#sayajualcontactlens Instagram Photos & Videos

sayajualcontactlens - 162k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #sayajualcontactlens and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
32 minutes
Average like
4.2
Average comment
0.5
Posts with video
1/48
Posts with photo
47/48

Hashtag Popularity

Masih tercari cari HADIAH untuk bakal pengantin? Yelah, minggu depan dah start cuti sekolah kan. Mesti berderet jemputan kawin. Setiap minggu ada wedding kan? 😃

Kalau sebelum ni kita biasa bagi hadiah set pinggan, set cawan/gelas je. Ataupun barangan elektrik kan? Macam cliche la pulak! Hehe.

Apa kata kali ni kita bagi something yang RARE! Kita hadiahkan LENS. Ini bukan sebarang LENS tau.
Tengok kotak pun dh meriah cantik sgt2 tau, belum buka lagi😉pasti si penerima happy sgt

Ini PREMIUM SOFTLENS tau. Sangat EKSKLUSIF. Sangat ISTIMEWA. Sesuai sangat dijadikan hadiah kepada pengantin. Nama pun PREMIUM. Mesti lah SPECIAL! 😉

Eh, bukan hadiah pengantin je tau, hadiahkan pada diri sendiri pun boleh.
Jom pilih sekarang! Lepas tu wasap laju laju tau! 📲http://wns.wasap.my/60182273122
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah

Masih tercari cari HADIAH untuk bakal pengantin? Yelah, minggu depan dah start cuti sekolah kan. Mesti berderet jemputan kawin. Setiap minggu ada wedding kan? 😃

Kalau sebelum ni kita biasa bagi hadiah set pinggan, set cawan/gelas je. Ataupun barangan elektrik kan? Macam cliche la pulak! Hehe.

Apa kata kali ni kita bagi something yang RARE! Kita hadiahkan LENS. Ini bukan sebarang LENS tau.
Tengok kotak pun dh meriah cantik sgt2 tau, belum buka lagi😉pasti si penerima happy sgt

Ini PREMIUM SOFTLENS tau. Sangat EKSKLUSIF. Sangat ISTIMEWA. Sesuai sangat  dijadikan hadiah kepada pengantin. Nama pun PREMIUM. Mesti lah SPECIAL! 😉

Eh, bukan hadiah pengantin je tau, hadiahkan pada diri sendiri pun boleh. 
Jom pilih sekarang! Lepas tu wasap laju laju tau! 📲http://wns.wasap.my/60182273122
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah
1 0 4 hours ago

"Sis, sakit tak mata pakai lens ni?'
"Sis, sy ada event bertemakan Arabic sikit and sy nak beli lens, ada yg sis boleh suggestkan?"
.
.
Ramai yg tanya macam ni. Lens yg Alya semuanya Original dan sangat selamat utk pakai. Kalau uolls ada event yg tema mcm ni, boleh try lamune gray ni. Lawa sangat warnanya🥰.
.
.
Tekan je link di bio untuk order😍
.
.
#contactlensmurah #softlens #contactlensmurah #wawasoftlens #mua #muamalaysia #like #auralens #murah #lensmalaysiamurah #lensmalaysia #lensmurah #lensmalaysiamurah #contactlens #sayajualcontactlens #sayajualmurah #sayajuallens #sayajual #igshop #igshopmalaysia #terlajaklaris #buy3free1 #feedback #feedbackcustomers #feedbacklens #feedbackcontactlens #dropshipneeded #buy3free1

"Sis, sakit tak mata pakai lens ni?'
"Sis, sy ada event bertemakan Arabic sikit and sy nak beli lens, ada yg sis boleh suggestkan?"
.
.
Ramai yg tanya macam ni. Lens yg Alya semuanya Original dan sangat selamat utk pakai. Kalau uolls ada event yg tema mcm ni, boleh try lamune gray ni. Lawa sangat warnanya🥰.
.
.
Tekan je link di bio untuk order😍
.
.
#contactlensmurah #softlens #contactlensmurah #wawasoftlens #mua #muamalaysia #like #auralens #murah #lensmalaysiamurah #lensmalaysia #lensmurah #lensmalaysiamurah #contactlens #sayajualcontactlens #sayajualmurah #sayajuallens #sayajual #igshop #igshopmalaysia #terlajaklaris #buy3free1 #feedback #feedbackcustomers #feedbacklens #feedbackcontactlens #dropshipneeded #buy3free1
1 0 5 hours ago
Nak lens yg warna yg terang dan lawa!!!
.
.
Meh try Lamune brown ni. Tersangatlah style this one. Sepasang hanya RM25 sahaja.
.
.
.
Jangan lupa ye, Buy 2 FREE 1 masih ada. Cepat order sekarang
.
.
 #contactlensmurah #softlens #contactlensmurah #wawasoftlens #mua #muamalaysia #like #auralens #murah #lensmalaysiamurah #lensmalaysia #lensmurah #lensmalaysiamurah #contactlens #sayajualcontactlens #sayajualmurah #sayajuallens #sayajual #igshop #igshopmalaysia #terlajaklaris #buy3free1 #feedback #feedbackcustomers #feedbacklens #feedbackcontactlens #dropshipneeded #buy3free1
2 0 5 hours ago

Memukau dengan pelbagai colour . Lens ni nampak natural. dan sangat lembut . Tak rasa pun macam pakai lens. .
.

Sesuai untuk dipakai waktu wedding,photoshoot yg lama pun lensni tk mengeringkan mata. .
.

KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE CECEPAT YE😉
.⠀⠀⠀
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#contactlensmurah #sayajualcontactlens #contactlensreadyastockmalaysia #contactlenspowermurah #contactlensreadystock #puteriyangditukar #uqashasenrose #missfazura #mirafilzah #murah #setelahterlafaznyaakad

Memukau dengan pelbagai colour . Lens ni nampak natural. dan sangat lembut . Tak rasa pun macam pakai lens. .
.

Sesuai untuk dipakai waktu wedding,photoshoot yg lama pun lensni tk mengeringkan mata. .
.

KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE CECEPAT YE😉
.⠀⠀⠀
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#contactlensmurah #sayajualcontactlens #contactlensreadyastockmalaysia #contactlenspowermurah #contactlensreadystock#puteriyangditukar#uqashasenrose#missfazura#mirafilzah#murah#setelahterlafaznyaakad
3 0 6 hours ago

Memukau dengan pelbagai colour . Lens ni nampak natural. dan sangat lembut . Tak rasa pun macam pakai lens. .
.

Sesuai untuk dipakai waktu wedding,photoshoot yg lama pun lensni tk mengeringkan mata. .
.

KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE CECEPAT YE😉
.⠀⠀⠀
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#contactlensmurah #sayajualcontactlens #contactlensreadyastockmalaysia #contactlenspowermurah #contactlensreadystock #puteriyangditukar #uqashasenrose #missfazura #mirafilzah #murah #setelahterlafaznyaakad

Memukau dengan pelbagai colour . Lens ni nampak natural. dan sangat lembut . Tak rasa pun macam pakai lens. .
.

Sesuai untuk dipakai waktu wedding,photoshoot yg lama pun lensni tk mengeringkan mata. .
.

KLIK LINK WHATSAPP DI PROFILE CECEPAT YE😉
.⠀⠀⠀
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#contactlensmurah #sayajualcontactlens #contactlensreadyastockmalaysia #contactlenspowermurah #contactlensreadystock#puteriyangditukar#uqashasenrose#missfazura#mirafilzah#murah#setelahterlafaznyaakad
6 0 6 hours ago

WATER SOLUTION PUN DISERTAKAN DALAM SET BOX TAWWW.
.
Senang dan jimat masa tak perlu susah-susah nak cari water solution.
.
Lagi khas untuk newbies yang baru nak berjinak pakai lens. .
Stick juga disediakan utk letak lens ke dalam mata.
.
Menarik bukan boleh wassap 0182273122.
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah

WATER SOLUTION PUN DISERTAKAN DALAM SET BOX TAWWW.
.
Senang dan jimat masa tak perlu susah-susah nak cari water solution.
.
Lagi khas untuk newbies yang baru nak berjinak pakai lens. .
Stick juga disediakan utk letak lens ke dalam mata.
.
Menarik bukan boleh wassap 0182273122.
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah
6 0 8 hours ago

Ish.. design ni memang memukau habis la. Rugi sangat kalau tak cuba.
.
💐Design : i-RIS BROWN
💐Saiz : 14mm
💐Power : 0.00 - 8.00
💐Water content : 38/42%
💐Usage : 3 months
.
🍂1 pair @ RM25
🍂2 pairs @ RM45
🍂3 pairs @ RM60
.
FREE POSTAGE
FREE CASE
.
📲WASAP 0163112643
#promoRM25

Ish.. design ni memang memukau habis la. Rugi sangat kalau tak cuba.
.
💐Design : i-RIS BROWN
💐Saiz : 14mm
💐Power : 0.00 - 8.00
💐Water content : 38/42%
💐Usage : 3 months
.
🍂1 pair @ RM25
🍂2 pairs @ RM45
🍂3 pairs @ RM60
.
FREE POSTAGE
FREE CASE
.
📲WASAP 0163112643
#promoRM25
2 4 9 hours ago

1 4 9 hours ago

Ish.. design ni memang memukau habis la. Rugi sangat kalau tak cuba.
.
💐Design : i-RIS BROWN
💐Saiz : 14mm
💐Power : 0.00 - 8.00
💐Water content : 38/42%
💐Usage : 3 months
.
🍂1 pair @ RM25
🍂2 pairs @ RM45
🍂3 pairs @ RM60
.
FREE POSTAGE
FREE CASE
.
📲WASAP 0163112643
#promoRM25

Ish.. design ni memang memukau habis la. Rugi sangat kalau tak cuba.
.
💐Design : i-RIS BROWN
💐Saiz : 14mm
💐Power : 0.00 - 8.00
💐Water content : 38/42%
💐Usage : 3 months
.
🍂1 pair @ RM25
🍂2 pairs @ RM45
🍂3 pairs @ RM60
.
FREE POSTAGE
FREE CASE
.
📲WASAP 0163112643
#promoRM25
1 4 9 hours ago

ALAHAI MATA DAH PENAT NAK KELUARKAN LENS NAK KENA LETAK AIR LAGI.
.
Mengeluh kan? Dalam box kita akan ada utk washerlens. JADI buka lens masuk dalam mesin tu jadi kita putar halimmm..hehehe.
.
Senang pastu ambil letak dalam casing tak perlu nak keluarkan lens pastu basuh tonyoh2.
.
Semudah abc tak payah nak buat satu2..masa pun jimat. .
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah

ALAHAI MATA DAH PENAT NAK KELUARKAN LENS NAK KENA LETAK AIR LAGI.
.
Mengeluh kan? Dalam box kita akan ada utk washerlens. JADI buka lens masuk dalam mesin tu jadi kita putar halimmm..hehehe.
.
Senang pastu ambil letak dalam casing tak perlu nak keluarkan lens pastu basuh tonyoh2.
.
Semudah abc tak payah nak buat satu2..masa pun jimat. .
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah
5 0 9 hours ago

HAWAII gray ————————————————————————
🎀Diameter 15mm
🎀ade power/xde power HARGA SAMA
🎀Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem
🎀Kandungan air 42%
🎀Lengkungan 8.6mm
🎀made in KOREA
🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
🎀RM14 setiap sepasang 🔥 —————————————————————————
⏩whatsapp 013-6823608 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu)
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia #dropshipcontactlens #dropshiplens #opendropship #dropshipwanted

HAWAII gray ————————————————————————
🎀Diameter 15mm
🎀ade power/xde power HARGA SAMA
🎀Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
🎀 Kelembutan contact lens 58% poly hem
🎀Kandungan air 42%
🎀Lengkungan 8.6mm
🎀made in KOREA
🎀lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
🎀RM14 setiap sepasang 🔥 —————————————————————————
⏩whatsapp 013-6823608 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu) 
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia #dropshipcontactlens #dropshiplens #opendropship #dropshipwanted
8 0 11 hours ago

*KELEBIHAN CSN COMPLETE SET* .
. 🍁Membantu si pemakai menggunakan contact lens dengan pantas, selamat.
. 🍁Boleh dipakai sehingga 10jam lamanya. . 🍁Bertahan sehingga 6bulan tempoh pemakaian. . 🍁Harga bg yang ada power juga sama👏wow!
. 🍁Tidak perlu mencari solutions atau kelengkapan penjagaan lg kerana ianya datang dalam satu set lengkap termasuk mesin pencuci lens😉
.
🍁Membantu penglihatan dengan lebih jelas bagi mata yang rabun . 🍁Didatang kan dalam satu kotak yang menarik sesuai dijadikan hadiah atau sebagai hantaran untuk bakal raja sehari . 🍁Dengan setiap pembelian anda dapat freegift

To order :
CLICK SINI OK😉
WWW.WASAP.MY/60182273122
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah

*KELEBIHAN CSN COMPLETE SET* .
. 🍁Membantu si pemakai menggunakan contact lens dengan pantas, selamat.
. 🍁Boleh dipakai sehingga 10jam lamanya. . 🍁Bertahan sehingga 6bulan tempoh pemakaian. . 🍁Harga bg yang ada power juga sama👏wow!
. 🍁Tidak perlu mencari solutions atau kelengkapan penjagaan lg kerana ianya datang dalam satu set lengkap termasuk mesin pencuci lens😉
.
🍁Membantu penglihatan dengan lebih jelas bagi mata yang rabun . 🍁Didatang kan dalam satu kotak yang menarik sesuai dijadikan hadiah atau sebagai hantaran untuk bakal raja sehari . 🍁Dengan setiap pembelian anda dapat freegift

To order :
CLICK SINI OK😉
WWW.WASAP.MY/60182273122
.
#softlensori #setlenskorea #jualansetlens #jualsoftlensmurah #lenscantik #lensmurah #sayajualcontactlens #lensmalaysia #contactlensmalaysia #lensbaru #lensmurahmalaysia #contactlenses #paidreviewmalaysia #instafemesmalaysia #instafemes #moden #johor #johorbahru #johordarultakzim #ikea #seribusatucerita #kucingjakarta #sifufbads #jjcmtv3 #ctdk #bazaarpaknil #lofa #fattzura #meletop #jualsoftlensmurah
8 0 12 hours ago

#wawasoftlens by @w4w4_zainal
lets grab! 😍
PRICE :RM59 (EXC POSTAGE) ✅ 3months replacement
✅ Power : 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500
✅14mm diameter
✅45% water content
✅NO RING (natural look)
✅FREE 1 LENS CASE
✅BASE CURVE :8.6mm ❣LONG HOURS WATER
❣HIGH WATER CONTENT
❣HIGH OXYGEN ABSORPTION INTO EYES
❣SAFE CONTACT LENS MANUFACTURING METHOD 💝CLASSY BROWN
💝TRENDY HONEY
💝GOLDEN BROWN 💝GLAMOUR GREY
💝2 TONE (BROWN+HONEY)
💝CAPPUCINO 💝DAZLING GREY
💝NATURAL GREY
💝BUTTERSCOTCH

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #onlineshop #onlineshopping #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #igshop #igshopping #bazaarmalaysia #softlens #onlinestore #sayajualcontactlens #kedaionline #kedaimurah #contactlenscantik #wawazainal #instashop #contactlens #kantalekap #contactlensmalaysia #sayajuallens #lensmalaysia #lenscantik #instashopmalaysia

#wawasoftlens by @w4w4_zainal 
lets grab! 😍 
PRICE :RM59 (EXC POSTAGE) ✅ 3months replacement
✅ Power : 0,100,150,200,250,300,350,400,450,500
✅14mm diameter
✅45% water content
✅NO RING (natural look)
✅FREE 1 LENS CASE
✅BASE CURVE :8.6mm ❣LONG HOURS WATER
❣HIGH WATER CONTENT
❣HIGH OXYGEN ABSORPTION INTO EYES
❣SAFE CONTACT LENS MANUFACTURING METHOD 💝CLASSY BROWN
💝TRENDY HONEY
💝GOLDEN BROWN 💝GLAMOUR GREY
💝2 TONE (BROWN+HONEY)
💝CAPPUCINO 💝DAZLING GREY
💝NATURAL GREY
💝BUTTERSCOTCH

Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

#maleqaboutique #onlineshop #onlineshopping #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #igshop #igshopping #bazaarmalaysia #softlens #onlinestore  #sayajualcontactlens #kedaionline #kedaimurah #contactlenscantik  #wawazainal #instashop #contactlens #kantalekap #contactlensmalaysia #sayajuallens #lensmalaysia #lenscantik #instashopmalaysia
6 1 14 hours ago

NATURE CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

NATURE  CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 23 hours ago

MAGIC CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

MAGIC CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 23 hours ago

LUCID CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

LUCID CHOCO—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 23 hours ago

NATURE BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

NATURE BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 15 September, 2019

MAGIC BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

MAGIC BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 15 September, 2019

LUCID BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens #contactlensmurah #lensmurahmalaysia #lensmurah #bazaarpaknil #trendingnow #korealens #lenskoreamurah #lenskoreamalaysia

LUCID BLACK—14mm
💰RM15
📮RM8(wm) & RM11(em)
📲DM IG
📞WHATSAPP (016-3384523)@klik link di bio 👆🏻
#sayajualcontactlens#contactlensmurah#lensmurahmalaysia#lensmurah#bazaarpaknil#trendingnow#korealens#lenskoreamurah#lenskoreamalaysia
0 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
6 2 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
1 0 15 September, 2019

#MURAHKANREZEKIHANANIABDULHAMID
🦄PRICE : RM17 PROMOSI RM15 AJER
🦄LENS BRAND : THE DISNEY LENS (ORIGINAL IN BOTTLE)
🦄LENS NAME : SHEER
🦄COLOUR : GRAY
🦄SIZE : 14.5MM
🦄CODE : SHE
🦄DISPOSABLE : 3-6 MONTH AFTER OPEN THE BOTTLE
🦄POWER : 0,100,150,250,300,350,400,450,500,550,600,650,700,750,800
🦄ORIGINAL MADE IN : KOREA
🦄AGENT : CLW HQ
- TRUSTER SELLER SINCE 2014 - 🌸WS 017-2733453🌸

#Mishh_Nanie_Dolly_Lens
#disneylens #dsnylens #thedisneylens #sayajualcontactlens
#contactlensmurah #contactlenskorea
#bazaarpaknil #instalike #likeforlike #sheerlens #sheerbrown #feedbackcustomer_mndl

#MURAHKANREZEKIHANANIABDULHAMID
🦄PRICE : RM17 PROMOSI RM15 AJER
🦄LENS BRAND : THE DISNEY LENS (ORIGINAL IN BOTTLE)
🦄LENS NAME : SHEER
🦄COLOUR : GRAY
🦄SIZE : 14.5MM
🦄CODE : SHE
🦄DISPOSABLE : 3-6 MONTH AFTER OPEN THE BOTTLE
🦄POWER : 0,100,150,250,300,350,400,450,500,550,600,650,700,750,800
🦄ORIGINAL MADE IN : KOREA
🦄AGENT : CLW HQ
- TRUSTER SELLER SINCE 2014 - 🌸WS 017-2733453🌸

#Mishh_Nanie_Dolly_Lens
#disneylens #dsnylens #thedisneylens #sayajualcontactlens
#contactlensmurah #contactlenskorea 
#bazaarpaknil #instalike #likeforlike #sheerlens #sheerbrown #feedbackcustomer_mndl
4 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
1 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
5 1 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
3 1 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
2 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
1 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
0 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
10 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
2 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
5 0 15 September, 2019

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

🎉 PROMO BUY 2 + FREE POSTAGE + FREE LENS CASE
🌹Power: Available & Can Mix Power
💯Natural Effect
💯Brand: Candylicious
💯Free Lens Case + Free Postage
🌹High quality guarantee & Certified (selamat digunakan)
🌹 Sangat lembut di mata (rasa macam tak pakai apa2), kami pakai kami jual😘
📱 Order (WHATSAPP 01123640595/DM)
🌹Stay Positive and Stay Beautiful everyone!!
.

#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #fitness #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
2 0 15 September, 2019

Top #sayajualcontactlens posts

😱RM60 only😱
RM60 only & FREE postage‼️
.
1) 1 pair lens (blh pilih mana2 lens, kecuali i-DOL)
2) Renu, water solution
3) Washer
4) Solution Bottle
5) Tweezers
6) Mirror
7) Lens Case
8) Applicator
9) extra Free Gift
🔺Semua hanya RM60 sahaja🔺
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
‼️Set Lengkap Double‼️
.
RM100 will get 2 lens so cepat 🤭😘
.
.
.
✈️ Sabah Sarawak add rm8
📱 019-3221954
.
.
.
.
.
5
.
.
.
.
.
#sweetyspatax
#sweetyspataxlens
#sweetyspataxgray
#sweetyspataxmurah
#sweetyspataxbrown
#sweetyspataxlensmurah
#sweetyspataxmalaysia
#korealens
#korealensmurah
#korealensmalaysia
#koreanlens
#koreanlensmurah
#koreanlensmalaysia
#koreanlenses
#koreanlense
#sayajualcontactlens
#sayajualcontactlensmurah
#sayajualcontactlenskorea
#sayajualcontactlense
#sayajualcontactlensmalaysia
#sayajuallens

😱RM60 only😱
RM60 only & FREE postage‼️
.
1) 1 pair lens (blh pilih mana2 lens, kecuali i-DOL)
2) Renu, water solution 
3) Washer
4) Solution Bottle
5) Tweezers
6) Mirror
7) Lens Case
8) Applicator
9) extra Free Gift
🔺Semua hanya RM60 sahaja🔺
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
‼️Set Lengkap Double‼️
.
RM100 will get 2 lens so cepat 🤭😘
.
.
.
✈️ Sabah Sarawak add rm8
📱 019-3221954
.
.
.
.
.
 5
.
.
.
.
.
#sweetyspatax 
#sweetyspataxlens 
#sweetyspataxgray 
#sweetyspataxmurah
#sweetyspataxbrown 
#sweetyspataxlensmurah 
#sweetyspataxmalaysia 
#korealens 
#korealensmurah 
#korealensmalaysia 
#koreanlens 
#koreanlensmurah 
#koreanlensmalaysia 
#koreanlenses 
#koreanlense 
#sayajualcontactlens 
#sayajualcontactlensmurah 
#sayajualcontactlenskorea
#sayajualcontactlense 
#sayajualcontactlensmalaysia 
#sayajuallens
1,389 57 7 April, 2019

Hai semua, jadi hari ni sis nak share penjagaan contact lens yang betul💖
Semua pengguna contact lens (kanta lekap) harus mengetahui rutin dan penjagaan lens supaya mata kita sentiasa selamat dan tidak berlaku sebarang masalah. .
Ikuti cara dan langkah dalam gambar tertera. Jangan⛔ pakai contact lens sesama TIDUR & BERENANG
.
Gunakan solution yang BETUL,SELESA & TIDAK CEPAT KERING! (Kami ada jual solution yang terbaik dari Korea
.
Tangan dan Kebersihan haruslah di jaga SEPANJANG MASA. Semasa memakai,membuka dan membasuh bekas! (Tak boleh tak bersih ya! WAJIB BERSIH DAN SELAMAT)
.
#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #tipsbyambeauty #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens

Hai semua, jadi hari ni sis nak share penjagaan contact lens yang betul💖
Semua pengguna contact lens (kanta lekap) harus mengetahui rutin dan penjagaan lens supaya mata kita sentiasa selamat dan tidak berlaku sebarang masalah. .
Ikuti cara dan langkah dalam gambar tertera.  Jangan⛔ pakai contact lens sesama TIDUR & BERENANG
.
Gunakan solution yang BETUL,SELESA & TIDAK CEPAT KERING! (Kami ada jual solution yang terbaik dari Korea
.
Tangan dan Kebersihan haruslah di jaga SEPANJANG MASA. Semasa memakai,membuka dan membasuh bekas! (Tak boleh tak bersih ya! WAJIB BERSIH DAN SELAMAT)
.
#contactlens #contactlensmurah #contactlenskorea #eyewear #lens #lensmurah #bazaarpaknil #sayajualcontactlensmurah #sayajualcontactlens #originalcontactlens #health #tipsbyambeauty #beauty #contactlensviral #selamat #bersih #highquality #hargaberpatutan #matacantik #glassskin #korea #kpop #makeup #cantik #contactlensbyam #freelens #Candyliciouslens #BarbieEye #Disneylens
125 5 10 February, 2019

.
——————————————————
‼️Pls use our # ‼️
🔵 #softlensmalaysiaGray( Colur)
💵 #slmRM30 (Price)
👁 #slm15MM (size)
🔅 #slm_step50
___________________________________________
🌸Ample Gray 15mm
📔Brand: #slm_Vins
🌸 #slm_Vins_Ample
___________________________________________
1 pair RM30 FREE pos + FREE 1 Case
2 pair RM50 FREE pos + FREE 2 Case
3 pair RM65 FREE pos + FREE 3 Case
✈️: Sabah & Sarawak add RM5 only⠀
👁: 15mm⠀
👓: 0-800 (0.50 step)⠀
💪:Tahan 3 bulan selepas bkk
🎁 FREE lens case⠀
🔴Can mix power (same price)⠀
📲:019-3221954 click link at bio
———————————————————⠀TERUS WASAP ya, DM x buka 😘

.
——————————————————
‼️Pls use our # ‼️
🔵#softlensmalaysiaGray( Colur)
💵#slmRM30 (Price)
👁#slm15MM (size)
🔅#slm_step50 
___________________________________________
🌸Ample Gray 15mm
📔Brand: #slm_Vins
🌸#slm_Vins_Ample
___________________________________________
1 pair RM30 FREE pos + FREE 1 Case
2 pair RM50 FREE pos + FREE 2 Case
3 pair RM65 FREE pos + FREE 3 Case
✈️: Sabah & Sarawak add RM5 only⠀
👁: 15mm⠀
👓: 0-800 (0.50 step)⠀
💪:Tahan 3 bulan selepas bkk
🎁 FREE lens case⠀
🔴Can mix power (same price)⠀
📲:019-3221954 click link at bio
———————————————————⠀TERUS WASAP ya, DM x buka 😘
777 3 22 July, 2019

.
——————————————————
‼️Pls use our # ‼️
🔵 #softlensmalaysiaBlue ( Colur)
💵 #slmRM35 (Price)
👁 #slm14_5MM (size)
🔅 #slm_step50
___________________________________________
🌸 Blush Blue 14.5mm
📔Brand: #slm_CxE
🌸 #slm_CxE_Blush
___________________________________________
1 pair RM35 FREE pos + FREE 1 Travel Kit ✈️: Sabah & Sarawak add RM5 only⠀
👁: 14.5mm
__________________________________________
👓: 0-1000
——————————————————
💪:Tahan 3 bulan selepas bkk
🎁 FREE lens case⠀
🔴Can mix power (same price)⠀
📲:019-3221954 click link at bio
———————————————————⠀TERUS WASAP ya, DM x buka 😘
.⠀
.⠀
.⠀

.
.
.
.
.

.
——————————————————
‼️Pls use our # ‼️
🔵#softlensmalaysiaBlue ( Colur)
💵#slmRM35 (Price)
👁#slm14_5MM (size)
🔅#slm_step50 
___________________________________________
🌸 Blush Blue 14.5mm
📔Brand: #slm_CxE
🌸#slm_CxE_Blush
___________________________________________
1 pair RM35 FREE pos + FREE 1 Travel Kit ✈️: Sabah & Sarawak add RM5 only⠀
👁: 14.5mm
__________________________________________
👓: 0-1000
——————————————————
💪:Tahan 3 bulan selepas bkk
🎁 FREE lens case⠀
🔴Can mix power (same price)⠀
📲:019-3221954 click link at bio
———————————————————⠀TERUS WASAP ya, DM x buka 😘
.⠀
.⠀
.⠀
⠀
.
.
.
.
.
541 1 22 July, 2019