#sampioni Instagram Photos & Videos

sampioni - 15.7k posts

    Горива создадени за вистинските шампиони! Доколку се прашувате зошто нашето препознатливо сино-портокалово лого се наоѓа на сите трки за издрлжливост на тркачките автомобили, одговорот е едноставен! Шампионите ги одбраа Gulf горивата кои му даваат дополнителен импулс на возилата, не создаваат корозија и се отпорни на големи температурни разлики.  Проверете го квалитето на нашите бензински станици во Скопје, Тетоов, автопат Тетово - Гостивар и Струга. #supertrade #gulf #gulfmacedonia #xtream #gforce #gulfoil #macedonia #bezolovno #dizel #gorivo #champions #sampioni #benzinskistanici #station #fuelstation #skopje #tetovo #struga

    Горива создадени за вистинските шампиони! Доколку се прашувате зошто нашето препознатливо сино-портокалово лого се наоѓа на сите трки за издрлжливост на тркачките автомобили, одговорот е едноставен! Шампионите ги одбраа Gulf горивата кои му даваат дополнителен импулс на возилата, не создаваат корозија и се отпорни на големи температурни разлики. Проверете го квалитето на нашите бензински станици во Скопје, Тетоов, автопат Тетово - Гостивар и Струга. #supertrade #gulf #gulfmacedonia #xtream #gforce #gulfoil #macedonia #bezolovno #dizel #gorivo #champions #sampioni #benzinskistanici #station #fuelstation #skopje #tetovo #struga

    15 0 21 August, 2019

Top #sampioni posts