#salamjumaat Instagram Photos & Videos

salamjumaat - 642.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #salamjumaat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
47 minutes
Average like
22.4
Average comment
1
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

Bateri fon pun kena caj hari2.. inikan pulak semangat kita manusia yang turun naik ni ⬆️⬇️
.
Tahukah anda dalam journey nak turun berat.. cabaran utama bukanlah tak tau ilmu diet.. tapi selalu give up di pertengahan jalan. Sebab apa?
.
Sebab takde mood, rasa down, kena ejek, orang sekeliling tak support... sedih kan? Sebab tu bagus kalau ada support group. MEMANG AKAN SANGAT MEMBANTU! 💪🏼
.
Dalam program #getfitnowonline ni saya tak ajar orang kurus dalam masa sebulan je.. tapi bagaimana nak bina habit dan sikap baru.. yang positif.. so bukan setakat sebulan.. boleh diamalkan sepanjang hayat ♥️
.
Orang selalu kata value yang mereka dapat dalam program #getfitnowonline ni tak boleh dinilai dengan yurannya. Yuran tu tak seberapa pun untuk ilmu yang boleh apply sepanjang hayat.
.
Tapi... ilmu sahaja tak guna kalau tak apply. Application is powerful. Ilmu sampai ke langit pun tapi jika tak apply.. alangkah sia2...
.
Jom start bina habit dan sikap baru yang positif. Jadi lepas ni.. low battery ke.. battery mati ke.. kita akan still making progress from time to time 😍🔥
.
So far apa habit baru yang korang dah berjaya amalkan sejak mula diet ni? Boleh share sikit kat ruangan komen? 👇🏼
.

Coach Nor Abu Bakar , +60196699154
#getfitnowonline #GFNOcoachchallenge #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia

Bateri fon pun kena caj hari2.. inikan pulak semangat kita manusia yang turun naik ni ⬆️⬇️
.
Tahukah anda dalam journey nak turun berat.. cabaran utama bukanlah tak tau ilmu diet.. tapi selalu give up di pertengahan jalan. Sebab apa?
.
Sebab takde mood, rasa down, kena ejek, orang sekeliling tak support... sedih kan? Sebab tu bagus kalau ada support group. MEMANG AKAN SANGAT MEMBANTU! 💪🏼
.
Dalam program #getfitnowonline ni saya tak ajar orang kurus dalam masa sebulan je.. tapi bagaimana nak bina habit dan sikap baru.. yang positif.. so bukan setakat sebulan.. boleh diamalkan sepanjang hayat ♥️
.
Orang selalu kata value yang mereka dapat dalam program #getfitnowonline ni tak boleh dinilai dengan yurannya. Yuran tu tak seberapa pun untuk ilmu yang boleh apply sepanjang hayat.
.
Tapi... ilmu sahaja tak guna kalau tak apply. Application is powerful. Ilmu sampai ke langit pun tapi jika tak apply.. alangkah sia2...
.
Jom start bina habit dan sikap baru yang positif. Jadi lepas ni.. low battery ke.. battery mati ke.. kita akan still making progress from time to time 😍🔥
.
So far apa habit baru yang korang dah berjaya amalkan sejak mula diet ni? Boleh share sikit kat ruangan komen? 👇🏼
.

Coach Nor Abu Bakar , +60196699154
#getfitnowonline #GFNOcoachchallenge #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia
8 0 10 September, 2019

APA YG BOLEH DIMAKAN PADA LEWAT MALAM.

Daripada review saya last posting haritu. Ramai yg share sebab makan lewat malam. Saya tahu ada yg selalu lapar pada lewat malam dan binggung tak tahu nak makan apa supaya berat korang tak bertambah kan 🤔🤔

Sini saya share, korang masih boleh makan ringan yg betul dan elakkan makanan tersebut melebihi 150 kalori kerana waktu malam metabolisma kita rendah dan kena tggu sekurang kurangnya 1jam sebelum korang masuk tidur.
.
Antara pilihan yg terbaik:

1- Minuman nutrisi
2- Oatmeal
3- Buah-buahan
4- Kekacang
5- Segelas susu rendah lemak
6- Sayuran segar
7- Roti wholemeal dgn peanut butter
8- Dada ayam rebus.

Sekarang tidak binggung lagi, dah boleh pilih makanan yg rendah kalori dan mengenyangkan utk lapik perut korang pada lewat malam.

Jgn pulak bantai pegi mamak order roti canai, ingat kan simple meal rupanya tinggi kalori 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ Bukan kurus yang kita dapat malah lagi menternak lemak.

Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SAVE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥

#getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline

Coach Nor Abu Bakar +60196699154

#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia

APA YG BOLEH DIMAKAN PADA LEWAT MALAM.
•
Daripada review saya last posting haritu. Ramai yg share sebab makan lewat malam. Saya tahu ada yg selalu lapar pada lewat malam dan binggung tak tahu nak makan apa supaya berat korang tak bertambah kan 🤔🤔
•
Sini saya share, korang masih boleh makan ringan yg betul dan elakkan makanan tersebut melebihi 150 kalori kerana waktu malam metabolisma kita rendah dan kena tggu sekurang kurangnya 1jam sebelum korang masuk tidur.
.
Antara pilihan yg terbaik:
•
1- Minuman nutrisi 
2- Oatmeal 
3- Buah-buahan
4- Kekacang
5- Segelas susu rendah lemak
6- Sayuran segar
7- Roti wholemeal dgn peanut butter
8- Dada ayam rebus.
•
Sekarang tidak binggung lagi, dah boleh pilih makanan yg rendah kalori dan mengenyangkan utk lapik perut korang pada lewat malam.
•
Jgn pulak bantai pegi mamak order roti canai, ingat kan simple meal rupanya tinggi kalori 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ Bukan kurus yang kita dapat malah lagi menternak lemak.
•
Harap perkongsian ni bermanfaat untuk semua. LIKE, SAVE, SHARE dan TAG untuk berkongsi info ni dengan orang tersayang ♥
•
#getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline
•
Coach Nor Abu Bakar +60196699154
•
#tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #malaypretty #makanandiet #produkkurus #ubatkurus #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #igersmalaysia #igerskl #sayajualubatkurus #sayajualprodukkurus #sayajualherbalife #igshopmalaysia
0 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #malaysiavsuae #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #malaysiavsuae #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
2 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
2 1 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
4 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 1 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
2 0 10 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
2 0 10 September, 2019

🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #kurungmoden #salamjumaat #abayamurah #tv3 #kurungpahang #kurungkedah #kurungplain #bajubatik #blousemurah #kebayabatik #bajukurungkebaya #bajukurungbatik #bajukurungsongket #bawalmerdeka #bajukurungcotton #jubah #bajumelayumoden #bajukurungplain #batikmoden #kurungkebaya #bajukebayamoden #mirafilzah #kurungplain #kurungkedahmurah #wanitahariini #cikgu #salamjumaat

🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon#bajukurungbatik#bajukurungbatikmurah#kurungmoden#salamjumaat#abayamurah#tv3#kurungpahang#kurungkedah#kurungplain#bajubatik#blousemurah#kebayabatik#bajukurungkebaya#bajukurungbatik#bajukurungsongket#bawalmerdeka#bajukurungcotton#jubah#bajumelayumoden#bajukurungplain#batikmoden#kurungkebaya#bajukebayamoden#mirafilzah#kurungplain#kurungkedahmurah#wanitahariini#cikgu#salamjumaat
0 0 10 September, 2019

🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #kurungmoden #salamjumaat #abayamurah #tv3 #kurungpahang #kurungkedah #kurungplain #bajubatik #blousemurah #kebayabatik #bajukurungkebaya #bajukurungbatik #bajukurungsongket #bawalmerdeka #bajukurungcotton #jubah #bajumelayumoden #bajukurungplain #batikmoden #kurungkebaya #bajukebayamoden #mirafilzah #kurungplain #kurungkedahmurah #wanitahariini #cikgu #salamjumaat

🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon#bajukurungbatik#bajukurungbatikmurah#kurungmoden#salamjumaat#abayamurah#tv3#kurungpahang#kurungkedah#kurungplain#bajubatik#blousemurah#kebayabatik#bajukurungkebaya#bajukurungbatik#bajukurungsongket#bawalmerdeka#bajukurungcotton#jubah#bajumelayumoden#bajukurungplain#batikmoden#kurungkebaya#bajukebayamoden#mirafilzah#kurungplain#kurungkedahmurah#wanitahariini#cikgu#salamjumaat
1 0 10 September, 2019

👑VIP👑
🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon #bajukurungbatik #bajukurungbatikmurah #kurungmoden #salamjumaat #abayamurah #tv3 #kurungpahang #kurungkedah #kurungplain #bajubatik #blousemurah #kebayabatik #bajukurungkebaya #bajukurungbatik #bajukurungsongket #bawalmerdeka #bajukurungcotton #jubah #bajumelayumoden #bajukurungplain #batikmoden #kurungkebaya #bajukebayamoden #mirafilzah #kurungplain #kurungkedahmurah #wanitahariini #cikgu #salamjumaat

👑VIP👑
🔹Code: 3919
Azeen Printed Blouse

Material: Arianna Silk Cotton
(Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55 🌟Zip - Tangan (Zip Sorok)

Berat : 250 gram +/- Retail : RM49 (Tak Termasuk Pos)

#bajusedondon#bajukurungbatik#bajukurungbatikmurah#kurungmoden#salamjumaat#abayamurah#tv3#kurungpahang#kurungkedah#kurungplain#bajubatik#blousemurah#kebayabatik#bajukurungkebaya#bajukurungbatik#bajukurungsongket#bawalmerdeka#bajukurungcotton#jubah#bajumelayumoden#bajukurungplain#batikmoden#kurungkebaya#bajukebayamoden#mirafilzah#kurungplain#kurungkedahmurah#wanitahariini#cikgu#salamjumaat
0 0 10 September, 2019

Alhamdulillah thankz for support us 😀.
.
Nak order? Whatsapp jer Amar 019-5054312 @ click link dkt bio.
.
#testimoni #amoutfit #utm
#pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu
#salamjumaat #ajimaura #poslaju
#terapiinstagram #bazarpaknil #twitter

Alhamdulillah thankz for support us 😀.
.
Nak order? Whatsapp jer Amar 019-5054312 @ click link dkt bio.
.
#testimoni #amoutfit #utm 
#pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu 
#salamjumaat #ajimaura #poslaju 
#terapiinstagram #bazarpaknil #twitter
11 0 10 September, 2019

DEXANDRA TWIST & SPRAY

JOM dapatkam Dexandra perfume 10ml + 10ml rm49.90 sahaja! Juga boleh dapatkan refill 10ml pada harga pengenalan Rm15 sahaja. (Harga biasa RM19.90)

Cantik kan botol twist & spray ni? 😍 dah la mobile friendly gaya pun mewah. Bau nya apatah lagi.. memang menawan ❤

Twist & Spray by De’Xandra mempunyai 5 jenis bauan seperti dibawah:

GLEE
Hanya untuk gadis manis yang ceria, peramah dan mudah didekati! Aroma flora-buah-buahannya dimulakan dengan beri buah, diikuti bunga violet dan melur, dan diakhiri aroma musk putih serta vanila.

CLASS
Formal, elegan namun penuh kesopanan, ini untuk wanita yang bercita-cita tinggi. Aroma sitrus seperti bergamot, orange, dan currant hitam bergabung dengan aroma bunga lili, ros, serta osmanthus untuk wangian yang tersusun rapi.

MODÉ
Hanya untuk si gadis yang berani saja! Wangian yang menarik perhatian dengan aroma manis, woody dan smoky ini, pastinya membuatkan semua hadirin menoleh dia kali.

RUSH
Untuk jejaka versatil yang sentiasa mengembara, memberikan rasa segar sepanjang hari. Bergamot dan lada memulakan aromanya, diikuti bunga labdanum, lavender, ambroxan dan kayu cedar untuk sisi yang lebih menggoda.

VIBE
Segar, menyenangkan, wangian untuk para lelaki aktif. Dimulakan dengan aroma sitrus diikuti rempah seperti lada, kayu guaiac dan diakhiri aroma kacang tonka yang cukup maskulin.

Whatsapp Za laju-laju di 0139410267 atau click je link di bio @parfuumeria

DAPATKAN DEXANDRA hanya yang ORIGINAL tau!

#dexandramalaysia #dexandra #teamdexhana2u #waveyourscents #promomerdeka #merdekasale #31ogos2019 #jomselawat #salamjumaat #jomsedekah #senyumitusedekah #sayapenjualperfume #perfume #perfumemalaysia #dexandraoriginal #smile #love #perfumecollection #giftforhim #giftforher #weddinggift #ilovemalaysia

DEXANDRA TWIST & SPRAY

JOM dapatkam Dexandra perfume 10ml + 10ml rm49.90 sahaja! Juga boleh dapatkan refill 10ml pada harga pengenalan Rm15 sahaja. (Harga biasa RM19.90)

Cantik kan botol twist & spray ni? 😍 dah la mobile friendly gaya pun mewah. Bau nya apatah lagi.. memang menawan ❤

Twist & Spray by De’Xandra mempunyai 5 jenis bauan seperti dibawah:

GLEE
Hanya untuk gadis manis yang ceria, peramah dan mudah didekati! Aroma flora-buah-buahannya dimulakan dengan beri buah, diikuti bunga violet dan melur, dan diakhiri aroma musk putih serta vanila.

CLASS
Formal, elegan namun penuh kesopanan, ini untuk wanita yang bercita-cita tinggi. Aroma sitrus seperti bergamot, orange, dan currant hitam bergabung dengan aroma bunga lili, ros, serta osmanthus untuk wangian yang tersusun rapi.

MODÉ
Hanya untuk si gadis yang berani saja! Wangian yang menarik perhatian dengan aroma manis, woody dan smoky ini, pastinya membuatkan semua hadirin menoleh dia kali.

RUSH
Untuk jejaka versatil yang sentiasa mengembara, memberikan rasa segar sepanjang hari. Bergamot dan lada memulakan aromanya, diikuti bunga labdanum, lavender, ambroxan dan kayu cedar untuk sisi yang lebih menggoda.

VIBE
Segar, menyenangkan, wangian untuk para lelaki aktif. Dimulakan dengan aroma sitrus diikuti rempah seperti lada, kayu guaiac dan diakhiri aroma kacang tonka yang cukup maskulin.

Whatsapp Za laju-laju di 0139410267 atau click je link di bio @parfuumeria

DAPATKAN DEXANDRA hanya yang ORIGINAL tau!

#dexandramalaysia #dexandra #teamdexhana2u #waveyourscents #promomerdeka #merdekasale #31ogos2019 #jomselawat #salamjumaat #jomsedekah #senyumitusedekah #sayapenjualperfume #perfume #perfumemalaysia #dexandraoriginal #smile #love #perfumecollection #giftforhim #giftforher #weddinggift #ilovemalaysia
4 0 10 September, 2019

antara paparan yang menyentuh perasaan...kasih ibu tiada ternilaii harga nya.. berkorban apa jua dalam membesarkan kita... dengan penuh kasih dan sayang ...berbekal ke ikhlasan .. 😭
⁣Tap 2X ❤ , komen positif, follow, share & tag temen kamu ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa follow ya biar kita tambah semangat postingnya⁣⁣⁣
⁣⁣
follow ⬇️⬇️⬇️⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa 💟Like 💬Comment 👥Tag temenmu bila postingan ini bermanfaat ⁣⁣⁣
⁣⁣
🔄⁣⁣⁣repost @pemudahijrahyuk

#berbaktipadaorangtua #syukur #sebarkebaikan #dakwah_sibujang #akhlakmulia #muslimdaily #indonesiamenutupaurat #alkahfi #tamanmuslimah #sahabatsunnah #kuburiyyun #salamjumaat #doayangbaikbaik #syukuralhamdulillah #kasihsayang #syukurselalu #rezeki #alfatihah #maalhijrah #nikmati #salamaidiladha #jumaat #jumaatbarakah #salammaalhijrah #selamatpetang #positifselalu

antara paparan yang menyentuh perasaan...kasih ibu tiada ternilaii harga nya.. berkorban apa jua dalam membesarkan kita... dengan penuh kasih dan sayang ...berbekal ke ikhlasan .. 😭
⁣Tap 2X ❤ , komen positif, follow, share & tag temen kamu ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa follow ya biar kita tambah semangat postingnya⁣⁣⁣
⁣⁣
follow ⬇️⬇️⬇️⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
@pemudahijrahkuy ⁣⁣⁣
⁣⁣
⁣⁣
jangan lupa 💟Like 💬Comment 👥Tag temenmu bila postingan ini bermanfaat ⁣⁣⁣
⁣⁣
🔄⁣⁣⁣repost @pemudahijrahyuk
⁣
#berbaktipadaorangtua #syukur #sebarkebaikan #dakwah_sibujang #akhlakmulia #muslimdaily #indonesiamenutupaurat #alkahfi #tamanmuslimah #sahabatsunnah #kuburiyyun #salamjumaat #doayangbaikbaik #syukuralhamdulillah #kasihsayang #syukurselalu #rezeki #alfatihah #maalhijrah #nikmati #salamaidiladha #jumaat #jumaatbarakah #salammaalhijrah #selamatpetang #positifselalu
189 1 10 September, 2019

🇲🇾
BANTEN: Seorang remaja berusia 13 tahun mati dalam keadaan kejam malah mayatnya turut dirogol tiga lelaki yang menyerangnya di Lebak, Banten.

Mangsa dari suku etnik Baduy itu pergi ke kebun dijaga keluarganya bersama abangnya pada jam 1 petang pada 30 Ogos lalu sebelum dia ditinggalkan bersendirian kerana abangnya mahu memburu burung, lapor Tribunnews.

Mayat mangsa ditemui dengan kesan kelaran pada wajah, leher, pergelangan tangan dan kaki. Siasatan polis turut mendapati kesan air mani pada mangsa seterusnya dia disyaki dirogol sebelum dibunuh.

Bagaimanapun, penahanan tiga remaja lelaki berusia 15 hingga 19 tahun membongkar kisah sebenar apabila mereka mengakui mangsa sebenarnya sudah meninggal dunia ketika dirogol.

Kompas memetik Ketua Polis Banten, Novri Turangga berkata, tiga suspek itu memang berniat merogol mangsa, malah sudah memutuskan siapa yang akan melakukannya dulu.

Suspek pertama berusia 19 tahun dilaporkan menghampiri mangsa yang sedang memotong kayu api kononnya untuk meminjam parang sebelum menyerangnya.

Gadis itu melawan suspek yang memegang parang menyebabkan kedua-dua tangannya cedera, namun mangsa tetap tidak henti menjerit dan cuba mempertahankan diri.

Ketika itu, suspek menetak leher mangsa menyebabkannya mati sebelum terus merogolnya, kata Novri.

Sumber: Harian Metro

🇲🇾
BANTEN: Seorang remaja berusia 13 tahun mati dalam keadaan kejam malah mayatnya turut dirogol tiga lelaki yang menyerangnya di Lebak, Banten.

Mangsa dari suku etnik Baduy itu pergi ke kebun dijaga keluarganya bersama abangnya pada jam 1 petang pada 30 Ogos lalu sebelum dia ditinggalkan bersendirian kerana abangnya mahu memburu burung, lapor Tribunnews.

Mayat mangsa ditemui dengan kesan kelaran pada wajah, leher, pergelangan tangan dan kaki. Siasatan polis turut mendapati kesan air mani pada mangsa seterusnya dia disyaki dirogol sebelum dibunuh.

Bagaimanapun, penahanan tiga remaja lelaki berusia 15 hingga 19 tahun membongkar kisah sebenar apabila mereka mengakui mangsa sebenarnya sudah meninggal dunia ketika dirogol.

Kompas memetik Ketua Polis Banten, Novri Turangga berkata, tiga suspek itu memang berniat merogol mangsa, malah sudah memutuskan siapa yang akan melakukannya dulu.

Suspek pertama berusia 19 tahun dilaporkan menghampiri mangsa yang sedang memotong kayu api kononnya untuk meminjam parang sebelum menyerangnya.

Gadis itu melawan suspek yang memegang parang menyebabkan kedua-dua tangannya cedera, namun mangsa tetap tidak henti menjerit dan cuba mempertahankan diri.

Ketika itu, suspek menetak leher mangsa menyebabkannya mati sebelum terus merogolnya, kata Novri.

Sumber: Harian Metro
95 1 10 September, 2019
'Best sangat Estella Kurung ni. Jimatkan masa saya sebab tak perlu iron sangat'
.
.
.
Pastinya Estelle Kurung less ironing dan wudhu friendly. Terbaik bukan.
.
.
.
@sabella_byfaraya
@sabella_byfaraya
@sabella_byfaraya
.
.
.
.
.
#farayaseries #scarfaraya #aurainsta #aurainstabatch20 #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #syukurselalu #alhamdulillah #assalamualaikum #instantshawlprinted #instantshawl #awningscuba #shawlawning #shawlbawal #bawalshawl #cikguseo #salamjumaat  #bajuMelayu #raya2019 #bajuraya2019
6 0 10 September, 2019

carya pallete niee x reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau.. yang pasti lawaa jee😍
.
nak cantik and try dengan makeup kit nie boleh DM sha or tekan link dekat bio nah
.
💲 RM99 w/o postage
📦POSTAGE RM7 SM / RM11 SS
🎁FREE GIFT PORCH BAG
🎁FREE GIFT EYEBROW PENSIL
🎁FREE GIFT EYEBROW BRUSH
.
COD AVAILABLE
🚘AMPANG
🚘SEMENYIH
🚘SG BESI
🚘KAJANG 🚘SERI KEMBANGAN
🚘CHERAS
🚘SELAYANG
🚘BANGI
🚘BANDAR KL
🚘SERENDAH
🚗CYBERJAYA
🚗PUTRAJAYA
📌buy more..more special offers
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #teamfl #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat #makeupbynurulmf

carya pallete niee x reti makeup pun boleh jadi pandai makeup tau.. yang pasti lawaa jee😍
.
nak cantik and try dengan makeup kit nie boleh DM sha or tekan link dekat bio nah
.
💲 RM99 w/o postage
📦POSTAGE RM7 SM / RM11 SS
🎁FREE GIFT PORCH BAG
🎁FREE GIFT EYEBROW PENSIL
🎁FREE GIFT EYEBROW BRUSH
.
COD AVAILABLE
🚘AMPANG
🚘SEMENYIH
🚘SG BESI
🚘KAJANG 🚘SERI KEMBANGAN
🚘CHERAS
🚘SELAYANG
🚘BANGI
🚘BANDAR KL
🚘SERENDAH
🚗CYBERJAYA
🚗PUTRAJAYA
📌buy more..more special offers
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #teamfl #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat #makeupbynurulmf
1 0 10 September, 2019

Salam n Selamat Pagi...😍
PromoMerdeka tinggal 6 hari jer guyss..💞
Tak byk warna yg tingggal ni...
Murah2 jer admin bg uolls... Lets grab urs now!!!😉😉😉 #shawlmurah #shawlexclusive #tudungexclusive #tudungmurah #salamjumaat #perhiasandunia #wanita #malaysia #borongraya #borongbaju #borongtudung #borongmurah #beadswork #beads #shawlbeads #beadshawl #tudung #banknegaramalaysia #shawl #selendang #fizomawar #tunang #nikah

https://wa.me/60104605074?text=MRR-001%0AShawl%20Fayrah

Salam n Selamat Pagi...😍
PromoMerdeka tinggal 6 hari jer guyss..💞
Tak byk warna yg tingggal ni...
Murah2 jer admin bg uolls... Lets grab urs now!!!😉😉😉 #shawlmurah #shawlexclusive #tudungexclusive #tudungmurah #salamjumaat #perhiasandunia #wanita #malaysia #borongraya #borongbaju  #borongtudung #borongmurah #beadswork #beads #shawlbeads #beadshawl #tudung #banknegaramalaysia #shawl #selendang #fizomawar #tunang #nikah

https://wa.me/60104605074?text=MRR-001%0AShawl%20Fayrah
7 1 10 September, 2019

Peace be with you. (And also with you.)
.
Magnificent picture, @niqsemm_!
.
#islamicart #architecture #prayer #serene #peace #magnificent #malaysia

Peace be with you. (And also with you.)
.
Magnificent picture, @niqsemm_!
. 
#islamicart #architecture #prayer #serene #peace #magnificent #malaysia
11 1 9 September, 2019

walawehhh sis insecureeee dia guna caryaaa lagi on pointtt sungguhhh.. 😱😱😱
.
cepat uall #caryalovers dah uall bila lagii nak on point ginihhh😍
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #teamfl #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat #makeupbynurulmf

walawehhh sis insecureeee dia guna caryaaa lagi on pointtt sungguhhh.. 😱😱😱
.
cepat uall #caryalovers dah uall bila lagii nak on point ginihhh😍
.
#caryacosmetics #caryalegacy #caryaxsha #makeupkit #caryamudah #caryalover #teamfl #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #carya #onenessmakeupkit #salamjumaat #makeupbynurulmf
2 0 9 September, 2019

By my beloved son
@ajiqadan
#arusbeauty

By my beloved son
@ajiqadan 
#arusbeauty
6 2 9 September, 2019

Belajarlah untuk memperbaiki hubunganmu dengan Allah maka Allah akan memperbaiki hidupmu termasuk urusan rezeki dan jodohmu.
.
Silahkan like, share dan tag sahabat-sahabatmu, semoga menjadi amal kebaikanmu
.
Jangan lupa follow :
@nasehat.muslimah_
@nasehat.muslimah_
.
repost @murnisetya_ .
#rezekiallahluas #rezekiallah #rezekianaksoleh #rezekigakketuker #rezeki #syukur #syukurselalu #murahrezeki #salamjumaat #alifteega #positifselalu #dhuha #mimpi #assalammualaikum #jumaat #bersyukur #bersyukurselalu #sentiasabersyukur #doapagi #bersabar #doayangbaikbaik #sabarituindah #syukuralhamdulillah #rezekihalal #tular #bossku #bukanbiashebiashe #kakiviral #siakapkeli #nasehatmuslimah

Belajarlah untuk memperbaiki hubunganmu dengan Allah maka Allah akan memperbaiki hidupmu termasuk urusan rezeki dan jodohmu.
.
Silahkan like, share dan tag sahabat-sahabatmu, semoga menjadi amal kebaikanmu
.
Jangan lupa follow :
@nasehat.muslimah_ 
@nasehat.muslimah_
.
repost @murnisetya_ .
#rezekiallahluas #rezekiallah #rezekianaksoleh #rezekigakketuker #rezeki #syukur #syukurselalu #murahrezeki #salamjumaat #alifteega #positifselalu #dhuha #mimpi #assalammualaikum #jumaat #bersyukur #bersyukurselalu #sentiasabersyukur #doapagi #bersabar #doayangbaikbaik #sabarituindah #syukuralhamdulillah #rezekihalal #tular #bossku #bukanbiashebiashe #kakiviral #siakapkeli #nasehatmuslimah
89 18 9 September, 2019

🇲🇾
Jangan salahkan acikkk. Ini semua KRIM SUSUK MODEN yang jadikan acikk muda, tegang dan anjal. 😍
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT. UMUR 30,40,50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH GUNA

NAK harga jimatt 40% Boleh follow ig ⤵⤵⤵
.
@wdtaseri_sitiawan
@wdtaseri_sitiawan
@wdtaseri_sitiawan
Modal murah jer!Sehari rm2.66
.
. ❌Tak payah suntik-suntik
❌Tak payah bancuh-bancuh
❌Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah

Lulus KKM
Halal Jakim

Komen NAK KLIK di Bio @wdtaseri_sitiawan atau wassap
.
📲0198540130
📲0198540130
📲0198540130

🇲🇾
Jangan salahkan acikkk. Ini semua KRIM SUSUK MODEN yang jadikan acikk muda, tegang dan anjal. 😍
.
KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT DAN JERAWAT. UMUR 30,40,50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH GUNA

NAK harga jimatt 40%  Boleh follow ig ⤵⤵⤵
.
@wdtaseri_sitiawan
@wdtaseri_sitiawan
@wdtaseri_sitiawan 
Modal murah jer!Sehari rm2.66
.
. ❌Tak payah suntik-suntik
❌Tak payah bancuh-bancuh
❌Tak payah telan-telan
.
Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah

Lulus KKM
Halal Jakim

Komen NAK KLIK di Bio @wdtaseri_sitiawan atau wassap
.
📲0198540130
📲0198540130
📲0198540130
70 2 9 September, 2019

ROUNDNECK ARMANI JEANS 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder

ROUNDNECK ARMANI JEANS 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder
6 0 9 September, 2019

Alhamdulillah cust berpuas hati dgn kualiti baju , siap nk repeat order lg tu 😀.
.
Nak order? Whatsapp jer Amar 019-5054312 @ click link dkt bio.
.
#testimoni #amoutfit #utm
#pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu
#salamjumaat #ajimaura #poslaju
#terapiinstagram #bazarpaknil #twitter

Alhamdulillah cust berpuas hati dgn kualiti baju , siap nk repeat order lg tu 😀.
.
Nak order? Whatsapp jer Amar 019-5054312 @ click link dkt bio.
.
#testimoni #amoutfit #utm 
#pahang #usm #igersmalaysia #vscomalaysia #dubsmashmalaysia #tiktokmalaysia #mudahterhibur #dubbingmerapu 
#salamjumaat #ajimaura #poslaju 
#terapiinstagram #bazarpaknil #twitter
38 7 9 September, 2019

ROUNDNECK GUESS 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder

ROUNDNECK GUESS 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder
5 0 9 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
0 0 9 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 9 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 9 September, 2019

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019 #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu

💟BAJU PALING LATEST💟
.
.
Haaaaa Ini dia kami bawakan kemeja Batik jawa modern untuk jejaka tampan dan intrend..!!
Kemeja Yang sangat berquality Dan terbaik..👕
-
-
- ⛔Segak😎Tampan🤓ModenIntrend🕺Kemas🤳Bergaya🕴️
*
*
LOKASI BUTIK KAMI ADA 2 TEMPAT!
1)Lot A12 Bazar karat Bangi gateway STREETMALL
2)Arked Mara kajang
*
*
❤️Limited DESIGN LIMITED SIZE
High quality cotton.
❤️Material kain Yang sangat berquality.
❤️Tak kecut dan tak luntur warna selepas basuh. *
* 👕Size M to XL.(SLIM FIT pattern)
👕size  M to 5XL.(Regular pattern) 📮For order by pos kindly direct ws
Www.Wasap.my/+601133305851

These re among the hottest items and its very very limited qty..🇲🇾 #batikfaiq  #batikmodern #salamjumaat #jumaat #salamsubuh #salam2rakaat #kelantan #terengganu Rayhaji2019 #ysuku #merdeka #ogos2019  #bajubatikmurah #promosibajubatik #bulanmerdeka #aidiladha2019 #rayakorban2019 #batikhipster #hipster #padu
1 0 9 September, 2019

31 5 9 September, 2019

ROUNDNECK GUCCI 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder

ROUNDNECK GUCCI 🔥Copy Ori 1:1
🔥60%Cotton 40%Nylon
🔥READY STOCK
🔥2 Warna Pilihan(Slide Gambar)

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #tshirt #tshirtmurah #tshirtcollar #tshirtcollarmurah #bajucollar #bajucollarmurah #tshirtbranded #tshirtcopyori #bajumurah #bajubranded #bajuimportmurah #bajureadystock #salamjumaat #bukanbiasabiasa #meletop #jombeli #jomshopping #instashopmalaysia #promosi #igbaju #trustedseller #jomorder
5 0 9 September, 2019

Top #salamjumaat posts

Hmm nak lit macam awak jugak❤️❤️ spam🔥🔥
#salamjumaat

Hmm nak lit macam awak jugak❤️❤️ spam🔥🔥
#salamjumaat
3,134 29 26 July, 2019
Kawan gaduh i jugak ni 😝@rayyan_nakhaie2 .
.
#vacaywithsitinordiana #sitinordiana #salamjumaat
📷 @f.visualsz
25,435 203 6 September, 2019

Salam Jumaat❤.
.
#salamjumaat #alhamdulillah

Salam Jumaat❤.
.
#salamjumaat #alhamdulillah
46,268 122 9 August, 2019
#salamjumaat
1,131 11 30 August, 2019

Be you, do you, for you. #janganlaserious

P/s ; Dear pimples, if you’re going to live on my face, i need to see some rent. 🙄

#salamjumaat #semogahariinimembawakeberkatan #selfiefriday #topimimi #kakijersidotcom #citygirls #gameday #janganisapgam

Be you, do you, for you. #janganlaserious

P/s ; Dear pimples, if you’re going to live on my face, i need to see some rent. 🙄

#salamjumaat #semogahariinimembawakeberkatan #selfiefriday #topimimi #kakijersidotcom #citygirls #gameday #janganisapgam
25,101 168 6 September, 2019

“Walaupun seribu yang datang tak akan sama satu yang pergi,jadi hargai lah dia sebelum terlambat”❤️ #salamjumaat

“Walaupun seribu yang datang tak akan sama satu yang pergi,jadi hargai lah dia sebelum terlambat”❤️ #salamjumaat
2,534 17 6 September, 2019

Mulakan pagi dengan sedekah.. berbuat baik pada semua orang 😊 .. jangan pernah membalas kejahatan dengan dendam 😈 , tapi balaslah ia dengan senyuman 😀 dan kesabaran 😎 .. Salam Jumaat semuanye 😃
-
4 hari nk upsr 🙀🙀🙀
-
#upsr2019 #malaysia #kidtalentmalaysia #salamjumaat

Mulakan pagi dengan sedekah.. berbuat baik pada semua orang 😊 .. jangan pernah membalas kejahatan dengan dendam 😈 , tapi balaslah ia dengan senyuman 😀 dan kesabaran 😎 .. Salam Jumaat semuanye 😃
-
4 hari nk upsr 🙀🙀🙀
-
#upsr2019 #malaysia #kidtalentmalaysia #salamjumaat
653 37 30 August, 2019

assalamualaikum dan salam jumaat dari Aafiyah dan ibu 😘😘 sapa nampak Aafiyah dan ibu lalu pagi ni double tap sikit 🤗🤗 #comelpipimerah
#babyctdk
#ctdkjunior
#sitiaafiyahkhalid
#sitinurhaliza
#SitiZoners
#aafiyahkhalid
#aafiyahanakibu
#ctdk
#salamjumaat

assalamualaikum dan salam jumaat dari Aafiyah dan ibu 😘😘 sapa nampak Aafiyah dan ibu lalu pagi ni double tap sikit 🤗🤗 #comelpipimerah 
#babyctdk 
#ctdkjunior 
#sitiaafiyahkhalid 
#sitinurhaliza 
#SitiZoners 
#aafiyahkhalid 
#aafiyahanakibu 
#ctdk 
#salamjumaat
8,192 57 6 September, 2019

See you tonite.. tengok ya apa kesudahannya.. ⬇️
@tuandanialnovel
@tv3malaysia
@creativeskillsolution
@ayidonara .
Shawl ~ @ashakarim_ tq so much
#salamjumaat #tuandanial #tv3malaysia #tvseries #lastepisode

See you tonite.. tengok ya apa kesudahannya.. ⬇️
@tuandanialnovel 
@tv3malaysia 
@creativeskillsolution 
@ayidonara .
Shawl ~ @ashakarim_  tq so much 
#salamjumaat #tuandanial #tv3malaysia #tvseries #lastepisode
1,800 30 6 September, 2019