#savestraycats Instagram Photos & Videos

savestraycats - 11k posts

    Uat?! 🌧💦🌬☔️Eez goaeen two raein aul dey?! 😳 bat...eez...sammer 🥺 🌈🍒🍦🏖🔆

    Uat?! 🌧💦🌬☔️Eez goaeen two raein aul dey?! 😳 bat...eez...sammer 🥺 🌈🍒🍦🏖🔆

    99 5 5 hours ago
    On this #blackcatappreciationday2019, I’m showing off my newest furry friend, Buddy AKA Mr. Grumps. He was a stray/feral kitty who used to pass through the woods behind my house, and then they cut it all down to build houses, so he started to come to the door for food and a dry place to visit, gradually earning trust. He basically decided for himself I was going to be his owner (more like he owns me) and I swear he thinks I’m his mother. Starting in about February when it was really cold, he would come inside to eat and warm up, building up to pets and snuggles and now mostly stays inside to nap until it’s time to go outside to explore his native outdoor world at night. He’s a furry friend worth the time and patience to win over. 😻#blackcatappreciationday #blackcatsofinstagram #adoptdontshop #housepanther #saveastray #feralcats #savestraycats

    On this #blackcatappreciationday2019 , I’m showing off my newest furry friend, Buddy AKA Mr. Grumps. He was a stray/feral kitty who used to pass through the woods behind my house, and then they cut it all down to build houses, so he started to come to the door for food and a dry place to visit, gradually earning trust. He basically decided for himself I was going to be his owner (more like he owns me) and I swear he thinks I’m his mother. Starting in about February when it was really cold, he would come inside to eat and warm up, building up to pets and snuggles and now mostly stays inside to nap until it’s time to go outside to explore his native outdoor world at night. He’s a furry friend worth the time and patience to win over. 😻 #blackcatappreciationday #blackcatsofinstagram #adoptdontshop #housepanther #saveastray #feralcats #savestraycats

    19 2 6 hours ago
    Reposted from @soulcare.cat -  Tahukan kalian bahwa banyaknya kasus animal abuse dan kitten terlantar dijalan lantaran populasi kucing yang meledak dan mengakibatkan overpopulasi. Kita gak bisa menyalahkan kucing karena memang mereka tercipta sbg hewan produktif yang tidak disertai akal. Lalu peran manusia lah yang kemudian menjadi keseimbangan alam, tapi gak semua manusia bisa menerima keberadaan kucing, bahkan sebagian besar masih menganggap kucing adalah hama dan pembawa penyakit. Gimana cara kita yg masih banyak keterbatasan yg kita miliki utk membantu mengatasi overpopulasi dan kelahiran kitten yg tidak diinginkan? Gampang dan simpel, steril aja pas udh cukup umur. Dengan begitu setidaknya kita telah membantu membatasi kelahiran kitten yg tidak diinginkan. Saat ini beberapa penggiat steril, mengadakan project mensteril kucing jalanan tidak berpemilik di daerah Jabodetabek dengan cara TNR (Trap-Neuter-Release) / (Tangkap - Steril - Lepaskan) perlu diingat bahwa ini khusus stray ya yang tidak berpemilik. Saat ini kami butuh bantuan dana untuk dapat mensteril kucing2 tersebut secara gratis. .
.
.
Boleh ya tolong bantu kontribusi ke sini: http://bit.ly/sterilbareng. (link di bio) Berapapun bantuan yg kamu berikan sangat berarti dan membantu. Ayo teman2 kita saling beruluran tangan untuk mengatasi satu tujuan yang sama,
Tolong bantu share ya,

Terima kasih banyak🙏 (Ilustrasi gambar: google)

    Reposted from @soulcare.cat - Tahukan kalian bahwa banyaknya kasus animal abuse dan kitten terlantar dijalan lantaran populasi kucing yang meledak dan mengakibatkan overpopulasi. Kita gak bisa menyalahkan kucing karena memang mereka tercipta sbg hewan produktif yang tidak disertai akal. Lalu peran manusia lah yang kemudian menjadi keseimbangan alam, tapi gak semua manusia bisa menerima keberadaan kucing, bahkan sebagian besar masih menganggap kucing adalah hama dan pembawa penyakit. Gimana cara kita yg masih banyak keterbatasan yg kita miliki utk membantu mengatasi overpopulasi dan kelahiran kitten yg tidak diinginkan? Gampang dan simpel, steril aja pas udh cukup umur. Dengan begitu setidaknya kita telah membantu membatasi kelahiran kitten yg tidak diinginkan. Saat ini beberapa penggiat steril, mengadakan project mensteril kucing jalanan tidak berpemilik di daerah Jabodetabek dengan cara TNR (Trap-Neuter-Release) / (Tangkap - Steril - Lepaskan) perlu diingat bahwa ini khusus stray ya yang tidak berpemilik. Saat ini kami butuh bantuan dana untuk dapat mensteril kucing2 tersebut secara gratis. .
    .
    .
    Boleh ya tolong bantu kontribusi ke sini: http://bit.ly/sterilbareng. (link di bio) Berapapun bantuan yg kamu berikan sangat berarti dan membantu. Ayo teman2 kita saling beruluran tangan untuk mengatasi satu tujuan yang sama,
    Tolong bantu share ya,

    Terima kasih banyak🙏 (Ilustrasi gambar: google)

    84 6 15 hours ago
    🇦🇿 İyul ayının 8-i qrupumuzun üzvü tərəfindən tapılan Gerda adlı balanın müalicəsi davam edir. Bala pişik göz və dəri xəstəliyindən əziyyət çəkir. Ümid edirik ki, çox yaxın bir zamanda müalicənin yaxşı nəticəsini görəcəyik!
*
🇷🇺 Продолжается лечение котенка по кличке Герда, найденного одним из наших волонтеров 8-го Июля. У котенка заболевание глаз и кожи. Надеемся, что в очень скором времени лечение даст положительный результат!
*
🇬🇧 The treatment of the kitten named Gerda that was found by one of our volunteers on July 8, continues. The kitten suffers from skin and eye diseases. We are hoping to see the positive result of this treatment very soon!

#adoptdontshop
#adoptapetsavealife
#pulnanalmasahiblen
#savestraycats 
#strayanimals 
#bakuanimals

    🇦🇿 İyul ayının 8-i qrupumuzun üzvü tərəfindən tapılan Gerda adlı balanın müalicəsi davam edir. Bala pişik göz və dəri xəstəliyindən əziyyət çəkir. Ümid edirik ki, çox yaxın bir zamanda müalicənin yaxşı nəticəsini görəcəyik!
    *
    🇷🇺 Продолжается лечение котенка по кличке Герда, найденного одним из наших волонтеров 8-го Июля. У котенка заболевание глаз и кожи. Надеемся, что в очень скором времени лечение даст положительный результат!
    *
    🇬🇧 The treatment of the kitten named Gerda that was found by one of our volunteers on July 8, continues. The kitten suffers from skin and eye diseases. We are hoping to see the positive result of this treatment very soon!

    #adoptdontshop
    #adoptapetsavealife
    #pulnanalmasahiblen
    #savestraycats
    #strayanimals
    #bakuanimals

    31 4 16 August, 2019
    Sheela can’t type right now...she is in thinking mode, trying to figure out how to get hold of Djamila Ribeiro’s articles that are published in a Brazilian newspaper 🗞in one state. 
Any ideas? 🙌🏽✨🔮

    Sheela can’t type right now...she is in thinking mode, trying to figure out how to get hold of Djamila Ribeiro’s articles that are published in a Brazilian newspaper 🗞in one state.
    Any ideas? 🙌🏽✨🔮

    165 5 16 August, 2019
    This stray kitty has been visiting us for a few weeks now, and this morning when I went out to check on them, he charged at me demanding snuggles!!! Couldn’t be happier with my new fur baby!!! #furbabylove #savestraycats #lovecats #lovekitties

    This stray kitty has been visiting us for a few weeks now, and this morning when I went out to check on them, he charged at me demanding snuggles!!! Couldn’t be happier with my new fur baby!!! #furbabylove #savestraycats #lovecats #lovekitties

    17 0 16 August, 2019
    Givning a shout to everyone in, or on their way to Tokyo! If you want to go to one of Japan’s famous cat cafés, here’s the one: Yadorigi café & restaurant (宿木カフェ&レストラン) in Nippori. They are not only a cat café (with hard working, idealistic and very funny owners) but also an adoption service for stray cats. That is, all the cats are stray cats, and if you fall in love, you can adopt! (Also the cats are not forced to be around the customers, they have a shield off room to hide in when wanted. All the cats were out though). They’re here on Facebook! Like ’em, spread ’em, help them create a new trend. (Oh, I am not payed to write this, it’s just an awesome place.) #yadorigicafeandrestarant #catcafe #savestraycats #SaturdayFriday_SF #nippori #tokyolife

    Givning a shout to everyone in, or on their way to Tokyo! If you want to go to one of Japan’s famous cat cafés, here’s the one: Yadorigi café & restaurant (宿木カフェ&レストラン) in Nippori. They are not only a cat café (with hard working, idealistic and very funny owners) but also an adoption service for stray cats. That is, all the cats are stray cats, and if you fall in love, you can adopt! (Also the cats are not forced to be around the customers, they have a shield off room to hide in when wanted. All the cats were out though). They’re here on Facebook! Like ’em, spread ’em, help them create a new trend. (Oh, I am not payed to write this, it’s just an awesome place.) #yadorigicafeandrestarant #catcafe #savestraycats #SaturdayFriday_SF #nippori #tokyolife

    14 0 16 August, 2019
    Shi ras gud beleance! 😅👏🏼🐾💫

    Shi ras gud beleance! 😅👏🏼🐾💫

    194 7 15 August, 2019
    Mai humen lavs mi a lat 💓 ay don nou ouay... 🤔
📸: @shetravelsthearth

    Mai humen lavs mi a lat 💓 ay don nou ouay... 🤔
    📸: @shetravelsthearth

    245 12 15 August, 2019
    Saekki daes nap Yeeoga! ✨💫🧘🏽‍♀️ay lave 💜 numbar 4! Iou 💓 witch pozitioun?

    Saekki daes nap Yeeoga! ✨💫🧘🏽‍♀️ay lave 💜 numbar 4! Iou 💓 witch pozitioun?

    209 14 15 August, 2019

Top #savestraycats posts

    ~ Former fosters update! 😺
.
Ayo, siapa yg ingat sama anak² ini? Iyap, mereka si trio Coco-Ciko-Ciku, para penghuni kost gratisan periode Apr-Mei kmrn 😸 Mrk sama² mantan anak jalanan, terlahir di stasiun kereta. Ciko-Ciku di Jakarta, Coco di Depok.
.
Bedanya, Ciko-Ciku smpt merasakan kasih sayang induk mrk smp tiba wkt perpisahan, bahkan si induk sdh disteril. Smntr Coco hrs kehilangan induknya di umur 2 minggu.
. 
Tapi itu semua masa lalu because now they have loving families and are living their lives to the fullest! Ciko pangeran semata wayang di rumahnya, Ciku punya 2 sodara berbulu turunan ningrat, dan Coco punya 3 sodara berbulu yg diadopsi juga. Ciko-Ciku jg udah disteril loh. Coco gak lama lagi krn minggu depan umurnya udh 5 bulan. Amazing how fast time flies! 😳
. 
Dalam rangka "International Cat Day" yg jatuh pd hari ini tgl 8 Agt, mak mau berpesan. Buat mentemen yg lg mikir² baru mau melihara kucing atau yg niat nambah anabul di rmh, adopsi aja yuk. Adopsi tuh gratis ya, ga pake embel2 mahar, ganti pakan, pasir dsb.
.
Buanyaaak banget sodara Coco, Ciko, Ciku yg masih berjuang hari demi hari utk bertahan hidup di luar sana. Banyak yg udh nyerah, ga kuat dgn kerasnya cobaan hidup di kota, ditambah lagi dgn makin maraknya ancaman dari para predator tdk alamiah mereka alias manusia sendiri. Buka hatimu, ulurkan tanganmu, tawari mereka rasa aman dan kehangatan di rumahmu. Insyaa'Allah mereka akan menjadi hujjah yg akan membelamu di hari akhir nanti 🤲
.
.
.
#cocothepigtailkitty #4kittencikini
.
.
.
.
.
#cat #kitten #foster #formerfoster #adopted #adoptdontshop #adopsijanganbeli #pedulikucing #pedulikucingjalanan #kucingkampungkeren #straycat #savestraycats #goodbyeisthegoal #fosterwin #cutecat #kucinggendut #spayandneuter #prosteril #catsofinstagram #instacat #bestmeow #cats_of_world #calico #tabby #blackcat #ragstoriches #worldcatday #internationalcatday

    ~ Former fosters update! 😺
    .
    Ayo, siapa yg ingat sama anak² ini? Iyap, mereka si trio Coco-Ciko-Ciku, para penghuni kost gratisan periode Apr-Mei kmrn 😸 Mrk sama² mantan anak jalanan, terlahir di stasiun kereta. Ciko-Ciku di Jakarta, Coco di Depok.
    .
    Bedanya, Ciko-Ciku smpt merasakan kasih sayang induk mrk smp tiba wkt perpisahan, bahkan si induk sdh disteril. Smntr Coco hrs kehilangan induknya di umur 2 minggu.
    .
    Tapi itu semua masa lalu because now they have loving families and are living their lives to the fullest! Ciko pangeran semata wayang di rumahnya, Ciku punya 2 sodara berbulu turunan ningrat, dan Coco punya 3 sodara berbulu yg diadopsi juga. Ciko-Ciku jg udah disteril loh. Coco gak lama lagi krn minggu depan umurnya udh 5 bulan. Amazing how fast time flies! 😳
    .
    Dalam rangka "International Cat Day" yg jatuh pd hari ini tgl 8 Agt, mak mau berpesan. Buat mentemen yg lg mikir² baru mau melihara kucing atau yg niat nambah anabul di rmh, adopsi aja yuk. Adopsi tuh gratis ya, ga pake embel2 mahar, ganti pakan, pasir dsb.
    .
    Buanyaaak banget sodara Coco, Ciko, Ciku yg masih berjuang hari demi hari utk bertahan hidup di luar sana. Banyak yg udh nyerah, ga kuat dgn kerasnya cobaan hidup di kota, ditambah lagi dgn makin maraknya ancaman dari para predator tdk alamiah mereka alias manusia sendiri. Buka hatimu, ulurkan tanganmu, tawari mereka rasa aman dan kehangatan di rumahmu. Insyaa'Allah mereka akan menjadi hujjah yg akan membelamu di hari akhir nanti 🤲
    .
    .
    .
    #cocothepigtailkitty #4kittencikini
    .
    .
    .
    .
    .
    #cat #kitten #foster #formerfoster #adopted #adoptdontshop #adopsijanganbeli #pedulikucing #pedulikucingjalanan #kucingkampungkeren #straycat #savestraycats #goodbyeisthegoal #fosterwin #cutecat #kucinggendut #spayandneuter #prosteril #catsofinstagram #instacat #bestmeow #cats_of_world #calico #tabby #blackcat #ragstoriches #worldcatday #internationalcatday

    1,119 10 8 August, 2019
    Remember the stray cat I found outside my place 3 months ago? Well he’s still with me and I’m very much attached to him. It really is a sin how his previous owners just let him go and never called back but I’m glad I found him and now have a cuddle buddy every night! He became a part of our furever family and made it into the IG bio a while ago as our 5th kitty which has always been my lucky number! I love you, Breeze 😻

    Remember the stray cat I found outside my place 3 months ago? Well he’s still with me and I’m very much attached to him. It really is a sin how his previous owners just let him go and never called back but I’m glad I found him and now have a cuddle buddy every night! He became a part of our furever family and made it into the IG bio a while ago as our 5th kitty which has always been my lucky number! I love you, Breeze 😻

    665 73 17 May, 2019