LINK DIBAWAH SEKARANG untuk fast respond ⤵

wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR
wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR
wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR

#robotvaccum #bazaarpaknil #viralmalaysia #terhad❗️ #sayajualmurah #gadgetmurahmalaysia #gadget #barangbarumurah #lokalah #lokal #isterisuka #suamiistribahagia #tahanlama #ct #ctdk #terlajaklaris #wakkilat #wakdoyok #sajat #teropongviral #teropongjarakjauh

BIARKAN ROBOT BERSIHKAN RUMAH ANDA ‼

Anda takkan rugi memilikinya.. Kadang2 kita sendiri pun tak sempat nak menyapu rumah sendiri. Sibuk dengan kerja lain lagi. Apa kata bagi ROBOT je sedut sampah2 di rumah anda 😊

CIRI² HEBAT
1⃣ Boleh charge, tahan sekitar 90 minit
2⃣ Sangat berkesan sedut habuk2, bulu2 dan macam2 lagi sampah yang kecil
3⃣ Design yang bergaya dan elegant
4⃣ Ada warranty 2 bulan
5⃣ Sangat mudah digunakan . 🔰 HARGA ASAL 🔰 *RM360 SEUNIT*

Sempena promosi sekarang kami ada offer lagi special untuk anda 👇🏻 🔥 *PROMOSI DISKAUN 50% SEHINGGA...* 🔥
📢 * 30 SEPTEMBER SAHAJA!* 📢 ‼‼‼‼‼‼ == SET A == *RM180*  Asal ~RM360~  Jimat RM180! (1 UNIT) == SET B == *RM320*  Asal ~RM720~  Jimat RM400! (2 UNIT) 
P/s: *PERHATIAN* ‼ Pengeposan setiap hari Isnin - Sabtu (3pm) 📬 Order sebelum pukul 3pm akan dipos pada hari yg sama ‼ COD area Shah Alam (free caj) & Klang Valley (caj runner mengikut tempat)
Bukan itu sahaja... Kami juga ada offer 👇🏻 📬 *CAJ PENGEPOSAN KAMI TANGGUNG* 📬
Biasanya kos pos adalah RM18, agak mahal sebab saiz kotaknya yg agk besar. Tapi untuk promosi kali ini, kita akan tanggung caj pengeposan. 😊 📦 *GUARANTEE BARANG AKAN SAMPAI* 📦
Kalau tak sampai, kami akan pos baru pada anda. Kami jamin barang akan sampai dengan selamat! 🏢 *SELF PICKUP & DELIVERY* 🏢
Anda juga boleh pickup sendiri di warehouse kami di Seksyen 15, Shah Alam. Perlu buat appointment dulu sebelum datang ya. 😊 ‼️ PROMOSI 50% SEDANG BERLANGSUNG ‼️ STOK SANGAT TERHAD 
Sila tekan LINK DIBAWAH SEKARANG untuk fast respond ⤵

wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR
wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR
wasap.my/60163328156/NAKPROMOSIVR

#robotvaccum #bazaarpaknil #viralmalaysia #terhad❗️ #sayajualmurah #gadgetmurahmalaysia #gadget #barangbarumurah #lokalah #lokal #isterisuka #suamiistribahagia #tahanlama #ct #ctdk #terlajaklaris #wakkilat #wakdoyok #sajat #teropongviral #teropongjarakjauh
2 0 13 hours ago
@al_scope Profile picture

@al_scope

SUKA TAK KALAU, TONYOH2 TERUS HILANG KARAT?? Ramai dah try.. RESULT DIE MMG WOWWW‼️ Berkesan serta merta dalam 2,3 minit je broo.. Cantik mcm baru beli !!.. fuhyoooo!! Wak nk kongsi spray RUST REMOVER yang mampu hilangkan: ✔️Kesan2 karat pada semua lapisan ✔️Besi yang disaluti karat tebal
✔️Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air.
✔️Kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai.
✔️Karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg.
✔️Karat pada rim kereta & motosikal
✔️Dapat membuka screw yg susah utk dibuka dsebabkan diselaputi karat yg tebal

Produk WAK KILAT ni dah viral dah kat pasaran. ===========================
Untuk sebarang pertanyaan:
Whatsapp saya di +60163328156
=========================== Tak caye lagi ke? Cuba la guna.. *Dijamin Berkesan*

Nak tau tak harga promosi sekarang??
PM Sekarang :
1. Harga Promosi
2. Free Postage

#wakkilat #antikarat #wakdoyok #bazaarpaknil #sayajualmurah #barangbarumurah #barangviral #siapacepatdiadapat #buktiviral #datoalifsyukri #AWAS #sajat #ctdkjunior #ctdk #lokalah #lokal #lcepat #terhad❗️ #maribeli #highquality

SUKA TAK KALAU, TONYOH2 TERUS HILANG KARAT?? Ramai dah try.. RESULT DIE MMG WOWWW‼️ Berkesan serta merta dalam 2,3 minit je broo.. Cantik mcm baru beli !!.. fuhyoooo!! Wak nk kongsi spray RUST REMOVER yang mampu hilangkan: ✔️Kesan2 karat pada semua lapisan ✔️Besi yang disaluti karat tebal
✔️Air karat pada bahagian tile terutama di dalam bilik air.
✔️Kesan karat tong gas yg diletakkan diatas mozek atau ape2 permukaan lantai.
✔️Karat pada bahagian besi terutama spana ,screw driver n mcm2 lg.
✔️Karat pada rim kereta & motosikal
✔️Dapat membuka screw yg susah utk dibuka dsebabkan diselaputi karat yg tebal

Produk WAK KILAT ni dah viral dah kat pasaran. ===========================
Untuk sebarang pertanyaan:
Whatsapp saya di +60163328156
=========================== Tak caye lagi ke? Cuba la guna.. *Dijamin Berkesan*

Nak tau tak harga promosi sekarang??
PM Sekarang :
1. Harga Promosi 
2. Free Postage

#wakkilat #antikarat #wakdoyok #bazaarpaknil #sayajualmurah #barangbarumurah #barangviral #siapacepatdiadapat #buktiviral #datoalifsyukri #AWAS #sajat #ctdkjunior #ctdk #lokalah #lokal #lcepat #terhad❗️ #maribeli #highquality
7 0 13 hours ago
@nn2dong_ Profile picture

@nn2dong_

BAWAL COTTON VOILE !!!
Warna ni ja yang available . Tengah buad clearance stock ni ampa ! 😱😱 tudung sangat2 senang bentuk 🧕🏻 senang iron 😱 kain sejuk ❄️ Harga berpatutan pulak tu ! 😱💵 So cepat dapatkan , nanti menyesal tau! #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #sajat #penang

BAWAL COTTON VOILE !!!
Warna ni ja yang available . Tengah buad clearance stock ni ampa ! 😱😱 tudung sangat2 senang bentuk 🧕🏻 senang iron 😱 kain sejuk ❄️ Harga berpatutan pulak tu ! 😱💵 So cepat dapatkan , nanti menyesal tau! #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawalmudahbentuk #bawalmudahiron #sajat #penang
9 0 13 hours ago

Top #sajat posts

@nakluahsikit Profile picture

@nakluahsikit

Belajar dari apa yang terjadi #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅

Belajar dari apa yang terjadi #nakluahsikit
.
Tag Someone ✅
8,506 65 19 September, 2019