#satissoap Instagram Photos & Videos

satissoap - 25.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #satissoap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
12 minutes
Average like
2.6
Average comment
0
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Ramai yang tanya menjadi ke pakai satis soup tu?? Satis soap mampu pudarkan jerawat? kecutkan jerawat? putihkan mukaa? Eh tak percayalah 😒 So! kalau u olls tak percaya try dulu conferm korang repeat setiap bulan haaa gituwww🤗

Cod area bandar kuantan🚖
0122727654📱
Postage seluruh malaysia🌹
#satisoapkuantan #satissoap
#nakcantikcepat #naklawa
#putihgebugebas #putihcepat #putihdalam2minggu #putihdenganselamat #putihgebu #putihsatubadan

Ramai yang tanya menjadi ke pakai satis soup tu?? Satis soap mampu pudarkan jerawat? kecutkan jerawat? putihkan mukaa? Eh tak percayalah 😒 So! kalau u olls tak percaya try dulu conferm korang repeat setiap bulan haaa gituwww🤗

Cod area bandar kuantan🚖
0122727654📱
Postage seluruh malaysia🌹
#satisoapkuantan #satissoap 
#nakcantikcepat #naklawa 
#putihgebugebas  #putihcepat  #putihdalam2minggu  #putihdenganselamat  #putihgebu  #putihsatubadan
0 0 1 hour ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 1 hour ago

Hanya bermodalkan rm0.84sen sehari mampu kecutkan semua jerawat jerawat uolls .. TAK perlu keluarkan modal yang besar untuk cantik 😨 .
.
Nak cantik kan diri sendiri jangan kedekut 🤩

#satissoap
#satisoapkuantan
#fienabeauty

Hanya bermodalkan rm0.84sen sehari mampu kecutkan semua jerawat jerawat uolls .. TAK perlu keluarkan modal yang besar untuk cantik 😨 .
.
Nak cantik kan diri sendiri jangan kedekut 🤩

#satissoap
#satisoapkuantan
#fienabeauty
2 0 1 hour ago

Alhamdulilah customer sorang ni jatuh hati sampai beradaa dia awangannn gitu..
.

Mana taknyaaaaa guna satis je jerawat hilangg kulit makin cerah.
Konsisten gunaa nanti makin flawless la ye hihi
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau tekan saja link wsp di profile kiema 😘 RM25 jer ualls ✌️

Alhamdulilah customer sorang ni jatuh hati sampai beradaa dia awangannn gitu..
.

Mana taknyaaaaa guna satis je jerawat hilangg kulit makin cerah.
Konsisten gunaa nanti makin flawless la ye hihi
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau tekan saja link wsp di profile kiema 😘 RM25 jer ualls ✌️
0 0 1 hour ago

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless

NUMI SERUM ni bukan sekadar serum je tau 
Tapi boleh di jadikan make up base lagi barulah make up tahan lama & tak mudah crack .. Dah siap make up jangan lupa dap2 dulu serum sakti ni barulah dapat effect glowing wingg gitchuuu .. Siapa sini suka make up wajib ada satu #serumsakti ni 
Siap boleh pudarkan lagi parut jerawat yang dah lama terdampar dekat kulit muka tu 💋

#fienabeautyline #jerawatcepatkecut #putihtanpainjection #kemamkemamcantik #perfectskinsupplement #satissoap #cantikluardalam #bebasjerawat #kulitmukaflawless
5 0 2 hours ago

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty
1 0 3 hours ago

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 3 hours ago

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty

Eh makin cantik dah sekarang, pakai apa ye?"
Agak-agak kalau orang tanya soalan macam ni tak ke berbunga hati tu..? Nak jawab pon yakin eheekss
.
Jadi sesiapa yang nak sis bantu masalah kulit korang meh pm tepi.. mana tahu #satissoap boleh tolong cantekkan lagi kulit muka ualls😍.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap
#fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 3 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa 😍Menghilangkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
018-3194340

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeaty
#satissoapkuantan
#satissoapuitmshahalam
3 0 4 hours ago

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty
2 0 4 hours ago

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty

Hai chuolss...harini sis nak belanja uall feedback salah sorang customer weolss 🔥🔥
.
.
Cik adek maneh kiter ni baru je apply 1botol #numiserum plus #satissoap tapi kesan dia memang halamak dengan korang sekali pun terpukau 😱
.
Kalau korang nak tahu serum ni boleh digunakan baik untuk si cantek mahupun si hensem 😋
.
.
#numiserumkillerskin
#numiserumfienabeauty 
#numiserum #satissoap
#teamfienabeauty
2 0 4 hours ago

Harini coaching untuk tambah ilmu nak guide korang sampai cantik dan dapat kulit macam kami😘

Nak details pm cepatt tekan je link dan linda akan bantu 😍

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty

Harini coaching untuk tambah ilmu nak guide korang sampai cantik dan dapat kulit macam kami😘

Nak details pm cepatt tekan je link dan linda akan bantu 😍

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty
4 0 4 hours ago

Satis soap nie elok sangt untk merawat kulit dan dalam masa yg sama boleh memutihkan satu badan 😍😍😍 Yg best nyee satis soap nie bahan utama adlh gel aloevera,
100% bahan asli tanpa campuran bahan lain.
Selain itu,yang paling femes kulit kayu manis,kunyit dan madu.

Sabun nie lepas pakai,kite akan rasa berangin je ,😘😘
Boleh guna dkt muka dan satu badan,

Lelaki perempuan semua blh pakai 💖💖💖 #satissoap
#nakmukacantik
#fienabeauty
#teamsasapower

Satis soap nie elok sangt untk merawat kulit dan dalam masa yg sama boleh memutihkan satu badan 😍😍😍 Yg best nyee satis soap nie bahan utama adlh gel aloevera,
100% bahan asli tanpa campuran bahan lain.
Selain itu,yang paling femes kulit kayu manis,kunyit dan madu.

Sabun nie lepas pakai,kite akan rasa berangin je ,😘😘
Boleh guna dkt muka dan satu badan,

Lelaki perempuan semua blh pakai 💖💖💖 #satissoap
#nakmukacantik
#fienabeauty
#teamsasapower
1 0 4 hours ago

Repost by @reposta.app_
———
Linda konsisten dengan satis soap + numi serum je sekarang😍.. Dulu muka linda teruk sangat sebelum guna produk fienabeauty ☹️ tapi dengan adanya produk fienabeauty ni lindaa terus guna, dan linda jual untuk korang yang nak dapatkan kulit macam linda tanpa makeup yee😘 kalau berminat nak linda bantu korang boleh tinggalkan no phone atau tekan je link ws linda yang ada tu dan linda akan bantu kulit korang sampai cantik 😍
🚗Cod area kuantan, kempadang
🚛Yang jauh by post
Berminat pm 0179151512

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty

Repost by @reposta.app_
———
Linda konsisten dengan satis soap + numi serum je sekarang😍.. Dulu muka linda teruk sangat sebelum guna produk fienabeauty ☹️ tapi dengan adanya produk fienabeauty ni lindaa terus guna, dan linda jual untuk korang yang nak dapatkan kulit macam linda tanpa makeup yee😘 kalau berminat nak linda bantu korang boleh tinggalkan no phone atau tekan je link ws linda yang ada tu dan linda akan bantu kulit korang sampai cantik 😍
🚗Cod area kuantan, kempadang
🚛Yang jauh by post
Berminat pm 0179151512

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty
21 0 5 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 0132031639/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132032639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
0 0 5 hours ago

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #numiserumfienabeauty
#pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum #testimoninumiserum #tipsmukacantik

Perempuan kalau nak cantek putih cerahkan kulit tu tak payah susah2 pergi INJECT ! 😡
.
Cukupla dengan amalkan #PSS ni dah boleh dapat kulit cun melecun tau dak . Tapi kene konsisten la dalam amalkan #PSS ni
.
Orang masih ragu2 lagi “eh betul ke produk ni boleh buat i putih? eh boleh ke produk ni boleh buat jerawat atau parut i hilang?”
.
Nasihat iolss satu je, kalau kita yg tak ambil tindakan takde sapa pon boleh tolong tau dak hehe 🤧.
.
Kalau nak cantik sama-sama PM / WHATSAPP 014-8228060/ TEKAN LINK DI 👇 untuk pembelian /sebarang pertanyaan 😘
.
📱http://www.wasap.my/+60132031639/pss
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian .
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.
FOLLOW IG ➡ https://www.instagram.com/fienabeautykemaman_
.
#gelombangfienabeauty #fienabeauty #fienabeautyline #murahberkesan #sayanakcantik #nakcantikcepat #atasibreakout #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut  #numiserumfienabeauty
 #pss #perfectskinsupplement #feedbackpss #testimonipss #feedbackperfectskinsupplement #testimoniperfectskinsupplement #satissoap
#feedbacksatissoap #testimonisatissoap #numiserum #numikillerskin #testimoninumiserum #numiserumkillerskin #numiserumperfectskin #feedbacknumiserum  #testimoninumiserum #tipsmukacantik
2 0 5 hours ago

Tengok isi kandungan yang terdapat dalam satis soap ni uolls ... .
.
Semua bahan yang selamat digunakan .
.
Tiada bahan yang terlarang okeyy
#teammieyrasquad #satissoap #fienabeauty #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty #satissoap_hq

Tengok isi kandungan yang terdapat dalam satis soap ni uolls ... .
.
Semua bahan yang selamat digunakan .
.
Tiada bahan yang terlarang okeyy 
#teammieyrasquad #satissoap #fienabeauty #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty #satissoap_hq
2 0 6 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
2 0 6 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
5 0 6 hours ago

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad

Bila keluar ade je yg tegur kulit makin ploles, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kiter lg.
.
.
Sebelum ni bukan main lagi siap sindir bila nk buang jerawat, tak pergi spa ke, tak pandai jaga muka lah.. nasib baik ada satis soap.. korang patut cuba tau #satissoap ni.
.
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
#teammieyrasquad
7 0 6 hours ago

Dulu kulit sy hitam , gelap dan bnyk jerawat . sekarang dah cerah dan jerawat pun dah kurang .. happy gilerr bila dpt kulit yg diimpika selama ni kan ?
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Dulu kulit sy hitam , gelap dan bnyk jerawat . sekarang dah cerah dan jerawat pun dah kurang .. happy gilerr bila dpt kulit yg diimpika  selama ni kan ?
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
3 0 6 hours ago

Alhamdulillah baru 11 hari consume satis soap ni dah nampak kesannya ??? .
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Alhamdulillah baru 11 hari consume satis soap ni dah nampak kesannya ??? .
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 0 6 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 3minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 3minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
010-9079329(murni)
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
4 0 6 hours ago

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan
1 0 6 hours ago

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
#teamnana
#teamfienabeauty
#percayasebelumberjaya
#gelombangfienabeauty

Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari,parut hilang tah kemana😙 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap dan numi serum Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap & #numiserum skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
#teamnana
#teamfienabeauty
#percayasebelumberjaya
#gelombangfienabeauty
5 0 6 hours ago

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan
0 0 6 hours ago

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan

Wah feedback hasil pakai #satissoap dan #numiserum tgk tu dia dh fall in love weiii😍Muka pun rasa tegang , jerawat dan butir2 pun hilang dia cakap wei . So uolls boleh dapatkan dgn saya👌

#fienabeautykelantan #fienabeautybachok #teamfienabeauty #gelombangfienabeauty #satissoap #satissoapkelantan #satissoapbachok #numiserum #numiserumkillerskin #serumsakti #numiserumbachok #numiserumkelantan
0 0 6 hours ago

Linda konsisten dengan satis soap + numi serum je sekarang😍.. Dulu muka linda teruk sangat sebelum guna produk fienabeauty ☹️ tapi dengan adanya produk fienabeauty ni lindaa terus guna, dan linda jual untuk korang yang nak dapatkan kulit macam linda tanpa makeup yee😘 kalau berminat nak linda bantu korang boleh tinggalkan no phone atau tekan je link ws linda yang ada tu dan linda akan bantu kulit korang sampai cantik 😍 🚗Cod area kuantan, kempadang
🚛Yang jauh by post
Berminat pm 0179151512

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty

Linda konsisten dengan satis soap + numi serum je sekarang😍.. Dulu muka linda teruk sangat sebelum guna produk fienabeauty ☹️ tapi dengan adanya produk fienabeauty ni lindaa terus guna, dan linda jual untuk korang yang nak dapatkan kulit macam linda tanpa makeup yee😘 kalau berminat nak linda bantu korang boleh tinggalkan no phone atau tekan je link ws linda yang ada tu dan linda akan bantu kulit korang sampai cantik 😍 🚗Cod area kuantan, kempadang
🚛Yang jauh by post
Berminat pm 0179151512

#teamfienabeauty #satissoap #sayanakputih #sayajual #sayanakcantik #sabun #sayajualpss #numiserumfienabeauty
5 0 7 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
013-2901503
@ikahrfqah_
@ikahrfqah.inspire_
@miechfiey
#codsegamat
#fienabeautysegamat

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
013-2901503
@ikahrfqah_ 
@ikahrfqah.inspire_ 
@miechfiey 
#codsegamat
#fienabeautysegamat
1 0 8 hours ago

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty

Masalah jerawat makin hari makin meriah tapi masih blur nak guna apa bajet pulak takde lah berkepok macam kepungan asap dekat luar tu.. .
Tak senang duduk bukan? Takpe dengan adanya #satissoap ni korang mesti boleh tarik nafas lega lepas ni 😉
.
#satissoapfienabeauty #satissoap #testimonisatissoap #fienabeauty #teamfienabeauty
0 0 8 hours ago

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum

Sabun keluaran Fiena Beauty yang mengandungi 100% gel aloevera dan daripada bahan semulajadi . Selamat dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit . .
Bau yang sangat wangi , berangin dan buat kulit terasa lembut selepas mencuci muka . Lelaki dan perempuan boleh guna #satissoap ni . Dan boleh digunakan di wajah dan badan . .
Nak dapatkan #satissoap ?

Wassap 
http://www.wasap.my/60196406213

#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #teamfienabeauty #satissoap #satiskelantan #satissoapberkesan #satissoapfienabeauty #tipsmukacantik #sayanakcantik #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #numiserum #sayanakputih #putihsatubadan #testimoninumiserum #feedbacknumiserum
4 0 8 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
3 0 8 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
2 0 8 hours ago

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad

Kulit makin bersih sebab jerawat lesap dalam masa 1 minggu😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur kulit makin licin, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Konsisten pakai memang ada kesan
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat mcm hakak ni ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
0189003504 Amir
.
#satissoapfienabeauty
#testimonisatissoap
#sabunsakti
#teamfienabeauty
#teamarwarangers
#teamscharich
#teammieyrasquad
3 0 8 hours ago

Top #satissoap posts

@fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
Haii korang🙋‍♀. Hari ni jihaa nak tunjuk 3 produk yang mampu guide kulit kita daripada hadapi masalah jerawat ataupun jeragat. Ni dia #pss, #satissoap dan #numiserum daripada @fienabeauty_hq. .
.
Jihaa memang guna produk ni dari tahun lepas lagi ualls. Korang taknak ke teringin ke nak kulit macam jihaa ni🤪? Kalau nak, jom follow @fienabeauty_hq
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq

@fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
Haii korang🙋‍♀. Hari ni jihaa nak tunjuk 3 produk yang mampu guide kulit kita daripada hadapi masalah jerawat ataupun jeragat. Ni dia #pss, #satissoap dan #numiserum daripada @fienabeauty_hq. .
.
Jihaa memang guna produk ni dari tahun lepas lagi ualls. Korang taknak ke teringin ke nak kulit macam jihaa ni🤪? Kalau nak, jom follow @fienabeauty_hq 
@fienabeauty_hq @fienabeauty_hq
1,999 1 8 July, 2019

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
107 0 18 July, 2018

Siapa nak #satissoap PERCUMA? Senang jer. Syaratnya tag 3 org kawan ualls & komen done follow @satis_soap kt gambar ni 👇🏼. Nanti mommy pick up nama pemenang😍

Siapa nak #satissoap PERCUMA? Senang jer. Syaratnya tag 3 org kawan ualls & komen done follow @satis_soap kt gambar ni 👇🏼. Nanti mommy pick up nama pemenang😍
3,655 362 24 July, 2018

Remuk redam hatiku bila kilang bagitahu production #perfectskinsupplement & #satissoap masih tak siap-siap 😭
.
Berkecaii hati ni bila team datang nak pickup stock tapi stock habes. Hakak redha jelah walaupun meroyan siked
.
Fiena minta maaf dari hujung tudung labuchi sampai hujung tumit kaki heel lima inci taw
.
#SalamMabokStok

Remuk redam hatiku bila kilang bagitahu production #perfectskinsupplement & #satissoap masih tak siap-siap 😭
.
Berkecaii hati ni bila team datang nak pickup stock tapi stock habes. Hakak redha jelah walaupun meroyan siked
.
Fiena minta maaf dari hujung tudung labuchi sampai hujung tumit kaki heel lima inci taw
.
#SalamMabokStok
1,227 11 6 May, 2019

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/NakCantikDenganProdukFienaBeauty❤️
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum

Siapa nak 3 freegift yang mommy pegang tu? Bernilai ratus2 taw tapi mommy nak bagi percuma jurr untuk customer tercintaa 😍
.
Tapi ada syarat taw. Nak tahu apa syaratnya kena tengok video ni sampai habes. Freegift tersebut boleh dapatkan dengan agent yang berdaftar. Nak lagi senang tekan jur hashtag ni #numigiftfienabeauty
.
Jangan lupa temujanji kita 11.11 ni taww untuk promo @numiserum 💚
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/NakCantikDenganProdukFienaBeauty❤️
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #numiserum
8 1 9 November, 2019

Hari ni jalan2 sambil makan sempat lagi mommy COD satis soap & pss dengan agent sah area Kota Bharu @arwaaaidi .
.
So sesiapa area Kota Bharu ualls boleh contact @arwaaaidi yer. In shaa allah semua tempat dia boleh pergi. #teamfienabeauty #satissoap #pssnewformula

Hari ni jalan2 sambil makan sempat lagi mommy COD satis soap & pss dengan agent sah area Kota Bharu @arwaaaidi .
.
So sesiapa area Kota Bharu ualls boleh contact @arwaaaidi yer. In shaa allah semua tempat dia boleh pergi. #teamfienabeauty #satissoap #pssnewformula
5,820 39 16 July, 2018

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty

Petang ni sis nak ceritakan kelebihan & kebaikan #sabun ni pada ualls ye 😊
.
.
Satis Soap ni adalah keluaran dr fienabeauty. Sabun ni elok sgt utk merawat kulit tp dalam masa yg sama memutihkan satu badan ualls😊😊😊
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ni drpd gel aloevera. 100% gel aloevera yang asli tanpa bahan campuran lain. Selain tu, bahan yg paling famous adlh kulit kayu manis , kunyit & madu. .
Keistimewaan sabun ni mmg bagus utk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🙂
.
jujur Bella cakap, paling best #sabun ni akan cerahkan kulit & lepas pakai rasa berangin je 😊 dah la boleh guna dkt muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jgk tau😁
.
.
Dah tak sabar nak cuma? RM25 jer ualls.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap
#teambellabeauty
1,256 0 24 October, 2018

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019

Ramai yang tak tahuu rupa @satissoap_hq macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭
.
Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖
.
Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu .
.
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni
.
Siapa nak jadi agent dialukan, modal rm170 jurr awakkk. Boleh pm team mommy dekat ruangan komen 👇🏻
.
.
#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #satissoap #hilangkanjerawat #teamfienabeauty

Ramai yang tak tahuu rupa @satissoap_hq macam mana sebab kesan superb sampai tak tengok product dah🤭
.
Nahh gini ghupenya, cute mute kann. Tak bukak kotak pun dah bau semerbak taw. Bila pakaii fuhh berangin tahap duduk dekat gunung everest 😖
.
Motsly pengguna sabun ni nampak feedback jur terus beli. Memang tak cakap banyak sebab kawan-kawan semua duk promote #sabunsakti tuu .
.
Nak merawatt kulit tak perlu spend mahall pun, hanya rm0.83 sahajaaa per day 🥳 mehh masuk rapat stock tinggal tk banyak ni
.
Siapa nak jadi agent dialukan, modal rm170 jurr awakkk. Boleh pm team mommy dekat ruangan komen 👇🏻
.
.
#fienabeauty #testimonisatissoap #sayajual #hilangkanparut #satissoap #hilangkanjerawat #teamfienabeauty
998 21 2 November, 2019