#saudagaropkupt Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #saudagaropkupt and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
13.1
Average comment
0.5
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUAMI PUN BOLEH MAKAN ASID FOLIC 😍
.
Untuk suami yang mempunyai kualiti sperma yang rendah, boleh ambil asid folic untuk membantu meningkatkan kualiti sperma didalam airmani.
.
.
Suami korang jenis takut ubat? Takpe, amalkan makanan yang tinggi dan kaya dengan asid folic pun boleh. Janji makan jangan tak makan hihi 😁
.
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #homespermtest

SUAMI PUN BOLEH MAKAN ASID FOLIC 😍
.
Untuk suami yang mempunyai kualiti sperma yang rendah, boleh ambil asid folic untuk membantu meningkatkan kualiti sperma didalam airmani.
.
.
Suami korang jenis takut ubat? Takpe, amalkan makanan yang tinggi dan kaya dengan asid folic pun boleh. Janji makan jangan tak makan hihi 😁
.
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #homespermtest
67 2 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
12 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
3 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
31 2 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
2 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
6 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

~ Petua Supaya Mudah Mengandung ~
.
Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat...
.
Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung @ hamil.
.
Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.
.
Cubalah pula petua @ amalan ini....
1. Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
2. Kemudian,buang biji kurma tu
3. Blend @ kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
4. Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
5. Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
6. Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.
.
InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.
.
Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun.
.
Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...
.
Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain.
.
* Harap di share kan dengan kawan-kawan lain yang ada masalah susah mengandung yer. Moga ada manfaatnya.
.
#saudagaropkupt #tipsihamil

~ Petua Supaya Mudah Mengandung ~
.
Khusus buat kawan² yang masih belum dikurniakan zuriat...
.
Dalam rancangan TANYALAH USTAZ.....Ada dikongsikan 1 petua bagaimana untuk mudah mengandung @ hamil.
.
Kepada yang puas berusaha denggan bermacam-macam cara. Jangan mudah berputus asa.
.
Cubalah pula petua @ amalan ini....
1. Ambil 4 biji buah kurma...suami genggam 2 biji, isteri genggam 2 biji
2. Kemudian,buang biji kurma tu
3. Blend @ kisarkan kurma tadi bersama dengan susu kambing
4. Minum air campuran kurma dan susu kambing tersebut sorang segelas.
5. Amalkan sekali sahaja dalam seumur hidup.
6. Kemudian, amalkan minum susu kambing setiap hari waktu pagi.
.
InsyaAllah mujarab. Selamat mencuba.
.
Kata ustaz tadi, setakat ni, feedback yang dia terima, kebanyakannya dapat zuriat dalam masa setahun.
.
Cubalah, siapa tahu ada rezeki? Allah jualah yang Maha Menentukan dan Maha Memakbulkan permintaan hamba-hambaNYA...
.
Sekian, sekadar berkongsi maklumat dan info untuk membantu kawan-kawan yang lain.
.
* Harap di share kan dengan kawan-kawan lain yang ada masalah susah mengandung yer. Moga ada manfaatnya.
.
#saudagaropkupt #tipsihamil
199 14 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
25 0 28 August, 2019

Top #saudagaropkupt posts

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

INI amalan Para Ulama yang dikongsikan bersama.
.
Kita semua ada hajat dan impian yang belum tertunai , adakalanya buntu dan putus asa untuk meminta pada Allah Swt
.
Jangan begitu . Banyak cara dan kaedah yang diajarkan oleh Para Ulama
.
Cuba
.
Inshaallah pasti menemui jawapan.
Allah Maha Mendengar..Allah suka hambanya yang suka meminta doa pada NYA .
#saudagaropkupt

INI amalan Para Ulama yang dikongsikan bersama.
.
Kita semua ada hajat dan impian yang belum tertunai , adakalanya buntu dan putus asa untuk meminta pada Allah Swt
.
Jangan begitu . Banyak cara dan kaedah yang diajarkan oleh Para Ulama
.
Cuba
.
Inshaallah pasti menemui jawapan.
Allah Maha Mendengar..Allah suka hambanya yang suka meminta doa pada NYA .
#saudagaropkupt
402 3 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKAN BILIS BANTU KESUBURAN SERTA KEHAMILAN??
.
IKAN BILIS terkandung lemak omega-3, protein dan kaya dengan vitamin E, D, mineral, kalsium dan selenium. Malah khasiat IKAN BILIS ini boleh didapati didalam kapsul Omega-3.
.
Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa wanita yang kerap mengambil Omega-3 (samada raw material atau kapsul) boleh mempunyai hasil kesuburan yang lebih baik. Kadar mereka untuk hamil adalah lebih tinggi, kadar cenderung utk keguguran menjadi lebih rendah, dan risiko kelahiran pra-matang juga rendah. .
Semasa mengandung, omega-3 lemak adalah penting untuk otak, tulang belakang, dan pembangunan mata bayi. Selain itu, ia membantu merawat endometriosis dan fibroid. Jadi jom banyakkan menu ikan bilis pula!
.
.
Selepas ini boleh perbanyakkan ikan bilis dalam menu harian dan jangan lupa calit calit krim wd sekali untuk tingkatkan Kesuburan. 🌸
.
#ihamiltips
#tipsenanghamil
#saudagaropkupt

IKAN BILIS BANTU KESUBURAN SERTA KEHAMILAN??
.
IKAN BILIS terkandung lemak omega-3, protein dan kaya dengan vitamin E, D, mineral, kalsium dan selenium. Malah khasiat IKAN BILIS ini boleh didapati didalam kapsul Omega-3.
.
Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa wanita yang kerap mengambil Omega-3 (samada raw material atau kapsul) boleh mempunyai hasil kesuburan yang lebih baik. Kadar mereka untuk hamil adalah lebih tinggi, kadar cenderung utk keguguran menjadi lebih rendah, dan risiko kelahiran pra-matang juga rendah. .
Semasa mengandung, omega-3 lemak adalah penting untuk otak, tulang belakang, dan pembangunan mata bayi. Selain itu, ia membantu merawat endometriosis dan fibroid. Jadi jom banyakkan menu ikan bilis pula!
.
.
Selepas ini boleh perbanyakkan ikan bilis dalam menu harian dan jangan lupa calit calit krim wd sekali untuk tingkatkan Kesuburan. 🌸
.
#ihamiltips
#tipsenanghamil
#saudagaropkupt
177 10 11 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

P beli bagi tok laki makan cepat. Nak ikhtiar bukan kita je na. Tok laki pun kena jugak. Masalah kesuburan bukan 100% dari isteri je. Jangan cepat menuding jari ke arah pasangan kerana kajian menunjukkan 30% punca masalah berada pada pihak suami, 30% pada isteri dan 30% lagi pada kedua-duanya. Sementara baki 10% lagi tidak dapat dipastikan dengan tepat.
.
Ikhtiar lah dengan betul dan selamat. Pastikan korang banyak membaca dan mencari ilmu sebelum membuat keputusan cara ikhtiar mana yg hendak dipilih.
.
Semoga berjaya ya 😘
.
#saudagaropkupt

P beli bagi tok laki makan cepat. Nak ikhtiar bukan kita je na. Tok laki pun kena jugak. Masalah kesuburan bukan 100% dari isteri je. Jangan cepat menuding jari ke arah pasangan kerana kajian menunjukkan 30% punca masalah berada pada pihak suami, 30% pada isteri dan 30% lagi pada kedua-duanya. Sementara baki 10% lagi tidak dapat dipastikan dengan tepat.
.
Ikhtiar lah dengan betul dan selamat. Pastikan korang banyak membaca dan mencari ilmu sebelum membuat keputusan cara ikhtiar mana yg hendak dipilih.
.
Semoga berjaya ya 😘
.
#saudagaropkupt
277 12 8 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Wahai kalian yang masih menanti, kami di @i.hamil setiap hari mendoakan kalian akan merasa nikmat menjadi ibu dan ayah. Marilah kita sama-sama saling mendoakan agar doa tersebut berpantul semula kepada kita.
.
Apabila kita mendoakan kebaikan untuk orang lain, malaikat juga akan mendoakan yang sama kepada kita.
.
Semoga kalian sentiasa dikurniakan hati yg penuh sabar dan kuat semangat untuk terus berusaha. Jangan putus asa kerana Allah SWT tidak suka kepada umatNya yang berputus asa.
.
#saudagaropkupt

Wahai kalian yang masih menanti, kami di @i.hamil setiap hari mendoakan kalian akan merasa nikmat menjadi ibu dan ayah. Marilah kita sama-sama saling mendoakan agar doa tersebut berpantul semula kepada kita.
.
Apabila kita mendoakan kebaikan untuk orang lain, malaikat juga akan mendoakan yang sama kepada kita.
.
Semoga kalian sentiasa dikurniakan hati yg penuh sabar dan kuat semangat untuk terus berusaha. Jangan putus asa kerana Allah SWT tidak suka kepada umatNya yang berputus asa.
.
#saudagaropkupt
317 7 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PETUA UNTUK MENGANDUNG

Rasa macam dah lama tak bagi tips kan? Takpe, takmau simpan tips ni sorang2, mana tau tak mujarab utk kita, tapi mujarab utk orang lain. Sebab tu suka share dgn uols 😊
.
Ni admin jumpa tips ni tak ingat kat mana. Uols try k! Selagi masih selamat untuk hampa cuba, cuba ja tau! Jangan peduli apa orang nak kata, selagi Allah bagi 'hint' jalan yang kita boleh cuba, kita cuba je.
.
Ni dalam ni cakap tak tau hari subur kan? Hampa yang tak tau hari subur yang tepat bila, admin suggest sangat2 guna OPK! Kalau kat farmasi mahal, hampa mai ja order kat @i.hamil. Kami jual, Kami guide 😊 Guna dengan cara yang betul dan serius ya! In shaa Allah akan berhasil. Selain tu, kita kena tawakaltullillahitaala jugak k 🤗
.
Selamat Berikhtiar ! 💋
.
#saudagaropkupt
#tipssenanghamil

PETUA UNTUK MENGANDUNG

Rasa macam dah lama tak bagi tips kan? Takpe, takmau simpan tips ni sorang2, mana tau tak mujarab utk kita, tapi mujarab utk orang lain. Sebab tu suka share dgn uols 😊
.
Ni admin jumpa tips ni tak ingat kat mana. Uols try k! Selagi masih selamat untuk hampa cuba, cuba ja tau! Jangan peduli apa orang nak kata, selagi Allah bagi 'hint' jalan yang kita boleh cuba, kita cuba je.
.
Ni dalam ni cakap tak tau hari subur kan? Hampa yang tak tau hari subur yang tepat bila, admin suggest sangat2 guna OPK! Kalau kat farmasi mahal, hampa mai ja order kat @i.hamil. Kami jual, Kami guide 😊 Guna dengan cara yang betul dan serius ya! In shaa Allah akan berhasil. Selain tu, kita kena tawakaltullillahitaala jugak k 🤗
.
Selamat Berikhtiar ! 💋
.
#saudagaropkupt
#tipssenanghamil
137 4 17 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih
.
Bunga Cengkih itu diibaratkan sperma yang berenang di lautan dalam yang gelap gelita dan ayat 40 surah An-Nur itu adalah jampi (dibenarkan jampi menggunakan ayat Quran) kerana Allah nyatakan hanya Dia yang mengurniakan Cahaya kepada siapa yang dikehendakkiNya. Jika Sperma itu tidak diberikan Cahaya oleh Allah, masakan boleh bertemu dengan Ovum.
.
” Atau (orang-orang kafir itu keadaannya) adalah umpama keadaan (orang yang di dalam) gelap-gelita di lautan yang dalam, yang diliputi oleh ombak bertindih ombak; di sebelah atasnya pula awan tebal (demikianlah keadaannya) gelap-gelita berlapis-lapis, apabila orang itu mengeluarkan tangannya, dia tidak dapat melihatnya sama sekali dan (ingatlah) sesiapa yang tidak dijadikan Allah menurut undang-undang peraturanNya mendapat cahaya (hidayat petunjuk) maka dia tidak akan beroleh sebarang cahaya (yang akan memandunya ke jalan yang benar)” ( An-Nur: 40)
.
.
Apakah Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih?
.
1) Suami dan isteri hendaklah memilih 41 kuntum Bunga Cengkih yang elok.
.
2) Suami genggam Bunga Cengkih tersebut dan membaca 3 kali ayat 40 surah An-Nur.
.
3) Seelok-eloknya dilakukan pada malam jumaat.
4) Bagi isteri makan 1 kuntum Bunga Cengkih setiap malam sebelum tidur. Hanya isteri sahaja yang makan.
.
5) Pada masa yang sama, banyakkan doa ayat 40-41 Surah Ibrahim. Banyakkan menderma wang kepada orang yang memerlukan.
.
Jika anda sedang meminum air Buah Zuriat, boleh juga membaca Ayat 40 Surah An-Nur itu pada air yang ingin diminum.
.
.
Mudah sahaja kan petua hamil menggunakan 41 kuntum bunga cengkih yang Kak Dayah kongsikan ni? Korang juga boleh menggunakan OPK untuk meningkatkan peluang hamil dgn mengesan hari subur yang sebenar.
.
.
Like / Share untuk mereka yang sedang ikhtiar hamil
.
#saudagaropkupt
#opkmurah
#uptmurah
#homespermtest

Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih
.
Bunga Cengkih itu diibaratkan sperma yang berenang di lautan dalam yang gelap gelita dan ayat 40 surah An-Nur itu adalah jampi (dibenarkan jampi menggunakan ayat Quran) kerana Allah nyatakan hanya Dia yang mengurniakan Cahaya kepada siapa yang dikehendakkiNya. Jika Sperma itu tidak diberikan Cahaya oleh Allah, masakan boleh bertemu dengan Ovum.
.
” Atau (orang-orang kafir itu keadaannya) adalah umpama keadaan (orang yang di dalam) gelap-gelita di lautan yang dalam, yang diliputi oleh ombak bertindih ombak; di sebelah atasnya pula awan tebal (demikianlah keadaannya) gelap-gelita berlapis-lapis, apabila orang itu mengeluarkan tangannya, dia tidak dapat melihatnya sama sekali dan (ingatlah) sesiapa yang tidak dijadikan Allah menurut undang-undang peraturanNya mendapat cahaya (hidayat petunjuk) maka dia tidak akan beroleh sebarang cahaya (yang akan memandunya ke jalan yang benar)” ( An-Nur: 40)
.
.
Apakah Petua Hamil Menggunakan 41 Kuntum Bunga Cengkih?
.
1) Suami dan isteri hendaklah memilih 41 kuntum Bunga Cengkih yang elok.
.
2) Suami genggam Bunga Cengkih tersebut dan membaca 3 kali ayat 40 surah An-Nur.
.
3) Seelok-eloknya dilakukan pada malam jumaat.
4) Bagi isteri makan 1 kuntum Bunga Cengkih setiap malam sebelum tidur. Hanya isteri sahaja yang makan.
.
5) Pada masa yang sama, banyakkan doa ayat 40-41 Surah Ibrahim. Banyakkan menderma wang kepada orang yang memerlukan.
.
Jika anda sedang meminum air Buah Zuriat, boleh juga membaca Ayat 40 Surah An-Nur itu pada air yang ingin diminum.
.
.
Mudah sahaja kan petua hamil menggunakan 41 kuntum bunga cengkih yang Kak Dayah kongsikan ni? Korang juga boleh menggunakan OPK untuk meningkatkan peluang hamil dgn mengesan hari subur yang sebenar.
.
.
Like / Share untuk mereka yang sedang ikhtiar hamil
.
#saudagaropkupt
#opkmurah
#uptmurah
#homespermtest
231 30 27 June, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

MENGANGGAR WAKTU TERBAIK UNTUK MENDAPAT ZURIAT .
Oleh kerana telur atau ovum tidak mempunyai jangka hayat yang panjang, iaitu dalam lingkungan 1-2 hari sahaja, maka tingkap untuk mendapatkan zuriat adalah sangat terhad. Oleh itu Allah mencipta sperma dengan kelebihan yang lain pula.☺️
.
Selain daripada berjuta-juta sperma dilepaskan (setiap seorang lelaki adalah jutawan!), ia juga boleh bertahan selama 3-5 hari. Ini bermakna, sekiranya suami isteri bersama 3 hari sebelum waktu subur, atau 2 hari selepas waktu subur, maka ada peluang untuk telur itu berjumpa dengan sperma yang hidup lebih lama.😄
.
Oleh itu, untuk mendapatkan zuriat, pasangan boleh bersama setiap malam (atau siang hari kecuali pada bulan Ramadhan) pada hari ke 11, 12, 13, 14, 15, 16 period untuk mendapatkan waktu optimum hari kesuburan sekiranya period anda datang 28 hari. Itu adalah menganggarkan waktu subur adalah pada hari ke 14..😳
.
Jadi, disarankan penggunaan OPK untuk memudahkan ibu-ibu untuk mengenalpasti hari subur anda dengan lebih tepat❤️
.
Kami bantu anda untuk berikhtiar dengan cara semulajadi dengan menggunakan OPK. Consultation dan guide percuma (T&C) OPK yang MURAH dan berkualiti dari kami hanya serendah RM1.00 /pcs. Dapatkan dalam pakej jimat yang kami sediakan! 😉
.
Anda tak tahu apa itu OPK? Hubungi kami sekarang untuk kami terangkan lebih lanjut 😊
.
Whatsapp +601128217300 untuk order 📱
.
#saudagaropkupt

MENGANGGAR WAKTU TERBAIK UNTUK MENDAPAT ZURIAT .
Oleh kerana telur atau ovum tidak mempunyai jangka hayat yang panjang, iaitu dalam lingkungan 1-2 hari sahaja, maka tingkap untuk mendapatkan zuriat adalah sangat terhad. Oleh itu Allah mencipta sperma dengan kelebihan yang lain pula.☺️
.
Selain daripada berjuta-juta sperma dilepaskan (setiap seorang lelaki adalah jutawan!), ia juga boleh bertahan selama 3-5 hari. Ini bermakna, sekiranya suami isteri bersama 3 hari sebelum waktu subur, atau 2 hari selepas waktu subur, maka ada peluang untuk telur itu berjumpa dengan sperma yang hidup lebih lama.😄
.
Oleh itu, untuk mendapatkan zuriat, pasangan boleh bersama setiap malam (atau siang hari kecuali pada bulan Ramadhan) pada hari ke 11, 12, 13, 14, 15, 16 period untuk mendapatkan waktu optimum hari kesuburan sekiranya period anda datang 28 hari. Itu adalah menganggarkan waktu subur adalah pada hari ke 14..😳
.
Jadi, disarankan penggunaan OPK untuk memudahkan ibu-ibu untuk mengenalpasti hari subur anda dengan lebih tepat❤️
.
Kami bantu anda untuk berikhtiar dengan cara semulajadi dengan menggunakan OPK. Consultation dan guide percuma (T&C) OPK yang MURAH dan berkualiti dari kami hanya serendah RM1.00 /pcs. Dapatkan dalam pakej jimat yang kami sediakan! 😉
.
Anda tak tahu apa itu OPK? Hubungi kami sekarang untuk kami terangkan lebih lanjut 😊
.
Whatsapp +601128217300 untuk order 📱
.
#saudagaropkupt
95 4 19 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Nak berdoa pada Allah kena spesifik.
Kalau nak mohon rezeki, boleh ja. Kalau lebih spesifik lagi bagus. Biar jelas dan bagi tahu Allah betul-betul apa yang kita nak.
.
Contoh kita mohon mahukan rezeki yang banyak. Rezeki dari segi apa? Rezeki harta? Kesihatan? Kebahagiaan? .
Jadi kecikkan skop DOA kita.
.
Bukan kerja sahaja yg perlukan skop kerja. Tapi DOA pun kena ada.
.
Kak Dayah belajar benda ni dari beberapa orang guru. Alhamdulillah memang betul. Ada yang Allah kabulkan. Yang Dia tak bagi lagi, kita jangan kecewa. .
Takkan semua dia nak bagi sekaligus kan? Nanti kita mesti takmau DOA dah.
.
Pagi ni jom aminkan doa Kak Dayah ni. Kak Dayah skop kan doa ni hari ni.
.
Hampa kalau nak anak kembar, sila komen ‘AMIN’ 👎🏻
.
Semoga hajat kita dimakbulkan.
.
#saudagaropkupt
#testkesuburan
#testkehamilan

Nak berdoa pada Allah kena spesifik.
Kalau nak mohon rezeki, boleh ja. Kalau lebih spesifik lagi bagus. Biar jelas dan bagi tahu Allah betul-betul apa yang kita nak.
.
Contoh kita mohon mahukan rezeki yang banyak. Rezeki dari segi apa? Rezeki harta? Kesihatan? Kebahagiaan? .
Jadi kecikkan skop DOA kita.
.
Bukan kerja sahaja yg perlukan skop kerja. Tapi DOA pun kena ada.
.
Kak Dayah belajar benda ni dari beberapa orang guru. Alhamdulillah memang betul. Ada yang Allah kabulkan. Yang Dia tak bagi lagi, kita jangan kecewa. .
Takkan semua dia nak bagi sekaligus kan? Nanti kita mesti takmau DOA dah.
.
Pagi ni jom aminkan doa Kak Dayah ni. Kak Dayah skop kan doa ni hari ni.
.
Hampa kalau nak anak kembar, sila komen ‘AMIN’ 👎🏻
.
Semoga hajat kita dimakbulkan.
.
#saudagaropkupt
#testkesuburan
#testkehamilan
342 31 10 December, 2017