#sayajual Instagram Photos & Videos

sayajual - 28.6m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayajual and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
1.5
Average comment
0.1
Posts with video
1/72
Posts with photo
71/72

Hashtag Popularity

Freshkon Moondust monthly
Code: Grey

1 box RM35
Postage fee RM8 SM
Postage fee RM12 SS

#FreshKon #FreshKonMY #ColorContacts
#New #ColorsFusion #Moondust #enchanting #optics85gombak #sayajual #contactlens #sayajualcontactlens #likeforlikes #likeforfollow #freshkoncontactlens
0 0 24 February, 2020

Ada berita gembira untuk u allsss .sale diteruskan lagi guysss😱😱😱😱😱jangan lupa dapatkan satis soap okay u allsss.nak Emma bantu masalah kulit muka awak-awak yang dekat luar sana???jom cepat-cepat wsp Emma okay,

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan

Ada berita gembira untuk u allsss .sale diteruskan lagi guysss😱😱😱😱😱jangan lupa dapatkan satis soap okay u allsss.nak Emma bantu masalah kulit muka awak-awak yang dekat luar sana???jom cepat-cepat wsp Emma okay,

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan
0 0 24 February, 2020

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau!
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau! 
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel  #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta
0 0 24 February, 2020

Perasan tak kebelakangan ni cuaca sangat panas? ☀️☀️☀️
.
Bahayanya waktu panas ni boleh menyebabkan kulit muka kita sunburn dan penuaan boleh berlaku lebih pantas akibat daripada sinar UV matahari. ☀️
.
Bila bercakap tentang panas antara yang perlu diambil perhatian ialah penggunaan sunscreen. Jadi harini Arra nak share kepentingan penggunaan sunscreen. ⛱
.
Sunscreen sangat membantu melindungi kulit daripada cahaya UVA dan UVB yang boleh mendatangkan iritasi pada kulit muka.
.
Kesan UVA - Menyebabkan penuaan kulit lebih cepat berlaku. Jadi kulit akan cepat berkedut.
Kesan UVB - Kulit mudah terbakar akibat sinar UVB yang menyebabkan tona kulit jadi tak sekata.
.
Jadi untuk pastikan kulit sentiasa dilindungi, #babeausweetheart wajib gunakan sunscreen yang sesuai dengan jenis kulit masing2. Macam Arra nasihatkan sebelum ni, tak ada satu produk yang sesuai dengan semua jenis kulit jadi pastikan korang hati2 dalam memilih sunscreen untuk perlindungan kulit korang okay.
.
Cuma pakai sunscreen dari BABeau day cream with SPF 50 jenis set normal to dry skin untuk lindungi kulit daripada bahaya matahari..
.
.
#bynoruteam #babeauteamnoru #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #codshahalam #codklang #oilyskin #dryskin #babeausunscreen #babeaucleanser #codkualalumpur #babeaubynoru #babeausentul #babeaupuchong #babeaukualaLumpur #babeauupsi #babeauperak #babeautanjungmalim #babeaukelantan #babeaukotabharu #sayajual #jerawat #jeragat #luluskkm #selamatdigunakan #noparaben #tomatoskincare

Perasan tak kebelakangan ni cuaca sangat panas? ☀️☀️☀️
.
Bahayanya waktu panas ni boleh menyebabkan kulit muka kita sunburn dan penuaan boleh berlaku lebih pantas akibat daripada sinar UV matahari. ☀️
.
Bila bercakap tentang panas antara yang perlu diambil perhatian ialah penggunaan sunscreen. Jadi harini Arra nak share kepentingan penggunaan sunscreen. ⛱
.
Sunscreen sangat membantu melindungi kulit daripada cahaya UVA dan UVB yang boleh mendatangkan iritasi pada kulit muka.
.
Kesan UVA - Menyebabkan penuaan kulit lebih cepat berlaku. Jadi kulit akan cepat berkedut.
Kesan UVB - Kulit mudah terbakar akibat sinar UVB yang menyebabkan tona kulit jadi tak sekata.
.
Jadi untuk pastikan kulit sentiasa dilindungi, #babeausweetheart wajib gunakan sunscreen yang sesuai dengan jenis kulit masing2. Macam Arra nasihatkan sebelum ni, tak ada satu produk yang sesuai dengan semua jenis kulit jadi pastikan korang hati2 dalam memilih sunscreen untuk perlindungan kulit korang okay.
.
Cuma pakai sunscreen dari BABeau day cream with SPF 50 jenis set normal to dry skin untuk lindungi kulit daripada bahaya matahari..
.
.
#bynoruteam #babeauteamnoru #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #codshahalam #codklang #oilyskin #dryskin #babeausunscreen #babeaucleanser  #codkualalumpur #babeaubynoru  #babeausentul #babeaupuchong #babeaukualaLumpur  #babeauupsi #babeauperak #babeautanjungmalim #babeaukelantan #babeaukotabharu #sayajual #jerawat #jeragat #luluskkm #selamatdigunakan #noparaben #tomatoskincare
0 0 24 February, 2020

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau!
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau! 
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel  #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta
0 0 24 February, 2020

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau!
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta

Novel adaptasi ke drama. Karya novelis Siti Rosmizah. Baca sinopsis, berminat whatsapp ye 😊

CURI-CURI CINTA-SITI ROSMIZAH
RM34 TERMASUK POS SM SS
PRELOVED
BERMINAT? WHATSAPP http://www.wasap.my/60165056776
“Kalau dah susah sangat, hantar aje rumah orang tua! Lagipun bila adik kahwin nanti suami adik tu mestilah orang kaya jangan haraplah adik nak kahwin dengan orang miskin. Orang kaya nak ke terima mak mentua macam tu? Abang Is, doa ajelah setiap hari biar tuhan panjangkan umur abang Is. Kalau boleh biar mak yang mati dulu dari abang Is. Jalankan tanggungjawab dulu jangan senang aje nak lepaskan beban kat orang lain!”. Ya Allah! Terkedu Iskandar mendengarnya. Kenapa perangai adiknya sampai sebegitu rupa? Biadap! Kurang ajar! Berlagak! Sombong! Itulah Intan Raihana. Buang emak, buang saudara kerana duit dia sanggup lakukan apa saja. Perancangan diatur. Daniel Hakim harus menjadi miliknya! “Hei! Kalaulah niat awak nak tackle saya, sebab berangan nak jadi bini orang kaya. Mulai hari ni! Detik ni! Awak campak terus niat awak tu! Sebab saya akan pastikan, sampai saya mati pun awak tak akan jadi isteri saya!” Itu kata Daniel pada Intan. Namun perancangan tuhan tiada siapa boleh menghalangnya. “Saya akan bertanggungjawab Is. Saya akan bernikah dengan Intan. Itu janji saya.” Tegas jawapan Daniel. Namun jelas kelukaan pada setiap patah katanya. Dendam Daniel berlingkar di hati. Janjinya! Intan Raihana akan memamah segala perbuatannya nanti! “Kau ingat aku nak percaya lagi cerita bohong kau tu! Aku tau kau dah terdesak nak ikat aku! Kau goda aku! Kau buat aku jatuh cinta dengan kau dan akhirnya aku tersungkur di kaki kau! Aku akui memang aku dah cintakan kau! 
Sambungan sinopsis di komen ➡️ #novelterpakaikami
#novelterpakaimalaysia #novelmurah #sayajual  #prelovedmalaysia #novelpreloved #novelsecondhand #novelterpakai #sayaminatnovel #jualnovel #novellover #noveltoletgo #ulatbuku  #minatnovel #novel2nd #igmalaysia #novelmurah #novel #prelovednovel #kakinovel  #novelterpakaimalaysia #sayaminatnovel  #ideakreatif #penulisan2u #fajarpakeer #karyaseni #lovenovel #noveladaptasikedrama #sitirosmizah #aimanhakimridza #zahirahmacwilson #curicuricinta
0 0 24 February, 2020

🔔 SALE!! 2 PASANG RM100 FREE POSTAGE #KASUT2100QISNARA. ⠀
⠀ ⠀⠀ ⠀

👉 1 : RM55
👉 2 : RM100

FREE POSTAGE !! ⠀
FREE POSTAGE !! ⠀
FREE POSTAGE !!
⠀⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ SIZE : 35, 36, 37, 38, 39, 40

🖤 SMALL CUTTING
🖤 SILA PILIH 1 SIZE BESAR DARI SIZE BIASA
Contoh : Biasa pakai size 36, kasut ni pilih size 37 ⠀ ⠀⠀


Sampai dalam 7 ~ 14 hari bekerja ⠀

SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
📲 WhatsApp +60166720775
KLIK JE LINK WHATSAPP KAT PROFILE


❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM ⠀


#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #kasutmurahmalaysia #sandalmalaysiamurah

🔔 SALE!! 2 PASANG RM100 FREE POSTAGE #KASUT2100QISNARA. ⠀
⠀ ⠀⠀ ⠀
⠀
👉 1 : RM55
👉 2 : RM100

FREE POSTAGE !! ⠀
FREE POSTAGE !! ⠀
FREE POSTAGE !!
⠀⠀ ⠀ ⠀
⠀ ⠀
✂️ SIZE : 35, 36, 37, 38, 39, 40
⠀
🖤 SMALL CUTTING
🖤 SILA PILIH 1 SIZE BESAR DARI SIZE BIASA
Contoh : Biasa pakai size 36, kasut ni pilih size 37 ⠀ ⠀⠀
⠀

Sampai dalam 7 ~ 14  hari bekerja ⠀
⠀
SERIOUS NAK ORDER?? TERUSSSS JE 👇
📲  WhatsApp +60166720775
📲  WhatsApp +60166720775
📲  WhatsApp +60166720775
KLIK JE LINK WHATSAPP KAT PROFILE
⠀
⠀
❌ NO DM
❌ NO DM
❌ NO DM ⠀
⠀

#sayajual #sayajualmurah #koreanfashionmalaysia #bajucouple  #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #uitm #uitmshahalam #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmselayang #koreanfashionmalaysia  #uitmpuncakalam #uitmperlis #uitmseremban3 #koreanfashionmalaysia #malaysiakoreanfashion #pinaforepants #pinaforedress #pinaforemurah #overalljeans #overalljeansmurah #kasutmurahmalaysia #sandalmalaysiamurah
0 0 24 February, 2020

🔥🥀 KOPI LONTOOR BY NINA EMPIRE 🔥🥀 Bukan sebarangan kopi ni ya , kopi yang mampu menguruskan sambil memutihkan tau 😎
.
Serius best. Bukan tu je kebaikan KOPI LONTOOR, cuba baca ni, korang kena grab 1-2botol amalkan setiap hari, pagi masa breakfast & malam sebelum dinner. 🥰
.
CARA BANCUHANNYA:
🍀 Bancuh 1 sachet dengan segelas air suam/ air panas
🍀 Minum sekali sehari sahaja semasa sarapan ‼ TIDAK DIBENARKAN untuk ibu mengandung,menyusu bayi dan penghidap penyakit kronik.
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#kopilontoor #nina #kopilontoorterbaik #kopilontoorsuppliment #kopilontoorslimmingdrink
#kopilontoorbbbp #kopilontoororiginal #kopilontoorpasirgudang #kopilontoorjohor
. 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

🔥🥀 KOPI LONTOOR BY NINA EMPIRE 🔥🥀 Bukan sebarangan kopi ni ya , kopi yang mampu menguruskan sambil memutihkan tau 😎
.
Serius best. Bukan tu je kebaikan KOPI LONTOOR, cuba baca ni, korang kena grab 1-2botol amalkan setiap hari, pagi masa breakfast & malam sebelum dinner. 🥰
.
CARA BANCUHANNYA:
🍀 Bancuh 1 sachet dengan segelas air suam/ air panas
🍀 Minum sekali sehari sahaja semasa sarapan ‼ TIDAK DIBENARKAN untuk ibu mengandung,menyusu bayi dan penghidap penyakit kronik.
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#kopilontoor #nina #kopilontoorterbaik #kopilontoorsuppliment #kopilontoorslimmingdrink
#kopilontoorbbbp #kopilontoororiginal #kopilontoorpasirgudang #kopilontoorjohor
. 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
0 0 24 February, 2020

🌹☘ F BEAU SHOT by FAZURA ☘🌹 Nak dapat kulit cantik macam fazura jom amalkan f beaushot dari ekstrak tomato 💃

KELEBIHAN F BEAUSHOT :
🍅 Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah.
🍅 Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
🍅 Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah.
🍅 Merawat masalah jeragat dan jerawat.
🍅 Menjadikan tona kulit lebih sekata.
🍅 Memudarkan parut muka dan badan.
🍅 Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah.
🍅 Merawat masalah kulit kusam.
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#beaushotbyfazura #fatzura #supplimentkecantikkan #beaushotfazuraterbaik #fbeaushotfazuraoriginal
#beaushotbyfazurastokis #beaushotbyfazurabbbp #beaushotbyfazuraputihgebu #beaushotbyfazurapasirgudang #beaushotbyfazurajohor
. 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

🌹☘ F BEAU SHOT by FAZURA ☘🌹 Nak dapat kulit cantik macam fazura jom amalkan f beaushot dari ekstrak tomato 💃

KELEBIHAN F BEAUSHOT :
🍅 Mencerahkan kulit sehingga 3 tona lebih cerah.
🍅 Mengembalikan kelembapan kulit daripada dalam.
🍅 Mengurangkan kedutan halus pada kulit wajah.
🍅 Merawat masalah jeragat dan jerawat.
🍅 Menjadikan tona kulit lebih sekata.
🍅 Memudarkan parut muka dan badan.
🍅 Mengurangkan lebihan minyak pada kulit wajah.
🍅 Merawat masalah kulit kusam.
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongrodukkecantikan #martasharosmanpemborongpasirgudang
#bestbuybeautyplaza #martasharosman #bestbuybeautybukitdahlia #pasirgudang #bukitdahlia
#beaushotbyfazura #fatzura #supplimentkecantikkan #beaushotfazuraterbaik #fbeaushotfazuraoriginal
#beaushotbyfazurastokis #beaushotbyfazurabbbp #beaushotbyfazuraputihgebu #beaushotbyfazurapasirgudang #beaushotbyfazurajohor
. 💜💙💚💛🧡❤🖤💜💙💚💛
deal harga retail, dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 0176122830 l 01155270706.
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman.
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
Fb : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah
1 0 24 February, 2020

❤️
French toast with nutella makes our heart very very happy 🥰
.
Nutella 1KG READY STOCK
Exp date 24 Oct 2020
1KG RM41
WA 011-2628 1128 for order
Free shipping on Shopee, click link on my bio! 😃
Pic credit to nutella
#nutella1kg #nutellamurah #nutelladrizzle #browniesnutella #donutnutella #bomboloninutella #gombak #sayajual #gombakfooddelivery #likeforfollow #likeforlikes #nutellagombak

❤️
French toast with nutella makes our heart very very happy 🥰
.
Nutella 1KG READY STOCK
Exp date 24 Oct 2020
1KG RM41
WA 011-2628 1128 for order
Free shipping on Shopee, click link on my bio! 😃
Pic credit to nutella 
#nutella1kg #nutellamurah #nutelladrizzle #browniesnutella #donutnutella #bomboloninutella #gombak #sayajual #gombakfooddelivery #likeforfollow #likeforlikes #nutellagombak
5 0 24 February, 2020

Mini Creampuff lagi...
Semua dah bertuan ya...
Sapa nak boleh ja wasap KakKeen untuk place order ya...
Ada filling:
😋Kastard
😋Chocolate
😋Mix (Kastard & Chocolate)
.
www.wasap.my/60175272643
.
#MasakDariHatiDenganPenuhKasihSayang
.
#KedaiKekPenang #KedaiKek #BakeryPenang #Bakery #Bazaar #BazaarOnline #SayaJual #SayaJualKek #SayaJualOnline #KekSedap #CakeLovers #CakesLovers #TelukKumbar #BayanLepas #Penangites #CreampuffKD #KekMuslim #Halal #georgetown #Creampuff

Mini Creampuff lagi...
Semua dah bertuan ya...
Sapa nak boleh ja wasap KakKeen untuk place order ya...
Ada filling:
😋Kastard
😋Chocolate
😋Mix (Kastard & Chocolate)
.
www.wasap.my/60175272643
.
#MasakDariHatiDenganPenuhKasihSayang
.
#KedaiKekPenang #KedaiKek #BakeryPenang #Bakery #Bazaar #BazaarOnline #SayaJual #SayaJualKek #SayaJualOnline #KekSedap #CakeLovers #CakesLovers #TelukKumbar #BayanLepas #Penangites #CreampuffKD #KekMuslim #Halal #georgetown #Creampuff
0 0 24 February, 2020

👕
DISNEY “MICKEY MOUSE” TEE
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM30
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR

👕
DISNEY “MICKEY MOUSE” TEE
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM30
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
1 1 24 February, 2020

KEK TEMA SPIDERMAN
Comel jer sesuai utk 2-4 orang
Moist choc cake & buttercream aje untuk kek saiz comel ni yang kita offer
Harga bermula rm20 ajer
Janji anak dan orang yang disayangi happy!

WhatsApp 0194774566 (No DM ya ✌✌✌ )

Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang)
#elliez #deheart #kekcawan #sayajual #bakeanddeco #decoclass #bakingclass #kajang #bangi #sayajualkek #kekharijadi #kek #pavlova #tartshell #brownies #ukm #kekbangi #kektunang #kekmalaysia #harijadi #kekkahwin #tart #kelasbaking #onlineclass #kelaspjj #kelasmasak #pjjbakingclass #kekcomel #kekkecik #kekspiderman

KEK TEMA SPIDERMAN
Comel jer sesuai utk 2-4 orang
Moist choc cake & buttercream aje untuk kek saiz comel ni yang kita offer
Harga bermula rm20 ajer
Janji anak dan orang yang disayangi happy!

WhatsApp 0194774566 (No DM ya ✌✌✌ )

Lokasi: Taman Tropika, Sg Tangkas (5 minit dari Komuter UKM Bdr Baru Bangi & 10 minit dari MRT Kajang) 
#elliez #deheart #kekcawan #sayajual  #bakeanddeco #decoclass #bakingclass #kajang #bangi #sayajualkek #kekharijadi #kek #pavlova #tartshell #brownies #ukm #kekbangi #kektunang  #kekmalaysia #harijadi #kekkahwin #tart #kelasbaking #onlineclass #kelaspjj #kelasmasak #pjjbakingclass #kekcomel #kekkecik #kekspiderman
0 0 24 February, 2020

PEMBELIAN ATAU PERTANYAAN
www.wasap.my/+60182700867

DENGAN SETIAP PEMBELIAN ANDA LAYAK MENDAPAT:

free 1x service reel / baiki joran.
(Jika anda membeli reel dan joran dengan kami
tidak termasuk kos barang).
.
Free voucher 10%.
(Pembelian rm100.00 dalam satu resit).
.
Free membership selama 1 tahun.
(Pembelian rm200.00 dalam satu resit).
.
free mistery gift.
(pembelian rm50.00 keatas dalam satu resit).
.
free after sales service.

mengikut terma & syarat

MASIH MENCARI ALATAN MEMANCING YANG LAIN??
KAMI MEMPUNYAI BANYAK ALATAN MEMANCING DAN PERKHEMAHAN UNTUK DIJUAL
JOM TENGOK DI PAGE KAMI,MANA TAHU ADA YANG BERKENAN,
KLIK LINK NI.
#kedaipancingidora
KAMI JUGA ADA MENYEDIAKAN KHIDMAT BAIKPULIH ROD & REEL

ATAU DATANG TERUS KE KEDAI PANCING IDORA.

WAZE: KEDAI PANCING IDORA

ALAMAT
B-7-1B,JALAN PRIMA SAUJANA 2/H
TAMAN PRIMA SAUJANA
43000,KAJANG,SELANGOR
KEDAI KAMI DI TINGKAT 1

LANDMARK
KEDAI KAMI ATAS BENGKEL KERETA
BERSEBELAHAN BANGUNAN KOLEJ KOMUNITI HULU LANGAT
BERHAMPIRAN DENGAN GAINT PRIMA SAUJANA.
#kedaipancingidora
#fishing
#fishingreels
#pancing
#reel
#sayajualmurah
#bazaaronline
#sayajual
#malaysiaonlineshop
#promosi
#jualanmurah
#kedaionline
#onlineseller
#iklaninstagram
#murahmurah
#trustedseller
#bazarpaknil
#lelong
#VISITMYIG
#kakipancingmalaysia
#KAKIPANCING
#followmyigmalaysia
#instashop
#syjualonline
#igshopmalaysia
#igshop
#igseller
#igshopmalaysia
#banax

PEMBELIAN ATAU PERTANYAAN 
www.wasap.my/+60182700867

DENGAN SETIAP PEMBELIAN ANDA LAYAK MENDAPAT:

free 1x service reel / baiki joran.
(Jika anda membeli reel dan joran dengan kami
tidak termasuk kos barang).
.
Free voucher 10%.
(Pembelian rm100.00 dalam satu resit).
.
Free membership selama 1 tahun.
(Pembelian rm200.00 dalam satu resit).
.
free mistery gift.
(pembelian rm50.00 keatas dalam satu resit).
.
free after sales service.

mengikut terma & syarat

MASIH MENCARI ALATAN MEMANCING YANG LAIN??
KAMI MEMPUNYAI BANYAK ALATAN MEMANCING DAN PERKHEMAHAN UNTUK DIJUAL
JOM TENGOK DI PAGE KAMI,MANA TAHU ADA YANG BERKENAN,
KLIK LINK NI.
#kedaipancingidora 
KAMI JUGA ADA MENYEDIAKAN KHIDMAT BAIKPULIH ROD & REEL

ATAU DATANG TERUS KE KEDAI PANCING IDORA.

WAZE: KEDAI PANCING IDORA

ALAMAT
B-7-1B,JALAN PRIMA SAUJANA 2/H
TAMAN PRIMA SAUJANA
43000,KAJANG,SELANGOR
KEDAI KAMI DI TINGKAT 1

LANDMARK
KEDAI KAMI ATAS BENGKEL KERETA
BERSEBELAHAN BANGUNAN KOLEJ KOMUNITI HULU LANGAT
BERHAMPIRAN DENGAN GAINT PRIMA SAUJANA.
#kedaipancingidora
#fishing
#fishingreels
#pancing 
#reel 
#sayajualmurah 
#bazaaronline 
#sayajual 
#malaysiaonlineshop
#promosi
#jualanmurah 
#kedaionline
#onlineseller 
#iklaninstagram 
#murahmurah 
#trustedseller
#bazarpaknil 
#lelong 
#VISITMYIG 
#kakipancingmalaysia 
#KAKIPANCING 
#followmyigmalaysia 
#instashop 
#syjualonline 
#igshopmalaysia 
#igshop 
#igseller 
#igshopmalaysia
#banax
1 0 24 February, 2020

THANK YOU FOR YOUR TREMENDOUS SUPPORT 😘
.
.
✔COD
✔POSTAGE
➡️WHATSAPP : 019-9898028 ⬅️
👉CLICK LINK DI BIO👈
.
ATAU
.
WALK IN TIMIKA BOUTIQUE
👉Lokasi di IM7
👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel
👉Atas Kedai Soto Mak Koi
👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano
:
OPERATING HOURS:
✔OPEN MONDAY - SATURDAY
🕧 11.00 A.M - 6.30 P.M
❌ SUNDAY CLOSE❌
:
:
#sayajual #alhaalfacosmeticskuantan #alhaalfakuantan #kuantan #royalpropolisfoundationkuantan #codkuantan #timikaboutique #butikkuantan #alhaalfapekan #alhaalfakemaman #muakuantan #moisturizeralha #stokiskuantan #sobellakuantan #spakuantan #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #makeupkuantan #instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #follow #style #swag8

THANK YOU FOR YOUR TREMENDOUS SUPPORT 😘
.
.
✔COD
✔POSTAGE
➡️WHATSAPP : 019-9898028 ⬅️
👉CLICK LINK DI BIO👈
.
ATAU
.
WALK IN TIMIKA BOUTIQUE
👉Lokasi di IM7
👉Butik berhadapan Sri Manja Boutique Hotel
👉Atas Kedai Soto Mak Koi
👉Naik tangga sebelah dobi Aquanano
:
OPERATING HOURS:
✔OPEN MONDAY - SATURDAY
🕧 11.00 A.M - 6.30 P.M
❌ SUNDAY CLOSE❌
:
:
#sayajual #alhaalfacosmeticskuantan#alhaalfakuantan #kuantan #royalpropolisfoundationkuantan #codkuantan #timikaboutique #butikkuantan #alhaalfapekan #alhaalfakemaman #muakuantan #moisturizeralha #stokiskuantan #sobellakuantan#spakuantan #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #makeupkuantan#instadaily #instafollow #followme #instagood #bestoftheday #instacool #follow #style #swag8
2 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
3 0 24 February, 2020
Happy lunch!! Wanita mampu ubah dunia. Cewahhh. Sis pun mampu ubah dunia kalau membeli belah dgn maira.closet 😉
.
.
#sayajual #bajukurungmurah #bajukurunglawa #bajukurungplain #bajukurungcantik #bajukurung #bajukurungterkini #bajukurungonline #bajukurungmodern #bajukurungviral #bajukurungcotton #bajukurungraya #bajukurungmoden #bajukurunglace
1 0 24 February, 2020

PENGAMBILAN AGENT DAN DROPSHIP DI BUKA 🥰⠀
.⠀
Untuk join dropship, takde modal pon uolls.⠀
Untuk join agent, kena keluar modal. Bulan ni yuran pendaftaran dia ada promo tau uolls😋 Serendah RM99 sahaja!!⠀
.⠀
Nak join buat duit melalui FAITH FLEUR?⠀
Ayuuuh, bertindak segera💃🏻⠀
Klik saja link dekat bio ig saya ye, and terus bgitau saya uolls nak join dropship/agent.⠀
.⠀
#sayajual #sayajualmurah #serumrambut #pelebatrambut #faithfleurseremban #faithfleursenawang #faithfleurnegerisembilan #serumrambutmurah #bazarpaknil #penjagaanrambut #serumrambutgugur #rawatrambutgugur #rambutgugur #rambutpanjang #rambutlebat #hairtonik #tonikrambut #codsenawang #codseremban #dropshipneeded #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted

PENGAMBILAN AGENT DAN DROPSHIP DI BUKA 🥰⠀
.⠀
Untuk join dropship, takde modal pon uolls.⠀
Untuk join agent, kena keluar modal. Bulan ni yuran pendaftaran dia ada promo tau uolls😋 Serendah RM99 sahaja!!⠀
.⠀
Nak join buat duit melalui FAITH FLEUR?⠀
Ayuuuh, bertindak segera💃🏻⠀
Klik saja link dekat bio ig saya ye, and terus bgitau saya uolls nak join dropship/agent.⠀
.⠀
#sayajual #sayajualmurah #serumrambut #pelebatrambut  #faithfleurseremban#faithfleursenawang#faithfleurnegerisembilan#serumrambutmurah#bazarpaknil #penjagaanrambut#serumrambutgugur#rawatrambutgugur #rambutgugur#rambutpanjang #rambutlebat #hairtonik #tonikrambut #codsenawang #codseremban #dropshipneeded #agentneeded #dropshipwanted #agentwanted
1 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
3 0 24 February, 2020

The Ordinary Niacimide 10% + Zinc 1% ✨.
.
A water-based serum with Niacimide (Vitamin B3) and Zinc .
.
What it does?
To reduces the appearance of blemishes, redness, enlarged pores, uneven tone and oily skin. It promotes clearer, brighter and smoother skin while balancing serum production .
.
Key Ingredients :
• Niacimide: A vitamin that brightens and reduces the appearance of skin blemishes and congestion .
• Zinc PCA: A mineral that helps control oil production .
.
How to use:
Apply a small amount on your face in the morning and night before oils, moisturizer and creams. This product should not be used at the same time as treatment containing pure vitamin c (ascorbic acid) .
.
RM 38 Excl Postage
Postage +RM 8sm // +RM 13ss .
.
To purchase, dm or click link on bio -A&I, The Skin Bar.

#beconfident #selflove #selfcare #skincaremalaysia #theordinary #etudehouse #cosrx #skincare #toner #facemask #sheetmask #alwaysbepure #bougasbeauty #jelitakl #innisfreemalaysia #banillaco #somebymi #naturerepublic #instashopmalaysia #sayajual #skincare

The Ordinary Niacimide 10% + Zinc 1% ✨.
.
A water-based serum with Niacimide (Vitamin B3) and Zinc .
.
What it does? 
To reduces the appearance of blemishes, redness, enlarged pores, uneven tone and oily skin. It promotes clearer, brighter and smoother skin while balancing serum production .
.
Key Ingredients :
• Niacimide: A vitamin that brightens and reduces the appearance of skin blemishes and congestion .
• Zinc PCA: A mineral that helps control oil production .
.
How to use: 
Apply a small amount on your face in the morning and night before oils, moisturizer and creams. This product should not be used at the same time as treatment containing pure vitamin c (ascorbic acid) .
.
RM 38 Excl Postage 
Postage +RM 8sm // +RM 13ss .
.
To purchase, dm or click link on bio -A&I, The Skin Bar.

#beconfident #selflove #selfcare #skincaremalaysia #theordinary #etudehouse #cosrx #skincare #toner #facemask #sheetmask #alwaysbepure #bougasbeauty #jelitakl #innisfreemalaysia #banillaco #somebymi #naturerepublic #instashopmalaysia #sayajual #skincare
2 0 24 February, 2020

Ayra Mules
.
RM38
Postage:
SM RM8 | SS RM14
.
Available Sizes: 35 - 40

Measurement:
35 = 22 cm
36 = 22.5 ccm
37 = 23 cm
38 = 23.5 cm
39 = 24 cm
40 = 24.5 cm
.
Available Colours : Beige / Green / Black
Heel height : 2.5 cm
.
Kindly WhatsApp us at +6017-209 8474 to purchase & for further details 💛
.
#puntumproject #sayajual #sayajualblouse #blousemurah #bajukurung #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajukurungmurah #muleshoes #kualalumpur #mulesmurah #lokalah #shoppingrollmy #kasutraya2020 #vscomy #kasutraya #kasutmurah #igermalaysia #igshopmalaysia #photooftheday #sayajualbaju #jubahmurah #kualalumpur #malaysia #kebaya #kebayamurah #sayajualkebaya #pictureoftheday #bajuraya2020 #bajuraya2020murah #lebaran2020

Ayra Mules
.
RM38
Postage:
SM RM8 | SS RM14
.
Available Sizes: 35 - 40

Measurement:
35 = 22 cm
36 = 22.5 ccm
37 = 23 cm
38 = 23.5 cm
39 = 24 cm
40 = 24.5 cm
.
Available Colours : Beige / Green / Black
Heel height : 2.5 cm
.
Kindly WhatsApp us at +6017-209 8474 to purchase & for further details 💛
.
#puntumproject #sayajual #sayajualblouse #blousemurah #bajukurung #bajukurungplain #bajukurungmoden #bajukurungmurah #muleshoes #kualalumpur #mulesmurah #lokalah #shoppingrollmy #kasutraya2020 #vscomy #kasutraya #kasutmurah #igermalaysia #igshopmalaysia #photooftheday #sayajualbaju #jubahmurah #kualalumpur #malaysia #kebaya #kebayamurah #sayajualkebaya #pictureoftheday #bajuraya2020 #bajuraya2020murah #lebaran2020
1 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
3 0 24 February, 2020

BELACAN BINTULU - RM15 sebungkus (150g)
- 100% Original belacan
- Tiada pewarna tambahan
- Berkualiti, bersih dan sedap
- Mudah bawa pulang dlm perjalanan jauh
- Produk muslim

Selfcollect (kpg.assyakirin) or COD Bintulu (depend area, ada caj dari RM2 - RM6). Shipping Malaysia available. PM melalui:

Whatsapp 014-6532377 / http://www.wasap.my/60146532377P

Telegram: https://t.me/Emamahmud

#bintulu #bintulusarawak #bintulufood #bintuluonlineshop #bintuluinfo #belacan #belacanbintulu #sarawak #sayajual #sayajualmurah

BELACAN BINTULU - RM15 sebungkus (150g)
- 100% Original belacan
- Tiada pewarna tambahan
- Berkualiti, bersih dan sedap
- Mudah bawa pulang dlm perjalanan jauh
- Produk muslim

Selfcollect (kpg.assyakirin) or COD Bintulu (depend area, ada caj dari RM2 - RM6). Shipping Malaysia available. PM melalui:

Whatsapp 014-6532377 / http://www.wasap.my/60146532377P

Telegram: https://t.me/Emamahmud

#bintulu #bintulusarawak #bintulufood #bintuluonlineshop #bintuluinfo #belacan #belacanbintulu #sarawak #sayajual #sayajualmurah
1 0 24 February, 2020

👕
UNIQLO POCKET TEE
COLOUR DARK GREEN
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM25
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR

👕
UNIQLO POCKET TEE
COLOUR DARK GREEN
SIZE L
CONDITION 9/10
PRICE RM25
💯ORIGINAL
DM US OR WHATSAPP 017-6527689 FOR MORE DETAILS #JALANANWEAR
2 1 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
2 0 24 February, 2020

Pemasangan kamera CCTV yang berkualiti memerlukan penelitian yang terperinci. Juruteknik kami sentiasa memastikan setiap kamera yang dipasang berada dalam keadaan yang baik dan kemas.
.
Untuk sebarang pertanyaan Call/Whatsapp: +6019 200 8239 atau lawati laman web kami di http://www.jagase.com untuk maklumat lanjut.
.
#pakarkamerasekuriti #cctv #pasangcctv #cctvmurah #cctv #cctvkedai #cctvpejabat #cctvmasjid #cctvhotel #cctvrumah #jualbeli #igshop #cctvselangor #cctvkl #installcctv #kedaikl #settingcctv #pakejcctv #pasangcctv #cctvonline #cctvhd #cctvmalaysia #cctvinstallation #sayajual

Pemasangan kamera CCTV yang berkualiti memerlukan penelitian yang terperinci. Juruteknik kami sentiasa memastikan setiap kamera yang dipasang berada dalam keadaan yang baik dan kemas.
.
Untuk sebarang pertanyaan Call/Whatsapp: +6019 200 8239 atau lawati laman web kami di http://www.jagase.com untuk maklumat lanjut.
.
#pakarkamerasekuriti #cctv #pasangcctv #cctvmurah #cctv #cctvkedai #cctvpejabat #cctvmasjid #cctvhotel #cctvrumah #jualbeli #igshop #cctvselangor #cctvkl #installcctv #kedaikl #settingcctv #pakejcctv #pasangcctv #cctvonline #cctvhd #cctvmalaysia #cctvinstallation #sayajual
0 0 24 February, 2020

Pecan Butterscotch Minipack Kembali Menjenguk Anda! Mulai Esok 25 FEB 2020 sehingga Jumaat 28 FEB 2020 ini
.

Klik link ini laju2 untuk order👇👇👇 http://www.wasap.my/60175505132/minipecan
http://www.wasap.my/60175505132/minipecan
http://www.wasap.my/60175505132/minipecan •
🔰Caj delivery mengikut kawasan
🔰Delivery seluruh malaysia

#mamasabrina
#mamasablovers
#mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasab #mamasabjb #kambingperapmamasab #kambingperapberapi
#cakes #desserts #sisjual #sayajual #sisjualdesserts #sayajualdessert #foodporn #sedap #sedapgiler #teamfatinzahari

Pecan Butterscotch Minipack Kembali Menjenguk Anda! Mulai Esok 25 FEB 2020 sehingga Jumaat 28 FEB 2020 ini
.

Klik  link ini laju2 untuk order👇👇👇 http://www.wasap.my/60175505132/minipecan
http://www.wasap.my/60175505132/minipecan
http://www.wasap.my/60175505132/minipecan •
🔰Caj delivery mengikut kawasan
🔰Delivery seluruh malaysia

#mamasabrina 
#mamasablovers 
#mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasab #mamasabjb #kambingperapmamasab #kambingperapberapi
#cakes #desserts #sisjual #sayajual #sisjualdesserts #sayajualdessert #foodporn #sedap #sedapgiler #teamfatinzahari
3 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
3 0 24 February, 2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020
1 0 24 February, 2020

CPG EYEBROW DEFINER!
grab now while last guys! Tinggal sikit je yunkk. Memang meletops yg ni tau! .
Walk in to our store
.
ONNIEMONNIE MELAKA
NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKA⠀⠀
.⠀⠀
Opened: ⠀⠀
Monday- Sunday
10am - 9pm
.
atau
📞 0127908511
.
#melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual
#jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia
#uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka

CPG EYEBROW DEFINER!
grab now while last guys! Tinggal sikit je yunkk. Memang meletops yg ni tau! .
Walk in to our store
.
ONNIEMONNIE MELAKA
NO 19, JALAN PLAZA MERDEKA, PLAZA MERDEKA, 75000 MELAKA⠀⠀
.⠀⠀
Opened: ⠀⠀
Monday- Sunday 
10am - 9pm
.
atau
📞 0127908511
.
#melaka #onniemonnie #conceptboutique #boutiquevendor #bazarpaknil #igshopmalaysia #sayajual 
#jubahmuslimah #blousemalaysia #mua #muamelaka #makeup #makeupartist #makeupaddict  #rosetyara #makeupmelaka #makeupmurahmalaysia
#uitmmelaka #utem #uitmlendu #jonkerwalk #kosmetikmelaka #melakafood #jonkerstreet #makeupconvo #muamelaka #makeupmelakamurah #inaimelaka
1 0 24 February, 2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020
1 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
1 0 24 February, 2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020

Dhara Kurung
.
Plain Series ( Daimond Besar
.
🔥 5 Pilihan Warna Trendy #mawaraya2020 - dgn tampalan Diamond Beads yg bersaiz besar & berkilau
🔥 Kurung Cutting Tradisional - potongan 3 panel yg kemas untuk memberi cutting yg selesa dipakai
🔥 Material Sakura Cotton Silk - campuran cotton & satin yg tekstur permukaan kain bergaris halus - tidak berkilat seperti satin
🔥 Kualiti kain tahan lasak, tidak mudah tertarik, boleh machine wash & mudah digosok (ironless)
🔥 Leher Bulat Berzip di Belakang - senang disarung ke badan
🔥 Lengan Berzip - wudhuk friendly + Pad dibahu untuk sokongan bahu tak jatuh
🔥 Labuh Baju Paras Lutut - Skirt potongan Lipat Batik + Pinggang getah separuh berzip
🔥 Pilihan saiz: S / M / L / XL
.
Harga :
Rm119/spsg
Postage
Rm9/rm12
.

#sayajual #sayajualkebaya #sayajualjubah #sayajualskirt #sayajualblouse #sayajualbajumelayu #sayajualkurta #kebayacantik #kebayamoden #kebayamalaysia
#bajukurung #blousemurah #skirtmurah #ejstyle #bellaammara #shawlkeknis #fashionvalet #bazarpaknil #arianirtw #dharakurung #dharakurungbysyafizs #kurungmoden #koleksiraya2020
0 0 24 February, 2020

Print • Stickers • Project Dapur
.
Contact us for more info.
.
Design, Print, Photography Studio
we@fmclique.com
+6016.2004.670 (Whatsapp)
59-02 Jalan Dataran Suria 15/7,
Dataran Suria,
42300 Bandar Puncak Alam,
Selangor
.
#fmclique #fmcliquesticker #sticker #kedaiprint #designandprint #printingmalaysia #sayajual #sayajualsticker #bazaarpaknil #throwback #kedaiprintonline #printmurah #stickermurah #bandarpuncakalam #jomprint #puncakalam #dataransuria #pelekat #pelekatmurah #projectdapur

Print • Stickers • Project Dapur
.
Contact us for more info.
.
Design, Print, Photography Studio
we@fmclique.com
+6016.2004.670 (Whatsapp)
59-02 Jalan Dataran Suria 15/7,
Dataran Suria,
42300 Bandar Puncak Alam,
Selangor
.
#fmclique #fmcliquesticker #sticker #kedaiprint #designandprint #printingmalaysia #sayajual #sayajualsticker #bazaarpaknil #throwback #kedaiprintonline #printmurah #stickermurah #bandarpuncakalam #jomprint #puncakalam #dataransuria #pelekat #pelekatmurah #projectdapur
1 0 24 February, 2020

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️

Kain lebih cantik dari gambar😳
Macam mana kejadian tu
Ini memang betul2
Bukan cobaan😀

Italian Silk
Fully Gold Diamond
Kain High Grade
Bidang 45
Siap potong 4 meter

Rm70 sepasang
Limited Edition
No restock 
#kainbatik #kainbatikviral #kainbatikdobi #kainroyal #kainsbline #kainroyalsilk #kainsilky
#kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantikmurah #kainpasangseragam #kainpasangviral #kainpasangraya #kainbajukurung #kurung #kebarung
#bajuraya  #kebaya #kebayaonline #rayasakan #raya2020
#malaysia #malaysian #sayajual
#sayajualonline #bazaarpaknil
#bazarpaknil #likeforlikes #like4likes ⬇️
1 0 24 February, 2020

Hi guyss, nak bagitahu sikit harini kita ada tester guys. Nak rasa?? Boleh pm dekat kalau ada yang nak rasa tester ni. Limited sangat guyss. Boleh jumpa saya di Kuptm pada petang ini.

#entrepreneurmuda #keklapis #dapdap #sayajual #kuptmkl #bazarkuptmkl #dakab #ampang #cheras #kl #keklapisoriginal #keklapissarawak #seemylevel

Hi guyss, nak bagitahu sikit harini kita ada tester guys. Nak rasa?? Boleh pm dekat kalau ada yang nak rasa tester ni. Limited sangat guyss. Boleh jumpa saya di Kuptm pada petang ini.

#entrepreneurmuda #keklapis #dapdap #sayajual #kuptmkl #bazarkuptmkl #dakab #ampang #cheras #kl #keklapisoriginal #keklapissarawak #seemylevel
1 0 24 February, 2020

Custom any quotes or your name for only RM19 per/pcs with thousands of fonts at dafont.com !
-----⠀
▶️Lengan panjang +RM5⠀
▶️160gsm (Ketebalan)⠀
▶️Brand 4Square/ 8Square/ Nice Apperal⠀
-----⠀
Tekan link di bio untuk order 📲⠀
-----⠀
#winnztshirt #tshirt #tshirtmurah #tshirtdesign #tshirttrending #tshirtviral #tshirtprinting #tshirtshop #tshirtstore #tshirtprint #tshirtlelaki #bajumurah #bajuhipster #tshirtmurahmalaysia #bajulelaki #baranghipster #barangmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah

Custom any quotes or your name for only RM19 per/pcs with thousands of fonts at dafont.com !
-----⠀
▶️Lengan panjang +RM5⠀
▶️160gsm (Ketebalan)⠀
▶️Brand 4Square/ 8Square/ Nice Apperal⠀
-----⠀
Tekan link di bio untuk order 📲⠀
-----⠀
#winnztshirt #tshirt #tshirtmurah #tshirtdesign  #tshirttrending #tshirtviral #tshirtprinting #tshirtshop #tshirtstore #tshirtprint #tshirtlelaki #bajumurah #bajuhipster #tshirtmurahmalaysia #bajulelaki #baranghipster #barangmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah
2 0 24 February, 2020

3W CLINIC Intensive UV Sunblock Cream 70ml

Price: RM25

3W Clinic bukanlah salah satu jenama yang asing lagi di Malaysia!

Menyediakan produk yang berkualiti serta harga mampu milik telah terbukti degan sunblock ini.

Mempunyai texture yang sangat mudah untuk di aplikasikan di wajah serta tidak meninggalkan kesan "white cast" di wajah. Dengan pelindungan SPF50+ PA+++ membuatkan ianya sangat lengkap.

Mengandungi ekstrak aloe vera di mana ianya sangat membantu mengimbangi kelembapan wajah terutama ketika anda membuat aktiviti luar rumah juga mengelakkan kulit menjadi iritasi.

High quality pada harga yang sangat berbaloi, jadi anda memang patut milikinya! 😍

___

Kindly whatsapp us for current status item and details ingredients ❤️
___

Price exclude postage 📮

Postage Rate:

Peninsular Malaysia: RM8
Sabah & Sarawak: RM12

___

For purchase:
Whatsapp 01162282508
Or just click link at bio

Sorry, we are not accept order through DM. Please whatsapp us for purchase or any inquiries 🙇🏻
___

#originalkoreancosmetic #sayajual #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikmurah #readystock #original  #3wclinic #3wclinicintensiveuvsunblock

3W CLINIC Intensive UV Sunblock Cream 70ml

Price: RM25

3W Clinic bukanlah salah satu jenama yang asing lagi di Malaysia!

Menyediakan produk yang berkualiti serta harga mampu milik telah terbukti degan sunblock ini.

Mempunyai texture yang sangat mudah untuk di aplikasikan di wajah serta tidak meninggalkan kesan "white cast" di wajah. Dengan pelindungan SPF50+ PA+++ membuatkan ianya sangat lengkap.

Mengandungi ekstrak aloe vera di mana ianya sangat membantu mengimbangi kelembapan wajah terutama ketika anda membuat aktiviti luar rumah juga mengelakkan kulit menjadi iritasi.

High quality pada harga yang sangat berbaloi, jadi anda memang patut milikinya! 😍

___

Kindly whatsapp us for current status item and details ingredients ❤️
___

Price exclude postage 📮

Postage Rate:

Peninsular Malaysia: RM8
Sabah & Sarawak: RM12

___

For purchase:
Whatsapp 01162282508
Or just click link at bio

Sorry,  we are not accept order through DM. Please whatsapp us for purchase or any inquiries 🙇🏻
___

#originalkoreancosmetic #sayajual #kpop #koreancosmetic #koreanskincare #sayajualmurah #koreanshopmalaysia #koreashop #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikmurah #readystock #original  #3wclinic #3wclinicintensiveuvsunblock
2 0 24 February, 2020

[SALE] All of our merchandise are on 5% discount. Personalize your own name or your loved one without any additional cost 😘.
.

Just simply login to our online store www.popsiclearts.store using your registered email or Facebook ID. Then follow the steps in the page and complete your order 😉
.

Each item is individually produce for you with ❤️

[SALE] All of our merchandise are on 5% discount. Personalize your own name or your loved one without any additional cost 😘.
.

Just simply login to our online store www.popsiclearts.store using your registered email or Facebook ID. Then follow the steps in the page and complete your order 😉
.

Each item is individually produce for you with ❤️
1 1 24 February, 2020
Kek Frozen SPECIAL OFFER HARI NI...
Sapa nak wasap KakKeen ya...
Untuk hari ni saja ya...
Kalau mai kedai terus pun boleh ja...
.
www.wasap.my/60175272643
.
#DecoFromHeartDecoWithLove
.
#KedaiKekPenang #KedaiKek #BakeryPenang #Bakery #Bazaar #BazaarOnline #SayaJual #SayaJualKek #SayaJualOnline #KekSedap #CakeLovers #CakesLovers #TelukKumbar #BayanLepas #Penangites #Yummy #KekMuslim #Halal #georgetown #kekbirthdaykd #Elsa #KekElsa #KekElsaKD #KekKartunKD #KekKartun #KekFrozenKD
0 0 24 February, 2020

Had a brief Magazine shooting at Malaysia today and I decided to visit all the wonderful sites I’ve heard about, even if the time was short it’s better to see something once, than hear about it a thousand times.

Had a brief Magazine shooting at Malaysia today and I decided to visit all the wonderful sites I’ve heard about, even if the time was short it’s better to see something once, than hear about it a thousand times.
51 3 24 February, 2020

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik  #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha  #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil  #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve
0 0 24 February, 2020

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik  #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha  #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil  #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve
0 0 24 February, 2020

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik  #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha  #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil  #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve
0 0 24 February, 2020

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve

. Jom dapatkan Bengkung and Girdle paling super selesa dan paling effective untuk mendapatkan kesan kurus, ramping dan body goal yang anda idam kan!
.

Wasap ke 012.6848177
.
atau klik link bio utk fast response wasap.
@nursajat.stokismaster.klumpur .
Free postage Semenanjung Msia
COD KLumpur & Selangor
Walk In & Self Pick Up Jln Ampang & Wangsa Maju
.
Fitting Available
.
#bengkung #kurus #malaysia #kualalumpur #bengkungmoden #malaysia #jomkurus #bengkungsajat #waisttrainer #letscantik  #ampang #jomsihat #sajat #bengkungviral #bengkungbetispeha  #bengkungbersalin #sayajual #bengkungberpantang #tiktokmalaysia #setberpantang #bengkungselimmereciks #bengkungmalaysia #korsetpelangsing #bengkungkerengga #love #bazaarmalaysia #bazaarpaknil  #malaysiashop #igshop #onlinebusinessmalaysia #sexycurve
0 0 24 February, 2020

Top #sayajual posts

Malas nak tag 🙃♥
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang

Malas nak tag 🙃♥
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang
2,618 90 22 February, 2020

SPECIAL PRICE❗️
Camela in Pink RM50 ONLY 🤗🤗
Jom order sementara harga PROMO masih ada 🤩🤩
.
Tekan link👇🏼
https://0137595960.wasap.my
.
#haurabelle #bajumurah #bride #bajucantik #sayajual #bridesmaids

SPECIAL PRICE❗️
Camela in Pink RM50 ONLY 🤗🤗
Jom order sementara harga PROMO masih ada 🤩🤩
.
Tekan link👇🏼
https://0137595960.wasap.my
.
#haurabelle #bajumurah #bride #bajucantik #sayajual #bridesmaids
112 15 22 February, 2020

Hahaha lagu apee nii😂❗
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang

Hahaha lagu apee nii😂❗
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang
2,142 34 20 February, 2020

Huhuhu nunight🤧❤
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang

Huhuhu nunight🤧❤
.
.
Follow @_.remixdj @djpanda._
.
.
Tag pasangan anda💜ex💜crush💜
.
.
Share.like
.
.
#ayatsentap #ayatcinta #tiktokmemes #ayatuntukex #akuyangpostkauyangpanas #muahkalzz #muahissya #fff😊ff💋ff👌ff💕4f❤️🔝🔫💣44follow4followforfollow4f4frs4likeforlikeforfollow4likeforlikesback44likes4me4lramahhit #offwhite #❤❤❤ #muahissya #sayajual #sayang
4,071 84 16 February, 2020

Aslkmm 😊Alhamdullillah 🙏 .
.
🔥 X-LARGE 🆚 VANS 🔥 .
.
STAY TUNED 🚨 Jangan Lupa Malam ntn Mcm biasa Abam Teaser New Stock utk minggu ni yer..Byk Brg Baek2 ni..Terlepas Melepas ler 🔥🤣🙌
.
#bundlekillers #bundlelife #bundle #bundlemalaysia #bundleitem #bundlemalaya #seluarbundle #bajubundle #kasutbundle #bundlemurah #kakibundle #kakibundlemalaysia #bundleonline #bundlemalaysia #bundlemalaysiamurah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jrb #jalanrajabotbundle #jalanrajabot

Aslkmm 😊Alhamdullillah 🙏 .
.
🔥 X-LARGE 🆚 VANS 🔥 .
.
STAY TUNED 🚨 Jangan Lupa Malam ntn Mcm biasa Abam Teaser New Stock utk minggu ni yer..Byk Brg Baek2 ni..Terlepas Melepas ler 🔥🤣🙌
.
#bundlekillers#bundlelife#bundle#bundlemalaysia#bundleitem#bundlemalaya#seluarbundle#bajubundle#kasutbundle#bundlemurah#kakibundle#kakibundlemalaysia#bundleonline#bundlemalaysia#bundlemalaysiamurah#sayajual#sayajualmurah#bazaarpaknil#jrb#jalanrajabotbundle#jalanrajabot
121 1 23 February, 2020

Jump, run, walk, but whatever you do don’t stop moving 🏃🏽‍♀️ 🏃🏽

Jump, run, walk, but whatever you do don’t stop moving 🏃🏽‍♀️ 🏃🏽
166 4 22 February, 2020

Niqab Haura Shawl
.
Price : RM99.00
.
🇲🇾 Released date : 21 Feb 2020 (ready stock)
P/s: Nak booking pun boleh, tapi kena Payment Booking 😊
.
🌸 Niqab Haura Shawl : Walnut Brown
.
.
.
#niqab #niqabyaman #niqabmalaysia #niqabis #niqabelhuda #niqabmurah #niqabselesa #niqab #niqabninja #niqabberkualiti #purdah #purdahhitam #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #nurraysa #niqabindon #indonesia #niqabbrunei #brunei #sabah #sarawak

Niqab Haura Shawl
.
Price : RM99.00
.
🇲🇾 Released date : 21 Feb 2020 (ready stock)
P/s: Nak booking pun boleh, tapi kena Payment Booking 😊
.
🌸 Niqab Haura Shawl : Walnut Brown
.
.
.
#niqab #niqabyaman #niqabmalaysia #niqabis #niqabelhuda #niqabmurah #niqabselesa #niqab #niqabninja #niqabberkualiti #purdah #purdahhitam #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #nurraysa #niqabindon #indonesia #niqabbrunei #brunei #sabah #sarawak
1,724 12 17 February, 2020

Niqab Haura Shawl
.
Price : RM99.00
.
🇲🇾 Released date : 21 Feb 2020 (ready stock)
P/s: Nak booking pun boleh, tapi kena Payment Booking 😊
.
🌸 Niqab Haura Shawl : Daisy White
.
.
.
#niqab #niqabyaman #niqabmalaysia #niqabis #niqabelhuda #niqabmurah #niqabselesa #niqab #niqabninja #niqabberkualiti #purdah #purdahhitam #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #nurraysa #niqabindon #indonesia #niqabbrunei #brunei #sabah #sarawak

Niqab Haura Shawl
.
Price : RM99.00
.
🇲🇾 Released date : 21 Feb 2020 (ready stock)
P/s: Nak booking pun boleh, tapi kena Payment Booking 😊
.
🌸 Niqab Haura Shawl : Daisy White
.
.
.
#niqab #niqabyaman #niqabmalaysia #niqabis #niqabelhuda #niqabmurah #niqabselesa #niqab #niqabninja #niqabberkualiti #purdah #purdahhitam #sayajual #bazaaronline #bazaarpaknil #nakcantik #nakkurus #nurraysa #niqabindon #indonesia #niqabbrunei #brunei #sabah #sarawak
1,894 17 15 February, 2020