#sama2xnaik Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sama2xnaik and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
426 hours
Average like
69.8
Average comment
2.8
Posts with video
8/36
Posts with photo
28/36

Hashtag Popularity

@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Assalamualaikum , Alhamdulillah mini event kita berjalan lancar..Terima kasih diatas semua kerjasama anda semua pergi dan balik..terima kasih banyak2..harap Ikatan Persahabatan Ini terjalin sampai bila2..harap Semua Kenangan Ini menjadi sedikit kenangan terindah buat diri anda semua baik manis ataupun pahit..minta maaf kalau ada yang terlebih mahupun terkurang dari pada pihak StreetRiders..jangan Serik Yee semua..Terima Kasih Banyak2..Love You All ❤

#Brothersinarms
#Kakitravel
#familyneededfoesnotrequired
#SekelompokKecil
#RamaixRamaiJalan
#BigEventLostWorldOfTambun
#weOneFamily
#Sama2xNaik

Assalamualaikum , Alhamdulillah mini event kita berjalan lancar..Terima kasih diatas semua kerjasama anda semua pergi dan balik..terima kasih banyak2..harap Ikatan Persahabatan Ini terjalin sampai bila2..harap Semua Kenangan Ini menjadi sedikit kenangan terindah buat diri anda semua baik manis ataupun pahit..minta maaf kalau ada yang terlebih mahupun terkurang dari pada pihak StreetRiders..jangan Serik Yee semua..Terima Kasih Banyak2..Love You All ❤

#Brothersinarms
#Kakitravel
#familyneededfoesnotrequired
#SekelompokKecil
#RamaixRamaiJalan
#BigEventLostWorldOfTambun
#weOneFamily
#Sama2xNaik
70 0 31 August, 2018
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Johor

Assalamualaikum , Alhamdulillah mini event kita berjalan lancar..Terima kasih diatas semua kerjasama anda semua pergi dan balik..terima kasih banyak2..harap Ikatan Persahabatan Ini terjalin sampai bila2..harap Semua Kenangan Ini menjadi sedikit kenangan terindah buat diri anda semua baik manis ataupun pahit..minta maaf kalau ada yang terlebih mahupun terkurang dari pada pihak StreetRiders..jangan Serik Yee semua..Terima Kasih Banyak2..Love You All ❤

#Brothersinarms
#Kakitravel
#familyneededfoesnotrequired
#SekelompokKecil
#RamaixRamaiJalan
#BigEventLostWorldOfTambun
#weOneFamily
#Sama2xNaik

Assalamualaikum , Alhamdulillah mini event kita berjalan lancar..Terima kasih diatas semua kerjasama anda semua pergi dan balik..terima kasih banyak2..harap Ikatan Persahabatan Ini terjalin sampai bila2..harap Semua Kenangan Ini menjadi sedikit kenangan terindah buat diri anda semua baik manis ataupun pahit..minta maaf kalau ada yang terlebih mahupun terkurang dari pada pihak StreetRiders..jangan Serik Yee semua..Terima Kasih Banyak2..Love You All ❤

#Brothersinarms
#Kakitravel
#familyneededfoesnotrequired
#SekelompokKecil
#RamaixRamaiJalan
#BigEventLostWorldOfTambun
#weOneFamily
#Sama2xNaik
67 7 31 August, 2018
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Laman Tasik Pandan

#Repost @get_repost 🔜@penunggangjalanan ( #streetriders_official )

Ready utk perjumpaan malam ini ya crew2x #streetriders_official pasti kan mantap...ingt ya ini adalah perjumpaan bukan tts official streetriders...perjumpaan ini adalah dibuat utk.bincang hal seperti poster diatas tq... #jarang❌ngam #jarang❌on #jarang❌friendly #jiwapermotoran #Ramai❌ramaikasion✔ #brothersinarms #sama2xNaik

#Repost @get_repost 🔜@penunggangjalanan ( #streetriders_official )

Ready utk perjumpaan malam ini ya crew2x #streetriders_official pasti kan mantap...ingt ya ini adalah perjumpaan bukan tts official streetriders...perjumpaan ini adalah dibuat utk.bincang hal seperti poster diatas tq...#jarang❌ngam #jarang❌on #jarang❌friendly #jiwapermotoran #Ramai❌ramaikasion✔ #brothersinarms #sama2xNaik
59 0 4 July, 2018
#Repost @get_repost 🔜@streetridersss_official (penunggang jalanan)

Pengalaman mendewasakan kita dalam segala hal...pengajaran mengajar kita apa yg telah berlaku...#streetriders_official #jarang❌on #jarang❌ngam #jarang❌friendly #KakiEvent #KakiTravell #BrothersInarms #Sama2xNaik #SeeUGuys #Programe #IftarBerbukaPuasaStreetriders2018 #Shellout #KasiOn✔ #JiwaPermotoran #PetangJiwaKelajuan
64 1 31 May, 2018
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

MR Big Family Bistro

#Repost @get_repost 🔜@streetridersss_official (penunggang jalanan)

Yeahhhh kita akan bertemua lagi di programe #IFTARBERBUKAPUASA2018 bersama tidak lama lagi...pasti kan semua ON✔😆 #streetriders_official #Jarang❌Friendly #Jarang❌Function #MinatYgSama #JiwaPermotoran #SembangKariMainJauh😅 #BrothersInArms #Sama2xNaik

#Repost @get_repost 🔜@streetridersss_official (penunggang jalanan)

Yeahhhh kita akan bertemua lagi di programe #IFTARBERBUKAPUASA2018 bersama tidak lama lagi...pasti kan semua ON✔😆#streetriders_official #Jarang❌Friendly #Jarang❌Function #MinatYgSama #JiwaPermotoran #SembangKariMainJauh😅#BrothersInArms #Sama2xNaik
65 4 24 May, 2018
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Fly Utara-Selatan Highway

#Repost @get_repost 🔜@streetridersss_official (pennunggang jalanan)

Sekadar peringatan ya sahabat permotoran...jangan ada yg raya nnati dekat hospital😆 #Renung2xkan #KamiPerihatin #AndaBagaimana😆 #SalamRamadhan #streetriders_official #BrothersInArms #Sama2xNaik

#Repost @get_repost 🔜@streetridersss_official (pennunggang jalanan)

Sekadar peringatan ya sahabat permotoran...jangan ada yg raya nnati dekat hospital😆#Renung2xkan #KamiPerihatin #AndaBagaimana😆 #SalamRamadhan #streetriders_official #BrothersInArms #Sama2xNaik
46 8 18 May, 2018
@azzie__housen Profile picture

@azzie__housen

Johor Bahru

Banyak yg bertanyakan...zie umur dh brpe zie main motor lagi?...senang jew jwb..itu minat dan hobi yg dh ada.cucu pn masih berhobi lagi dan juga hendak berkawan...zie boleh control kew jadi admin?..boleh je kalau yakin dengan diri sendiri pasti akan berjaya...gp ada leader tk?..ini soalan pling best😆so jwb lah ada leader or tk pn jalan kerja sapa yg buat admin juga kan,,so jadi admin lagi baik dari leader sbb leh control crew2x yg lain,disotu baru kita akan rapat dengan crew2x yg lain baru "Rakan Seperjuangan",,itu pasal sesuatu gp msty ada admin 3 dah memadai utk tugas masing2x so #YakinItuPasti #Slow2xKayuh #PengalamanMenjadiSenjata #BertindakMengikutArahan😎

#streetriders_official dihati👬
#BrothersInArms👬
#Sama2xNaik
#AdminZizi001_Streetriders💪
#AdminApitKulai002_Streetriders
#AdminAnell003_Streetriders

Banyak yg bertanyakan...zie umur dh brpe zie main motor lagi?...senang jew jwb..itu minat dan hobi yg dh ada.cucu pn masih berhobi lagi dan juga hendak berkawan...zie boleh control kew jadi admin?..boleh je kalau yakin dengan diri sendiri pasti akan berjaya...gp ada leader tk?..ini soalan pling best😆so jwb lah ada leader or tk pn jalan kerja sapa yg buat admin juga kan,,so jadi admin lagi baik dari leader sbb leh control crew2x yg lain,disotu baru kita akan rapat dengan crew2x yg lain baru "Rakan Seperjuangan",,itu pasal sesuatu gp msty ada admin 3 dah memadai utk tugas masing2x so #YakinItuPasti #Slow2xKayuh #PengalamanMenjadiSenjata #BertindakMengikutArahan😎

#streetriders_official dihati👬
#BrothersInArms👬
#Sama2xNaik
#AdminZizi001_Streetriders💪
#AdminApitKulai002_Streetriders
#AdminAnell003_Streetriders
36 6 12 March, 2018
Dh penat ride...ngeteh dulu...#streetriders_official #Sama2xNaik
50 0 11 March, 2018
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Ride Ride Jugak . Keselamatan DiUtamakan . INGATLAH org Tersayang
#streetriders
#brothersinarms
#sama2xNaik
#KakiTravel

Ride Ride Jugak . Keselamatan DiUtamakan . INGATLAH org Tersayang 
#streetriders
#brothersinarms
#sama2xNaik
#KakiTravel
46 0 5 January, 2018
#Repost @azziehousen yg penting jaga kereta belakang tu supaya selamat crew2x ya....#JiwaSteady😆 #streetriders_official #sama2xNaik☝ #Penunggang_Jalanan #JiwaPermotoran #BrothersInArms
51 2 26 December, 2017

Top #sama2xnaik posts

@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Dataran Bandaraya Johor Bharu

Yeahhhhh...siap sesi #PhotoshootDiDataranBandarayaJohorBahru ini adalah satu langkah streetriders utk memajukan sukan permotoran dimata dunia..khususnye didalam daerah Johor.. #KamiJarang❌Friendly #LuGuaBro #Sama2xJatuh #Sama2xNaik#HobiYgSama #MinatYgSama #Jarang❌Kari #KamiMatMotoBukanMatRempit #Streetriders #BrothersInArms👬

Yeahhhhh...siap sesi #PhotoshootDiDataranBandarayaJohorBahru ini adalah satu langkah streetriders utk memajukan sukan permotoran dimata dunia..khususnye didalam daerah Johor..#KamiJarang❌Friendly #LuGuaBro #Sama2xJatuh #Sama2xNaik☝ #HobiYgSama #MinatYgSama #Jarang❌Kari #KamiMatMotoBukanMatRempit #Streetriders #BrothersInArms👬
46 0 6 August, 2017
@penunggangjalanan Profile picture

@penunggangjalanan

Hospital Sultan Ismail HSI

Credit🔜 #ToAllsCrew2xStreetriders

Mohon kepada semua ahli2x dan sahabat dunia permotoran yg mengenali Wan Danny atau dikenali along wave 125 mendoakan kesihatan dan kesejahteraan beliau....beliau terlibat dalam kemalangan jalan raya baru2x ini di highway pasir gudang baru2x ini....beliau sekarang berada di unit rawatan rapi(icu)hospital sultan ismail jb...jikalau diantara rakan2x semua yg mengenali beliau boleh melawat beliau di tingkat 5 katil no 8 wad icu....mari lah kita mendoakan agar beliau cepat sembuh #Amin

#Streetriders
#BrothersInArms
#Sama2xNaik

Credit🔜#ToAllsCrew2xStreetriders

Mohon kepada semua ahli2x dan sahabat dunia permotoran yg mengenali Wan Danny atau dikenali along wave 125 mendoakan kesihatan dan kesejahteraan beliau....beliau terlibat dalam kemalangan jalan raya baru2x ini di highway pasir gudang baru2x ini....beliau sekarang berada di unit rawatan rapi(icu)hospital sultan ismail jb...jikalau diantara rakan2x semua yg mengenali beliau boleh melawat beliau di tingkat 5 katil no 8 wad icu....mari lah kita mendoakan agar beliau cepat sembuh #Amin

#Streetriders
#BrothersInArms
#Sama2xNaik☝
86 5 19 November, 2017